Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi : néha már az az érzésem, hogy K.minket itat maga helyett KépKép én bizony meghalnék egy pálesztől, alapból nem bírom a töményet. Hol van már az a vodkás korszakom.. KépKép

Viszont beszereztünk múltkor Lambruskot, vagy mi a neve annak a habzó bornak, amit Farkasok Judit és Kriszta is ajánlott .. Tartogatom márciusra ..

Viki, nagyon sokat gondolunk rád, remélem hamarosan jó hírekkel jössz !!!! Bár a BMC-ben mindig órákig kell várni az eredményre KépKép

mniki

Éden

Nálatok amúgy rendben van mindkettőtökkel minden? Látom, hogy már a 3. lombiknál tartasz. És összesen mióta próbálkoztok már?
Van egy ismerősöm, náluk is rendben volt minden, de közel 2 évig nem lett terhes a csaj, aztán spontán az lett. Õk rá fogták arra, hogy a csaj 10 évig szedte a fogamzásgátlót és biztos az okozott galibát.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Először is Wish Kép nagyon-nagy drukkok mennek!
Viki Kép Jelentkezz! Remélem jó hírekkel jössz!?

Farkaskoma Kép
Hogy sikerült a mandulaműtét? Hogy vagy?

Kriszta Kép, Borsókás Kép
Muszáj a sok gyógyszer, mert nagyon erős -volt- a fájdalmam. Még 1-2 napig szedem őket, de már csökkentettem és szteroidot már nem is szedek. Most viszont a 30. cnapon még nem jött meg... gondolom bezavarnak a gyógyszerek... de szerintem már közeledik...

Orsi Kép
Igen, mi is voltunk a hosszú részen. Igazad van, a piros pálya nem rövid, mondjuk nem is olyan nagyon nehéz, de nekem a kék jött volna be nagyon... ha hosszabb. Hülyén csináltuk, mert a pirossal kezdtünk, sőt, a piros fekete részére is eltévedtünk 1x -jól leizzadtunk, de azért megúsztuk Kép - aztán másnap már fájdogált a derekeam, de a kék még jól esett. Aztán sajnos 3. nap én már nem mentem síelni Kép

Bzsuska Kép
Örülök, hogy jól vagytok. A munka most nem számít, hanem Te számítasz, vagyis TI számítotok! Ne legyen lelkifurdalásod! Vigyázz magatokra!

Tiko Kép
Huhh, elolvastam a horror sztorit az első házasságodról. (Nekem is ez a 2. Kép ) Nem mondom, kemény csaj vagy! Az a hapsi egy erkölcsi 0 volt, de ezt nyilván tudod. Azért remélem, templomi esküvő nem volt...
Én is úgy vagyok a gyerekekkel, mint Te, de ez nálam csak az eü küretem óta van. (nov. 23.) A tesóm gyerekei karácsonykor... hát... szörnyű volt. Aztán egy barátnőmnek meg "becsúszott" a baba, s amikor 2 hetes volt, láttam, de azzal a tudattal, hogy az én pocimban is van legalább 1. Azóta még felhívni sem bírtam... pedig ő már keresett... Szóval ez egy szar időszak, de majd elmúlik Kép

Zsebi Kép
Sajnos én is az ismeretlen eredetűekhez tartozom... bár eredetileg nem volt pé-m sem. De szerintem az már van azóta... (Nálam is olyan takonyszerű, ahogy írtad korábban)

Hja, velem semmi különös. Jobban vagyok sokkal, gyógytornászhoz járok, ami fantasztikusan jól esik és fizioterápiát is kapok! Szerintem 1-2 nap és teljesen helyrejövök!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi,
mi már 2003 februárjától próbálkozunk, és csak várjuk-várjuk a babát. Igaz, hogy nem teljesen tétlenül, mert már túl vagyunk 7 inszemen, 2,5 lombikon, és egy csomó vizsgálaton. Mindketten egészségesek vagyunk, tökéletesek a férjem eredményei is, és elvileg semmi akadálya annak, hogy babánk legyen, csak valahogy a gyakorlatban ez nem így működik.

Éden
Éden

Éden

Hát ez nagyon gáz lehet, ha az ember még azt sem tudja, hogy mi az akadálya annak, hogy teherbe essen. Miért volt szükség 7 inszemre? 5 sikertelen után nem lehet lombikra menni? Ha ez a sok minden belefért 3 évbe, akkor gyakorlatilag gondolom a Ti életetek is csak erről szól.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi,
eredetileg 6 inszemünk volt, azt nem a Kaáliban csinálták, majd jött 2 lombik, meg egy
félbemaradt lombik, aminek inszem lett a vége.

Na igen, nagyon is erről szól az életünk, akármennyire küzdők a görcsösen akarás ellen... De azt hiszem, ezzel mindannyian így vagyunk, sajnos.

Éden
Éden

RENOKA!!!

Szia! Nálam a Leiden mutáció heterozygota.Fraxiparine-t kaptam rá, nem clexan-t.De ha nincs más bajunk, akkor miért nem maradnak meg a babák?
A hematológus azt mondja, hogy szerinte e miatt.
A nőgyógyász meg azt, hogy nem emiatt, de nem tudni, hogy miért.
Neked van már babád?
Félek így nekiindulni a köv. lomiknak!
crys74

CrysKép

Ne félj, "csak" heterozigóta vagy, az a sokkal jobbik eset.
A választ, hogy egy baba miért nem marad meg (ha nincsen kézzel fogható magyarázat), soha nem lehet biztosan tudni. Találgatni lehet és kiszűrni a valószínűsítő tényezőket. Te pont ezt fogod csinálni, ha most adod majd magadnak a Clexane-t. Én mindenképpen felkeresnék a helyedben egy jó szakembert, aki nem hagy majd kétségek között. A nőgyógyászok egyébként többnyire csak "tapogatóznak". A tiéd is csak "szerinte" véleményt mondott, de nem tudja mire alapozni.
És még egyszer mondom, hogy ne félj a köv. lombiktól, de a biztonság kedvéért járj majd rendszeresen a heparin adása mellett hematológushoz.

Én most várom az első babámat (a táblázatból minden kiderülKép)
reno
renoka

Szia Renoka!

Köszönöm a gyors választ és a bíztatást!
Adtam én már nyáron a lombiknál a fraxiparin-t, mégis elvetéltem.Állítólag kevés volt a 0,2 ml, a következőnél 0,4 ml-t kell majd szúrnom naponta.
Relélem, tényleg "csak " ennyi a gond!
Megnéztelek a táblázatban, hát nem semmi!Spontán!
Gratulálok Nektek!
Minden jót kívánok! Crys
crys74

Sziasztok!

Wish! Kép
Gratulálok a 3 embrikéhez, szorítok nagyon!!!!

Kis*! Kép
Gratula a jó pajzsmirigyhez! Csak a főnöködnek mondtad el, hogy lombikoztok, vagy a munkatársaidnak is?
Mi csendben várjuk az első konzultációt (2 hét múlva lesz) és közben a vizsgálatok eredményeit, és persze próbálkozunk 1000-rel Kép

Borsókás! Kép
Neked van ikertesód!?! Fiú, lány, egy vagy kétpetéjűek vagyok?

Bzsuzska! Kép
gratulálok a petezsákhoz! HA teheted szerintem is maradj még otthon.

Niki! Kép
Hogy bírtad azt a sok szúrást! Bátor vagy!

3 napja már én is pálinkakúrázok Kép no meg borkúrázok

Kép
Kép
beuka

Niki!
Hát az biztos életemben nem ittam ennyi alkoholt mint amióta ismerem Krizsa dokit, de nem menekül ha egyszer sikerül az biztos viszek neki valami jó kis italt. Kép

Beuka!
Kép

Éden!
Javítottalak a táblában! Kép
Úgy látszik mi kb. egyidőbenkezdtük a babára vágyást. Nekünk 2003 májusában volt az esküvőnk már igazából januártól egyáltalán nem védekeztünk azóta várat magára. Bár nekem inszem nem volt de már három lombikot abszolváltam az elmúlt másfél évben. Kép

Wish!
Holnapra nagy durkkokat küldök!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Kép
Ennyit azért nem iszom Kép
Nagyon jó animációitok vannak Kép

Viki! Kép
Ha tudsz, adj hírt magadról!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!
Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Hát én is csak jelképesnek szántam, de aranyos nem? Nem akartalak megbántani remélem nem is tettem. Kép

Na ha már mindenki alszik én is elmegyek csucsuzni, bár nem vagyok álmos. Kép

Kép A héten minden éjjel figyelek mint egy bagoly nem jön álom a szememre. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!Kép
Dehogy bántottál meg! tényleg nagyon aranyos!

Na most már tényleg megyek,
Jó éjt!

Kép
Kép
beuka

Kedves Lányok!

Én egy időre kivonulok a "lombik-világból". Vár rám két kis műtét, orr+arcüreg, amit sajna nem halogathatok. Mivel kb. május-június körül csinálják meg az elsőt, mostani helyzet szerint max. év végén mehetünk lombikra. Kép Hát, nem vagyok boldog. Olyan hosszú egy év és mégsem... Ahogy számolgatok, csak repülnek a hónapok.
Kérlek Zsebi, vegyél ki a táblicskuból... Nem érdemes foglalnom a helyet.
Jajj, a fene egye meg! (bocs)
Továbbra is olvasgatlak titeket és szorítok, ha kell. Köszönök mindent, sziasztok.
Leona
leona

Szépséges szép Kép mindenkinek!! Kép

Beuka Kép
Igen, "csak" a főnöknek mondtam el. A közvetlen főnökömnek. Másnak senkinek. Neki is írásba adtam és aláíratam vele azt ami nálam maradt, hogy átvette. Így legalább védve érzem kicsit magam. Kép És nem kell mindig magyarázkodni, hogy mi ez a sok kimaradás (bár semmi köze hozzá). Mindegy így most jobb! Nem kollégáknak egy szót sem!! Õt is diszkrécióra kértem!
Akkor hajrá, előre a vizsgálatokkal!! Kép Gondolom izgulsz az első konzi miatt. Kép Én nagyon izgultam. Kép

Nviki???????????????
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Leona!
nem hangzik valami túl jól, de azért mert most nem lombikozol ha van kedved miért ne maradhatnál itt velünk. Kép Egyenlőre nem veszlek ki a táblából jó????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziaszok Csajok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat meg a bátorító szavakat, nagyon jól esett!

Sajnos ezt ismét megszívtam, több soron is.
Reggel 1/2 8-ra mentem be vérvételre, mert a párom 8-ra megy dolgozni és így előtt be tudott vinni.
Azt mondták eredmény 11 óra után lesz, ez valóban igaz is lett, csak nem gondoltam, hogy 1/2 2-kor lesz 11 után.
Így röpke 6 órás várakozás után közölték, hogy sajnos nem.....
Pedig ebben bíztam a leginkább eddig.
Még mindig nem jött meg.
Az összes fa..om tele van ezzel az egész szarakodással.
Persze előttem behívták a kis vietnami csajt, de akkor már feljött a biológus is, és persze neki sikerült. No, nem volt annyira elájulva tőle.
Engem még várattak egy kicsit, hogy ezt még végignézhessem, hogy jó legyen.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

Puszillak Benneteket!

Wish, most rajtad a világ szeme! Húzzál bele!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
KépGyere sírd ki magad a vállunkon.Szar z minenhogy, de hogy még a fenti körülményekkel nehezebbé is teszik. Kép
Nálatok nem lehet betelefonálni az eredményért?
A vietnáminak is fagyis lombik volt?
Fel a fejjel kicsilány egyszer sikerülni fog nem lehet hogy itt a topikon nekünk ne legyen.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nviki Kép

Annyira sajnálom, nincs ma túl jókedvem azt hittem kicsit feldobódok, a jó hírektől, de sajnos nem így lett, most még rosszabbul vagyok! Kép Kép Kép
Pedig úgy drukkoltam...

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Viki KépKépKép
Már nagyon vártunk, sajnálom, hogy ilyen hírekkel jöttél Kép
Nem gondolkoztál el azon, hogy eljössz a BMC-ből ? Nagyon kegyetlen dolog, hogy ennyit kell még ilyenkor is várni. A Kaáliban, vagy visszatelefonálsz vagy megvárod, de az is max 1,5 óra szokott lenni.
Mikor próbáljátok meg újra ?

A fene vigye el, hogy miért nem tudunk minden alkalommal zebrásodni ! Kép

Leona : miért kell ez a műtét ?

mniki

Jó reggelt!
Kép

VikiKép
Õszintén sajnálom ami történt. Nem elég, hogy nem sikerült, még ilyen sokat is kellett várnod arra, hogy megtudd.Ez azért kegyetlen dolog.
Most sírd ki jól magad, és aztán próbálj előre tekinteni. Tudom, hogy nehéz, de fel a fejjel.

LeonaKép
Nehogy itthagyj már minket!!!Látod, nem csak a babócákról, lombikról esik itt szó.Miért ne írhatnál te is másról!?!
Miért van szükség a műtétekre? KÉrlek maradj, kíváncsi vagyok rá, mi történik veled!Kép

ZsebiKép
Te kis bagoly!Hát sosem alszol?Meddig vagy még szabn?egész héten?

WishKép
Küldöm a babaragsztókat! Drukkok ezerrel mennek!Kép

KiscsillagKép
HA egy ember tudja, gyorsan tudni fogja a többi is. Ez saját tapasztalat.Bár én rengeteg nő között dolgozom, lehet hogy máshol nem ilyen pletykás a nép.

Mi ma megyünk újra kontrollra kedvenc andromókuskánkhoz. Kifaggatom este a következő lombikkal kapcsolatban. Olyan kíváncsi vagyok a véleményére!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Igen még egész héten itthon vagyok. KépDe a main kívül már csak két nap. Kép Pénteken meg utazunk anyósékhoz, hát mit mondjak kevés kedvem van. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Hát nem irígyellek! Nálunk is mindkettőnk családja vidéken él, úgyhogy mi is rendszeresen úton vagyunk valamelyikükhöz. Ne is mondjam, hogy szinte az ország két végében laknak, egy hétvégén nem jutunk el mindkét helyre. Szeretjük őket, de ez sokszor nagyon fárasztó!
Szóval ismerem ezt a helyzetet! "Szerencsére" a párom műtétje miatt most nem utazgathatunk még, így felmentésünk van a családlátogatás alól. Most ők járnak hozzánk.

KiscsillagKép
Miért nincs jókedved?Ki bántott?Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!
Hát nekem meg pont ez a "bajom" hogy anyós tök elvárja hogy mi mindig menjünk (a kéthetenkéntit a lombik miatt leszűkítettük három hetente megyünk, de ez is sok) ő meg max egy évbe egyszer ha képes eljönni akkor is csak mert dolga van. És akkor is nyafog, hogy milyen fárasztó a vonatozás mikor fog hazaérni ilyesmi, na akkor inkább ne jöjjön, csak akkor tőlünk se várja el hogy három hetente vonatra pattanjak. Kép Na meg náluk állandó a vita és nekem erre baromira nincs szükségem. Kép Ha nem laknának ilyen messze akkor az ember átmegy elvan x órát és viszlát, de így......

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Tőlünk is elvárja mind a két oldal. Sajnos.Kép Nálunk általában úgy néz ki a dolog, hogy 2 hétvége itthon, 1 anyuéknál, 1 anyóséknál. Aztán indul előlről az egész! Mi legalább jóban vagyunk, tehát ha már ott vagyunk, akkor nincs gáz. (Csak anyóssal időnként)CSak épp egymásra, meg az itteni barátokra nem jut elég időnk.
Egyébként az én anyósomék is csak évente 1-2-szer jönnek. Apuék azért gyakrabban.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Nem bántott senki, csak valahogy nem vagyok ma toppon. Kép Minden rossz összejött. Kép Azonkívűl van egy ház amit a papámtól "örököltem" és most úgy néz ki fillérekért el kell adnom. Tudom, hogy muszáj, de akkor is nagyon nagyon sajnálom! Kép Oda menni nincs erőm, még ha fényképen meglátoma akkor is sírok. Csupa csupa emlék köt oda apával kapcsolatban. Kép Tehát muszáj eladnom, mert hamarosan összedölne. Kép Viszon szívem ahoz meg nincs (főleg fillérekért), így örlődöm. Kép A pénz meg olyan kevés nem tudnék másikat venni belőle. Ezért vagyok eléggé ki! Kép Nincs elég baj és még ez is pont most!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Hát tegnap elmentem a fagyik miatt az UH-ra. De úgy néz ki, hogy ez megint nem egy normális ciklus lenne, hanem kb 40-50 napos. Mert a méhnyálkahártya nagyon vékony, s a tüszők is kicsik. Pedi tegnap a 11. napon voltam. Igy megint kapok menopurt, rásegités képpen.

Nviki!
Sajnálom, igy ismeretlenül is, hogy nem sikerült, ás sz.r lehet, hogy ennyit várakoztatnak a BMC-ben.
sithonia

KisKép
Ez nagyon sz.r helyzet!Megértem , hogy ilyen állapotban vagy. Semmi esély arra, hogy megtartsátok és felújítsátok a házat?
Az is érthető, hogy az emlékeid miatt fáj eladni. De azt tudnod kell, hogy az emlékeidet te magad őrződ, és nem a tárgyak. Nem szabad, hogy a kötödésre ráfizessetek!De gondolom ezért őrlődsz te is. NAgyon sajnálom!
Küldöm az energiákat, hogy jobb kedved legyen!+++++

SithoniaKép
Rég hallottunk rólad! Szoktak ilyen hosszú ciklusaid lenni máskor is? Attól még visszaültetik az eszkimóitokat? Vagy még nem biztos?

Borsókás

Borsi
borsókás

Kiscsillag!
Valóban nem könnyű a helyzeted, de csak Borsókást tudom ismételni az emlékek mindig megmaradnak akkor is ha a tárgyak már nem. KépNem lehetne egy kicsit kedvezőbb időben eladni, hogy legalább ne fillérekért kelljen odaadni, talán akkor a lelked is jobb állapodtban lenne?

Sithonia!
Neked is mennek a drukkok, hogy a szurik segítségével alkalmas legyen az a hónap is a kicsik befogadására. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi : ismerős amit írsz. Mi anyóséktól kocsival 5 (!) percre lakunk, ők évente ha 2 x átugranak. Szó szerint értsd, mikor belép, már mondja, hogy de mennek is. Tudnék mesélni, de minek Kép Lényeg, hogy most már mi is nagyon ritkán megyünk, főleg én, kéthavonta max 1-szer.
Gondolom ezen nem fog az sem változtatni, ha leszenek majd gyerkőcök, de nem is bánom Kép

Borsókás : remélem a doki jó híreket fog mondani és már márciusban indulhat a lombik Kép

Kiscsillag : sajnálom, hogy még a ház miatt is szenvedsz.. Kép

mniki

Lányok,

Ezt jó, hogy itt mindenki ilyen "jóban" van az anyósával. Az én anyósom 2 percre lakik tőlünk, és és 8 hónapja nem voltam náluk. (ő se nálunk)
Persze ez csak rajtam múlik, felőle találkozhatnánk minden nap. De az én életembe több mint 10 éve a saját anyám se szól bele, akkor az anyósom pláne nem fog.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Borsókás Kép
Igen rettenetes állapot! Kép Annyi esélye van, hogy most kétszázerzerrel többet kértem és ha nem adja meg akkor nem adjuk el, de nem tudom , hogy az jobb lenne -e. Mert az emlékek miatt ott lenni sem tudok. Kép Érted? Nem vagyok képes oda menni se! Így lehet mégis az lenne jobb ha inkább elkelne.
Aranyos vagy az energiákkal! köszönöm szépen!!!! Azt hiszem egy kicsit ledölök ide az asztalra.

Többiektől bocsánat az off-ért!! De jólesik elmondani valakinek!!

Most olvastam Zsebi és Mniki köszönöm nektek is!!!
Zsebi lehet, hogy ha várunk tényleg összedől a ház és akkor még annyit sem ér. Kép Láttam, nagyon rossz állapotban van. Ráadásul az ablakok be vannak törve és már többször feltörték, kirabolták, lehet még laknak is benne. Kép Ja és ez egy nagyon kicsi falu távol mindentől. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nekem már anyósom sincs. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Köszi Csajok!

Sírni nem sírtam most sem, ahogy eddig sem, bár nagyon kellett tartanom magam, hogy ne törjön ki belőlem a bőgés. Csak úgy éreztem, hogy megint kitéptek egy darabot a szívemből.

Most várom, hogy megjöjjön és utána mindent bele, nem várok semmire, márciusban kezdődik a következő menet.
Ja, a vietnami csajnak nemtom milye volt, de most gyereke lesz. Én meg egy irígy dög vagyok.

Wishről nem tudtok semmit?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most gyorsan csak ennyi, hátha jobb kedvetek lesz tőle:
" 6 éve minden karácsonykor eljön hozzánk az anyósom. Az idén változtatunk a gyakorlaton:
beengedjük ... !!" Kép

Puszi mindenkinek Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mi történt délután 13:37 óta????
eltűnt mindenki?

Leona!
Mi nem ismerjük egymást Kép Kitartást a műtétekhez!!!

Kis*! Kép
Sajnálom, hogy ilyen ramaty kedved van ,de megértelek Kép Kívánom hogy találjátok meg a legjobb, vagy legalább a legoptimálisabb megoldást Kép
Igen én is nagyon izgulok az első konzi miatt, már nagyon várom Kép. Én úgy döntöttem nem mondom el a munkahelyemen, csak a legvégsőbb esetben.

Viki! Kép
Sajnálom Kép. Ráadásul ennyit várni! Drukkolok, hogy máris belevághass a következőbe!

Borsókás! Kép
Mi volt a kontrollon?

Zsebi! Kép
NEm irigyellek az a nyósod miatt!

Nálunk meg épp az a helyzet, hogy itt vannak mindketten (szülők és anyósom is) közel. NA nem mondom ennek is vannak kellemetlen részei. De legalább nem kell utazni Kép

Ma elmentem az üzemorvosunkhoz, hoyg ugyan nézze már meg a vérnyomásom, mert elég sz@rul vagyok vasárnap óta. Az eredmény: 70/60!
MEygek iszom is egy kv-t.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni képelen vagyok több mint egy heti termést,de a tábla kicsit segít!
Viki! Sajnálom hogy nem sikerült!
Wish! Nagyon drukkolunk!
Zsebkie!
PCOS miatt miatt járunk kezeléskre.
Múlthéten megvolt a tanfolyan az örökbefogadáshoz.Nagyon jó volt,mindenkinek ajánlom szívből,ha bizonytalan mit csináljon ,mert segít a döntésben.Minket megerősített ,valakit pedig rádöbbentett ,hogy még nincs felkészülve a feladatra.
Nagyon jót tett a lelkemnek is.Persze nem adjuk fel a lombikozás előtt,de ha nem sikerül valószínű a 2. után abbahagyjuk a próbálkozást.
Lombik ügyben arra a határozásra jutottunk,hogy megbeszéljük a doktorral,hogy vágjunk bele márciusban.
Megpróbálok majd kicsit sűrűbben jelentkezni,amint jó lesz a gépünk.Addig is a háttérből mennek mindenkinek a drukkok!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Norka

" Lányok, nincs időm itt visszaolvasni, mondjátok meg nekem, Lazarus barátunk azóta ugye nem kelletlenkedett itt? (csak a levél miatt)Köszi "

Valami olyasmiben egyeztünk meg (levél), hogy befejezzük a témát, és íme. Kép no comment.
lazarus

Lazurus!

Nem is a témával kapcsolatban írta, csak megkérdezte, hogy voltál-e itt Kép

Kép
Kép
beuka

Közben rájöttem, hogy valószínű nem működött napközben rendesen a babanet.
De most működik! Merre vagytok?

Kép
Kép
beuka

Lazarus! Megkérdeztem, azóta volt-e valami, mert mostanában csak estefele tudok ide bekukkantani! Jogom van hozzá, miután jó hosszú, és azt hiszem csöppet sem bántó levelet írtam neked, kettőt is, nem?

Hú, elég kellemetlen emberke vagy... Kép
s_norka

Norka

" ugye nem kelletlenkedett itt "

Én úgy érzem, ennek "éle" van,
arra kértelek fejezd be, ismételten arra kérlek. Kép
lazarus

Éle van, igen. Mert egyszerűen nem bízom benned, a leveled utolsó mondata miatt - talán emlékszel.

És: ahogy idejöttél, úgy el is mehetsz, ez az egész akció erre irányult. Hogy TE befejezd. Fordítva ülsz a lovon!

Szia, minden jót neked is, sok sikert!
s_norka

S_norka

Én a levélváltás után befogtam a számat, nem irogattam, főleg nem sértőeket, aki újra bekavart az Te voltál. Igazi őszinte jellem. Kép

Köszönöm a jókívánságokat, hasonlóakat viszont.
lazarus

Sziasztok!

végre fellélegezhetek, kész lettem a határidős munkákkal. Így legalább napközben is tudok jönni.
Minden este elolvastam mindent, de válaszolni már nem mindig volt időm.

Nviki!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, tudom mit érzel, nemrég mentem át hasonlón. Sírni én sem tudtam/tudok, de sokszor rossz kedvem van.
Miért a BMC-be jársz? Hogyhogy már márciusban csinálják a következő lombikot? Nem kell a 3 hónapot megvárni?

Borsókás, Zsebi!

Anyós témához szólnék hozzá. Az sem egyszerű, ha messze vannak, de higgyétek el, az sem jó, ha közel.Mindkettőn szülői 2 utcányira laknak tőlünk. Ha nem megyünk át 2-3 napig, már hivogatnak, reklamálnak. De sokszor annyi dolgunk van, vagy csak egyszerűen nincs kedvünk átmenni, de mindig magyarázkodnunk kell. Sokszor megsértődnek ezen. Szóval ez sem olyan jó.

Zsebi, Beuka!

Remélem dolgoztatok rendesen a spontánra, mi mindent megtettünk az ügy érdekében. Kép
Hamarosan kiderül. Nektek normális ciklusaitok vannak? Mert ha igen, akkor nagyjából egyszerre fog kiderülni.

*!

Ez a ház ügy nem egyszerű, akármelyik verziót választod is. De ha nem tudjátok felújítani, és te nem tudsz az emlékek miatt odamenni, akkor nincs sok értelme megvárni, hogy teljesen tönkremenjen. Azzal,hogy a házat eladjátok, az emlékeid még ugyan úgy megmaraadnak.

Tiko

tiko

Nviki,
KépKépKépKép

Wish,
Gratula a 3 szép embrikéhez, remélem ma rendben visszakaptad őket KépKépKépKépKép Megadrukkok mennek a tapadáshoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mennyi progit kapsz, te jó ég! Remélem azért túléled valahogy, és jöhetnek az ikrek Kép

Norka,
Okos enged....hagyd szó nélkül, légyszi.

Fanni,
Örülök hogy már jobban vagyKépKép

Farkaslány,
Tessék ide is írni, nem csak a Dévaisba !!!
Mindjárt itt a nagy nap KépKépKép

Zsebi,
Én azért nem vagyok meggyőződve róla, hogy csak a katonákkal volt baj nálunk...lehet hogy a petevezetőim is el voltak záródva a lapar ellenére, meg lehet hogy a petesejt burka túl kemény...én röviden úgy szoktam mondani mindketten 'kishibásak' vagyunk. Tudom hogy ez mind nem fér bele a táblicskuba, csak Zoli védelmében le kellett írnom...hiszen a katonák száma és mozgása a végén már a spontán határát súroltaKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Niki, Zsuzsa!
Ja nálunk is ezt mondja anyós mindig hogy miért nem megyünk sűrűbben, na ugyan miért. Õ még telefonon se hív fel akkor én mindek menjek nem?
Mondjuk ha ott vagyok elvagyok vele, de bőven elég ez a három hetente egy hétvébe. De a gyereken már most megy a vita. Anyuék ugye itt laknak a közelben és hogy ők mennyivel többet fogják látni. Jó az természetes többet látják, de nem ezen múlik a szeretet lakhat itt a lakásban is anyukám ha lesza.... a gyereket és lakhat a világ végén ha hajlandó tenni érte a gyerekek ezt megérzik. Ha látni fogja a gyerek hogy a vidéki nagyit csak akkor látja, ha mi visszük akkor valószínű előbb utóbb lecseng neki a dolog szeritnem.

Beuka!
Valóban van előne és hátránya is a közel lakásnak, bár anyuék esetében több előnyét évezem mint hátrányát ami hátrány volt már megbeszéltem velük és változtak. Kép

Lazarus!
Tényleg fejezd már ezt be, mert kitiltatunk erről a fórumról minek kell minden héten felpiszlálni valamivel itt a hangulatot. Ha a lombikkal vagy egyéb témához hozzá tudsz szólni kérdésed van gyere,de ezeket a szurkálásokat fejezd be kérlek.

Tiko!
Örülök, hogy neked is könnyebbedet a munkád, velem is így volt ez mikor eljöttem szabira. Remélem így is marad. Kép
Mi megtettünk úgy gondolom mindent a spontánért. Nekem normál ciklusaim vannak ami azt jelenti hogy február 20-án kellene megjönnie. Kép

Kriszta!
Ha gondolod átírom a problémát, csak én így emlékeztem, de most hogy mondod emlékszem már a laparra, hgoy azzal bíztattak akkor megnyílik, de hogy meddig azt senki nem tudja. Mit írjak a táblába???????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Hát ez sem jobb állapot az anyósékkal, az tuti. Dehát mi is leszünk anyósok egyszer mind(!), mi majd jobban fogjuk intézni ezt a dolgot.Kép

BeukaKép
Szerintem sem kell elmesélni a dolgokat senkinek addig, amíg nem feltétlenül elkerülhetetlen. Nekem egy-két munkahelyi barátnőn kívül senki nem tudta egészen pár nappal a punkcióig. Szerencsém volt, hogy előtte minden UH-t el tudtam intézni szabi nélkül.

LányokKép
Most jöttünk meg az andromókustól, aki nagyon szívélyes volt!De most komolyan!Ha emlékeztek, a műtét előtt olyan stílusban kommunikált velünk, hogy kis híjján ráborítottuk az asztalt. Csak azért maradtunk mégis, mert szakmailag jó.
Szóval most olyan, mintha kicserélték volna.Készséges,felkészült, kedves. Remélem így marad még egy picit, amíg kontrollra kell járnunk hozzá!Kép
A lényeg az, hogy nagyon tetszett ma is neki a párom(Kép), szépen alakul minden. Kérdeztem a lombikot, azt mondta, hogy márciusig szerinte kiderül mit segített a műtét, utána pedig indíthatjuk a következő lombikot.KépKépKép Õ bízik benne, hogy nő a spermaszám is addigra.
Megint elmondta, hogy még 4 hétig semmi szex.KépKépKépMajdcsak kibírjuk valahogy!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?