Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

NORBI MA ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!!!! Tudom sokatoknál ez nem nagy szám, de nálunk hónapok óta nem volt ilyen és ma fél 7-kor kelt előszőr! Viszont tuti, hogy ez valami kivételes alkalom volt!

Kata!
Én is vettem citromfű teát, de még nem vetettem be! Te milyen arányba főzöd és mikor adod Patriknak, közvetlen alvás előtt???
Amúgy üdv itthon és ne keseregj, mindjárt itt a tavasz!!!!

Évi!
Szegény Rolcsi!!!! Jobbulást Neki!!!!!

Gigi!
Gratulálok Olinak az egyedül evéshez! Nálunk még mindig kérdéses, hogy milyen kezes lesz Norbi, mert még mindig nem ragadt le az egyik kezénél, gondol egyet és átveszi a másik kezébe a kanalat vagy a zsírkrétát és úgyis megy neki!
Amúgy szerintem klassz dolog a balkezesség, az egy kicsit olyan egyedi!

Saxi!
Örülök a jó hírnek és hogy kicsit már jobban vagytok!
Édes lehet Lili ahogy kergeti a villával a falatokat! Most hogy olvaslak Titeket, most döbbentem rá, hogy én még nem is adtam Norbi kezébe villát, na ma ki is próbálom!Kép

Melinda!
Jó beindult Marci foga!!!!
Ne aggódj a tejivás miatt! Norbi sem iszik meg semmi mást, csak a ciciben lévő tejet, de én nem izgatom magam miatta, mert eszik rendesen, eszik tejtermékeket, meg különben is én sem ittam meg soha semmiféle tejet meg tápszert és mégis felnőttem! Amikor nem voltam itthon, akkor Norbi is csak egy-két korty tejet ivott, nem izlik Neki még a kakaó sem, hát ez van én nem görcsölök ezen, úgyhogy Te se tedd!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Saxi Kép
Nnnna, ennek nagyon örülök! Bár éreztem, hogy nem lehet baj! Kép Aztán tessék meggyógyulni, már annyit betegeskedtek, hogy ez már két évre is elegendő.

Dia Kép
Remélem te is jobban vagy már! Figyu, ha nem mész el dokihoz, akkor Melindával (ha jól emlékszem ő ajánlkozott) közösen elviszünk dokihoz. Ketten csak összekötözünk, hogy ne ellenkezzél. Kép Kép
A tejet nem forralom. Az van ráírva az UHT tejekre, hogy azt nem kell, mert az ultra magas hőmérsékleten lett hőkezelve. Egyébként meg felbontás után 2,3 napig felhasználható, annyi idő alatt meg elfogy. Kép
Ja...megvan a fizu!!!! Kép Kép

Györesz Kép
Örülök, hogy jól sikerült a buli!!! Amikor mi megyünk el itthonról, mi is csomót beszélünk Bencéről, és hiányzik is, de azért nekünk is szükségünk van a szabadságra...önzés vagy nem, de így van. Ja, egyébként, amikor jártunk jegyes oktatásra, azt mondta a pap (egyébként nem vagyok vallásos, de ez a pap nagyon jó fej volt, és csomó okos dolgot mondott), hogy a házastárs az első, a gyerek a második. Ez persze nem azt jelenti, hogy tojni kell a gyerekre, de nem szabad, hogy az ember férje, felesége háttérbe szoruljon a gyerek miatt. Én ezt mindig is így gondoltam, és így is próbálunk élni. Rengeteget foglalkozunk és jövünk-megyünk Bencével, de mindig szánunk időt arra, hogy kettesben is legyünk. Kép

Évi Kép
Rolcsinak jobbulást, és sok-sok gyógypuszit! Kép

Gigi Kép
Ezt akkor én is kipróbálom. Bence is imád pancsolni, meg tulajdonképp, ha nem a sajátjával kell, akkor fogat mosni is szeret. Gratula az egyedül evéshez. Nálunk most az a sláger, hogy mindent harapva akar enni. Alma, banán, szendvics...ha letörök a szendvicsből egy darabot, azt ellöki, és már tátja a száját, hogy ő nagyfiúsan inkább bekapja. Kép

Puszi mindenkinek!
Csitri Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Olyan dühös vagyok, egy csomót írtam és amikor a képeket töltöttem volna fel, elszállt az egész Kép

Melinda!
Ne izgulj Marcika miatt, a sokáig szopizó babák nehezen fogadnak el mást! Rolcsi is csak kb. 1 dl-t ivott először a Milumil 3-ból, aztán szép lassan nőtt az adag, már kb. 3 dl-t megiszik alkalmanként. A Hipp 3-at egyáltalán nem kérte, tettem bele neki pici kakaót, úgy itta, most már megissza anélkül is! Légy türelmes és próbálj ki többfélét is, meglátod minden rendben lesz !Kép Emlékszem, hogy a szilárd kajcsit is milyen nehezen fogadta el, még öklendezett is, ő egy kis ínyenc! Kép Egyébként ne idegenkedj az izesítéstől, hiszen pont a kényes babapocaknak találták ki őket. Ez elválasztási "tápszer", hasonlít az anyatejhez izében is! ROlcsi egyébként még szopizik mellette esténként és éjszaka!
Remélem, hogy megússzuk hörghurut nélkül! Kép Végül kiporszívóztam a nóziját, befújtam, bekentem a mellkasát, meg homeós bogyót is kap!
Légy vidám kismami! Olyan szépen süt a nap, van egy tündéri fiacskád és egy ici-pici pocaklakód, szuper férjed és szerető barátnőid! Kép Meglátod minden rendben lesz!Kép

GigiKép
Milumilt szoktam venni a DM-ben, Auchanban, Tescoban, többnyire az Interspárban is van! Köszi a gyógypuszitölelést, átadtamKépKépVégül bevetettem a porszívót, tul.képpen egészen jól viselteKép Köszönöm kérdésed, jól vagyok, bár most tudod, aggódom Rosszcsontért!Kép Tibi ma ment dec. óta először dolgozni, úúúúúúúgy hiányzik, de egyébként minden O.K.! Kép Te jól vagy? Oli egészen rendbejött? Gratulálok az egyedül evéshez!!KépKép

Györesz! Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánokKépKépKépKép
Nahát most olvasom, hogy végigaludta Norbika az éjszakát, gratula!!!Kép Ügyes kisfickó! SZívből örülök, hogy apával jól meg vagytok, csak így tovább!!KépKép

Saxi!
Hipp, hipp huuuurrrááááá!KépKépKépKépKép)KépKép)Kép)):
Ez nagyon jó hír! Remélem most már hamar meggyógyultok! Puszi a családnak!KépKép

Kata!
Gondolom, hogy nehezen rázódsz vissza! Én is úgy beletudok fáradni néha a bezártságba, de tényleg mindjárt itt a jóidő és lehet csavarogni, akár babatalizni is? Kép

Dia!
Hol vagy? Hogy vagy? DOmi?

Lányok (ha esetleg nincs Kismamátok) a Kenguru Goldban tök jó akciós rucik vannak. Mi vettünk Rolcsinak 600.-Ft-ért bodyt, 1700.- körül zipzáros pizsit, meg egy body+pamutgatyó összeállítást, ez is 1.700.-volt és szerintem nagyon édesek.
Még valami; nálunk a kis örökmozgónál nagyon bevállt a bugyipelus, de elég húzós (81 Ft/db) az ára Kép Most találtam a DM-ben Babylove bugyipelenkát 66 Ft/db áron és tök jó minőségű! Nem kapok érte jutalékot, csak jószándékból...Kép

Most gyorsan elküldöm és utána felrakom a képeket!

Puszi: Évi
Vivien szeretett öccsével:
Kép
A két fiacskám Kép:
Kép
Rolcsi beteg Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Zsófi!
Neked is köszi a gyógypuszit, átadom!Kép

Puszi:
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm,hogy így aggódtatok értem.Nagyon jól esik,aranyosak vagytok.
A jóhírnek köszönhetően,kicsit több erőm lett,így kirámoltam a gyerekek szekrényeit.
Hát,eddig három nagy zsákkal tettem félre amiket Liliána már kinőtt.
Van abban minden,téli és nyári ruhák,sapik,overálok....stb.
Nincs valami ötletetek,hogy hol tudnám eladni.
A Tesz-Vesz oldalon már regisztráltattam magam,kb. másfél hét múlva küldik a kódot amivel aktiválni tudom a fiókomat,de lehet,hogy meg kéne próbálni máshol is.
Nem tudtok valami jó helyet?
Már arra is gondoltam,hogy nyitok egy kis bizományit,de a bérleti díj miatt nem igazán jó ötlet.
Pedig jó lettt volna,mert annó mikor csináltuk a Bt.-t,ilyen dolgokat is belevettünk a tevékenységi körbe,így ez nem lenne probléma.

Györesz!

Örülök,hogy jól sikerült az este,én is csatlakozom Zsófi véleményéhez,neked is kijár a szórakozás!
Tessék többször elmenni egy kicsit bulizni.Kép

Melinda!Kép

Ne aggódj,Marci babával nem lesz semmi gond,kicsit válogatós a drágám,de ez nem azért van mert te vagy "béna",hanem egyszerűen ilyen a gyerek,nekem Bogi csinált ilyen dolgokat.
Nem akarlak rábeszélni,de a sima tejet nem próbáltad nála?
Először felesben is adhatod forralt vízzel,én Liliánának egy éves kora óta tisztán adom,reggel és este és semmi baja nincs.

Zsófi!

Mi ez a csitri?KépKép
Hány éves kend komám asszony,hogy így felvág?KépKép
Én le sem merem írni hány éves vagyok,mert behal a topic.KépKép
Én is nagyon remélem,hogy már kifelé megyünk a betegségből.

Évi!

Gyógyuljatok meg,megy a gyógypuszi!Kép

Dia!

Nincs gáz???
Remélem már jobban vagytok,nektek is sok gyógypuszit küldök!Kép

Gigi!

Nem biztos,hogy Olika balkezes lesz,Boginál is úgy indult,de aztán egyszercsak elkezdett jobb kézzel enni ,rajzolni és átváltott.Úgyhogy reménykedhedsz.Kép
De,hogy csodagyerek lett azon sajnos nem tudsz változtatni,ezt el kell fogadni.KépKépKépKép

Mindenkinek,puszi,Saxi
saxi

Saxi!
Neked is köszi a gyógypuszit, ennyi pozitív energiától biztosan egy-kettőre meggyógyul Rolcsikám KépKép!

A ruhákkal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy esetleg összerakhatnád őket méretenként és csomagban eladhatnád őket. A Babaszoba.hu-n van jópofa apróhirdetés, illetve a csevegőjében is van adok-veszek, ez nagyon forgalmas! Szoktak még a Kismamában, Anyák lapjában, Babamagazinban is hirdetni rucikat csomagban!
Ti biztos nem szeretnétek több gyerkőcöt?

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Saxi!
Vidd ki a nagy börzére. Ápr 22.-én lesz és már mától lehet asztalt foglalni a 06-1-371-3256 számon.
Kismama előfizetőknek 2560,- egyébként 3200,- egy asztal és a hozzá tartozó belépő.

Kép
flocika

Sziasztok!

Most csak nagyon röviden, mert Marci uzsizni készül.
KÖSZÖNÖM-KÖSZÖNÖM-KÖSZÖNÖM NEKTEK! Kép Kép Kép
Már egy kicsit jobban vagyok, de még nem az igazi. Próbálok pozitívan nekiállni és biztos vagyok, hogy Marcikám nem fog semmiben kárt szenvedni. Kép De azért néha elkapnak a csúnyább gondolatok Kép Biztos, hogy egy-két dolgot kipróbálok még vele, aztán majd meglátjuk.

Megyek, mert Marci is írni szeretne és félek, hogy még ezt a keveset is kitörliKép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!Kép
Nyugi,nyugi látod mindenki azt "mondja",hogy Marcikának már nem kell a tej!Meglásd ha éhes kérni fogja a kajcsit.KépGondolj arra,hogy nagyon sok anyuci még eddig se tud/ott/szoptatni például én se.Kép

Talált sülyedt,nyáron indul a babaprojekt:Kép

Saxi!Kép
Nincs gáz,köszi.KépÖrülök,hogy már javulgat a család.Szörnyű volt amiket írtál.A leletednek pedig még JOBBAN örülök!KépRuhák:Tudok két nagyon jó címet ahol el tudod adni.Első:www.babaszoba.hu/Ezen belül apróhirdetés/ Második:www.vatera.hu Itt már Gigi is adott el játékokat és mi is vettünk Dominak ruhát,játékot.

Zsófi!Kép
Hip-hip hurrá irány a vásárlás!!KépKépKépKöszi a tej infót.KépMit kell olvasnom,merénylet készülődik ellenem.KépKépFigyu!Ugye nem bántottalak meg??????

Gigi!Kép
Állítólag Pannát ma vitte haza Timi,de még nem beszéltem velük.Szombaton amikor beszéltünk már jól volt rosszalkodott is.KépKöszi az érdeklődést!
A balkezességet lehet örökölni????Én úgy tudtam ezt mi szülők tudjuk még ilyenkor befolyásolni.De lehet,hogy tévedek.

Évi!Kép
Gyönyörűek a skacok.KépKöszi már jobban vagyunk,használt Dominak a szirup.De látom Ti betegek vagytok.KépJobbulást kivánok,küldök egy puszit.KépKép
Hol van az a Kenguru Gold amiről írtál?

Kata!Kép
Hurrá újra itthon!KépTudom Te nem örülsz neki de hiányoztál.Jól emlékszel a terhesség alatt 2x volt rajtam a 24 órás vérnyomimérő.KépDe akkor 150-es vérnyomim voltGratula az éjszakálkhoz!Ki ajálotta a citromfű teát?Írnál róla?

Györesz!Kép
Nagyon aranyos Norbika.Milyen extrém játéka van.KépKép

Mindenkinek cuppanó,este még benézek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Lányok!

Mindenkinek szép terhességet és boldog pocakosodást!!

BUJKA

Kérlek segíts! Úgy jártam, mint Ákata, és sajna 3 napja nem látom a "2006 őszi babák" topikunkat! Kérlek írj annyit rólam a többieknek, hogy nem tűntem el, csak vmi gond van itt a honlapon..Kép Kép Remélem gyorsan rendbe jön a dolog! előre is köszönöm: Macifülke
macifülke

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

OOoooooooo,bocsika egy kép 2x ment el.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Flocika!

Köszi,de én vidéki vagyok,így elég bonyolult lenne zsákokat cipelnem,mikor azt sem tudom,hogy merre kell mennem.
Azért köszi.

Évi!

Neked is köszi,utánanézek a dolognak.
Gyerkőcök,gyönyörűek.Kép
Jó kérdés,hogy akarunk-e még babát.
Lehet,hogy igen de az nem most lesz,és annyira nincs helyem,hogy kénytelen vagyok megválni a ruciktól.
Úgy döntöttem,hogy ha lesz hármaska majd újból beszerzek mindent.

Dia!

Örülök,hogy nincs gáz!
Köszönöm a tippet azthiszem ez lesz a jó megoldás.
Remélem sikerül eladnom a cuccokat.
Én is reménykedek,hogy már elkerül a betegség,mert mostanában sok volt belőle.
Bár egy kicsit félek,mert Bogi hétfőn kezdi az ovit.Ugyan adom neki az immunerősítőtt,kiváncsi vagyok használ-e.
Domi a virslivel.Kép

Most megyek mert még főzök holnara.
Mindenkinek jó éjszakát,puszi Saxi.

Ui:
Búcsúzóul teszek fel két képet Liliána új frizijéről.KépKépKép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Emlékezz csak minden gond megoldódik előbbutóbb, lásd szopisztrájk!Kép Ezen is már csak mosolygunk, akkor meg hogy ki voltunk borulva tőle! Én azon vagyok, hogy Norbi minél több tejes dolgot egyen és ennyi, amúgy azért kiváncs leszek Nálatok mi fog beválni, mert akkor azt én is kipróbálom már, mert azért két éves koránál tovább nem biztos hogy szeretném szoptatni!
Multkor elfelejtettem Mártiról írni! Nem nagyon beszéltünk mostanába, az e-mailemre is sokára válaszolt, szegény rengeteget melózik és ez így lesz márciusig, hétvégén anyukájánál van Gigi, hétközben meg az anyósa segít Neki, de amúgy jól vannak!!!

Zsófi!
Abban teljesen igazad van, hogy egy gyerek miatt nem szabad elhanyagolni egy házastársat, de az mégis olyan furán hangzik, hogy első a házastárs és második a gyerek! Szerintem minden szülőnek első a gyerek és aztán a házastárs, persze ez nem jelenti azt, hogy el kell hanyagolni a másikat, hisz csak úgy lehet boldog egy család, ha senki nincs háttérbe szorítva és együtt osztoztok minden apró örömbe, bánatba!
Végülis tök egyetértek Veled, csak az a mondat bántotta a szememet!Kép

Évi!
Remélem hamar meggyógyul Rolcsi! Gyönyörűek a gyerkőcök, gondolom mekkora boldogság amikor együtt vannak mind a hármat, duzzadhat rendesen az anyai szived!!!!
Nektek milyenek mostanába az éjszakáitok? Kata írta a citromfű teát és Nekik bevált!

Dia!
Nyáron babaprojekt????? Hűűűűűű nagyon fogok Nektek drukkolni!!!!!KépKépKép
Úgy szereten nézni a Domiról készült képeket, tündéri ez a kölyök!Kép
Látom az autó meg a virsli nálatok is toppon van!Kép

Saxi!
Gyorsan gyógyuljatok meg, aztán ne halljunk több betegeskedésről!!!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Saxi!
Liliána nagyon édes!!!!! Tiszta Bogi!!!!!KépKépKép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak ennyire: meg elek, de ha igy haladok nem sokaig..Kép
A mult het elhalmozott meloval, akkor a .hu nevek, mostmeg tessek, a .eu, mert holnap lesz megint egy uj idoszak nyitanya 11kor, ezert mindenki megorult, aki a cegnevet akarja .eu ala regisztralni... vegulis lehetne mar 2 honapja beadni az igenyeket, nekik az utolso napon kell..
Raadasul parom pont most van oda csapatepito treningen a Balatonnal, igy kivalt jo, ket ordogfiokaval meloznom..Kép

Meg most is csinalom a .hu veget, mert ma az hanyagolva volt.. lassan a vegere erekKép
Probaltam a 1.5 hetes lemaradasomat behozni olvasasban, igy mara utolertem a topicot, kepben vagyok mindenkivel, csak irni nem tudok most mindenkinek, bocsiKép Remelem, leszek szabin isKép
(Mondjuk 2-an, amikor a fizuimat megkaptam, nem panaszkodtam..ket allassal mar megeri - foleg ugy, hogy mostmar az egyik fizum kifutja a ket hiteltorlesztest! KépKépKép)

Millio puszi mindenkinek, a het vegefele tuti eljutok odaig, hogy irjak mindenkinek vmitKépKép Vagy naponta 1 valakinekKép

Mica
(Melinda: autonk atlepte a 10e km-t Kép)
mica

Sziasztok!

Macifülke!
TErmészetesen átadtam a Lányoknak az üzeneted, hogy nem tűntél el, csak a Babanet vacakol Veled. Egyébként délután én sem láttam a topikunkat, viszont most már okés. Hátha estére Te is odatalálsz Kép Remélem jól vagytok, mert azt nem írtad.

Dia!
Domi jól elkapta a virslit Kép A gitárral veri az asztalt? Gondolom repestek az örömtől Kép A képek ébredés után készültek, mert olyan kis begyógyultak a szemei Kép Nagyon édi!
A szopi miatt már nem aggasztom magam, nagyon klassz, hogy eddig is kapott tejcsit. Aztán próbálkozok még tápikkal és társaival, nem tudom végül ki fog győzni.
Hajrá babaprojekt! Mit szólnál ahhoz, ahogy én augusztus vége felé kipottyantom Ketteskét, Hozzátok pedig beköltözne a saját Ketteskétek. Na? Kép

Saxi!
Örülök, hogy tele vagy energiával és kipakolod a fél lakást Kép Nekem az jutott eszembe, hogy itt Érden havonta egyszer van lehetőség használt babacuccok árulására a műv házban az anyukáknak. Esztergomban, Tatabányán (melyik van hozzátok közelebb) is lehet ilyesmi. De a babaszobán is nagyon sok hirdetést láttam.
Tehéntejcsit sajna Marcinak az ekcémája és az allergiahajlama miatt mindenképp hanyagolnunk kell 2-3 éves koráig. De az jó, hogy Lilike ilyen ügyesen issza Kép

Évi!
Gyermekeid még mindig nagyon szépek, mosolygósak, kis kiegyensúlyozottak Kép Annyira tetszik, ahogy Rolcsi a nagyok mellett van. AMikor néha kiborulok, aggódom, hogy fogom bírni kettővel, mindig arra gondolok, hogy fogják egymást szeretni a Vacakjaim Kép
Rolcsi tiszta Apukája, nem? Kép
Marci egész jól bírja még a pelusozást, ezért még nem gondoltam a nadrágpelusra. Meg ugye a 'normál' olcsóbb is. A DM-es nadrág tényleg jó? Mert a normállal mi jól megjártuk, nagyon kellett figyelni, mert gyakran átázott Marci.
Ja és megpróbálok vidám kismami lenni! Kép

Gigi!
Eszem ágában sincs Marcit majd visszaszoktatni a cicire, ha Ketteske megszületett. Lehet, hogy ez gonoszan hangzik, de akkor már nagyon tudatánál lesz, aztán majd nézhetek, ha elmegyünk valahová: 'cici, cici' meg stb. Egyébként most vettem észre rajta, hogy reggelente, amikor már nincs több tejem, akkor elkezdi fogdosni, felhúzni a pólómat, úgyhogy ilyen szempontból nem bánom, hogy nem tart már túl soká, mert ezt a pólórángatós időszakot nem kívánom.
Majd jöhetsz bármikor seggberúgni Kép Néha tényleg rámfér!
A Milumilt én is a DM-ben vettem.

Györesz!
Gratulálok az átaludt éjszakához Kép Légy optimista, hátha elindult valami pozitív. Marcinál mi sem hittük el kb. 8-9 hónapos kora környékén, hogy átalussza az éjszakát, de aztán belejött a Lelkem. Szorítok, hogy Nálatok is valami nagyon pozitív változás történjen!
Egyébként a kakaót én is bevetettem. Nem sok sikerrel. Köszönöm a nyugtatást Kép

Zsófi!
Oké, megyünk Diáért, ha nem megy magától Kép
Hallod, Dia?!

Ma is annyit gondolkodtam azon, hogy mi lenne velem, ha nem tudnám kiírni magamból ezt a sok marhaságot, nem segítenétek és támogatnátok. Már tuti becsavarodtam volnaKép Köszike! Kép
Szegény Gáborkám is lebetegedett, "csak" náthás, de ennek sem örülünk. Tiszta takony, issza a teát, ami igen nagy szám Tőle. Mivel nátha gondolom mi Marcival megússzuk.

Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda (11+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok újra!

Amíg én fél nap alatt összehoztam a levelemet, jól beelőztetek!

Saxi!
Lilike frizkója mesés! Meg sem mutatom Gábornak, mert ha Ketteske kukacos lesz, akkor biza Hármaskát is akar majd a kislány érdekében Kép

Györesz!
Tudom, hogy minden baj megoldódik, de amikor a kellős közepén vagyok, sajna ez jut utoljára az eszembe. De tudom, hogy valahogy lesz! Kép
A tejes dolgokkal én is így vagyok, hogy általában tízóraira szokott kapni joghurtot, rudit, krémtúrót, de most az uzsit és a vacsit is megtoldottam egy kis tejes dologgal. A lelkemnek jó érzés volt, hogy láttam, mind befalta Kép
Örülök, hogy Mártiék jól vannak, de az a sok munka biztos nagyon fárasztó lehet szegénynek. Jó ha a nagymamák így segítenek. Azért is érdeklődtem (picit aggódtam is), mert én is írtam Neki emilt kb. 1hónapja és nem válaszolt. Most már értem, miért Kép

Mica!
Kitartást! Ügyes vagy, ezt is megcsinálod, bár nem lehet könnyű a két fickóval. Tudom milyenek az emberek, mindent az utolsó pillanatra hagynak.
10 ekm????????!!!!!!!!!! Te jó ég, mi kb. 6e körül járunk. Ügyi vagy. Ennyi autókázás mellett, hogy van időd bármire is? Kép Kép Kép

Asszem most már én is dugulok!
Pusz: Melinda (11+4 még mindig Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Györesz!Kép
Babaprojekt:Hááát megmondom őszintén folyton változik,ingadozik a kedvem hozzá.Van,hogy azt mondom/főleg amikor Domi zizisKép/de,hogy kell mégegy ördög fióka!Aztán a másiknap már álmodozom egy puncisról.KépMost az van,hogy abbahagytam a gyógyszert és majd jön amikor akar.Az is lehet,hogy soha nem jön össze spontán.Kép
Domi tegnapi akciója és egy ráadás kép,csak Neked.Kép
KépKépKép
Kép

Melinda!Kép
Igen a gitárral veri az asztalt és minden ütésnél megszólalt a gitár és ez tetszett neki.Az én fülemnek kevésbé tetszett.KépKöszi a felajálást,de agusztus még korai lenne.KépAmúgy figyelek ám,hogy szervezkedtek Zsófival!Kép

Mica!Kép
Hááát Te csajszi mennyi energiád van hihetetlen!KépA két fizuért irigy,irigy.KépMikor jöttök hozzánk??????

Lányok!
Valakinek megjött már a januári gyed??Én ma megnéztem mert kiváncsi voltam mennyi az új "fizu" és még nincs rajta a számlámon.KépPedig 6.án már rajta szokott lenni.

Mindenkinek puszi!Azt hiszem még az asszonyság ezután fog jönni és zárja az estét.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Patrik ma nem volt hajlandó nappal aludni.Reggel 8-tól este 8-ig nyomta.Akkor borultam meg picit,este 6 felé,mikor Raul gitározott és ordítva énekelt,Patrik pedig bemászott az asztal alá és beszorult a fal mellett.Beküldtem hozzájuk Ruszlánt,mert nem értette mi bajom van.Na,10 perc múlva leesett Neki...Kép
Nagyon gondolkodom,beadjam-e a jelentkezési paírokat a főiskolára,mennék,de a fiúk mellett erősen meggondolandó.

Citromfű tea:
"Nyugtató,antibakteriális,antivirális hatású,valamint ideges eredetű alvászavaroknál,gyomor-és bélpanaszoknál alkalmazható gyógynövény.Külsőleg herpesvírusfertőzés tüneteinek enyhítésére."

Györesz!
Gratulálok az átaludt éjszakához!!!Kép
Teát a dobozon leírtak szerint készítem,aztán fele-fele arányban vizet teszek az üvegbe hozzá.Vacsihoz azt kapja,és éjjel,ha ébred.Próbálom megtudni,kaphatja-e huzamosabb ideig.

Dia!
Már előre drukkolok Neked és Tamásnak a nyári melóhoz!KépKép
Teáról több helyen olvastam a net-en,itt az alvászavaros topikban is.
Nagyon aranyos Domi a képeken,látszik,hogy már teljesen jól van!Kép

Melinda!
Patrik semmit nem fogadott el a tápszerek közül,nem is kap semmit.Nem tűnik vashiányosnak,de azért tejpépekkel próbálkozunk.Marci kap még ilyesmit?Azért azokban van vitamin és mindenféle jó,nem muszáj folyékony formában kapnia.Esteleg pohárból próbáld meg kínálni a tápit.Gábornak jobbulást,Nektek baci-stop!Kép

Évi!
Patriknak is szívni kell az orrát,nagyon utálja és sír,de azért odajön és le is fekszik hozzá.KépNagyon aranyosak a gyerekek!Rolcsi betegen is tünemény!Kép

Gigi!
Hát igen,még elég pelyhes vagyok,csak korán kezdtem.Kép
Patrik is próbálkozik az egyedül kanalazással,hihetetlen rumli van utána.Ha nem figyelek egy pillanatra,akkor a tányért is a fejére teszi.KépDe azért ügyesedik már.

Saxi!
Nagyon örülök,hogy nincs komoly baj!!!Kép
Szerintem jó ötlet egy bababizi,ha van kedved hozzá,tudod is hogy kell nekiindulni és még igény is lenne rá a környéken,érdemes megpróbálni.Nálunk mostanában nyílt egy,a kompunk 2 nap alatt elkelt.
Ilyen kis copfos,szépséges kislányra vágytam mindig!Kép

Patrik eddig is mondta,hogy apa,ma továbbfejlesztette:apuci.Egész nap sorolja.KépMár csak azt nem tudom,honnan szedte?Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Ejha,azt hiszem kiismertél!KépÉn is örülök a ráadás-képeknek!!Kép

Puszi.

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
Puszi.KépKöszi a tea infót.

Zsófi!Kép
Tegnap elfelejtettem írni:Én vallásos vagyok de szerintem ez a pap azért beszél ilyeneket mert még nem volt sose Édeasanya!Egyetértek Györesszel nem kell addig eljutni,hogy a házasság rovására menjen a gyerek.Na de azért egy anyának akkor is a gyerek az első,hisz Neki is Te vagy az első és legfontosabb ember!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

ZsófiKép
Tegnap este gondolkoztam, hogy leírjam e a véleményem erről a házastársas dologról. Elöszőr nem akartam mert féltem, hogy azt hiszed, hogy kipécéztelek magamnakKépKép De látom, hogy a többiek is írtak hozzá, így már bátrabb vagyok én isKépKépKép Én sem értek ezzel egyet. Nekem Olivér a legfontosabb a világon. Pedig szeretem a férjem. Tegnap este meg is kérdeztem, hogy mi erről a véleménye és azt mondta, hogy egyértelmű, hogy Olivér az első. Vagyis ez hülyén hangzik, hogy első, mert másként szereti az ember a gyerekét és a férjét. Férjem még lehet több, na de gyerekem...KépKépKépKépKépKép És igaza van Diának, hogy a babáknak "csak" mi vagyunk, jó persze imádják a nagyszülők, barátok, de mi vagyunk a legfontosabbak. Míg meg nem született addig ketten voltunk a legfontosabbak egymásnak, most meg már hárman alkotunk egy egészet. Ennek a papnak van családja?

ÉviKép
Rolcsi szerintem is tiszta TibiKép Remélem hamar meggyógyúltok. Nekünk is ilyen sátrunk van. Tegnap reggel fél órát feküdtünk benne. Olikám egyfolytában magyarázott és vigyorgott ezerrel. Legjobban a kukocskálót szereti benne a legjobban.

MicaKép
Szia Te örökmozgóKép Lassan vehettek egy új autót!!!KépKép

MelindaKép
Örülök, hogy jobb a kedved! Gábornak jobbúlást! Már tele van a hócipőm ezzel a téllel. Ma szegény Olikám tiszta nyűgösen ébredt. Köhécselt, én meg persze majdnem infarktust kaptam. Lelki szemeim elött rögtön megjelent a László kórház krupp ügyelete. De szerencsére teljesen jól van.

JuditKép
Mi újság veletek? Na nehogy már megint eltünj ilyen hosszú időre!!!!

GyöreszKép
Az aligátoros képen ki ilyeszt meg kit???KépKépKépKép Olyan hihetetlen dolgokkal tudnak játszani. Persze soha nem a késségfejlesztő, hiper-modern játékokkal. Ha valamikor beszélsz Mártival akkor légyszíves mondd meg neki, hogy pusziljuk és kiváncsiak vagyunk Gigire is. Nagyon nehéz lehet neki.Még jó, hogy a nagymamák segítenek.

Ezt a hozzászólást reggel nyolc óra óta íromKép Egész jól haladok.
Képzeljétek, megszállt minket az ÁNTSZKépKép Még jó, hogy tisztaság volt és rend és még a kutya sem hentergett bentKép Kikérdeztek Olikám betegségéről. A kórházból ment hozzájuk egy értesítés, hogy beteg volt. Õk teljesen az ellenkezőjét mondják mint Diáék orvosa. Szerintük bármikor elkaphatja újra a vírustKép Nincs védettsége.

Megyek mert a leves mellé csinálok egy kis sütit is. Született feleség vagyokKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok! Kép

Itt a Csitri (még 28 éves) Kipécézett Zsófi Kép Kép

Nnnnna, akkor finomítok. Valószínűnek tartom, hogy a pap sem úgy gondolta ezt a második dolgot, csak így tudta legjobban megfogalmazni. Kép A lényeg, hogy azért mert az embernek van egy gyereke, nem kell teljesen alárendelni magát neki és nem kell elhanyagolni a párját. Erre pl-t is mondot, hogy van olyan, amikor a nő teljesen kirekeszti a férjét a gyerek nevelésből, mondván, hogy az övé...stb. Szóval ilyen példákat mondott és ebből lett az, hogy nem mindenek fölött áll a gyerek. Mert mindenkinek szüksége van szabadságra és kikapcsolódásra, hiszen az a gyerek lesz boldog, akinek a szülei is boldogok. De sokszor az emberek nem akarják magára (nagyszülő stb.) hagyni a gyerkőcöt, ezért teljesen kimerülnek, idegesek lesznek és ez a gyereknek is rossz. Na, szóval nagyvonalakban ennyi. Kép Nesztek egy kis jegyes oktatás Kép Kép

Dia Kép
Nem bántottál meg! Miből gondoltad? Egyébként nem vagyok egy megbántódós, így ha ez lenne valaha is a célod, akkor sokat kéne ügyködnöd rajta. Kép Kép
A pap, meg hihetetlen, de szinte mindent tudott a házasságokról és az azokban felmerülő problémákról. Tényleg olyan volt, mint aki benne él. Ez valószínűleg azért van így, mert tanácsadó (vagy hogy mondják) szerepet is ellát, és nagyon sok házaspár jár hozzá tanácsért, és hogy meghallgassa őket. Valószínűleg innen tud olyan sokat. De komolyan, ez a jegyes oktatás tényleg az volt. Vallásról alig esett szó úgy konkrétan. Sőt még olyanokat is mondott, hogy mindenki jól nézzen magába, hogy biztos, hogy akarja-e a házasságot, stb. Szóval szerintem tényleg értelmes és nem földhöz és bibliához ragadt ember. Olyan költőktől idézett, akit azt hittem, hogy papok nem is hajlandóak elolvasni. Pl. Boudlair (nem tudom, hogy így kell-e írni), de elég sok szexuális témájú verset írt. Így azt mondhatom, hogy kellemes csalódás volt számomra, nem vallásosnak. Egyik kolléganőm is volt ilyen oktatáson és ott csak úgy sújkolta beléjük a bibliát a pap. Ja, és a mi papunk még az evolúciónak sincs ellene. Kép Szóval tuti jó fej. Bár nem járunk templomba, és azóta is csak az esküvőn találkoztunk vele, de jó emlékként őrzöm. Kép

És most pár kép az én kis dolgos fiamról. Kép Kép

KépKép
Kép
Puszi
nmzsx

SziasztokKép

Zsófi, Te kipécézettKépKép
Na amit most írtál abban teljesen egyetértek veled! Csak úgy tudunk adni, ha mi is kapunk. És fel kell töltődni rendszeresen! Múltkor szóba is hoztam, hogy jó lenne pont ezért találkozni, de aztán nem lett belőle semmi. Örülök, hogy nem vagy sértődős. Egy norámlis ember nem is sértődik meg azon ha a másiknak más a véleménye. Ez a pap tényleg jó fej lehetett. Köszi a jegyesoktatást. Mi úgyis kimaradtunk belőle.Kép
Ja kérem, így könnyű ha két ilyen dolgos pasival vagy megáldvaKép (ezt is pap intézte??KépKép) Nálunk csak a kupit és a koszt tudják csinálni.

KataKép
ApuciKépKép TÉnyleg elég furcsa dolgaik vannak. Úgyhogy vigyázz mit mondasz a kedves férjednek!!!!Kép Milyen fősuliba mennél? Egészségügyi?

SzilviKép
Merre jársz???????? Ugye nincs semmi baj otthon???

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Dia!
Bocs, hogy csak most jelentkezem, remélem már jól vagytok!
Nagyon aranyosak a képek, tündéri a fiacskád, Szilárd azt mondta, tiszta apja!
Vagy nem?
Ha él még a meghívás, elmegyünk valamikor, Szilárd agyon dolgozta magát januárban, bár én két hete itthon vagyok.Most hétvégén a szüleimhez megyünk vidékre, de talán azután?
Jövő hét elején csörgünk!
Puszi a fiuknak!!!Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Zsófi!Kép
Tudtam én,hogy nem vagy sértődős fajta.KépNa ez az utolsó leveled teljesen másképp hangzik így már én is szimpatikusnak találom a tisztelendő atyát:KépKülönben a mi jegyesoktatásunk is hasonló hangulatú volt mi is szerettünk oda járni.KépEgy szavad se lehet két ilyen dolgos pasi mellett!KépÉs még vasalnod se kell.KépMikor ruccantok át?????

Gigi!Kép
Tényleg elég házias lettél az utobbi hónapokban,gratula.KépKép

Andi!Kép
Igaza van Szilárdnak Domi tiszta apja majd meglátod.KépTermészetesen áll még az ajálat,várunk szeretettel!Akkor ha jól értelmezem jövőhét hétvégén jöttök??Nekünk jó.Puszi

Asszonyság!Kép
Okosodni mész?KépÉn is megyek ám csak titkolom előtetek.KépElképzeltem Rault amint énekel és gitározik.KépNagyon tündéri lehet.Bocsika.Domi is "szépen"eszik már kanállal.Legjobban a cicchos/nem tom,hogy kell írni/görbe kanalával tud.Kép

Senki nem ír gyed ügyben nekem.KépMindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Elfelejtettem írni!Pannát tegnap hazaengedték a kórházból jól van szegénykém mindig enne olyan éhes.Közölte,hogy ő kórház oviban volt.KépBiztos a gyerekek miatt mondta és mert foglalkoztak velük rajzoltak,mesét néztek stb...KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még visszaolvasni sem nagyon tudok, mert nagyon elcsúszott a napunk. Most este voltunk dokkernél és negyed 9-re értünk haza.
A lényeg: tök jó napunk volt, mert
1. Marci megivott 120 ml-t a Nestlé babatejből és a maradékból készített tejbegrízből is evett valamennyit uzsira Kép
2. Ketteske tökéletesen fejlődik! Fejecskéje alapján akár 13 hetes is lehet. Megjegyzem Marci is nagyfejű babóca volt, bár most sincs Neki kicsi Kép A nyaki redő 1,5 mm, ami tökéletes. Ja és Marcinak is ennyi volt, úgyhogy Gábor szerint klónoztuk a gyerkőcöt Kép Kép Kép

Dia!
Látom a gyed ügyben válaszra vársz. Ha még mindig a reggeli a kérdés, hogy megkaptuk-e, akkor én most este néztem meg és hozzám megérkezett. Kb. ugyanannyi összeggel mint tavaly.

Lehet, hogy jövök még mindenkinek írni, de nem ígérek semmit!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Köszike a tea tippet, ma ki is próbáltam, csak volt egy kis bibi, az én drága kicsi fiam nem itta, talán ha fél deci lement, akkor sokat mondok! Fintorgott és tolta el a poharat, pedig szerintem semmi különös íze nincs, rendes teaízű, ráadásul meg is ízesítettem, úgyhogy ennyi!
Fősuli? Ha érzel magadba annyi erőt, akkor szerintem vágjál bele!!!!!Kép

Melinda!
Pólórángatós időszak szerencsére nálunk sem alakult ki, viszont ha Norbi meglátja a cicimet akkor önkivületi állapotba kerül és se hall se lát, de még így is tudja, hogy mikor van itt az ideje és nem követelőzik szerencsére!
Éjszaka átalvás kilőve, tudtam, hogy csak véletlen sikerül a nagyfiúnak! Amúgy nálunk is voltak átaludt éjszakák, aztán kb. 3-4 hónapja újra kelünk!Kép
Remélem Gábor nem fertőz meg Titeket!Kép
Nem is tudom ki írta Neked tegnap, hogy a tejpép is helyettesítheti a tejet, hisz az is fel van túrbózva vitaminokkal! Azt adsz Marcinak? Én régen adtam Norbinak és szerette, úgyhogy ha szükséges lesz lehet, hogy én azt fogom bevetni!
Vagy esetleg babatejből tejbegríz? Norbi ma a Parmalatos babatejből kapott tejbepapit és nagyon ette!Kép

Mica!
Kitartás a melóhoz! Nagyon ügyi vagy, hogy győzöd két lurkó mellett!Kép Minden elismerésem!Kép

Dia!
Drukkolok, hogy spontán összjöjjön ketteske!Kép
Köszi a képeket, nagyon tetszettek!!!!Kép Igazán szép fiúcska Domi, azok a szemek és az a száj! Emlékszem már az ultrahangos képén is felfedeztem a szép száját!Kép
Te is fősulira készülsz? Mesélj csak, ne titkolózz!

Gigi!
Mi finomat sütöttél? Néha nekem is kéne, mert Norbi imádja a házikészitésű sütiket, de soha nem voltam egy nagy sütisütő!

Zsófi!
Köszi a jegyesoktatást, talán egyszer szükségem lesz rá!Kép Amúgy értettem én a multkori írásodból is hogy erre gondolsz!Kép
Úgy látom minden gyerkőc imád takarítani, jó lenne ha ez meg is maradna náluk még sokáig!Kép Nagyon édes Bence!!!!
Láttam a képen, hogy van hintalótok, mi is szeretnénk Norbinak venni, Bence szereti, sokat használja???

Ma voltunk csavarogni a barátnőmnél, egy időben elég ritkán tudtunk találkozni, de most megint otthon van és most próbáljuk behozni a lemaradást. Múlthéten is voltunk és akkor még olyan jól viselkedett Norbi, szép finoman játszott, nézelődött, tök jól elvolt, egyszer sem kellett rászólni, erre ma már totál felpörgött, mindent kipakolt, rosszalkodott, legközelebb szétszedi a lakást!

Norbi mint már írtam nagyon puszilkodós, de ma még több puszit kaptam. Délelőtt ült az ölembe és nézegettünk egy könyvet, közben hátranyult, simogatta az arcomat és egymásután hátrahajolt és adta a puszikat. Délután Anyu játszott vele, szintén nézegettek egy könyvet, én ültem a földön és Norbi mindig felpattant Anyu öléből, odaszaladt hozzám és adott egy puszit, meg átölelt és nem értettem, hogy miért kapom, de nagyon jól esett! Szóval ma a fiam egy igazi csókkirály volt!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó napotok volt! Örülök, hogy ízlett Marcinak a babatej, pont az előbb írtam Neked a tejbegrízről!Kép
Gratula ketteske tökéletes fejlődéséhez!!!!!KépKépKép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Egész napi nemalvás????!!!! Én szerintem világgá mentem volna.
Tejpép nálunk magában tabu. Sajna anno ettől hányt Marci 2-szer, 3-szor. Decemberben, januárban gyümibe csempéztem be Neki, így megette, de nem sokat, nehogy túl intenzív legyen az íze. Meg az állagát nem csípte, öklendezett tőle. Mondtam, hogy nem könnyű eset a kölkec! Kép
Apuci Kép
Hajrá suli! Mesélj a részletekről is!
Köszönöm Gábor nevében is, már javul! Kép

Gigi!
Elhiszem, hogy megijedtél a köhögés miatt, az állandó para a krupp miatt szörnyű lehet Kép
Sátoroztok Olival? Tuti lehet! Majd Viktor csináljon Rólatok egy fényképet, kíváncsi lennék Rátok Kép Marci sátor híján a szekrény aljába költözik, de oda én már nem férnék! Szerencsére Kép

Zsófi!
Nem küldenéd át Bencét holnapra hozzánk egy kis sika-mikára? Nagyon jól áll a kezében a cucc Kép Kép Kép
Egyébként a mi jegyesoktatásunk is jó volt, nekem is szép emlék. Nekünk volt vallásos dolog is, de nagyon sok hasznos, értelmes dolgot hallgatunk a tisztelendőtől. Kép

Dia!
Mesélj csak, hová mész Te okosodni??? Na én ilyen most bele sem mernék kezdeni, persze Ketteske miatt sem, de szerintem Marci mellet sem még. Hajrá! Kép
Örülök, hogy Panna otthon van már! Az nagyon klassz, hogy kellemes emlékekkel ment haza a kórház(oviból) Kép Õ már nagyobb és ilyenkor aztán tényleg meg tudnának ragadni benne a szörnyűségek.

Györesz!
Tök jól leírtad a cici ügyet! Marci is valahogy így reagál, de napközben Õ sem akaratoskodik szopiügyileg Kép
Gábor javul, úgyhogy remélem már nem lesz gond velünk sem. Ja és hagy dicsekedjek! Nem nyavalygott, hogy ő milyen beteg, nekem kellett mindig rákérdeznem, hogy hogy van és bevette-e a csodaszereket stb. Kép
Épp Katának írtam, hogy tejpép nem jött be, attól is hányt. Valszeg az állagától, mert a tejbegríztől is volt egy öklendezés, így túl sokat nem is erőltettem, hanem fellazítottam Neki gyümivel. Úgy jobban csúszott Kép Köszönöm azért az ötletet! Kép
Norbika biztos a barátnődéknél produkált rosszcsontosságát akarta kompenzálni a sok-sok puszival. Meg egyébként is, megérdemled, nem?! Kép Nagyon édes lehetett Kép

Judit, Szilvi!
Merre vagytok? Ugye, minden rendben?! Pár sor erejéig, ha tudtok, írjatok egy picit. Puszi!

Ha nem bánjátok, akkor felrakom a legfrissebb felvételt (nem a legszupibb minőségű, de ne azt nézzétek!) Ketteskéről! Kép Hihetetlen, hogy 4 hét alatt mi lett a kis kukackából Kép

Kép

Mindenkinek sok puszi és jó éjszakát: Melinda (11+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nesze neked tavasz.Holnap szánkóval megyünk oviba.Kép

Melinda!
Jó negyed órán át bambultam az UH képet nézegetve és vigyorogtam!Micsoda formás kis emberpalánta már Pöttömkéd!Kép
Örülök a jó híreknek,Marcika is ügyes a tápival,csak így tovább!Kép
Patrik ma bepótolta a tegnapi nem-alvást,másfél órát durmolt délben,ami Nála soknak számít.
Diplomás ápoló szeretnék lenni,hátha egyszer megbecsülik a munkánkat.Érdekel,hogy mit miért csinálunk,sokszor van olyan érzésem munka közben,hogy erről,vagy arról sokkal többet szeretnék tudni.Régóta készülök suliba,de eddig,ha nagyon elhatároztam magam,akkor terhes lettemKép

Györesz!
Nagyon jól tudnak esni a babapuszik,annyira aranyosak ezek a gyerkőcök!Sokszor előfordul,hogy fáradt vagyok,semmihez sincs kedvem,de ha valamelyik fiú megszeret,máris más a világ.Kép
Patriknak ízlik a tea,igaz,félálomban bármit meginna szerintem.Kép
Muffint sütöttél már?

Gigi!
Nálunk is tele a padlás játékokkal,aztán mindig az kellene mindkettőnek,ami az enyém,vagy az apjuké.Ma pedig egy tollpihét fújogattak majd'egy órán keresztül.KépEnnyit a szuper játékokról.Kép

Zsófi!
Így én is teljesen egyetértek a papotokkal,aki nagyon jó fej lehet.A miénk is ilyen.
Pesten a pap nem akarta megkeresztelni Rault,mert nem voltunk még Russzal összeházasodva.Azt mondta nem vagyunk méltók rá,hogy a gyerekünket megkeresztelje.Elkezdtünk oktatásra járni,úgy indított,hogy tudjuk-e ki a Jézuska.Többet se látott.
Raul is ilyen dolgos legényke volt valamikor,mint Bence.Ma már mindenért könyörögni kell Neki.KépAranyos a képeken a nagyfiú!Kép

Dia!
Légyszi meséld el,hová szeretnél tanulni menni!!!Kép
Nagyon örülök,hogy Panna is jól van már!Kép
Gyed:ha végre kapnék egy részletes fizetés papírt,akkor többet tudnék mondani,de hónapokkal ezelőtt kaptam utoljára.Annyi pénzt utaltak,mint eddig.
Tetszik,hogy leírtad,vallásos vagy.Nem járok sűrűn templomba,de én is annak tartom magam,a gyerekeket is így szeretném nevelni.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Melinda!Kép
Tök szupi ez a kép ketteskéről nagyon jól kiveszetű a picuri!Kép

Györesz!Kép
Az ajkait tőlem örökölte.KépSose voltam elégedett magammal,de az ajkam mindig tetszett magamnak is.KépKépLegalább van valami belőlem is az úrfiban.KépFősuli?Áá,dehogy!Arra nem lenne energiám,mivel az több éves lenne.

Kata!Kép
Miért ugyanannyi a pénz???Hisz most emelték??KépVagy Neked biztos volt adókedvezmény amit most elvettek.Nekem az se volt mert ugye minimálbér után nem jár....így valószínű,hogy most én többet kapok a tavalyinál csak azt nem tom mennyivel.Vallás:Hiszek Istenben de nem járok templomba.De csak lustaságból és időhiány miatt nem teszem.Képde pl:Amikor kiderült,hogy megfogant Domi elmentünk egy misére és megköszöntük az Istennek.Kép

Közkívanatra!KépJelentkeztem egy dajka képző suliba ami "állítólag"ebben a hónapban indul.Ez egy 3 hónapos tamfolyam,heti 2x5 óra, OKJ bizonyítvánt ad és azután oviban,bölcsiben tudok vele elhelyezkedni.Muszály átképezni magam,mert vendéglátásba nem akarok visszamenni.Ez pedig igaz nem fizet sokat de tuti be van jelentve az ember,tuti kajapénz,ruhapénz,13.havi fizu.Aztán szeretnék még elmenni elvégezni a jeltolmács tamfolyamot,mert 2004 áprilisától kötelező mindenhol alkalmazni ilyet./Rendőrség,hivatalok stb/Csak az a bibi,hogy 350 ezer ez a tamfolyam.KépMost próbálom elintézni,hogy ingyenesen megtudjam csinálni.KépHáát ennyi.jaa!Tamásnak pedig március 3.án indul az angol tamfolyama.KépPuszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Nagyjából minden rendben itthon. GergQ megint taknyos lett meg köhécsel. Egy hete fejeztük be az antibotikumot. Gondoltam rá, hogy esetleg a foga miatt lett taknyos megint mert az elözö takony után kibújt a 9. foga. A lányom is ilyen volt. A gond csak az, hogy a párom már itthon van lassan 2 hónapja. Na nem az a gond, hogy itthon van hanem az hogy nincs munkájuk (építöipar). De mostmár az is lehet, hogy ez csak a bátyjának a hibája, de ebbe most nem folyok bele, hogy miért. A lényeg az, hogy itt állunk 2 gyerekkel és nem tudom, hogy honnan lesz pénz. Úgyhogy lehet, hogy még sincs minden rendben.

Dia!
Én tegnap kaptam meg a Gyedemet és kb.1000 forinttal kevesebb mint tavaly volt. Igaz, hogy emelték, de az adókedvezményt meg elvették és így kevesebbre jött ki.
Hol indul ez a tanfolyam? És mennyibe kerül? Én is pont erre gondoltam, hogy egy ilyen suli érdekelne. Mert én meg a kereskedelemben dolgoztam és nem nagyon szeretnék visszamenni.
Pont ma megyek be a tulajjal beszélni, mert már nyaggat, hogy mikor megyek vissza. Elmondom neki az én feltételeimet, aztán döntse el, hogy így kellek e neki jövö januártól. Nincsenek nagy igényeim csak annyi, hogy a 10-18 óra helyett én csak 9-15-ig szeretnék dolgozni. Mondjuk lehet, hogy ez egy boltvezetönek egy kicsit gázos, de majd meglátjuk.

Melinda!
Fantasztikus a kép Ketteskéröl!!! Nekünk soha nem sikerült ilyen jó kép egyik gyerekröl sem. Na jó Gergöröl a 4D-s elég jó lett, de több meg nem is készült, mert a normál UH-n azt mondták, hogy ha képet is akarunk akkor vegyünk papírt. Még a címet is megadták, hogy hol lehet kapni.
A tejpéppel mi a Reninél jártunk így, hogy öklendezett töle, de a tejbegriz sem csúszott soha. Lehet, hogy neked is olyan válogatós fiad lesz mint nekem a kislányom? Ajjaaajjj!

Györesz!
A bölcsis kérdésedhez hozzászólok, habár elég rég vetetted fel. Én szeptembertöl viszem Gergöt szoktatni, hogy ha vissza kell mennem januárban dolgozni addigra megszokja.

Bocsi akinek nem írtam, de most mennem kell mert Gergö egy pöppet nyügös.

Puszi
Szilvi
sys

Sys!
Ez a képzés ingyenes de van ugyanilyen fizetős is.Én a googleba beírtam,hogy dajka képzés és kiadott egy rakat suli címet.Ez a Bázis Oktatási Központnál van a VIII.kerben.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon édes Picurka már most! Tényleg hihetetlen, hogy rendes uh-n is hogy kivehető a kis pofija oldalról, nagyon fotogén a Picur!Kép

Kata!
Azért még lehet, hogy próbálkozok a teával, majdcsak megszereti!
Muffint még azért nem sütöttem, mert nincs muffinformánk pedig már egy csomószór akartam venni, de azt hiszem be is fogok szerezni, mert Norbi tényleg imádja a sütiket!

Gigi!
Már többször említetted a kruppot, de valahogy mindig átsiklottam rajta és most esett le, hogy lehet, hogy amíg nem volt internetünk addig Olinak volt kruppos rohama????? Ha igen, akkor írnál róla?

Dia!
Akkor hát hajrá a tanfolyamokhoz! Én az angolt nyüstölöm, jártam is csak az ünnepek miatt kicsit elhanyagoltam, de most megint járok az unokatesómhoz, aki angol tanár!

Szilvi!
Drukkolok, hogy a férjednek minél hamarabb legyen melója és tényleg minden rendben legyen!!!!!
Köszi a bölcsis választ! Te már intézed?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon édes Picurka már most! Tényleg hihetetlen, hogy rendes uh-n is hogy kivehető a kis pofija oldalról, nagyon fotogén a Picur!Kép

Kata!
Azért még lehet, hogy próbálkozok a teával, majdcsak megszereti!
Muffint még azért nem sütöttem, mert nincs muffinformánk pedig már egy csomószór akartam venni, de azt hiszem be is fogok szerezni, mert Norbi tényleg imádja a sütiket!

Gigi!
Már többször említetted a kruppot, de valahogy mindig átsiklottam rajta és most esett le, hogy lehet, hogy amíg nem volt internetünk addig Olinak volt kruppos rohama????? Ha igen, akkor írnál róla?

Dia!
Akkor hát hajrá a tanfolyamokhoz! Én az angolt nyüstölöm, jártam is csak az ünnepek miatt kicsit elhanyagoltam, de most megint járok az unokatesómhoz, aki angol tanár!

Szilvi!
Drukkolok, hogy a férjednek minél hamarabb legyen melója és tényleg minden rendben legyen!!!!!
Köszi a bölcsis választ! Te már intézed?

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Megvagyunk, tuleltem a tegnapi napot, bar nem sok kellett hozza, hol delre megoszuljekKép A legnagyobb rohamba, melohegybe a ket lurko iszonyatosan viselkedett, szetszedtek a lakast, meg egymast, allandoan rajuk kellett szolnom, mert mar a parkettat is bontani akartakKép Jo tesok, ugye?Kép
Deltol aztan javult a szitu, igaz, hogy Zolcsi feloras alvas utan azt gondolta, hogy neki ennyi eleg volt.. hat mit ne mondjak, nyugos is volt utana. Aztan a delutan mar szabadabb lett, ugyanis a fonok elengedett, es igy (Melinda figyeljKép) leugrottunk a Balatonhoz, ApaertKép A vezetes egy kicsit helyrehozott, igy az estet mar jol birtam idegekkelKép

Opsz, most mennem kell, jott a gazos!Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Györesz!
Úgy gondoltam, hogy majd tavasszal kezdek intézkedni bölcsi ügyben. Addigra az is kiderül, hogy sikerül e ugyanoda mennie ahova a Reni járt. Én nagyon szeretném csak még azt nem tudjuk, hogy az a csoport milyen korú gyerekekkel fog foglalkozni.

Végezetül egy kép rosszcsontról
Kép

Puszi
Szilvi
sys

SziasztokKép

MelindaKép
Jajj ez a kép annyira édes!!!Kép Olyan hihetelen, hogy még csak 12 hetes de már mindene kifejlődött és most már csak növekszik. Remélem most már megnyugodtálKép

SzilviKép
MunkaKép Sajnálom nagyon. De már nemsokára itt a tavasz. Fel a fejjel. Gergő Norbival együtt tanúlt vigyorogni?Kép

DiaKép
Ez a jeltolmács tanfolyam nagyon jól hangzik. Anyu dajka volt. Nagyon kemény meló. Két műszak van, és fizikailag nagyon megterhelő. Úgyhogy mielött elmész dolgozni, járj el gyúrniKépKépKép

MicaKép
ParkettaKépKépKép NEm vagytok semmik. BalatonKép

Megyek mert éhes a banda.

Puszi

KépKép
gigi28

GyöreszKép
Sajnos tényleg volt egy kruppos rohama Olivérnek. Szerencsére kórházba nem kellett bevinni. Sógorom mindhárom gyereke kruppos, én már azt hittem mi megúsztuk. Egy időbe jártunk baba klubba, meg zene oviba és ott szedett össze valami fertőzést, ami kihozta neki. Nagyon ronda egy betegség, mert az a lényege, hogy ilyenkor megduzzad a garat a babának és emiatt nagyon nehezen kap levegőt. Kaptunk rá egy kúpot, de az már csak végszükség esetén mert nagyon erős szteroidos. Egész éjjel virrasztottam, mert ha fullad akkor rohanni kell vele a László kórházba. Szörnyű volt. Szerencsére azóta nem volt, igaz nem is nagyon megyünk közösségbe. Ezért is nagyon várom már a tavaszt.

Megyek mert most meg fürdés van!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egyenlőre csak annyit, hogy élünk, bár... Marci ma össze-vissza fél, talán 3/4 órát aludt, de azt is részletekben. Én ugye a napi 3-hoz vagyok szokva, ami alatt én is lenyomok 1 óra pihit. Ma ez nagyon kimaradt, lényegében a hajamat is kb. 3 részletben tudtam megszárítani. Nem tudom mi baja volt, állandóan felsírt, ringattam picit, vissza, majd pár perc és újra sírás. Volt, hogy nem sírt, hanem dumált a Macival, hagytam hátha bealszik közben, de sajna nem Kép Este mentünk vásárolni, ahhhoz képest elég jól bírta. Én kevésbé. Tiszta koki vagyok.
Pár napja írtam, hogy a Nestlé babatej mellett Milupa tápit vettem. Na hülye vagyok (pedig akkor még pihentem én is Kép), mert Humana-t vettem és abból lenyelt 200ml-t (!!!). Észre se vettem, csak szemeztünk a nyeldeklés közben és az utolsó nyeleteknél eszméltem, hogy lement Neki Kép Persze utána végig paráztam, hogy mikor fog visszaköszönni. Szerencsére nem volt semmi, így ma azt vettem keverősben. Majd holnap újra meglátjuk!
Köszönöm szépen Ketteske nevében is a dícséreteket Kép Ugye milyen szép kis formás? Amikor megláttam, hogy ilyen jól látszik, gyorsan mondtam a dokkernek, na ebből a pózból kérnék fotót Kép A kezecskéjén az ujjacskáit is meg lehetett számolni Kép Hihetlen volt!

No megyek! Lehet, hogy még benézek!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gigi!Kép
Nem ihedek ám meg a melótól!A dajka meló azért is lenne,lesz jó mert ugye Nekem nincs segítség és így egyszerre végzünk majd az oviban.Persze külön csoportba fogunk járni.KépA jeltolmács is nagyon tetszik csak húzós az ára.De állítólag lenne arra lehetőség,hogy a siketek szövetsége kifizetné és cserébe aláírnék egy szerződést,hogy hozzájuk megyek dolgozni.Ez abból is jó lenne,hogy tuti lenne munkahelyem.Most ennek járok utána.

Szilvi!Kép
Édes ahogy mosolyog Gergő.KépLátom Neki is van már jó sok fogacskája.

Györesz!Kép
Én is addig rágtam a fülét Tamásnak amíg be nem írakozott az Angol tamfolyamra.Most már a legtöbb munkahelyre kötelező legalább egy nyelvet tudni.Õ elég jól beszél Angolul is és Németül is/a Német jobban megy Neki/de eddig papírja nem volt róla.Én sajna csak szakmai nyelven halandzsálok Németül de már abból is kopik a tudásom.Kép

Melinda!Kép
Tök jó,hogy Marcika issza a babatejet gratula!Kép
Puszi Mindenkinek!Ma született .......Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mica!
Hát Te aztán nem vagy semmi csaj!!!!!KépKépKép

Szilvi!
Reni hogy bírta annak idején a bölcsit? Sokat betegeskedett? Adtál Neki valami immunerősítőt, vitamint?
Tényleg igazi rosszcsontnak néz ki Gergő a képen, nagyon cuki ahogy virítja a fogacskáit!Kép

Gigi!
Ez a krupp tényleg elég szörnyű! Azt tudtam, hogy mivel jár, mert sokat olvastam már róla, csak kiváncsi voltam, hogy nálatok mi volt! Drukkolok, hogy ne jöjjön elő többször!!!!!!!

Melinda!
Hát ez a Marci gyerek egyre ügyesebb tápi ügyben! Na látod, hogy minden megoldódik!!!!!! Mikorra tervezed, hogy végleg leálltok a cicizéssel???

Kata!
Képzeld ma is megpróbáltam a citromfűteát, kevertem a megszokott teájával, de így sem tudtam becsapni és ismét csak egy-két korty ment le! Van egy tök jó könyvem, amiben egy csomóféle gyógyteáról írnak, hogy mit mire lehet adni egy kisgyereknek, hát azt hiszem Norbinál ezt nem tudnám alkalmazni, pedig annyira örültem amikor megkaptam, hogy mennyi minden orvosolhatő teákkal! Hát ez van, finnyás a ficskám!
Patrik mostanába hogy alszik éjjel? Nappal hogy alszik el, cicin? Sokat cicizik még?

Dia!
Ez a jeltolmácsos meló nagyon jól hangzik, szerintem mindenképpen vágjál bele!!!!!

Norbi ma iszonyat rossz volt, már totál lezsibbadt a szám estére! Sokszor úgy érzem, hogy tök feleslegesen jártatom egész nap a számat Norbi tojik a fejemre, sőt csakazértis azt csinálja amit nem lehet! Fog ez még változni?????
Kihasználtuk ezt a kis havat és fél 6-kor, amikor anyu hazaért levittük a gyerkőcöt szánkózni, hát remélem hatással lesz az éjszakai alvására!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért csak egy linket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Új és használt babaruhák és még sok minden akár 1ft-ért.
Sok szép minőségi (ADIDAS,NEXT,ADAMS,REEBOK,stb...) darab van.
Érdemes megnézni

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=juliebaba

További minden jót

Julie
Kép
juliebaba

Lányok!
Mi van ma a levegőben?Domi is 1/2 órát aludt napközben és egyfolytában rajtam lóg.Most is csak velem aludt el pedig eddig mindig az apja altatta.Tegnap este is elaltattam és képes volt felkelni és a fürdőszoba előtt ordított amíg zuhanyoztam.Aztán nagy nehezen elaludt de csak mellettem.KépMa itthon volt Tamás de 5 percig nem volt el vele csak akkor ha én is a szobában voltam.áááááááááá,inkább megyek nem panaszkodom tovább!Jó éjt!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nálunk is őrület gyerekfronton.Azon sem lepődnék meg,ha holnap +20 fok lenne.Kép

Dia!
Kívánom,hogy összejöjjön a tanulás!És minden más is,amit szeretnél.Kép

Györesz!
Sajnálom,hogy Norbika nem bírja a gyógytea-ízt.Kíváncsi vagyok,mennyire fárasztotta ki a szánkózás!
Éjszakáink jobbak,mondjuk átaludt még nem volt,de nem adok minden este c.fű teát.Múlt éjjel,hajnal felé többször kelt.Reggel első dolga volt telarakni a pelenkát-paradicsomlé hatása.KépKép
Napközben már nem szopizik,csak esi elalvásnál,de nem cicin alszik el,hanem beteszem az ágyába.Éjjel is kap cicit,ha kér.

Szilvi!
Mekkora fiad van!!Kép
Remélem munkahely.gondok gyorsan megoldódnak!
Reni hogy van?

Melinda!
Valami határozottan volt ma a levegőben.Pihenj egy jó nagyot!Csak tudja Marci mi a jó,örülök,hogy szépen elfogadja a tápit!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak annyit, hogy meg van az oka a tegnapi nemalvásunknak. A tegnap esti fürcsi alatt egyik pillanatról a másikra totál taknyos lett Kép Már a lefektetés is csak orrszívással sikeredett, és fél 2-ig felkeltünk vele vagy 3-szor. Próbáltuk mellettünk altatni, de nem nagy sikerrel. Gábor visszavitte a helyére fél 2-kor és reggel negyed 8-ig aludt. Szegényemből csak úgy folyik a cucc.Kép Remélem nem megint a hörghurut lesz, "csak" taknyosság, bár a torka rekedt.

Bocs, hogy most nem írok külön-külön, de a tegnapi nemalvás után az éjszakai virrasztás sem tett túl jót se nekem, se Marcinak.

Mindenkinek szép napot: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Remélem, hogy csak szimpla takonykor fogott ki Marcin, lehet, hogy apujától kapta el! Jobbulást Neki!!!!!

Dia!
Remélem mára Nálatok is javul a helyzet!!!

Kata!
És mostmár hamar elalszik az ágyába Patrik???

Az éjszakánk egész jó volt, Norbi 4-kor kelt előszőr, bár szerintem akkor is csak azért, mert az aggódós anyja bekukucskált, hogy nincs e semmi baj, hisz az Õ fiacskája este óta meg sem mukkant! Gondolom egy éberebb szakaszába mentem be hozzá és ez felébresztette, magam mellé vettem és úgy aludtunk tovább!
Ma nagyon jó napom van! Imádom ezt az időt, nagy hó, enyhe idő!!!! Voltunk lent egy nagyon nagyot szánkózni, hóembert építeni, szerintem én is annyira élveztem (ha nem jobban), mint Norbi!!!!
Délután is biztos megyünk szánkázni egyet, ki kell használni ezt a klassz időt!!!

Mindenkinek szép napot és a beteg babóknak gyors gyógyulást!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?