Sziasztok!
Saxi!
Ti szegények, hát tényleg Rátok jár a rúd
Nekem még nem volt szerencsém arcüreggyulladásban, de Anyum már mesélte, hogy milyen rossz. Jobbulást Nektek továbbra is és szorítok, hogy a Lányok ne rosszabbodjanak. Hétfőn gondolok Rád. Millió puszi Nektek!
Dia!
Ez igen
Ügyes vagy vásárlásügyileg
Köszönöm a tippeket a pénz elköltésére
Nekem is hihetetlen ez a 12. hét, de jó belegondolni, hogy talán a legrázósabb időszakon túl vagyok
Lelkiismeretfurdalás ügyileg tényleg nyugtatom magam, ma sajna Marci került előtérbe, de majd mesélek
Nálunk csirkepöri volt rizzsel, savanyúság. Palancsintát küldhetsz fénypostán
Köhögés
Jobbulást Nektek! Én kb. 2 hétig köhögtem, de hozzá kell tenni, hogy csak homeos bogyesszel gyógyítottam magamat pár napig. Nektek gyorsabb gyógyulást kívánok!
Gigi!
Tetszett ez a sámlis dolog, egyébként nem rossz ötlet! Mert azért abban én is bízom, hogy amikor már tényleg nagy lesz a pocak, Marci is jobban veszi az adásomat
De az ágyba helyezéssel még mindig problémáim vannak, vagy csak ejtsem be kb. 1 méter magasról
Fúj, de rossz vagyok. Esetleg valami darus szerkezet...
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a kismama ruhatárodat
Nagyon jól esett! Majd megbeszéljük, oké?
Egyébként épp ma akartunk menni itt Érden a C&A-ba, felmérni a kismamaruha-kínálatot, de sajna Marci közbeszólt
Hol is kezdjem, szörnyű volt a délelőttünk. Marcikám 7-kor kelt, szopi, majd most fagyitej helyett tápit próbáltam Neki adni. Csináltam 160 ml-t (Nestlé Beba 2), aztán annyit iszik belőle, amennyit akar, de sok reményt nem fűztem hozzá, hogy el is fogadja. Legnagyobb meglepetésemre simán megivott belőle 120-at. Aztán 1 óra múlva jött a feketeleves, mindent kihányt, a tápit, az anyatejcsit, mindent. És sírt keservesen, mert nagyon megijedt, ahogy mi is Gáborral. Jó fél-háromnegyed óra múlva próbálkoztunk reggelivel, mert tök jó kedve volt és mindent kinézett a szánkból. Valamennyit evett, nem erőltettük. Erre negyedóra múlva az is kijött belőle, de ezután annyira felkavarodott a pocakja, hogy már a lenyelt nyálát is visszahányta
. Adtam Neki hányás elleni kúpot, ami jól fejbevágta, meg egyébként is totál fáradt volt, de az ágyban (még kicsit felpócolva is) öklendezett. Így negyed 11-től aludt az ölemben 1,5 órát. Utána kis cici, és kérte a "gni"-t, azaz itta a vizecskét, alig győzte nyelni. Szerencsére totál jó kedve volt, ebédre kapott főtt krumplit, amit kézzel-lábbal hajlandó volt elfalatozni
Du. aludt még 1,5 órát, aztán most alma és szerencsére azóta semmi nem jött ki belőle. Most annyira be vagyok parázva, hogy hogy adjak Neki így tápszert, vagy melyik legyen a következő, mi volt a baja ennek a tápszernek? Túl sűrű volt? Pedig az előírás szerint készítettem, de lehet, hogy a tejcsi után nehéz volt a gyomrának. Egyszerűen tiszta görcs vagyok, mert össze-vissza 5 reggelre van még fagyitejem, aztán meg mi lesz? Hétfőn persze felhívom a dokinénit, aki gondolom hipoallergén tápit fog ajánlani, de az meg keserű... Régről van még Beba HA-m, amit majd talán kipróbálok, de minden köhintésétől ideggörcs fog kerülgetni, hogy most hány vagy sem. Bocsi,hogy ennyit rinyálok, írok itt össze-vissza, de annyira szörnyű volt látni, hogy hányt és csak sírt és sírt Szegényem
Egyébként előfordult valakinél ilyen hányás tápipróbálkozásnál, -cserénél? Holnap megpróbálunk körülnézni a DM-ben és nézni valami másik fajtát, de annyira bizonytalan vagyok.
Megyek, nem agyalok itt tovább.
Puszi Mindenkinek: Melinda
ui: egyetlen jó dolog a mai napban, végre valahára megnézték a házat! Õk voltak az elsők!