Sziasztok Mindenkik!
Hát, nem egyszerűlépést tartani ezzel a topikkal... Egy kicsit kikapcsolom a gépet, azt nem bírok visszaolvasni.
Ilba, Beni baba annyira jófej!!! Itt vigyorgok a képeken!!
Tök jó hogy találkoztatok Ágival!
Emlékszem a dokinál nekem is tök jó érzés volt élőben látni Inest is Verát is. Hol lehetnek??? Veráék már bitos visszajöttek a síelésből, nem? Vagy nem telt el még annyi idő?
Tücsökmami,
hááááát, gondolkodom rajta erősen, hogy vigyem-e úszni. A Pólus nem lenne messze, de itt is van a szomszédunkban egy gyerekuszoda, ahol szintén van baba-mama úszás. Én nem csak a hideg víztől félek, hanem hogy valamit összeszed. Olyan kicsik még, és én megmondom őszintén féltem egy kicsit a sok bacitól, ami egy ilyen helyen van.
Volt valaki köztetek aki vitte úszni a babót? Mik a tapasztalatok? Köszi.
Vuka,
Petra egy gyönyörűség!! Olyan édesen kislányos akár fülbevalóval, akár anélkül. Az ember ránéz, és annyira szépnek látja!!!
Szorsi,
tök jó a járóka! Meg a gyerekszoba is tök jó. A szőnyeg keltette fel a figyelmemet. Nagyon édi!Merrefelé lehet ilyet beszerezni?
Visszaolvastam a babanaplókról amit írttatok. Mi nem is kaptunk a kórházba babanaplót.
Most csinálok egy nagy dossziét, A4-es lapokkal, és azokat fűzögetem le, hogy jó sokminden beleférjen és sokáig tudjam gyűjteni a dolgokat bele! De az elejére még kéne valami matrica, vagy kép, majd lehet egy fényképet ragasztok rá. Majd ha egyszer lesz papírképünk is Marcibabáról...
Tegnap voltam dokinál. Nem vittem Marcit, és mivel nincs nyomtatónk, nincs fényképünk sem Marciról (papíron) így nem vittem képet sem. Annyira rosszúl éreztem magamat, mert kérdezte a doki, hogy fényképem sibncs esetleg Marciról. Ott vörösödtem... Megfogadtam, hogy majd márciusban, Zoltán napra küldök neki levélben egy képet magunkról. Remélem az majd kiengeszteli. De egyébként tök rendes volt. Elkezdte nézegetni a baba magazinomat, meg vett elő képeket a gyerekeiről, azt megmutatta, nagyon aranyos volt.
Van egy fia meg egy lánya. Nagyon helyesek, már tök nagyok. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora gyerekei vannak...
Ja, egyébként nekem is mindenem rendben van, majd fél év múlva kell csak mennyi, ha addig semmi nincs.
Pénteken megyünk csípőszűrésre, és hétfőn megkapja Marci az első szurit. Jaaaaaajj!!!!! Úgy izgulok! Biztos fájni fog neki....
Ez jó. A gyerek kapja a szurit, és az anyja izgul. Érdekes felállás...
Na jó, megyek, mert nyekeg Marci, de azért ezeket a képeket muszáj megosztanom veletek. Tegnap meg ma csináltam! Annyira édi!!!
És már így tartja Marci a buksit!