Sziasztok!
Hu de harcos feminista lett a topic
) !!!
Gyongyi,
a furdokarika (ez inkabb egy kis muanyag szek tapadokorongokkal alul) nagyon jo! nem draga itthon sem, en a Minimanoban 2000-3000 Ft korul vettem. Mi ebben furdetunk kb 6 honapos koruk ota, Sari akkor notte ki a vodrot. Es jol ul benne, felallni bonyolult lenne neki egyedul. Szoval en ajanlom. Meg tud kapaszkodni is, es jatszani is, ki-ki vermerseklete szerint.
Cat,
a ferjed ugy hangzik (mar amit irsz rola) mint az enyem. Es igen, mi kivetelesen nagyon mazlistak vagyunk!!! valoszinuleg azert is valasztottuk oket, mert a harcos nezeteinkhez nem illett volna mas
Soha az eletemben nem tudnek alarendelodni, hazimunkazni es gyereket nevelni egyedul... megorulnek. Es igaza van Simones Erinek, arany kozeput kell.
Jaj, a karam.
Hat nekunk nagyon bejott. Elotte szabadon voltak, aztan mikor elkezdtek kuszni mint a veszedelem. Akkor surgosen beszereztuk. A kuszas kezdeten 3 nap alatt megorultem. Nem tudtam se fozni, se mosogatni, se WC-re menni toluk.
Ez egy szupe hatalmas fa jaroka, negyszogletes. Letettem habtapival az aljat, eshetnek kelhetnek benne. Benne vannak a jatekok, kb hetente lecserelem, hogy mit adjak oda. Es bevallom, a gyerekeim egesz delelott kb fel 11-tol delig EGYEDUL jatszanak, mert en ilyenkor mosast rakok be, leszedem az elozo napit, vasalok, mosogatok, fozok masnapra. Van munka eleg. Es elvannak teljesen jol, eljatszanak, vihorasznak egymassal, vagy eszre sem veszik egymast. Csak akkor van balhe, ha Nati v Sari (ket noi agresszor) nekiall nyuzni a Beniket. Utik fejet vigyorogva, vagy markolasszak az arcat. ez a kis butus meg turi, csak akkor kiabal, ha mar nagyon faj. Sokszor olyan kis mamlasz! Mi lesz igy vele..?
Igy aztan a csajok mar nagyon ertik azt h "nem szabad" meg hogy "nem-nem". Rogton abbahagyjak.
Annamari
tenyleg, hogy allsz a szoptatassal meg? Nagyreszt szopnak, van tejcid? te olyan csodalatra meltoan csinaltad az elejetol fogva. Nagyon jo anyuci vagy, hidd el! Es ne csodalkozz, h ki vagy akadva, iszonyu hallgatni a bombolest. Most mar nagyok, mindig azt mondom oka van ha sirnak, es segiteni kell rajtuk. (Az elejen sirtak mindenert, akkor nem zavart ennyire). Lesz ez meg jobb is, csak tarts ki!!!
Jo lenne ha elmennel tanulni tenyleg, mert sokat segitene rajtad es rakenyszeritene Petert bizonyos dolgokra. Pl hogy fozzon maganak napi 5x. (Ezen kiakadtam, Te nem cselednek szegodtel melle!!! Gondoskodjon magarol egy kicsit! Bocs ha durva vagyok..) Szoval egy foiskola latogatasa valtozatossag lenne, es mar eleg ideje csak veluk foglalkozol, szoval nem csoda ha neha nagyon rossz passzba kerulsz.
Jaj, hat a setalas nalunk is kritikus. De nem panaszkodom, nalunk eddig is az volt. Tavaly ev eleje ota itthon fekudtem, aztan a korhazban, aztan nyar ota itthon vagyunk, nem tudtunk setalni jarni csak hetvegen vagy ha anyukam szabira ment, es azota is igy van. Szoval tobb mint egy eve itthon vagyok!!!
(Nyitott ablaknal altatok delelott es delutan is. Meg minuszban is)
Aprilis kornyeken koltozunk, hat ideje lesz.
Bocsanat, nagyon hosszu lettem.
Jaj, meg valami. Nem ide tartozik, de eladok egy par cuccot, hatha valamelyikotoknek meg kell.
Elado a bufipadunk, a Symbaba ikerkocsink gyonyoru allapotban, es a Tummy Tub furdetovodor is.