Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Parazita
Koszi hogy eloszlattad az oltozos szitutKépKépKép
Hat a zselezest apatol latja ugyhogy azert kerte szerintem,meg hogy ugy csinaljam neki hogy gondor legyen a haja.Mondtam hogy arra mar keso kisfiamKépKép

Rit
Jo lesz ha valakit bevettek vesz estere,mert a teso johet varatlan pillanatban isKépMEddig is dolgozol meg?Mar csak ebben a honapban ugye?

Nyuszika
Gondolom Te jobban aggodtal a seta miatt miatt mint az ovoneniKép
Nalunk nincs hagyma,bar ez meg bolcsi ugye.Viszont Alex sem eszi mega hagymat nyersen,azt mondja eros, pedig a lila hagyma nem is azKépMi azert esszuk,salataba folegKép,de majd rajon az izere ha akarjaKép
Naluk egyebeknt van joghurt is,muzlire ontve meg magaban is.Tej is van inni,nem csak kakao.

Panda
Gratula a ferjednekKépMost mar johetnek a nyugis napokKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Panda! Gratulálok a férjednek, nagyon ügyi!!!

Ovikaja: Nálunk szerintem tök jó arányban vannak a kaják, tejtermékek-husik-zöldségek-gyümölcsök. Mindent kapnak, néha még haza is küldenek olyan joghurtot, aminek már csak 1-2 nap a szavatossága.

Nyuszika! A hagyma azért elég durva, szerintem vajas kenyérrel még egy felnőtt sem szívesen enné meg (én legalábbis tuti nem). Mi otthon szoktunk hagymát enni, azt is salátába keverve. Meg piritósra szoktam fokhagymát dörzsölni, azt mindkét gyerek nagyon szereti.
Szerintem ilyen esetben össze kell fogni a szülőknek, ha sokan mondjátok, akkor talán figyelembe veszik a kéréseteket az oviban. Óvódavezetővel kéne először beszélni, és ha az nem használ akkor lehetne valami felügyeleti szervhez fordulni. szerintem...Kép

Séta: Nálunk már régóta sétálnak az ovisok, kb 10 perc sétával lehet megközelíteni egy nagy elkerített játszóteret, ami az ovihoz tartozik. Az ovi udvara elég kicsi, ott max. 1-2 csoport tud kényelmesen játszani. Meglestem tavaly, úgy csinálják az ilyen sétákat, hogy a 2 óvónéni mellé csapódik 2 dadus is. Elkísérik a csoportot, aztán a dadusok visszajönnek az oviba, majd gondolom egy idő múlva visszamennek, és újra 4 fő kiséri a gyerekeket. Erre szükség is van, mert 1 kereszteződésen át kell mennie a csoportnak.

Rit! Van már név-ötletetek a Pocaklakónak?

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi

Az ovodavezetoseg nem tudom mit tud tenni ,mert allitolag minden kajat a helyi iskolabol hoznak. De azert tenyleg durva szerintem. Es joghurtot meg egyaltalan nem lattam, sajtot is csak egyszer.Kép Az uzsonnajuk altalaban korozottes kenyer, vagy vajas -hagymas, ez a ketto szinte minden heten van, aztan sokszor van meg valami huskrem is a kenyeren, meg vajas-lekvaros.Hat nem mondanam hu de egeszsegesnek. Neha van vajas kenyer retekkel....Kép Megprobalok nehany anyukaval beszelni.Eloszor is az SZMK-val , csak folyton beteg a gyerekuk.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Zit
Ugyan hagyd a csudába, különben is miért nem ettétek már meg idáig a gyümiket?!!
Gratula apának!!

Nyusz
Nálunk tegnap előtt volt retek, volt is puki rendesen Kép

Csics
remélem hétfőre már tényleg rendben lesznek, az a rosz, hogy még akár egymást is visszafertőzhetik, nem?

Farsang
Tegnap kérdeztem, nálunk zárt lesz, mert állítólag tavaly ugyan elmentek a szülők, de csak ültek egy helyben vagy össze-vissza fotózták a gyerekeiket és nem szálltak be a buliba. Az ovónénik meg azt mondták, hogy így inkább visszafogták a szülők a gyerekeiket, nem volt igazi buli, és ők sem érzik azt, hogy szívesen ugrabugrálnak mások előtt, ha azok sem teszik meg. Valahol megértem. Azért beadom a gépet, fotózzanak Kép

Gumicukor
Nálunk is detto ilyen rendszerű a kajáztatás, mint nálatok, azzal a kivétellel, hogy nálunk nem mi visszük a gyümiféléket, hanem ők veszik gyümölcspénzből. (havi 350,-)

Nyusz
Nálunk idáig 1x volt nutella - szerencsére. Dodi éhen is maradt, nem eszi az ilyesmit egyeltalán. A hagymát viszont igen, akár magában is és harapja, mint az almát még a sima vöröshagymát is. Megy még az ubi is, de a parit vagy a paprikát továbbra sem hajlandó megenni.

Kataa
aha, febr. vége. Amúgy először úgy írtátok, hogy melletted öltözik.... ezt már eleve nem értettem, hogy hogyhogy koedukált öltöző + minek irodába külön öltözni Kép

Mléna
Nálunk minden csopinak saját udvara van, így nem járnak külön játszótérre, de ma pl. a közlekedési múzeumba mennek - igaz Dodi és még pár pici nem, ők csak jövőre mehetnek. Itt viszont szülőket szoktak megkérdezni, hogy ki az aki vállalkozik kisérőnek, így járnak hetente úszásra is. Majd jövőre én is bevállalom a kísérő szerepét, arra gondoltam, hogy lehet, hogy így a kicsivel is tudnék babaúszni, most úgysem futná befizetni egyre, én meg azért emlékszem a menetére, a gyakorlatokra.... hátha
Neveink már vannak, egész jól leszűkítve, de még nem nyilatkozom véglegesről KépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa,
Csak nem gondoltad, hogy szégyenben hagylak? Kép

Ovikaja: Solymiék is kapnak joghurtot meg gyümölcsöt. Én viszont inkább nem magamból indulok ki a kaja megítélésekor, mert rettenető válogatós vagyok...Kép

Séta: Nálunk nem viszik sétálni őket, csak a kertbe. Talán nem is baj...

Zita
parazita

Rit,
De persze hogy megettük a gyümiket, azért mondtam, hogy ki kellett szedni. Nem akkor szedtük ki, amikor már megpunnyadt Kép
De azért majd bepótoljuk valahogy.

Solymi szerencsére nem annyira válogatós: egy csomó mindent megeszik, amit én nem - főleg az oviban... Szerintem a hagymát is megeszi, mert néha ezerrel bűzlik, amikor megyek érte Kép

Zita
parazita

Zita

En sem magambol indulok ki, mert pl. a hagymat szeretem.Kép Igaz, inkabb a zoldhagymat.Multkor vegre Emit is ravettem, hogy kostolja meg, hat majdnem sirva fakadt.Kép Meg inkabb este eszek en is hagymat.
En orulok hogy setalni viszik oket, persze itt "videken" nincs akkora autoforgalom az utcakon. Meg tisztabb a levego is. Es ilyen hidegben mast ugysem tudnak csinalni az udvaron.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Panda
Gratula a férjednekKép hol is végzett?

Nyuszi
kajaügy. háát, Gergő meg mióta oviba jár, állandóan követeli tőlem a bab és a lencsefőzeléket, amit ott szeretett meg, mert én nem főztemKép

na még mindig 3asban tépázzuk egymás idegeit, pláne, hogy a nagynak semmi baja. remélem holnap már mehet.
ja és 5 napja retteg valami gorillától, éjjel is 100szor meg kell nyugtatni, hogy nem jön semmiféle gorillaKép kissé idegtépő, pláne, hogy a kicsit is felveri.
pedig tv-t nem néz soha, szerencsére abszolút nem köti le. egész nap kirakózik, legózik, rajzol, mondókázik, énekel.
ez a goriilaügy rejtély.

na pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Magdi
Nem semmi hogy ilyen kicsi az oviudvarotok es setalni kell egy nagyobbert.Nekem a masodik helyen levo oviban sen kicsi az udvar,itt is elfer az osszes csoport csak hat kisebb mint am asik,meg ez ugye hazak kozott van ,azert is.

Nyuszi
Jo otlet hogy a szulokkel beszelsz,vegso esetben azt is meglehetne beszelni hogy hozzatok be kollektive neha ilyeneket ,mert biztos az lesz a valasz hogy nincs ra penz.

Rit
Es van mar helyettesed???Kerdeztek meddig maradsz otthon?
Vasarnap mi is Kozlekedesi Muzeumban voltunk,Alex imadjaKép

Judy
Szegeny Gergo ezzel a Gorillaval,biztosan almodtaKépLatom nalatok is jon a torvenyszeruseg hogy miota kozossegi a gyerek otthon nehezebben van el huzamosabb ideig.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
mi is már annyiszor terveztük, de valahogy mindíg más jött közbe. Amíg jó idő volt addig ugye inkább kirándulás, most meg sorba minden 7végén vagy a kecóval dolgozunk vagy vendégjárás van. most vasárnapra egyenlőre "csak" 6an jönnek hozzánk, de még nőhet a létszám Kép
Az állásomra most van a második körös interjú.

rit

anemona7

Judy,
Nálunk a "bagolyoktól" van a félés... Kép Örülhetsz, hogy nem néznek TV-t, mert sajnos Solymi folyton nézné, ha hagynám.

Zit
parazita

Rit,
Küldtem neked egy privit Kép

Mi ez a nagy csend????

Zit
parazita

Gumicukor,
Boldog névnapot kívánok!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Gumicukor

En is boldog nevnapot kivanok!!!

NYUSZIKép

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor,
Csatlakozom Ilkéhez - boldog névnapot!!!!

Az oviban egy kisfiú bárányhimlős lett, úgyhogy valszeg nemsokára számíthatunk rá Kép

Zit
parazita

Zit
én meg válaszoltam Kép a bárányhimlő nem probléma, inkább ilyenkor, mint nyáron. Én pl ost nem bánnám. Én már voltam, és inkább most kapja el, mint a melegben + mikor itt a pici. Az oltásban meg nem hiszek és nem is akarom beadatni neki.

Gumicuki
Igen!!! Happy Karol´ napot!!! Kép

Én éppen végeztem a nagybevásárlással, kocsi tele, remélem ebben a maradék fél órában senkinek nem támad kedve feltörni. Aztán robogok az oviba és beadom a farsangi sütiket, legalább annyival kevesebbet kell majd felcipelni otthon. Apát meg készenlétbe állítottam egy cuccolásra, valahogy nincs kedvem a macskák havi alom és élelmiszer készletét emelgetni Kép

rit

anemona7

Tudom, hogy túl kell esni rajta, és én sem oltatnám be őket, de valahogy mégsincs túl sok kedvem 2 beteg gyerekkel itthon nyűglődni 1-2 hétig... Mondjuk tényleg jobb most, mint nyáron.
parazita

Sziasztok
Rit
petike meggyogyult igy mehetne közöségbe ,imike viszont nem .

séta
nálunk sem viszik még ki sétálni ez a középsösök,és nagycsoportosok kiválsága.csak az udvara viszik ki öket .

Zita
én meg pont azért oltatam be petikét hogy ne legyen bárányhimlös és ne is kapja el én inkább oltatok egy gyereket mint 2 hétig itthon legyen az nekem 2 hét idegbajt jelentene .

Lányok
imike nem gyogyult meg a dokinéni bronhitiszel elküldöt a pulmonologushoz ö meg felkülte imikét a svábhegyre egy teljes kivizsgálásra petike jol van de ö is megy a svábhegyre egy teljeskivizsgálásra amiért már 2x kapott tüdögyuszit 1 hónap alatt ott kivizsgálják imunologiai szempontbol is és megnézik menyire vashiányos mert az amugy is fehérbörü fiam még fehéreb lett remélem okosabb leszek utána .Hétfön 8órára megyünk éhgyomora a svábhegyre .

Gumicukor
BOLDOG NÉVNAPOT Kép

pusz csics
csics

Köszi a köszöntést, és hogy gondoltatok rám.

barihimlő - én sem oltatom, inkább essen túl ezeken mostanában, mint felnőtt korban, az sokkal rosszabb. én nem érzem nyűglődésnek, ha itthon kell vele lenni, talán mert eddig csak 1x volt beteg, mióta van az ovi. most már majdnem 20an vannak ismét, az 5 gyerek mellé, végre visszaszállingóznak a többiek. képzelem, hogy uncsizhatott a fiam, hogy csak 5en voltak 2 hétig.
anno mi is egyszerre voltunk a hugomal barihimlősek, én 5 éves voltam, ő 8 hónapos, apukám meg az érsebészeten az ország másik végén, mégis anyukám állta a sarat segítség nélkül.

nem értem a fehér bőrt miért hozzák összefüggésbe a vashiánnyal. engem alapban annak néznek, pedig nem vagyok az, csak a pigmentek kevesebbek bennem, ami ellen nem tudok tenni immár 30 éve lassan.

csics
jobbulást a fiuknak, extrém sokat betegek! szegényeket mindig agyontömik bogyókkal, nem csoda, hogy nem tudnak megerősödni egy-egy betegség után. neked meg kitartás, hogy hamar átvészeljétek ezt a nehéz időszakot!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Nekem azért már eléggé elegem lenne... Persze, mindent végig lehet csinálni, de nekem elég volt az a 3+1 hét október-decemberben, amíg Solymi itthon volt karácsony előtt (részben betegség, részben óvodai szünet miatt), és nem egyszerű 2 különböző korú gyerek igényeit összehozni. Csongi pl. már majdnem jár, és most az kell neki, hogy foghassa a kezemet, és menjünk, menjünk... Solymival meg jobban szeretek kimozdulni, mert itthon nem tudom állandó jelleggel szórakoztatni.

Csics,
Drukkolok. Remélem, a végére tudnak járni a sok betegségnek... Én is fehér bőrű vagyok, és állítólag szuper a vérképem Kép

Zita
parazita

Gumicukor
Boldog névnapot!
szilcsike

Sziasztok!

Parazita!

Nem biztos ám a bari, nálunka bölcsiben egy kisfiú baris lett és senki más a csoportból nm kapta el. Emma egyébként be van oltatva ellen, én is dilemáztam, de végül beoltattam tavaly.

Nekem fehér bőröm van és vérszegény vagyok, de nem hiszem hogy van összefüggés a kettő között. Bár tényleg sokan azt hsizik. Én emg azon tudok kiakadni amikor azt mondják hogy lehet fehér bőröm mikor sötétbarna hajam van, meg hogy hogy nem barnulok le gyorsanKép

Csics!

Remélem végre ki tudják deríteni mi a gond, tényleg nagyon betegsek a gyerkőcök. Drukk a kivizsgáláshoz.
Nekem is volt fél és 1 éves koromban tüdőgyulladásom és utána valami immunerősítő injekció kúrát kaptam, ha 26 éve volt ilyen, biztos most is van megoldás.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok

Csics

JAjj szegeny, en is drukkolok, hogy vegre kideritse a vizsgalat, mi a sok betegseg oka es tudjanak ellene tenni az orvosok.

barihimlo

Ezt kaptam el egyedul a batyamtol ugy 1 eves koromban, pedig az egvilagon mindent hazahozott az ovibol...Kép

Gumicukor

Hat azert nem lehet semmi egyszerre ket beteg gyerekkel elbirni,le a kalappal a anyukad elott. Habar nalatok nagyobb volt a korkulonbseg, meg nehezebb a helyzet ,ha csak 2-3 ev van a gyerkocok kozt.
Tok jo, hogy Dani ilyen keveset beteg, vajon toletek orokolte, vagy a homeos immunerosites eredmenye? En most harmadik hete adom Eminek az Oscillot, es azota csak egy-ket napot hianyzott. O kifejezetten elvezi, hogy csak 12-en vannak a 25-bol. Van egy-ket gyerek, akit mar honapok ota nem lattam.

Kepzeljetek tegnap este nagy kalandok voltak errefele. A szomszed haza elott kigyulladt egy auto.Tuzoltok, stb nem tudtam kinezni, hogy az ove volt-e, annyira egett...
Aztan mire lenyugodtak a kedelyek 10.30 fele, mikor mar vegre mindket gyerek elalvofelben volt (DAnnyvel mostanaban iszonyu sokat kell kuzdeni) valami levagta a fobiztositekot.Mindket gyerek felebredt, mert ilyenkor beindul a riaszto... Eloszor azt hittuk a vizsla a bunos, mert nagyon csend volt a garazsban, en azt gondoltam belenyult valahogy a konnektorba es agyonvagta az aram.Kép Oda meg amig nincs aram nehezen lehet bejutni, az automata kapu miatt.Aztan amig en a ket gyerekkel gyertyaztam a ferjem visszakapcsolta az aramot es felderitette a kutyat, akinek semmi baja, csak elbujt, ugy megijedt. De nem valoszinu, hogy o tette, lehet ,hogy az egyik kislampa egoje volt az oka, ami kiegett. MIndenesetre ma megnezetem a vallalkozoval aki a tetoteret csinalja.

Zita

Nalunk meg forditva, Emike utal kimenni, foleg amiota hideg van. De amugfy is nehez oket elszorakoztatni, o marha turelmetlen az occsevel, a kicsi pedig mindenben benne akar lenni es imadna jatszani a noverevel. De altalaban 10 perc utan visitas van belole. Szoval nekem is feludules, mikor Emi delelott oviban van.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Csics! De jó, hogy kivizsgáltatod a fiúkat! Kíváncsi vagyok , hogy mit mondanak a dokik. Remélem találnak megoldást, jó lenne, ha nem betegeskednétek ennyit.Kép

Bárányhimlő ellen én sem oltattam be a gyerkőcöket, jó lenne gyerekként letudni ezt a betegséget. Meg azzal is egyetértek, hogy inkább télen, mint nyáronKép Nálunk az oviban még nem volt ilyen jellegű komolyabb fertőző betegség.

Nálunk most nagyon jó a helyzet, Nóri utoljára novemberben volt beteg, Márknak december elején a füle rakoncátlankodott, de azóta szerencsére semmi betegség nem volt (kopp-kopp). Biztos, hogy számít az, hogy 3 hónapja kapják az Aloe-t és a C-vitamint, de talán az is közrejátszik, hogy Nóri szervezete alkalmazkodott az Óvódai vírusokhoz-bacikhoz.
Remélem ez így is marad, tényleg nagyon fárasztó tud lenni, amikor hónapokon keresztül mindig valaki beteg, megy a nyűglődés, nem lehet sehova elmenni. Tavaly én bizony sokszor úgy éreztem, hogy bególyózok a folyamatos betegápolástól.

Nyuszi! Izgi éjszakaKép Kép Kiderült, hogy miért gyulladt ki az autó? Szomszédé volt? Pletyizzünk márKép

Gumicukor! Boldog névnapot kívánok!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Sajnos mi betegek vagyunk.Kép Szerdán kaptam egy telefont az oviból, hogy Anna belázasodott, menjek érte. (Senkinek nem kívánom az ilyen telefonokat! Amikor bemutatkozott az ovinéni, egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy miért hív. A hír hallatán szinte megörültem, hogy "csak" lázas Anna) Szerenécsre a férjem tudott ugrani. Igazából csak hőemelkedése volt, de nagyon csúnyán köhög azóta is, és folyik az orra. Én is elkaptam tőle, de most nem tudok otthon maradni, majd hétvégén próbálom kúrálni magamat.

Bárányhimlő: Anna tavaly márciusban esett át rajta. Körbejártam az oltásos témát, és a betegség lezajlása mellett döntöttem, el is vittem éppen barihimlős kis barátnőjéhez) Szerencsére megúsztuk szövődmények nélkül. Kop-kop. Szvsz az oltóanyag még "fiatal" nem igazán bizonyított, hogy örök életre védettséget nyújt.

Magdi
Nem kaptam levelet, de a lényeg, hogy megkaptad az elérhetőségét. Léptetek?

Nyuszika
te már a tűzoltókat hallottad meg? Vagy mire lettél figyelmes?

Zita
MegdicsérlekKép Aktivabb vagy!Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

En mar meg is oldottam a farsangi jelmezt.Bohoc lesz AlexKépA kolleganom hozta,a fianak mar kicsiKép es nagyon cuki,veszek hozza arcfesteket es kesz.Mar mondtam neki es nagyon tetszett az otletKépKép

Hat betegseg temahoz annyit tennek hozza hogy amig adtam tavaly neki a homeos bogyokat egyaltalan nem volt beteg egesz evben,most hogy szeptembertol mar nem adom neki,pont azert hogy kiprobaljuk milyen csak ugy az immunrendszere,egyszer volt otthon 1 hetet meg januar elejen,ami azert nem rossz,remelem mar tobb nagyon nem lesz.Ezek meg kellenek pont azert hogy immunissa valjon.
Pedig aztan hogy dolgozom nem egyszeru megoldani a vigyazasat,Evi neni jol jar velunk de nem baj.Tegnap is otthon tartottam,mert fel nap szabin voltam a masikra meg jott Evi neni.Amig Alex aludt sutott nekunk palacsintat meg elmosogatott+felmosott a konyhaba.Pedig nem kertemKép
Ma anyuekkal +Zalannal mennek uszodaba es szankozni Dobogokore holnap.Ugyhogy most lesz egy szabad hetvegenk Kép

Rit
Nekunk a Kozlekedesi volt az elso muzeum ahova mar masfel evesen vittuk azota 3 havonta mindigKépA Mezogazdasagi is szoktunk de ez valahogy jobban teccik neki,biztos a vonat maniaja miattKépPlane telen jo meg amikor esik az eso es jatszohazba nem akarunk menni.

Parazita
Drukk hogy ne kapjatok el,vagy most azert hogy elkapjatok?Képpersze jobb minel hamarabb tul lenni rajta.
En sem adattam be az oltast,inkabb kapja el legyen tul rajta.Aztan ha mg nem kapj el sem baj,mert fiunal nem olyan veszelyes.

Csics
Orulok hogy vegre korvanalozodik egy szakszeru kivizsgalas a fiuknak,a Svabhegyi Klinika nagyon jo,remelem kiderul mi is az igazi problema es talalnak ott ra megoldast.
nem volt vaalmilyen betegseged a terhessegek alatt,vagy nem szedtel valami gyogszert?Ezek mind fontos infok lehetnek nekik.

Gumicukor
Boldog nevnapot tegnapraKép
Hat igaza van a lanyoknak mert 2 nyugos gyerek az mar nem ugyanaz mint egy.Ha en otthon vagyok Alexxal akkor vegig jatszunk,nagyon igenyli,maximum egy gyors ebedet tudok fozni.Persze ez jo dolog mert okosodik a jatekoktol,csak par nap utan mar faraszto tud lenni...
Noveremet mindig csodalom hogy van turelme 3 gyerekhez mar 5 eve,es azt mondja hogy azert mert a nagyok sokat jatszanak egyutt,ugyhogy nek ia miniovi mar otthon megoldott.De megerti hogy egy egyeduli gyerek tobbet nyuzza a szuleit hogy jatszanak vele.
Irtad a multkor hogy Dani hogy szinez.Irigykedtem mert Alex nem igen muvelte,erre tegnap emg teljesen rakattant es ugy csinalja hogy nem megy ki a vonalrol!!!!Olyan jo erzes hogy erre is megerett.O mindig ilyen volt ha valamit elkezdett csinalni,megha kicsit keson is, azt mindig tokeletesen adta ki.Kép

Szilcsike
Mi ujsag veletek????Remelem minden OK,gyere gyakrabbanKép

Nyuszi
Na akkor ott is kalandos az eletKépValaki felgyujtota a kocsit??

Lanyok
Akinek van kedve talizni,lehetne egy iismet mondjuk felbruar 25-en????

Puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Egyetértek a lányokkal, ez a 3 nap egy agyrém volt nekem, ugyanis a kicsi lázas volt, nem tudott enni-inni, közben a nagy, aki elég jól volt, úgy tapadt rám, hogy amíg mosogattam, addig is végig mellettem állt, nem ült le, állandóan foglalkozni kellett vele egész álló nap, hála a gorillás szorongásának.
ezt úgyis csak az tudja megítélni aki benne van, szerencsés vagy az eddigi egy hiányzással, el is hiszem hogy még örülsz is ha együtt lehettek. mi november óta, amióta bekerült az oviba, állandóan felváltva betegeskedünk, immunerősítés ide vagy oda. én biztos vagyok benne hogy ez alkati dolog, az apjuk és az egész családja ilyen volt.
kivenni meg nem akarom, mert imád járni, mindig dícsérik, hogy ő a legügyesebb a kicsik közül és a legszófogadóbb is. meg később is ez lenne szerintem. már csak abban reménykedem, hogy a kicsi már most erősödik később nem lesz ennyit beteg.

most már oviban van és a kicsi is jobban van, most persze én robbantam le, hát ez sem jobb semmivelKép

Kataa
én akkor megint csak bálba tervezek menniKépKép
oviról döntöttél már?

jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Haliho

Nem tudom meg most sem mi tortent a szomszedek elott tegnap, mert delelott takaritottak nalunk es elhuztunk anyuhoz. De lehet ,hogy nem az o autoja volt, hanem az egyik fickoe ,aki nala dolgozik. Egy muhely van a foldszinten, ahol hegedu alkatreszeket, vagy mi a csodat kesitenek. A pasi egyebkent nemet. magyar feleseggel es harom gyerekkel. De most nem tudom mi van a csaladdal, mert az asszonyt meg a gyerekeket mar honapok ota nem lattam, annyira meg nem vagyunk joban, alig beszelunk. Nem vagyunk rosszban sem, csak nem baratkozunk.
Tegnap amugy epp a gyerekek furdeteset fejeztuk be, a furdo ablaka nez az o hazukra es hatalmas durranast hallottunk, meg az ablak tejuvegen keresztul nagy fenycsovat lattunk. Mikor kinyitottam az ablakot, akkor lattam, hogy egy auto eg. A ferjem azonnal atment a sarokra, mert sarokhaz a hazuk es mikor visszajott meselte, hogy meg vagy 2 pasi ott volt es kihivtak a tuzoltokat, mert a tulaj viszont nem volt otthon. O latta elmenni feloraval korabban. (Ez vicces amugy, mert vagy nincs lepcso bent a hazban, vagynem hasznaljak, de teny, hogy a hazon kivul, egy letran kozlekednek az emeletre...KépKépKép)Kicsit elvarazsolt nepseg. Csodalkoztam is hogy milyen batrak kisbabaval a kezukben letran maszni, ugyanis a 3 gyerek bol egy nem sokkal Danny utan szuletett, a masik ketto mar iskolas.
Nem tudom ,hogy felgyujtottak-e a kocsit, de gyanitom hogy igen, hacsak nem olyan rozzant csotrogany, hogy csakugy felgyullad a motorja. Mindenesetre tegnap az egesz motorhazteto langolt, meg jo, hogy hatul lehet a tank, mert akkor robbant volna. Remalmomban se szeretnem elkepzelni, hogy eloszor az o hazuk gyullad ki tole, aztan meg a mienk...
A tuzoltok el is arasztottak az egeszet egy rakas habbal.

KAtaa

En megint benne vagyok a taliban...Kép

Halacska

Jobbulast Annanak, meg neked is. Nalunk is orrfolyas van, mindenkinek ,meg Emi tegnap este elkezdett kohogni...ugyhogy kuralunk a hetvegen, hogy tudjon hetfon oviba menni. Apjuk is beteg, neki vasarnapra kell meggyogyulni, mert repul Japanba...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Már több mint egy hónapja nem voltam. Annyira padlón voltam de már kicsit jobb a helyzet. Múlt hét szerdán voltam vizsgázni ami sajnos nem sikerült. Olyan kínkeserves körülmények között tudtam csak tanulni a gyerekek miatt. Apa munkahelyén a munkatársa kilépett és rászakadt minden. Minden nap este 8-kor jött haza akkor meg ugye fürdés, vacsora stb... Én 22-kor tudtam elkezdeni tanulni mikor már én is fáradt voltam meg ebéd után mikor aludtak de az kb 1,5 óra volt. A végén már mindenhol a tételeim voltak és vittem egyik helyiségből a másikba és probáltam a gyerekek mellett de az nem volt a legsikeresebb. Még a vizsga előtti napon se tudott apa itthon maradni, hogy legalább legyen egy teljes napom. Na mindegy tiszta ideg-beteg voltam már éjjelente sem tudtam aludni. Erre elmegyek szerdán, bemegyek a szakdolgozatot megvédtem, utána az "A" tétellel minden rendben volt és az 50 tételből egy nem volt kidolgozva és behúztam azt a "B"-nek. HIába próbáltam mondani az előzőt ami valamennyire összefüggött vele szóltak, hogy ez nem az. Annyira kivoltam, hogy már majdnem elbőgtem magam. Elmondtam, hogy két kisgyerekem van és sajnos mellé húztam és hogy kérdezzen bármelyik tételből de hajthatatlan volt. 4 férfi volt, abból három rendes volt és a negyedik akin végülis az egész múlott az 80 éves férfi, akinek biztos nincs se gyereke se unokája.

Mindegy prólálok nem erre gondolni. Annak örülök, hogy most már maximálisan tudok a gyerekekkel lenni. Annál rosszabb nincs mikor jön oda hozzám, hogy "Anya, ne tanuljál, játszál velem." A Petrának annyi minden beígértem így is (tropikárium, uszoda, korizás).

A Petrával nem tudom, hogy mi lett de január óta olyan boldogan megy az oviba, nagyon jó kedve van ugri-bugrizik egész nap, hülyéskedik. (ez tőle nagyon furi) Minden nap azzal jön haza, hogy még egy barátja van, részt vesz a foglalkozásokon, szóval teljesen kicserélődött.

Az Olivérke meg annyira okoska. Olyan gyorsan tanul, hogy szerintem tud már 10-15 verset, éneket. A süsü a kedvence. Mútkor néztük a videót és a Petra 2 évesen csak pár szót tudott és ez ment, hogy ööö.

Na megyek és vissza olvasok meg felkeltem az Olivér mert 13 óta alszik és nem tudom, hogy mi lesz este.

Ági
petra2

Sziasztok
Zita
én sem birom állandoan szorakoztatni öket pedig kirakosozunk mindenféle van imike szintjétöl a puzzleig van minden még vonatozok is velük de itthon nem lehet tartosan lekötni ökett elöbb utobb unatkozni kezdenek ilyenkor bekapcsolm nekik a minimaxot de azt is megunják szerencsére 2-3 mese után ,igy elmegyünk sétálni.

Mano
pont e miatt mentem bele a kivizsgálásba hogy hátha tudnak valami injekcio kurát javasolni vagy tabletát vagy valamit .

Magdi
majd megirom ha megtudok valamit vagy még inkább mikor visszajötünk a korházbol .

Halacska
én amilyenek a fiuk ök nem gyogyulnának ki szövödménymentesen akor inkább az oltoanyag.

Kataa
szedtem de ezek nélkül rosszul lenék változtatni meg veszélyesebb lett volna mint meghagyni mindent ugy ahogy van ez egy gyerekkoromtol létezö betegség.

Pusz csics
csics

Ági,
Ne keseredj el, másodjára sikerülni fog!
Én biztosan nem mertem volna belefogni tanulásba (már akkor is kikészített a stressz, amikor még egri leányka koromban végeztem a főiskolát), de még komoly pénzes melókat is visszautasítok, mert nem akarom (és nem is tudom) a srácoktól elvenni az időt. Arról nem is beszélve, hogy én "nappali bagoly" vagyok, és 8 óra után már semmit sem lehet velem kezdeni.

Csics,
Solymi elég sokáig tudja nézni a TV-t, amíg megunja, de azt nem akarom. Én is inkább a sétálás híve vagyok, de ha tényleg beteg, akkor nem lehet...

Bea,
Legalább látszik, hogy igyekszem Kép.
Mielőbbi gyógyulást Annának!

Zita
parazita

tali - nekem sajna nem jó a 25-e, családi farsangra megyünk Egerbe. ha lehetne máskor az nagyon jó lenne, mert a múltkoriról sajna lemaradtam. persze csak ha nem nagy kérés!

kataa - dani is ilyen, hogy későn kezd mindent, de amikor elkezdi úgy csinálja, mintha már évek úta azt csinálná. én meg a mondókázást olvastam, meg éneklést többetektől és kezdtem lemndani, hogy a gyerek nem örökölte a zenei vénánkat, aztán most meg állandóan énekel, versel (persze kérésre nem). a bringával is így volt, 1 évig rá se nézett, aztán 1 hónap alatt meg két keréken ment vele. idén le is vesszük a pótkerekeket, úgyis a levegőben lógtak. viszont beszerzek egy térvédő, könyökvédő felszerelést.

petra- vizsga Kép de sebaj, majd legközelebb! én is belehúztam abba az egybe anno államvizsgán, amit nem tudtam. de az volt a szerencse, hogy egy tantárgybl 4-et kellett húzni és így nem votl olyan vészes.

most már az új céges notebeook-ról netezek, így nem csaklizom apától az övét Kép

szép hétvégét! jó hideget jósolnak!

KépKép
KépKép
gumicukor

Solyminál az a legújabb, hogy "Eszti anyának" meg "Szabi apának" szólít minket... Biztos a "Merci mama" meg a "Feri papa" mintájára. Az óvónők szertem szétröhögik magukat rajta Kép

Zit
parazita

Agi

Fel a fejjel, ez tenyleg |Murphy ami veled tortent. Legkozelebb sikerul majd. En mar az elott is megemelem a kalapomat, hogy ket gyerek mellett bele mertel vagni. En ugyan mindig ejjel tanultam, de akkor nem voltam estere ilyen faradt ugye.
Nagyon ugyes Oliver!!! Bamulatos, hogy ezek a msodik csemetek mennyivel gyorsabbak. Beleolvastam emi miket mondott 20 honapos koraban es Danny sokkal tobbet beszel es folyekonyabban.Kép
Mai beszelgetesesunk:
'Nemsokara jon |Csaba bacsi az asztalos'
erre a fiam csak ugy spontan:
'Mikoj?'
Hirtelen nem tudtam mit mondani, ugy meglepett, hogykerdez valamit tolem.
'Azt kerdezed mikor jon Csaba bacsi?' kerdem hitetlenkedve, mire a fiam teljesen termesztesen:
'Igen!'
Kép

Gumicukor

Gratula az uj notebookhoz.

Kataa

Emi is kesobb kezdett rajzolni, kifestozni, mar kezdtem aggodni, aztan most olyan szepen fest vizfestekkel, hogy alig megy ki a vonalbol o is.Kép
Nekem most meg szabad minden hetvegem februarban, mivel fogalmam sincs hogy utazik a parom nem tudok nagyon csaladi programokat szervezni. Most epp fuzom a baratnomet, hogy nezzuk meg a Buszkeseg es Balitelet legujabb amerikai valtozatat.
Tenyleg, latta mar valaki???Nem hiszem hogy tudja uberelni a BBCs kedvenc feldolgozasomat, de azert kivancsi vagyok.

Bea

Es nincs benne a Colin Firth...KépKép

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ha nincs benne a Colin Firth, akkor szertem megette a fene Kép

Zit
parazita

Sziasztok,

Latom Judynak es Gmucukornak sem jo a javasolt idopont.Mondjatok masikat es meglatjukKép
Judy
Hu hat gondolom nem lehetett konnyu ket nyugos gyerekkel.De te annyira turelmes vagy,bizti jol oldottad meg a szitut.Egyebkent Alex szorongas nelkul is tapad ramKép.Meg a wc-be s kovetne ha hagynam.Persze biztos attol van hogy a delutant mar csak velem akarja tolteni,de en imadom ahogy jon,olelget,szeretgetKépKépKépPersze jatszik egyedul is de mindig kommental a gyerekszobabol hogy eppen mit csinal.
Hat oviban hajlok a kiscsoportos -nagy udvaros megoldasra,plane hogy itt ev kozben is atvennek nem csak szeptemberben,mert akkor 3 honapot itthonk ene legyen nyaron,merta bolcsibe mar nem az oviba meg nem jar...
Aprilis elejen kell majd jelentkezniKép
Te balos nociKépEs mindig mas ruhaba mesz???KépKép

Nyuszi
Hat szomszed nem semmi a letraval.Erdekes ,mert azt mondjak videken jobban ismerik/figyelnek egymasra az emberek.De szerintem egy bekoltozonek mindenhol nehez ismerkedni.

Agi
Sajnalom a vizsgad,de talan tanulsag belole, hogy esetleg vesd be a nagyszuloket,es par napra vonulj el elotte.KépEn masoktol is ezt hallottam hogy igy csinaltak.

Parazita
Szerintem igya jo ahogy csinalod,kisebb munkak de a gyerekektol nem veszel el idot.En is ilyen vagyok hogy 9 utan nem biiirnek tanulni,lehet hogzl ustasag is,de ez vanKépMEghat akkor mikor is lennek apaval??Kép
Jaj,nalunk mar reg ota megy a Kati any es Fufu apaKépKépSzerintem nalunk is Feri papabol es Kati mamabol jott ez nekiKépKépA bolcsiben mar mondtak hogy ismernek mindenkit,mert meg a sogoromrol Ralphrol is mesel bentKépKép

Gumicukor
Vannak ilyen gyerekek,a tesom ikreinek az egyik ilyen ,a masik meg mindent koran de sutacskan csinal,aztan honapok mulva belejottKép

Nyuszi
En is azert idegenkedem a Buszkesegtol mert az eredetit nem uberelheti...Varom a velemenyeket en isKép
Nekem mar csak a 11.i hetvege lenne meg jo a tobbire mar van program februarban.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ma este kirúgunk a hámból!!!! F.O. System koncert a Petőfi Csarnokban - kamaszkorom kultikus együttese Kép. Apával, haverokkal, tesómmal. Valszeg ennyi év után már másképp látom majd őket, és kiábrándulok, de ettől függetlenül biztosan jól fogjuk érezni magunkat.

Kataa,
Akkor meg vagyok nyugodva Kép A "Fufu apa" aranyos Kép Kép

Zit
parazita

Zita - olvastalak a wiw-en az üzenőfalon Kép én is sok koncertre jártam, de pl. akiket íyrátl fogalmam sincs, hogy kik. de nosztalgiázni mindig jó.

febr. 11-én megyünk Daniért Jb-be. anyuék leviszik pár napra, és apával kettesben leszünk. akár március 3-4én is lehet, arra még tervezni is lehet.

nemsokára megyünk a sógornőmékhez, most tettem be sülni a rizsfelfújtat. meglepinek visszük.

Danikám újabban nem alszik már hétvégén, valahogy nem jön álom a szemére, de megbeszéltük vele, hogy legalább 1-2 órát csendesfoglalkozással töltse, így mi is tudunk pihenni. most jól elvan a szobájában, dumálgat, énekelget vonatozás közben. az oviban bezzeg alszik.

otto-tól szoktatok rendelni? kicsit pipa vagyok, mert ma ígértek egy csomagot 9és dél között. ehhez képest semmi.... uez volt kedden, akkor 5 után mondták, én már fél 5kor ithon dekkoltam...

kellemes hétvégét!

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
köszi, jól esik, hogy valaki szerint türelmes vagyokKép azért a 3. nap már elszakadt a cérna, és 2* is volt ordibaKép van is lelkifurkámKép
bál. idén még nem vettem új ruhát, mert van egy csomó, de ami késik, az nem múlikKépKép

rakok mai képeket

Kép

Kép

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali

Elkiabaltam hogy Emi nem beteg mostanaban, a kohogese natha utan tegnap este mar a fule is fajt. Reggelre jobban lett, de nem viszem meg oviba holnap.Ejjel azert fent voltunk egy kicsit...
Parom elhuzott 10 napra.Kép

Zita

Koncertert irigy.Kép Majd kerunk beszamolot.

Judy

Fiuk nagyon edesek.Kép
Megfernek egymassal a kis kadban? Az enyimek neha a nagyban sem.KépDe egyutt furdenek.
Nagyon balozos nepseg vagytok. Ki vigyaz ilyenkor az apronepre?
Minket meghivott a parom egyik iskolai jobaratja az eskuvojere, de gyerekek nelkul sajnos.KépPedig szerettem volna elmenni, mert sikh eskuvo lesz, a srac Sri Lankai/angol a csaj meg indiai, asszem. Meg sosem lattam ilyen tipusu eskuvot, lesz vagy 200 vendeg. De nem tudom kire hagyni a gyerekeket, idegen baby sitterrel nem lennenek el, anyosomek meg videken elnek es veluk sem maradnanak el, meg amugy is sok lenne nekik.(aposom 86 eves, anyosom meg beteges). Ugyhogy valszeg en ott maradok naluk a gyerekekkel, amig a parom elmegy bulizni Londonba.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szuper volt a koncert, nagyon klassz volt a zene, és sok régi arcot láttam újra, csak éppen egészségileg amortizálódtam le egy kicsit... Iszonyat füst volt, és persze ordítani kellett, úgyhogy a torkom teljesen kikészült (eleve nem volt rendben), és taknyos is vagyok. Bővebb tudósítás fotókkal Éjfél Kapitány weboldalán Kép

Nyuszi,
Hogyhogy gyerekek nélkül vagytok meghíva???? Én biztos benéznék gyerekestül, még ha csak egy fél órára is Kép

Judy,
Megint csak ismétlem magam: nagyon szépek a fiúk! Az enyémek még nem fürdenek együtt - lehet, hogy nem is fognak, mert Csonginak érzékeny a bőre, szegény amúgy is csak ritkán fürödhet, és nem túl meleg vízben, szigorúan csak mosakodókrémmel.

Zit
parazita

Sziasztok!

Ugyan már jó egy éve nem írtam uggyhogy nem sokan emlékezhettek rám. Esetleg Csics, Gumicukor talán ti ketten.
Márk is már ovodás nagyon szereti, csak enni nem akar az oviban.
Remélem hamar helyreáll a rend igaz mégcsak januártól ovodás, de a bölcsibe nem volt gondom az evéssel.

Judy: Aranyosak a gyerköcök.
Én is rakok fel egy képet Márkról, hogy ő is milyen nagy legény lett.

Sziasztok megprobálok többször jönni ha nem gond.

Kép
andy78

Parazita
Latlak magam elott ahogy adod a rajongot a koncertenKépKépA lenyeg hogy feldobottKép

Gumicukor
Na orulok hogy vegul rabizod Danit a szuleidreKépEs pont szombaton mentek erte??
Nekem az a marciusi hetvege nem jo sajnos,meg a kovetkezo sem.De nem baj ha en kimaradok.
Alex a ket hetvegi napbol 1et tuti alszik, a masikon meg elmegyun kilyenkor autoval es alszik abban fel orat,az is eleg.De hogyaludjon ahhoz minimum kell masfel ora gyaloglas hogy kifaradjonKép
En nem szoktam rendelni az Ottobol mar regen,ritkan jott meg az a minoseg amit elkepzeltem.
Viszont tegnap a Mammutban voltunk es a Personaban 70% learazas van,ugyhogy nagyon jo aron vettem nadragot+felsotKépKép

Judy
Nagyon edesek a fiuk, kisGe mar ugy hozzanott a nagyhozKép
Es meg mindig apjuk klonozott masaiKépKép

Nyuszi
Hat urad sem sokat van otthon,de jo is hogy ilyenkor semvagy egyedulKép
Eminek jobbulast,holnap viszed dokihoz?
Es ha kivinnetek anyukadat vigyazonak?Persze nem olcso megoldas,de hatha igy el tudnal menni.Egyebkent nekem is fura hogy kikotottek hogy gyerek nelkul,vagy naluk ez lehet hogy szokas?

Andy
Jo hogy jottelKépMi ujsag veletek?Mark hogy vette a bolcsi/ovi valtast??

Zsuzsa
Boldog szulinapotKépKépJok a kepekKép
Hat igen jo nekik ha havi egy hetveget egyutt toltenek.Mert itt pesten nem talalkoznak. Szeretik is egymast nagyon, alig vitatkoznak.Persze ha igen akkor birkozas a vege, de mi lehetne mas ebben a csaladban?Kép
Anyukam ma delre mar jo lefadt toluk,ilyenkor mar gyosan tavozunk ebed utan, hogy ok is tudjanak pihenniKép

Halacska
Anna meggyogyult???A heten legyen turmixKépKép

Ilke,Beszti,Conti
Nagyon eltuntetek!!!

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Kösz Kép. De tényleg ugráltam és visítoztam és teli torokból rikácsoltam a számokat Kép Kép

Zsuzsa,
Boldog szülinapot! De jó neked, hogy még csak 32... Kép

Mi is benyaltuk a köhögős kórt, még meggondolom, hogy holnap vigyem -e Solymit oviba...

Zit
parazita

Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek! Nálunk holnap farsang, tegnap meg buli volt - így este 10kor még jelmezt gyártottunk. De tök jó lett, majd dobok fel képet!
Szösszenet ma reggel: „- Inkább a tv-t kapcsoljuk be, ne a rádiót! – Kicsim, hétköznap nem mehet a tv reggel, mert akkor arra figyelsz és nem eszel rendesen. – De majd arra koncentrálok, hogy tudjak enni!!” Kép

Ági
Sajnálom, hogy nem sikerült, ehhez tényleg pech kellett meg egy idióta pasi Kép

Zita
De jó egyeseknek!!! Én színházról álmodozom, de az abszolút elérhetetlen - maradt a bábszínház meg talán mozi, mikor otthon leszek, mert ezeket lehet napközben. Este abszolút képtelenek vagyunk kimozdulni, nincs aki vigyázzon a gyerkőcre. Most ugyan úgy volt, hogy szombaton este anyósoméknál alszik, de aztán telefonált, hogy mégsem jó neki.

Rit

rit

anemona7

Hali

Nyuszika
megférnek még a kiskádban is, de a nagyban fürdenek amúgy. csak akkor apa csinálta a fürdővizetKép
bál: mindig anyukám vigyáz ilyenkor akölkökre. amúgy nekünk is nehéz megoldani, mert mind2 nagyszülő több mint 200 km.

Zita
JobbulástKép hát nekem mind2 érzékeny bőrűKép úgyhogy együtt fürdenek az eucerin olajfürdőben.

Zsuzsa
Boldog szülinapotKép holnaptól én se vagyok huszonévesKépKép

Ági
vizsgaKép tapasztalat, hogy nem szabad egyet kihagyni, mert akkor arra koncentrál az ember és tutira belehúz. akkor inkább maradjon ki több tétel. és mehetsz újra?
tényleg gáz nagyon gyerekek mellett tanulni, én is mindig ideges voltam és úgy éreztem velük szúrok ki, pedig csak az alvás alatt tanultam, de így meg a háztartás volt romokban, az is idegesítő. pedig csak két vizsgám volt, az egyikből már novemberben elővizsgáztam, hogy ne legyen egyzserr sok, a másikból januárban vizsgáztam. a harmadikból meg apával írtunkdolit, hogy ne kelljen tanulni. na de most legalább májusig csönd etéren.

Andy
gyre gyakrabbanKép Gergő meglátta Márkot és kijelentette hogy ez az ő barátja az oviban, a KristófKépKép

képzeljétek, rájöttem nagygé miért nem gyógyul, mindig vizet kér a gyógyszer után, én meg adom is, hogy ne érezze a rossz ízt. erre látom, hogy ott úszkál benne a gyógyszer szápen visszaköpi. csak azért derült ki, mert most egy olyat kap, ami fehér és úszkál a vizenKép

pusz
Juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!
A férjem a GDF-en végzett, nem egy nagy szám főiskola, ezért kellett, hogy jól sikerüljön. Bár, az igaz, hogy az oktatás nem túl jó. de a vizsgákon követelnek rendesen, úgy vágják ki az embereket, mint a pinty. Most az államvizsgán is voltak olyanok, akik már másodszorra próbálkoztak. Azt nem tudom, hogy mi lett a végzettsége. Talán informatikus mérnök...

Nyuszi!
A szkenner nem jó az oviban, lefénymásoltam a kajás dolgokat, és elküldöm. Jó?

Na, most megyek, mert dolog van.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Anyuék pénteken jönnek érte és viszik le, és mi vasárnap ebédre megyünk érte. Már várja, emlegeti sokat, hogy megy Erzsi mamához. Kicsit azért izgulok, de ő kérte, hadd menjen. Mi meg a gardróbot rakjuk össze az előszobában. meg ha már apával kettesben vagyunk, akkor ne menjek már el bulizni, ő meg otthon egymaga Kép.

KépKép
KépKép
gumicukor

Panda - A párom is ott végzett informatika managerként. mivel távoktatás, ezért elég laza, de a viszgákon tényleg követelnek rendesen. amúgy meg úgyis a papír a lényeg, hogy tudjon vmerre lépni vki.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit,
A színház nekünk is elérhetetlen, mert csak akkor tudunk bárhova is elindulni, ha Csongit leraktuk - az pedig 8 óra körül van. Ezért volt jó ez a koncert, mert elvileg 9-kor kezdtek (gyakorlatilag 10 körül), és addigra odaértünk. Solymival nincs gond, ő elvan anyuval, és szépen elalszanak együtt. Persze könnyű nekünk, a bentlakó anyukámmal...

Juti,
Ravaszak ám a gyerkők, ha gyógyszerbevételről van szó... Kép

Zit
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?