Katus,
Örülök, hogy apukád jobban van.
Igaz a 170 sem valami alacsony, de legalább 200 alatt van! Szemészetre is emiatt kell mennie?
Szegény kis Máté, jön még egy foga? Akkor tényleg vámpír lesz. De majd csak jön a többi is, és akkor már nem féltek tőle a sötétben!
Bocsi!
Azért táblázat ügyileg meg sem közelítem Nicit, ezt csak be kellett gépelni és beszúrni ide. Ó, nem vagyok én trónkövetelő!
Ahogy Vero is írta, babakocsival is meg tudod közelíteni a boltot, és ezek szerint ha a pasi mondta, akkor be is tudsz menni. Bár maga a bolt is, és így a hely is elég kicsi, vicces lesz ott evickélni a sorok között. De kint ne is hagyd semmiképp a kocsit.
Az a baleset nem lehetett semmi, el is hiszem, hogy parázva mentél haza és hogy azóta is erre gondolsz. Hülyék sajnos mindig is lesznek az utakon, függetlenül attól, hogy gyerek vagy felnőtt az illető. A felnőtt ne igyon, se bicóval, se gyalogosan, se kocsival, a gyerek meg legyen körültekintőbb. Tőlük sajnos mást nem várhatunk, ők emiatt hibáznak a legtöbbet, nem az ital
miatt.
És az a durva, hogy tele vannak a hírek olyan balesetekkel, hogy a vétlen sofőr jár rosszabbul autó törés vagy személyi sérülés, esetleg halál ügyben. A vétkes meg max összetöri a kocsiját, kicsit beüti a fejét... Szemetek.
Amica,
akkor tuti hordozó lesz.
Van benne valamilyen betét, igaz az sem valami kőkemény, de van a fejrésznél valami szűkítő-féle kialakítás, gondolom azt pont a nagyon picur babáknak találták ki.
Gabi,
nagyon jók a képek, nagyon aranyos pasi lesz a Levi!
Majd állva pisilnek utána a csajok!
Nici,
én passzolom az olaj-témát, nemtom mi lehet. De tök jó, hogy normális volt a doki, és elmondta, hogy mit miért és mit miért nem csinál. Közeleg az idő, mindjárt te is ott leszel!!
Vero,
igen, mi is hétfőn voltunk, délután körül. Tényleg, hogy lehet elférni abban a boltban babakocsival? Én pont ma néztem a miénket, még majdnem én is beleférek.
Na jó, nem, de akkor is hozzám képest olyan hatalmas!
Ha nem fértek bele a kádba, akkor marad a jól használható ágy, vagy a radiátor mellett!
Tényleg Gabi,
mi lesz akkor, amikor Levi már kiballag a szobából éjszaka, vagy nem sokkal lefekvés után?? Anyu és Apu meg ott "verekednek" a kandalló előtt!!