Sziasztok,
Ezt a szep idot
Banyoci
Nem tudom valahogy mindig szokebbnek tuntel, biztos tobb volt a melir neha
Remelem hamar meglesz a kiszemelt hely es koltozhettek
Hat igen nehez ez a kire bizzuk a gyereket kerdes,en sem biztam senkire anyuekon kivul 2,5 evig.Aztan belattam hogy neha kell egy biztos pont,ha barmi lenne akire szamithatok. Az
meg kulon jo hogy bir minket, a multkor is hogy Alex aludt fozott+takaritott pedig nem kertem vagy varom el.Vagyis onszantabol segitokesz es pont ilyet kerestem.Mindig hoz valami kis meglepit Alexnak, szoval kedveli nagyon
Panda
En egyetertek veled teljesen,ovonoi oldaladdal is
Ha beteg Alex viszem orvoshoz es csak akkor kapjuk meg az igazolasat ha mar tenyleg kozossegbe mehet. Nem elore ures datummal,mint egyesek.Ez az en erdekem is,nem akarom hogy sokat legyen bete, es nem azert mert nincs megoldva hogy ki maradjon vele esetleg otthon,mert az itt nem problema,csak hogy O ne szenvedjen folsolegesen. Masik meg ha visszavinnem betegen meg jobban elkapna valami szovodmenyt is.Ilyet hogy valaki begyogszerezve beviszi az mar nagyon durva,milyen szulo az ilyen...Egyebkent nathaval nem kuldenek nalunk haza, csak lazzal.Viszont fultanuja voltam olyannak is hogy hanyos gyereket masnap igazolas nelkul hoztak be.Nme akrtak bevenni es apuka bekonyorogte.Merges is voltam...
Bea
Na latod jobb hogy elvitte megis Annat a ferjed dokihoz.Mik vannak, es faj a fule?
Gumicukor
Igen addig amig nem beteges az ember gyereke konnyen mondja hogy egy kis orrfolyassal beviszi,de egy gyengebb immunrendszerut az is megfertoz.Plane a zold trutymos.
En tavaly amig nem dolgoztam,akkor is otthon tarottam, plane ha kohogott.Most is ha ilyen lenne szakitanek ra idot,pont miatta.Alex is tudja fujni az orrat egyedul ez nem gond
Mar reg nem orrszivozunk.
Kukori-Kotkoda jo otlet
Szilcsike
Na latod pont errol beszeltem hogy van aki megkapja es annak nem irigylem anyukajat...Meg ha nem is dolgozik es nehez egy beteg gyerekkel.
Mano
A munkahelyeden nem dijjazak ha hianyzol?Nalunk szerencsre ebbol nincs gond,meg csomo szabim is van,inkabb en vagyok tul lelkiismeretes hogy itt is menjenek a dolgok,ezert ha mar nem lazas de meg otthon tarjuk akkor vagy a ferjem vagy Evi jon a kepbe.
Magdi
Azert ez felig vicc volt am.
Mert szerintem ha amugyis otthon tarjuk a gyereket betegseg gyanujaval akkor jobb ha megnezi a doki.( tudeje,torka miatt)Mi idopontra jarunk rendelsre es nem kell varni,sot olyankor csak mi vagyun a varoban is,en sem vinnem beteg gyerekek koze.A dokinenik csak este tudna jonni a rendelesek utan,addig meg nem mindig vartam.
Nyuszika
Szivembol beszeltel gyerekvigyazas ugyben.En is ugy ereztem hogy szinte a gyerek rabja vagyok,es nem arra vagytam hogy ejszakata bulizzak csak kicsit torodjek magammal vagy egydul vasaroljak be,fogorvoshoz menjek vegre anelkul hogy nem az asszisztens no vigyaz ra odakint. Pedig az en Alexem nem annyira anyas,es ennek orulok is mert mindenkivel nyitott,baratkozo.Es hat valljuk be a mi vilagban jo ha van akarata a gyereknek es nem mindig az anyukaja szoknyajara tapad mert rosszul sulhet el. Fontos hogy elengedjuk oket hogy elmenyeik legyenek,most hogy havi egy hetvegen anyueknal van, hiheteteln milyen nagyfius dolgokat produkal
Persze nem azt mondom hogy mar csecsemo korban ,de 3 evesen mar nem baba aki mindig anyukaja dedelgetesere szamit .Anyukam mindig megkerdezi hozza a hasznaltai utasitast,en ilyenkor azt mondom hogy mindent tegyen ugy ahogy jonak latja,mert tudom hogy csak az o kedvukben jarnak ilyenkor es hogy ezzel elmenyt okoznak nekik:seta,szankozas,uszoda,rokonknal eltolott ido. Arra jo hogy ragaszkodjon a nagyszuleihez,ez megalalpozza azt a jo kapcsolatot ami a mai napig is van hogy imadom a dedieket mert mindig agyon kenyeztettek
Egyeduli kifogasom hogy addig ott vannak veluk amig el nem alszanak, (Zalan a mi napig igy alszik el otthon is )na ez ha hazajon elojon temakent hogy mi is aludjunk vele...Hat kell 2 nap mire ujra a regi kerekvagasba kerulunk,de megeri
Ilyen szabad hetvegen apaval meg randizunk non-stop,ami nem is art egy kapcsolatnak sosem
Kataa