Nem csináltunk sztárfotókat.
Corában kb. 10 percet vásároltunk, 20-at álltunk sorba a pénztárnál.
A részletek: totálisan jellemző módon félreértettük egymást, jó nagy vita lett belőle. Kengurut vittem, mert a lift rossz és a harmadikról a garázsig nem vállalkoztunk a kocsi lecipelésére. Kiszáltam a parkolóban, mondtam, hogy bemegyek Benivel, ne fázzon meg, ott várok, András mondta, hogy ok, csak elszív egy cigit. Bementem és a bejáratnál egy padon levetkőztünk, amíg ő cigizik. Csakhogy ő nem cigizett mégsem, hanem egyből bejött. Csak hogy nem látott minket a padnál, én nem figyeltem ilyen hamar és elkezdett kóvályogni. Én meg vártam. 10 perc, 20 perc, 30 perc. Persze a telefonom a táskában, a táska nála. Egy nőtől kértem kölcsön telcsit, felhívtam, de így sem talált meg. Erre bemondattam. Na akkor végre megtalálta az információt. Szerinte én vagyok a hülye, szerintem ő. Na mindegy, ekkor volt még 1 óra az etetésig, szóval rohantunk, mert Budakalászról még haza is kellett érni.
Végül vettünk pelust, popsitörlőt, egy pizsit, egy pólót és az utazóágyba kókuszmatracot.
Bubek,
Marci édike nagyon, Beni is így néz ki szopi után.
Állásinterjú: pozitív, csak sok lenne a munka, még gondolkodunk.
Akkor kire is hasonlít Marci???? Kérünk képet a póstásról is!!!
Gabi,
nekem 4 ismerősöm jár már a dokinénihez.
Gondoltam legközelebb megbeszélem vele a jutalékot.
Picit hasonlít azért szerintem Livi Rád!
Ági,
Flórián tér. Ha jó idő van kimegyünk oda, ha hideg van, akkor Te jössz, ok? Busszal kell jönni 6-os vagy 86-os, 1 megálló. Vasárnap tudunk még egyeztetni?
Dia,
Domi írtó szép!
Az első képen ahogy néz!!! Szerintem olvadozni fognak a csajok tőle!
Vuka,
sok boldogságot nektek, a Garmastan kenőcs is nagyon jó. Jaj, olyan kíváncsi vagyok a szülésedre már!!!
És ne aggódj, férjed csupa jókat írt és sok szép képet tett fel.