Sziasztok!
Hát én ma elkísértem Gábore meccsre. Kb 2*10 percet voltam kint a pályán, a többit a kocsiban és a presszóban (nem kocsma
) töltöttem.. Cappuccino, tea, ropi, TV, elvoltam! Jó, mert bagózni nem is lehet bent és amúgy volt olyan pár perc is, amikor csak én ültem bent!
A kinti hideggel még nem is lett volna bajom, de fújt is az a hülye szél! És a pálya körül nincsenek épületek, nem volt mi kicsit visszafogja a szelet.. Így el üdülgettem a presszóban!
Eszti,
az Üvegtigrist is szeretjük nagyon, az első rész meg is van dvd-n, a másodikat is nemrég láttuk, és ha meg tudjuk valakitől normális változatban szerezni, akkor az is kell! Azért mondom, hogy normális változatban, mert úgy néztük a kettőt (nem mostanában volt..
), hogy még mentek a képernyőn a számok, meg percek, meg mindenféle, ami egy kamerán van. Szóval még valami vágószobán át nem esett valami volt..
de jó volt. Kicsit lassan indult szerintem, féltem, hogy úgy marad, de aztán beindult! Úgy érzem most azokra a poénokra mentek rá, ami bejött az elsőben is. Pl. káromkodás, Sanyika (most többet is beszélt
), stb.
Én ma sem főztem
általában anyu csinálja a kaját. Igaz elővettem a husit, azt mondta ő vesz elő csirkét, én meg csináljak karajból, de végül annyit vett elő, hogy azt mondta, szerinte még be se panírozzam, mert elég lesz ebédre az is, én meg majd vacsira frissen panírozom és rántom a karajt. Szóval husileves volt és rántott pipihusi!
Standard kaja!
Vero,
igaz én még nem vagyok tapasztalt anyuka, de én is azt hallottam, hogy mindenkinek más válik be. Ki kell próbálni. Van aki esküszik az egyikre, az meg nem jön be a másik családnál...
Különben ezek a mai pelusok már mind Unisex-ek? Mert emlékszem régen volt olyan, amire ráírták, hogy Boy vagy Girl. Gondolom azért nem mindegy, mert más irányba folyik a pisi!
De akkor a maiak milyenek?
Én is úgy tervezem, hogy legalább két fajtát veszek, és lehet, hogy fajtánként két méretet. Mert olyat is olvastam, hogy valamelyik babára már az elején kicsit kicsi a Newborn méret, így neki Mini kell. Rengeteget úgysem akarok venni szülés előtt, mert majd meglátom mekkora lesz a lányka! Aztán majd Apa tud hozni. Szóval két márka, két méret. Én ezt vallom, így látatlanul, tapasztalatlanul, gyermektelenül!
Erika,
gondolom, hogy jó volt a segítség, de elhiszem azt is, hogy most már jobb hármasban!
Az első pár napban biztosan kell a tapasztalt segítség, de én sem akarom, hogy anyu majd túlzásba vigye. Ki kell magam próbálni úgy is, hogyan boldogulok egyedül. Úgy válik igazán anyává valaki. Gondolom én..
Húúú, tényleg, nektek már csak négy hét, és fennáll a gyömöszkölés lehetősége!
Én meg még csak 10 hét múlva szülök!!
Mondjuk kicsit tartok tőle, hogy mi lesz utána, mert a 6 hét ugye lehet több is.. Remélem újra beindul majd minden hormon, vágy, stb. És fizikai akadályai sem lesznek. Én attól félek a legjobban, hogy fájni fog majd vagy mittomén..
Most nem kérem, hogy majd mesélj
csak annyi, hogy egyszerű volt-e vagy sem!
Szolira már én is vágyom, azt remélem, hogy mire jön az igazi nyár, már én is szerzek egy kis színt! Mégsem nézhetek úgy ki, mint egy mentőautó!
Gabi,
akkor már értem a törölközős dolgot!
De én tényleg takarónak néztem. Hiába, a te tapasztaltabb szemed jobban felismerte!
Nadine 29+3