Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép
Lehet, hogy elfogúlt vagyok, de szerintem gyönyörűKép
Kép
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Nem vagy elfogult. Tényleg gyönyörü!!! Azok a nöbolondító szemek meg a szöke haj. Lestoppolnám a lányomnak már ha nem baj, hogy idösebb.Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Gigi!
Oli egyszerűen gyönyörű Kép Annyira imádom ezeket a messzibe meredő tekinteteket, úgy szeretnék ilyenkor a fejecskéjükbe látni. Marci is úgy tud nézni, hogy újból és újból szerelmes leszek Belé Kép Ma pl. a TV-ben valami mese volt és azok a csillogó szemek, amikkel nézett... Majd megzabáltam, de nem zavartam, hagy nézzen Kép
A Hír Tv honlapján még nincs feltöltve ez a műsor, mert ma 23:05-kor és pénteken 16:05-kor még ismétlik. Gondolom csak jövő héten lesz a neten is. Megpróbálom feltölteni a linket, ahol lenne ill lesz majd: http://www.hirtv.hu/?tPath=/musorok/&article_id=45514
Ha jól veszem ki, akkor ez a kruppos a 126. adás.

Remélem Oli drága ma már csak fosizott és ürítette a vírusokat. A kajcsi majd visszatér, de ha iszik az tényleg nagyon jó, mert folyadék az kell mindenképp. Ügyesek vagytok és meggyógyultok!
Ez a László kórház tényleg nem semmi. Igaz, hogy a SOTE-n az anyukák elhelyezése tényleg gázos, de a személyzet aranyos. Tudom, hogy már sokat írtam ezt, de annyira hálás vagyok nekik.

Szilvi!
Nem semmi, hogy Gergő még betegen is evett. KépMarcikám olyankor csak nyamnyogott Kép Elhiszem, hogy rinyálsz ezektől az oviból hazahozott betegségektől, pláne, hogy mostanában elég durva dolgokat hall az ember Kép

Györesz!
Norbika mikor is kapta a 15. hós oltását? Nem írtam, hogy lettek volna mellékhatások. De lehet, hogy az őszieknél olvastam, hogy majd a 18. hós lesz a durvább?
Na milyen volt az éjszaka? Nappali alvás?

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

A hajamról egyenlőre nem teszek fel képet, mert nem vagyok vele megbékélve, ugyanis mikor az uncsitesóm (fodrász) megcsinálta nagyon tetszett, aztán reggelre elaludtam és levizeztem és azóta nem annyira jó, de az nyugtat, hogy max egy hónap és újra olyan lesz mint volt!

Ahogy az egy éves paramétereket elnézem Norbi nagyon le van maradva a súllyával!Kép Jegyzetelem a paramétereket és ha mind meglesz akkor felteszem a táblázatot!

Melinda!
Norbinak semmi baja nem lett az oltástól és mióta ez az új fajta van még senkit nem hallottam panaszkodni!
Az éjszakánk szerencsére hasonlóan sikerült, lehet hogy a fognyűvő manók megpihentek!Kép

Szilvi!
Sajnálom, hogy Gergő is nyűgi! Jó lenne ha feltennél Róla képet, olyan rég láttam!

Gigi!
Tényleg nem vagy elfogult, gyönyörű a nagyfiú!!!Kép
Örülök, hogy jobban van Olika!!!
Én mindenféleképp megpróbálom a bölcsit, mert iszonyat kevés lesz a gyes és hát a muszáj nagy úr, de ha Norbi nagyon beteges lesz, akkor visszacsinálom az egészet!

Úgy várom a pénteket, mert szülinapom alkaalmából elmegyek apával egy kicsit romantikázni és a gyerkőcöt itthon hagyom egy éjszakára anyuéknak! Remélem jól fog sikerülni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

SzilviKép
Olikám már össze lett adva Liliánával. De ha valamiért nem jön be Saxi lady-nek a fiam akkor esetleg beszélhetünk a frigyről. Bár hát öregebb is, meg a nők amúgy is korábban roggyannak meg (amit meg is értek), nem is tom..........Kép

MelindaKép
Tényleg vannak olyan jó pillanataik ezeknek a szarosoknak.Kép Én egész nap csak puszilnám.
Ne tudd meg, hogy mi történt hétfő este!!! Ültünk fent hárman és egyszer csak oda jött Olika és megpuszilta a szám, utána bevette a szájába a mutató ujját és elkezdett somolyogniKépKép Azért lepődtem meg teljesen mert soha nem pusziltam meg szájon, mert nem szeretem ha szájon csókolják a piciket. De azért tök jót röhögtünk. Gondolom látta, hogy Viktort mindig mepszulim ha jön haza!!! Hihetetlen, hogy milyen agyuk van!!! Vigyázni kell velük. Köszi a Hír tv-s linket. Olivér talán ha egyszer mászott a lépcsőn (bánatomra), ő mindig felnött módjára közlekedett. Én azt hittem eddig, hogy ez a normálisKép De ha két hónap múlva gyököt von akkor azét az fel fog tünniKép

Többiek hol vagytok???

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Mi aztán jó egyszerre írtunk!
Norbi is állandóan puszilgat minket és Õ mindig úgy ügyeskedik, hogy szájon pusziljon, ha véletlen beteg vagyok és félek hogy elkapja és próbálom kikerülni a szájrapuszit akkor megfogja az arcomat és képtelenség kitérni a szájrapuszijától! Annyira imádom! Olyan jó érzés, hogy mostmár Õk is egyértelműen ki tudják mutatni az érzésüket, folyton levesz a lábamról, nem is tudom, hogy lehet így megnevelni egy gyereket, rosszat csinál, megszidom, Õ meg odaszalad, átölel és megpuszil, én meg nem tudok komoly maradni!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Marcival én is így vagyok, hogy moroghatok Rá, hogy milyen rosszaság, Õ erre rám mosolyog! Mit lehet erre tenni: én mindig megpuszilgatom, megölelem. Ennyit a következetes anyukáról Kép De nem érdekel.
Marci kb. 2-3 hete kezdte a szájra puszit, a legnagyobb meglepetésemre. Fürdetés végén készültem kivenni a kádból és ott állt a kád végében (egyébként az egész fürdés alatt áll Kép), mire lehajolok és cuppantott egy jó kis nyelveset a számra. Nagyon jól esett és annyira édes volt, mert vigyorgott utána ezerrel (ha nem is olyan kis szendén, mint Oli Kép). Azóta gyakran puszilkozunk szájon, ha nem is így terveztem... Egyébként arcra nálunk általában úgy sikerül a puszi, hogy odanyújtjuk az arcunkat, Õ pedig odahajol és szimatol egy nagyot Kép De azért néha jól végig is nyal puszi ürügyén!

Györesz!
Mikor is van a szülinapod? Kívánom, hogy jól sikerüljön a romantikázás! Kép
Éjszaka Kép Hajrá így tovább!

Gigi!
Oli lépcsőmászása illetve lépcsőn járása nem akármi! Kép Marci mászik ezerrel felfelé, de csak addig buli, amíg nem vagyunk mögötte, úgy rohan felfelé, mint a gőzeke. Amint meglát maga mögött, rögtön lelassít és hátrafelé sandít. Így néha akár 5 percbe is belekerülne a felfelé út, így inkább felkapom és felcipelem. Ennyi könnyebbség járt volna nekem... Kép

Már derékig a fiókokban és a szekrényben van, úgyhogy inkább megyek.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SZIASZTOK!
KÉPZELJÉTEK TEGNAP OLI FELHÍVOTT.KépPONT SZUNYÓKÁLTAM DOMIVAL ÍGY NEM VETTEM FEL A TELCSIT.ERRE AZ OLI KIKAPCSOLTA A GIGI TELEFONJÁT.ÉN MINT AZ ÕRÜLT PRÓBÁLTAM ELÉRNI MERT AZT HITTEM BAJ VAN.AZTÁN AMIKOR BEKAPCSOLTA GIGI A TELEFONT LÁTJA,HOGY EGY CSOMÓSZOR KERESTEM ÍGY Õ IS AZT HITTE NÁLUNK VAN BAJ.SZÓVAL KÖLCSÖNÖSEN RÁHOZTUK EGYMÁSRA A FRÁSZT.Kép

VOLTUNK MA TANÁCSADÁSON.DOMI 10 KILÓ 40 DEKA ÉS 80 CENTI.A JÓ HÍR,HOGY EZ A ROTA OLYAN MINT A BÁRÁNYHIMLÕ,MOST MÁR IMMUNIS LESZ RÁ.KOP-KOP!!!ÁLLÍTÓLAG MÉG VÉDÕOLTÁS IS VAN ELLENE.AJÁLOM ANNAK AKI MÉG NEM ESETT ÁT RAJTA ÉS NEM IS SZERETNE!Kép

LÁTTÁTOK,HOGY A CORÁBAN BABA-MAMA HÉT VAN 14.IG?MELINDA GONDOLOM TE TUDSZ RÓLA.KépNAGYON JÓ RUCIK VANNAK A TÖRPÉKNEK,HOLNAP MI IS KILÁTOGATUNK.KépESTE JÖVÖK!PUSZI MINDENKINEK!DIA

GYÖRESZ!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Jó volt ez a telefonos keverés-kavarás Kép Jót rötyögtem rajta, de végül gondolom Ti is! Kép
Az igazat megvallva, mi már tegnap megnéztük a Cora-ban ezt az akciót. Gondolkodtam, hogy ajánlam-e itt Nektek, de "csak" rucik miatt nem akartam. Nem gondoltam volna, hogy Téged is érdekel, bocsi. Viszont tegnap emiatt egy csomóan voltak. És folyamatosan mondogattam Gábornak,hogy "nézd, még egy pocakos anyuka", "nézd, még egy!", nekem meg nem esett le, hogy az akció miatt, mert ugye mi hetente járunk és nem kifejezetten az akciók miatt.

Gigi!
Olika jót kavart Nektek! Most már tényleg meggyógyult, ha ilyen csínytevésekre képes Kép

Györesz!
Igaz is, nem kell a szülinap pontos napja Kép Ma is kapsz egy köszöntést! Kép

Születésnapod alkalmából sok-sok boldogságot Neked!

Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia, Melinda!
Nagyon édesek vagytok, de csak holnap lesz a szülinapom (a 29.), de azért nagyon szépen köszönöm!!!!!!

Dia!
Jó lehetett ez a telefonos sztori. Norbi egyszer a báttyámat hívta fel Amcsiba, úgy hogy én nem is vettem észre, aztán hívott a tesóm, hogy mondjam gyorsan mi újság én meg csak néztem, hogy miért kérdezi ezt, hisz én nem hívtam!Kép

Melinda!
Ennyit az éjszakákról! Norbi már fél 1-kor nállam landólt, mert addig kb. fél óránként kellett bemennem hozzá és hát mellettem is elég nyugtalanul aludt, gyakran felsírt. Szegényke már délelőtt tök álmos volt, ebéd után hamar el is aludt, de akkor meg elkezdtek furni, úgyhogy max. háromnegyed órát aludt, így mostmár szunyál, remélem ki akarja aludni a fáradalmait, de azt méginkább remélem, hogy holnap éjszaka jól fog aludni, amikor nem leszek itt!

Majd még benézek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Elfelejtettem gratulálni Domi súlyához és magasságához Kép Gratula Kép

Györesz!
Nem baj, akkor holnap is kapsz köszöntést Kép Te még csak 29 éves leszel????????? Te vagy itt szerintem a legfiatalabb köztünk. Én már 30 leszek, ami egy kicsit elkeserít. De aszongyák, hogy van élet a 30-on túl is Kép
Éjszaka Kép Biztos, hogy a foga zavarja Norbikát, ha még melletted is nyugtalanul alukált. Egyébként Marcin is észreveszem mostanság, hogy délelőtt már 3 órányi fennlét után dörzsöli a szemét (pedig végigalussza az éjszakát), de nem akarom letenni, mert akkor du. is kéne aludnia, amire semmi garancia, hogy sikerülne is. Akkor viszont estére tiszta zizzancs lenne Szegényem. Viszont így simán elalszik ebéd után Kép
Merre lesz a romantikátok, ha megkérdezhetem?

Mi ma mértünk Marcit és átlépte a 12 kg-os határt Kép Sajna ezt már a derekamon is érzem, amikor berakom az ágyba. Csajok, el nem tudom képzelni, hogy hogy fogom berakni az ágyba Marcit, ha nő a pocakom, mert ahogy most berakom, már most nyomja a hasamat a rács felső része.

Pusz és mindenkinek jó éjszakát: Melinda (10+6)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Na ezt a "Te még csak 29 leszel?"-t úgy kérdezted, mintha Te már legalább 35 lennél! Tényleg Én lennék a legfiatalabb? Miért Gigi is már 30? És a Dia? Kata? Szerintem még Õk sem harmincak, vagy csak lemaradtam a szülinapokról!Kép
Azt hiszem Kispesten van az az étterem ahol voltunk már kettesbe Apával és most is odamegyünk, aztán megyünk hozzájuk és élvezzük, hogy csak egymásra kell koncentrálnunk!Kép

Növöget már a hasad, vagy még semmi jele?
Szopival hogy álltok?????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Ez a telefonos sztori tényleg jó volt.Kép De csak onnan vettem észre, hogy kikapcsolta a telefonom, hogy Viktor a vonalason keresett és ott sosem szokott. Erre látom, hogy már hatszor keresett a Dia. Felhívom erre elkezdi magyarázni, hogy én kerestem őt. A végén már azt hittem, hogy szimplán meghülyűltem, hogy nem emlékszem rá. De aztán leesett, hogy van nekem egy telefonközpontosomKépKép Állandóan a telefonomat lesi mert az apja meg az ő képe van rajta.

GyöreszKép
Én három hete voltam 30......... Eléggé lesújtottKépKép Mert az még jól hangzik, hogy huszonéves, na de, hogy harmincas. Én is nagyon boldog szülinapot kívános neked!! És érezzétek jól magatokat (egymástKép) holnap. Szerintem is Te vagy a legfiatalabb. Bár Zsófi gyanús!!

MelindaKép
Érdemes elmenni a Corába?
Ezek a majmok tényleg nagyon rafináltak már. Olivér olyan szinten anyás lett a kórház óta, hogy állandóan a fenekemben van. Csak velem jó játszani, csak velem jó sétálniKép Vett neki a Viktor az Ikeában egy sátrat. Na abban kell ülnöm veleKép Viktor próbált bemászni de kilökdöste a fejét és hajtogatta, hogy anya-anya.

Ma már csak egyszer volt kakiKép És a kedve is jó. Lassan a kajálása is visszatér a rendes kerékvágásba. Anyuéknál kétpofára tömte a kolbászt és a sonkátKép

Jó éjt mindenkinek! Puszi

KépKép
gigi28

GyöreszKép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Györesz!Kép
Sajna én már az idén 31 leszek:KépDe ari vagy,hogy 29-nek néztél.KépAzért az USA-be kicsit húzós telefonálni.Még jó,hogy nem csinált 100 ezres számlát Norbika.KépKép

Melinda!Kép
Köszi a dicséretet,de Ti se panaszkodhattok Marci méretei miatt!KépGratula.Kép
Puszi:Domikám"mindenkinek"ad az arcára puszit úgy,hogy kinyitja a száját és odanyomja az archoz.KépNekem "időnként"a számra is ad,ilyenkor jót nevetünk és úgy kell leállítani mert nagyon belelkesül.KépMit fog ez a csajokkal művelni?Kép
Ketteske jól van??

Gigi!Kép
Puszilom a kis Vinetu telefonbetyárt.KépÖrülök,hogy megjött az étvágya.Domi is nagyon anyás a betegség óta.Még játszani is úgy játszunk,hogy ül az ölembe a szőnyegen:KépKép

Mindenkinek szép estét,éjszakát!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Persze, ahogy leírtam, én is somolyogtam, hogy úgy írtam, mintha már a nyugdíjamra készülnék Kép Bár most el kezdtem gyanakodni Zsófira, hogy tán Õ a legfiatalabb...
Este érezzétek magatokat nagyon jól és sikerüljön minden úgy, ahogy Ti szeretnétek!
Ketteske miatt egy picit a méhemet érzem már kidomborodni, de "Miatta" még csak ennyi. Viszont az emésztésem... A hasam néha úgy felpuffad, hogy akár 6 hónapos terhesnek is nézhetnek. Tegnap is így volt, amikor éhség ellen egy kis ropit falatoztam. Na az ebben lévő élesztő kb. fél óra múlva olyan lufit csinált a hasamból, hogy rossz volt nézni Kép
A szopi még tart reggel és este. Reggel pótlok fagyitejjel, de sajna a készletem már csak jövő hétre elegendő. A hétvégén kipróbáljuk a tápit. Este még elegendő Neki a cici, ha nem is túl sok, de nem igényel többet, mert fáradtka. Viszont reggelente érzem Rajta, hogy a cici nem elég, mert szopi után ül az ölemben és tegnap és ma is húzgálta a pólómat. Tegnap még az üres (használaton kívüli) jobb cicire is rácuppant úgy szemben ülve velem. Úgy sajnáltam Kép

Gigi!
Sátor Kép Elképzellek, ahogy ott csücsülsz Olival a sátorban Kép Szegény Viktort meg kiebrudalja a kis terrorista Kép Marci egyébként kórház nélkül is totál anyás mostanság. Nem tudom honnan jött Neki? Ja és totál fáradt már 3 óra fennlét után is. Már most dörzsölte a szemét peluscsere közben, pedig negyed 8-kor kelt.
Csak az akció miatt tuti nem mentem volna el a Cora-ba, és így utólag be is igazolódott. Mi össze-vissza 2 db 350 (!) Ft-os kombidresszt vettünk Marcinak. Voltak dögivel 700-800 forintért, de én már nem verek ennyiért venni Neki, mert gyakran kicsik Kép Tényleg nem hatódtam meg a ruci felhozatalon. De azért vettem magamnak egy szopis melltartót Ketteske ürügyén, mert az tényleg olcsó volt. De szerintem az senkinek sem aktuális most itt.
Örülök, hogy Oli megint rákapott a disznótorosra Kép Egy kaki, hurrá! Kép Kép Kép

Dia!
Köszike a gratut, de remélem nem gömbölyödik túlzottan tovább Marci, mert tényleg nagyon nehéz már. És ahogy elnéztem a Cora-ban a sok pocakos kismamát, hát rögtön rosszul lettem, ahogy belegondoltam, hogy fogom én ilyen lufiként a kis lufimat emelgetni Kép
Puszis Domi Kép Még mindig nem hazudtolja meg magát a kis Casanova Kép
Ketteske jól van Kép Bár tegnap a ropifalatozás után egy kicsit görcsölgettem, aztán gyorsan magnézium és alvás. Jövő héten megyünk a 12. heti uh-ra, már nagyon várjuk Kép

Megyek Marcival Marci-rucit teregetni. Kép

Puszi: Melinda (11+0)

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Ahogy megígértem, ma is Kép:

Isten éltessen születésnapod alkalmából! Sok-sok boldogságot kívánok!

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mindenkinek mégegyszer köszönöm a köszöntést, arik vagytok!

Melinda!
Hát biztos nem lesz egyszerű a nagypocakos élet egy kis örökmozgó mellett, na meg még emelgetni is!Kép
Norbival az elején én is állandóan fel voltam puffadva, sokan nem is értették, hogy miért akarok olyan hamar nagyobb, esetleg kismama gatyót hordani, hisz ilyenkor még nem nagy a has, ja csak éppen úgy fel voltam fújódva, hogy szűk volt minden gatyóm!
Gondolok Rátok jövőhéten! Lehet, hogy hülye kérdés, de milyen újra átélni azt, ami olyan mintha csak most lett volna? Nagyon más, vagy ugyanolyan? Én valahogy annyira nem tudom még elképzelni, hogy újra babát várjak, hisz még olyan picinek érzem Norbit. Ez nem azt jelenti, hogy ellene lennék, csak valahogy nem tudom elképzelni! Bocsi, ha hülyeséget írtam!Kép

Gigi!
Sátor!Kép
Norbi is nagyon anyás, pedig Õ nem is volt korházba és mégis állandóan a seggembe van és cipeli utánnam a játékait, ha a fürdőszobába vagyok akkor ott autózik, vagy szétszedi a fürdőszobát, ha a konyhába, akkor ott, néha lépni alig tudok! Szerintem ez egy ilyen korszak, de persze tuti, hogy a kórház is rátett még egy lapáttal!

Dia!
Norbi is nagyon puszilkodós, állandóan csólkolgat! Ezek a fiúk már csak ilyenek, rajtunk gyakorolnak!Kép

Ma már nem tudok írni, de majd szombat este bepótolom!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok, itt gyanús Zsófi Kép!

Györesz
Nagyon Boldog Szülinapot!!! Kép
Kép

Melinda
Tényleg izgi lehet, ahogy növekszik ketteske. Kép Belegondolok, hogy nem is olyan régen még azon izgultunk, hogy ott legyen, most meg már mindjár 12 hetes! Azon már én is gondolkoztam, hogy nagy pocakkal, hogyan lehet emelgetni a már meglévő kisembereket...de majd ráülteted a pocakodra Kép ketteske meg majd tartja bentről Marci popsiját.

Gigi, Dia Kép
Szerintem itt az ideje, hogy a fiúknak beszerezzetek egy külön bejáratú telefont. Kép

Saxi Kép
Ti, hogy vagytok? Remélem már levonult minden nyavaja, és mindenki jól van...Te is!

Csak a gyanú eloszlatása végett...én márc. 9-én leszek 29. Kép Kép

puszi
nmzsx

Voltunk ma a Corában,sikerült 31 ezret otthagynom.KépMa nem írok többet mert hulla vagyok!Fáj a torkom,gyenge vagyok és Domi se aludt ma egy szemet se így az idegeim is kivannak:KépKépPuszi.Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
A puffadás Marcinál is megvolt, úgyhogy ez most nem lep meg. A gatyóim egy kivételtől eltekintve mind kényelmetlenek már.
Hidd el, nem írtál hülyeségeket! Még néha én sem akarom elhinni és olyan hihetetlen, hogy újra babát várok. Tényleg furcsa érzés. Marcival a terhesség azért volt furcsa (bár nem ez a legjobb szó rá), mert az első volt és minden új volt, most pedig hihetetlen belegondolni, hogy nem kell 7 hónap és egy picivel és egy kicsivel fogok "birkózni".
Egyébként Ketteske-terhességem teljesen más olyan szempontból, hogy teljesen másképp élem meg, persze izgulok most is, de szerintem kevésbé, mint Marcinál. Például a legelején a mensi jellegű görcsöknél nem rinyáltam, bezzeg Marcinál... Most a folyamatos hányinger, fáradtság lepett meg, bezzeg Marcinál semmi sem volt. Kiváncsi vagyok mennyire lesz más a hátralevő idő.
Az viszont még mindig fennáll, hogy kevésbé koncentrálok Ketteskére, amitől még mindig lelkiismeretfurdalásom van. Bár ha jól végiggondolom, akkor az egyik pillanatban Marcira gondolok, rohanok utána stb, másik pillanatban pedig Ketteskére (mit csinálhat, mit egyek, hogy jó legyen Neki stb.) Kép Úgyhogy a siserihad teljesen lefoglalja a napomat Kép
Gondolok Rátok nagyon Kép Kép Kép

Zsófi!
Oké, akkor megbeszélem Marcival, hogy lovagolja meg a hasamat, meg Ketteskét Kép Kép Kép Tényleg bele nem tudok gondolni, hogy mi lesz majd, de ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy más is megcsinálta (pl. Anyukám), akkor én sem lehetek bénább Kép
Kinevezlek a topik csitrijének Kép Kép Kép 29 és csak márciusban, na de ilyet Kép

Dia!
Mama-mia! Mire költöttél 31 ezret? Csak babacuccra? Mert ha mást is vettetek, akkor azt én is utánatok tudom csinálni, de ha csak babacuccot, akkor minden elismerésem.
Ha kipihented magad, akkor beszámolót kérünk a Cora felvásárlásáról Kép Kép Kép
REmélem a torkod helyrejön, és holnap kutya bajod!

Saxi!
Én is épp msot este gondoltam Rátok. Mi van Veletek? Gyógyulgat a család? Nődokihoz sikerült eljutnod? Elnézést, hogy folyamatosan zaklatunk ezzel, de aggódunk Érted. Millió puszi! Ha tudsz, írj pár sort!

Gigi!
Átállsz éjszakai műszakra? Kép Oli ma mit evett? Pacalt? Kép

Mindenkinek szép estét!

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Én kitaláltam valamit, hogy hogyan tudnád majd Marcit kiszedni az ágyból amikor nagy lesz a pocakod. Lehet, hogy kiröhögsz, de szerintem használható. Szóval: mi reggelente a csapnál mosunk fogat, úgy hogy Olikám rááll a maméktól kapott szuper sámlira. Imádja. Mi lenne ha reggelente amikor ki akarod halászni az ágyból akkor megkérnéd, hogy álljon rá??? És akkor sokkal kissebbet kéne emelned rajta!! Megmondom őszintén én félteném ketteskét a kis dagi súlyátólKép Már akartam mondani, hogy van tök jó terhes farmer gatyóm ( a C&A-ba vettem, talán ha egy hónapot hordtam)és egy krémszínű nadrágom is. (amit nagyon alkalmi vételben 28 ezerért vettemKép) Nagyon szívesen odaadom neked. És nyárra is van egy-két nagyon jó felsőm meg gatyám. Szólj ha kell. Olika ma a rakott krumpliból a kolbászt etteKép

Most megyek mert már megszólt a Viktor, hogy most van netezek vagy nézem a tv-t. Látszik, hogy férfi, nem érti, hogy hogy lehet egyszerre több dologot csinálni.

Puszi

KépKép
gigi28

Györesz!

Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Sok boldogságot és minden jót kívánok!
A kettesben töltött estéhez,jó szórakozást.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok,de sajnos nagyon gázos a helyzet.Kép
Egyre rosszabbul vagyunk.Kép
Megint arc és homloküreg gyulladássá fajult a dolog.
Most Isti és én vagyunk benne,remélem a gyerekeknél nem lesz,mert nagyon fájdalmas.
Nem tudok lehajolni,és ha kifújom az orromat potyagnak a könnyeim annyira fáj.KépKép
Alig tudok felkelni,mert szédülök,mint a liba.
Elvileg hétfőn megyek a nőgyógyászhoz,persze csak akkor ha javul a helyzet,mert így még a boltig sem tudok elmenni.
Anyukám segít amit tud,de apu is lázasan fekszik már napok óta.

Kívánom,hogy jobban teljenek a napjaitok mint nekünk.
Ha tudok jelentkezem.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!
Melinda!Kép
10 ezerért vettem rucikat Dominak/melegítő,farmer ing,badyk,polár felső/.10 ezerért vettem/pelust,popsitörlőt,béby tejet,wc szűkítőt,mosóport/Aztán még 11 ezer volt/felvágott,üdítő,kenyér,tej,sajt,zöldségek,Nekem egy kismama felsőKépKép/Szóval nem mind a Domié,de a legtöbbet mégis Neki vásároltam.KépAzt hiszem ezt Te is utánam tudod csinálni.Kép
Ha mentek a Corába 3 dolgot tudok ajálani.Kép1.Kismama felső nagyon jó pamut anyagú,nyakánál,kezénél olyan mintha ing lenne alatta"nekem tetszik"3000ft. 2.Kacsamájas krém"isteni fincsi"2500ft/kg.Csak 20 dekát vettem de tegnap este mind a hárman harcoltunk érte.Kép 3.Sága-baconos-füstöltsajtos rolád.999ft/kg Ez is nagyon fincsi felvágott,máshol még nem is láttam ilyet.

Köhögés:Az éjjel nem sokat aludtunk.KépMind a hárman köhögtünk de szerencsére Domi a leg ligh-abb közöttünk.3x kellett visszaaltatnom.

Olyan fura,hogy már a 12.hetet taposod.KépMindjárt itt a félidő aztán hipp-hopp elszalad a maradék és mehetünk megcsodálni a kis jövevényt.KépSzerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod ketteske miatt,hisz ha világra jön akkor Marcika lesz majd picit háttérben.

Én nem láttam 350ft-os badyt a Corában.KépIgaz mi a fótiban voltunk.

Mi ma a menü Nálatok?KépItt Bakonyi sertéshusi+nokedli és sok-sok palacsinta.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Saxi!Kép
Igazán sajnálom,hogy ennyire súlyos Nálatok a helyzet!KépJobbulást kivánok az egész családnak!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Ti szegények, hát tényleg Rátok jár a rúd Kép Nekem még nem volt szerencsém arcüreggyulladásban, de Anyum már mesélte, hogy milyen rossz. Jobbulást Nektek továbbra is és szorítok, hogy a Lányok ne rosszabbodjanak. Hétfőn gondolok Rád. Millió puszi Nektek!

Dia!
Ez igen Kép Ügyes vagy vásárlásügyileg Kép Köszönöm a tippeket a pénz elköltésére Kép
Nekem is hihetetlen ez a 12. hét, de jó belegondolni, hogy talán a legrázósabb időszakon túl vagyok Kép Lelkiismeretfurdalás ügyileg tényleg nyugtatom magam, ma sajna Marci került előtérbe, de majd mesélek Kép
Nálunk csirkepöri volt rizzsel, savanyúság. Palancsintát küldhetsz fénypostán Kép
Köhögés Kép Jobbulást Nektek! Én kb. 2 hétig köhögtem, de hozzá kell tenni, hogy csak homeos bogyesszel gyógyítottam magamat pár napig. Nektek gyorsabb gyógyulást kívánok!

Gigi!
Tetszett ez a sámlis dolog, egyébként nem rossz ötlet! Mert azért abban én is bízom, hogy amikor már tényleg nagy lesz a pocak, Marci is jobban veszi az adásomat Kép De az ágyba helyezéssel még mindig problémáim vannak, vagy csak ejtsem be kb. 1 méter magasról Kép Kép Kép Fúj, de rossz vagyok. Esetleg valami darus szerkezet... Kép
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a kismama ruhatárodat Kép Nagyon jól esett! Majd megbeszéljük, oké? Kép Egyébként épp ma akartunk menni itt Érden a C&A-ba, felmérni a kismamaruha-kínálatot, de sajna Marci közbeszólt Kép

Hol is kezdjem, szörnyű volt a délelőttünk. Marcikám 7-kor kelt, szopi, majd most fagyitej helyett tápit próbáltam Neki adni. Csináltam 160 ml-t (Nestlé Beba 2), aztán annyit iszik belőle, amennyit akar, de sok reményt nem fűztem hozzá, hogy el is fogadja. Legnagyobb meglepetésemre simán megivott belőle 120-at. Aztán 1 óra múlva jött a feketeleves, mindent kihányt, a tápit, az anyatejcsit, mindent. És sírt keservesen, mert nagyon megijedt, ahogy mi is Gáborral. Jó fél-háromnegyed óra múlva próbálkoztunk reggelivel, mert tök jó kedve volt és mindent kinézett a szánkból. Valamennyit evett, nem erőltettük. Erre negyedóra múlva az is kijött belőle, de ezután annyira felkavarodott a pocakja, hogy már a lenyelt nyálát is visszahányta Kép. Adtam Neki hányás elleni kúpot, ami jól fejbevágta, meg egyébként is totál fáradt volt, de az ágyban (még kicsit felpócolva is) öklendezett. Így negyed 11-től aludt az ölemben 1,5 órát. Utána kis cici, és kérte a "gni"-t, azaz itta a vizecskét, alig győzte nyelni. Szerencsére totál jó kedve volt, ebédre kapott főtt krumplit, amit kézzel-lábbal hajlandó volt elfalatozni Kép Du. aludt még 1,5 órát, aztán most alma és szerencsére azóta semmi nem jött ki belőle. Most annyira be vagyok parázva, hogy hogy adjak Neki így tápszert, vagy melyik legyen a következő, mi volt a baja ennek a tápszernek? Túl sűrű volt? Pedig az előírás szerint készítettem, de lehet, hogy a tejcsi után nehéz volt a gyomrának. Egyszerűen tiszta görcs vagyok, mert össze-vissza 5 reggelre van még fagyitejem, aztán meg mi lesz? Hétfőn persze felhívom a dokinénit, aki gondolom hipoallergén tápit fog ajánlani, de az meg keserű... Régről van még Beba HA-m, amit majd talán kipróbálok, de minden köhintésétől ideggörcs fog kerülgetni, hogy most hány vagy sem. Bocsi,hogy ennyit rinyálok, írok itt össze-vissza, de annyira szörnyű volt látni, hogy hányt és csak sírt és sírt Szegényem Kép
Egyébként előfordult valakinél ilyen hányás tápipróbálkozásnál, -cserénél? Holnap megpróbálunk körülnézni a DM-ben és nézni valami másik fajtát, de annyira bizonytalan vagyok.

Megyek, nem agyalok itt tovább.
Puszi Mindenkinek: Melinda

ui: egyetlen jó dolog a mai napban, végre valahára megnézték a házat! Õk voltak az elsők! Kép

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

SaxiKép
Nagyon sajnállak titeket. Kívánom, hogy gyorsan gyógyúljatok meg. Szörnyű betegen a gyerekekkel foglalkozni. Minden jót kívánok nektek és kitartás!!! Sok puszi!

MelindaKép
Tápszer......... Olivér sosem hányt tőle. Ha nem ízlett neki akkor meg sem itta. Mi is többet kipróbáltunk. Mi lenne ha nem tápot adnál neki, hanem babatejet? Szerintem ennyi idősen nem kell már neki táp. Lehet, hogy túl nehéz volt.
Sajnos tudom, hogy milyen szörnyű amikor hány a gyerek. A legrosszabb, hogy ő is annyira megijed, hogy aztán meg azért okizik.
Nagyon szívesen adom a rucikat, legalább kiszolgáják az árukat. 42-es a farmer.
Na, hogy hogyan tedd be a nagyfiút az ágyba???..... Na hát mindent én sem tudhatokKépKépKép De ez a bedobás nem hangzik rosszúlKépKépKépKépKépKép Esetleg még azt lehetne csinálni, hogy kivehetősre csináltok két-három rácsot (azt nem tudom, hogy hogyan ) és akkor ott ki meg be tudna mászni. Vagy: nekünk van egy utazó ágyunk aminek az egyik végét le lehet zipzározni. Végszükség esetén is jó lenne, amikor már magad sem tudod nagyon elviselni. (na milyen rózsás jövőképet festettem nekedKépKép) Na megyek, nem is ontom tovább a jobbnál jobb ötleteketKép

GyöreszKép
Igértél nekünk beszámolót!! Vagy még mindig a hatása alatt állsz????Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!Kép
Fúú,ez a hányós sztori elég gázos lehetet.KépValóban elég szörnyű,megrázó amikor az ember gyereke hány.Kép
Tápi:Szerintem próbáljátok meg a Nestle baby tejet.Könnyebb mint a tápszer és finom édes mint az anyatej.Domi is azt issza már.Vagy sima tehéntejet is megpróbálhatod hisz nagyfiú már Marcika.KépSzerintem fölösleges tápszerrel kisérletezni,hogy melyik is volna jó.

Ágy:Valamikor valamelyikKéptopikban olvastam,hogy egy csaj kivett 2 rácsot és a lurkó ha felébredt vagy aludni akart ott közlekedett az ágyban.Pl:ha éjszaka felébredt kibújt a lukon és bemászott hozzájuk a nagyágyba.Kép"Csak egy ötlet."Vagy az ágy egyik oldalát lenyitósra megkellene csináltatni.Vagy van olyan kisheverő/Pannának is ilyen van/,aminek az oldalán van egy kis perem direkt arra,hogy a gyerkőc ne essen le az ágyról.Több ötletem nincs.KépPalcsit küldöm fénypostával.Kép
Bocsi,de be is fejezem az okoskodást mert annyira fáj a fejem egész nap,hogy szédülök és hányingerem van.Kép Vérnyomim 103/60 a kv se segít.KépPuszi.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat! Lehet, hogy babatejet nézek holnap Neki, remélem azt is lehet kapni a DM-ben. Én is agyaltam már azon, hogy erős, nyomós volt a pocakjának. Ennek ellenére, baromira rinyálok, hogy mi lesz a következő alkalommal.
Ja és a hányás. Én eddig is tudtam, hogy ennél rosszabb nincs, amikor nézed a saját gyereked, hogy szenved és segíteni nem tudsz rajta. Sajnos Marcival egy párszor már kipróbáltuk. A hányás helyett akkor inkább szívom az orrát.
A du. alvásából (muszáj volt mégegyszer letenni du.) olyan nyügisen kelt, de valszeg baromi éhes lehetett, mert vacsira bevágott egy egész adag főzit (előtte banánt és babapiskótát is nasizott), amit eddig még talán sosem tett. Persze nem csodálkozom, jól kiürült a pocija, de féltem sokat adni Neki először, nehogy ez boszúlja meg magát. Jelenleg pancsol Kép Remélem szopi után simán elalszik és a mai nap csak rossz álom lesz!

Látom az ágyikónál is egyrugóra jár az agyatok! Kép Szerintem nem kivehetős a rácsa, de lehet, hogy Gábor meg tudja majd eszkábálni, ha már tényleg gáz lesz. Heverő Marcinál (mondjuk ez a jelen állapotra vonatkozik) még nem jöhet szóba, mert állandóan vándorol az ágyában. Állítom, hogy maratonnyi távot megtesz, de legalább közben alszik végig Kép

Dia!
Tehéntejet én semmiképpen nem adok Neki, mert ekcémás és Gáborral mindketten allergiások vagyunk, amit nagy eséllyel Marci is örököl. Ezt a hajlamot a tehéntej csak felerősítheti, úgyhogy a tehéntejci 2-3 éves koráig tuti hanyagolva lesz.
Orvosnál még nem jártál ezzel a nagyon alacsony vérnyomiddal? Mert sokat szoktad írni, hogy fáj a fejed, hányingered van, nem lehet, hogy mindig a vérnyomi?

Gigi!
42-es farmer? Húha, lehet, hogy az kicsi lesz, mert a jelenlegi az nagyobb, de majd meglátjuk! Kép Mégegyszer köszi Kép
Köszönöm a "nagy has-Marci ki és be az ágyba" problémakör megoldására tett lépéseket! Na ezt a mondatot jól összehoztam Kép

Györesz!
Én is várom azt a bizonyos beszámolót! Kép

Megyek, mert ordít Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda Kép
Szegény Marci! Kép Szerintem hagyd ezt a tápi dolgot, tényleg olyan nagy fiú már. Talán már írtam, hogy nálunk a Bio tej vált be. Abból 2,8-at veszek, a védőnő javaslatára, és kakaóval imádja. Nem teszek bele sokat, de így van egy kis íze. Először a Nestle féle baby tejjel próbálkoztam, de azt nagyon utálta. Ízlések és pofonok...látod, Domi szereti. De szerintem jobban megéri a Bio tej. Mert az olyan 300 Ft körül van az 1 liter, és tényleg egészséges, ez meg a fél liter 300. Persze én sem a spórolás miatt áltam át, de így utólag örülök, hogy nem ízlett neki a Nestle...megjegyzem nekem sem.
A rács ötlettel megelőzött Dia, nekem pont ue. jutott az eszembe. Kép Kép Érdekes lenne, ahogy Marci kommandózik a kis nyíláson. Kép Kép

Saxi Kép
Te csaj, mi van már veletek?! Ez katasztrófa. Kép Még olvasni is rossz, hogy mit szenvedtek! Sajna anyunak szokott elég sokszor lenni ilyen, de ő ilyenkor infrázik, meg meleg sót tesz a homlokára v. a fülére. Remélem már hamar meggyógyultok!!!!
Sok-sok gyógypuszi!

Dia Kép
Te aztán jól bevásároltál! De, ha már ilyen közel voltál, akkor meg is látogathattál volna. Kép
Mi most a fizetést várjuk, mert volt egy csomó kiadás így hónap végén, aztán az éhhalál szélén állunk Kép Kép, de aztán uzsgyi vásárolni. Kép

Györesz Kép
Írjál, hogy milyen volt a buli! Kép

Gigi Kép
Te nem mondod, hogy Olika ennyire lelkes a fogmosásért?! Kép Bence a saját fogkeféjét nem is hajlandó használni, viszont az igaz, hogy apjáéval (és csakis az övével) egész nap mossa a fogát. Kép És tényleg csak Istváné jó. Ott van a pohárban Bence, István és az én fogkefém. Kettőnkét kidobálja, aztán felcsillantja a szemét, és már kapja is be apjáét. De látni kéne azt a boldogságot az arcán. Kép Kép Tündéri!

Puszi
nmzsx

Melinda Kép
Megelőztél a válasszal, látom, hogy mit írtál a tejről...így a bio tej tárgytalan. Esetleg tarthatnátok kecskét. Kép
Remélem elaludt már Marcus!

Puszi,
Csitri Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Na először is gyorsan beszámolok az ünneplésről! Apa jött értem fél 7-re, kaptam egy csokor vörös rózsát, aztán elmentünk vacsizni és fél 11-re értünk haza. Nagyon jól éreztem magam, jókat beszélgettünk, nevettünk! A késő esti programunkat, ha nem haragszotok nem mesélem el Kép! Amúgy az is jó volt!Kép
Egy kis bibi volt, az anyai szivem!Kép Reggel már annyira hiányzott Norbi, hogy legszívesebben ahogy felkeltem már rohantam is volna haza, de anyu megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendbe, így csak délután 5-re értünk haza!
Hát ennyi!Kép

Zsófi! (a fiatalabbKép)
Édes lehet Bence, ahogy rákap az apja fogkeféjére!Kép Norbi sem nagyon szeret fogat mosni, de valahogy mindig sikerül kicsikönyörögnöm, hogy nyissa ki a száját és akkor én gyorsan megsikálom a fogait. Sokszor úgy sikerül hatnom rá, hogy egyszerre mosunk fogat és Õ mossa az enyémet én pedig az Övét!Kép

Melinda!
Köszi, hogy leírtad, hogy milyen érzésekkel várod ketteskét, valahogy így képzeltem! Amúgy majd ha már ketteske jelez odabentről biztos akaratlanul is többet tudsz Rá is figyelni!
Nagyon sajnálom Marci hányós napját! Remélem, hogy tényleg csak a tápi zavart be és nem lesz folytatása! Amúgy Én is ajánlanám a babatejet, mi most a Parmalátot próbáltuk ki, Norbi iszogatta, de igazából Õ semmit nem szeret a cicin kivül! Norbinak is szokott ekcémás foltjai lenni, de kaptunk rá krémet és valószinűleg kinövi a dokinéni szerint, szóval én attól adok neki tejes dolgokat!
Mivel hét hónap mulva jön az újabb poronty, addigra tényleg megpróbálhattok egy kisheverőt, aminek kerete van, vagy ismerek olyan szülőket, akik előszőr csak matracon altatták a gyerkőcüket, aztán amikor már gond nélkül aludt rajta, akkor tették rá az ágykeretre a matracot!
MIndenesetre vigyázz ketteskére!!!!!

Dia!
Remélem a köhögésetek javul és nem lesztek betegek!!!!
Vásárlásért gratula!!Kép

Saxi!
Annyira borzasztó még olvasni is, hogy ennyire rosszúl vagytok! Csak drukkolni tudok, hogy a kicsiket elkerülni az arcüreggyulladás és hogy Ti is hamar meggyógyultok!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
No,használt egy kicsit a fájdalomcsillapító így vissza merészkedtem:Kép

Melinda!Kép
Nem voltam még az orvosnál a vérnyomimmal.Tudod majd ha visznek.....Kép
A béby tejet a DM-be szoktam venni.Bocsi de nem tudtam,hogy allergiások vagytok a tehén tejre.Az jó ha már estére evett Marcus.Kép

Csitri Zsófi!Kép
Domi már csak felügyelet mellett moshat fogat mert előszeretettel eszi a sörtét.KépKépHa Tamással lettünk volna szivesen meglátogattunk volna,de a nagybratyója fuvarozott.KépKecske.KépNálatok meddig elég egy liter tej Bencének?Mind felforralod egyszerre?Bevallom én azért IS veszek béby tejet mert az fél literes kiszerelésben van és így pont elég egy napra.Ja,és forralni se kell.KépVagy lehet,hogy Te se forralod a bio tejet???Nálunk is most volt fizu azért vetettem be magam a Corába.KépAztán hó végén majd mi is az éhhalál szélén leszünk.Kép

Györesz!Kép
Mi van máááááááá???????????Beszámolót kérünk!!!!Kép

Többiek merre vagytok??????????????????????????Puszi.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

A tesóm küldte azt az kipreparált kis aligátor fejet, ami a kép szélén van, na hát Norbinak az egyik legkedvencebb játszópajtása lett, pedig tök élesek a fogai!Kép
Kép

Puszi

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Megelőztél.KépÖrülök,hogy jól sikerült az estéd/ide egy kacsintós fejecskét kellene tenni/.KépKép
Az anyai szív.KépÉn is annyiszor eltervezem,hogy elmegyünk kettesben apával valahová/mozi,vacsi stb/de tudom,hogy a gondolataim mindig itthon járnának.KépMa vettem Dominak Robitussin Junior szirupot "állítólag"ettől most jól fog aludni.Kop-kop!Puszi.Szép estét,álmokat!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Zsófi!
Ha nem is tudjuk (merem) egyenlőre használni, de köszönöm a bio tejes infot. Kép Kecskén meg majd gondolkodom Kép Kép Kép
Tényleg jó fej Bence, hogy lenyúlja Apája fogkeféjét Kép

Györesz!
Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés minden egyes pillanata Kép Anyai szív, ez bizony már csak így van Kép Valamelyik baba-mama újságban olvastam erről egy aranyos cikket, hogy az anyukák szíve meghasad, amikor ott kell hagyni a kis porontyot, de tudvalevő, hogy ezután feltöltődve fogják a kis vacakot dédelgetni Kép
Ekcémát mi is kezeljük és szerencsére sokkal jobb, mint tavaly télen volt, sőt nyáron szinte nem is jött ki. Tejes dolgokat kapja, de a tehéntejet tényleg nem merem, meg se a doki, se a védőnőci nem ajánlja. De ezek a bébitejek megfelelően át vannak alakítva a babáknak, nem?! Legalábbis én úgy gondolom, illetve remélem Kép
Norbika nagyon helyes ezen a képen (is)! Tipikus csibész rajta Kép Az igazat megvallva én rinyálnék attól az aligátortól Kép
Márti mostanság is olyan sokat dolgozik? Azért nem ír? Mi van Velük? Sok puszit Nekik, ha beszélsz Vele Kép

Dia!
Akkor elvigyelek dokihoz????!!!! Kép Kép Kép Én erre nagyon hárplis tudok lenni, Anyukámmal is mindig morgok, amikor mondja, hogy Neki is túl alacsony a vérnyomása, de orvoshoz nem megy Kép
Klassz, ha van a DM-ben ez a tejcsi Kép
Olyan csábosan tud nézni Domi, hogy hihetetlen! Mintha tudná, hogy hogyan kell levenni az ember lányát a lábáról Kép Tényleg nagy Casanova lesz! Kép Kép Kép

Judit, Kata, Mica, Szilvi, Évi!
Mi van Veletek? REmélem mindenkinél minden okés Kép Puszi Nektek!

Éjszakánk nagyon jól telt, semmi baja nem volt Marcinak, úgyhogy tényleg helyreállt a Drágám pocija. Reggel szépen szopizott és fagyitejet adtam Neki, de 90-nél nem kellett Neki több. Ha Neki elég volt... Holnap kipróbálom ezt a babatejet. Szorítsatok majd!

KépKép

KépKép
bujka

Még valami!
A Nestlé babatej folyékon kivitelű és nem poros? A szavaitokból ezt vettem ki. A honlapjukon nem találtam ezt a folyékony kivitelt... ?????

Pusz: M (11+3 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Nagyon szorítok!!KépKépA tej folyékony kivitelűKép1/2literes dobozban van.Szóval dobozos tej.KépKépKép:
Örülök,hogy jó volt az éjszakátok!Most a miénk is jó volt,úgylátszik használt a szirup.A kis casanovám aludt egész éjjel.KépPuszika

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nekem azért volt fura, hogy folyékony kivitelű, mert volt Milupa babatej mintám, ami por volt és ugyanúgy kellett elkészíteni, mint a tápszert. Végülis a 3-as számú tápik a babatejek Kép Köszi, hogy válaszoltál!
Örülök, hogy a Ti éjszakátok is jó volt és Domi jól aludt. Ti, nagyok hogy vagytok a köhögéssel? Remélem Ti is jobban!

Tegnap délután óta elromlott valami Marciban, annyira nyűgös, ilyen talán sosem volt. MÁskor is írtam, hogy zizis, de az más volt. Most nem tudom mi lehet a baja, de este megvizslatom a fogait, lehet hogy azok. Mondjuk nálunk sosem jelentettek problémát. Most jöttek fel Gáborral a kertből, de most is totálra sír. Kép

Megyek is.

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Mi nagyok is köhögünk.Nekem például volt egy olyan időszakom éjjel,hogy azt hittem megfulladok annyira köhögtem"száraz köhögés".KépDe aztán szerencsére amilyen hirtelen jött úgy is múlt el.

Sajnálom Marcikát:KépSzerintem front van mert sok embert hallottam panaszkodni.Az egyiknek ez fáj a másiknak az.No meg én is itt vónék a fejfájással...Ráadásul este megjött"egy hónap kihagyással".Áááááááá inkább nem panaszkodom tovább!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
A mensid szülés előtt is ilyen zavaros volt, össze-vissza jött meg? Én biztos minden hónapban agyalnék, hogy most mi van: baba vagy csak a természet szórakozik. Te ilyenkor teljes nyugalommal fogadod az egy hónapos szünetet?

Marci még mindig gázos, lehet, hogy front, mert tényleg olyan, mint egy dilis-frontos felnőtt, csak kicsiben Kép
Egyébként, ha nincs baja, akkor tündéri. Például ma reggel is, miközben Gábor és én kreáltuk a reggeli melegszendvicset, ott rohangált a lábunk között. Erre megállt Gábor mellett és megsimogatta a lábát, majd odajött hozzám is és engem is megsimizett. És ezt többször is megismételte. Nagyon édes volt, egész elérzékenyültünk Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
A Nestle babatej az nem kifejezetten babatej, ez inkább olyan feltúrbózott tej, az van ráírva, hogy junior milk, de azt hiszem, hogy olyan eljárással készül mint pl. a joghurt is, tehát tényleg megpróbálhatjátok, mert nem olyan mint egy mezei tehéntej! Ezt csak azért írtam le, hogy ne tévesszen meg, hogy mi babatejnek nevezzük! Aztán lehet, hogy már vettél is és ki is próbáltátok?
Norbi is zizi napok óta, de én inkább azt mondanám, hogy egyre hisztisebb, akaratosabb, ha valami nem úgy van ahogy Õ akarja, akkor csapkod, visít, kiabál, aztán egyik pillanatról a másikra lenyugszik! Úgy tudom még korai lenne a hisztikorszak, de mintha arra gyakorolna!

Dia!
Jobbulást Nektek a köhögéshez! Dominak használt a szirup???

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!Kép
Sajnos szülés előtt elég gázos volt a ciklusom a hormonzavar miatt.KépAztán szülés után amikor már szedtem a gyógyszert nagyon szépen beállt 28 naposra.Decemberben abbahagytam a gyógyszer szedést,így a január hónapban kimaradt és most jött meg.Remélem mostmár noooormális lesz.Kép

Domi ma többször úgy adta tudtomra,hogy szeret,hogy a combomba harapot.De komolyan szeretetből teszi.KépDeee olyan is szokott lenni,hogy "csak úgy"odajön és megpuszil vagy átölel.KépIlyenkor teljesen elolvadok.KépAz apját pedig egyenesen imádja.KépNeki nem kell ám kérni a puszit anélkül is kap.KépPuszika,Jó éjt!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

MEGJÖTTEM!Kép
És nagyon pocsék újra itthon lenni!KépKomolyan,még rosszabb a kedvem,mint utazás előtt.Raul,-nagyfiúság ide,vagy oda-keservesen zokogott induláskor.
Patrik taknyos még,de már kifelé halad belőle.
Kipróbáltuk a sok ébredés miatt citromfű teát,azóta egyszer ébred éjjel,szerintem csak kötelességből!!!Remélem ez a csoda nem csak 3 napig tart!

Míg el nem felejtem:RÉMESEN MEGSÉRTVE ÉRZEM MAGAM,HOGY NEM ENGEM GONDOLTATOK A LEGFIATALABBNAK!!!!!:o:o:oNa jó,augusztusban már 30 leszek.Segítség,mikor ment el így az idő???????

Gigi!
Nem vagy elfogult:tényleg gyönyörű!!!KépÉs örülök,hogy meggyógyult a nagyfiú!

Györesz!
Isten éltessen sokáig!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Örülök,hogy jó volt az ünneplés-és alakulnak a dolgok Apával!Kép
Norbi nagyon aranyos a képeken!Patriknak én is levágtam ma a haját,már olyan feje volt,mint egy boglya!Kép

Saxi!
Jobbulást Nektek!!!Légyszi írj,hogy mit mondott a nőgyógyász!

Dia!
Remélem hamar kilábaltok a köhögésből!Lehet,hogy rosszul rémlik,de terhesség alatt nem volt gond a vérnyomiddal?
Nagyon jó ez a kép Domiról!Kép

Melinda!
Tápszerrel és egyéb efféle nyalánkságokkal mi is próbálkoztunk-kevés sikerrel.Kutyánk viszont gömbölyödik rendesen!Kép
Ezeket a dolgokat is csak kis mennyiségben mertem először adni,mint az új kajcsikat.
Ágyba nem lehetne valami felmászós,kislétrás módszerrel bejuttatni Õkelmét?.O

Most ennyi,megyek aludni.Holnap megint ovi,főzés mosogatás,mosás....KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Mi is betegek lettünk! Rolcsi nagyon csúnyán, hurutusan köhög, a nózija tele. Próbáltam eddig orspray-vel kezelgetni + párásító, de félek be kell üzemelni az orrszívót, mert álmában alig kapott levegőt! Kép
Dia, a Robitusin bevált nektek?

Melinda a babatej az a 3-as számú tápszer!. Tudod, 1-es picimanó, 2-es nagyobb manó 3-as tipegőtől 3 éves korig. Nagyon finom a gyümölcsös 3-as Milumil (mi szopi mellett ezt isszuk, minden további nélkül áttért Rolcsi) a Hipp 3 (ebben van vaníliás és gyümölcsös is) ez szinte olyan folyékony mint a tehéntej.
Hogyha végképp nem fogadja el Marcika ezeket a dolgokat, szerintem elég, ha minden étkezés után kap joghurtot, ha sok sajtot, túrót eszik.

Most megyek is, indulnak a nagyok suliba, apa melóba KépKépKépKép

Puszi!

MInden kisbetegeskedőnek jobbulást kívánok!
Kismamának duplapuszi!

Délután jövök még és rakok fel képet a kisbetegemről!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Szegény Rolcsi. Most mindenki beteg???? Akár milyen rossz a törpének, üzemeld be az orrszívot mert úgy hamarabb fog meggyógyúlni. Küldök neki egy kis ölelést és puszitKép HOl veszed a Milumilt? Szereténk valami új dolgot én is kipróbálni mert Olika már nem issza a régit. És annyiban megnyugtató lenne, hogy tudnám, hogy kap elég tápanyagot stb.... És Te, hogy vagy??? Várom a képeket!

KataKép
Szevasz te tinédzserKépKép Én azért nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalka vagy, mert hát ugyi már van két kölköd. És ha belegondolok, hogy én már majdnem 29 voltam mikor Oli bébi született..... (húhhh na én már kimagyarázkodtamKép) Tudom, hogy milyen szar visszatérni a szürke hétköznapokban...... De nemsokára itt a tavasz és akkor azért jobb egy fokkal. Végre kint tudunk majd lenni többet.

DiaKép
Pannát már hazaengedték? HOgy van? NEm írsz róla semmit!!!

ZsófiKép
Lehet ha István a törpe fogkeféjével akarna fogatmosni akkor Bence is visszatérne a sajátjához. Olikám azért szeret fogatmosni mert ilyenkor felállhat a sámlijára és közben pacsálhat a vízzel a csapban.

Képzeljétek tegnap Olikám egyedül evettKép MEgfogta a kanalát és elkezdett hamizni. Persze több ment mellé mint a szájába mert ahogy mozgatta a kanalat a fele kaja leesett, de így is nagyon büszke vagyok rá. És kiderült, hogy balkezes!! Ilyen hülyeséget örökölni az apjátólKép

Mentem mert tiszta zizike.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak pár percem van,de gondoltam már várjátok a híreket.
Voltam nőgyógyásznál.
Nagyon megkönnyebbültem mert nincs semmi nagy baj,hála Istennek.
Az a csomó egy betokosodott nyirokcsomó ami a hormonok hatására változik és ezért lesz néha fájdalmas.
Valószínű,hogy a szoptatásnál,mikor Lilike nem akarta a cicit,és fejnem kellett akkor keletkezett.
Semmit nem kell csinálni vele,csak évente kell mennem mammográfiára,hogy ellenőrizzék.

Már egy kicsit gyógyulgat a család is,de még mindíg infrázunk apával.

Most mennem kell,ha tudok még jövök.

Puszi,Saxi

Gigi!

Nana,a balkezesség nem hülyeség,én is az vagyok!!!!KépKépKép
Liliána is eszeik már egyedül,a villázás már nagyon jól megy,annyira cuki ahogy kergeti a hamit a tányérban,és mikor sikerül felszúrni,elkezd kacagni és mutogatja,hogy milyen ügyes.

Puszi
saxi

Sziasztok!

Marci nem könnyítette meg a hétkezdést. Tegnap a Nestlés babatejből és a Milumil 2-es kész tápszerből is vettünk egyet-egyet. Hát egyiket sem fogadta el. A Nestléből ha lement fél korty, akkor sokat mondok, szerintem a vaníliás-édes íz zavarta. A Milumilból lement 1,5 óra alatt kb. 20 ml. Mindez nem túl sok. Ne nevessetek ki, de én egy olyan kiadósat sírtam. Megint olyan szarul kezdem érezni magam, mint amikor a szopival küzdöttünk, hogy hihetetlen, hogy a 14 hónapos gyerekemet nem tudom jóllakatni. Tudom, hülyeség, hisz már eszik mindent, de akkor is annyira bénának érzem magam Kép

Saxi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled és "csak" a nyirokcsomó tokosodott be. Kép Ez se jó, de ha már választani kell...
További jó gyógyulgatást! Örülök, hogy már tényleg kifelé meneteltek.
Lilike egyedül evése Kép A villát Marci is csípi, a banán karikákat tűzdeli nagy szeretettel Kép

Évi!
Rolcsinak jobbulást! Isten ments, hogy ijesztgetni akarjalak, de Marcinál is kapásból ilyen hurutos köhögéssel meg taknyossággal kezdődött a karácsonyi hörghurut. Ha nem javulgat, mutasd meg dokinak, mert mi is majdnem tüdőgyuszival végeztük. Az orrszívót pedig mindenképp kapd elő, ha nem is kell sokszor szippantani, de legalább nem rakódik le a cuccos.
Ismerem, ezeket a besorolásokat a tápiknál, babatejeknél, de Marci nem veszi tőlem az adást. A Milumil 3-ast nem mertem venni, mert láttam, hogy ízesített és gondoltam el sem fogadja. EGyszerűen nem tudom, mi lesz. A következő lépés, valszeg az általad ajánlottak lesznek.
Várjuk a fotókat Kép

Györesz!
Marci rossz kedvénél én egyrészt az akaratosságra gondotlam, mert néha akkor jött a sírás, amikor nem úgy volt valami, ahogy Õ elgondolta, viszont volt ezen kívül is cirkusz. A fogacska volt a másik. Tegnapi vizslatás eredménye: a 11. fogacska (bal szemfog) most már igazán kibújt és kint van a 12. is, a jobb alsó, első örlő. A 13. sem fog sokat váratni magára, mert a jobb szemfogát is fél mm választja el a kibújástól Kép Úgyhogy lehet, hogy nálunk inkább a fogak voltak. Ma egyébként egész jó kedvű eddig. A nagy szerencsénk az, hogy az alvása nem romlott el Kép
Köszönöm a babatejes megnyugtatást. Emiatt nem nagyon aggódtam, mert gondoltam, hogy átalakították a lurkóknak, a tejecskét, hogy ne legyen gond. Most inkább az aggaszt, hogy nem fogad el semmit a finnyáskám.

Dia!
Harapós, puszilós, simizős Domi Kép Marci Gábort harapta meg kb. 1,5 hete a vállán, de még most is ott van a nyoma. Kép
Gyogyit miért is tetszett abbahagyni????? Kép Kép Kép A nyári-őszi project miatt? Kép

Kata, a topic majdnem csitrije Kép !
Üdvözlet újra itt! Sajnálom, hogy a kedved nem túl jó Kép
Ha nem jártatok sikerrel a tápikkal és társaival, akkor Patrik mit iszik? Tehéntejcsit?

Gigi!
Gratula Olinak az egyedülevéshez Kép Balkezesség? Nincs abban semmi gond, sőt gyakran a zsenik balkezesek! Na, így már jó?????

Ha valakinek nem írtam, vagy hülyeséget, akkor bocsi. Tudjátok be a sz@r kedvemnek, meg hogy Marci itt kolbászol a lábamnál.

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

SaxiKép
Éljen!!!!!!! Ez nagyon jó hír! Gondolom, hogy mennyire megkönnyebűltél most. Ha van lehetőséged akkor próbálj meg valahonnan kölcsönözni bioptron lámpát. Hatásosabb mint az infra és csak két percig kell használni. Nálunk példáúl van egy nyugdíjas védőnő és tőle lehet bérelni. Puszi, Te balkezesKép

MelindaKép
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de szerintem Marci az anyatejjel már így sem lakott jól. Nem hiszem, hogy ennyi idősen mint ennivalót veszi magához. Inkább a fíííííííling kell neki az egész cicizésből. Úgyhogy légyszi ne parázz!!! Eszik mindenfélét, iszik. Nagy baja már nem történhet. Gondold el, hogy ez akkor lenne probléma ha lenne két hónapos és elapadna a tejed hirtelen és nem enné meg a tápit. De hát szerencsére nem így van. Ha mégegyszer emiatt sírsz, odamegyek!!!!!!!!!KépKépKépKép Ezt vedd fenyegetésnek. Ha meg megszületik a ketteske megint úgyis sok tejed lesz. Ha még akkor is félsz, hogy éhenhal, adhatsz neki abbólKépKép És akkor már tuti, hogy az iskolába is mehetsz szoptatniKépKépKépKép
Na Olikámat akkor már semmi nem menti meg a zseniségtőlKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?