Új privát üzeneted érkezett!

Tücsökmami,
hát kiegyensúlyozott, mert pont ugyanannyit hisztizik, mint amennyit mosolyog.Kép Csak a hisztit nem fényképezzük.Kép
Gergőnek olyan aranyos kis tudorka ábrázata van!

Timi,
szerintem Livicsek is fogyni fog, rémesen rosszul eszik.Kép
Drága Szilvike, gyógyulj meg!
Meg Anyuka is persze!

Rita,
szívesen segítünk!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Kép

nagyon gyors bekukk
köszönjük a 4 hónapos üdvözléseket

Drága Bogika, Neked is boldog 4. hónapos szülinapot!
Kép

Most kicsit elfoglalt leszek, ritkábban tudok jönni. (szakdoga, tanulás stb...)
Amikor időm engedi majd benézek.
Legyetek jók addig is.
Kisbabócák cseperedjetek szépen!!!
Kép

Ilba,
azért ne vegyél ki a táblázatból lécci lécci lécci
Kép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Ilba!

Köszönöm! Ha arra járok, feltétlenül felugrom. Kép
Beni szuperédes volt. Rögtön rámmosolygott, ahogy meglátott. Kép Sosem felejtem el. Kép Én meg nagyon béna voltam. Kép Nem tudtam kijönni az ajtón.
Simán megtaláltam a buszt!
A vonatot éppenhogycsak elértem.
Képzeldd! Odaérek a Nyugatiba, 18:24 kígyózó sor, mindenhol. Van 14 percem. Beállok a legrövidebbe. Viszonylag gyorsan halad. HURRÁ! Erre mikor már csak 3-an voltak előttem, a srác 10 percig volt az ablaknál. Sorrakerülök, nálam 18:41. A nagy órán 18:37. Kérdem a pasitól, megéri-e megvennem az IC jegyet. Azt mondja, "ha jók a lábai, akkor igen!" Megvettem. Elkezdek futni. Fellépek a lépcsőre, és becsukódik az ajtó. Odacsukták a hátizsákomat.
Még Kőbányán is extragyorsan vert a szivem. Kép) Nem tudom mit csináltam volna, ha elkésem. 20:30 körül megy a következő vonat Kecskemétre. Bajban lettem volna.

Beni sokáig aludt még, mikor eljöttem?

Puszi!
bumpy

Sziasztok!
Most csak gyors bekukk ide,mert dolgozom(vagy mifene)Kép
Köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!Remélem nem lesz beteg Timi is,mert akkor beüt a ménkűKép
Ugyanis nem vagyok egy konyhatündér!Kép
Ilba:
Na látod,már Te is tudtál találkozni vkivel,nem vagy többé kihagyva mindenből!Kép
Egyébként 1 férfi tud kényeztetni 3 hölgyet,de mégiscsak könnyebb fordítva,nem?Kép
Amúgy megpróbálok vigyázni mindenkire,amennyire lehet,mivel 2 "eladósorban" levő hölgy is van a családban.Ezért beszereztem Vak Bottyán:Hogyan lássunk át a szitán c. könyvét,ami állitólag hasznos útmutatókkal szolgál,ha ki kell faggatni a leendő vőjelölteket..Kép.Szóval képezem magam!Mi újság állás ügyben?És miért tetszik jobban a párodnak egy "etióp" típusú lány?Miért akar belőled 30kg-s lányt faragni?Kép
Gabuska:
Livi tündéri!Ebben minden benne van.Tömören,velősen,ahogy a férfiak szoktákKép
Papák is mehetnek majd a hármas találkozóra?
Bumpy:
Moflymaci néven nem neked voltak korábban írásaid?Mi van a saját babaoldallal?Foglalkozol vele?
Amúgy egyetértek:Babát Áginak!KépKép
És minden más csemete is gyönyörű,úgyhogy még kérünk babás képeket!
Tibi,futtában

Kép

Kép
novum

Mancs,

Én is nagyon kiakadtam anno a Felicitas ajándék csomagon. Nekem csak lejárt újságok voltak benne...

Lldicsi,
Mi is olyan naplót kaptunk a kórházban, mint Gabuska, de nálunk minden Micimackós, úgyhogy anyu vett beninek ilyet isKép
A szőnyeg :

Kép

A pelenkázón a gombok:

Kép

A képek a falon:

KépKép

És még a bordűr is:

Kép

Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Tibi,
szeretnél élőben is udvaroltatni magadnak?Kép
Hát ami azt illeti, Szilvike sem küszködik hiányosságokkal aranyosság téren!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum!

De, én vagyok Moflymaci is, csak nem engedett be a nevemmel. Olyan régen írtam, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és ami tippem van, azt nem veszi be, így újra regeltem. Az oldalam megvan még, folyamatosan bővül, és ha van kedvetek, kukkantsatok be, és kérek véleményt is. Rosszat, és jót is megszívlelem.
www.kismamalap.gportal.hu

Tücsökmami!

Gergő szuperédes! Nagyon cuki!!!! Főleg a repülős képen! Látszik, hogy tetszik neki a dolog. Kép
bumpy

Halihó!

Mi is olyan Aegonos babanaplót kaptunk a kórházban, de már kettőt kaptunk korábban ajándékba, így a kórházit már el is ajándékoztam (elég a másik kettőt írni).

Vasárnap visszamentünk a kórházba és ott az egyik csecsemős nővérke berakta Petrának a fülbevalót. Elvileg a hazajövetel napján rakták volna be, de akkor annyi dolguk volt, hogy nem értek rá, így mondták, hogy vigyük vissza később és akkor nyugodt körülmények között megcsinálják. Átszúrták a fülét (nem lőtték), sírt szegény kislányom rendesen, de mire kihozták már mosolygott. Az egyik füle már szép, a másik egy kicsit sebes, kezelgetem alkohollal. Forgatni is kell a fülbevalót még, nehogy beragadjon, de ez egyáltalán nem zavarja.

Kép

Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hahó!

Ide nézzetek mit találtam!

Kép
bumpy

Sziasztok!

Vuka,
szép a fülbevalótok, bár az én szemenek úgy tűnik, egy kicsit magasra rakták a fülcimpán, de ez csak családi ártalom, nálunk több aranyműves van a családban... Emlékszem, amikor 14 éves voltam, akkor szerzett be apám egy fülbelövő pisztolyt, s rajtam próbálták ki. Ezerszer jobb inkább, ha ilyen pici korban csinálják meg. A forgatásra figyeljetek, legalább egy hónapig, én anno elhanyagoltam egy picit, ránőtt, így amikor elöször kivettem, elájultam a fájdalomtól.
Azt szerettem volna kérdezni tőled, hogy ti is a Vaskapu utcai gyerekrendelőhöz tartoztok? Ki a védőnőtök, nem Hunti Éva esetleg? Te írtad, azt hiszem, hogy a Viola u.-ban laktok, mi onnan egy saroknyira.

Orsi,
nagyon szép a babaszobátok. Nálunk hiába van már több, mint fél éve saját szobája Benedeknek, valahogy csak a töméntelen plüssállat teszi gyerekszobához hasonlatossá, sose jutottunk el a dekorálásig.

Délután megyek a dokinénihez, CTG,UH, kenetvétel, vizsgálat, amit csak el lehet képzelni. Kiváncsi vagyok, mekkorka Levente.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Írok is majd, de most jöjjenek a képek, az előbbi játékból. Ti akartatok sokat ... KépKépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Szóljatok, ha sok, nem vagyok sértődős KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem is tudom, hogy képzeled, hogy traktálsz minket ezekkel a képekkel! Vegyél példát rólam, alig rakok fel, talán egy nap ötöt, hatot!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem kispályás Beni, amilyen arcokat vág! És milyen ügyes már hason!

Lívi ma összesen másfél adag kaját evett. Azt is nagy küzdelmek árán...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, már untok? Kép

Tücsökmami,
jajj, olyan ari vagy, köszi a bókokat. Csinálj már magadról is egy egész alakos képet, olyan szörnyen írsz az alakodról, pedig, ahol eddig látszódtál, semmi gondot nem láttam Kép
A képek nagyon jók, főleg a fürcsis tetszik nekem. Kép

Gabi,
ez a kiegyensúlyozott Livi nagyon jó. Kép
Beni is nagyon hülyén eszik, hiába állt már egész jól be megint a 3 órákra, estefelé a 2-2,5-re, pár napja össze-vissza kér keveseket, nem tudunk így Brendonba menni, mert félek, hogy "éhenhalna" Urasága az úton.

Sajtine,
nyugi, maradsz a táblicskuban, de csak akkor, hogyha végeztél a sulival, akkor elkényeztetsz minket majd Zsófi képekkel!!! Kép
Nagyon nagy drukk Neked mindenhez!

Ági,
hű de izgire sikeredett a hazautad, a lényeg, hogy elérted! Úgy elment az idő, még sokáig hallgattam volna a kórházos sztorikat. Kép
Hát most visszagondoltam és képzeld, fogalmam sincs, meddig aludt Beni. Ez vajon a korral jár? Kép

Tibi,
köszi kérdésed, állásinterjú második felvonása a héten. Majd meglátjuk.
Jajj, nem kell neki etióp csaj, nekem kéne (magam miatt) -10, őneki -20 kiló. Merthogy a terhesség alatt velem hízogatott, csak őbelőle nem jött ki senki. Kép

Orsi,
hol vettétek a fogantyúkat? Beninek is sok Micimacis dolga van. Nagyon jól megcsináltátok a gyerekszobát. Kép

Vuka,
ez a cucc Petrán? Kép Honnan szeditek ezeket??? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Ilba,
a barátnőm Benikéje Bence, és amikor az apukája kívülről szólongatja, abszolut reagál rá. Hallottatok már ilyet? Óriási!

Gabuska, és persze mindenki,
nagyon édesek vagytok, biztosan lesz még szükségünk tanácsokra.

Moncsi az első babaváró barátnőm, és igyekszem segíteni, ahol tudok, most éppen e téren hasznosítom magam.
Persze sikerült megfertőződnöm annyira a babavárással, hogy már Benikével álmodom. De ez egy cseppet sem zavar.

Amennyire én tudom, a Felicitas sok helyen oszt csomagokat, így el tudom képzelni, hogy nem tudnak megfinanszírozni igazán használható szakirodalmat és mintacsomagot. (Családi oldalon is érintett vagyok baba ügyben, mert az anyukám újszülött osztályon gyermekápolónő. Nagyon tisztelem őt, mert olyan igazi, tuti elhivatott nővérke.)
De pl. a biztosítós babanaplókat csak egy ideje engedik osztogatni az osztályukon, és csak úgy tudott beférkőzni a társaság, hogy a kórházi alapítványt támogatja. Ezeknek a naplóknak is elég nagy a költsége, így csak azok az anyukák kapnak, akik aláírnak egy nyilatkozatot, hogy beengedik és meghallgatják a biztosítós ajánlatot. Nálatok is így volt, vagy az Istvánban egyébként is adnak?

Orsi, nagyon helyes lett a baba-birodalom, Moncsiéknál is hasonló a kép!
És elvileg még mindig van pár hét...

Egyébként mit javasoltok? Mit érdemes vinni a kórházi csomagban? Hátha lenne még néhány olyan dolog, amit be kell szerezni, ne maradjon utolsó pillanatra.

Puszi
Rita
szrita

ILBA!!!!

SIKERÜLT!!!! A mosolygós kép! MEGCSINÁLTAD!!!!! ÜGYIIIIIIIIIIIII!
Most a hétvégén Ti jöttök, és akkor többet tudunk dumcsizni. Hm?
Hogy van András térde? Jobb valamivel, vagy még fáj neki?
Nem lett sok a kép! Beniből sosem elég! Mééééééééééééééééééééééééééééééég!!!!!!!!!!!!

Puszi!!!
bumpy

Vuka!

Petra gyönyörű!!! Teljesen el vagyok tőle olvadva! És a fülbevalójával olyan nőcis! Kis drágaKép Tornán elmeséltem ám, hogy megszültélKép

Gabuska!

Téged láthattalak tegnap olyan 4 óra körül sétálni? Én az 50-es villamoson ültem, és láttam egy nagyon ismerős kék babakocsit, szerintem ti voltatok. Persze lehet, hogy nemKép

Ma voltunk az első CTG-n, olyan jó volt 20 percig csak a pici szívét hallgatni! Ahogy a Barbara rámrakta azokat a kis kerek tappancsokat, olyan éktelen ficánkolásba kezdett szegény kicsim, szerintem megijedhetettKép Úgy megsajnáltam. Kicsit beszéltem hozzá, akkor megnyugodott.
Méhszáj még mindig zárt, de dokinéni szerint puhul. Kíváncsi vagyok, mikor bújik ki, de érzésem szerint nem várjuk meg a kiírt időpontot. (márc. 8) Kép

Imádom nézegetni a gyerlőcöket, tegyetek fel jó sok képet!!!

Évi
36+0

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kormi,
mi is a Vaskapu utcai gyerekrendelőhöz tartozunk, jól emlékszel, hogy a Viola utcában lakunk. A védőnéninket Farmati Zoltánnénak (Éva) hívják és nagyon aranyos. Tegnap volt itt, adott sok hasznos tanácsot, engem is megvizsgált, adott kenőcsöt a hónomra és Petrát nagyon alaposan megvizsgálta. Ma volt itt a dokinéni, 70 éves vén csoroszja, alig tudta Petrát megvizsgálni, fél óráig kereste a szemüvegét, de nem találta, így a férjem olvasta fel a zárójelentést. Kicsit röhejes volt a helyzet. Szerencsére mondta a védőnéni, hogy márciusban egy új, fiatal, aranyos dokinéni jön, ez pedig nyugdíjba megy, addig tartsak ki.

Ilba,
ezeket a ruhákat egy barátnőmtől kaptuk kölcsön. Szerintem is nagyon édesek, nem győzöm Petrát csodálni.
Szerencsés helyzetben vagyunk, mert elég sok mindent kaptam kölcsön (ruhák, babakocsi, kismamaruhák stb...). Persze azért nem tudtam megállni, hogy ne vegyek 1-2 új dolgot neki. Egyébként anyukám megőrizte az én ruháimat is, főleg a kötötteket és azokat is hasznosítjuk.
Beni annyira aranyos, olyan jó pofákat vág, így ilyen képekből sosem elég.

Bumpy,
tök jó az a kép, amit találtál. Soha nem értem meg, hogy miként fért el Petra bennem.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Évi,
ha szürke sapka volt rajtam és egy világos színű kabát+hátizsák, akkor mi voltunk. Már fogalmam sincs, hogy hánykor voltunk lent, arra sem emlékszem, hogy 1 órája mit csináltam.Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Kabátot, sapit nem figyeltem... Legközelebb leugrok a villamosról (ill. legurulokKép), és jól leszólítalak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
melyik megállónál?

Oké, ugorj le!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ez a babakocsi volt?
Kép

(A wóz polski felirat nem neked szól, bár ha tudsz lengyelül, akkor jó!Kép
Csak egy lengyel barátunknak dicsekedtem, hogy lenygyel babakocsink van.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, most látom, hogy feltaláltam egy új nyelvet, a lenygyelt... Bocsi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most már tuti, hogy titeket láttalakKép A Táncsics Mihály utcánál.
Egyébként mi is néztük ezeket a "lenygyel"Kép kocsikat. Tök jók!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Aha, a Táncsics megállónál lakunk. De meglepődtem magamon, hogy 4 óra körül voltunk lent, mindig előbb szoktunk. Télllleg nem emlékszem.Kép

Ezt 1 perce csináltam, mikor leültem a géphez. Édik, ugye?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Mindenkik!

Hát, nem egyszerűlépést tartani ezzel a topikkal... Egy kicsit kikapcsolom a gépet, azt nem bírok visszaolvasni.

Ilba, Beni baba annyira jófej!!! Itt vigyorgok a képeken!!KépKépKép
Tök jó hogy találkoztatok Ágival!
Emlékszem a dokinál nekem is tök jó érzés volt élőben látni Inest is Verát is. Hol lehetnek??? Veráék már bitos visszajöttek a síelésből, nem? Vagy nem telt el még annyi idő?

Tücsökmami,
hááááát, gondolkodom rajta erősen, hogy vigyem-e úszni. A Pólus nem lenne messze, de itt is van a szomszédunkban egy gyerekuszoda, ahol szintén van baba-mama úszás. Én nem csak a hideg víztől félek, hanem hogy valamit összeszed. Olyan kicsik még, és én megmondom őszintén féltem egy kicsit a sok bacitól, ami egy ilyen helyen van.
Volt valaki köztetek aki vitte úszni a babót? Mik a tapasztalatok? Köszi.

Vuka,
Petra egy gyönyörűség!! Olyan édesen kislányos akár fülbevalóval, akár anélkül. Az ember ránéz, és annyira szépnek látja!!! KépKépKép

Szorsi,
tök jó a járóka! Meg a gyerekszoba is tök jó. A szőnyeg keltette fel a figyelmemet. Nagyon édi!Merrefelé lehet ilyet beszerezni?

Visszaolvastam a babanaplókról amit írttatok. Mi nem is kaptunk a kórházba babanaplót. KépKépKép
Most csinálok egy nagy dossziét, A4-es lapokkal, és azokat fűzögetem le, hogy jó sokminden beleférjen és sokáig tudjam gyűjteni a dolgokat bele! De az elejére még kéne valami matrica, vagy kép, majd lehet egy fényképet ragasztok rá. Majd ha egyszer lesz papírképünk is Marcibabáról...

Tegnap voltam dokinál. Nem vittem Marcit, és mivel nincs nyomtatónk, nincs fényképünk sem Marciról (papíron) így nem vittem képet sem. Annyira rosszúl éreztem magamat, mert kérdezte a doki, hogy fényképem sibncs esetleg Marciról. Ott vörösödtem... Megfogadtam, hogy majd márciusban, Zoltán napra küldök neki levélben egy képet magunkról. Remélem az majd kiengeszteli. De egyébként tök rendes volt. Elkezdte nézegetni a baba magazinomat, meg vett elő képeket a gyerekeiről, azt megmutatta, nagyon aranyos volt.
Van egy fia meg egy lánya. Nagyon helyesek, már tök nagyok. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora gyerekei vannak...
Ja, egyébként nekem is mindenem rendben van, majd fél év múlva kell csak mennyi, ha addig semmi nincs.KépKép

Pénteken megyünk csípőszűrésre, és hétfőn megkapja Marci az első szurit. Jaaaaaajj!!!!! Úgy izgulok! Biztos fájni fog neki....
Ez jó. A gyerek kapja a szurit, és az anyja izgul. Érdekes felállás...KépKép

Na jó, megyek, mert nyekeg Marci, de azért ezeket a képeket muszáj megosztanom veletek. Tegnap meg ma csináltam! Annyira édi!!!KépKép
KépKép
KépKép

És már így tartja Marci a buksit! KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
nagyon megkapó képeket tettél fel! Csodálatosak!

Ne izgulj a szuri miatt, tényleg jobban viselik a gyerekek, mint mi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja,
Marci piszkosul hasonlít rád!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gyönyörű az összes gyerek!Kép Kép

Évi77
Nem lehet, hogy találkoztunk ma a doki néninél? Én is ma voltam Uh-n.
2 héttel idősebbnek mutatja a gyerkőcöt, és még mindíg fiú Kép

Esztipeszti:
Nem tudom, mennyi idős most a barátnőd gyereke. Ha olyan fél éves körül van, akkor valószínű tárgyakba kapaszkodva áll fel. Ha így van, el kell tenni minden olyat a közeléből, amin fel tudja húzni magát, és a játékait is kicsit messzebb, hogy kénytelen legyen kúszni, mászni. Tudom még ajánlani azokat az óriás labdákat, amik a fitness centrumba, meg a fejlesztők használnak. Hasonfekvés, tükör előtt, akár a labdán, akár a földön. Azt is szokták szeretni.

Tücsökmami:
Már tettem fel képet, de teszek egy pocakosat is. Itt volt a fiúcska 18 hetes.
Szorsi:
Nagyon kis pöpec a gyerekszoba kiegészítők. Nekem reményem sincs egyenlőre, hogy elkészül, de mi is szeretnénk dekorálni. Ti csináltátok sajátkezűleg?
Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Bubek,

Én szívesen neked adom a kórházi babanaplót, nekem elég egy. Hogy tudom odaadni?
OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, most hozzád lenne egy kérdésem, lévén, hogy egy a dokink.
Neked volt méhszájvizsgálat? Gondolom, hogy volt. Mert nekem ma volt először, és hát meglepett, hogy mennyire fájdalmas is ez.
Amúgy 1 ujjnyi már a méhszáj, de úgy megnyomkodta a pocimat is, hogy frankón felszisszentem. (ilyenek lehetnek majd a fájások is, csak erősebbek???)
Neked milyen volt ez?
Vendég

Bubek!

Holnap megyek a cuccaimért a koleszba. Ha összefutunk valahol, veszek egy babanaplót, és odaadom. Kép
Hogyhogy nem kaptatok? Mindenkinek adtunk. Nem is kínálták, vagy nem értem. Kép
bumpy

Hahó!

Ezt olvassátok el!

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk...

Érdekes, nem?
bumpy

Sziasztok!
Szorsi!Kép
Én is micimackó mániás vagyok.KépA télen elsajátítottam az üvegfestés művészetét:Képazóta micimackó és barátait gyártom de már nem fér.KépMa már a szomszéd csajnak is adtam a csempéjükre egy pár képet.Kép

Minden babuci nagyon tündéri.Jaj mikor volt Nekem ilyen picuri csöpségem!?Áááááá olyan gyorsan nőnek.Kép
Bubek a csókos képtől elaléltam,nagyon tetszik.Kép

Cuppanós mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bubek,
A szőnyeget a Bricostore-ban vettük. Ezen kívül nem volt sok gyerekszőnyeg. olyan, mintha ide készítették volna, pont beillett a szobába.

Esztipeszti,
Nekem sem volt kellemes, kicsit fájt is a vizsgálat, főleg mikor már nekem is nyitva volt a méhszájam. Nekem már 1,5-2 héttel a szülés előtt nyílni kezdett. Azt mondta a doki, minden cm-rel 1 óra vajúdást spórolszKép Mikor már szülni mentünk, megvizsgált az ügyeletes szülésznő és jobban fájt, mint a fájások (aztán a fájások persze beerősödtek később).
OKép

Kép

Kép
szorsi

Lldicsi,

A csempéjükre milyen képet adtál? Hogy csináltad?
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ha van kedvetek, nézzetek be hozzám a www.kismamalap.gportal.hu -ra véleményt szeretnék a vendégkönyvembe. Jót és rosszat is.
Köszike!
Puszi!
bumpy

Ja, a vendégkönyvem a "Mielőtt anya lettem versike után van, ezzel az ikonnal jelezve:

Kép Erre Klikk és írjatok!!!

Puszi!!!!
bumpy

Melinda!

Te hánykor voltál dokinéninél? Én kettőre mentem, ha te is akkor voltál ott, akkor összefuthattunk!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Orsi, köszi. Hát a másfél-két hét nekem is bejöhet, mert pont két hetem van a kiírt időpontig. Meglássuk. Kép
Vendég

Jó reggelt!

Lányok!

Most pár óráig nem vagyok, de sietek és jövök hozzátok.

Puszi!
bumpy

Esztipeszti,

Szívesen. Drukkolok, hogy minden rendben menjen. Olyan izgalmas,1,5-2 hét nagyon gyorsan elröpül!
OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, ne is mondd, én már nagyon izgulok, és úgy készülök. De még mindig alig fogom fel, hogy napokon belül itt lehet velünk a kicsi fiúnk.....hihetetlen. Még csak most indult el az egész. Kép
Vendég

Esztipeszti,
én még sokszor most sem hiszem el, pedig már fél éves!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szorsi!
Fólián adtam neki figurákat és ő arról lehúzva tette a csempéjükre.KépÍme egy pár a kreálmányaimból.KépPuszi
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
én csak sárgulok, sárgulok, sárgulok...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Lldicsi,
nagyon szépek a kreálmányaid! Én is csinálok ilyeneket, és szándékomban áll, hogy a babaszobát is így díszítem. Honnan vetted a mintákat? Én 2 napja voltam hobbyboltokban, és olyan béna mintás füzetek voltak, gyerekmintás sehol. Mindenhol csak konyhai, fürdőszobai, mandalás füzetek voltak. Azok is jók, csak nekem most nem ilyen kell.

Délután megyünk vásárolni Kép Kell még baldachinállvány, kádállvány, pelenkázólap, lepedő, hirtelen ennyi, ami eszembe jut. A kádállvánnyal gondban leszünk (vagyunk) mert a kádat már beszereztük, viszont nehéz hozzá állványt találni, mert ezek nem mindig kompatibilisek egymással Kép Nekünk megmég plusz azt is kell nézni, hogy elég magas legyen, mert mindketten magasak vagyunk, és nem lenne jó görnyedezve fürdetni. Viszont a legtöbb állvány elég alacsony Kép Van vmi tippetek?

Néztem a baba-mama Delelőt. Az SMS csíkra néha olyan bárgyú kérdéseket tudnak írni kismamák, hogy csak hüledeztem. Pl. "5 hetes terhes vagyok és most vérzek, mit csináljak?" SZERINTED?!?!?! Vagy pl. "gerincérzéstelenítéssel tényleg kevésbé fáj a szülés? Anélkül tényleg nagyon fáj?" És még sorolhatnám az értelmes kérdéseket. Persze voltak komolyabb témák is, de ezek mindig meglepnek. Vannak érdekesen gondolkodó emberek... Kép

Kép
mancs

Sziasztok Lányok!

Újra itthon!
Mostmár jöhetnek a levelek! Kép
bumpy

Dia!
Nagyon jól néznek ki ezek a képek!
Nem tudod lehet valahol ilyen sablonokat venni? Nekem sajnos nem túl jó a kézügyességem. Kép

Évi!
Valószínű nem találkoztunk, mert én negyed 4-re mentem.

Esztipeszti durkkolunk neked. Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Vuka,
ismerem a ti védőnőtöket is, nekünk is nagyon sokat segített. Két védőnő szokott benn lenni a tanácsadáson, onnan ismerem őt. A miénk fiatalabbka, azt hiszem, több infót kapott tőlem, mint én tőle, de jól megvagyunk vele. Lányi doktornő tényleg eléggé őskövületnek tűnik, legalább kétszer írt olyan receptet nekünk, ami az aktuális rendeleteknek nem felelt meg, s nem lehetett kiváltani. Én azután békéltem meg vele, mikor a harmadik mellgyulladásom után nagyon visszaesett a tejtermelésem, és Benedek esténként már sírt az éhségtől (ez elég egyértelmű volt), súlya sem gyarapodott, bementem szopimérésre a tanácsadásra, s a ti védőnőtök meg a dokinő volt ott, én már szinte könyörögtem tápszerreceptért, de a dokinő azt mondta, hogy várjunk még a következő tanácsadásig (csütörtöktől keddig), hogy addig ugyse hal éhen a gyerek(?). Akkor ezen a mondaton rendesen kiakadtam, de a hétvégén sikerült megnyugodnom, a tejcsi is visszatért, s ennek a hozzáállásnak köszönhetően Benedek csaknem 6 hónapig kizárólagosan csak szopizott.
A ti védőnötöknek néha fura a stílusa, kicsit harsány, szókimondó, de elnézve néha, milyen családok is tartoznak ide, szükség is van a stílusára. Én már találkoztam az új dokinénivel is, ő adta be a 15 hós oltást Benedeknek, nagyon szimpatikus volt elsőre, aztán majd meglátjuk...
Merrefelé fogtok sétálgatni majd, ha már lehet? Kiváncsi vagyok, milyen lesz az új Ferenc tér. Mi most a Lenhossek parkba járunk játszóterezni, de kevésbé csúnya időben elmentünk mindig a Heller út túloldalára, a Haller parkba, mert ott sokkal több növény és jobb levegő van. Mondjuk jó levegőben a csúcs a környéken az Orczy-kert, csak ahhoz át kell menni az Üllői túloldalára.

Bumpy,
tényleg jó ez a baba a pocakon kép. Tisztán emlékszem, amikor Benedek megszületett, az én első két mondatom így szólt:"Mekkora baba! Hogy fért ez el bennem?"

Tegnap én is voltam Gajdos doktornőnél, este még a korosztályos topikunkba (2004 őszi babák, nagyon jó társaság) megírtam a történteket, bocsi, de vagyok olyan lusta, hogy onnan idézem magam, nem írom újra:
"Ma este voltam a dokinônél, hát, a vizsgálatra jó háromnegyed órát várnom kellett, minek eredményeképp kaptam egy telefont a páromtól, hogy mit kezdjen a halálfáradt Benedekkel. Mondtam neki, hogy át kellene pelenkázni, öltöztetni, ha kér még kaját, megetetni, aztán elaltatni. S megtörtént a csoda, most elôször bepelenkázta Benedeket. (altatni mostanában ô szokta, mert Benedek imád a pocakján kiterülve szunyókálni, aztán szó nélkül be tudja tenni a kiságyba).
Megvolt az elsô CTG, volt UH, meg minden. Fájás még nuku, ellenben Levente majd lerugdosta az érzékelôt, Benedek annakidején még drasztikus noszogatásra sem nagyon akart megmoccani. Méhszáj kétujjnyira nyitva, s teljesen érett a szülésre. UH becslése szerint 3800 gr már most (Benedek 3700-al született). Összefoglalva: bármikor, akár most a hétvégén is szülhetek, de ugye ki is várhatja az idejét, ha akarom, akkor az utolsó hétre meg lehet beszélni egy szülésindítást (nem akarom), dokinô szerint nem fogja kivárni az idejét, és jobban is járnék, ha elôbb jönne, mert terminusra már akkora lehet, hogy nem biztos, hogy meg tudom szülni. Fél 9 után értem haza, Benedek már pincemélyen aludt."

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?