Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tüssike!
Nem is tudtam, hogy te is olvasol ide! Én egyenlőre csak olvasok, de Te nálam előbbre tartasz.Én infó- és erőgyüjtő üzemmódban vagyok még. Olyan jó olvasni őket.Teljesen másképp látom már a dolgokat általuk. Nálatok ez hogy jött?Megdumálhatjuk "nálunk"(BMC-s) is, ha gondolod, lehet, hogy a többieket is érdekli.
Puszi
Remélem jól vagy.

Kép
Kép
zuzmó

Szia Kelimoni!
Engem is ismersz, csak most én olvaslak téged.
Tüssike és én is a BMC-s topikba irogatunk.Remélem nem bánod, hogy itt is megfordulok. Tulajdonképpen Te és a furcsán indult "kapcsolatunk" hozott ide, mert egyre inkább érdekel a dolog és szeretnék többet tudni róla.A férjem még 1 kicsit idegenkedik tőle, de puhítom és előbb-utóbb belátja, hogy igazam van.

Kép
Kép
zuzmó

Köszönöm a kedves fogadtatást! Igazán nagyon kedvesek vagytok! Szia Atan!
Kelimoni! Gergő nagyon sármos kis pasi,gratula hozzá, biztos nagyon boldogok vagytok vele!
Azért az a 3 év nem semmi, pedig azt hittem a mi sorunk lassan megy! Sebaj, biztos megéri ez a hosszadalmas várakozás! Csak ne lennék ennyire türelmetlen :-)Kép
pirinyocska

Szia Jövők!

Örülünk, hogy olvastok minket, ez is segítség abban, hogy a nyílt örökbefogadás és egyáltalán az örökbefogadás misztikus fátyla leomoljon.Kép

Zuzmó, Tüssike- Lehet titeket elfelejteniKép
Persze ez csak vicc, a férjeket is ide kell ültetni, megmutatni a fotókat, hisz itt mindenkinek tüneményes kicsikéje, nagyocskája vanKép

Pirinyócska: Gergő nevében köszi a bókotKépRemélem, mihamarabb írod, hogy értesített a TEGYESZ, van egy baba...Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
De jó, hogy ennyi új taggal bővült ismét a topik!Üdvözlet Nektek!
Tüssike: Vagyunk itt néhányan, akik tudunk abban segíteni, hogy hogyan tudod gyorsítani a papíros dolgokat, utána persze jön a lassú várakozás. Papírügyintézésben Gabszi a rekorder, de én is szívesen segítek, csak inkább priviben, ne itt untassuk a többieket.
Szuperboszi: Nálunk is van valami a levegőben, Hannában legalábis szombat óta bujkál. Az egyik ismerősöm azt szokta mondani, hogy nem is szülő az akit a gyereke még nem hányt le. Na, ezen is túl vagyunk, szombat éjjel ez is megtörtént. De sajnos azóta sincs túl jól, állandóan tüsszög, köhög és nem alszik (pedig olyan jól aludt eddig éjszaka).
Süni: Amíg tanítottam én is mindig beöltöztem a gyerekekkel együtt. Én hiszek abban, hogy a gyerekhez oda kell guggoljunk vagy fel kell őket magunkhoz emelni, a szó átvitt értelmében is. Anno az én első beöltözésem elég nagy megbotránkozást váltott ki a kollegákból, de aztán akadtak követők.
Kelimoni: Szerintem a sárga unisex szín. És Gergő babán nagyon cuki!
Képzeljétek! Szombaton voltunk Jinyéknél! Olyan jó volt! Lánykám nagyon jól érezte magát, természetesen én is és nagyon kedves, szimpatikus embereket ismerhettünk meg Jiny és férje személyében. Akkora szeretettel fordultak a kislányom felé, hogy az leírhatatlan és olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Van rossz hírem is, sajnos. Talán emlékeztek, amikor januárban arról beszélgettünk, hogy járunk néhányan bőrgyógyászatra kontrollra. Hát, megvolt és azonnali hatállyal műteni kell az egyik anyajegyemet. Tenger sok könnyet elsírtam és nagyon félek! Jövő szerdán műtenek és rettegek a szövettantól.
Amneris: Ma este nagyon szorítok Nektek!
Mindenkinek jó szórakozást kívánok, érezzétek jól magatokat!
Hildus
Vendég

Sziazstok!

Amint több időm lesz megpróbálok jönni...

A csajok remélem jól szórakoznakKép))
Nagyon irigykedemKép

Amneris már biztosan izgulKép Vagy lehet hogy nem szokott? Kép

Remélem jönnek és bezsámolnak nekünk!!!
Képet én is szeretnék!!!Kép

Csak bekukkantottam, hogy tudjátok én is lélekben veletek vagyok!!!

Puszi mindenkinek!!!
Üdv az újaknak!!
remélem jövök még...

KépKép
napsugaracska

Remélem, amint hazaértek csajok, gondoltok ránk és kis beszámolót tartotok!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép
rayo

Hildus: akkor mostmár érted izgulunk!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
kelimoni

Ohhh Hildus, nem is olvastam az előbb a hsz-odat..Kép Kép Kép
Veled vagyok lélekben, hidd el, hogy ez az a dolgo, amitől most már mi is félünk, a gyógyíthatatlan betegségekKép(
Megvan a Boldogságunk, és most már csak egészség legyen!!!!!
Nme csak nálunk, mindannyiónknál!!!
Hildus!!! Ne félj!!!!!!
Sok puszit küldök neke,d és nagyon szorítok, hogy semmi gáz ne legyen!!

KépKép
napsugaracska

Szia Hildus!
Igaz mi még nem ismerjük egymást, de nagyon-nagyon szorítunk neked, hogy minden a legjobban alakuljon!
Pirinyócska
pirinyocska

Sziasztok!

Kelimoni, Hildus!

Fejér megyében fogjuk végezni a tanfolyamot, Tudom, hogy van lehetőség Bp-en gyorabban elvégezni a tanfolyamot, mint helyben. Az igazság az, hogy mi még "lombikozunk", egy hete volt fagyibabás beültetés. Van már egy 2,5 fél éves "lombik" kisfiunk, mindenképpen szeretnénk még 1-2 gyereket (nem feltétlenül újszülötett). A hosszú várakozási idő miatt jelentkeztünk már most, de nem szerettük volna kihagyni a lehetőségét ennek a fagyasztott embriós transzfernek. Ha most sikerül, és a pocakomban növekszik a babóca, akkor majd a harmadikat fogadjuk örökbe, ha nem sikerül, akkor pedig "nyertünk" pár hónapot.... Ezért nem sürgetjük az ügymenetet.... Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredtem.

Hildus!

Szorítok én is!!!!! Nekem is sok anyajegyem van, mindig halogatom a bőrgyógyász látogatását.
tüssike

Nikinozso!
Érdeklődnék, tudod már mikor vetítik a Gyólyamesét Székesfehérváron?
steiff

Sziasztok!

Kelimoni Kép: Gergőnek szerintem is jól áll a sárga. Egyáltalán nem lányos! Gyönyörű!

Fájó szívvel gondolok arra hogy vannak akik most épp a koncerten ülnek, no meg előtte a tali... Azért lesz valamikor topic tali, ugye?

Hildus Kép remélem Hanna jobban van már! Meglepődve olvastam hogy műtétre kell menned. Ha bármiben tudunk segíteni, akkor kérlek ne habozz szólni! Be is kell feküdnöd? Nagyon szorítunk hogy minden rendben legyen.
Mi is örültünk hogy megismerhettünk titeket és komolyan nem értem anyósodat, mert Hanna annyira gyönyörű, mosolygós, kiegyensúlyozott gyerek, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Ancsúr Kép: rég beszéltünk és itt is rég láttalak. Hogy haladsz a vizsgákkal?

Mindenkit szeretettel köszöntök itt aki most csatlakozott hozzánk.

KépKép
jiny

Hildus: Szorítok, hogy ne legyen semmi baj! De érzem hogy nem lesz!Kép Bizti, bizti , bizti-és inkább vegyék le időben és akkor később se lesz baj belőle.

Bocsánat lányok, hogy nem nagyon jelentkezem, de sajna egyfolytában tanulok.Kép
Bizti szupi volt a buli!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Minden újnak üdvKép
Pirinyócska odaátról mi is ismerjük egymástKép
Hildus, szorítunk, remélem hamar túlleszel rajta.
Ígértem ma képet az ezeregyéjszaka hercegéről. Íme:

Kép

Na milyen?
szuperboszi

Szia Boszi!
Igen, mi már ismerjük egymást :-)
Boldizsár nagyon csinatos az új ruciban!
Az esküvőn bizti elájulnak tőle a csajok!
Jó éjt nektek!
Pirinyócska
pirinyocska

Sziasztok

Üdv az újaknak.Kép

Hildus, szorítunk neked, remélem hamar túl leszel rajta.

Szuperboszi, varászlatos ez a kislegény az új ruhácskájában, és mekkorát nőtt.

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok! Sziasztok Új lányok! Kép

Kicsit álmos vagyok ugyan, de be akartam nézni egy percre... Tényleg csak egy percre, így most nem tudok mesélni a koncertről (ami szuper volt - szerintem Kép), de valamit meg kell köszönnöm:

DRÁGA LÁNYOK!

Nagyon nagyon köszönöm a szépséges virágot, és a gyönyörű emléklapot! Mindíg megőrzöm majd - fantasztikus érzés volt, mikor átadtátok!
Persze köszönöm azoknak is, akik nem lehettek ma ott!! Kép Ott van rajta az a sok név - valahogy testet öltött a sok hozzászólás és történet...

(Olyan szép ez a lap - ki csinálta? Eláruljátok?

NAGYON KÖSZÖNÖM!! Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Szia Drága Amneris!!!

De jó, hogy benéztélKép
Már nagyon várom a beszámolotokatKép))
Nagyon örülök, hogy jól sikerült az este, bár ezt már előre "lezsíroztad"Kép És hát gondolom gyönyörű hangod is van...Kép
Kép

Nme hiszem, hogy baj, ha most már elárulom...
Már hónapokkal ezelőtt kitaláltuk a ti ajándékotokat, és Nikinozsónak is az ajándékát a fórum pátyolgatásáért és azért a sok jóért amit tőle kapunk...
Másik levelezőlistát készítettünk, hogy még véletlenül se kapjátok meg leveleinket...Kép
Titokban KÖZÖSEN találtunk ki mindent, amit meg is vitattunk egymás közt, hogy mindenki ajándékát kapjátokKép
A képeslap készítésére közösen kértük fel a legügyesebb kezű Sünikénket, és a szöveg megírására végül leggrafománabb Kelimoninkat/Köszönjük csajok!/.
DE ezek elkészítése és megírása sem volt számukra olyan egyszerű...
Hisz KÖZÖS ajándék: így szinte minden lépésnél köre-mail következett hogy az a; vagy a b; legyen...
majd válaszok, szavazás mi és hogyan kerüljön oda ahová...
Az idézetek is nagyszerűek lettek, azt is megszavaztuk (bár nem nagyon kellett), én pl. el is sírtam magam mikor olvastam, és voltunk ezzel így páranKép

Nagyon örülök, ha sikerült meglepetést szereznünk, hisz KÖZÖS AJÁNDÉKUNK a topic lakóinak összefogásával, és szeretettel teli, érző szívével készültKép!!!!
Nagyon köszönjük a sok-sok rászoruló anyuka és babái nevében is!!!Kép

És külön köszönet Ildikónak a köre-mailek és egyebek koordinálásáért!!!!Kép

KépKép
napsugaracska

Bemásolom Nikinozsónak írt idézetünk:

"Más lett a nappal
és más lett az éj.
Más hangok hívnak
és más dal kísér.

Más vágyak gyúlnak
és más vagyok már.
Más utakon járok,
hiszen megváltottál.

Már remélek újra,
a hitem visszatér.
Már áramlik ereimben
újra az alvadt vér.

Már ébren álmodom
igaz álmokat.
Már merem látni
a csillagokat.

...mert a ködből hírtelen
a napfénybe értem.
...mert volt aki megállt
és lehajolt értem.

KépKép
napsugaracska

És végül csak egy kérdésem maradt:
Nme csuklottatok az elmúlt hetekben sűrűbben????Kép

KépKép
napsugaracska

Sziasztok Lányok!

Szerintem annnyyira szuper volt a koncert, na meg előtte a tali és utána a film!!!! Kép Kép Kép

Amneris egyszerűen csodálatos voltál!!

Hildus! Nagyon szorítok neked, remélem nem lesz semmi baj! Pontosan érzem, hogy min mész keresztül, kb. 1 éve nekem is azt mondta egy bőrgyógyász az egyik anyajegyemre, hogy nem mondja 100%ra, hogy rák, de le kellene vetetni... Szerencsére hamar kiderült, hogy nem, de senkinek nem kívánom azt a pár napot! Gondolok Rád!!

Szuperboszi! Tünemény ez a gyerkőc! Nem akarlak megbántani,de olyan szép, mint egy lány! Én a falra másztam, amikor ezt mondták a fiamra, de most én is ezt gondolom. Bocsi Kép

És most a kellemetlenebb része:
Siminéni! Ne haragudj rám, szörnyen bunkó vagyok! Annyira szégyenlem magam, hogy a talin pont előtted hoztam szóba ezt a bölcsőhalál témát. Kérlek, ne haragudj! Remélem nem téptem fel nagyon a sebedidet! Kép

És akkor most egy időre elköszönök.. Remélem, be tudok ma még nézni, de nincs sok esélyem rá, este 6ra kell bemennem a kh-ba. kb. 1 hét és jövök.

sziasztok, A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Szép jó reggelt kívánok!

Mint tudjátok otthon nincs most netem, így beérve a dolgozóba az volt az első dolgom, hogy írjak Nektek!

DRÁGA LÁNYOK!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A GYÖNYÖRÛSÉGES CSOKROT ÉS AZ EMLÉKLAPOT!
Annyira meghatódtam a helyszínen, hogy amikor Marci_anyu átadta, bizony könnybe lábadt a szemem, még mondta is nekem, hogy nehogy elsírjam magam.

Amikor ott álltunk úgy éreztem minden topiclakó ott van! Kép

Annyira jó érzés volt, köszönöm szépen!

Üdvözlöm az újakat! Kép
Vendég

Még egy fontosat elfelejtettem: Nagyon szuper volt a koncert, és bár az érintettnek személyesen is elmondtam, de itt is le kell írnom, hogy a mi Amnerisünknek gyöngyörű hangja van! Kép

Minden művésznek, közreműködőnek köszönet a csodás estéért! Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
A koncert csodálatos volt, Amnerisnek valóban gyönyörű a hangja. Köszönjük!!!

Marci anyu, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, a sebek megvannak, de kisebb gombócokkal a torkomban tudok róla beszélni. Gondolok rád, nemsokára hazajöhetsz.
Hildus! Ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj!
Szuperboszi! Ez a pasi megdobogtatta a szivem. A lányokat nemsokára nem tudod levakarni róla.
Kelimóni! Gergő még mindíg gyönyörű, és ha tudnád Pistinek az elején mennyi unisex ruhája volt megbotránkoznál. Ugyanis kaptunk egy csomó ruhát lányokról és én még a rózsaszint is ráadtam. A piros meg kifejezetten jól állt a barna hajához.Még most is van piros pulcsija, bár valami dinoszaurusz van rajta, de annyira tetszik rajta ez a szin, hogy most is becsempészek a ruhatárába ilyeneket.
Nagyon örülök, hogy néhányatokkal személyesen is megismerkedhettem. Nagyon különleges kis társaság vagyunk.
Ildi_ko! Remélem rendben hazaértetek!
Üdvözlöm az újakat is meg azokat akiket esetleg kihagytam.
simineni

Kép Sziasztok! Kép

Most csak azért kukkantottam be, mert tegnap este szerettem volna MARCI ANYU-nak minden jót kívánni (de olyan gyorsan el kellett mennünk)! Sokat gondolunk majd rád. Reméljük gyorsan telnek majd a napok neked is, pikk-pakk otthon leszel és persze ittKép. Vigyázz magadra! Várunk!
Kép

Nagyon jól éreztük tegnap magunkat!
Párocskám már javaslatot is tett a tavaszi tali helyszínéreKép
Most már muszáj sietnem, mert elkések.
Este jövö.Kép

Ölel mindenkit!
Süni
süni_renóca

Sziasztok!
Én is csak bekukkantok!KépRegina kibontva fekszik az ágyában, de így elvan egy ideig...

Lányok!
De jó, hogy minden szuperül sikerült!!!
Ott voltunk ám veletek lélekben!!!

Képeket kérünk!KépKépKép

Hildus!
Szorítok neked, biztosan nem lesz baj!

Kép
rayo

Kedves Lányok!
Nagyon örülök, hogy találkozhattam veletek, nagy élmény volt, és nagyon izgultam is, vajon, hogy fogadtok majd egy ilyen véncsontot? Kép. Annyira jó, hogy mostmár tudom, ki bújik meg a nicknevetek mögött!! Kép

Amneris, nem csak a hangod gyönyörű, te színpadra termettél! Nagyon tetszett a "családi " előadásotok, ammyira mókás volt! Köszönöm szépen az élményt!

Sünike, nagyon jó volt látni Téged is, és élőben megnézni a lapokat. Így még gyönyörűbbek voltak, mint emilen. Sok sok puszi az ügyes kezedre!! Kép

Marcianyu, nagyon szorítok a kórház miatt, gondolok rád!

Siminéni, és mindenki más, akinek nem mutattam be a férjemet: bocsánat, olyan udvariatlan voltam! (Reklamált ugyanis az "ember", hogy nem mutattam be, és igaza volt!)
Szóval, az a nyakkendős-elkéső, a férjem. Pótlólagos internetes bemutatás! Bocs, bocs!!! Élőben meg remélem lesz rá még alkalom!

Ildikó, ha haza érsz írj mindenképpen! Várlak!

Diti, végre ennyi év után láthattalak élőben!

Mindenkinek szép napot:
Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Hildus, negyon szorítok, és én is érzem a szívem mélyén: nem lesz baj! Ne izgulj!
Köszönöm Balázs nevében a jókívánságokat!

Az újaknak( Pirinyocska, Tüssike és Zuzmó ) üdv! Irjatok magatokról, és gyertek sokszor!

Ggabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Már reggel jó korán bekukkantottam, hogy olvassam a híreket, aztán azt láttam, hogy csak Amneris írt. Kép Arra gondoltam, hogy ennyi munka után még neki van erejeKép

Már akartam írni, hogy "Lányok!!!!! Ébresztőőőőőő!"

És mostmár itt vannak a hírek a koncertről. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és jól sikerült minden. Én még mindig ( nagyon ) irigy vagyok. KépKépKépKép

Süni: és hol is lesz az a tali?

Boszi: Bobó csodálatosan néz ki! Csak aztán nehogy azt gondolják, ő a vőlegényKép
Ha kinövi ezt a szuperrucit, jelentkezem vevőnekKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szép jó reggelt!!!

Lányok! nagy segítségre lenne szükségünk!!
Aki Székesfehérvári megtenné, hogy írna nekem e-mailt??

Marci_anyú!
Veled vagyunk lélekben mindenképp!!!!!!
Szorítunk, hogy jó alakuljanak a dolgok!!!! Szörnyű lehet Marci nélkül...Kép De gondolom ő is nagyon szorít neked!!!!
Ha megérkeztél majd kukkants be hozzánk 1 mondat erejéig!!!

MatibaKép))
Természetesen amit Amnerisnak írtam neked is szóltKép)) Köszönjük!
...és Jó munkát!!

Kelimoni hol vagy??? Ilyenkor már szoktál írni... Cska nincs valami baj?

Képeket szeretnék én is, de gondolom nincs idejük a lányoknak... Várok türelmesenKép))
Egy ideig;))

Ancsúr!
Jó tanulást, bírod még???

KépKép
napsugaracska

Marci anyu: Minden rendben lesz, ennyi pozitív energia után nem is lehet másképpenKépSzorítunk ezerrelKép

Napsugi: Megpróbáltam türelmesen várni a beszámolókra.Kép Nagyon nehezen mentKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!!!

Újakat én is szeretettel üdvözlöm!!

Hú, lányok, nagyon klassz volt a tegnap este!!! A talira viszonylag sokan el tudtunk menni és úgy gondolom, hogy nagyon jót beszélgettünk és persze előkerültek a fényképalbumok, úgyhogy megcsodálhattuk ismét egymás gyönyörű gyerkőceit Kép Aztán meg úgy elbeszélgettük az időt, hogy amikor megérkeztünk a koncert helyszínére, már egy csomóan ott voltak, úgyhogy igyekeztünk, hogy mindenkinek legyen helye Kép
Aztán persze elfelejtettük rendesen megszervezni, hogy hogyan is legyen a virág- és ajándék-átadás Kép ezért ez picit nem úgy sikerült talán, ahogy szerettük volna, de a koncert és a vetítés közötti szünetben "elcsíptük" Nikinozsót, Amnerist és Matibát, hogy köszönetet mondhassunk nekik az egész topicunk nevében.
Külön szeretném én is itt is megköszönni Amnerisnek a tegnapi felejthetetlen estét, nagyon jól éreztem magamat és a férjemmel el is határoztuk, hogy most már meg kell néznünk A varázsfuvolát KépKépKép Nagyon tetszett, ahogy a háziasszonyi szerepedben ilyen klasszul helyt álltál, annyira kedves és közvetlen voltál! A hangod pedig gyönyörűűű és nagyon aranyos volt, amit hárman előadtatok!

A sok öröm után egy óriási bánatomat kell megoszatnom Veletek Kép Tegnap estére tönkre ment mind a négy aksis elemünk, ami a fényképezőgépbe való, így nem tudtunk fotózni Kép Annyira sajnálom, elnézést kérek Tőletek, hiszen ígértem, hogy küldök majd egy csomó képet Kép Nekem is a szívem szakad meg, hogy nem sikerült megörökítenem a tegnap estét. Ggabszi?? Te fotóztál végül?
ildi_ko

GyeZsu: Végülis mi lett a diktafonnal? Kép Tudtál riportokat készíteni?

Süninek én is hadd mondjak itt is köszönetet a gyönyörű emléklapokért!!!!!!
ildi_ko

Sziasztok!
Én is üdvözlöm az új topic lakókat!

Drága Nikinozso,Amneris és Matiba!
Nagyon köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen estét! Nekünk ez volt az első operás élményünk és kicsit féltem is hogy mi lesz ha nem fog tetszeni, de annyira klassz volt!!!!!!!!!!

Nagyon örültem, hogy ha csak egy pár mondat erjéig is, de beszélgethettem veletek lányok! Az hogy Gilice is ott volt, az külön meglepiként ért! Remélem nyár elejére legkésőbb sikerül egy topic talit is összehoznunk babástól!

Mindenkinek sok puszi!
Di_ti
di_ti

Öröm olvasni, hogy milyen klassz volt, s persze kicsit irigy-irigyKép
Remélem, hallhatom még Amnerist énekelni...
Amneris, ha kipihened a koncertszervezést, ugye megcsinálod a gyerek-CD-t?

Hildusnak szorítok, minden rendben legyen.

Boldizsártól meg elállt a lélekzetem... Miből lesz a cserebogár!Kép
mera

Kedves Amneris, Matiba és mind a 25 "topiklakó"!
Hálásan köszönöm a tegnapi felejthetettlen estét.
Amnerisnek a szervezést, a művészeknek a magas szinvonalú műsort, és a hallgatóságnak a teltházas jelenlétet, Renócának a gyönyörű emléklapot, és a topiklakók figyelmességét!
Mint láttátok a meghatottságtól a szavam is elakadt.
Fantasztikus, hogy olyan célért, (a gyemekekért) dolgozunk immár 6 éve, amit most először érzek úgy, hogy mások (kívülállók) is értékelnek, ezt csak állmaimban reméltem eddig.
Még mondja valaki, hogy nincs "fizetség" a munkánk után. Tegnap én egy életre szóló kincset kaptam.
Más.
Figyeljétek a Filmszemléről szóló hiradásokat a díjkiosztásról, mert szóltak a Dobraynak, hogy feltétlenül menjen el!!!!
Ez már csak hab a tortán.
nikinozso

Boszi!
Én is azt hittem először, hogy kislány a nagyfiad, annyira szép! Bocsi, hogy ezt írom! És nagyon klassz a ruha, szerintem, mindenkit el fog bűvölni, ez tuti!!!!!!!Kép

Az újakat én is üdvözlöm! Írjatok magatokról, ha lehetKépKépKép

Amneris!
Gyerek CD???? Részleteket lehet kérni...

Nikinozsó!
A munkahelyem érdeklődik az 1% után, fel lehet ide tenni az adószámotokat?

Mindenkinek puszi: Rayo
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, csodálatos volt a tegnap este. A barátaink is nagyon örültek, hogy eljöhettek és láthatták a filmet, ami által jobban átlátták, hogy mit is jelent a nyílt örökbefogadás.

Amneris, nagy élmény volt a tegnapi műsor, még egyszer köszönjük!!Kép

Kizsó!
Örülök, hogy tudtunk személyesen is beszélni, már alig várom a következő alkalmat!

Renóca!

Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni, remélem a következő alkalommal veled és a többiekkel is jobban meg tudok ismerkedni. Most nem akartam egyedül hagyni a barátainkat, akik elkísértek minket, hiszen ők nem ismertek senkit. De majd bepótolunk mindentKép

Rvan

Kép
rvan

Adó 1% kedvezményezett GÓLYAHÍR EGYESÜLET adószám:18687343-1-13

Az örökbe fogadni szándékozók találkozója 2006. 04.22-én lesz, és mindenki jöhet aki akar! (Ha még nincs engedélye akkor is!)
nikinozso

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy én már csak a végére értem oda az elő találkozónak! Kép Jó lett volna beszélgetni egy kicsit veletek.

Amneris! KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI! Kép Kép Kép
Annyira ügyes vagy, talpraesett, gyönyörű hangú, ... Kép

Süni! Tényleg nagyon szépek lettek a lapok! Ügyi vagy! Kép

Marci anyu, Hildus! Én is szorítok nektek! Mielőbbi gyógyulást! Kép

Ildiko! Ezek szerint kibírtátok hazáig a hosszú utat. Jó volt ismét találkozni! Kép

Rvan! Én is nagyon élveztem a társaságotokat! Jó volt megint dumcsizni egy kicsit. Legközelebb majd beszélünk többet! Kép Vigyázz magadra!!!

Én készítettem képeket, megpróbálok feltenni egy-kettőt!

kizsó

Sziasztok Lányok!

Olyan jól esik ez a sok dícséret!! Kép Kép Nagyon boldog vagyok, hogy jól szórakoztatok tegnap este!!

Mi is nagyon jól éreztük ám magunkat: sugárzott a közönségből
- belőletek -, hogy érdeklődőn, jó szívvel és bátorítón fogadtok minket. Olyan sokat számít!! Kép
Fantasztikus érzés, mikor ennyi ember vastapssal jutalmazza, amit csinálsz!! Olyankor nagyon boldog az ember! Nagyon-nagyon köszönjük!

Sünikém!

Gyönyörű emléklapokat csináltál!! Imádok arra gondolni, hogy nemrég valamikor ott hasaltál az asztal mellett, és azért munkálkodtál, hogy majd mi örüljünk!!!!! Hát: ÖRÜLÜNK IS!!!!! Kép
Örökre megőrzöm majd, és ha jó öreg leszek, akkor majd megmutatom az unokáimnak, hogy ezt Te nekem csináltad!
És olyan jó volt megölelni Téged! Köszi mindent!Kép

És persze mindenkinek köszönöm! Gyönyörű csokrot kaptam, egyszerűen csodás!
Van benne orchidea, liliom, rózsa, margaréta, valami gyönyörű lila "valami", kála meg rezgő meg páfrány és pálmalevél... Mindez szépséges harmóniába rendezve!
Köszönöm!Kép

Sok-sok pusza! - Amneris - Kép

KépKép
amneris

Szia Amneris!

Téged ilyen "korán" is meg lehet találni a neten? Kép

Jöjjenek a képek:
Vincze Kinga beszélt egy kicsit az egyesületről.
Kép

Amneris és konferanszié partnere.
Kép

Amneris és férje éneklés közben (tündériek voltak).
Kép

Előadó művészek.
Kép

Előadó művészek.
Kép

Zárszó: Nikinozso.
Kép

Tudjátok mit felejtettünk el! Magunkról készíteni egy pár közös képet! Kép
Majd legközelebb!

kizsó

Sziasztok!

Alig vártam, hogy végre jöhessek, sőt szaladhassak ide!

Annyira jó volt tegnap este.
Köszönök nektek mindentKép
Párocskám, Robi kicsit aggódott, hogy hogyan fogadjátok őt. Nem csalódtamKép Éreztem, hogy ti mindenkit képesek vagytok előítéletek nélkül, szeretettel elfogadni és így volt. Köszönöm. Bár a szavát nem hallatta, nagyon jól érezte magát.
Hazafelé megbeszéltük, hogy amint jó idő lesz és ki lehet ülni az udvarra SZERETETTEL VÁRUNK TITEKET! Persze aki előbb jár erreKép, az ajtónk mindig nyitva áll ennyi kedves ember előtt. A házikónk nem túl tágas, de az udvar, mint már páran láttátok képen annál inkább.Kép Április, Május, majd az időjárás segít eldönteni, persze csak ha van kedvetek.
Azért jó lenne előbb is találkozni. Kelimoni ha találsz valami jó kis helyet ebben a csúnya időben igazán jó lenne.

Drága, drága Amneris!
Köszönjük a csodálatos estét.
A szép szavakat, a sok szeretetet.
Kép A sok ölelést. Én mosolyt "loptam" tőled és lassan adagolom, hogy sokáig kitartsonKép
Annyira örültem mikor megláttalak, mintha régi barátnémat láttam volna viszont és ez így is volt.
Ha van időd gyere és írj. Nagyon hiányoznak szavaid.
A gyermekCD-t pedig mindenképp valósítsd meg.Kép
Tényleg nagyon sok szeretettel barkácsoltamKép De nemcsak az én szeretetem van benne, hanem itt mindenkié.Kép Mert amennyi szeretet tőletek kaptam az utóbbi hónapokban azt mind-mind belecsomagoltamKép.

Kizsó
Köszönjük a képeket. Tényleg kár, hogy nem készült csoportképKép Remélem legközelebb tudunk beszélgetni.

Gyezsu
Köszönöm, hogy érezhettem a BababótKép. Ma is annyiszor eszembe jutottál. Gyógyuljatok meg párocskáddal együtt minél előbb a náthából.
Annyira jó, hogy ott voltál velünk. Kevés olyan ember van, aki velünk tud érezni, meg tud minket érteni azok közül, akik nem várnak örökbebabára, nem fogadtak örökbe babót. És te ilyen kis "kakukktojás" vagy nekünkKép Köszönjük.
Ugye nem túl sok sületlenséget hordtam össze?Kép
Inkább mást kellett volna kérdeznedKép Olyan össze-vissza lett, persze utána pontosan tudtam hogyan is tudtam volna szebben kifejezni magamKép

Rvan
Én is sajnálomKép
Egy kérése volt Robinak is, hogy ne hagyjam egyedül. Ehhez képest kb. 5x hagytam magára, de mivel látta milyen fontos nekem, hogy veletek találkozhatok és látta, hogy leszek egyre vidámabb (ami sajnos az utóbbi hetekben elkerült) nem bánta nagyon.Kép Legközelebb sokat beszélgetünk mi várandós kismamákKép

Most elküldöm, de jövök és folytatom, csak félek nehogy elszálljonKép
süni_renóca

DOBRAY GYÖRGY GÓLYAMESE című filmje RENDEZÕÍ DÍJAT kapott megosztva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikinozso

Olyan jó volt titkolózniKép ugye??????Kép

Nikinozso!
Itt is köszönjük, hogy a kevés szabadidődet Ránk fordítod és figyelsz Ránk itt a Babaneten is. Úgy sajnáltam, hogy el kellett jönnünkKép Jó lett volna kicsit Veletek,Idusával, Gilicével, Ditivel beszélgetni, de majd legközelebbKép
Köszönjük a szép estét. A filmvetítéssel igazán nagy örömet szereztél Nekünk. És most már végre nekünk is van könyvünkKép

Gilice
Várjuk a híreket a hazaérkezésről, jó volt látni téged. Ikres anyukaKép Én is erre a titulusra áhítozomKép

Ildikó
Köszönjük a segítségeteketKép

Diti
Kár, hogy csak a végén futottunk össze.
Drukkolunk nektek nagyon.
Írj mindenről, ha van kedved. Hiszen ahogy Gabika is mondta nincs két egyforma örökbefogadás. És itt még sokan várakozunkKép

Akik nem tudtatok ott lenni!
Gondoltunk Rátok! Legközelebb reméljük már Ti is el tudtok jönni. Itt küldök Nektek is abból a sok mosolyból és szeretetből, amit tegnap kaptunk:
Kép

Hildus
Minden rendben lesz! Gyere és írj, ha segít.

Siminemi, Ggabszi, Vicki, Matiba
Legközelebb remélem tudunk majd beszélgetni.
Jó volt látni titeket. Minden név mögött egy mosolygós arc bújt el.

János-Pál pápa írása "Mosolyod, mely szívből fakad, Aranyozza be arcodat! Mosolyod nem kerül pénzbe, Mégis sokat ér testvéred szemében. Gazdagítja azt, aki kapja, S nem lesz szegényebb az sem, aki adja. Pillanatig tart csupán, De örök nyomot hagy maga után. Senki sem oly gazdag, Hogy nélkülözni tudná, És senki sem oly szegény, Hogy meg nem érdemelné. Az igaz barátság látható jele, Hintsd be a világot egészen vele. Mosolyod: nyugalom a megfáradottnak, Bátorság a csüggedőnek, Vigasztalás a szomorkodónak. Mosolyod értékes, nagyon nagy jó, De semmiért meg nem vásárolható. Kölcsönözni nem lehet, ellopni sem, Mert csak abban a percben van értéke, Amelyben arcodon megjelen'. És, ha ezután olyannal találkozol, Aki nem sugározza a várt mosolyt, Légy nagylelkű, s a magadét add, Mert senkinek sincs nagyobb szüksége mosolyra, Mint annak, aki azt másnak adni nem tudja."
süni_renóca

Nikinozso
Gratulálunk!!!!!!!!!!!

Amneris
Mi volt amit Gabikáéktól kaptatok?
Olyan kíváncsi vagyok.Kép Elárulod?
Minden kollégádnak köszönjük mi is, hogy szabadidejüket, tehetségüket felajánlva ilyen szép estét adtak nekünk.Kép

Idusa
Ha van már neted írj! Jó volt látni TiteketKép
Sokat gondolok rátok. Előttem vannak az első képek, amiket még a kórházból küldtél. Mekkorák vagytok? Hogy vagytok? Várunk, mesélj.

Dési,Pirinyócska, Zuzmó, Tüssike!
Jó, hogy itt vagytok. Üdv közöttünk!

Hát azt hiszem egy hétre elegendőt kotyogtam.
Jó éjt mindenkinek!

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Süni ez nagyon szép! A párom nem tudja mi bajom, hogy itt itatom az egereket, de mindjárt elolvastatom vele.
Én is örülök, hogy megismertelek, levelezéseinkkor ugyanaz a kedves, csupaszív teremtés élt bennem amilyen valójában vagy. Párod is nagyon aranyos volt amikor mondta, hogy ő már ma estére várja a babát.
Nikinozso!
Most hívott a skypon Amerikábol egy magyar házaspár, gyerekkori barátunk.1,5 éve adták be az örökbefogadási kérelmet, kint voltak tanfolyamon is, alkalmasságiuk van és márciusban hazajönnek.Én mondtam neki, hogy vegye fel veled a kapcsolatot, de nem tudom, hogy ti foglalkoztok-e külföldre történő örökbeadással.
Azt mondták, hogy 2-6 évig jelölték meg a korhatárt és testvéreket is felnevelnének.
Ha felveszik veled a kapcsolatot és rám hivatkoznak, tudj róla, hogy én ajánlgatlak.
Mindenkinek szép estét kívánok
simineni

Ez igen Süni! Látom volt időd! Kép

Küldök egy-két bónusz képet! Kép

Kép

Kép

kizsó

Drága Kizsó!

Köszönöm az esti beszélgetést! Jó, hogy kiültél velünk a kispadra!!
Ja: és imádom ezeket a csajszikat!! Kép

Nikinozso!

Ez nem fer: minden hírfórumon azt írják, hogy ki a másik rendezői díjas, de a megosztott társáról nem esik szó... (Gondolom, játékfilm került inkább a figyelem középpontjába.)
Ha Te nem írod meg nekünk, hogy Dobrai is nyert, meg se tudjuk: a díjazottak között egyáltalán nem tüntették fel a hírújságok itt a neten! Kép
Köszi, hogy Te elújságoltad!!!

GRATULÁLUNK!!

KépKép
amneris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?