Sziasztok!
Macifülke!
TErmészetesen átadtam a Lányoknak az üzeneted, hogy nem tűntél el, csak a Babanet vacakol Veled. Egyébként délután én sem láttam a topikunkat, viszont most már okés. Hátha estére Te is odatalálsz
Remélem jól vagytok, mert azt nem írtad.
Dia!
Domi jól elkapta a virslit
A gitárral veri az asztalt? Gondolom repestek az örömtől
A képek ébredés után készültek, mert olyan kis begyógyultak a szemei
Nagyon édi!
A szopi miatt már nem aggasztom magam, nagyon klassz, hogy eddig is kapott tejcsit. Aztán próbálkozok még tápikkal és társaival, nem tudom végül ki fog győzni.
Hajrá babaprojekt! Mit szólnál ahhoz, ahogy én augusztus vége felé kipottyantom Ketteskét, Hozzátok pedig beköltözne a saját Ketteskétek. Na?
Saxi!
Örülök, hogy tele vagy energiával és kipakolod a fél lakást
Nekem az jutott eszembe, hogy itt Érden havonta egyszer van lehetőség használt babacuccok árulására a műv házban az anyukáknak. Esztergomban, Tatabányán (melyik van hozzátok közelebb) is lehet ilyesmi. De a babaszobán is nagyon sok hirdetést láttam.
Tehéntejcsit sajna Marcinak az ekcémája és az allergiahajlama miatt mindenképp hanyagolnunk kell 2-3 éves koráig. De az jó, hogy Lilike ilyen ügyesen issza
Évi!
Gyermekeid még mindig nagyon szépek, mosolygósak, kis kiegyensúlyozottak
Annyira tetszik, ahogy Rolcsi a nagyok mellett van. AMikor néha kiborulok, aggódom, hogy fogom bírni kettővel, mindig arra gondolok, hogy fogják egymást szeretni a Vacakjaim
Rolcsi tiszta Apukája, nem?
Marci egész jól bírja még a pelusozást, ezért még nem gondoltam a nadrágpelusra. Meg ugye a 'normál' olcsóbb is. A DM-es nadrág tényleg jó? Mert a normállal mi jól megjártuk, nagyon kellett figyelni, mert gyakran átázott Marci.
Ja és megpróbálok vidám kismami lenni!
Gigi!
Eszem ágában sincs Marcit majd visszaszoktatni a cicire, ha Ketteske megszületett. Lehet, hogy ez gonoszan hangzik, de akkor már nagyon tudatánál lesz, aztán majd nézhetek, ha elmegyünk valahová: 'cici, cici' meg stb. Egyébként most vettem észre rajta, hogy reggelente, amikor már nincs több tejem, akkor elkezdi fogdosni, felhúzni a pólómat, úgyhogy ilyen szempontból nem bánom, hogy nem tart már túl soká, mert ezt a pólórángatós időszakot nem kívánom.
Majd jöhetsz bármikor seggberúgni
Néha tényleg rámfér!
A Milumilt én is a DM-ben vettem.
Györesz!
Gratulálok az átaludt éjszakához
Légy optimista, hátha elindult valami pozitív. Marcinál mi sem hittük el kb. 8-9 hónapos kora környékén, hogy átalussza az éjszakát, de aztán belejött a Lelkem. Szorítok, hogy Nálatok is valami nagyon pozitív változás történjen!
Egyébként a kakaót én is bevetettem. Nem sok sikerrel. Köszönöm a nyugtatást
Zsófi!
Oké, megyünk Diáért, ha nem megy magától
Hallod, Dia?!
Ma is annyit gondolkodtam azon, hogy mi lenne velem, ha nem tudnám kiírni magamból ezt a sok marhaságot, nem segítenétek és támogatnátok. Már tuti becsavarodtam volna
Köszike!
Szegény Gáborkám is lebetegedett, "csak" náthás, de ennek sem örülünk. Tiszta takony, issza a teát, ami igen nagy szám Tőle. Mivel nátha gondolom mi Marcival megússzuk.
Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda (11+4)