Sziasztok!
Era,
tavasszal mar 35 leszek, a masodik gyereknel minimum 36, bar szivem szerint meg 2 evet is varnek..tehat, ha minden siman menne, akkor 40-ig meg beleferne egy harmadik, de ugye azt tudjuk, hogy az evek elorehaladtaval egyre nehezebben jon ossze a gyerek, meg aztan a Benedekkel is nehez terhessegem volt, nyitott mehszaj a 23. hettol, terhessegi diabetesz a 30. hettol, 34.-tol inzulin...Ugyhogy meg kell majd jol gondolnunk meg a masodikat is, a harmadik pedig tenyleg csak alom meg...
Minyu,
jaj-jaj, szegeny Nandi, hatha nem lesz tobb roham, pont tegnap lattam egy musort errol, hogy milyen gyakori ez a kruppos roham a babaknal...
Gratula a fogacskahoz, es szoritunk, hogy Te is meguszd mutet nelkul ezt a ciszta-dolgot!
Szerintetek akkor is kell a parasito, ha amugy 20 fok van a gyerekszobaban? Es mi a kulonbseg a hideg,-es a meleg parasito kozott?
Csucsu,
nalunk is nagy kedvenc a hajam, azert is, mert nagyon ritkan latja kibontva, muszaj allandoan bekotve hordanom, egyreszt, mert belecsimpaszkodik, masreszt elegge hullik a szoptatastol, volt, hogy a szajabol szedtem ki a hajszalakat...
Smici_Robi,
nagyon ugyes a lanyod, ha mar oda-vissza forog, Benedeknel meg mindig semmi, mar kezdek aggodni...
Zsuzs,
edes kicsi lanyod van
a fiam is csinalja egy ideje, hogy szopi kozben, elott, utan inkabb csak nezi, meg tekergeti, tepkedi a cicimet, es nalaunk is az van, hogy egyre kevesebb kedve van szopizni, de az uvegbol megissza, szerintem pont ezert, mert abbol konnyebb, nem tudom, mi lehet Nalatok, ha csak a tapi kell neki...azt nem hinnem, hogy magat az anyatejet unta volna meg...
Ana,
szornyu lehetett, amikor a vedono Ratok ijesztett, en nem tudom felfogni, hogy lehet ilyet allitani, ha nincs ra teljes bizonyossag, es azota is ehhez a vedonohoz kell jarnotok?
Amugy ha nem volt mas problema a cukron kivul, es ilyen fiatal vagy, szerintem nyugodtan bevallalhattok egy harmadikat is...Jo, hogy Nektek meg van idotok megfontolni ezt
Hrk,
en 2 ev mulva kezdenem a kov. babaprojektet, de a ferjem-hogy meg legyen biztos harmadik is-mar erre az evre tervezi...
Megkaptuk ma az utolso oltast-kicsit el voltunk maradva-meg se nyikkant Benedek, vigyorgott vegig