Sziasztok!
Először is Wish
nagyon-nagy drukkok mennek!
Viki
Jelentkezz! Remélem jó hírekkel jössz!?
Farkaskoma
Hogy sikerült a mandulaműtét? Hogy vagy?
Kriszta
, Borsókás
Muszáj a sok gyógyszer, mert nagyon erős -volt- a fájdalmam. Még 1-2 napig szedem őket, de már csökkentettem és szteroidot már nem is szedek. Most viszont a 30. cnapon még nem jött meg... gondolom bezavarnak a gyógyszerek... de szerintem már közeledik...
Orsi
Igen, mi is voltunk a hosszú részen. Igazad van, a piros pálya nem rövid, mondjuk nem is olyan nagyon nehéz, de nekem a kék jött volna be nagyon... ha hosszabb. Hülyén csináltuk, mert a pirossal kezdtünk, sőt, a piros fekete részére is eltévedtünk 1x -jól leizzadtunk, de azért megúsztuk
- aztán másnap már fájdogált a derekeam, de a kék még jól esett. Aztán sajnos 3. nap én már nem mentem síelni
Bzsuska
Örülök, hogy jól vagytok. A munka most nem számít, hanem Te számítasz, vagyis TI számítotok! Ne legyen lelkifurdalásod! Vigyázz magatokra!
Tiko
Huhh, elolvastam a horror sztorit az első házasságodról. (Nekem is ez a 2.
) Nem mondom, kemény csaj vagy! Az a hapsi egy erkölcsi 0 volt, de ezt nyilván tudod. Azért remélem, templomi esküvő nem volt...
Én is úgy vagyok a gyerekekkel, mint Te, de ez nálam csak az eü küretem óta van. (nov. 23.) A tesóm gyerekei karácsonykor... hát... szörnyű volt. Aztán egy barátnőmnek meg "becsúszott" a baba, s amikor 2 hetes volt, láttam, de azzal a tudattal, hogy az én pocimban is van legalább 1. Azóta még felhívni sem bírtam... pedig ő már keresett... Szóval ez egy szar időszak, de majd elmúlik
Zsebi
Sajnos én is az ismeretlen eredetűekhez tartozom... bár eredetileg nem volt pé-m sem. De szerintem az már van azóta... (Nálam is olyan takonyszerű, ahogy írtad korábban)
Hja, velem semmi különös. Jobban vagyok sokkal, gyógytornászhoz járok, ami fantasztikusan jól esik és fizioterápiát is kapok! Szerintem 1-2 nap és teljesen helyrejövök!
Fanni