Sziasztok!
Alig vártam, hogy végre jöhessek, sőt szaladhassak ide!
Annyira jó volt tegnap este.
Köszönök nektek mindent
Párocskám, Robi kicsit aggódott, hogy hogyan fogadjátok őt. Nem csalódtam
Éreztem, hogy ti mindenkit képesek vagytok előítéletek nélkül, szeretettel elfogadni és így volt. Köszönöm. Bár a szavát nem hallatta, nagyon jól érezte magát.
Hazafelé megbeszéltük, hogy amint jó idő lesz és ki lehet ülni az udvarra SZERETETTEL VÁRUNK TITEKET! Persze aki előbb jár erre
, az ajtónk mindig nyitva áll ennyi kedves ember előtt. A házikónk nem túl tágas, de az udvar, mint már páran láttátok képen annál inkább.
Április, Május, majd az időjárás segít eldönteni, persze csak ha van kedvetek.
Azért jó lenne előbb is találkozni. Kelimoni ha találsz valami jó kis helyet ebben a csúnya időben igazán jó lenne.
Drága, drága Amneris!
Köszönjük a csodálatos estét.
A szép szavakat, a sok szeretetet.
A sok ölelést. Én mosolyt "loptam" tőled és lassan adagolom, hogy sokáig kitartson
Annyira örültem mikor megláttalak, mintha régi barátnémat láttam volna viszont és ez így is volt.
Ha van időd gyere és írj. Nagyon hiányoznak szavaid.
A gyermekCD-t pedig mindenképp valósítsd meg.
Tényleg nagyon sok szeretettel barkácsoltam
De nemcsak az én szeretetem van benne, hanem itt mindenkié.
Mert amennyi szeretet tőletek kaptam az utóbbi hónapokban azt mind-mind belecsomagoltam
.
Kizsó
Köszönjük a képeket. Tényleg kár, hogy nem készült csoportkép
Remélem legközelebb tudunk beszélgetni.
Gyezsu
Köszönöm, hogy érezhettem a Bababót
. Ma is annyiszor eszembe jutottál. Gyógyuljatok meg párocskáddal együtt minél előbb a náthából.
Annyira jó, hogy ott voltál velünk. Kevés olyan ember van, aki velünk tud érezni, meg tud minket érteni azok közül, akik nem várnak örökbebabára, nem fogadtak örökbe babót. És te ilyen kis "kakukktojás" vagy nekünk
Köszönjük.
Ugye nem túl sok sületlenséget hordtam össze?
Inkább mást kellett volna kérdezned
Olyan össze-vissza lett, persze utána pontosan tudtam hogyan is tudtam volna szebben kifejezni magam
Rvan
Én is sajnálom
Egy kérése volt Robinak is, hogy ne hagyjam egyedül. Ehhez képest kb. 5x hagytam magára, de mivel látta milyen fontos nekem, hogy veletek találkozhatok és látta, hogy leszek egyre vidámabb (ami sajnos az utóbbi hetekben elkerült) nem bánta nagyon.
Legközelebb sokat beszélgetünk mi várandós kismamák
Most elküldöm, de jövök és folytatom, csak félek nehogy elszálljon