Sziasztok!
Végre süt a nap
Most értem haza a dokibácsitól, minden oké!
Hallottam a pici szívhangját, és már tudom, amire eddig kíváncsi voltam, fejjel lefeleé van!!! Szegény, amit eddig a fejecskéjének hittünk, az a feneke
Gabuska,
a kollegáim szerencsére nem hajtanak rám. Már jópár éve dolgozom a cégnél, megtanulja az ember kezelni ezeket a dolgokat. Meg ha az elejétől úgy áll hozzá vki, akkor a férfiak a látják, hogy mi a pálya, és békén hagynak
Nagyon jó, kollegáris-baráti viszony van köztünk a többiekkel, szép is lenne ha nem így lenne, napi 12 órát vki olyannal kibírni akivel nem jössz ki jól...
Egyébként nálunk egyedül vagyok lány
Lívit megzabálnám, így a monitoron keresztül is!
Ilba,
végre fotók!!!!
Aha, megy a hajóvezetés
Csak nem igazán szeretem. Nem is nagyon szoktam, a fiúk úgyis jobban szeretik. Maradok az autónál.
Az újságokat még mindig nem kaptam meg, telefonáltam ma nekik, azt mondták, hogy a héten még érkezhet, de ha nem, hívjam őket újra. Én is decemberben fizettem elő, az ajik miatt is. Nagyon jók, én már átvettem őket! Hajhullás ellen a Bánfi hajszesz nagyon tuti, ezt a fodrim mondta. De a családunkban ami nagyon bevált, az szintén egy hajszesz-szerű vmi, a Rossmannban lehet kapni, kisebb méretű, kerek (asszem) műanyag flakonos, és hosszú, legömbölyített kupakja van. A márkáját sajna nem tudom, de apukámnak erősen hullik a haja, anya minden este bedörzsöli neki, és már jönnek elő az apró növendékhajai! A férjem nagyszüleinél is szintén bevált, mi ajánlottuk nekik is. A Dorina melltartókat én is nézegettem, eddig nekem is csak Anita van, de be akarok szerezni még pár db-ot. Tényleg stimmel a méret? Utálok melltartót venni, ahány márka, annyi méret, egyszerre 3-4-et kell bevinni a próbafülkébe, hogy nagyjából eltaláljam, melyik lesz jó
Lldicsi,
a férjem gyűjti a kisüveges piákat, van több100 darab.
Esztipeszti,
igen, az vagyok. A férjemnek semmi kifogása ez ellen, szerencsére annyira nem veszélyes ágazatban tevékenykedem
De annak örülök, hogy ő civil foglalkozású. Elég egy ilyen a családban, mint én
Egyébként 1 hónapja elhoztam minden ruhámat a mhelyemről, bedobozoltuk, becsomagoltuk, és föl a padlásra! Jópár évig látni se akarom őket!
Novum,
nagyon jó Rólatok a kép! Az én szemem is mindig piros, mint egy nyúlé
A Minimanóban semmi extra, a barátnőm vett nekünk egy rugit, zsiráfmintásat. Vagyis olyan, mintha zsiráfbőr lenne
Na, ezt jól elmondtam
Vuka,
pihizz, babázz sokat! Köszi a történetet! Mikortól ittad a málnalevélteát?
Czuli,
GRATULA!!!!! Várunk vissza!
Megyek, pihizem kicsit. Elfáradtam. Persze a BKV-n nem adják át a helyet a taplók