Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép

Na,ügyike volt a párom,most már megy.Kép
vakili

Hát, a minősége sajnos nem az igazi a kicsinyítés miatt,úgy látom,de a lényeg látszik.

Jó éjt:Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajnos nem javul a helyzet, Dávidnak 4. napja van magas láza, éjszaka is lázat kellett csillapítani és már lázasan is ébredt.
Marcinak tegnap óta van láza, ma ismét orvoshoz megyünk. Már bérletet válthatok...
Már csak abban reménykedem hogy a kicsik nem kapják el a kötőhártyagyulladást.

Bocsánat hogy nem írok senkinek név szerint, de megyek beteget ápolni.

Betegeknek jobbulást!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Hali,

Andrea,
Jobbulást kívánok a fiúknak, neked meg sok türelmetKép

Szerencsére manó is meggyógyult már, nagyon érdekes h szinte egyik pillanatról a másikra már nem volt lázas. Szombaton kora este még lázas volt, aztán elaludt és amikor felébredt már nem volt lázas. Azért kicsit megijesztett nálunk is a három napig tartó, folyamatosan 39 fok fölötti láz.

Anikó,
Szerintem tökéletesek a képek, Kata nagyon szép és mennyire hasonlít rádKép Hol vannak ilyen foglalkozások amire kell mennetek?

Orsi,
Már én is nagyon várom a tavaszt, amikor érzed h balzsamos és jóillatú a levegő és már attól boldog vagy h sétálhatsz kinnt és nézheted a nyiló virágokat.

Rita,
Jó hogy már Lili is meggyógyult és hogy te nem kaptad el. Manónak is a séta hiánya volt a legnehezebb amíg beteg volt, folyton hozta a sapkáját meg a kabátját h séta. Tegnap délután mi már kimentünk egy kicsit, de túlbecsültem az erejét mert nagyon hamar elfáradt.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Itt vagyok végre! Bocsi, hogy ennyire nem jöttem a hétvégén, de kicsit lemerültem és a depi is rámtört. Szerencsére sikerült aludnom, így most ismét a régi vagyok.Kép

Mindenkinek: köszi a drukkot, majd szólok mégegyszer a játék előtt. Elvileg az Áll az alkuba is megyek majd válogatásra, de az majd csak pár hónap múlva lesz, legalábbis azt írták. Hát ott lenne az igazi 50 millát nyerni...álmodik a nyomor.Kép

Kicsi betegeknek jobbulást!

Andrea
Sajnálom, hogy ennyire rátok jár a rúd!Kép Kitartás! Gyógypuszikat küldöm!Kép

Anikó
Édesek a képek!Kép Hát igen, a minőség sajnos romlik, de nem vészes és nem is az itt a lényeg.
Börze: kár hogy most nem jutottam el!Kép Majd legközelebb!

Rita
Olyan kíváncsi vagyok már a pocakodra!!!Kép
Nekünk a 16 jó, reméljük addig nem lesz semmi változás!
Képzeld, a múltkor a dunakeszi Auchanba akartunk menni anyuval és rossz irányba kanyarodtam, mintha hozzátok mentem volna. De tök későn vettük észre, én mentem a megszokott úton...szóval kicsit sem vagyok zaza.Kép
Nyerés: háááát...jó lenne, de 2 emberkével is meg kell küzdeni, így sok mindenen múlik! De nagyon klassz lenne, én még soha nem nyertem semmit! Még tombolán sem!

Andi, Eszter
PusziKép

Most megyek.
Ja!

Balázskának boldog névnapot!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most csak egy gyorsat Anikónak, nem hagyhatom szó nélkül!

Eszméletlenül hasonlít rád Kata!!! Nagyon szépek a gyerekek! Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Szégyenlem magama!!!! Bocsi!
Balázs napra utólag is nagyon boldogat kívánok mindenkinek! Nehari!Kép

Ez itt átugorható szappanopera! Üzik nektek utána!Kép

Köszi a bíztatást, de Emberem sajnos túl korán jött haza, így már ebből sejteni lehetett mi a történet vége. (?)
Röviden, de remélem érthetően a következők történtek. Vigyázat! Tömörítve is írtó hosszú!
Emberem öccse egyszercsak összebútorozott egy 28 éves lánykával. Magyar, de román. Éldegéltek, nem túl jól, mert nem maradt meg a kezükben a pénz, de elvoltak. Némi tikolódzás után kapcsolatuk kb 8. hónapjában bejelentették babát várnak. bejelentették, mert már nagyon gyanus volt. Akkor volt kb. 8 hetes. Egy hétre rá nálunk is befutott a zebra.
Készülődés mindenki részéről, hiszen nekik szükségük volt segítségre. nekünk jó ha van, de nem életbevágó.
Októberben a lány eltűnt. Mint kiderült csúnyán összevesztek, ezután elment a lány, és nem tudtunk róla napokig semmit.
Kb 10 nap múlva egy sms, hogy ne is keresse a srác, nem a kar már semmit, a problémáikat megoldja. Pár nap múlva újabb üzenet, a baba elment. Állítólag nyakára tekeredett a köldökzsinór. Akkor lehetett olyan 20 hetes.
Még mindig nem tudtuk hol van egyáltalán, jól van-e, stb.
Engem megrázott nagyon a dolog. Főleg mert úgy éreztem, nem vigyázott a babájára, sőt még lehet, hogy szándékosság is volt a dologban, ugyanaz lett volna a védőnőnk és tőlem kérdezte mi a helyzet, napokig rémálmaim voltak arról, hogy a mi babánkkal is baj lesz. Rettegtetm a huszadik héttől.
lassan lenyugodtak a kedélyek. Srác utánament a lánynak, mert kiderítette, hogy hazament Romániába. megbeszélték a dolgokat, tényleg elment a baba.
Most úgy áll a helyzet, a lány visszatér. rendezték maguk között a dolgokat.
Én annyit kértem, a lány egy ideig se az én, sem Olivér közelébe ne menjen, mert nekem idő kell ezt feldolgozni. Engem megrázott ez a történet annyira, hogy halálosan idegesítene, ha Olivér közelében lenne. Nevezhetjük ezt kismamás hisztinek, bárminek, de akkor is. Ne az én gyerekemen vígasztalódjon, főleg mert tudom, hogy minket szülőket le se sz@rnak, csak ha pénz kell.
Innen indul Anyóspajti.
Mi az hogy én ilyet kérek, miért akarom szétszakítani a fiait, mit ártott nekem az a lány.
Különben is, hogy merem én azt megszabni, ki mehet hozzá és ki nem (mivel egy héten két fix napon nála volt Olivér, így akkor azokon a napokon ne engedje be a fiát, ha ott a lány is?).
Magyaráztam a magamét. Azt is megmondtam, hogy ha ezt ők nem értik meg, akkor ne vigye át magához a gyereket, így nem kell kizárnia a fiát, aki ezek szerint megint tekintettel van a körülötte élők érzéseire (se).
Ezek után jött a többi, ami már kabálásban végződött köztem és a Nagyi között, mert amikor már azt hozta fel, hogy amikor szülés közben én azt kiabáltam neki, hogy "üljön le", és még a nővér is rákérdezett, hogy az anyám-e, akkor elpukkant a fejem. Mivel azt már nem említette, hogy a nagy ölelegetésével úgy betakart a szülőágyon, hogy semmi levegőt nem kaptam, így némi okom volt, hiszen a nem kapok levegőt nem volt elég egyértelmű neki!
aztán még volt ám ragozva a történet alaposan! Olyan dolgokat hozott fel, amiket szászor megbeszéltünk, de ezek szerint neki nem volt elég. Ezek közé tartozott, hogy ugyan hagy mondjam már meg én, hányszor megy a gyerekem sétálni egy nap és társai.
Megkaptam még azt is, hogy önző vagyok, amit aztán szintén nem igen mondhatna rám, ha tudná.... de el sem mondom, mert azt hiszem nem nekem kell védenem magam, ráadásul úgyis mindegy.
Ezek után hazajöttünk. Remegtem az idegtől, ledobtam pár nap alatt másfél kilót, de végül mégis én húztam a "rövidebbet" nem tudtam kikerülni egy utolsó találkozást. Valamiért át kellett jönnie, és bármennyire is igyekeztem a nagy nap kimenekülni a saját házunkból nem jött be, mert másnap jött. Én csendesen lapítottam gyerekemmel az emeleten, de csöngettek, így én marha lementem. Ugyanis sosem szokott csöngetni, csak ha nincs kulcsa, akkor pedig csak be kellett volna engedni. Nézem, sehol senki, már épp felocsudtam, de kopogtak az ajtón. Hát mégis találkozunk. Kiszóltam hogy zárva, bedugtam a kulcsom, ne molyoljon annyit, kinyitottam, odaadtam amiért jött, viszontlátásra köszöntem és becsuktam az ajtót.
És képzeljétek!
Azt mondta Emberemnek telefonon, hogy én nem nyitottam ki neki a kaput, amit köztudottan télen kulccsal kell zárni, tehát én bentről nem is tudtam volna nyitni, majd hogy csak azt mondtam "zárva" a bejárati ajtónál és nem nyitottam ki neki (ha legalább be tudta volna dugni a kulcsot kívülről, akkor én nem tudtam volna a magamét belülről, de mindegy), és csak slusszőpoénnak épp említette, hogy azt mondtam viszlát.
Szombaton Emberem átment, hogy ugyan árulja mán el mi baja, mert nem érti. Összevesztek, nem is annyira miattam, mint maguk miatt. Miattam nem jött volna úgy haza, hogy most ment az anyjához utoljára. Sajnos a mamája mindeneken keresztül védi azt a fiát, aki lássuk be csak azért látogatja, és olyan sűrűn ahogy, mert pénz kell neki. Egyébként le se... Ennek ellenére őt védi, az ő kapcsolatát és asszonkáját erllenünkben, akik azért igyekeztek feldobni a kis életét. Merthogy rosszul is lát, a kezével sem érez sokat, járni sem tud rendesen, tehát ha nem adunk neki "feladatot" megőrül, mert nem tudja elfoglalni magát.
Szegény még most is azzal fenyegetőzött, hogy na majd meglátjuk, ha majd nem főz...
És ha tudná, hányszor főzettünk vele azért, mert olyan erőszakos volt, vagy mert legyen neki jó. Mivel ha túl sokáig főztem egyhuzamban a családomnak, akkor mindig megjelent valami kis izével, hogy én ilyet úgysem főzök, a fia meg úgy szereti. Stb
Tehát most sikeresen elmarta magától a fiát és ezáltel az unokáját, mert hogy én nem adom át neki, mert decemberig nagy ívben kerüljön el engem az egy dolog. De azt nem tiltottam, hogy a fia és vele az unokája menjen. Ám mégis így lett.
Azért remélem ezt is az én nyakamba varja, mint a fiai rossz viszonyát, amit részben maga okozott azzal, hogy soha nem hagyta, hogy ők egymásközt megoldják, mindig közéjük állt közvetítőnek. Ez lett a vége.
Igyekeztem rövid lenni, de ennél tömörítettebb verzióban érthetetlen, ha épp most talán nem is az.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vakili!

Szerintem teljesen jók a képek!
A legédesebb a legkisebb az utolsón!
Katának akkor semmi komoly, csak egy kis gyakorlás?

Orsi!
Azért én drukkolok nagyon ám!

Rita!
Hurrá a gyógyuláshoz!
Pocak nálunk is nagyon mozgolódik. Olivértől minden nap kérünk neki puszit és simit, de ennél jobban nem terhelem vele, mert nem igen izgatja. talán azt már tudja, hogy a Pocak Babát jelent esetünkben.
Bár az az igazság a Pocak feletti két dudor jobban piszkálja a fantáziáját! Kép
Igen viszony jó volt eddig anyóssal, de ezek szerint zömében képmutatáson alapult részéről, az meg úgyis kibukik egy idő után, föleg mert én nem vagyok ilyesmiben partner. Sokszor borult már bili a nagy szám miatt, de én nem akarok mindenféle dédelgetett tüskék miatt kinlódni hosszú időn át. Inkább megmondom amit gondolok, és vállalom a következményeit. na és erre szokták azt mondani "nyers" vagyok. lehet, de nem lehet azzal vádolni, hogy szart kavarok. És nekem ennyi elég.

Tandrea!
Jobbulást a betegekenek! Sok mitartást neked!

Kostyika!
Örülök, hogy jobban vagytok.
Nagyon remélem használnak a miskulanciák lánykádnak és nem lesz több szemölcsötök!
Azért akkor is egy kis hős a leányó!

Vera!
nekem is mennem kellene fogorvoshoz, ugyanis az első harmadi ellenőrzést elsumákoltam, de most muszáj. Bár remélem sértetlenül szállok ki a székéből és fogkövem sem lesz, mert azt még sosem talált!
Függöny mégis varrodában végezte.Kép Azért nem adom fel! Vannak még ötleteim, mit kell varrni, csak így nem olyan égető a varrógép. pedig úgy akartam egy kis pííízt költeni! Kép

Mese!
Ugye azért ha tudsz jelentkezel?

Rengeteg voltam mára bocsi! Megyek is aludni!

Cupp!

eszter

ui. bocsi tényleg a hosszért, és főleg a témáért. Tiszta sorozatfeeling!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter
No commentKép Azért vigyázz magadra! Az a másfél kiló ledobás nem valami jó!
Te nagyon kis trehány vagy, alig írod oda, hogy hány hetes is a pocaklakód! Pedig én igenis szeretném nyomonkövetni!Kép
Olivér: ez mit jelent, hogy érdekli a két "dudor"?Kép Még akar cicizni? esetleg cicizik is?
Drukkolást előre is NAGYON köszi!Kép

Na, most csak ennyit.

PuszikaKép

Orsi

avocado

Hali,

Eszter,
Én azt gondolom h neked most a babára kell figyelned és ezt mondjuk anyóspajti is figyelembe vehetné. Én is csak azt tudom mondani h vigyázz magatokra. Egyébként pedig h megmondod a véleményed szerintem ez igenis egy jó tulajdonságod. Én inkább magamban rágódom ha valami sérelem ér és folyton tutyimutyizom magam h miért nem szóltam. Cicizésről annyit h amíg manó beteg volt, napjában vagy 8x jött oda és kikövetelte a popit ahogy ő hívja. Nekem néha már nagyon nem esett jól úgyhogy lassan már elhagyhatná Kép

Jó éjt mindenkinek
A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csak röviden, bocsi:

Andi! nekem ez naaaggggyon gyanus hogy "A 3 napos láz" volt /vírus fertőzéstől van!!/, szóval ne rémülj meg, ha utána Verádon megjelennek apró pici piros pötyik is

Rita! örülök,hogy Lilid kicsit jobban van!Kép
Andrea! nektek össznépi gyógyulást kívánok! Kép

Vera! Kép nekem van varrógépem, de foggggggalmam sincs mi az a bobbin! Kép De a leírásod olyan profin hangzott, hogy elszégyeltem magam, hogy én nem is értek ehhez a témához! Kép Fogdoki ügyben még lehet hogy könzultálok veled mailben.

Mese! GRATULÁLOK!

Anikó! Nagon szuperek a képek, szép kis családot kalapáltatok össze Kép Kata tényleg kiköpött anyuci! Kép

Eszter! Nem tessen kérem ilyenen idegeskedni buckalakóval pocakban. Kép Aki hülye, hülye. Anyóspajtik nagyon marharépaszeletek tudnak lenni, de egy dolgot ne felejts el: hogy ők nevelték olyan a fiaikat, hogy mi beleszeressünk. Szóval néha nagyonöregnagyonkibirhatatlannagyonelviselhetetlennagyonhülyestb anyósok felett is szemet kell hunyni. Talán most egy kicsit erős a felindultság de nekem évekig nem volt családom mert "kitagadtak", tapasztalatból tudom, milyen szar dolog a haragvás.

Orsi! Hajrá, hajrá, sok sikert a tvben! Kép

Többieknek pusz, most cska ennyi jutott az eszembe.
Ja meg még annak aki kérdezte: kölcsönkunyerálás azért van, mert nem akarunk hitelt felvenni pluszban, mert a.) nem tudnánk 2 törlesztő részletet fizetni egyszerre, b.) rontaná az amúgy sem rózsás hitelképességünket. Elméletileg a telek árából fedezve van a kölcsönkért összeg, "CSAK" el kell adni a telket.. Jerry különben passzolt, várom a következő jelentkező! Kép

Mentem,
Macs
maccs

SziasztokKép

Latom ma senki sem irt, de remelem ez meg valtozik, mert en tuti feldobom egy kicsit a hangulatot!Kép

Eloszor is bocsi, de nem lesznek ekezeteim, mert a nagy gepunk pihenon van csutortokig.

Szoval nem birom mar magambantartani, foleg hogy a kornyezetemben mar eleg sokan tudjak a dolgot: mi is ujra kisbabat varunk!Kép Tegnap voltunk a dokinal is, minden ok, o most 6 mm-nek merte, es ma 7 hetes, pont az apukaja szulinapjan! Velem minden ok leszamitva, hogy neha emelygek, igaz nem veszes a dolog, de Gergovel ez nem volt. Es neha iszonyatos faradtsag tor ram, a hetvegen is ettol voltam ki, hogy vannak pillanatok, amikor teljesen ki vagyok utve. De a mai nap pl.szuper volt, Gergo is tunder volt, doglottlegy allapot is elkerult.Kép
A pocikam mar gombolyodik, igy szamitok ra, hogy ez a mano Gergo-pocakot is le fogja pipalni. Gatyaim mar nem kenyelmesek, de szerencsere ki lettem segitve egy tok jo teli kismamagatyoval, es a tavaszt is express utanvettel megrendeltem, igy csak elleszunk addig.Kép

Na, tul sok voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi+picipoci
7+0 Kép

avocado

Andi, Macs
Bocsi, de a Ti hsz-tokat tegnapinak vettem. Remelem nincs harag!Kép

Orsi

avocado

Helló!!!!

Hurrá!
Orsi!
Gratula nektek!
És akkor most mikorra meg mekkora korkülönbség és.....Kép Picipoci!Kép
Aztán élő műsorban nem ám rókakomázni! Kép Bocsi, csak beugrott a kép!

Maccs!
Köszi!
az az igazság eddig sokminden felett hunytunk-tam, de ha azzal találnak meg, hogy micsoda egy önző alak vagyok, no meg hogy hogy merek szülés közben beszélni, azért az kicsit sok.
Leginkább mert ezek szerint embert úgy félre még nem ismertem mint őt( hiszen pont azért is akartam jó viszonyt, mivel életem párjának anyja). Sajnos. És úgy tűnik Emberem sem érti ezt a kirohanást. Az ő ügyük meg sajnos sokkal méllyebb és keserűbb, minthogy csak olyan hopp ugorjunk egyett legyen.
Sajnos azt kell megértenie, hogy az egy dolog, hogy segített, de valamicskét azért kapott is, tehát nem a jó családba okádta bele a keserűségét.
remélem csak idő kérdése, elsősorban emberem miatt. Másrészt drukkolok, hogy kiderüljön, csak az antidepresszáns korai elhagyása az ok. Vagy legalább magyarázat az idegállapotára.

Jaj hagyén hagy én.... bobbin az a kis guriga fémből, ami az alsó szálat adagolja! Jó biztosan nem szakszerű, de ugye az!

Kostyika!
Sokszor jártam már pórul a szám miatt. Leginkább mert alapvetően csendeskének szoktak gondolni, de ha igazságtalannak érzek valamit, nem tudok uralkodni magamon.
Valahol középen van az igazág! Kép

Orsi kedvéért is!Kép

Eszter 27+7

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter

Draga vagy!Kép
Korkulonbseg 2 ev es 1,5 honap lesz, a kalkulator szerint szeptember 26, szerintem talan kicsit kesobb, mint Gergo is. De ha minden igaz merleg lesz a dragam es annak nagyon orulok. Kell egy kis kiegyensulyozott egyeniseg a csaladba.Kép Ha meg kislany is lesz (ahogy megalmodtam, meg mielott tudtam volna a dologrol), akkor kulon extra!Kép
Kulonben a kocsi is ezert lesz lecserelve, hogy a nagy pocakommal jol elferjek.Kép Nem is vagyok onzo!KépKépKép

PusziKép

Orsi
7+0 Kép

avocado

Orsi Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon örülök(meg egy picit írígykedem is) gratulálok,vigyázz magatokraKép

Vera

KépKép
viranka

Orsi Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon örülök(meg egy picit írígykedem is) gratulálok,vigyázz magatokraKép

Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nahat! Mifele hirek fogadnak mire idejovok! Kép Babainvazio! Kép nem is kell egy masik topikba is menni majd ujbol friss mamakent, hiszen lesz itt boven eleg baba. Kép

Orsi: Gratulalok! Kép Ez nagyon jo hir. Vigyazz magatokra. Kép
A TV2-n fogsz jatszani?

Aniko: En is szinte tobb kislany ruhat lattam mint fiut. Jo, nem mintha szuksegem lenne ra, de azert erdekes volt. Kép Csak egy sima gesztenyes ajandekdoboz formaju tortat rendeltem. meg az is szep. nem talaltam megfelelot a baratnomnek. 16-a nekem jo, nem fogok elfaradni az esti koncertre. Kép De ha barki lebetegszik vagy nagy ho lesz szinten elhalasztjuk. Nagyon jok a kepek, de Kata tisztara te vagy. Kép

Andrea: Jobbulast a fiuknak. Tudom milyen ha beteg a gyerek, csa azt nem tudom, hogy milyen az, ha egyszerre tobb. De nem lehet konnyu neked. Kép

Andi: Lili is mar jol van, csak meg megy a hasa, de a doki szerint az meg egy hetig fennallhat. Most alszik mar 2 oraja, es amugy minden rendben vele.

Eszter: ne semmi amit leirtal az anyosstory-rol. Borzaszto lehetett neked, mikor megtudtatok, hogy mi tortent a lany babajaval. Plane, hogy te is terhes vagy. De hogy oszinte legyek, bar nem ismerem azt a romaniai lanyt, nem vagy egy kicsit szigoru? Kép Szerintem annak a lanynak se lehetett konnyu. Nem biztos, hogy az osszeveszesben o volt a hibas, lehet hogy embered occse is. Es nem biztos, hogy a lany egyaltalan Oliveren akar vigasztalodni. Talan o probalja minel elobb elfelejteni. Szerintem most ennek az egesznek az lett a kovetkezmenye, hogy mindenki mindenkivel osszeveszett es mindenki a masik negativ pontjait, serelmeit hozza fel, hogy a sajatjat vedje. Nem lehet ezt megbeszelni? vagy idovel elmulik? Bocsanat, hogy belekotyogtam. Kép Szerintem az senkinek se lesz jo, a jovoben sem, ha ennyire megromlik a kapcsolat az anyosoddal.
Talan ha a romaniai lannyal beszelnel, mas lenne a velemenyed. Konnyen beszelek, hiszen nem is ismerem oket. Kép
De most a legfontosabb, hogy te ne fogyjal es legyel nyugodt. Kép

Pocipuszi: Lilit kerni se kell, csak allandoan mondja, hogy kisteso es szedi le a ruham,at, hogy puszilgathassa a pocimat. Kép meg jo, hogy nyilvanosan nem jut eszebe. Kép

mennem kell, Lili felkelt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nem tudom, rémlik-e még valakinek, de néhány hétig írogattam ebbe a topicba is. Most újra jelenkezem egy összehasonlítás erejéig. Nóra lányom 2004. aug. 14-én született hasonlóan a tieitekhez. De attól tartok, már most jóval nagyobb az átlagosnál. 86 cm és 14 kg!!!! Ti gyerkőceitek mekkorák így kb. másfél évesen?
Ha nem fárasztó, írjátok meg ezeket a számokat légyszi.

köszi
petra

Ui: Nézegettem a képeket, nagyon édik a gyerkőcök.Kép

Petra

Kép

Kép
rupetra

Ime Lili ebredes utan Kép :

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Most csak gyorsan!

Rita
Lili tunderi a kerpeken!Kép Mint mindig!Kép

Petra
Az en Mokuskam Gergo aug.18-an szuletett es 17 honaposan volt 14,5 kg es 86,5 cm. Ugy latom a lanykad is hasonlo kaliber, mint az en kis vasgyurom, aki egyaltalan nem kover, csak olyan jo kis tomor gyonyor.Kép Nemsoka megint megyunk meresre (minden honapban elviszemKép) es megint nagyon kivancsi vagyok!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

ORSI! GRATULÁLOK! Kép Azért új autóval akkor most nagyon óvatosan rémekdni! Kép

Rita!
Szépséges a leányzód és nagyon jó érzékkel tudod lencsevégre kapni!

Eszter! Antidepresszánst miért szedett anyós? Az orvosával nem tudtuk beszélni? Azért próbálj meg tényleg elsősorban a nyugira koncentrálni, de picit próbálj meg nyitott lenni a békülésre is! Kép De ezennel ünnepélyesen befejezem az észosztást és okostojáskodom többet Kép

Enyém csajósa kb. 10,5-11 kg között, kb. 82 cm, de már 10.000 éve nem voltunk méreckedni, csak néha az itthoni mérlegre pattan fel, az meg nem túl pontos, ill. az asztal lapja pont 80 cm magas és az alatt már nem fér el! Kép De ő mindig is egy ligthosabb darab volt Kép

Mit szóltok ehhez a rengeteg hóóóóóhoz?

Macs
maccs

Sziasztok!

Orsi, Macs: koszonjuk. Kép Lili nagyon gyakran mosolyog, ugyhogy nem nehez lencsevegre kapni, csak a feny a kerdeses. Pont a feher hotol visszaverodott feny sutott ra, igy ugrottam a fenykepezogepert.

Nalunk is nagy a ho. Kép Imadom. Kivancsi vagyok, Lili hogy fog benne lepkedni. Kép

Rupetra: Elmekszunk rad persze. Hogyhogy eltuntel? Egyebkent nem lehet osszevetni a mereteket gyerekenkent. Minden gyerek mas alkatu. Van aki most nagyobb, de kesobb lelassul, es van aki most alacsony de kesobb tobbet fog noni. Mar nem merem vedononel Lilit, nem is jarunk havonta, igy Lili kb. 11-12 kilo es 83-84 cm. Nem tudom pontosan.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok,

micsoda baba-eső Kép

Orsi,
nagyon örülök, hogy ilyen jó hírt olvashatok rólatok Kép legyen nyugis és boldog a terhességed (megint) Kép
már hétvégén terveztem jönni ide, hogy leírjam neked, megsütöttem a bedobálós sütidet, és hatalmas sikere lett!!! azt hiszem, rekordot döntöttünk egész-tepsi-süti eltűntetésben Kép

Rita,
kíváncsi vagyok a pocidra nagyon, remélem, el tudunk menni majd a következő talira Kép Lili édes, és azok a szemek....

Eszter, Mese,
nektek is minden jót kívánok!

lassan rávehetnétek már magatokat egy táblázatra Kép

végiglapoztam a fényképeket, nagyon szépek a gyerkőcök Kép

mi rendben vagyunk, Danikám a tél első betegesesebb napjait éli, ez köhögést és regggelente óriási orrfúvást jelent Kép szerencsére hőemelkedése sincs, a kedélye töretlen, így járhat iskolába - nem félek, hogy megfertőzi a többieket, mert onnan hozta Kép
a félévi bizonyítványa kitűnő lett, még külön dícséreteket is kapott Kép
képzeljétek, Dorka (és eddig még senki a családban) nem volt beteg tavaly október óta, Dorka még egy köhhentést vagy egy orrfolyást sem produkált, annyira örülök ennek (és csodálkozomKép) a tavalyi tél után...
Dorkám hisztis, de imádnivaló nőszemély, látom, a súlyokról beszéltetek fentebb: én csak itthon mérem, még nincs 10,5 kg, a magassága viszont valószínűleg 82-85 környékén lehet. (utoljára születéskor mérték a hosszátKép - ezt sosem mulasztom el megemlíteni Kép)

Anikó,
olvastam Kata problémájáról, mi ugyanezen mentünk keresztül, Daninak is megállapítottak a Fimóta központban egy "súlyos" beszédértési zavart (1-2 éve), rögtön mentünk is egy ebben jártas orr-fül-gégészhez Kistarcsára, a hallása tökéletesen rendben van, a mandula nem zavarja, a probléma az agyában van. A családi kupaktanács nem engedte, hogy hordjam tovább a fejlesztőkhöz, mert az ottani dokin kívül senki nem akarta alátámasztani ezt a dolgot, szerintük semmi baja Daninak Kép A tanító néni sem panaszkodott, direkt rákérdeztem. Mesélj majd, milyen gyakorlatokat javasolnak Katának Kép

Viranka,
ezer éve akartam kérdezni, milyen zene volt az, amit feltettél a gödi képeidhez a Photosite-ra. Csodás volt!

most elköszönök, jó szánkózást mindenkinek mára Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!
Csak hogy a folytatas se maradjon el...Kép Ide masolom Orsi tegnapi hozzaszolasabol a megfelelo reszeket, minek potyogjem be en is Kép :

Szoval nem birom mar magambantartani, foleg hogy a kornyezetemben mar eleg sokan tudjak a dolgot: mi is ujra kisbabat varunk! Kép Kép KépEn viszont nem tudom egeszen pontosan megmondani hany hetes vagyok (6 korul), csak jovo heten fogok dokihoz menni, de nagyon-nagyon boldogok vagyunk, bar izgulok, hogy minden rendben legyen!

Rita!
Igazad van, annyi lesz itt a picibaba, mint egy ujonnan nyilt topikban!Kép

Orsi!
Na, jo leszek pocaktarsnak??? Kép Remelem, AnikoKép nem haragszik meg erte!!!

Mindenkit puszilok:
szoszi+picipocakKép
szoszi

SziasztokKép

Huhuhuhúúúúúúúú!!!!Kép

Szoszi
Vegre megint van pocaktarsam!Kép Aniko meg szerintem direkt orul majd nekunk igy egyutt!Kép
Ha 6 hetes korul vagy, akkor majdnem egyszerre fogunk szulni!Kép Annyira orulok Nektek!!! Vigyazz nagyon magatokra!
Ja, es most mar remelem akkor kicsit tobbet fogunk itt latni!Kép

Bori
Aranyos vagy!Kép Olyan kar, hogy ilyen ritkan jutsz ide!Kép Viszont a talira mindenkepp gyertek, legalabb ott talalkozzunk!Kép
Mazlitok van ezzel a betegsegmenes tellel!Gergo is eleg regen volt beteg, de most benathasodott es a laza is felment egy kicsit. Remelem azert jovo csutortokre mar kiheveri, azert 5-6 nap alatt el szokott mulni. Mert megorulnek, ha lemaradnank a talirol!
Orulok, hogy ilyen jol sikerult a suti!Kép

Macs
Uj autora meg varni kell es aztan sem hiszem, hogy nagyon duhajkodnek, anno Gergovel sem szerettem mar vezetni. Akkora volt a pocakom, hogy alig fertem el.Kép
Ho: annyira sajnalom, hogy nem tudunk kimenni Gergo betegsege miatt! Meg jot lehetett volna szankozni! Es felek, mire meggyogyul, addigra ez mar elolvad.Kép

Aniko, Rita es mindenki mas
PusziKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Ui: majd felhivol Panot es elkunyizom a tablazatot.Kép

avocado

Sziasztok!

Három napja próbálok levelet írni,először apa törölte ki véletlenül,tegnap meg Bence.Kissé ideges voltam.Kép Bár egyébként is nagyon feszült vagyok már napok óta,minden apróságért robbanok,aztán meg nem győzök bocsit kérni.Kép

Először is:
ORSIKÁM:ITT IS NAGY GRATULA!!!! Kép Kép Kép

SZÖSZIKÉM:NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!! Annak meg különösen,hogy az én drága volt pocaktársam nem marad társ nélkül.Kép Gratula Nektek is!
E-mailemet megkaptad????

Pont azon gondolkoztam,hogy furcsa lesz most,hogy nagy lesz a szórás a babák között,anno mindig izgultunk valakiért.Kép
Pocakosok:írtok majd az aktuális új topikokba is?Csak kíváncsi vagyok.Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a dícséreteket a képek miatt!!!! Kép

Timi:ari vagy,hogy csak ezért jöttél.Kép

Na,ezt most elküldöm,nehogy megint egy hosszú levél szálljon el.Kép

Anikó
vakili

Orsi:jobbulást Gergőnek! Tegnap elmondtam a lurkóknak,hogy Mókuskának lesz kistesója,úgy örültek,mintha nekik lenne.Kép

Bori:sziaaaa!Gratula Daninak! KépMajd személyesen elmesélem a gyakorlatokat,így kicsit hosszú lenne.Nálunk Katánál azért jelentkezett a biziben egy mondat erejéig,úgyhogy nem hagyom annyiban.A fejlesztőpedagógus szerint lehet akár 1-2 év is,mire helyrejön,és minden nap kell csinálni a gyakorlatokat.Kép
Tök jó,hogy Dorci ennyire nem beteg.Kép

Rupetra:enyém Bence aug.5-i,78 cm,és 10,6 kg.

Rita:gyönyörű a lányod!!!! Még indig irigylem a mosolygós ébredését.Kép Nagggyon jók a képek.

Eszter:nagyon sajnálom anyós-dolgot.Azért remélem hamar megoldódik,nem jó a harag a családban.Kép Tapasztalatból mondom. A legfontosabb,hogy Te most ne nagyon idegeskedj!!!!
Katának mint írtam,azért ez a "kis" gyakorlás eltarthat 1-2 évig is,és egyáltalán nem biztos,hogy megússzuk a mandulaműtétet.Kép Elég nehéznek tűntek a gyakorlatok,amikor megmutatták,szenvedett Kata,de lehet,hogy csak fáradt volt,mert itthon nagyon szépen megy Neki.Kép

Macs:szerintem is jól sikerültek a porontyok.Kép Olyan jó lenne már találkozni.Kép Téged még nem is ismerlek!!!

Andi:nincsenek pöttyöcskék???
A XI.kerületben voltunk egy iskolában,ahol tanít ez a fejlesztőpedagógus,de szerencsére csak 2 havonta kell menni.
Most ezen a képen tényleg én is úgy látom,hogy nagyon hasonlít rám Katica.Kép Csak sokkal szebb!!!!

Na,remélem mindenkinek írtam,és el is megy,ha valakit kihagytam,bocsi-bocsi,és puszi:

Anikó
vakili

Jaj,Andrea:hogy vannak a fiúk???? Kerestelek valamelyik nap,csak szülőin voltál.

Orsi:Téged egyik vezetékesen sem sikerült elérni tegnap,pedig akartam!!!!! Kép

Anikó
vakili

Remélem nem baj,de régebben ígértem egy-két fotót,most pótolom:
Kata ballagási csokraKép
Kata,mint koszorúslány:
Kép
ez pedig a kedvenc közös képem a gyerkőkről:

Kép
vakili

Aniko Draga!

Itt is koszonjuk!Kép
Gergo neveben is. Szegenyke eleg sz..ul van, felment a laza is.Kép Remelem nem lesz komoly!
Kepek annyira jok!!! Mind a harom gyerkoc tunderi! Biztos kicsattansz a boldogsagtol, mikor rajuk nezel!
Edesek, hogy igy orultek Mokuska tesoljanak!Kép
Telefon: nem tudom miert nem sikerult.Kép
8888 181-et utotted be? Es ez utan hallottad a hangot? Mert azt meg kell varni es csak az utan beutni a telefonszamot!

Nalam mar jelentkeznek a kismamasag jelei.Kép Elkepesztoen feledekeny vagyok es ma majdnem elbogtem magam, mert eszembe jutott, hogy 1 ev mulva mar 2 ilyen gyonyorusegem lesz, mint Mokuska!Kép

Pocaktarsak!Kép
Lenne egy kerdesem! Rajtam kivul van meg valaki, aki meg szoptat? Ritat tudom, hogy nem, de Mese, Szoszi? Es Eszter is tett megjegyzeseket a ket dudorrol Kép, igy Neki is szol a kerdes.Kép

Ja, Aniko kerdezte a masik topikot. En nem irok oda, valahogy nem erzem, hogy kene. Nekem ez az igazi topikom, ide nagyon kotodom. Meg jarok a helyi topikunkba neha, mert ott meg ismerem a csajszikat a babaklubbol, de itt vagyok igazan itthon.Kép Es Ti?Kép

Na, kifujtam. Olyan hamar elfaradok, ez Gergonel nem volt ilyen durva! De hat akkor meg nem is volt gyerekem, aki nem hagyott aludni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A mindenit mennyi baba! Mese, Orsi, Szöszi gratulálok!

Anikó, nagyon szépek a gyerekek! Gyakorlatokhoz kitartás!

Orsi, Gergőnek jobbulást!

Rita, még mindig nagyon irigylem Lili haját! És persze a mosolygós ébredéseket.

Eszter, sajnálom az anyósproblémádat. Igazából sohasem értettem egyes anyósok hozzáállását a menyek iránt. Nem hiszem hogy azt gondolják hogy a fiuk a feleségükkel szemben (aki mellesleg még terhes is) az anyjuk mellé állnak.
Mindenesetre a nyugalmad a legfontosabb, Olivér és persze Hagymácska!

Na jó, nem írok több közhelyet, nagyon le vagyok merülve.
Dáviddal hajszál híján úsztuk meg a kórházat, 5 napig volt 40 fok körüli láza. Gégésznél is voltunk, vettek kenetet, arcüreggyulladása is van.Kép Lecserélte az antibiotikumot, szerencsére erre már jól reagál. Próbáltak tőle vért venni, nem sikerült, szegénykémnek mind a két karját összeszurkálták. A hülye p...a azt mondta hogy menjünk vissza másnap, hátha akkor sikerült. Ide többet soha. Madarász Kórházban sikerült másnap vért venni tőle, szerencsére a férjem is ott volt segíteni.
Ráadásul elkapta Marcitól a kötőhártyagyulladást is.Kép
Szerencsére azért már sokkal jobban van, harmadik napja nincs láza, eszeget és iszik, ma reggel már egészen a régi huncut kisfiú volt. Szegénykém elég gyenge még, hamar elfárad.
Kedden kell visszamenni a gégészhez, remélem a talira eljutunk.
Marci sem mehetett még iskolába, a harmadik féle szemcseppet írta fel gyerekorvos.
Tegnap azért lementünk a kertbe a két naggyal, nagyon élvezték a havat! Meg kellett várni míg Dávid elalszik, mert különben lett volna ordítás ha meglátja hogy nélküle megyünk le. Mindig mutogat a kabátjára, de keddig biztosan nem viszem sehová.

Betegeknek jobbulást, kismamáknak émelygésmentes, többieknek nagyon jó hétvégét!

Sziasztok
Andrea
tandrea

En mar jovok is visszavonni a tegnapiakat, tul koran irtam meg Kép. Tegnap megjott es nem akarom , hogy itt nyakra-fore gratulaljatok, voltam dokinal, terhesseg nincs Kép. Most ne kezdjetek el vigasztalni, mert az sem esik most jol, lepjunk rajta tul es felejtsuk el.Tudom, hogy egyutt ereztek, koszonom, de nekem a legjobb, ha most meg sem emlititek.
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi: OK. Csak úgy küldök puszit!

Andrea:Nagyon összejött ez Nektek! Kép További jobbulást!!!Hú,ez a vérvétel elég horror.Hogy viselte Dávid? A Madarász állítólag híresen jó ebből a szempontból,minket a dokinénink ezért küldött oda a Belgyógyászatra.Tényleg nagyon ügyesek,bár Katának,amikor pici volt,kb.nyolcadikra sikerült.De meg se mukkant közben.
Köszi a dícséretet.Kép

Orsi:Igen,imádom Õket nézegetni így együtt.Semmi másra nem vagyok büszke,de Õk életem fő művei!!! Kép Na,ezt jól megmondtam,de gondolom érted.Kép
Hogy van Gergő???? Ugye már jobban? Kép
Telefont így próbáltam,és nem volt kapcsolható.A másik számotok már nem él?
Elfeljtettem Karcsit köszönteni Kép ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG A KISPAPÁT! Kép
Én nem vagyok kismama,mégis nagggyon feledékeny vagyok és állandóan pityeregnék.Kép

Timi:nagyon eltűntél,minden ok????

Na,pusssz:Anikó
vakili

SziasztokKép

Szoszikem
Puszi!!!

Andrea
Jaj, nagyon sajnalom picurkadat!Kép Nem lehetett konnyu Neked, de most mar legalabb lassan tulvagytok rajta!

Aniko
Ertem!Kép
Karcsi neveben is koszi!Kép
Gergo szegeny ma eleg rosszul volt a deli alvasa utan, 39,2 volt a laza, tuzelt az egesz gyerek, sirt, szoval borzaszto volt. Aztan szerencsere a kup fel ora alatt hatott es aztan mar szaladgalt, meg minden. Voltunk a dokineninel is, minden rendben, torka is, tudeje is, ez valami jo kis virus.Kép Remelem jovo hetre rendbejon es mehetunk a talira!
Telefon: valoszinu pont akkor hivtal, mikor Karcsi a gepet szerelte (kapott ugyanis egy 80 gigas merevlemezt a szulinapjara), es ha nincs bekapcsolva, akkor nem tudsz, csak uzenetet hagyni. Holnap majd radcsorgok, hetvegen a westel nekunk csa 2 ft.

Na, le is merultem.Kép Ma dogrovason vagyok, tiszta koma.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Szerintem a Zita tudna neked tanácsot adni szopi ügyben.Ha jól emlékszem nála volt a tandemszopiKép
megyek is mert vár PotterKép

Pusz vera

KépKép
viranka

Szaisztok,

Kicsit eltűntem, bocsiKép

Először is az új babásoknak NAGYON, NAGY GRATULAKépKépKép
Megpróbáltam visszaolvasgatni, de annyi időm nem volt most!Azért amit megjegyeztem nagyjából, Eszter, örülök, hogy sikerült venni babaőrt, meglátod jó hasznát veszitek majdKépÉs természetes, hogy gondoltam rádKép
Anikó, Rita, gyerekek gyönyörűek édesekKép
Már nem emléxem ki, de valaki kérdezte a méreteket, nálunk a következő:82cm, és 10,5 kg!De azok a méretek amit írt a valaki,(bocsi)Kép azok elég tetemes, szép méretekKépKépGondolom kisfiúcskáé lehetKép
Ígérem jövök sűrübben, mint régen, de most mennem kell, ébredés,puszi

ja, még 1 dolog!Nálatok nincs mostanában egyre hisztisebb állapot??Mert nálunk most kezdődik az igazi nagy parádéKépVan amikor alíg lehet bírni vele,és már kiabálnom kell, hogy lehiggadjonKép
Fogkrém 5leteket, kösziKép
manóci

Sziasztok!

Orsi!
Nem, én nem szoptatok már elég régóta. Olivér 10 hónap körül kijelentette, ő többet nem. Most sem szopi miatt érdeklődik, csak a pelusozón jobban szemmagasságban van az a rész, mint Pocak. No meg kettő is van belőle, és az én verziómbanigencsak nagy piros szemei vannak! Kép Szóval így érdeklődik!

Vera!
Csak nem a 6. kötet?

Rita!
Abban igazad van neked is és prsz a többieknek is, hogy jobb a békülés, ez nálunk sem képezné vita tárgyát abban az esetben, ha kölcsönös lenne a szándék, kompromisszumokkal megoldva.
Csak sajnos nem így van.
Elvárás van, a tekintetben, hogy az öccs teszetoszasága és Anyós kora legyen elég ahhoz, hogy kushadjunk és tehessük, amit szeretnének. És itt a bibi. Egy ponton túl már sok a (ronda szó, ha van ilyen egyáltalán) kölcsönösségtelenség!
De a remény hal meg utoljára mint mondják, így most kivárunk. remélve, hogy a hiány megmutatja mi az érték.

Manóci!
van hiszti. De igyekszem nem reagálni, vagy csak a szokásos módon válaszreakciózni, mert ha csak kicsit is másképp teszek, rontok a helyzeten. Még mindig padlófejelgetés van, de ha nem tud legugolni, akkopr lehasal és úgy búbolja meg a tlajt. Igaz arra még nem jöttem rá miért is csinálja, mert van hogy spontán előadja a jelenetet. Egyszer majd leszokik rólaKép, vagy kitalál valami újat. Kép Bár lehet, hogy a sivítozás lesz a követkző, azt meg roszul tűrtem mindig, így kemény lesz, ha lesz! Kép

TAndrea!
remélem most már kilábaltok a betegségből! te jól vagy? Nem kaptad el egyik verziót sem?

Bori!
Akkor nektek eddig remeke teletek van! Csak így tovább!
Ez a beszédértéses dolog elég érdekes.
nem tudom, de nekem alaklmanként az az érzésem, sokszor olyan esetkere is ráhúznak egy "betegséget", ami nem is az, csak épp nincs jobb ötletük, vagy kedvük a megoldás megtalálására. De ez persze lehet, hogy hülye elképzelés, és csak szerintem.

Maccs!
Antidepresszánst Anyós tavaj május vége, mert akkor halt meg Após, Külön éltek már jó ideje, mert az öreg "kicsit" alkoholfüggő volt, de mégis csak leéltek együtt x évet.
Most a térdműtét miatt hagyta el, de már jó ideje csökkentgette az adagot egy szemről félre, negyedre.
majd kiderül mi a fene van!
Várunk. No stresz! Kép

Rupetra!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, de a héten voltunk méreckedni. Olivér majd 20 hónaposan 10280gr és 85 cm. Szóval egy kis kukac, de nagyon eleven! Kép

Olivér egyre többet magyaráz, és egyre többet érteni belőle. Még nem tökéletes és sokszor félreértem, de azért ha mutogat is hozzá, már alakul a verbális kommunikáció! A kedvencem amikor "pá, pá, pá" És kezével utánozza a pókot! A minap látott egyet, aki épp szemmagasságba tévedt és rögtön megjegyezte a nevét. persze csak a maga módján, de édes.
Az "ezt is" viszont tökéletesen megy neki! Kép

Megyek, lerohanom a vasalót!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Vera
Köszi, nincs gondom szopi ügyben, de amúgy beszéltem Zitával is.Kép Én úgy érzem minden ok lesz, de ha nem is, addig nem gondolok ilyenre, amíg nincs gond. Majd ráérek akkor foglalkozni a dologgal. És hónapról-hónapra annyi minden változik, lehet hogy Gergő holnapután abbahagyja. Viszont én annyira örülnék, ha folytatná még és a tandemszopit is úgy kipróbálnám!Kép Én annyira imádok szoptatni, hogy igazándiból nekem nehezebb lesz majd abbahagyni, mint a manóknak.Kép
PotterKép filmszemle után mentél az éjféli könyvesbolt-akcióra?Kép Nekem különben portugálul van meg 3 kötet és szeretném a többit is, csak meg kell fűzni a kinti barátokat, hogy hozzák nekem haza és az elég nehéz ügy, mert mindig tele vannak csomaggal. De ami késik nem múlik!Kép

Eszter
CiciKép
Fejpedlóbaverés: nem tudom írtam-e, de a védőnénink gyereke csinálta ezt régebben és egyszer csak abbahagyta. Úgyhogy türelem!Kép
MagyarázásKép Gergő meg egyfolytában mutogat, néha meg tudok tőle őrülni! Beszélni még nem nagyon, de az "ezt is, azt is" , "oda, ott" és hasonlók Neki is nagyon mennek! És mindent megcsinál, amire megkérem, mostanában állandóan befogom egy kis házimunkára.Kép Zokni és gatyaelpakolás az erőssége.Kép

Manó
KösziKép (mármint a gratulátKép)
Méretek: az Gergő voltKép
Hiszti: van bizony nálunk is. Legtöbbször figyelmen kívül hagyom, de van, hogy már annyira behergeli magát, hogy muszáj lecsillapítani és olyankor csak a totális figyelemelterelés használ, vagyis énekelünk, táncolunk, stb.

Amúgy sajnos szegény kis MÓkuskám betegsége egyelőre nem sokat javult, ez most nagyon leverte a lábáról. Sokszor lázas és dől a trutyi az orrából, már piros is szegénykémnek, pedig a legpuhább zsepivel törölgetjük!Kép Remélem csütörtükig rendbejön, mert nagyon-nagyon szomorú lennék, ha nem tudnánk elmenni!Kép Kérni meg nem merem, hogy halasszunk, mert ha ez most mindenkinek jó, akkor ez a biztos, aztán meg ha valaki nem tud eljönni én leszek az oka.Kép

Na, most teljesen kimerítettem az íráskeretemet.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
7+5Kép

avocado

Sziasztok!

Nem hiszitek el, de elkaptam a kötőhártyagyulladást. Ma reggel jött ki, 5 napig fertőz, így legnagyobb bánatomra nem tudunk menni csütörtökön. Brühühü.
Ma tartottuk Marci szülinapját a Kölyökparkban, muszáj volt nekem menni mert a férjem nem ismeri az osztálytársakat. Hát, nagyon szenvedtem a szememtől, vacak volt vezetni.

A fiúk szerencsére már jól vannak, Dávid is ma kapta utoljára az antibiotikumot, holnap iskola, óvoda.Kép

Orsi, Gergőnek mielőbbi gyógyulást!

Eszter, Dávid is a padlóba veri a fejét ha hisztizik. Érdekes, a másik kettő nem csinálta.

Vera, jó olvasást. Nálunk a férjem nagy Potter-rajongó.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Szerintem a csutortoki talalkozot megint halasszuk el, tekintve, hogy sokan betegek vagytok meg. Az a cel, hogy mindenki el tudjon jonni. Ha elhalasszuk egy vagy ket hettel, attol meg tudtok alkalmazkodni az idoponthoz.

Mi jol vagyunk, szerencsere. Jo volt nagyon a lanybuli Szombaton. Hajnali 5-ig fent voltunk aztan aludtunk egy nagyot. Kép Lili addig papaval volt itthon, jo kislany volt. Amiota nem beteg, ugy visszatert az etvagya, hogy meg elotte se evett annyit mint most. Kép

Eszter: hat akkor bizzunk benne, hogy az ido mindent megold. Kép
Lili nagyon sokat beszel. De erthetoen. A teven ket kedvenc musora van a reklam es az idojarasjelentes. ha meghallja a zenejuket, rohan a teveszobaba, beleul a foteljebe es azt nezi.
Nagyon sokat olvas ujsagokat, tiszta apja Kép, es amit ismer, azokat mondja is. Most ket uj kedvenc szava van a kalapacs es a mosogato. Kép

Orsi: Szoptass csak amig jolesik mind neked es mind Gergonek. De nem faj a mellbimbod? Nekem a terhesseg ota rendkivul erzekenyek, el se tudnam kepzelni ha kozben meg szoptatnom is kellene. Rosszulletek vannak? Hanyas, hanyinger? Gergovel volt?

Mano: nalunk is van hiszti es idonkent a fejet is a foldre veri. Kép

Andrea: Jobbulast nektek! Gyogyulj meg es csak utana lesz tali. Kép

Vera: Nincs kdeved talalkozni? Atugorhatnek, vagy te johetnel. Kép

Anita: Jo, hogy jottel. Nem tudsz egy kicsit gyakrabban jonni. Kép Remelem eljossz a talalkozora is. Vagy jovo heten vagy azt koveto heten lesz csutortokon.

Aniko: Koszi a dicseretet lanyom neveben. Mi is nagyon buszkek vagyunk ra, es nagyon kivancsiak, hogy a kisteso milyen lesz. Szerintem egyaltalan nem fog a Lilire hasonlitani. Talaltunk egy nevet, ugy tunik eddig, hogy Kitty lesz. De ez meg valtozhat. Kép
Nagyon jok a kepek. Kata nagyon csinos. Kép Nagyon szep barna bore van. Kép

Na, mennem kell.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Pottert elolvastamKépMíra alszikKép írhatokKép
Eszter!
A válasz igenKép
Anyós miatt sajnállak,nekem ezt nem kell átélnem Kép v. Kép

Bori!
Zenét is tudsz beállítani,bár már nem emléxem hogy hol,de rengetegféle van.Győzd meghallgatniKép
Dani nagyon ügyes gratula neki.Betegek meg most már ne is legyetekKépEddig mi is megúsztuk mindenféle baj nélkül(takonykórt leszámítva)
Orsi!
Azért olyan elvetemült Potter rajongó nem vagyok hogy éjfélkor sorbaálljakKép KépMár kinőttem ebbőlKépMég december elején előjegyeztettem vácon,szombat reggel meg mentem érteKépMég jó hogy hétvége volt mert apa Mírázott én meg olvastamKépNo és kicsi hugim is sietetett hogy mikor adom már odaKépUncsitesóm mélcímét megadjam esetleg?Rengeteget van Spanyolországban és sok portugál ügyfele is vanKépHátha hamarabb ideérneKép
Nincs véletlenül egy Iwiw meghívód?Robinak van és én is akarok és megtaláltalakKép
Hugodnak nagy már a pocija?
Míra is nagy szopibubus,főleg mostanában állandóan cicit kérKépSzerintem a fogak miattKép
Tandrea!
Most már elég volt a betegségekből,gyógyuljatok meg gyorsan.Küldök sok++++++++++++++++energiát Kép Kép
Anikó!
Tündériek a gyermekeid,nem is csodálom hogy büszke vagy rájukKépAzok a szemek minda háromnálKép Kép
Rita!
Szerda kivételével bármikor jó nincs semmi különös programom a hétenKépMegyünk mi jó?Kép
Lili nagyon cukiKépA Kitty nem egy gyakori névKép
Jól megy a LilihezKép

Hiszti:sajna nálunk is elkezdődött és erőteljesKépHA nem kap meg valamit akkor üvölt.Na ilyenkor szoktam mondani neki hogy menjen az ágyába és ott folytassaKépMire odaér már vége is általában.Szerintem jönnek a szemfogai is(egyfolytában az ujjait rágja,már sebes is kettő)
ez még plusz nyűgősséget is ad.A mai napunk is így kezdődött...De 1/2 5-kor már felkelt és nem akart visszaaludni az istennek sem.Lesz ez még jobb is mindig próbálom nyugtatni magam,néha bejönKép
Megyek kicsit enni,mert éhes vagyokKép
Pusz mindenkinek:Vera

KépKép
viranka

Ezster,Rita!

Hanyadik hétben jártok?Kép Kép

KépKép
viranka

Szia Vera!

En 24+3 napos vagyok. Kép
Nekem viszont barmelyik nap jo, ugyhogy amikor jossz, akkor gyere. Kép Varlak. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Andrea
Sajnálom a szemed!Kép Elég piszok egy dolog, remélem hamar javulni fog!

Rita
Köszi a halasztást! Mi sem tudnánk most menni, mert a dokinéni eltiltott minket 1 hétre mindenféle gyerekközösségtől, nehogy felűlfertőződjön Gergő Mókus.
LánybuliKép
Mellbimbó: 2 napig volt érzékeny, aztán teljesen megszűnt. Hányinger is elmúlt, de nem volt nagyon vészes, viszont volt, Gergőnél meg egyáltalán nem. Remélem ez azt jelenti, hogy kislány lesz!Kép Meg is álmodtam, még mielőtt tudtam volna, hogy már baba van.Kép

Vera
De jó Neked, hogy ennyit bírsz egyfolytában olvasni! Én csak a wc-ben jutok hozzá, jobb esetben. Ha Karcsira hagyom Gergőt, az olyankor van, ha el kell intézni valamit, bevásárlás, stb.Kép Amúgy felváltva gyűrődünk a hétvégén.Kép
CicizésKép Hajnali kelésKép Nálunk is ez megy pár napja, amióta beteg.Kép Õ is fél 5 körül felébred és annyira be van dugulva a nózija, hogy nem cicizik és ezért nem is alszik vissza, csak sír-sír. Az Apjának ma sikerült 3/4 órára visszaaltatni.

Na, kihasználom az alvásidőt, kicsit pihizek.

Puszi mindenkienkKép

Orsi

avocado

Helló!!

Tandrea!
Kellett nekem kérdezni! Kép
gyorsan gyógyulj meg! Kép

Orsi!
Zokni és gatya! Kép
Nálunk is megy a pakolás és postázás! Olyan aranyosak ilyenkor, micsopda komolysággal oldják meg a feladatot! Kép

Rita!
Olivér a reklámokról leszokott, most az esti mese és a repülős műsorok a sláger. Bár épp ma a teve volt ami lenyűgözte egy Szaharás utazóműsorban!Kép

Vera!
lesz ez még jobb is vagy ez is jobb mint ami lesz!? Kép Valami huncutság mindig adódik!Kép
Pocakidő lent...Kép

Ma voltam dokinál és szerencsére minden ok. Kicsit aggódtam, mert múlthéten muszáj voltam kiásni kisautót a garázsból, és épp akkor este esett a legtöbb hó. No de semmi gond! Megint csak anyapara!Kép
A mai uh elég egyértelmű lábaköze képet produkált, így Biztos Márton van a pocakban, fejjel lefelé, ahogy kell.Kép
Így hát Rita reszkess! Jönnek a fiaim!KépKépKépKépKép

Orsi!
Remélem neked jobbak a nemi vevőkészülékeid megérzés szinten! Kép

Sziasztok!

eszter Marci 28+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Most látom, hogy amit tegnap írtam elszállt valahovaKépKép
Mindegy nagyjából emléxem,

Eszter, örülök, hogy megvettétek a babőrt, nem fogtok csalódni jó hasznát lehet venni!Az pedig természetes, hogy gondoltam rádKép
Gratula MarcihozKépa kerifiam is MarcusKép

Rita, Lili nagyon édes a képeken még mindígKép
Jó is, ha elmarad a tali, mert most már szeretnénk egyre elmenni, de most ettől az időtől mi nem tudnánk. Elég meredek utcában lakunk, és nem igazán lett eltakarítva, a kis babakocsival meg nem tudunk ott fölmenni, tiszta jég!
Andrea, jobbulást, nagyon kellemetlen a kötőhártyagyusziKép

Hiszti tapasztalatokat, köszi!Én is úgy szoktam kezelni, hogy bezavarom a szobájába, hogy ott lehet üvölteni, jelszóval, de mire bemegy nagy sértetten már csönd is lesz. 2' múlva meg cimizik, és a hóna alatt a párnája úgy jön oda puszilgatniKép

Orsikám, Képne keseredj el a feledékenység mistt.Én nem is vagyok /még/ terhes, és alíg tudok valamit a afejembe tartaniKépA fontosabbakat fel is kell írnomKépMár itt tartunk ennyi idősen!!

Vera, gyerekek a képen édesek, de Kata.....hát ő annyira szép kislány, hogy csak na!KépEgyszerűen gyönyörűűűűűűKép

manó
manóci

Manó!

AnikóKép Kép Kép
Nekem még csk egy vanKép

Rita!

Csütörtökön mennénk,írok majd smst melyikkelKépMit kívánsz,mit vigyek?Kép

Vera

KépKép
viranka

Rita
lemaradt melyik vonattal száguldunk átKép
v.

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mi jol vagyunk. Megrendeltem, elolegeztem az emeletes agyat Lilinek. Nagyon jo. Tomor bukkfabol van es szetszedheto 2 aggya ha szukseges. A felso agy racsozott es 150 cm magason van. Tipikus gyerek emeletes agy. nem az a nagyon nagy. De a fekvofelulete normal fekvofelulet, 90x200 cm. Ugyhogy barki tudja hasznalni.
Meg rendeltem egy nagy 4 ajtos gardrobszekrenyt is ami ugyanolyan szinu mint az agy. Kb. masfel-ket honap mig megkapjuk. nekunk ez igy jo, mert addigra ugyis ki kell uriteni a szobat, ki kell festeni stb..
A bordure nagyon jo. Csupa allatfigurak vannak rajta. A bordure felett egyszinu bezs szinu lesz a fal, alatta pedig csikos. 3 szinu.
Majd ha keszen lesz, csinalok kepet. Kép

Vera: Varlak holnap, de azert ne feledd megirni, hogy mikor jossz.

Orsi: Orulok, hogy nem vagy rosszul. Bezzeg en. Nagyon rosszul voltam az elejen. Gergo jobban van mar?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?