Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na ne hidjétek,hogy Nekem jó a kézügyességem!Úgy is írhatnám két bal kezes vagyok.KépÉn a figurákat mesekönyvekből és üdvözlő lapokról másoltam.Csak ráteszitek a fóliát és a fekete kontúrral átrajzoljátok.De vannak sablonjaim is akinek van nyomtatója ki tudja nyomtatni.Itt küldöm.Puszika.Dia
No,sz@rakodik a gép,később küldöm a sablonokat.

Kép
Kép
lldicsi

Mancs!

Mikor van a baba-mama délelőtt? Ki vezeti? Miről szól? Baba és mamadolgokról? Kismamákról és szülésről?

A kádálványt a Mammut 2-ben a Baby stúdióban nézzétek meg. Ott sok jó dolgot láttam.

Üdv: Bumpy
bumpy

Sziasztok,

Szorsi,
köszííííí! Nagyon aranyos vagy, de nem tudom hogy adhatnád oda, mert ha jól emlékszem lőrinci vagy. Az meg ide Rákospalotához még akkor is messze van, ha kocsiba ülök és kimegyek érte. Legalább másfél - 2 óra oda-vissza. (lőrincen laktam) Meg már elkezdtem a nagy dossziét csinálni. Nem tudom, most teljesen elbizonytalanodtam. Nagyon aranyos tőled.
Ja és a szőnyeget is köszi. Bár lehet, hogy már nem lesz a Brico-ban, de azért remélem, találunk valahol valami jót. Amíg terhes voltam, és jártunk együtt a párommal nézelődni, vásárolni, addig nem volt semmi jó. Úgyhogy szőnyeg még nincs a gyerekszobában. KépKép

Ági,
te egy tündér vagy! KépKép
De tényleg nem kaptunk a kórházban. Fel sem ajánlotta nekünk senkisem. De a szobába senkinél nem láttam. Abban a csomiban kellett volna lennie amit kaptunk? Vagy külön? Vagy hogyan? Végülis most már mindegy, mert elkezdtem a dossziét.
Tényleg kéne neked is már agy babó!! Nagyon jól áll!!KépKép
Majd megyek megnézem a honlapot, csak egy kissé nyűgös ma a királyfi. Lehet hogy a tegnapi rántott csirkemáj miatt van? Vagy az is lehet, hogy csak rossz napja van.

Gabi,
köszi, de azért a Livis fotók azért szintén ott vannak a szeren! KépKépKép
Nem is gondoltam, hogy ennyire jól fognak sikerülni. Egy kézzel, fekve, csukott szemmel....KépKép

Dia,
komolyan mondom, nem semmi. Nagyon jók ezek a rajzok. És ezt mind szabadkézzel rajzolod?! Valami speckó tollal? Szenzációsak!!!

Ja, és a Domis fotók azért szintén nem semmik!!

Nem is tudom minek írom külön ezeket a dícséreteket a fotókra, hiszen egyszerűen mindegyik lenyűgöz!!! Annyira jó őket nézegetni. A pocakosok is!! Már én is kezdek nosztalgiázni. Kép
Képzeljétek már alig van egy kis hasam, szerintem már csak 52-53 kg lehetek. (3 hete voltam 54) Szóval megy le a súly rendesen...KépKép

Ilba,
hol vagytok. Nem szoktam meg, hogy nem olvaslak fél napig! KépKép
Gabi, ez neked is megy ám!! (mai Livi fotók!!!) KépKép

Timi, Tibi, Novum család,
lányok gyógyuljatok nagyon hamar meg! Millió gyógypuszi!!!

Mancs, esteleg ha a nagy vásárlásban láttok valahol valami jó gyerekszőnyeget (bár Apa ragaszkodik az autópályás szőnyeghez, vajon miért?!Kép), akkor majd írd meg, hogy hol volt, meg hogy milyen. Köszi!!!!KépKépKép

Na milyen az új csíkos szerkóm? Klassz mi?KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ági,

szerda délelőtt van baba-mama delelő az RTL-Klubon. 10h - től fél 12-ig asszem. Néha én is szoktam nézni, most is néztem, ill inkább hallgattam, amikor Marci engedte, mert most a szurikról is volt szó. és ez érdekelt.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek!

Elvileg a gyermekágyon a szőke kissé telt hölgy osztogatja, vagy én is osztottam néha. Van egy lista, a Friss mamákról, és azok kapnak. Lehet, hogy véletlenül kifelejtete azt a szobát? Ajaj!Kép
Na, ne félj, ha a jövőhéten megyek fel, talizunk valahol és viszek neked. Ha mindenkinek van szép szines babanaplója, akkor Marcinak is KELL!!!!! Ez nem lenne úgy igazság!!!!
Remélem a jövő héten jobb idő lesz, és összehozhatnánk egy topictalit, nem? Te Rákospalotán laksz, ugye? Onnan be tudsz jönni valahová, ahol össze tudunk futni? Rákospalotára már nem tuti, hogy eltalálok, de a babanaplót mindenképpen meg kell kapnotok! Elnézéseteket kérem, hogy a kh-ban kimaradtatok. Kép

Köszi a baba-mama klubos választ. Ki vezeti?
bumpy

a nevüket nem tudom, de ők:
http://www.online.rtlklub.hu/delelo/

Nagyon aranyos vagy, de majd szerintem tavasszal - nyáron kellene topikos talit csinálni, mert akkor tudjuk már jobban vinni a babókat is hosszabb időre.
A babanaplót meg köszi szépen, de tényleg elkezdtem már a dossziét, nem biztos, hogy akarok egy másikat kezdeni. Inkább majd kidekorálom az elejét ennek! De tényleg nagyon aranyos vagy ám!!! Köszi szépen, nagyon jólesik! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Bubek!Kép
Húú ez a csávó a kedven pasi ideálom.KépMegér egy-két ajtócsapkodást:KépKépKép
Különben Kasuba L Szilárd a csaj pedig Pokrivcsák Mónika.Szerdánként van a baba-mama delelő.Úúúúgy csinálom a figurákat,hogy egy fóliát/bugyi/ráteszem a kiszemelt figurára és fekete üvegfesték kontúrral körberajzolom.Ezután szárad 24 órát.Majd a kivánt szinekkel/ez is üvegfesték/kitöltöm a réseket és ismét szárad 24 órát.Majd beteszem a hűtőbe kb:1-2 percre és azután szépen lejön a fóliáról a figura és oda "ragasztom"ahová akarom Pl:csempe,hűtő,mikro stb...
Itt vannak sablonminták.Puszi
http://www.hossa.net/window%20color/disney/Winnie%20Pooh/

Kép
Kép
lldicsi

Bubek,
ortopédián voltunk, most jöttünk haza, ma még nem fényképeztem, de biztos fogok és teszek fel. De csak akkor, ha Te is!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Szilvi már jobban van,de alig eszik valamit!
Köszönjük a gyógypuszika!
Most engem kapott el az influenza,de nagyon!Kép
Itt egy pár kép Szilviről,ahogy a mászást gyakorolja:

KépKépKép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Úgy pörög a topik, hogy csak kapkodom a fejem. SAjnos visszaolvasni nem tudok, csak bele-belenéztem az utóbbi napokba. Édesek a képek nagyon. KépKépKép
Lám, így jár az ember lánya, ha elmegy síelni és utána még dolgoznia is kell. Kép
Üdv. minden új kismaminak és maminak a babákkal együtt! Kép

A síelés nagyon jó volt. GYönyörű verőfényes időnk volt, csak az utolsó nap romlott el. Igaz, volt -15 is napközben, de ha mozogsz, nem gond.
Andris így csak kétszer volt kinn, de nagyon jót tett neki. Amúgy igazi társasági szellem. 2 nap alatt megszokta a helyet és a sok embert (13-an voltunk összesen.)
Én meg minden nap síeltem, sőt volt olyan, hogy egy nap 2x3 órát. Kép Minden rendben is volt, csak utolsó előtti nap estem egy nagyot, nem láttam meg egy buckát és beleakadtam.
Andris iszonyúan fejlődik, képzeljétek egész történeteket mesél nekem: aguuu-heö-höööö-ahrrrgo, stb. És közben ezerrel mosolyog. ÉS elkezdett két lábbal rúgni, ha kipelenkázom. Múlt héten kapta meg a kéthónapos szurit és még csak meg se nyikkant. Egy igazi kis hős. JA és 6,5 kilós és 60 centis. KépKépKép

Puszi mindenkinek, mostanában ritkábban jövök, de ha befejeztem a munkát, újra itt leszek.Kép

És egy kép a sípályán rólunk:
Kép
Szendergés a jó levegőn. De azért résen vagyok. KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Húúúúú, feljövünk és rögtön a barátosném van itt. Kép

Tőlünk is sok gyógypuszi Szilvinek!! ÉS jobbulást a mamájának. Andris

Kép Kép
Kép
vvolga

Bumpy:
Én sem kaptam babanaplót. És én sem láttam a szobánkban senkinél. Kép
Bár nekem van másik, azt sem vezetem. Nincs hozzá türelmem. Meg sok idióta kérdés van benne.
Vendég

Sziasztok lányok,

lenne egy fontos kérdésem.
Milyen a nyákdugó?
Mert ugye tegnap voltam a méhszájvizsgálaton, este volt egy icipici kis véres valami, de éppen hogy, aztán ma reggel meg ilyen nagyobb darab kocsonyás valami. (most mondanám, hogy olyan, mint ami az orrunkból jön ki egy brutál influenza idején, de ez sem túl jó hasonlat).
Szerintetek ez az volt, vagy pedig csak a tegnapi vizsgálat eredménye?
Mert az utóbbi két hónapban egyáltalán nem volt semmi folyás, vagy hüvelyváladékom, és most ez olyan hirtelen jött ma reggel.
Azóta sincs semmi.

Köszi

Eszti
Vendég

Esztipeszti:
nekem minden méhszájvizsgálatnál utána 2-3 napig volt ilyen, csak inkább véres-barnás színben. (remélem nem esztek) elmúlik szerintem
Vendég

Eszti!Kép
Ha kocsonyás volt és nagyobb mennyiség akkor szerintem az volt.Amikor az enyém távozott,azután 13 óra múlva megszületett Domi.KépNa de nem akarlak ijeszgetni még napok is lehetnek hátra.KépHol is tartasz??Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Eszti!
Szerintem is az volt. Nekem átlátszó-halványrózsaszín kocsonyás izé volt, de a szín lehet többféle.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi,
én is kíváncsi leszek majd az új dokinénire.
Látom Te már jól feltérképezted a környéket, én csak a Lenhossék parkot ismerem, a Haller parkot, ill. az Orczy kertet nem, a Ferenc térre én is kíváncsi leszek. Szóval ha majd kimerészkedünk már (1-2 hét múlva), akkor szívesen csatlakozunk hozzátok és felfedezzük Veletek a környéket. Tök jó lesz személyesen is megismerkedni, már alig várom.
Na mennem kell, felébredt a kisasszony, hú de sír.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nem vesztünk el ám, csak picit bedepisedtem. Már megint 2 napja a lakásban vagyunk, kevesebb megint a tejci (tudom, aztán megint több lesz), Beni nem nagyon akar enni, szóval voltunk már jobb passzban is.

Eszti,
jól leírtad, az enyém is ilyen volt, nekem azt hiszem szerda reggel távozott és csütörtökön megszületett Beni. Viszont nekem onnantól fogva jött, tulajdonképp azért mentünk be csütörtök reggel a kórházba, mert egyre véresebb volt a színe és egyre több volt.

Ági,
András térde köszöni jobban van, bár igazán jó már sohase lesz. Kép
A mosolygós kép egyébként megint picit homályos, ez nekem már soha nem jön össze ...

Évi,
március 8. az egy gyönyörű nap, akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok. Kép

Vuka,
na ha ennyi szépet kaptatok, akkor kérünk képeket még, SOKAT!!! Kép

Gabi,
nekünk is vannak lengyel barátaink ám! Sőt a családban is van lengyel. Kép
Nektek hol laknak?
Mi volt az ortopédián?

Bubek,
az első mosolygós kép nagyon jó lett Marciról, Te, ez a gyerkőc egyre szebb lesz!!! KépKépKép
Édi vagy, hogy hiányzunk, most aztán győzzétek majd olvasni... Kép
Beninek is van ugyan ilyen csíkos felsője, majd lefotózom nektek én is. Kép

Melinda,
nagyon szép pocid van, később kérünk a nagyobbról is képet! Meg még amúgy is jöhetnek a képek!!! Kép

Dia,
iszonyú milyen ügyi vagy! Én totálisan béna vagyok az ilyenhez és az igazság az, hogy türelmem sincsen hozzá. Kép
Benit majd a férjem tanítja ilyenekre, neki jó a kézügyessége.

Mancs,
mi a Brendonban vettük az állványt, tök jó, este feldobok róla egy képet, ok?

Kormi,
hű de izgi! Drukkolunk! +++++++++++++++++++++
Szép nagy babód van! Kép

Timi,
Szilvike nagyon ügyi, mókás pózokban van. Kép
Te meg gyógyulj meg!!!!!!!!

Vvolga,
gyönyörű helyen voltatok, kérünk még fotókat, és közelit Andriskáról is! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Húú, csajok, köszi. GAbuska, te írtad talán le a legjobban, átlátszó-rózsaszínes, kocsonyás izé. És viszonylag nagy mennyiség volt. Azóta semmi nem jött, és mást sem érzek.
Dia, a 39. héten vagyok, szóval akár simán lehet. Kép

Megyek főzök, puszi. És még egyszer köszi nektek!

Eszti
Vendég

Ilba:
fotón nem látszik a duciság. elég annyi hogy 155 cm "mély" vagyok, kb 85!!!!! kg voltam amikor bementem szülni, most 66 kg vagyok. Még 16-nak kéne lemenni. De nem diétázom, mert nagyon éhes vagyok folyamatosan. Meg szopi alatt ugye nem is lehet.
ekkora volt a hasam, ma már olyan nosztalgáiával nézegetem.

Bubek:
babauszas.lap.hu: egy csomó info van fenn, érdemes elolvasni. gondold meg! én nagyon szeretném vinni, de egyelőre a nagykádas fürdést készítem elő Kép

Melinda:
tök ari pocakod van. és milyen klassz, hogy a hajad is szőke Kép én egész életemben attól szenvedtem, hogy mindenki eljátsza ezt az uncsi szóviccet: szőke és mégis fekete Kép

Esztipeszti:
nekem a magzatvíz sokkal hamarabb ment el, a nyákdugó csak a szülés közben lökődött ki

a szülés előtt 1 nappal készült
Kép

ebből a hasból nem könnyű laposat csinálni KépKép
csajok, akik már szültetek, nektek mekkora pocakotok volt?
Vendég

Ilba,
a lengyel ismerősök onnan vannak, hogy Apu 15-16 éves korában a Balcsin kempingezés közben megismert egy lengyel fiút, befogadták a sátrukba, mert ő lemaradt a csoportjának a buszáról, így nem tudott hazamenni. Olyan nagy lett a haverság, hogy még ma is tart, csak sajnos nem személyesen (utoljára 10 éves koromban voltak itt), hanem e-mailban, telefonon, levélben. Apu még lengyelül is megtanult a kedvéért, addig meg oroszul beszéltek, már amennyire tudott...Kép
Már ő is nagypapa, jan. 29-én született az unokája, Zuzia a neve (Zsuzsa). Apunak nincs szgépe, ezért én szoktam velük e-mailezni, szótárból kiírom a szavakat, aztán összeeszkábálom a mondatokat. De tök izgi, lehet, hogy a végén még én is megtanulom a nyelvet.Kép
Az ortopédia...
Két hete próbálkozunk, nem volt rendelés, aztán ma láttam az utcáról, hogy vannak a váróban. Uzsgyi, bementünk Lívivel, vártunk, vártunk, egyszer csak kijött valaki, közölte, hogy időpontot kellett volna kérni. Anno a 6 hetesnél hiába könyörögtem, nem adtak. Változnak az idők... De aztán nagy kegyesen megvizsgálták, ha már itt vagyunk. Persze illemtudó voltam és az utánunk érkező pár hetes babásokat előre engedtük. A vizsgálat annyi volt, hogy megfogta a nő Lívi térdét, kihajtotta oldalra a lábait, és minden rendben felkiáltással kitessékelt minket.
Amúgy ma tök ki van a csajom, szó szerint!Kép Tuti a foga. Magán kívül kiabál, nem eszik.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsimami!
Raktunk fel pocis képeket október táján, de én nagyon szívesen teszek fel megint!Kép

37. hét
Kép
Kép

Szülés előtti nap
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, remélem az Apukák ma nem babaneteznek, nehogy elpiruljanak az első fotótól. Kép

Ezt esküszöm, hogy nem dicsekvésből teszem fel, hanem csak megmutatom, hogy milyenre ment vissza a pocakom 2 hét alatt, mert még én sem nagyon akartam hinni a szememnek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, jól lehagytam, meg meg sem találtam amit eredetileg akartam, ez egy kép Lívi 5 napos korából, itt még van egy kis pukli, de ha már így felcsigáztalak titeket, akkor felteszem ezt.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami
Íme én kb. másfél héttel a szülés előtt:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jé, Ilba, mennyire más az arcod! Rád sem ismerek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok ez vár rám is? Kép Hatalmas pocakja volt mindannyiótoknak.

Tücsökmami:
Megvigasztaltál. Én most tartok 10 kg-nál így 70kg vagyok és a dokinéni tegnap kicsit megszidott és eltiltott a kenyértől. Holnap teszek fel én is képet a mostani pocakméretről. Csak egyedül nem tudom lefényképezni magam, ezért meg kell várnom a páromat.
Esztipeszti szorítok. Lehet, hogy a napokban szülsz. A barátnőm a nyákdugó távozta után 20 órával szült. Neki is este ment el, reggel ment CTG-re és már haza sem engedték. Õ sem érzett semmit, csodálkozott is, hogy nem mehet haza Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Ilba!

Szerintem tök jó a kép. Örülök, hogy picit jobban van András térde, hamár tökéletes sosem lesz. Kép

Tücsökmami!

Tetszik a pocid. Bár az enyém lenne ekkora. Kép
Sajnálom, hogy nem kaptál babanaplót. Kép De ha Te nem sajnálod, akkor megnyugodtam. Kép
bumpy

Eszti,
jelentkezz, különben halálra izguljuk magunkat!Kép
Annak idején ha Bubek nem írt pár óráig, mindig azt hittük, hogy már a szülőszobában van. Szóval ne hagyj minket kétségek között!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, Ilba:
Ti mindketten csak hasra híztatok, nagyon csini.
Gabuska neked eszméletlen alakod van. 5 nappal a szülés után így néztél ki????? De jó, hogy én nem nyáron szültem, és így el tudom kabáttal takarni magam KépKép

Bumpy:
az összes feleslegem neked adom. Te, legyél már babaváró végre KépKépKép
Vendég

Hahó,
én most csak így futólag, mert apa megjött, és nincs most idő, szóval ezt már én is feltettem egyszer, de most akkor újra_

4 nappal szülés előtt:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi,
miért? Hájfejű vagyok? Szerintem olyan, mint most, csak nincsen összefogva a hajam.

Melinda,
nyugi, dokinéni engem is mindig fenyített, a férjemnek mindig mondta, hogy lakatolja le a hűtőt, engem meg nem érdekelt, mivel a leleteimre meg mindig azt mondta, hogy el sem hiszi, hogy ezek egy kismama vérképei. Meg sem álltam 20 kilóig. Kép

Na lányok megyek is aludni, extra sz@r napunk volt, lehet, hogy pénteken leviszem Benit az orvoshoz. Mostanában eleve olyan csúnya az arca, nem tudom mitől, tejet nem iszom, a csokiról is lehet, hogy le kéne mondanom? Kép
Meg nem eszik, ma megint mértem, mert napok óta gyanús a mennyiség, hát jó, ha a 600 megvan neki. A napi csúcsa 100ml volt! Kép Ez nagyon karcsú, nem?
Holnap mérünk neki megint meztelen súlyt, holnap lesz 13 hetes, akkor látom, hogy mennyit hízott (illetve mennyit nem Kép) és akkor pénteken lemegyünk.
Tejcsi sem áraszt el, mondjuk már egy ideje mindig fejek kaja után, napi szinten 80-100 jön össze, de nagyrésze éjjel. Ok, kereslet-kínálat, nem kell most több, de már reggelre sem lesz túl sok benne.
Most fürcsi után sem szopizott, ilyen még soha nem volt, elfordította a fejét, feszengett és sírt, a vállamon 2 perc alatt elaludt.
Na majd meglátjuk, milyen lesz az éjszaka.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami!

Köszönöm!
Mennyit kapok? Hány kg-mal leszek gazdagabb? Most 46kg vagyok, a célom az 50. Kiegyezünk?

Legyen igazad, annyira jó lenne. Kép
bumpy

Lányok!
Ti még terhesen is igen karcsúak voltatok hozzám képest.KépÉn inkább nem sokkollak Titeket a fotóimmal.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Esztipeszti,

Nekem 1 hétig jöt ez a trutyi. Olvastam, hogy újraképződhetKép és újra lejön...
Jó éjsazkát!
Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Gabuska, hogy te milyen vékony voltál szülés után!

Mi is csináltunk ma képeket. A fejemet ne nézzétek, az szörnyű. Remélem a fiúk nem nézik Kép
Most vagyok 23+4 (uh szerint 25+4)
KépKép
Lehet, hogy azért vagyok 10kg-val nehezebb, mert ekkorára nőtt a pocakom, a picúr már 850g körül van. Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok, húú, mennyi csini poci, na mindjárt a végére én is teszek fel, tegnap úgy izgultunk, hogy mi lesz, hogy még csináltunk egy párat. Hátha az utolsó. Kép

Orsi, ma reggel megint jött, pontosan ugyanolyan, mint a tegnapi, színben, állagban és mennyiségben. Ezek szerint nekem is újratermelődött.

Amúgy semmi jel, pici fiam fészkelődik, nagyokat mozogni már nincs helye. Ha felállok, már nagyon nyom alul mindent, alig bírok kiegyenesedni.

Egyelőre türelemmel figyelem a jeleket, és most már tényleg megpróbálok pihenni, hogy ha bármikor beindul a szülés, ne legyek fáradt.

Az utóbbi hétben olyan pörgés jött rám, alig voltam itthon, tegnap előtt még egy fogorvost is bevállaltam, tegnap nagybevásároltunk.

De mától egy picit próbálok lassítani, és többet foglalkozni a picikémmel.

Apa szerintem jobban izgul, mint én, látom a szemén, hogy totál kivan. De azért mosolyog, meg minden, csak percenként megkérdezi, hogy van valami? Szólj azonnal. Édes. Kép

Na jövök még ma, mert hát ugye itthon pihikézek! Kép

Eszti

Kép

Kép
Vendég

Melinda:
nagyon szép hasad van, és ezt komolyan mondom

Eszti:
ez nem semmi, klassz! én azt olvastam, az is a szülés jele, amikor valaki ezerrel pörög, mindent meg akar csinálni. nagyon drukkolok, és már alig várom, hogy elmeséld milyen volt a szülés KépKépKép

Csajok!
Gergővel nem tudom mi van. Az esti kaját és a hajnalit is, úgy ahogy van kihányta. Ez nem bukás volt. Pedig 2 napja nem adtam neki a Nutrilont. Sugárban jött belőle. utána meg vigyorgott. Nem tudom, van-e köze hozzá, hogy egy kicsit taknyos lettem. Szerintetek el tudja tőlem kapni?

Képzeljétek el, az éjjeli etetéskor, megyek az ágyához, nem találom egy tizedmásodpercig. Az ütő megállt bennem egy pillanatra. Tudjátok mit csinált? teljesen megfordult menetiránnyal szemben, bekúszott a pelenkázólap alá, kicsit ferdén és úgy feszengett, hogy folyamatosan verte a fejét a rácsba, ugye ott már nincs fejvédő. Ezt hogy csinálta? A rács zörgésére ébredtünk fel. És még csak 7 hetes. Mi lesz később?
Vendég

Jézusom Ilba, miket beszélsz?! Csak azt mondtam, hogy más az arcod!
Benikének jó étvágyakat kívánunk, ne huncutkodjon megint az evéssel!Kép

Esztipeszti, nálam Te nyerted a pociversenyt!.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Tücsökmami!

Igen, a taknyosságot el tudja kapni Tőled, lehet, hogy ugyanabban a formában, vagyis Õ is taknyos lesz, de lehet, hogy hányás formájában, ahogy Õ csinálta. Kép
Nem semmi, amit az éjjel csinált. Kis alvamozgó. Kép
Ne félj, nem lett agykárosodása, max picit bepirosodik a buksija. Kép
Na arra azért legyél felkészülve, hogy nem lesz egy ölben megülős kisfiú. KépDe ez jó, hiszen kisfiú. Milyen legyen?

Puszi: Ági
bumpy

Gabuska!

"Esztipeszti, nálam Te nyerted a pociversenyt!"
De csak met én nem neveztem. Kép)
De várjatok meeeeeeeeeeeg! Kép
Én lassú vagyok. Kép
bumpy

Ági Kép, akkor hajrá, kívánom, hogy minél hamarabb te nyerd a "versenyt". Kép
Vendég

Eszti!

Nagyon szeretném, és köszönöm. De még nem lehet. Kép Azt beszéltük a párommal tegnap este, hogy még várnunk kell. Nincs kész a ház, ennek folytatásaként a babaszoba sincs. Azt mondja, az Õ manójának mindene legyen meg. Szupi szobácska, menő babakocsi stb. De ehhez még nincsenek meg alapvető dolgaink. Nagyon szomi lettem emiatt, de el kell fogadnom.

Most picit elmegyek, be kell vásárolnom, és még mindenféle dolgot el kell intéznem.
Addig is vigyázzatok magatokra!
Ági
bumpy

Sziasztok!

Tegnap ritka kaka napunk volt!Kép
Én nagyon vacakul voltam,persze Szilvi semmit nem aludt egésznap,a gyógyszerét nem volt hajlandó bevenni.A száját állandóan összeszoritotta mikor közelitettem felé a kanállal.Pedig már minden trükköt bevetettem.Fürdetni is a Fanni fürdette,mert ahogy lehajoltam az orrom egyfolytában csepegett.Ja és ehhez hozzájárult a rendszeres orrszivás ami csak hatalmas küzdelmek árán sikerült.Huuuh,remélem ma minden jobb lesz!

Látom poci kiállitás van.!Szerintem mindenki nagyon csini.Igaz én még nem láttam csúnya terhes anyukátKép

Wolga!
Végre itthon vagytok!Szép helyen voltatok és Andris nagyon helyesen kukucskál a szempillái alól!Kép

Bumpy:
Megnéztem a honlapodat!Irtam a vendégkönyvbe is,de ide is leirom,hogy nagyon klassz amit csináltál.!Ennyi mindent összegyűjteni nem semmi munka lehetett.Nagyon alapos és részletes minden Gratulálok!!
És ne búsúlj !!Addig ringatod a mi gyerekeinket!Kép

Eszti:
Hajrá!!!!Én is ilyen feszitő ,nyomó érzrést éreztem pár nappal a szülés előtt!!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Nagyon csinosak a pocik! Ti hogy csináltátok, hogy nem lettetek csíkoskák? Én kenegettem reggel-este, és mégse úsztam meg. De nem bánkódom miattaKép

Eszti!

Drukkolok nagyon!

Melinda!

Voltál tegnap előadáson? Lehet, hogy téged láttalak? Mostanában mindenkiben ismerőst vélek felfedezniKép

Éppen csomagolom össze a kórházi tatyókat, és elakadtam... (milyen meglepőKép) A picinek mennyi ruhát tegyek be? Éjszakára gondolom másban van, mint napközben, nem? Akkor min. 6 body, 6 rugi? Hosszúujjú? És a rugi pamut legyen vagy plüss, ujjatlan vagy ujjas? És akkor most végül pólyában lesz, vagy nem? És a pólya alá mit kell adni??? Nem is gondoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz... vagy én csinálok túl sok gondot ebből?Kép Segítsetek lécci!!!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok, köszi a sok drukkot, olyan jól esik! Kép

Ági, nem elkeseredni ám, nagyon fiatal vagy még, még csak most indulsz(tok) az életben! Kép
Beszéltem a szülésznőmmel, ő is azt mondta, amit gondoltam, hogy semmi teendőm, csak várni a fájásokat. OK. Én várom. Kép

Azért ma még elmentem, mert páromnak vasárnap lesz a szülinapja, megvettem az utolsó ajándékát is, így ha még jön is a babánk, nem maradok ajándék nélkül. Kép

Évi, a csíkosodás sajnos nemcsak krémen múlik, hanem a bőrtől is, hajlam kérdése is, hogy valakinek reped-e, vagy sem. Én ahogy észrevettem. Nekem eddig nincs csíkom, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz, és baba után a fogyásnál is jöhet még. De én ezen nem izgatom magam, lesz ahogy lesz. Azért én is kenem. Kép

Novum, szebb napot nektek mára!

Apropó, rég láttam babaképeket, ma még nem is! Valami tappancskép, vagy popókiállítás????? Kép Kép
Vendég

Évi,
a pólya csak akkor derül ki. Én nem kaptam, mások igen. Biztos ami biztos, vigyél minden napra legalább 2 garnitúra ruhát, kifolyhat pisi, kaki, bukás stb. Szerintem hosszú ujjú bodyt és rugit vigyél, mert hiába van jó meleg a kórházban, őket még melegíteni kell pár napos korban. Vagy ha végképp nagyon meleg lesz, fel tudod hajtani az ujját. A pólya alá elég a pamut rugi, a plüss túl meleg.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Eszti!A Te kedvedért!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Hú, de jó sok kép Kép Olyan szépek vagytok (babák és mamik is), tök jó ez a sok pocis kép. Este megmondom az uramnak, hogy csináljon rólam is frisset, aztán felrakom Kép

Gabuska,
hát nem semmi, milyen jól nézel ki azon a képen, ahol 5 nappal vagy szülés után! És a pocakosokon is nagyon csini vagy, a "villanykörtésen" jót mosolyaogtam Kép

Bubek,
szőnyegeket nem néztünk, de voltunk a Lurdy Ház melletti Praktikerben, és ott volt gyerekszobába padlószőnyeg, több színben. A minta ugyanaz volt (autópálya, város stb.) csak az alapszín volt más. Vol asszem zöld, kék, piros és sárga alapú.

Vettünk tegnap pelenkázólapot, baldachinállványt, kocsikabátot Kép Voltunk a Visegrádi u.-ban lévő Mária kis- és nagykerben. Nagyon sok dolog van, főleg ruhácskák, újszülöttől egészen kisiskolás korig. És ha vásárolsz, kapsz egy vásárlói kártyát, és ezután az eredeti árból mindig lejön még 5%. Ez elég baráti. Kép

Évi,
örülök, hogy feltetted ezt a "mit vigyek a babának a kórházba" kérdést Kép Engem is foglalkoztat, fogalmam sincs, hogy miből mennyi kell neki. Pelus is kell? Mennyi? Babaápolószerek?
A csíkosodásról: igen, hajlam kérdése is a dolog. A lényeg az, hogy sosem szabad engedni, hogy kiszáradjon a bőröd. Én is kenegetem állandóan olajjal este fürdés után, de kb. 1 hete elkezdett olyan szinten száradni, hogy reggelre már szinte hámlik. Úgyhogy reggel is ezerrel kenegetem. Te mit használsz rá?

Bumpy,
szerdánként az RTL-en a Delelő csak baba-mama témájú dolgokkal foglalkozik. 10.15-től 11.35-ig. A műsorvezetőket már leírta vki Kép A Kasuba sztem olyan aranyos, mintha még jobban lelkesedne a téma iránt, mint a Pokrivtsák Móni. Pedig ő is aranyos!

Ilba,
várom a fotót Kép Ne legyél depis lécciléccilécci KépKépKép Milyen volt az éjszakátok? Hogy van Beni? És Te?

Esztipeszti,
szurkolok KépKépKép

Lányok,
milyen a méhszájvizsgálat? Az nem az a "sima" vizsgálat, ami nekem is volt a héten, hogy a doki betapintással megnézi, hogy hogy áll a méhszáj? Vagy vmi mást is csinál? Mert nekem meg szokta nézni, mindig mondja, hogy zárt a méhszáj. De semmi fájdalom vagy ilyesmi nincs.

Megyek, kezdődik a Vészhelyzet Kép És George Clooneyt kihagyni... KépKépKépKép

Kép
mancs

Mancs!

Pocikenésre vettem a gyógyszertárban valami német olajat, azzal kenem +Nivea testápolóval. A 34. hétig bírta a strapát a bőröm, aztán egyik napról a másikra feladta. Mondjuk sokat kellett nőnie, mire elérte ezt a 109 centis állapotot, mert ekkora most. (kb. 75-ről indultam) Ez van.
Pelust elvileg adnak valamennyit, de a szülésznőm azt mondta, azért vigyünk pár darabot, mert hátha a kórházi nem lesz elég. A fürdetéshez csak a fürdőlepedőt kell vinni, ápolószereket adnak (köldökápoláshoz is) Meg sapija legyen a picurnak, amt fürcsi után ráadnak.

Gabuska!

Köszi a választ!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?