Új privát üzeneted érkezett!

A Margit-híd irányába, Tímár utca a megálló neve. Mi a Viador utcában lakunk, ha megnéznéd a neten. De akkor vasárnap még írok, hogy milyen idő várható, tudnánk sétálni egy jó nagyot. Ja, és mikor lenne ez az egész? Végülis mindegy, csak etetés van, más program nincsen. Kép

Megyek tusi és szundi!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Szőkemelinda!
KépKép Szia druszám! egy a vezetéknevünk. de a kérdésedre majd a csajok válaszolnak, én nem jártam egyikre se,úgyhogy nemtudom. Én csak a vizsgálatokra meg szülni mentem.

Ilba:
eszméletlen a hasonlóság. most már csak az érdekelne hogy is nézel ki élőben

Gabuska:
ti is cukik vagytok. ilyen szurkolós rucit lehet venni, vagy ti csináltattátok? mi újpestiek vagyunk, nekünk lila kéne Kép

Bubek:
de jó nektek, hogy van rötyögős kép. Gergő is sokat mosolyog, de nekem egyszerűen nem sikerült fotón elkapni. az anális élvezetekért lelkesedik a kis piszok. akkor vihorászik amikor kenegetem kencével a popóját KépKépKép

Vuka:
bár mindenki elmondta, és az elején hihetetlennek hangzik, de tényleg elmúlik a fájdalom idővel. nekem is az anyatej vált be és az hogy kb. 4-5 napig csak félmeztelenül mászkáltam a lakásban levegőztettem a didkókat Kép
ma már ezt nem tudom, mert spriccel a tejcsi

Mancs:
nekünk nincs ilyen romantikus esküvői képünk... merthogy nem vagyunk házasok, mi csak ilyen vadházasságban élünk Kép

de azért egy romantikus képünk van:
Kép
Idén nyáron Olaszországban, Gergő már ott figyelt a pocakomban
Vendég

Tücsimami!
A Fradi pályánál van egy ajándékbolt, ott lehet kapni. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, első utam oda vezetett. Tuti, hogy újpesti is van, persze nem ebben a boltban!Kép

Melinda,
előkészítő ügyben nem vagyok jártas, torna kedden ötkor, pénteken háromkor van.
De a kórházban, ha bent jársz, ott ki van írva az alagsorban, ill. a pultnál az emeleten megmondják.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Hát itt vagyok én is!Szilvi ,hajnali 1-től 3-ig nem akart aludni úgyhogy nagyon fáradt vagyok!

Ilba,Gabi:
Tényleg nagy a hasonlóság a gyerekekkel,de ebben Ilba vezet inkább!Kép.Remélem Gabi nem bánod!Kép

Dia:
Nagyon szép kisfiad van!Gondolom hiába csinál huncutságot kék szemeivel le tud venni a lábadról!Kép
Vuka:
El is hiszem,hogy jó otthon!Vigyázzatok magatokra,pihenj sokat!Van segitséged?

Bubek:
Marci annyira aranyos a sirós képen!!!!!Nem is birja ki az ember,hogy sokáig sirni hagyja!Kép

Tücsökmami:
Nagyon romantikus a kép!!És nagyon szép helyen voltatok!!Kép

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

Tücsökmami,
nagyon jól néztek ki a pároddal!!! Kép

Nem tudom miért mondjátok, hogy még nem láttatok, tettem már fel egy csomó képet. Kép
Akkor itt van egy, a sovány, rövid hajú korszakomból, 2004-ből.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Gabuska:
Köszi az infót, kedden azt hiszem meg is nézem. Akkor megkérdezem az előkészítőt is.

Tücsimami:
Nagyon szépek vagytok a képen! Kép Ahogy így elnéztem, nagyon ismerősnek tűntök, de lehet, hogy csak hasonlítotok valakire.

Régebben olvastam, hogy többen is jártok Gajdos dokihoz. Én is nála vagyok. Szült már nála valamelyikőtök? Bocsi, ha sok hülye kérdést teszek fel, de ez az első baba és próbálok minél több infót gyűjteni, hogy megnyugtassam magam.

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Ilba,
tök jó, hogy végre látlak Kép Ennyire nem tudok visszaolvasni, hogy a régi képeket nézegessem Kép A fekete-fehér képre azt hittem, hogy a Beni Kép Nagyon hasonlítotok egymásra!

Gabuska,
ezt én is akartam kérdezni, hogy honnan a Fradi-body Kép Egy ilyet tutira beszerzek! Apuka és Dédi kedvéért. Anno a férjemet a nagypapája hordta Fradi meccsre. Szerintem Livike nagyonis hasonlít Rád!!! Kép

Vuka,
örülök, hogy újra otthon vagytok KépKépKép Szívből gratulálok, gyönyörű a Petra, és a férjed is tök jó fej, hogy ennyi képet tett fel nekünk Kép Várjuk a beszámolót! Persze majd ha jobban leszel, és ülni is tudsz rendesen KépKép

Tücsökmami,
nagyon édesek vagytok Kép Semmi baj a "vadházassággal" Kép A lényeg, hogy boldog legyen az ember a párja mellett, és együtt megtalálják mindazt az életben, amit kerestek!

Lldicsi,
ezek a szemek.... Kép Ajajjjj! Asszem nem győzöd majd pár év múlva a csajokat elhessegetni Kép

Most megyek, a barátnőmmel talizom, dumálgatunk, és elnézünk a Minimanóba Kép Belekattantam a bababoltokba Kép Eddig nem voltam az a shoppingolós-nőciliba, erre pocakkal gagyulok meg KépKépKép Venni akarok vmi vagány kissapit (is) Kép
Itt egy egyenruhás kép rólam, bár ez nem az a megszokott, mindennap látott egyenruha. Megmég hosszú, szőke a hajam.
Kép

Kép
mancs

Lányok,
egy kicsit pletykálok, Olvastam máshol, hogy Titatinak nagyon szép szülése volt. Õ úgy írta, hogy minden beavatkozás nélkül, gyönyörűen ment.Kép

Üdv.
Kertész Magdi néni

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
rendőrbácsik tülekednek, hogy ki mellé osszanak be!Kép

Melinda,
nála szültem, nyugodj meg, jó kezekben leszel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Magdi néni,
hol tetszett olvasni ezt? Én is szeretném!
Nem tetszik váletlenül ráérni takarítani??? Kép

Melinda,
előkészítő minden szerdán 15:00-től a központi ebédlőben (N épülettől balra). 6 alkalom, be lehet kapcsolódni bármikor, mert folyamatosan újra kezdik.
Gajdosnál sokan szültünk, többek között én is. Kép Jó kezekben leszel!!! Kép Nyugi!!!
Nincs kedved képet küldeni és egy picit többet írni magadról?

Timi,
hogy van Szilvike??? Ugye kutya baja, csak érzi ő is a hideget.
Nem semmi egy férjurad van, hallod-e??? Kép
Üdv. Tibinek!

Mancs,
december 25-höz keress vissza, úgy emlékszem ott rajta az egész család. Kép De majd talán ma csinálok sztárfotókat (Tibinek ajánlvaKép)
Szupi az egyenruhád!!! Hülye kérdés, akkor Te tudsz hajót is vezetni? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Melinda,
nem beszéltem össze Gabival KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

És még a tegnapi Cora bevásárláshoz elfelejtettem írni, hogy 1890ért vettem tök jó Dorina melltartót (nekem eddig csak Anita volt), még a méret is jó próba nélkül. Kép Na gondoltam este ki is mosom és ma felavatom. Erre, képzeljétek, a nő nem szedte ki a pénztárnál azt a műanyag lopásgátlót! Még jó, hogy nem csipogtam (ennyire gátolja a lopást???) Hát én meg azt olyan izé nélkül, ami nekik van, nem tudom leszedni róla. Most mehetünk vissza Budakalászra.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
a 2006. tavaszi babáknál van. Sajnos ma nem tudok takarítani, mert sürgős sz@rkeverni valóm van a házban!

Megyünk nagyszülőzni, este jövök!

Timi,
Szilvinek 100000000 gyógypuszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kööööööööööööööössssssssssssssszzzzzzzzzzzzziiiii a dicséretet!!Kép
Ilba!Kép
Tényleg gáz a lopásgátló.KépNagyon csini vagy.KépAjaj mikor voltam én ilyen karcsú.Kép"Megboldogult lánykoromban.Kép"

Gabuska!Kép
Szerintem Domi szivesen tolná a csajszikat:KépCsak el ne csábítsa őket:KépImádja a csajokat.

Mancs!Kép
Jól áll az egyenruha.KépNagyon csini kismami vagy a csíkos felsős képen is.KépJól láttam gyűjtitek a kisüveges piákat?Vagy nem az volt a vitrinben?

Domi:Nem csak a szeme szép,de e mellett csábítóan kacsint is vele és hatalmas puszikat tud adni.KépKépKépMég teszek fel 2 képet róla és kettőt rólunk.Remélem nem leszek nagyon rémísztő mert én nem vagyok olyan csini mint Ti.KépKépPuszi.Akinek most nem írtam külön azoknak dupla.KépDia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Natasa,
bocs, hogy a megfordulással vegzáltalak, miközben előtte éppen arról volt szó, de nekem az utolsó oldal valahogy nem töltődött le, mielőtt írtam, ezért kérdeztem. Az én babám is a fenekén ücsörög, bár nekem még több időm van (ez még csak a 24 hét). A Padmás infót köszi, akkor úgy tűnik, nem érdemes elmenni odáig. Anikónak írtam e-mailt, megtaláltam a címét a születéshete lapon. Van egy nagyon jó "Jóga kismamáknak" c. könyvem, amiben a szülés utánra is vannak gyakorlatok, nem tudom, ismered-e, én nagyon szeretem.
Ilba, babakocsi témában nagyon köszi az infót, úgy látom a svájci honlapról hogy nektek Slalom típusú kocsitok lehet. Kinoyomoztam, hogy a Camponában is van Babycenter és van is ilyen járgányuk, de sajnos 140-egynéhány ezer, ami a páromból hangos és határozott nemet váltott ki, de azért talán még elmegyünk megnézni. Még van több, mint három hónapom, talán velünk is szembejön egy leárazva. (Bár ő úgy is sokallja).
Kormi, tőled is szeretném megkérdezni az ABC Design kocsiról, hogy ebben a 34 ezres árban mi volt benne, mert ez nagyon jó árnak tűnik. Meg tudnád írni,hogy ez hány kiló? És ez két funkciós kocsi, tehát újszülöttet is lehet benne sétáltatni, vagy már csak nagyobb babáknak való? Nem tudsz véletlenül egy linket, ahol a részletesebb paramétereket meg lehetne nézni?
Mindenkinek köszi a választ!
füge

Sziasztok lányok,

húú, mennyi kép, és mennyi édes baba.
Gabuska, szerintem totál hasonlít az alvós kép. Csak fekete-fehér, de totál nagy a hasonlóság.
Kertész Magdi néni Kép és többiek, Titati a korosztályos topicnál a 2006. tavaszi babás fórumon írta le a szüléstörténetet, "csak" azért tudom, mert én is írok oda, és tényleg nagyon-nagyon szép szülése volt, nagyon jó élményekkel, érdemes elolvasni.
Itt található: február 3. 14:29 és még egy rész utána. Én sok erőt kaptam ettől, és szinte várom a mi szülésünket.
Dia, Domi hihetetlen aranyos, ez a szőke fejtető kéééész a kék szemekkel. Kép

Ma voltunk az Ikeaban, nagyon olcsók a gyerekcuccok, vettünk hold alakú hangulat lámpát, takarót, kis tárolódobozokat apró cuccoknak. Alig volt az egész 5000 Ft.

Mancs, te rendőr vagy? És apa bírja ezt a jelmezesdit???? Kép Kép

Na jó, én is teszek egy képet nyárról, Montenegroban, ezt szoktam mostanában nézegetni, itt még szép barna vagyok, és karcsúbb, de azért már itt is 8 hete ott lapult a pocimban a piciminifiúnk. Kép

Eszti

37+3

Kép
Vendég

Sziasztok!
No akkor a nagy közkívánatra Kép íme a mi kis családunk:
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ilba gyönyörűek vagytok!
írok pár szót magamról. Én az első babámat várom június 3-ra elvilegKép 26 éves vagyok. És a baba előtt konduktorként dolgoztam. Most itthon vagyok betegszabin.
Ha már mindenki esküvői képet tett fel, én is azt teszek. Máskor ugyanis nem készült rólam normális Kép
Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Halihóóóóóó!

Nem tudok visszaolvasni, majd hóóóónap, de a képeket megnéztem, még, még!!!!!!

Az én kis drágám így bújt a nagyihoz:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Ilba:
Köszi az üdvözlést,máris szép estém vanKép
Kööööszööönjük szééépen a fotókat!Kép
Nem voltam rest utánanézni a decemberi topikban a képeknek,de ott is csak távoli kép volt rólatok.De ezek már remekek.Kép
Egyébként miért is vagyok nem semmi?Mert ki birtam találni egy félig megfejtett rejtvényt?Kép
Nagyon szeretek amúgyis játszani,a homo ludenst rólam nevezték el..Kép
Ldicsi:
Minden lovagot szeretettel látnak a lányok(Livi és Szilvi)és imádják,ha tologatják őket!Úgyhogy hajrá!Kép
Mancs:Nagyon jól áll az egyenruha.Mi újság volt a Minimanóban?
Gabuska(Magdi néni):
Ha ma nem is értél rá,de hozzánk akkor jössz,amikor akarsz takaritani.Kép.És be tudlak ajánlani a szomszédokhoz is!Kép
Tibi,üdvözü(ö)lt állapotban

Kép

Kép
novum

Gabuska!Kép
Kérésed számomra parancs,bár ezeket biztos "máshol"is látod majd!KépKépPuszi
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Tibor!
Nem szeretném elvenni előled a szép feladatot, hogy otthon takaríthass!Kép
Csatlakozom Ilbához, télllleg nem semmi vagy!Kép
Timi, mit szólsz, hogy nyilvánosan udvarolunk a férjednek?Kép

Dia,
tök jól áll neked a rövid haj! Most milyen?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!Kép
Köszi.KépMost rövid.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Halihó!

Csak röviden, mivel nagymami nevű segítség elment, apa is egyedül hagyott, így kettesben maradtunk Petrával, de legalább itthon. (Ja és még valóban nem nagyon tudok ülni.)
Észbontó a csajszi, egész nap tök nyugi, alszik, puszilgatni való, majd eljön az este 8 óra és nekikezd a hisztinek. Úgy érzem ma sem lesz nyugodt éjszakám Kép. Rájöhetne már, hogy pont fordítva kéne a dolgot, mert én éjszaka szeretnék pihenni, de hát Õ az Úr a házban.
Köszönöm a tanácsokat, már alig várom, hogy elteljen 1-2 hét szopi szempontból és a melleimnek jobb legyen. Egyébként rettentően bedurrantak, Petra pedig csak ritkán hajlandó enni (akkor viszont sokat) és egyszerre csak az egyikből. Szóval fejnem kell, csak nem tudom mennyit fejjek, mert ugye azzal is serkentem a tejtermelést, azt pedig nem akarom túlzásba vinni.
Na most mennem kell, de ígérem nemsokára jön a szüléstörténetem. Ma csak odáig jutottam, hogy visszaolvassalak Titeket.
Sajnos képek nincsenek, mert elfelejtettem apa miként mutatta a kicsinyítést, majd holnap, ha hazajön.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Füge,
az ABC design kocsi 34 eft-os árában csak maga a kocsi, s a házhozszállítás volt. Pont abban a hónapban volt kuponakciós a Megatoysban a hozzá illô lábzsák 3 eft-ért. Én direkt a kicsi miatt vettem ezt a kocsit, újszülött kortól akarom használni, mondjuk ehhez jól jön egy merevaljú textil mózes. Ezt plusz 14 eft-ért hozathattam volna, de a nôvéremék Graco kocsijának mózese jó bele, s így erre nem költöttem. Kupolája megfordítható, vizszintesig dönthetô (mondjuk csak 3 fokozatban), 13.4 kg (ez nekem egy hátrány volt, bár nem sok ennél könnyebb, kezdetektôl használható kocsi van). Most, viszont hogy kerestem linket neked a kocsiról, kis hijján megütött a guta. Mivel az abc design weboldalon változtattak, s nem jön be nekem rendesen, így google-lel rákerestem az abc design sinus compact s címszóra, s kidobta, hogy most január elején be lehetett volna hozatni ezt a kocsit az ebay-en keresztül, mózessel együtt 100 euroért, s Magyarországra +31 euroért ki is szállították volna. Most is van hírdetés ugyanott (itt), csak 130 euro+szállításért. Érdemes megnézni, mert ott a kocsi leírása (németül), meg több jó kép is van róla. Nekem nagyon tetszenek az abc design kocsik, jó masszívak, meg minôségiek, csak itthon vagy 30-40 eft-tal többe kerül minden modell, mint amennyiért be lehet hozatni. Ha valaki ebben a márkában gondolkodik, érdemes elmenni mondjuk a Brendonba körbetapogatni a kocsikat, mert itt a különbözô fantázianevek nemcsak más színt, de teljesen más anyagot is jelentenek. Van modernek mondott orkános, van amelyik finom puha pamutos, ami nekem megtetszett, a natur line fedônev?, egy plüssszer? huzat.
Volt még egy babakocsi, ami tetszett, csak mivel nem bolygókerekes, így nagyon hamar kiesett a listáról. Bár szerintem ez elengedhetetlen feltétel, ha valakinek nem kell, akkor érdemes megnézni egy lehetôségként. Ozsuzsi árulja a babaneten, neki vidéken van bababoltja, de jár fel Pestre is, nekem ô adta el bizományban a Pierre Cardinomat. Ez egy Bergon utánzat márka, így jó nagy, széles kocsi, Harry a márkaneve. a Link pedig ez.

Klassz nagyon ez a fotóparádé, ami ebben a topicban van, folyton benézek, ki mit rakott még fel.
Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre, biztos eszembe jut még néhány, bár most már inkább túllennék a szülésen, túl nagy bálna lett belôlem.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Vuka,
ha nem célod a tejtermelés növelése, akkor csak annyit fejj mindig, hogy megszünjön a feszítô érzés. Az is fontos, hogy jól maszírozd, vizsgáld át mindig a melled, ne maradjon csomó sehol, fejés után mindenhol puha legyen a melled. Jó az, amit a többiek mondtak, hogy minél többet legyen szabadon a melled, tényleg segít a bimbókon. Nekem az elsô 6 hétben 3 nagyon durva mellgyulladásom volt, minden tipikus tünettel (40 fok körüli láz, olyan hidegrázás, hogy az elsônél a párom azt hitte, hülyéskedem, mert szó szerint úgy rázott, mintha akarattal csinálnám, elzáródott tejcsatorna, amibôl (ön)kínzással kipaszírozva sárgás/zöldes bealvadt rondaság jött...), így sajnos saját tapasztalatok alapján én is tudok szopitanácsokat adni (menet közben piszkosul kim?veltem magam a témában). Ezután is sok probléma volt még nálunk (pl szájpenész, elfertôzôdött harapás), de végül 13 hónapig szoptattam.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Dia,
köszi a bókot, de most én sem vagyok ilyen sovány, ahhoz az állapotomhoz képest + 10 kiló Kép
Domi csodaszép! Csak ennyit tudok írni. KépKépKép
Nekem is a rövid hajú kép tetszik, azon tök jól nézel ki!!! KépKépKép De a hosszú hajú sem rémisztő! (Csak hogy Téged idézzelek)Kép

Füge,
furi, azt hittem nincsen Pesten. De mi ennél azért jóval olcsóbban vettük. Szerencsénk volt, most már látom. Kép

Eszti,
nekünk meg az Ikeából a kék csillag van! Nagyon jó, ez ég éjszaka is, így mindig látom Benit, nincsen tök sötét.
Nagyon szép a háttér a képen! Meg persze Te is jól nézel ki! Kép

Jajj, olyan jó képeket nézegetni, mindenki tegyen fel sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda,
szépek vagytok Ti is nagyon, látszik jó hangulat volt a lagziban! Kép
Teszek fel egy friss táblát, ha gondolod kérem az adatokat hozzá. Kép

Tibi,
KépKépKép
Örülök, hogy örömet tudtam szerezni! Kép
Hol van a kedves feleséged? És hogy vannak a beteg(?) gyerkőcök???

Vuka,
pihizz sokat, hidd el szükséged van rá! Ha Petra nappal alszik, aludj Te is vele! És éjjel majd írsz nekünk, s mikor felébredünk, nézzük a sok Petra képet és olvasgatunk Rólatok. Kép
Fejni fejjél annyit szerintem (ha nem akarsz tejcsit eltenni), hogy ne feszüljön és ha Petra szopizik rendesen, akkor úgyis beáll a kereslet-kínálat. Ugye Connie?

Connie!
Hiányzol!!! Ákos hogy van?

Ma van Csenge névnapja! Hová tűntetek Bori?
Pici Csenge, boldog névnapot Neked! Kép

Kép

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.

Én SoteII-es vagyok, de az első babámmal is a Szent I. Kórház terhestornájára jártam, mert ez tetszett a legjobban.
Most a második babámat is itt szeretném "megmozgatni", de nem tudok telefonszámot.
Telefonon azt szeretném megtudni a tornát tartó hölgytől, hogy a közel 2,5 éves kisfiamat is elvihetném -e a kismamitornára.
Szóval, ha valamelyikőtök tudna nekem adni egy olyan tel.számot, amin elérhetem ezt a hölgyet, nagyon megörülnék neki. Kép

Köszi: Benő
beno

Sziasztok!

Remélem jój telik az éjszakátok!Én újra itt vagyok!Amikor eljön az 1 óra Szilvi szeme kipattan és nem hajlandó aludni!Most betettem az ágyába,reklamál is rendesen!Az a baj,hogy el kezdett köhögni igy nehezen tud visszaaludni.

Vuka!Együtt érzek Veled!Reméljük Petra baba egyszercsak rájö,hogy mikor van éjszaka!Kép

Látom,hogy uram Tibi jól elvan!Nem baj,ha udvaroltok neki azt szeretiKép!Ha már engem nem enged a gép elé legalább ir ide!Hát jobb lenne,ha egykicsit Szilvikével is lenne akkor én is többet tudnék jönni!Kép

A képek nagyon jók mindenkiről!Eszti,Ilba szépek vagytok!

Melinda!Nem semmi figurát tudtok a táncparketten!Kép

Dia!Dominak tök jól áll a kék szin!Kép
Nem unatkozhatsz mellette!Kép

És itt van egy kép rólam és Szilviről!KépBár a szemeim tök pirosak azért remélem tetszem!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok lányok,

remélem ti alszotok, én sajnos nem, dehát így a végefelé nem is csodálkozom ezen. Kép
Timi, tetszel! Kép
Vuka, nagyon veled érzek, nekem már csak pár nap, hét, és ugyanígy fogok biztos küzdeni hasonló kérdésekkel, mint te. De biztosan nagyon jó Petrával nektek, én már úgy várom, hogy jöjjön a babánk.

És van egy jó hírem, szintén a tavaszi babás topicból: Czuli pénteken este megszült, kislánya lett, Zsófia, de több infom nincsen sajnos, remélem hamarosan jelentkezik és maga elmond mindent. Gratulálok! Kép

Ilba, nagyon szép a kis családod! Kép

Na, menek, próbálokozom még egy kis alvással.

Eszti
Vendég

Sziasztok!
Hatalmas gratula Czulinak!!!!!!

Füge, a helyedben semmit sem izgulnéknék ha csücsül a babám a 24. héten! Még össze-vissza forgolódhat. A 32-36. hét között döntik el legtöbbször, hogy akarnak kibújni, de még az sem végleges (lásd a mi esetünk).

N

Kép Kép
natasa1975

Beno,
elviheted a gyerkőcöt, más is szokta vinni.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom mindenki pihizik!
Én is megyek csak megköszöntöm a 4 hónapos babákat!

Jucus,Sajtine:
BOGINAK ÉS ZSÓFINAK BOLDOG HÓNAPFORDULÓT!Kép

Kép

Kép
novum

(Ha hihetek Timinek)Kép

Isten éltessen sokáig Bogika és Zsófika!!!!!!!!!

Ilba,
olvastad a tavasziaknál, hogy nőszemély megnézte a babafalvát és közölte, hogy mégsem olyan rossz...

Lehet ezt a kölköt nem imádni?
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,
hát tényleg jó hangulat volt az esküvőn.

Ilba:
Az adatok: név-Melinda, cím-Bp. XX., gyerek-várhatóan 2006.júni 3., doki: Dr. Gajdos Edit

Nagyon jó ötlet volt ez a táblázat.Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Hűűűű, még egy délpesti anyuka!Kép Erzsébeten merre?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok!

Gabi,
Livi még mindig egy tündérvirág!!!KépKép Én imádom ezeket a fotókat. KépKép

Igazából mindegyik képet imádom nézegetni.
Dia,
még nem volt alkalmam írni, de Domi egy igazi kis nők bálványa!!! Nagyon édes kisfiú! KépKép

A csajsziknak mi is boldog szülinapot kívánunk!
Bogi, Zsófi Kép

Zsófinak külön küldi Marci a sztárfotót, hátha fellobban a szerelem...KépKépKép
Kép

Ilba, tök jók a képek, és végre látszotok is! KépKép

Tegnap voltunk a Cora-ban, mi is vettünk mindenféléket, mert 62-es méretből Marcinak nem volt még igazán semmije. Most már van. Sőt egy két nagyobb méretet is vettünk, mert tényleg jó árakon voltak. Kb 15e ft értékben.
56-oscuccokat már kezdi kinőni. Van egy két rugi, amit már csak kínzások árán tudok csak ráadni, szóval kellettek már a nagyobb ruhácskák.

Ma elszaladtam egyik szopi után a Brendonba, hogy megvegyem azt a gurulós játékot Marcinak, hát épp nem volt. A többi meg nem tetszett. KépKépKép
Viszont nem bírtam ellenállni egy csomó dolognak, vettem pulcsit, nacit (farmer), meg melegítőnacit, meg zoknikat, meg egy pár játékot is Marcinak. Hát nem írom ide, hogy mennyit költöttem, elég az hozzá, hogy sokat. Elég sokat. Pedig így is legalább 4 vagy 5 dolgot tettem vissza, azzal hogy "na ezt már tényleg nem, mert nem kell annyira."

Holnap megyek a 6 hetes (ill. most már hét) kontolra. Marcit úgy volt hogy viszem, de nagyon hideget mond az időjárásjelentés, szóval inkább majd legközelebb viszem majd magammal megmutizni. Kár, pedig megígértem a dokinak. De nam akarom kockáztatni, mert nem is de, hanem du megyek 3/4 4h-re. Akkor azért meg már sötétebb is van, meg hidegebb is.

Marcibaba holnap már 7 hetes lesz...iszonyúan rohan az idő!!! Nektek is ez az érzésetek?

Na jó, megyek egy kis almakompótot enni, legyetek jók, és rakjatok fel képeket. Sokat - sokat!!!! Olyan jó őket nézegetni...

Ja, elfelejtettem írni, szia Melinda! Tényleg szépek vagytok az esküvőn! KépKép

Marciképek, egy kicsit csak...KépKép
KépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

A babák valami zabálnivalóak! Kép
Ilyenkor lobban fel bennem, hogy mennyire vágyom én is egy kisbabára. Kép

Ilba!

Nem tudom, mikor megyek. Reggel megyek Pestre, úgy 8 körül. Utána a koleszba, mert van még ott cuccom. Édesapám berakja a kocsijába, hogy ne kelljen hazacipelnem. Még megyek a suliba kiíratkozni. Ezt szerdán valamiért nem tudtuk kivitelezni, így még mennem kell.
Utána, ha végeztem, felhívlak, és majd meglátjuk, hogy Nektek mikor és hol lesz jó! Oké?

Puszi Mindenkinek! Még leszek itt, és olvaslak Titeket.
Ági
bumpy

Sziasztok!

Gyönyörű ez a Marci gyerek!

Gabuska:
Jókai Mór utca.

Ha valakit érdekel utazóágy, az Auchanban van leárazva. Elég stabilnak tűnt. Vettünk mi is egyet.

Kép
Kép
szõkemelinda

Halihó!

Majd visszaolvasok, meg írok is többet, most csak Áginak, hogy nekünk okés, elég hideget mondtak (ezért ma egész nap pakoltunk, takarítottunk Kép) szóval nem hiszem, hogy ki tudunk menni sétálni. Bár már volt úgy, hogy nem jött be amit mondtak. Kép
Viszont délután majd valamikor Brendonba kéne mennünk, de azt muszály holnap, kifogytam pár dologból.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ma voltam Brendonban, szerdán menjetek, mert kedden kapnak új készletet minenből. Most volt sokminden, amiből nem volt sok méret. én is akartam még pár cuccot, de nem volt 62-es...

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba!

Rendben!

Ha itt vagy még, akkor légysz írdd meg, (nincs ötletem), hogy mivel lephetnélek meg titeket? Minek örülnétek? Beni? Valami fain játéknak, vagy valami másnak? Te? Minek Örülnél? A Párod? Valami piának? (Nagyon más tippem nincs)

Puszi Nektek!
bumpy

És a love story folytatódik...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bubek,
Marci olyan gyorsan nől! Nagyon szép kisfiú!Kép

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na vagyok, remélem Beni engedi végigírni, mostanában olyan nyűgi.

Zsófi és Bogi!
Nagyon boldog 4 hónapos szülinapot kívánunk!!!
Kép

Timi,
TETSZEL!!! Kép
Még piri szemekkel is, bár meg kell, hogy mondjam, úúúúúúúúúúútálom a piros színt. De Neked kimondottan jól áll szerintem.
Ja és jó a hajad!

Czuli,
gratulálok, kérjük a részleteket és a képeket!!!

Benedekem a 23. héten fordult meg, addig ő is csücsült a popóján.

Gabi,
jajj, nem olvastam, amúgy is napok óta le vagyok maradva a topikokkal, örülök, ha ezt tudom követni. Valahogy semmire nincsen időm.
Hát Livi .... tényleg imádnivaló anyal bögyörő! KépKépKép

Bubek,
Marci azon az első fotón nagyon komoly arcot vág! Kép
És már 7 hetes! Nagyon rohan az idő, emlékszem, még csak most "bárcsakoztál" itt nekünk! Kép
Köszi, talán jobb is, hogy nem lesz annyi ruha, mert arra az egyre nincsen Beninek szüksége. Kép
Melltartóbetét, tejgyűjtő zacsi, pelenkazacsi a szemetesbe ... ilyenek kellenek.

No, azt hiszem egyenlőre ennyi, hív az Úr! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hűűű, hát annyi ideig írogatok, hogy jönnek az új hozzászólások! Kép

Gabi,
isssszonyú édi, mikor egymásra néztek!!!!! Megzabálom egyszer a kis hölgyet! KépKépKép

Ági,
ne hülyéskedj már, hozd magadat és ennyi!!!!
Minek örülnék? Sok tejcsinek mindkét ciciben és mínusz 10 kilónak! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Csatlakozom Ilbához!
Hát én sem tudok mást írni....meg kell zabálni!!!KépKépKép

köszöni szépen Marci a dícséreteket, szerintem időnként teljes mértékig tudja, hogy anya nem tud neki ellenállni...KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok lányok!

Éva megkért, hogy rakjak fel pár képet Petráról, amíg vacsorázik. Sajna ma a fürdőzés kicsit hisztisre sikerült, de sebaj: a tejcsi annál jobban esik utána.

Viszont nagy dolog történt ma velünk. Nézzétek csak:

Kép

Kép

Kép

Na, hogy tetszik a fülecském?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba!

Milyen melltartóbetét kellene? Nálunk van itthon. Van néhány kisbabás barátunk. Egy óriási dobozzal van. Talán, ha pár db hiányzik belőle. Szívesen felviszem, ha kell. Akiknek vettük, Õk már nem szopiznak, és most itt van a polcon. Hm?
Tejgyűjtő zacsit nem tudok adni, de ha gondolod veszek, és akkor nem kell kijönnötök a hidegbe. Hm?

Puszi:Ági
bumpy

Sziasztok!Kép
Húúú lányok ennyi képet....KépEgyik babuci szebb mint a másik.KépNagy nagy gratula mindenkinek!Kép
Gabuska!
Nagyon aranyosak vagytok a love storys képeken.KépA hajad is gyönyörű,na és az alakod.........Kép

Bubek!
Ez a szépséges kisfiú meg is érdemli a sok sok ajándékot.Kép

Novum!
Igen tetszel.KépEgyütt érzek veled,Domi is köhög bár az éjjel nyugisabb volt.Lehet,hogy a Robitussin szirup használt Neki.Szilvi gyönyörű csajszi.Kép

Zsófi és Bogika!Kép
Boldog hófordulót kivánunk Nektek!Dia és Domi
Kép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Halihó!

Petra lóg a cicimen (közben persze alszik), apa meg elém rakta a laptopot, hogy megnézzem mit alkotott Kép.

Bocsi, hogy ritkán jelentkezem, de ma is nyügis napom volt. Néha rázott a hideg és a hónomban lett egy kis csomó, ami fáj, nem győzőm maszírozni.

Na Petra végképp bealudt, leraktam, azt hiszem jöhet a születésének története:
Hétfőn du. 4-kor éreztem először fájdalmat, de több félét is, egyből 7 percesek jöttek, ezért beültem a kádba. Közben hazajött apa, azt mondta nagyon fáradt és csak ma ne, ezek után közöltem, hogy fájdogálok. Fél 5-kor már 5 percesek voltak, 6 előtt felhívtuk Barbit. Egy kis pezsgőt javasolt (bor lett belőle) és mondta, hogy 8-ig nyugodtan várhatok. Jó is volt itthon szenvedni, mert hasmenésem is volt.
8-kor bementünk a kórházba, egy doki megvizsgált (elég durván, véreztem is tőle). Haza akart küldeni, mert 1 ujjnyira voltam csak kitágulva. Azért néztek egy ctg-t. 9-kor az ügyeletes szülésznő megvizsgált, ő mondta, hogy inkább maradjunk már, mert hajnalra baba lesz.
Kaptam szülőszobát és mondták majd 10-kor rámnéznek, Barbit akkor elég lesz hívni. Na ez idő alatt gyorsultak be az események 10-re (1 óra alatt) már 3-4 ujjnyira kitágultam, úgyhogy riasztották Barbit. Hamar ott is volt. Kicsit beszélgettünk, Õ is megvizsgált majd riasztotta a dokinénit, mert olyan gyorsan tágultam. Elfolyt a magzatvíz, dokinéni még úton. Mire megérkezett már tolófájásaim voltak. Petra hamar meg is lett (11.25-kor).

Szóval amilyen lassan kezdtem tágulni, a végére írtó gyors lett. Használt a málnalevél tea Kép.
Kicsit azt sajnálom, hogy az ügyeletes szülésznő nem engedte előbb behívni Barbit, olyan jó volt amikor ő már ott volt. Biztonságban éreztem magam.

A gyors szülés hátránya, hogy nagyon kifáradtam, annyira egymás után jöttek a fájások, nem sok pihenő volt közte. Utána még Petrával is alig tudtam foglalkozni, teljesen kimerültem. A szülésről is apa mesélt néhány dolgot, mert már nem nagyon voltam magamnál, maradék erőmmel arra koncentráltam, amit a doki néni mondott.

Na mostanra ennyit, megyek mert Petra nagyon csuklik.

Gabuska rettentő édes Livi, mi is néztük mikor fog Petra így játszani velünk.

Bumpy köszi a látogatást a kórházban, nagyon-nagyon jól esett.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?