Sziasztok!
Zsuzsi! A babakocsit meg fogjuk venni.
Tegnap is megnéztem más boltokban is, de mindenhol ez volt a legjobb nekünk. Csak most Zsolti dolgozik, hétvégén is, meg jövő héten is, úgyhogy majd csak utána. Remélem addig még lesz belőle. Bár azt modták, hogy mivel elég új, nem nagyon ismerik még (2005-ös évjárat), úgyhogy lesz belőle, vagy rendelnek, az 1-2 hét.
A tegnapi napom arról szólt, hogy egész nap csak jártam a várost, egyik boltba be, a másikból ki. De tök jó helyeket fedeztem fel, diszkont áron
! Vettem ágyneműket (nem huzatot, hanem rendes paplan, párna, rácsvédő, baldahin), lepedőket, kiscipőt, zoknit, sapit, orrszívót stb. Két baromi nagy szatyorral mentem haza, (mint egy hajléktalan), persze a bkv-n senki sem adta át a helyét, pedig már a kabát alatt is látszik. Vagyis bocsi, odafelé egy nő a metrón, de akkor még üres kézzel mentem, viszont nagyon jól esett.
Nóri! Akkor majd ott találkozunk! Még én sem tudom, hogy indulok vagy innen indulok-e, mert lenne mára is egy kis járkálni valóm. Egyébként a kocsi teljesen vízszintesre dönthető, úgy hogy nem csak simán ül vagy fekszik, hanem közte még 3 fokozatot lehet állítani. A tolókor magasság is állítható és átfordítható, két irányból tolható, az első kerekek bolygósak és fékezhetők, a hátsók fékezhetők. Van hozzá lábszák és esővédő, súlya 10 kg. Biztos van még valami, de ezek a lényegesebbek.
És nekem nagyon tetszik is.
Most néztem hozzá ugyanolyan bébihordozót, azzal együtt is csak 39.900. Együtt olcsóbb persze.
Szerintetek érdemes venni mózest hozzá? Az 5.990 ft. Vagy ha van bébihordozó akkor felesleges. Mondjuk nekünk a hordozó sem olyan marha fontos, merthogy ugye nincs kocsink, de azért az mégis jó ha van. Pl Zsolti mondta, hogy majd abban viszi ki a focira "megmutatni" a fiúknak.
Nancsika! Nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz-e nekem. Most a 80-85-ösöket hordom (melyiket hogy számozzák). Ha "növök" is, szerintem csak kosárban. Valószínű, hogy a 90 akkor is sok lenne. De ha még pár hétig nem tudod eladni, akkor visszatérhetünk rá, addigra már látom, hogy hogy állok mell-ügyben. Azért köszi!
Te jössz ma a felkészítőre?
Bip! Akkor veled meg találkozunk, ugye?
Vera! Hogy visszafogytál!
Tök jó! Nagyon édes a picúr!
Szerintem én biztos kérni fogok EDÁ-t! Mármint, ha fájni fog. Hát már miért ne fájna? Biztos, hogy baromira szenvedni fogok, úgyhogy én már most barátokozok a gondolattal, hogy inkább szúrjanak meg. Meg a doki is mondta, hogy mire odajutunk, hogy nyomni kell, addigra már érezni fogok mindent, illetve, ha már kevés lenne rá az idő, akkor eleve be sem adják már. Inkább abban reménykedek, hogy legyen még rá idő!
Azt egyébként ki dönti el, hogy lehet-e majd kapni vagy nem? Csak a doki? Mert mondjuk, ha ő még nincs bent, de én már kérnék, akkor azt mondják, hogy ok, vagy azt, hogy bocsi, majd ha itt lesz az orvosom és azt mondja, hogy mehet a dolog. Vagy telefonon "rendelhet" nekem egy adagot "kokót"? Vagy ilyenkor mi van?
Na puszi mindenkinek!