Sziasztok,
Szorsi,
köszííííí! Nagyon aranyos vagy, de nem tudom hogy adhatnád oda, mert ha jól emlékszem lőrinci vagy. Az meg ide Rákospalotához még akkor is messze van, ha kocsiba ülök és kimegyek érte. Legalább másfél - 2 óra oda-vissza. (lőrincen laktam) Meg már elkezdtem a nagy dossziét csinálni. Nem tudom, most teljesen elbizonytalanodtam. Nagyon aranyos tőled.
Ja és a szőnyeget is köszi. Bár lehet, hogy már nem lesz a Brico-ban, de azért remélem, találunk valahol valami jót. Amíg terhes voltam, és jártunk együtt a párommal nézelődni, vásárolni, addig nem volt semmi jó. Úgyhogy szőnyeg még nincs a gyerekszobában.
Ági,
te egy tündér vagy!
De tényleg nem kaptunk a kórházban. Fel sem ajánlotta nekünk senkisem. De a szobába senkinél nem láttam. Abban a csomiban kellett volna lennie amit kaptunk? Vagy külön? Vagy hogyan? Végülis most már mindegy, mert elkezdtem a dossziét.
Tényleg kéne neked is már agy babó!! Nagyon jól áll!!
Majd megyek megnézem a honlapot, csak egy kissé nyűgös ma a királyfi. Lehet hogy a tegnapi rántott csirkemáj miatt van? Vagy az is lehet, hogy csak rossz napja van.
Gabi,
köszi, de azért a Livis fotók azért szintén ott vannak a szeren!
Nem is gondoltam, hogy ennyire jól fognak sikerülni. Egy kézzel, fekve, csukott szemmel....
Dia,
komolyan mondom, nem semmi. Nagyon jók ezek a rajzok. És ezt mind szabadkézzel rajzolod?! Valami speckó tollal? Szenzációsak!!!
Ja, és a Domis fotók azért szintén nem semmik!!
Nem is tudom minek írom külön ezeket a dícséreteket a fotókra, hiszen egyszerűen mindegyik lenyűgöz!!! Annyira jó őket nézegetni. A pocakosok is!! Már én is kezdek nosztalgiázni.
Képzeljétek már alig van egy kis hasam, szerintem már csak 52-53 kg lehetek. (3 hete voltam 54) Szóval megy le a súly rendesen...
Ilba,
hol vagytok. Nem szoktam meg, hogy nem olvaslak fél napig!
Gabi, ez neked is megy ám!! (mai Livi fotók!!!)
Timi, Tibi, Novum család,
lányok gyógyuljatok nagyon hamar meg! Millió gyógypuszi!!!
Mancs, esteleg ha a nagy vásárlásban láttok valahol valami jó gyerekszőnyeget (bár Apa ragaszkodik az autópályás szőnyeghez, vajon miért?!
), akkor majd írd meg, hogy hol volt, meg hogy milyen. Köszi!!!!
Na milyen az új csíkos szerkóm? Klassz mi?