Sziasztok,
En mar meg is oldottam a farsangi jelmezt.Bohoc lesz Alex
A kolleganom hozta,a fianak mar kicsi
es nagyon cuki,veszek hozza arcfesteket es kesz.Mar mondtam neki es nagyon tetszett az otlet
Hat betegseg temahoz annyit tennek hozza hogy amig adtam tavaly neki a homeos bogyokat egyaltalan nem volt beteg egesz evben,most hogy szeptembertol mar nem adom neki,pont azert hogy kiprobaljuk milyen csak ugy az immunrendszere,egyszer volt otthon 1 hetet meg januar elejen,ami azert nem rossz,remelem mar tobb nagyon nem lesz.Ezek meg kellenek pont azert hogy immunissa valjon.
Pedig aztan hogy dolgozom nem egyszeru megoldani a vigyazasat,Evi neni jol jar velunk de nem baj.Tegnap is otthon tartottam,mert fel nap szabin voltam a masikra meg jott Evi neni.Amig Alex aludt sutott nekunk palacsintat meg elmosogatott+felmosott a konyhaba.Pedig nem kertem
Ma anyuekkal +Zalannal mennek uszodaba es szankozni Dobogokore holnap.Ugyhogy most lesz egy szabad hetvegenk
Rit
Nekunk a Kozlekedesi volt az elso muzeum ahova mar masfel evesen vittuk azota 3 havonta mindig
A Mezogazdasagi is szoktunk de ez valahogy jobban teccik neki,biztos a vonat maniaja miatt
Plane telen jo meg amikor esik az eso es jatszohazba nem akarunk menni.
Parazita
Drukk hogy ne kapjatok el,vagy most azert hogy elkapjatok?
persze jobb minel hamarabb tul lenni rajta.
En sem adattam be az oltast,inkabb kapja el legyen tul rajta.Aztan ha mg nem kapj el sem baj,mert fiunal nem olyan veszelyes.
Csics
Orulok hogy vegre korvanalozodik egy szakszeru kivizsgalas a fiuknak,a Svabhegyi Klinika nagyon jo,remelem kiderul mi is az igazi problema es talalnak ott ra megoldast.
nem volt vaalmilyen betegseged a terhessegek alatt,vagy nem szedtel valami gyogszert?Ezek mind fontos infok lehetnek nekik.
Gumicukor
Boldog nevnapot tegnapra
Hat igaza van a lanyoknak mert 2 nyugos gyerek az mar nem ugyanaz mint egy.Ha en otthon vagyok Alexxal akkor vegig jatszunk,nagyon igenyli,maximum egy gyors ebedet tudok fozni.Persze ez jo dolog mert okosodik a jatekoktol,csak par nap utan mar faraszto tud lenni...
Noveremet mindig csodalom hogy van turelme 3 gyerekhez mar 5 eve,es azt mondja hogy azert mert a nagyok sokat jatszanak egyutt,ugyhogy nek ia miniovi mar otthon megoldott.De megerti hogy egy egyeduli gyerek tobbet nyuzza a szuleit hogy jatszanak vele.
Irtad a multkor hogy Dani hogy szinez.Irigykedtem mert Alex nem igen muvelte,erre tegnap emg teljesen rakattant es ugy csinalja hogy nem megy ki a vonalrol!!!!Olyan jo erzes hogy erre is megerett.O mindig ilyen volt ha valamit elkezdett csinalni,megha kicsit keson is, azt mindig tokeletesen adta ki.
Szilcsike
Mi ujsag veletek????Remelem minden OK,gyere gyakrabban
Nyuszi
Na akkor ott is kalandos az elet
Valaki felgyujtota a kocsit??
Lanyok
Akinek van kedve talizni,lehetne egy iismet mondjuk felbruar 25-en????
Puszi
Kataa