Sziasztok!
Julcsi, Nóri köszi megvagyok, úgy érzem jobban, szóval ez a pihenés nem árt
Tegnap viszont felhívtam a dokimat, hogy enged-e heti 1-2 óra kimenőt, mert muszály 1-2 dolgot elintéznem, azt mondta igen, úgyhogy ma egy kicsit kimozdultam. jól is esett, de már megint ágyban vagyok
KEll ez nekem, mert muszály ráhangolódnom a dolgokra! Egyébként valahogy tökre eltelnek a napok. Kelek kb. 9-kor, reggeli, aztán visszafekszem kb. 1 órára, utána megnézem a céges maileket, válaszolok, ebéd után elkezdődik a telefonhívás roham az irodából...+még több mail...akkor ezeket intézem, meg közben be-beugrok a babanetre
Este 6-ig ez a pörgés megy, utána komolyan el vagyok fáradva. Az este már uncsi, ráadásul apának itt vannak a nagyfőnökei a héten, úgyhogy még nem is találkoztam vele, csak este félálomba
Ma itt volt a védőnő, nem írt semmit a kiskönyvbe, állítólag az orvostól kellenek pecsétek, nem tőle a 4db. ezen csodálkoztam is, de biztos így van. Mondta, hogy most hogy ez a rövidülésem van ne üljek kádban
pihenjek, de ne izguljak nem fogok most megszülni, stb. aztán kb. fél óra múlva elment. Majd március elején fogok vele megint találkozni. Ja és végigbeszéltük miket kell még vennem a picinek meg magamnak
ennek nagyon örültem
Bip, vigyázz, ma én is vezettem, de nagyon gáz az út, meg ez a nyálkás cucc az égből! Én is lassabban közlekedtem, mint ahogy szoktam.
Mezsu, gratulálok a szép nagy babához, szerintem örülj neki, biztos jól van a pici
Bár az enyém sokkal kissebb a 29. héten vagyok 1200-1300 gr. de két hét alatt még nőhet
Reni, köszi az infókat a Brendonról, igaz mi csak a kiságyat tervezzük onnan venni, de majd jól megvizsgáljuk mielőtt elhoznánk! És köszi a légzésfigyelővel kapcsolatos dolgokat
Most mi is kis lakásban vagyunk, de év végén megyünk a nagy házba
MEddig is kell ezt a figyelőt használni?
judy