Új privát üzeneted érkezett!

Szép Napot Lányok, Asszonyok, Anyukák, Kismamák! Kép

Eszti,
ém is imádom a horort és a thrillert csak ezt tegnap nem akartam/mertem írni.. Kép Mit gondoltatok volna egy kismamáról, aki vértől tocsogó, betojós filmeket néz! Kép
Itt áll a polcon a Gothika, az Underworld, Interjú a vámpírral, Van Helsing, Múmia, stb.. Kép Ezekből mondjuk a Gothika az, amire még én is azt mondtam, hogy ejha! Ez olyan pszichos. Nincs bent ugye vér meg ilyenek, de be lehet rajt... Kép
Eddig úgy voltam a kapott babaruhákkal, hogy majd azokat adom rá éjjel, azok nem kellenek hogy a legújabb divat szerintiek legyenek. Erre már most annyi új van (ma is kaptunk 3 bodyt, tündériek! Kép), hogy éjszakára is dögös lesz a kiscsaj! Kép
Már anyu is vett két együttest, igaz mindkettő óriási, de azt mondta ezek majd hegykői búcsúra (október! Kép) lesznek jók, direkt azért vette. Hogy majd ilyen csinike ruhában tologassam ki az unokáját a vásárba! Kép Majd teszek fel róluk képet! Kép
Milyen az a fokhagymás majonéz?? Mi imádjuk a majonézes dolgokat én pedig plusz a fokhagymát, de így a kettő még nem jutott ezsembe.

Gabó,
pitty-puttyolás, ez naaagyon jó, így még nem hallottam! Kép Kép Kép
A matrac volt 51.000??? Ejha, ez nem semmi! Aztán vigyázni ám rá!! Kép Kép Kép

Nici,
jó az angyalok városa, csak nincs jó vége... Kép Én nem szeretem az ilyet. Olyan szomorú. Szerencsétlen Seth (Seth Pohár Kép) leugrik, lesz egy fincsi éjszakájuk, aztán meghal a csaj. Ez így nem jó...

nadine81

Ez itthonra, fogadni a vendégeket! Kép
Kép

Jajjjajajjj, ott figyel a lábam is!! Kép Kép Kép

Ugyanez, csak felső nélkül
Kép

Ez meg kint vagánykodni a vásárba Kép
Kép

Ugyanaz, csak kihajtottam a kapucnit. Marha jópofa. Szerintem. Kép
Kép

nadine81

Nadin! Az angyalok városának a végét én is szivesen happy endre változtatnám! Nekem a többi része tetszik igazán!

KépKép
nicika

Nadin! Írtó jók a rucik! Főleg a nyuszis tetszik nagyon! Tényleg írtó dögös lesz benne a kiscsaj! Kép

KépKép
nicika

Nici,
a film amúgy nekem is bejött, hisz szép és elgondolkodtató dolog, hogy a pasi ennyire odáig van a csajért, hogy eldobja magától az öröklétet, de hát tényleg lehetett volna valami jobb vége. Kép

Nekem is tetszik a nyuszis, elképzeltem, hogy a pár hónapos hegykői kiscsávók hogy el lesznek olvadva a szintén pár hónapos lányom vagány ruhájától! Kép Kép Kép

nadine81

Nadine!Ne felejts el szólni a Hegykői búcsú előtt mert én ez elmúlt 4 évben mindíg ott voltam(2 éve a Szonjával is,a tavalyit már nagyon élvezte)és idén sem szeretném kihagyni.Király az a Búcsú.KépMajd a Veroékat is megpróbálom beszervezni.Idén sajnos esett az eső.KépA mozifilmek közül a Más világ,Nicol Kidmannel és a Harry Potter minden mennyiségben a favorit nálam.Ne szégyeld,hogy te is szeretsz egy inci-fincit borzongani a horroroktól.A Gothika egyébként csúcsszupi volt.KépCsak az a baj,hogy gyakorlott thrillernéző lévén én álltalában már a film felénél tudom,ki a gyilkos és mi fog következni,.KépEllenben ha én is meglepődöm a végkifejleten,na az számomra az igazán jó film.KépA Más világ ilyen.Az Angyalok városa nem Hepiend(nem így kell írni)ezért nem szeretem.Kép

Vero!A túrót édesen vagy sósan kívánod?Ez utalha a baba nemére.Megnéztem a Kínai horoszpókot és asszerint kiscsávó lesz az új családtag de szerintem ez nem 100%.Hallom a pihi megtette a hatását!Sirály!Képpuszi

KépKép
eszti76

A csajszikat igen csinosan lehet öltöztetni.Nadine!Király a pici rucija!Egyébként a fokhagymás majonéz úgy néz ki,hogy a majonézhez pici tejfölt teszek és belereszelek5-6 gerezd fokhagymát.Aztán állni hagyom min.fél órát és kész.

Nicika!Sejtettem,hogy a kedvenceid közé tartozik az Oroszlánkirály!Majd a későbbiekben,ha megszületett Szinti észre fogod venni,hogy olyan játékoket veszel neki ami téged is érdekel és szivesen játszol vele.Ez teljesen természetes.Mi,anyukák is visszamegyünk ilyenkor kicsit gyerekbe.

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Nadine!Nagyon szépek a ruhák.Édes mindegyik!A matrac igen 51.000 volt,mert ezek már biomatracok amire 10-év a garancia.Rohadt drága,de megéri.iden jól aludtam az új ágyon a husika is nagyon jól aludt pedig pár napja nyugtalan szerintem érzi ezt a hideget amit mára mondanak,hogy megjön.

Vero!Nálunk is épp hogy iker lett ha 3-nappal előbb születik akkor már nem az lett volna.A május nálunk nagyon sűrű lett Levi 24. anyu 25. apu 28. Balázs 30.Tele vagyunk szülinapokkal.

Eszti!Nálunk apa szerencsére nagyon ritkán beteg és hál isten akkor sem nyavajog.Valahogy nem bírnám elviselni ha nyüszögne.De a férfiak tényleg halálukon vannak már egy kis náthától úgyhogy nem tudom hogy viselnének egy terhességet.De abba belehalnának.

Nicika!Nyami a madártejet én is nagyon szeretem már nagyon régen ettem.Jó étvágyat hozzá.

Az angyalok városa nekem is az egyik kedvenc filmem.Tucatszor láttam már.A végén mindíg elbőgöm magam.Ha egy kis érzelem van egy filmben én már bőgök.De amúgy az életben viszont nagyon nehéz megbőgetni.Ahoz már drasztikusságnak kell történnie.Bár néha amikor magányt érzek itt belül akkor elpityerintem magam.De jól esik.Én ma rakott karfiolt csinálok meg vaníliás kiflit életemben először.A husi meg finom borsófőzeléket eszik.Na megyek is,mert már éhes a pocikája.

Mindenkinek jó étvágyat kívánok az ebédhez.
Vendég

Már csak attól tartok hogy mi lesz ha a kislányom nem fogja szeretni az Oroszlánkirályt!? Na az vicces lenne! Kép

Egyébként én sírós vagyok, viszont nehezen érzékenyülök el!

KépKép
nicika

Ezt még nem is mutattam nektek! Ezt kapta Szintike a dédijétől! Kép
Kép

KépKép
nicika

Nicika!Nincs olyan gyerkőc akinek ne tetszene amit csináltatok.Biztos,hogy tetszeni fog neki márcsak az élénk színek miatt is.Tuti csípni fogja.Ez törülköző ugye?Nagyon szép.A dédije hány éves?
Vendég

Gabóca!Akkor Levi ezek szerint Eszter napon született és együtt ünnepelünk.Alkalom adtán mondjuk 18 év múlva talán együt mehetnénk szórakorni és ünnepelni.Nálunk a dec.telített:Mikulás,anyu,apu,anyós szülinap,karácsony,szilveszter.Egy kész anyagi csőd!A gyereknek tavaly előtt minden sz.rt megvettünk aztán nem is játszott velük.Idén következetesen csak a szükséges és álltala kért dolgokat kapta.Ezt élvezte.

Nicika!Ne aggódj!Szintikének már adott az Oroszlánkirály szeretete!Érdekes,hogy én pél dául az illatokat imádom minden mennyiségben és Szonja is illatfüggő.Nem beszélve arról,hogy én a terhességem alatt csupán a banánt kívántam és ez lett a Kicsim kedvenc csemegéje.A spenótot egészen a terhességig imádtam de a terh.alatt megutáltam és a Szonja is utáljs.Iszonyú érdekes dolgok ezek.

KépKép
eszti76

Eszti,
igen sajnos esett az eső.. Az október sajnos olyan, hogy nemm lehet kiszámítani. Mi csak végigrohantunk a vásáron hétfőn, mert annak ellenére hogyesett, sokan voltak. És az a sok esernyő állandóan egymásba akadt.. Kép Meg hát maga az eső is bosszantó volt, mega a sár.
Gyertek csak gyertek, akkor majd itt is összefuthatunk! Kép

A Más világ is durva volt, én nem számítottam rá, hogy halottak... hasonlóan, mint a 6. érzékben.. Kép Azt moziban láttam. És egész úton hazafelé totál csendben voltam, annyira még a hatása alatt voltam Végig azon gondolkodtam, micsoda elméje van a rendezőnek és/vagy a forg.könyv írónak, hogy így kitalálták. Visszapörgtettem magamban a jeleneteket és mindig arra jutottam, hogy basszus, tényleg! Ha az ember kicsit jobban fogyel, annyira egyértelmű lett volna. A srác azt mondta Willisnek, hogy "folyamatosan, állandóan látja őket". Tehát ő is... Valahányszor közös jelenet volt a feleségével, egymáshoz tulajdonképpen nem is szóltak, a nő tuti nem. Szegény Willis beszélt, de hát...És amikor elment a kisfiúhoz a lakásukra, a fiú anyukájával sem beszélt, csa ült ott a fotelben... Szóval jól megcsinálták.. Kép

A fokhagymás majonézt akkor én is ki fogom próbálni! Kép Köszi!

Gabi,
igen, ha bio, annak akkor megkérik az árát.. De tuti, hogy jóóóó lesz egy darabig! Akármit is csináltok rajt, bírnia kell! Kép Kép

Nici,
nagyon jó a takaró! Kép Ez vastagabb, vagy vékonyabb anyag? Szobában használod majd, vagy kint, babakocsiba?

nadine81

Jézus, törölközőőő?? Én azt hittem takaró, bocsi... Kép Kép Kép

nadine81

Gabó! Igen ez egy törölköző! Kép A dédi pedig még nincs 70 éves!

KépKép
nicika

Eszti kitalálja a végét, és közli velünk is! A Gothicát együtt néztük, és a 10. percben kitalálta a végét. Kép
Többet nem is nézek veled horrort!!! Kép
Sósan is (körözött) meg édesen (túrótorta)is.

Nicika!
Tök ari a törülköző!

Nadine!
Helyes kis cuccok!
Vendég

Gabó!
Pity-puty!!!! Kép Kép Kép
Csak vigyázni az új matracra, sok pity-puty és vehettek megint újat (tripla-erőset)! Kép
Amúgy a miénk is nyikorog már! Kép
Vendég

Vero!Bocs,hogy maradandó károsodást okoztam a Gothikával kapcsolatban!Többé nem teszem.A túróból ezek szerint nem derült ki semmi.Akkor nincs más hátra mint várunk!puszi

Nadine!Lehet,hogy a mi esernyőnk is összekadt tavaly csak még nem ismertük egymást.Idén figyelni fogok ezerrel.

KépKép
eszti76

Vero!Most dicsekszel vagy panaszkodsz pity-puty ügyileg!
Egyébként mi ungi-bunginak hívjuk a tevékenységet.

Ti miként nevezitek eme nemes tettet?

KépKép
eszti76

Nadine!Én meg azt hittem,hogy én néztem el ahogy olvastam Nadint,de akkor még se.A bucsuk jók,mert ott lehet kapni törökmézet.Gyerekkorom óta minden ilyen kis rendezvényen ha van veszek.Nálam ez már hagyomány.Hát remélem is mindent bírni fog a matrac!!

Nicika!Fiatal a dédi.Ez az első dédunokája?

Vero!Nektek is ilyen van?Mennyi idő után kezd ek nyikorogni?Nektek mióta van?

Eszti!Tényleg Eszter napon született.Ez tök jó.Nem is figyeltem.Akkor nálatok a december a csőd.Mi is úgy csináljuk sógornőmékkel,hogy megkérdezik mi kell és azt vesszük.

Na megyek nekiállok a kiflinek.Ha sikerül.

Nadine!ezeket a képeket egyenként töltögetted föl?
Vendég

Gabó!Mi is csak és kizárólag szükséges dolgokat veszünk egymásnak.Bár így sem kevés az adag.Tőlünk a rokonok mindíg megkérdezik mi érdekli a Szonját és annak megfelelő az ünnepi ajándék.Jöttök motanában haza?

KépKép
eszti76

Gabó! Igen! Én vagyok az első unokája, Szinti meg az első dédunokája lesz! Kép

KépKép
nicika

Ja és most gonosz leszek! Elkészült a madártejKép

Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Jól néz ki a madártej!

Gabó!
Sima matrac van az nyikorog, de még csak kicsit.
Úgyhogy semmi gáz!

Eszti!
Pity-puty ügyileg most nem állok fényesen, mivel nagypocival nem az igazi, meg féletem is a babát (az áprilisi vetélés miatt) nem tudok így "koncentrálni". Amúgy a matrac panaszkodna úgy összességében!!!

Laci azt mondta a múltkor hogy már nagyon kivan és hogy hű de végem ha megszülök!
Szegény matrac!
Vendég

Eszti!
Maradandó károsodást a Kör2-vel okoztál!!!
Vendég

Eszti!Húsvétkor megyünk csak.Én mehetnék a picurral előbb is,de vonattal nem indulok el amíg ilyen hidegek vannak.Úgyhogy marad a húsvét kocsival.

Nicika!Hm,de jól néz ki.Kívános lettem a madártejre.Lehet,hogy anyóssal hozatok ki holnap tejet aztán csinálok én is.Akkor nagy lesz az öröm a dédinek is.Husi nálunk már az 5.dédunoka

Vero!Szar is mikor nem lehet.Pedig még ki kell tartanotok a jó nagy hancúrig.Mi 4-hónapot nem szexelhettünk.Maga volt a kín a pokol.De amikor eljött a nagy pillanat.Húúúúúúúúúúú,de jó volt!!!!!
Egyépként én attól féltem,hogy szülés után nehogy romoljon a szexuális életünk,mert hallottam és olvastam is,hogy nem egy kapcsolat ment tönkre emiatt.De mivel császár lett belőle nem volt min aggódni.

Ja!kész lett a kiflim és fincsi lett.Nem b...... el.Holnap maffint csinálok ezt is most először kiváncsi leszek.
Vendég

Vero!Nagyon jót nevettem!!!Kép Kép Kép KépMég világosan él az emlékezetemben amikor is te Szamara Morgentől(nem így kell írni)majdnem frászt kaptál én meg azon aggódtam,hogy mi történik a kisfisfiúval(tudod a vízes- kádas jelenet).Amíg te borzongtál én elérzékenyültem.Velem nem lehet (átlátszó)horrort nézni mert az nem izgat fel.Remélem minden ok a pocaklakóval.Szonja Áront már az unokatesójaként nevezi.Kép KépÖrülök nekei nagyon.puszi

Nadine!Ha nagyon unatkozol és mehetnéked van esetleg adjad meg az email címedet és megbeszélhetünk egy randit.Szonjával szivesen lemennénk Hegykőre a játszótérre és akkor randizhatnánk.Ha nem gond!

KépKép
eszti76

A férjem ahogy meglátta a 20 hetes UH-t nem mert közetedni(pity-puty)mert félt,hogy bajt okoz vel.Hiába kértem,magyaráztam,hogy nem lesz gáz ő hajthatatlan volt.Így kb 20 hétig én azt sem tudtam mi a jó(pity-puty ügyileg)A szülés után már semmi akadálya nem volt de én egy picit tartottam tőle.Nem kellett volna.Kicsit ugyan érzékeny volt de nem vészesen.Most meg már a régi.Kép

Gabó!Ha hazajöttök és van kedved velünk találkozni írj és mi ott leszünk!Az"ott"bárhol lehet Sopronban és környékén.

KépKép
eszti76

Eszti!Ha megyünk húsvét után akkor már jó idő lesz akkor szívesen találkoznék mindenkivel.Már nagyon várom biztos jó lesz és arra már ha jól számolom minden baba meglesz.Még a pity-putyhoz szólva mi az egész 9-hónap alatt elég "átlagon" alul teljesítettünk miattam.Annyira akartám már ezt a babát,hogy szexszelni sem volt merszem úgy isten igazából már elejétől fogva.Hülyeség,de nekem közbe mindíg az járt az eszembe nehogy valami gond legyen nehogy ártsunk neki pedig elvileg nem lehet gond.Persze nem kell szadózni.Most lépek,mert a fiúk végeztek a pancsival és viszem a lurkót öltözni aztán kajcizni aztán szundizni.Talán ma még betudok nézni.Ha nem mindenkinek nyugodalmas jó éjt.A gyerkőcöknek szép álmokat.
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy sorra jovok, mert tegnap este irtam egy hosszut, tettem bele kepeket is, aztan eppen mielott elkuldtem volna atugrott a kepernyo a babanet nyito oldalara es a levelemnek nyoma veszett..... (Ezert hagytam itt a babanetet egy eve.)
Nagyon jol nez ki az a madartej!!! Kép En egyszer csinaltam, mert a Bencet nagyon erdekelte, hogy mi az a madartej, aztan a vegen nem is izlett neki. (A habgaluskanak az allaga nem jott be neki.)
Nekem a kivanossag a ruszliban nyivlanult meg. Tudjatok, az a savanyitott hagymas hal. A Bencevel meg nem is tudtam, hogy terhes vagyok, de annyira rakivantam, hogy azon jart az eszem egesz nap. Munka utan ugy nekiestem, hogy meg villat sem vettem elo, hanem kezzel kiszedtem a halat az uvegbol, es a mosogato folott (mert csopog ugye) ettem. Ekkor lepett be a Jason, ahogy a hal logott ki a szambol. Kép

Vero!
Most abbahagyod a munkat? En a Bencevel penteken meg dolgoztam, es vasarnap szuletett. Egyebkent hetfotol kezdtem volna a szulesi szabit (szerdara voltam kiirva), de addigra mar megvolt. Kép A Balintnal egy honappal a kiirt ido elott abbahagytam, de akkor meg a Jasonnek volt eltorve a laba, (a sarokcsontjat torte 7 darabba, mutottek is) ugyhogy itthon volt eleg dolgom, mert o mankozott, tehat semmit nem tudott egyedul csinalni. Szulni is ugy mentunk, hogy en vajudva, meg kozben cipeltem a cuccomat, mert o ugye a mankot fogta. Kép

Tegnap vettem a Balintnak egy Cosco ulest. Majd teszek fel kepet, de kulon levelben, mert lehet, hogy attol szallt el a tegnapi levelem?

Nadine!
Nagyon edesek a ruhak! Ertheto, hogy uj cuccokat is akar az ember az elso gyerekenek! Nekem az anyosom hozott foltos, 30 eves goncoket amiket az o gyereki hordtak.... Nem tudom hogy kepzelte, hogy ezeket en raadom? Ezek neki lehet, hogy emlekek, de nekem csak rongyok.

Nicika!
Jo, hogy minden ok es a doki meg tudott nezni masnap. Te is pihenj sokat!

Nalunk a februar a suru honap. 4-en Anyu szulinapja, 10-en a mi hazassagi evfrodulonk, 14-en Balint nap, 18-an Anyuek hazassagi evfordulo, 27-en Balint szulinap.
Egyebkent en is ikrek vagyok.

Ja, es Vero nekem egyik gyereknel sem jott be a kinai naptar.
Na most ezt elkuldom, mert nem akarom, hogy elszalljon.

Kép
Kép
agi

Ilyen szuk mar neki a regi ules:
Kép
Es ilyen az uj:
Kép

Kép
Kép
agi

A férjem megszervezte ma estére,hogy az anyósom vigyázzon a gyerekre.Ebből arra következtetek,hogy akar tőlem valamit(a vacsin kívül)Ezért én most kijelentkezem és átadom magam az élvezeteknek!Mindenkinek jó éjt kívánok!

Ja,az albumba raktam még képeket,ha valaki kíváncsi ránk nézze meg!

KépKép
eszti76

Ági! Nagyon szuper ülést vettetek a gyerkőcnek! Kép

KépKép
nicika

Helloka!! Kép

Eszti,
nem baj, ha összeakadt az esernyőnk, volt ott úgyis sok. Mi kb. negyed óra alatt végigfutottunk a vásáron... Sok minden volt, de az a baj, hogy nem nagyon tudja az ember hol fekpróbálni a cuccost. Úgy meg nem akarok venni semmit, hogy nem látom magamon. Velem még úgy is nehéz vásárolni, hogy felpróbálhatom! Kép
"Eme nemes tett"-nek, melyet te e percekben meglelsz, (na jó, tovább nem tudok így írni! Kép), nálunk több neve is van. A leggyakoribb a kukkantás! Kép Kép Kép Nemtom miért, de így van. Kép
Az e-mail címem benne van a profilomban azt hiszem. De ha mégsem: ggviol@easymail.hu
Bármi van, ide írhatsz. Általában ráérek (hisz még 2in1-ben kismama vagyok, vagy mifene Kép), de ha mégsem, akkor gyerekkel már tuti gyakori látogatója leszünk a játszótérnek! Kép
Kellemes estét!! Kép Kép Kép Na de ilyet írni a szenvedő és önmegtartóztató kismamák által is látogatott fórumba!! Kép Nahát! Kép Ejnye, ejnye! Kép

Gabi,
az első mondatodat nem értettem a 13:45-kor elküldött hozzászólásodban. "Én meg azt hittem, hogy én néztem el, ahogy olvastam Nadint." Bocsi, de ehhez most kuka vagyok! Kép
A képeket egyenként töltöttem fel. Vagyis egymás után, de egy hozzászólásban. De így is pár perc volt az egész. Miért?

Vero,
hát, nem is tudom kit sajnáljak jobban a szülésed után! Az ágyatokat vagy téged?? Mert egyikőtöknek bizony vége lesz!! Kép Kép Kép

Nici,
egyetértek. Gonosz voltál azzal a nagy tál madártejjel! Kép De ezegyszer megbocsájtunk! Kép Jól néz ki, biztosan finom is volt.

Ági,
valóban kicsinek tűnik már az az ülés Bálintnak, de hogy vigyorog benne! Kép A másikban kicsit komolyabb, de hát nagy ülésben komolyan és határozottan is kell ülni! Kép

Kívánósság: engem különösen nem kapott el, nincs az a kaja, amit eddig nem szerettem és most faltam belőle. Egyik nap volt olyan, hogy ölni tudtam volna egy falat (na jó, tábla ?O) csokiért, de épp nem volt itthon semmi. Nem hogy csoki nem, édesség sem. És elmentünk boltba nekem csokiért! Kép

A Kört kihagytam a sorból, de szerintem is durva volt. Én is azt vártam, hogy mikor fog valakinek nekiugrani Samara ott a széken ülve. Engem kimondottan idegesített, hogy nem látom az arcát.. És az is durva volt, ahogy kijött a TV-ből... Olyan ijesztő. De ami a "legjobb" és ezáltal a legrémisztőbb volt, legalábbis nekem, ahogy a 2. részben a végén mászott ki a csaj a kútból, Samara meg mászott utána.. Olyan természetellenesen mászott, olyan darabosan.. Húúú, jó volt.

No, megint megyek aludni, de most már nem egyedül! Kép

Sziasztok!

Nadine és Dorka 29+2 Kép

Kép

nadine81

Jó reggelt mindenkinek!

Nadine!Szupi,akkor ha egy picit jobb idő lesz már húzunk is Hegykőre.Már nagyon unom Kópháza belterületét.Mivel ilyen hidegek vannak manapság csak max 1 órára megyünk ki és az is elég uncsi.Jó időben be szoktunk menni Sopronba csavarogni.
Elfelejtettem írni,hogy az Üvegtigris 1,2-t is nagyon szeretem.Láttad?
Igen a mostani horrorokban nagy divat lett ez a darabos mozgás és megjegyzem el is érik vele a kívánt,borzongató hatást.Szamara pedig egy akrobataKép
Ma nem csinálok ebédet mert megyünk anyuhoz enni.Ez így nagyon kényelmes!Te mit főzöl,sütsz mára?

KépKép
eszti76

Ági!

Én is csak hab nélkül eszem meg a madártejet!
Viszont mindig eszembe jut az aranygaluska róla azt meg imádom. Lehet h csinálok is.
Ruszli az durva egy étel! Vicces lehetett ahogy belépett!!!
Édes a kisfiad abban a szoros ülésben, ahogy bepréselődött. A másik már nagyon kellett! Kép

Most egy két hetet kértem pihit a munkahelyen, aztán meglátjuk mi lesz velem. Ha rendeződnek a dolgok, akkor még az is lehet, h maradok a szülésig.
Én mindig kijelölöm és copizom amit írtam, és ha elszáll visszamásolom a vágólapról (CTRL C; CTRL V) és így nem szúr ki velem a babanet!! Egyszer az elején nekem is elszállt egy kisregényem!!

Eszti!
Nekem pelenkaügyben írjál légyszi, mert amit mondasz mindig elfelejtem melyik jó, melyik olcsó ilyesmi. A többiek is biztos örülnek. Én csak a Pampersre emlékszem az Árontól, az volt a legjobb, de legdrágább is. Éjszakára azt kellett.

Többi anyukák is írjanak pelustapasztalatokról, jó??

Katus!
Hétfőn válaszolok a mailedre, addig a doki is mondd talán valamit, ok?

Ja, csak hogy a többiek is értsék Szamarát (Kör2) együtt néztük az Esztivel a moziba, és amíg én majd besz...tam, addig ő vígan popcornozott és csak azon aggódott vajon a nő szegény kisfiút egyedül neveli-e vagy van segítsége!!!
Vendég

Sziasztok! Nem semmi visszaolvasni amit termeltetek. Végre idetaláltam a gép elé. Alíz alszik, a kaja készül (a férjem segítségével). Anyós tegnap hazament, ma már csak hárman vagyunk, és tök jó. Jó hogy itt volt anyu, meg anyós,de már jó kicsit hármasban.
Remélem ti is jól vagytok!! Kép

Nicika! Olvasom, hogy valaki nagyon készülődik??? Vagy már talán.....??? Olyan izgi. Először én is bizonytalan voltam a magzatvízben, hogy az e tényleg. Szagolgattam, hogy víz e vagy bepisiltem? Már bocsika. DE a víznek olyan édeskés szaga van. Remélem minden rendben fog zajlani, és hamar megérkezik Szintike. Kép Kép
Ági, nagyon jó az ülés,hatalmas, biztos sokáig jó lesz Bálintnak.

Ez a pity-puty, meg ungi-bungi nagyon trtszik. Mi gyömöszkélésnek hívjuk. Csak az a baj, hogy nem is emlékszem mikor volt utoljára. De már csak 4 hét!!!!! Akkor kell menni a 6 hetes kontrollra.
Ti hova mentetek vissza?? A terhesgondozóba, vagy a magánrendelésre???

Délután megyek szolizni!! Kép Megkérdztem a gyerekorost, azt mondta, nyugodtan menjek, még jót is fog tenni. Kép A bőrömnek tuti.

Nadine, szépek a rucik. Csini lesz a kiscsaj. Kép

Megyek még a rizst odateszem, az az én melóm.

Puszi mindenkinek: Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti!Na milyen volt az este?

Ági!Nagyon szép az új ülés!Mi is ilyesmit néztünk.Ez dönthető?

Nadine!Kicsit hülyén fogalmaztam tegnap.Ugye te írtad,hogy takaró és én erre válaszolva írtam,hogy akkor lehet,hogy én néztem el.Vagy valahogy így volt már nemtom.A képeket csak azért kérdeztem,mert nagyon jópofák és én bénácska vagyok és nem tudtam,hogy kell.Köszike!

Nercsi!Szia!Jó a segítség,de azért a legjobb ha csak magatok vagytok.Úgy az igazi.Akkor már majdnem mindenki volt baba látogatóba?Vagy a többiek megvárják amíg majd mentek?Az a 4-hét már hamar el fog ám telni.Én a 6-hetesre magán mentem.A gyömöszkélés is nagyon jopofa.Látom mész szolizni.Már rám is rám férne.Jó pihenést!

Vero!Én pamperst használok és megvagyok vele elégedve.Próbáltuk a liberot is az nekem nem vált be.De viszont most itthonra a lila tescosat szoktam neki venni és nagyon jó.Van akinek emez jön be van akinek amaz.Popsitörlőbe pedig níveát használunk.
Hát én utálom a horrort félek.Brrrrrrrrrrr!!De nagyon.Beszari vagyok.Nálunk a Balázs horror néző meg a barátnőm.

Mit főztetek ma?Én sajtos levest meg maffint.Most megyek megkóstolni.Évárol tud valaki valamit?
Vendég

Nercsi! Bizony már én következek! És már talán csak napjaim vannak! Már várom! Főleg most hogy már kész van a gyerekszoba nyugodtabb is vagyok!
Ja és vannak képek: http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=763033&index=33

Ami a pelenka kérdést illeti, én vettem 4 félét is! Pamperst, Huggiest, Babylove-st és a buszvégről olyan olcsósat! Aztán majd meglátjuk hogy melyik a legjobb!

KépKép
nicika

A mai ebéd: tyúkhúsleves, valamint paprikás csirke tésztával! Imádom! Ja és nem én főztem hanem anyós! Én már menni is alig birok! De még mindíg jobb mint ülni! És iszonyú sokat keményedek!

KépKép
nicika

Erika!
Jó is az amikor a kis család együtt lehet, anyu anyós...nélkül!
A szolit már én is nagyon várom, pedig hol van az még!

Gabóca!
Mi az a sajtosleves?

Nicika!
Az állomásos olcsó pelusból is van egész pici méretű?

Éváról annyit tudok, múlt héten még nem szült, az orvos (Karazma) azt mondta neki h szombaton(azaz tegnap) fog szülni.

Nicika!
Kitartás már a célegyenesbe vagy!

Sziasztok!
Vero
Vendég

Ági!

Ezek szerint Te tudod, hogy a Panorámás ovi hogy működik, állítólag van angol nyelvű foglalkozás is, és kb. 800 Ft a játszóház v. ovi egy órára.
Igaz ez? Vagy meg tudod kérdezni?
Ha nem gond!
Vendég

Vero! Amit vettem a buszvégen az 3 kilótól jó! Szóval van!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hát én ma elkísértem Gábore meccsre. Kb 2*10 percet voltam kint a pályán, a többit a kocsiban és a presszóban (nem kocsma Kép) töltöttem.. Cappuccino, tea, ropi, TV, elvoltam! Jó, mert bagózni nem is lehet bent és amúgy volt olyan pár perc is, amikor csak én ültem bent! Kép
A kinti hideggel még nem is lett volna bajom, de fújt is az a hülye szél! És a pálya körül nincsenek épületek, nem volt mi kicsit visszafogja a szelet.. Így el üdülgettem a presszóban! Kép

Eszti,
az Üvegtigrist is szeretjük nagyon, az első rész meg is van dvd-n, a másodikat is nemrég láttuk, és ha meg tudjuk valakitől normális változatban szerezni, akkor az is kell! Azért mondom, hogy normális változatban, mert úgy néztük a kettőt (nem mostanában volt.. Kép), hogy még mentek a képernyőn a számok, meg percek, meg mindenféle, ami egy kamerán van. Szóval még valami vágószobán át nem esett valami volt.. Kép de jó volt. Kicsit lassan indult szerintem, féltem, hogy úgy marad, de aztán beindult! Úgy érzem most azokra a poénokra mentek rá, ami bejött az elsőben is. Pl. káromkodás, Sanyika (most többet is beszélt Kép), stb.
Én ma sem főztem Kép általában anyu csinálja a kaját. Igaz elővettem a husit, azt mondta ő vesz elő csirkét, én meg csináljak karajból, de végül annyit vett elő, hogy azt mondta, szerinte még be se panírozzam, mert elég lesz ebédre az is, én meg majd vacsira frissen panírozom és rántom a karajt. Szóval husileves volt és rántott pipihusi! Kép Standard kaja! Kép

Vero,
igaz én még nem vagyok tapasztalt anyuka, de én is azt hallottam, hogy mindenkinek más válik be. Ki kell próbálni. Van aki esküszik az egyikre, az meg nem jön be a másik családnál...
Különben ezek a mai pelusok már mind Unisex-ek? Mert emlékszem régen volt olyan, amire ráírták, hogy Boy vagy Girl. Gondolom azért nem mindegy, mert más irányba folyik a pisi! Kép De akkor a maiak milyenek?
Én is úgy tervezem, hogy legalább két fajtát veszek, és lehet, hogy fajtánként két méretet. Mert olyat is olvastam, hogy valamelyik babára már az elején kicsit kicsi a Newborn méret, így neki Mini kell. Rengeteget úgysem akarok venni szülés előtt, mert majd meglátom mekkora lesz a lányka! Aztán majd Apa tud hozni. Szóval két márka, két méret. Én ezt vallom, így látatlanul, tapasztalatlanul, gyermektelenül! Kép

Erika,
gondolom, hogy jó volt a segítség, de elhiszem azt is, hogy most már jobb hármasban! Kép Az első pár napban biztosan kell a tapasztalt segítség, de én sem akarom, hogy anyu majd túlzásba vigye. Ki kell magam próbálni úgy is, hogyan boldogulok egyedül. Úgy válik igazán anyává valaki. Gondolom én.. Kép
Húúú, tényleg, nektek már csak négy hét, és fennáll a gyömöszkölés lehetősége! Kép Én meg még csak 10 hét múlva szülök!! Kép Kép
Mondjuk kicsit tartok tőle, hogy mi lesz utána, mert a 6 hét ugye lehet több is.. Remélem újra beindul majd minden hormon, vágy, stb. És fizikai akadályai sem lesznek. Én attól félek a legjobban, hogy fájni fog majd vagy mittomén..
Most nem kérem, hogy majd mesélj Kép csak annyi, hogy egyszerű volt-e vagy sem! Kép
Szolira már én is vágyom, azt remélem, hogy mire jön az igazi nyár, már én is szerzek egy kis színt! Mégsem nézhetek úgy ki, mint egy mentőautó! Kép

Gabi,
akkor már értem a törölközős dolgot! Kép De én tényleg takarónak néztem. Hiába, a te tapasztaltabb szemed jobban felismerte! Kép

Nadine 29+3 Kép

Kép

nadine81

Tényleg jó ez az édes hármas, bár holnap már csak ketten leszünk, mert apa dolgozik. A keddtől félek, mert el kell menni a doktornőhöz, s az egyedül izgalmas lesz. De megoldjuk. Ebédet úgy hozatjuk most egy darabig, a többi házimunkát meg majd megcsinálom, mikor Alízkám alszik.
Gabó, még látogatók nem voltak, csak a tesók, meg a szülők. Nem is igen hiányoznak még, persze mindenkit szívesen látunk, csak apránként jöjjenek. Kép

Nadine, majd mesélek!! Kép Kép Amúgy már nem érzem abszolút a sebem, csak érzem, hogy még meg van dagadva. De nem fáj. Azért megvárjuk amíg a doki is áldását adja. Kép

Nici, csoda jó a szoba! csak ámulok és bámulok. Mi ott lakunk, ahol a párod dolgozik. A József A. ltp-n. Tetszik neki a meló?? Pontosan mit csinál?
Vero, mi is pamperst használunk, eddig bevált.

Az Üvegtigris 1 2-t mi is láttuk, jó film. A párom odavan érte.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Van egy film aminek az a címe hogy Édes hármas! Na az a film nekem nagyon tetszett! Látta valaki közületek?

Nercsi! Nem tartasz az első szexuális együttléttől? Vagy már várod? Még vérzel?
A Patriknak hogy tetszik-e a meló az még nem egy kiforrott dolog. Egyenlőre elvan vele! Egy pár 14-18 éves kölökre kell felügyelnie! DVD filmmel simán le lehet őket kenyerezni! Kép

KépKép
nicika

nicika, még vérzek, de már csak éppen hogy. szerintem a héten már el is múlik.
azon nevettünk a petivel, hogy újra elveszi a szűzességem. már alig várom....

azért nem lehet olyn egyszerű azokkal a kamaszokkal.

miről szól a film lehet már láttam, de most nem emlékszem

Erika

Kép
Kép
nercsi

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:41-kor.

katus78

Eszti!

Más világ az egyik kedven cem!
Láttad a Halálos kitéröt?
Azon kiráz a hideg is!

katus78

Sziasztok!

Vero!Eleinte én is megvettem a drága pelust de aztán rájöttem,hogy az olcsóbb is jó!A buszvégállomásnál levő üzletben a legolcsóbb a pelenka.Popótörlőt viszont csak márkásat vettem.Éppen azt ami akciós volt.

Gabóca!Köszi!Jól telt a tegnap estém!Kép Kép Kép
Szoptatod nég Levit?Én sajnos csak 2 hónapig tudtam mert aztán elapadt a tejcim.

Nicika!Láttam az új képeket!Klassz a szoba.Pár függönnyel,hogy fel lehet dobni ugyanazt az ajtót.Jó így,hogy a bútor nem takarja el a szép falakat.

Nadine!Már az összes pelenka ha jól tudom unisex.Eleinte nagyon sok fog fogyni ezért szerintem az olcsóbbat érdemes megvenni.

Jó éjt mindenkinek!Eszti

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?