Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma kiderült, hogy holnap költözünk (közben még szuri, vérvétel meg ilyenek). Viszont hiszti nélkül átvészeltük a fürdetést. Kép

A két mai nyertes a követekző:

Kép

Kép

Üdv.: Anti

Ja, és ma elértük születési súlyunkat, bizonyám!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Anti,
gratulálunk a fürdéshez, nem kis teljesítmény üvöltés nélkül elviselni a csecsemősök fürdetését...

Tündérborsóka a kiscsaj, dagad a mellkasod, mi?!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Õ az a csecsemős nővér aki nagyon aranyos volt. Éjjel többször kijött hozzánk és tanítgatott bennünket. Nagyon kedves volt.

Bubek , ha a Spar előtt talizunk az jó? Jól emlékszem, hogy a közelében laksz?
Majd megbeszéljük melyik nap talizzunk. Ha nagyon hideg van mi se szoktunk kimenni.

Vuka, Anti
nagyon édes ez a kislányKépKépKép

Ilba, jó, hogy nem takarítottálKépKép
hülyeségKép

Gabuska, az én takaróm se szép ami az enyém volt, de nagyon szerettemKép
Még megvan az ovis párnahuzatom és bele van hímezve a jelem. Vödör Kép

Ti emlékeztek, hogy mi volt a jeletek az oviban?

most Zsófi elaludt tök korán (22:45), mostmeg én nem tudok aludniKép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
tulipán.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Beni úgy döntött, hogy a 6:30 nagyon jól hangzik felkelni. Hiába vettem magam mellé csak dumál, csak dumál ... Kép Most még csuklik is hozzá. Kép
Én meg totál kivagyok, mint egy mosott sz@r.

Sajtine,
bohóc Kép (sejthettek valamit)

Ági,
1-es villamossal. De ha nagyon hideg lesz, nem megyünk ki, legfeljebb feljössz. De csak ha nem nézel körül!!! Kép

Igen, nekünk is ő segített és éjjel többször is benézett magától, hogy mi van. Kép

Anti,
szuper kiscsajotok van!!! Kép

Vuka,
Neked meg szuper férjed, hogy ennyi képet megoszt velünk! Kép

Gabi,
és fürcsi közben Neotont énekeltek? (Nyár van ...) Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,
ilyen korán én is ittKépKépKép
Zsófi tök jót aludt 22:45- 7:30-ig.
Az elmúlt napokban éjjel 2 körül aludt el. Már teljesen hozzászoktam. Nem tudtam elaludni fél 3-ig.
Én is mosott kaki vagyokKép

Már Mr. Sajtine mondta, hogy kérdezzelek meg benneteket, hogy lehetne lefektetni korábban a hercegnőt.
Nektek van valami praktikátok vagy alszanak amikor akarnak?

Ilba, Te milyen egyetemet végeztél?
A bohócot nem lehetett egyszerű belehímezni a cuccokbaKép

Kiváncsi vagyok Zsófinak mi lesz majd a jele.
Remélem nem szalonna vagy zongoraKép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
mi megpróbáljuk mindig ugyanakkor letenni kb. 22:00-22:30 körül, ha bealszik a cicin, ha nem, berakom a kiságyba és megy a szunya. Kép

Én nagyon bölcs vagyok Kép ELTE BTK

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ha leteszem a kiságyba és nem akar aludni, ordítKép

Kép

Kép
sajtine

Lányok, én annak örülök jobban, ha későn alszik el, mert akkor nem kelünk korán, én azt nagyon utálom.
Ilba, jó ötlet, ezt fogom énekelni!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Lányok, olyan rendik vagytok, hogy így fényeztek Kép Pedig az utóbbi időben nem igazán érzem magam csinosnak, nőiesnek. Vagyis érzem, tudom, hogy nő vagyok, de külsőre... inkább vmi bálnához, vagy nagydarab állathoz hasonlítanám magam Kép

Ilba,
a kis üvegeket a férjem gyűjti, már nagyon régóta, akkor még nem is ismertük egymást. Fogalmam sincs, mennyi van belőle, több100 db, a világ minden tájáról. Gondolhatod, milyen sokat nyúlok ahhoz a polchoz! Mondtam neki, hogy na ezt nem, ezt csinálja ő, ott törölgesse ő a port Kép

Gabuska,
a hajfestés nálunk is így ment, a férjem csinálta az utóbbi 1 évben. Elegem volt már a havi fodrászhoz járkálásból, órákon át való ücsörgésből, és amikor egyszer elcseszte a fodri a hajam úgy, hogy rókavörös lettem szőke helyett... na akkor átváltottunk a házi megoldásra. Képzeld, annyi hajam volt, hogy csak vállig ért, de 3-4 doboz festék (Garnier) kellett rá. Most viszont nagyon élvezem, hogy 5 perc alatt megmosom, és gyorsan meg is szárad Kép
Bár a nyár óta nem festetem, ez már az eredeti színem. Amúgy szőkés voltam. Egyébként nekem a terhesség alatt iszonyatosan elkezdett korpásodni a hajam, olyan gusztustalan volt, hogy megmostam, és máris ott volt a hámló fejbőröm, mintha semmit nem csináltam volna vele. De úgy veszem észre, hogy kb. 2 hete már múlik Kép

Az én jelem: gomb Kép
Az öcsémé kishajó volt, és az óvónénik rá akartak dumálni vmi kislányosabb jelre, de ez volt a tesóm jele mellett, és én ehhez ragaszkodtam (vegyes csoportba jártunk) Kép

Kép
mancs

Sziasztok!

Tegnap délután óta nem tudtam jönni,mert Szilvi rettentő nyügi volt,egésznap félórát aludt összvissz,és sirt,sirt.Végül kiderült a sirás oka,mert estére belázasodott.Valószinű elkapta a virust Fannitól,mert ő is meg van fázva.
Rögtön adtam lázcsillapitót,igy éjszaka többé kevésbé aludt,reggelre hőemelkedése van,de vidámkodik.Remélem nem lesz komolyabb baj!

Sajtine:
Nekem virág volt a jelem!És az oviba nincs zongora és szalonnaKép.Ha időbe mész még választhatsz a jelekből!Kép
Az ágyba altatás nem könnyű eset!

Vuka:
Tündéri a pici lány,milyen kerek a pocija!Ezek szerint jól szopizik!

Most ennyi,mert futok az orvoshoz Szilvivel!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Hogy ti mire nem emlékeztek! Fogalmam sincs mi volt a jelem az oviban Kép Valószínűleg nem voltam tőle elájulva. Viszont arra emlékszem, hogy UTÁLTAM az ovit és alig vártam, hogy kezdődjön a suli!
Gabuska, én most is festem a hajam. Hennát használok, de most változtattak rajta valamit és már nem olyan tartós. Vörös vagyok natúrban is, de fakó, így egy kicsit rásegítek Kép Viszont a hajmosás egyre nehezebben megy,...
Füge, mi is többnyire hasonló gyakszikat csinálunk a Padmában. Viszont annak ellenére hogy a vége közeledtével gyakrabban akartam menni nem megyek Kép Mióta megszállt az orrfolyás-köhögés nem akarok ott kohácsolni. Csak zavarnám a többieket. Itthon szoktam csinálni pár gyakorlatot, ennyi.
Anti, nagyon édes a fürdetős kép! És Petra nagyon ügyes ha már most visszanyerte a súlyát!
Lányok, én azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mikor adtátok oda a dokinak a pénzt? Apuka intézte vagy a 6 hetes kontrollig vártatok?

Vigyázzatok magatokra meg a babucikra, mert vmi kegyetlen vírus ólálkodik a levegőben Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Ilba,
megnéztem a legalja.hu-t, oltári! KépKépKép Szeretem az ilyeneket Kép

Itt vagyok-vagyunk az esküvőnkön, a nyáron Kép Olyan jó volt!
Kép
Kép

Mancs

Kép
mancs

Sziasztok!
Mancs: köszi a szülésznős segítséget elolvasgattam és jövő héten kedden minden kérdésemet felteszem neki!Mikor volt az esküvőtök?Nagyon szépek vagytok! Én is csak sóvárgok ha a mieinket nézem olyan vékony voltam, most meg egy bálna...
Natasa:A te babód legalább forgolódik! Az enyém mindíg így volt bennem....biztosan nagyobb esélyed van rá , hogy megfordul!

Az én jelem az oviban egy szemüveg volt!
I
czuli

Natasa,
én az utolsó kórházi napon adtam oda, amikor megnézte a gátsebet. De van, aki a 6 hetes kontrollon adja oda.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, nagyon szépek vagytok a képeken! (Nekem is tiszta rózsa csokrom volt.)
Czuli, dehogy vagy bálna! A párom szerint most vagyok a legnőiesebb. Persze ez enyhe túlzás, de végülis két nő vagyok most egyszerre Kép Majd akkor essünk kétségbe ha szoptatás után, mire a gyerkőc egy éves lesz még mindig nagynak érezzük magunk. Addig minden OK. Jelenleg +20kg vagyok, de komolyan nem látok magamon ennyi felesleget! Szóval csak fel a fejjel!
Hát, ami a forgolódást illeti,.... Fejvégűből egy fordulattal lett faros karácsony után vmikor. Azóta nincs forgolódás.
Gabuska, köszi! És csak boríték volt vagy azért ment hozzá kísérőben csoki vagy vmi más?
N

Kép Kép
natasa1975

Boríték + egy fénykép (szülés után készült a doktornővel közös kép hármunkról)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hehehe, ilyen képről én is gondolkodtam Kép
Bepréselek ide magamról egy esküvői képet. Bocsi, de a párom nem nagyon szereti a nyilvánosságot így őt nem teszem fel.Kép

Kép Kép
natasa1975

Mancs, gyönyörűek vagytokKép

Te is nagyon szép vagy NatasaKép
A kórházban adtam oda a borítékot amikor a második napon megnézte a gátsebet. Harmadik nap hazamentünk.
A szülésznőnek rögtön szülés után.

Én csak azt mondom lányok, örüljetek, hogy bálnákKép vagytok. Később úgy fog hiányozni a pocitokKépKépKép

Gabuska, én is inkább későn fekvős párti vagyok. Uuuuutálom ha korán kell kelni. brrrrrrrrr

Novum, Szilvinek jobbulást
Kép

Kép

Kép
sajtine

Na sziasztok!

Sajtine,
rendben, megbeszéljük. Ti is itt laktok a MÁV-telepen? Hát ez tök király! Mert ugye lakhattatok volna Rákospalota másik végében is ugyebár...de így...! Így tök könnyen tudunk majd talcsizni!KépKép
A hétvégén nekem biztos nem jó, (megyünk a corába, meg takarítani kell, mert a porcicák már rohangálnak le-föl), ahét elején meg nagyon hideg lesz, szóval szerintem jövő szerda környékéhez mit szólsz? Persze ha nincs túl hideg, és nem esik az eső. Vagy a hó. Hóban sem szívesen vinném le Marcit, nem tudom mennyire ázik át a babakocsi... Még nem próbáltuk.

Mancs,
csatlakozom az előttem szólókhoz, kismamának is nagyon szép vagy, és szépek vagytok az esküvőn is.
Az esküvői képeket mindig olyan jó nézegetni! Mindig olyan csinosak, fessek vagyunk rajtuk, nem???!!!

Natasa,
te is szép kismama vagy ám!!!KépKép
Nálunk Apa adta oda, csak boríték volt, és szülés után, mielőtt az osztályra levittek volna, bejött a doki is elbúcsúzni, meg a szülésznő is. Akkor adta oda Apa a borítékot.

Én sem emlékszem a jelemre, de rémlik, mintha létra lett volna. Asszem. De lehet, hogy az a bátyámé volt...

Vuka, Anti, nagyon édesek a lányok!!!
Tök jó, hogy már visszanyerte a születési súlyát Petra! KépKép

Ilba!
Ilyen a mi kádunk:
üresen...
Kép

és Marcistul...
Kép

Te anya, ugye milyen csini ez a ruci? Ez a kedvencem!KépKép
Kép

Jó kis vicc volt amit anya mesélt még ébren...KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Hát mégse vittem el Szilvit a dokihoz,úgy láttam nem olyan nagy a baj.Most alszik végre,remélem ez jót tesz.
Sajtine!Biztos gyógyitó volt az a kép amit küldtél!Kép

Natasa,Manca:
Én se tudok mást irni!Nagyon szépek voltatok akkor is és most is!!!!

Bubek:
Ez a kád nagyon érdekesen néz ki!Nem is kell fogni Marcit benne?
Látom nagy gondolkodó lesz belőle!Kép

Én a dokinak akkor adtam oda a pénzt és desszertet amikor jöttünk el a kórházból.A szülésznőnek a párom adta oda.

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Szívből gratulálok én is a Vuka/Anti párosnak valamint Titaiéknak a gyönyörű csemetékhez!
Mancs,Natasa:
Remekül sikerültek az esküvői képek,igazán csinosak vagytok a fotókon.Kép
Ilba:
Igen,már témánál vagyunk.Kép
Mondtam,engem egy cseppet sem zavar a kaki téma.Kép
A testvéred nagyon hasonlít rád?Hátulról biztosan..Kép
Eddig még csak olyan képen láttalak,ahol hátulról vagy kivehetetlenül vagy szemből de jó messziről vagy lekapva.Kérünk Ilba sztárfotókat közelről is!És szemből!Kép(meg persze Beni úrfiról is még!)
Tippem egyébként:Illatos barack(virág).Langyos?
Gabuska:
Látom,nálatok már nyár van!Kép
Livi is tündéri minden fotón,ez független az évszakoktól..
Sajtine:
Köszönjük a gyógypuszikat!Szilvi inkább otthon maradt végül,de most jótékony álomba merült!Kép
Tibi,gyorsreagálású haderőKép
Ui:
És aki szereti Vörös István(ex Prognózis) dalait az írjon ide egy jelet(hadd lássam ismeri-e valaki): "-"

Kép

Kép
novum

Timi,
elvileg nem kell fogni, de Marci nem nagyon kedveli ha így ül benne, és ezért mi hason fürdetjük. Úgy szeret.
Kaptuk egy barátunktól, asszem olasz gyártmány...
de később biztos jó lesz, amikor már bele lehet jól tenni Marcit. Aztán még később, meg úgyis a nagy kádba fokunk fürdetni. Amikor már biztonsággal tud ülni.

Teszek fel még egy édi képet, mert annyira édi...KépKép

Úristen, Anya csinálj valamit! Itt villog valami, amiről gőzöm sincs, hogy micsoda!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja és Timi,
Szilvi gyógyuljon meg!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Natasa,
de szép vaaaagy! KépKép

Sajtine,
igazad van Kép Nagyon örülök, hogy itt a pocim, benne a Pocok, és már most sajnálom, hogy mennyire fog hiányozni a mocorgása... Végülis ilyenkor, ebben az állapotban vagyunk IGAZÁN nők Kép A kilók már más tészta Kép

Bubek,
én is imádom nézegetni az esküvői fotókat (meg a többit is). Mindenki olyan szép rajta Kép Utána akárhogy igyekszik az ember kicsípni magát, már nem olyan. A ruha is szépít, a boldogság, a szerelem, meg minden Kép Én egész nap vigyorgtam, mint a tejbetök, pedig esett az eső (épp a kültéri fotózás idejére állt el) így kocsival mentünk mindenhova, pedig a szertartásokra gyalog szerettünk volna menni. Még külön harmónikás meg szaxis is fel volt fogadva, hogy a menetben zenéljenek Kép Nagyon édi a Marci, ezek a tágra nyílt szemek... Kép Nekünk is van ilyen kék csíkos bodynk, az a bocis, csak nekünk narancssárga Kép

Lányok,
én már alig bírok magammal, állandóan előveszem és nézegetem a ruhácskákat, körforgót, csörgőket, zoknikat, tutyikat, meg mindent. Mondjátok, hogy ez normális! Kép

Kép
mancs

Czuli,
szívesen! Majd megosztod velem, hogy miket mondott a Zsuzsi? Mert még nálam is van pár megválaszolatlan kérdés... Kép
Az esküvőnk július 9-én volt, Ózdon. A képek az ottani csónakázó tó partján készültek. Gyerekkoromban, amikor ott koriztam télen, erre nem is gondoltam volna... Kép

Kép
mancs

Majd reagálok bővebben is, most csak Tibinek egy kép, már úgyis akartam kérdezni, szerintetek is hasonlít, ugye? Kép
Kép
Tibi, Te Hókuszpók! Kép Telitalálat! Kaptál segítséget, vagy egyedül sikeredett????

Na, most kajcsi és rohanunk a Corába este jönnek friss sztárfotók, ok?
Ja! Még Andrásnak is haza kell érnie, állásinterjún van. Itt ülök csuriban! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ilba:
Tényleg eltaláltam volna?Kép
Nem kaptam segitséget,a segitség maga Gabuska volt(tehát felerészt övé a sikerKép),mivel az ő tippjére azt irtad,hogy langyos.Én már akkor meg akartam írni az én tippemet,de aztán vhogy elfelejtődött a dolog.
Beni már most olyan felnőttesen tud nézni,nem?Kép
Csuris sztárfotók is jók!Kép
Persze ez csak vicc volt,úgyhogy türelmesen kivárjuk az idejét a dolgoknak.Andrásnak pedig egy kalappal!
Tibi

Kép

Kép
novum

Tibi,
ez én vagyok!!! KépKépKép

Most jön már haza, kíváncsi vagyok mi volt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
HihiKép
Cseppet csodálkoztam is,hogy ma,az atomkorban fekete-fehér kép készül Beniről.Behúztál a csőbe.
Mellesleg a hasonlóság azért bőven megvan,lehet,hogy András Beni génjeihez hozzájárult,de azért szembeötlően inkább rád hasonlit Beni,nem?
Tibi

Kép

Kép
novum

Ilba,
ilyet még nem láttam! Nagggggggyon hasonlít! Elképesztő!KépKépKépKépKép

Tibikém,
mostmár dolgozni is kéne!
Főnök.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,

csatlakozom Tibihez.
Beni egy az egyben úgy néz ki, mint te kiskorodban. Tényleg, az apukája hogy néz ki? És te hogy nézel ki? Nem is láttunk még mostanság rólad képet.. Este várjuk ám asztárfotókat!!!KépKép

Akkoriban neked se nagyon volt hajad..KépKépKép
Majd írd meg mi volt Andrásnak az állásinterjún.

most már nem rakok ki többet, de ezt még hadd.....!!!
szopi előtt - szopi után KépKépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabuska:
Értettem Főnök!
Jelentem, vége a munkaidőmnek.Tiplizek haza!Kép
Jó hétvégét mindenkinek!
Tibi

Kép

Kép
novum

Rám csak akkor hasonlít a lányom, ha alszik:
KépKép

Tibi, remélem, példát vesz rólad azuram és ő is hazajön már!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vagy nem is hasonlít?????????????????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem is mondtam, hogy a barátosném volt ma a Doktornőnél (Gajdos) és nagyon el van ájulva tőle ő is. Reméltem, hogy így lesz, mert én az egekig magasztaltam neki, kellemetlen lett volna, ha mégsem találja szimpinek.
A lényeg, hogy 2 hónap múlva ők is belekezdenek a baba-projektbe.Kép Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

megjöttünk a CORA-ból.
vettünk plüss rugikat 799 Ft.
ez az egy ami tetszett, a többi gagyesz szerintem.
Marad a C&A.
Találkoztam régi barátnőmmel a CORA-ban. Ezért már megérte odamenniKép
Neki is már 2 gyermeke van. 4 éve nem találkoztunk.

Ilba tiszta olyan Beni mint TeKép

Gabuska, Ti is egy az egybenKép

Bubek, hétvégén semmiképp nem jó. Csakis hétköznap.
Majd egyeztetünk. Időjárás, házimunka, ébredés függvényében.

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
Nekem is az a csecsemős nővér volt a legszimpibb. Mónikának hívják egyébként.
Bubek,
Marci Szopi előtt és után nagyon édi. Beni is így csinál néha.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Gabi, Ilba,
ti tényleg mindenben ugyanazt csináljtok....!!!!KépKép
Komolyan mondom, ritkán látok ilyen hasonlóságot anya és gyerekek között, mint nálatok. Hihetetlen!
Hogy csináljátok ezeket a dolgokat???!!!

Majd anyukámat jól megkérem én is, keressen elő egy régi babafotómat, kiváncsivá tetettek. Bár mondjuk szerintem nálunk inkább Apára hasonlít...talán. de ez sem biztos...

Kép
----------------
B&M
bubek

Szorsi,

ugye? szerintem is olyan cuki. Amikor éhes, úgy meg tud sértődni. Nem sír igazán, hanem inkább dühös, hogy hol van már a kaja...KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
az benne nagyon édi, ahogy nyújtogatja a nyakát!
OKép

Kép

Kép
szorsi

Hahó!

Ilba!

1-es vilivel meddig? Bécsi út?
Hát azért jobb lenne, ha levegőznénk, mert nem akarok zavarni nálatok. Ha mégis felmegyek, akkor ígérem NEM nézek körül. Kép
bumpy

Sziasztok!
Én még új vagyok itt a fórumon. A segítségeteket szeretném kérni. Az Istvánban fogok szülni, júni elején. Érdekelne az a felkészítő előadás, ill. kismama torna, amit ott tartanak, de nem tudom, hogy melyik nap és hány órakor van. Ha valaki meg tudná mondani, hálás lennék.
Előre is köszi.
Ui.: Szépek a menyasszonyok és a kismamás,-babás képek!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!
Ááááááá,teljesen le vagyok maradva,visszaolvasni pedig sosincs időm.KépDe arra emlékszem volt szó a babakocsiról.Nos,mi anno örököltünk egy nagykocsit,de sajna nem tudtuk használni.Mert a liftbe nem fért be csak állítva így két ember kellett a levegőztetéshez. egy vitte a gyerkőcöt és egy külön a kocsit.KépEzért nem sokat jártunk le aminak az lett a következménye,hogy Domi utálta a bkocsit.Egyszer "bedühödtem"fogtam egy centimétert és amíg leért velem a lift le is mértem.Majd egy bababolt felé vettem az irányt és vettem egy akkora kocsit ami befér a liftbe.KépEz egy CAM márkájú 2 funkciós és imádom.KépIgaz,az elején úgy levegőztünk,hogy Domi ölben és toltam az üres kocsit.KépKépMajd egy kis időre betettem a kocsiba a lakásban is az úrfit és szép lassan megszokta.Dee ma már megint harcoltunk az utcán,csak most nem azért mert utálom a bkocsit ki akarok szállni,hanem mert unom az ülést én akarom tolni a kocsit.KépKép

Kékszilva volt a jelem az oviban:Kép

Voltunk ma a Corában.Hááát nagyon sajnálom,hogy nincs ici-pici babucim mert annnyira tündériek voltak azok a pihe-puha rugik.KépDe azért a királyfim is kapott,melegítőket,badykat,farmer inget,termo felsőt,pelust,popsitörlőt,tápszert,bébi tejet,wc szűkítőt stb....így sikerült 31 ezret ott hagyni a párom bánatára.KépKépVégezetül íme pár kép a tündérkémről aki 10 kiló és 40 deka,80 cm,10 fogú+3 fél.Kép/Tegnap voltunk tanácsadáson azért írtam le a paramétereket.Kép/Puszi.Mindenkinek szép álmokat!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ujjujj, veszélyesek Domi kék szemei!Kép
Dia, akkor ha sikerül együtt sétálnunk valamikor, Domi felváltva tologathatja Lívit és Szilvit.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Végre itthon!!!
Azt mondta a férjem ne is próbálkozzak a visszaolvasással, mert lehetetlen. (Majd egyszer, mert azért kíváncsi vagyok mit írt a hátam mögött.)
Olyan jó megint itthon lenni, családias hangulat, megszokott dolgok. Petra rettentő édi, csak kár, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával. Nappal fel sem lehet ébreszteni, alig akar szopizni, bezzeg éjjel. Már várom a holnapi napot, hogy kialudjam magam, mert rettentő fáradt vagyok.

Minden jó, bár a szopiztatás még nem valami felemelő érzés. Kicsit kisebesedtek a mellbimbóim is. Csajok mikorra lesz ez jobb?

Na megyek pihengetni, majd nemsokára küldöm a részletes beszámolót is.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nekem kábé 3 hétig fájt, de csak a legelején volt nagyon rossz. Kenegesd anyatejjel, az csodát tud tenni.
Nagyon rendes a férjed, hogy ennyi képet tett fel nekünk! Mégegyszer köszi neki, Te pedig vigyázz magatokra, szokdd a gondolatot, hogy anyuka lettél! Kép

És várjuk a szüléstörténetet!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Nem csináltunk sztárfotókat. Kép
Corában kb. 10 percet vásároltunk, 20-at álltunk sorba a pénztárnál. Kép

A részletek: totálisan jellemző módon félreértettük egymást, jó nagy vita lett belőle. Kengurut vittem, mert a lift rossz és a harmadikról a garázsig nem vállalkoztunk a kocsi lecipelésére. Kiszáltam a parkolóban, mondtam, hogy bemegyek Benivel, ne fázzon meg, ott várok, András mondta, hogy ok, csak elszív egy cigit. Bementem és a bejáratnál egy padon levetkőztünk, amíg ő cigizik. Csakhogy ő nem cigizett mégsem, hanem egyből bejött. Csak hogy nem látott minket a padnál, én nem figyeltem ilyen hamar és elkezdett kóvályogni. Én meg vártam. 10 perc, 20 perc, 30 perc. Persze a telefonom a táskában, a táska nála. Egy nőtől kértem kölcsön telcsit, felhívtam, de így sem talált meg. Erre bemondattam. Na akkor végre megtalálta az információt. Szerinte én vagyok a hülye, szerintem ő. Na mindegy, ekkor volt még 1 óra az etetésig, szóval rohantunk, mert Budakalászról még haza is kellett érni.
Végül vettünk pelust, popsitörlőt, egy pizsit, egy pólót és az utazóágyba kókuszmatracot.

Bubek,
Marci édike nagyon, Beni is így néz ki szopi után. Kép
Állásinterjú: pozitív, csak sok lenne a munka, még gondolkodunk.
Akkor kire is hasonlít Marci???? Kérünk képet a póstásról is!!! KépKépKép

Gabi,
nekem 4 ismerősöm jár már a dokinénihez. Kép
Gondoltam legközelebb megbeszélem vele a jutalékot. Kép
Picit hasonlít azért szerintem Livi Rád! Kép

Ági,
Flórián tér. Ha jó idő van kimegyünk oda, ha hideg van, akkor Te jössz, ok? Busszal kell jönni 6-os vagy 86-os, 1 megálló. Vasárnap tudunk még egyeztetni?

Dia,
Domi írtó szép! Kép Az első képen ahogy néz!!! Szerintem olvadozni fognak a csajok tőle! Kép

Vuka,
sok boldogságot nektek, a Garmastan kenőcs is nagyon jó. Jaj, olyan kíváncsi vagyok a szülésedre már!!!
És ne aggódj, férjed csupa jókat írt és sok szép képet tett fel. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Férfiakkal nem egyszerű vásárolni.
Persze tisztelet a kivételnek.

Azért a biztonság kedvéért este beugrottam a C&A-ba.
Vettem rövid ujjú bodykat. 2X 3 csomag.
A CORA-ban nem tetszett az anyaga.

Dia, Domi nagyon cuki. Nem győzöd majd a nőciket elhessegetniKép

Vuka, nekem az első 2 hét volt nagyon gáz. Nagyon fájt a mellbimbóm.
Aztán szerencsére meggyógyult.
Sok boldogságot és jó egészségetKép

Bubek, nagyon cuki Marcus mikor sírKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Ilba!

Persze! Tudunk egyeztetni! Ha eltévedtem, felhívlak! Kép Szupi jó lesz!
A Flórián teret tudom. Aztán a busszal melyik irányba 1 megálló? A raktár vagy a Kiscelli utca felé?

Puszi: Ági
bumpy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?