Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsazsóka???????????????? Naaaaaaaaaa????????

A görbe a Mónié:Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!
Ezer köszönet, csak holnap lett volna időm otthon így feltenni!

Zsazsóka híreit én is nagyon várom!

moni

Jó reggelt! Kép

Zsazsóka? Teszt? Kép

Junko,
nagyon édi a süni! nem is igaz, hogy szúr! Kép

Kriszta,
he-he! Kép nem fogom neki megmondani! Kép így is már volt nagy része a dologban! Kép

Tlidi,
nem tudok msn-ezni Kép

Úristen Bali,
egy villanásra azt hittem, a te görbéd!

Móni: Kép

Ancsa,
itt is drukk a két tüsződhöz! sztem nagyon ígéretes, úgyhogy tessék bízni! Kép Kép

Mi tegnap elkezdtünk ennek a hónapnak az érdekében, bár távol még a pé! Beújítottam, mér nagy párnát tettem magam alá! Kép Kezdek egyre nevetségesebbé válni! Kép

angel37

Sziasztok!

Zsazsoka!
Mar nagyon varom hogy milyen hirrel jossz!!!!!!!!

Angel!
Egyaltalan nem vagy attol nevetseges,hogy ilyen modszerrel probalkozol!!Lehet hogy igy lesz sikeres!!!!Kép
Ha tudnad hogy en mit ossze szoktam kinlodni!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Jo Reggelt! (vagyis inkabb napot) Kép

Latom Zsazsoka meg nem jelentkezett, remelem nem azert mert nem jo hirei vannak!!! Kép

Kriszti: En orulnek az ikresitonek! Kép

Junko: Edi a suni! Kép
A gorbed nagyon jo iranyba halad, ha akarod felteszem Neked de mi lenne ha megprobalnank egyutt lepesrol-lepesre regisztralni a fertyn? Az sokkal jobb mint a nemet! Kép

Moni: Kép
Majd a kovetkezo ciklusban!!! Kép

Angyalom: Kép A babaert mindent!!! Mi is kisparnaval csinaltuk annak idejen! Kép

Kepzeljetek azt mondta a dadus a bolcsiben hogy Rate nagyon szepen viselkedik a gyerekekkel es ovele, hogy nagyon kedves es gyenged! Kép
Akkor minket minek harabdal itthon? Kép
Ma reggel puszikat adott egy 7 honapos kislanynak, jo teso lesz szerintem. Kép

Tabla:
/Junko Te most a 21.-en vagy a 22.-en vagy?/

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Junko:

A legelejerol kezdem, nem tudom meddig jutottal el.

www.fertilityfriend.com

Ott fellul kattints ra a: JOIN NOW! ITS FREE!GO feliratra!

Aztan:
Choose a nickname : ird be a nicknevedet! Kép
Your E-Mail Address: e-mail cimed
How did you hear
about this service? : itt valassz ki egy tetszoleges valaszt es kesz

Es nyomjal NEXT-et.

Elkuldi a cimedre a kododat!

Utana pedig megnyitod ujra a fertyt es beirod a nickneved es a megadott kodot es megnyomod a NEXT-et, ha idaig eljutottal megyunk tovabb! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Tenyleg nagyon szep lett a tabla!!!!!KépKépKép
KOSZONOM!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: Koszi! Kép

Moni: megragadom az alkalmat hogy Toled is kerjek egy kepet! Kép Legyszi, legyszi! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Na sziasztok!

Nagyon rég olvasgatom már ezt a fórumot, és végre rászántam magam arra hogy regisztráljak. Annyi téma ven itt, de egyből ide csöppentem és jó érzés látni, hogy nem vagyok egyedül. Üdvözlet mindenkinek!
Vendég

Szia Tuzmano!!! Kép Kép Kép
Irj egy kicsit magadrol! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Na szia Tűzmanó!Kép

Tontica,
nekem a kispárna már kevés! Kép Kép egyébként sokkal kényelmesebb a nagy! Kép

De édes a kisfiad! Kép
Az ember azokkal tud a leggorombább lenni, akiket szeret Kép Lehet, hogy már egészen gyerekkorban? Kép

angel37

Sziasztok!

Zsazsóka!!!! Gyere már!!!!! Megesz a kíváncsiság!

Tontica! Nézek majd képet! Hát azt gonodolom, hogy nem lehet teljesen megszüntetni a hisztit. De azért megnézem, h miket mondanak róla. Igazából lehet, hogy az egészséges személyiségfejlődéshez kell is az a hisztike. örülök neki, h tesód letette a bagót és kezdenek a dolgok helyrerázódni. Olyan édik voltak a picikék (Tiéd és Krisztié) valamelyik nap este.

Ancsa! Nálad mi van? HOgy hat a closti? Érzel már v.mit? Arik vagytok a képen. Ez régi kép v. ilyen kics a másik babód? őt is a closti csinálta?

Angel! www.msn.com oldalról kell letölteni. Skype-d van?

Tűzmanó üdv itt! Vigyázz mert minden új tag hamar bebabásodik. Úgyhogy ez vár rád is. Csak nem jönnek vissza jelenteni magukról!!! Pedig szívesen vesszük.

Kriszti! Látom te könnyen meg tudod állapítani, hanyadik cn-en vagy! Jóóó

Móni! Sajnálom Kép. Ez clostis hónap volt? Figyu én még annak is örülnék ha megjönne!! Úgyhogy ne tessék szomorkodni. Hamar eljön ám megint a pé.

Junkó! Édi a süni! Akkor most úgy néz ki, h volt pé-d. Ugye? Méghozzá a 12-14. napon. És hanyadikon mondta a doki, h kicsik a tüszők?
Nem értem!!! Nekem nem volt pé-m. Ezt hiába magyaráztam a dokinak nem hitt nekem. Most aztán reggel megcsináltam a görbémet a wunsckinderen is és ő is rakott pé-t. Hihtetelen de sztm. nem volt. Azért is eröltettem a nocolut-ot. Mert szt. nem fog jönni. Na mindegy érdekes dolog, h hiába meg feljebb a hő nem bizti a pé. Pedig az orvosok 95%-ra veszik. Szóval nálad mikor volt az uh? Nagyon kíváncsi vagyok!! Mindenesetre, ha a pé. a gond nálad is akkor azt a closti állítólag jól rendezi.
Vendég

SZia Tlidi! Kép

Skype??? Mi az? Kép

Akkor neked most volt pé-d? Azért az jó hír, nem? Kép

A hőnél nem mindegy, hogy mennyire megy föl, és mennyi ideig marad fent...

angel37

Szia Tlidi!
Nekem meg csak egy fiam van!KépEzt az egy kepet talaltam amin ketten vagyunk!Itt meg baba volt!
Erdekes dolgokat muvel velem most a gyogyszer!A 13.napon voltam UH-n es volt egy 18 es egy 21mm-es tuszom!A 15.napon olyan rosszul voltam hogy alig birtam felkelni!Azota is furcsa erzeseim vannak!Erzekeny a mellem,de az a gyogyszertol van!Sajnos nem erzem ugy hogy sikerult volna a kettobol egynek megfoganni!KépMajd 11nap mulva kiderul!

Kép
Kép
ancsa81

Itt vagyok,egy kicsit!Főzök közben,mert mindjárt enni kér a gyermek,utánna meg a nagy gyerek is jön hamizni!
Nem tudom miért ,de eszméletlenül görcsöl a hasam.KépEz csak azért furi,mensikor,mert sosem szokott!!!!
Voltam ma a régi suliban(tudjátok az érettségim miatt),hát,ha nem tudtam volna leülni,biztosan összeesem.Hirtelen olyan görcs,és szédülés tört rám!
Ma azt hiszem du. pihizek,majd Apa babázik helyettemKépKépKépJó kifogás mi?Kép

ZSÓKA????????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

SZia Kriszta! Kép

Jaj, mi lehetett ez? Kép
Szeded a bromót?

angel37

Sziasztok!!

Ja Kriszti !!! Fő az optimista felfogás! Értem. Szóval a nagy baba az Ada, a kicsi az meg az érőben lévő petécskéd amiből majd egy randi után a kisbaba lesz! Kép
Sajnálom, h rosszul vagy.

Angel
Skype olyan mint az msn. Biony, h nem mindegy egyik érték sem. Én ebből is tudtam, h nem volt pé-m. A másik, tegnap szurkáltam egyik oldalon úgyhogy tuti. Hát majd meglátjuk. ez az 5.napom "fenn" úgyhogy 9 nap és piri elvileg. Ha nem akkor Norcolut.

Ancsa! Ez szupi hír.Két tüszőcske is!! Az érzékeny mell pedig azért van most normális a progid!! Amibe a baba be is ágyazódhatott. Ha benne van /vannak! Akkor is csak az érzékeny mellett éreznéd ilyenkor v. még azt se. Mást nem. Úgyhogy fő a bizalom. A volt akció akkor lesz eredmény is. És punktum.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,de megint elhavaztam,aztán úgy elszalad veletek a ló...(bárcsak zebra lenneKép)!!!

Tontica

ha jól emlékszem (mert annyit kellett visszaolvasnom),hogy a szúrkálásról kérdeztél..Ha PÉ ideje környékén van és nem huzamosabb ideig tat,akkor igen,a tüszőrepedést érezheted.Ez szuper,mert így 1-el több jel,hogy mikor kell indulnia az akciónakKép!
Másik dolog: a petesejt valóban 20-24 órán át megtermékenyíthető,amíg a petevezetőben van és lassan vándorol lefelé.Ha megtermélkenyül,már igen sok sejtből álló embrió,mire leér a méhbe,így tud beágyazódni.Ha később is történne a megtermékenyítés,enm tudna már beágyazódni...Egyébként meg nem valószínű,hogy ez utóbbi bekövetkezne,mert a 20-24 óra leteltével megvastagszik a külső burka és nem engedi át a hímivarsejteket...nem pazarol a szervezetKép!

Junko

a 1,5 év szt is sok,szóval csak ne bagatelizáld a problémátKép.Persze mindenki próbál emelt fővel kijönni egy ciklusbólami nem sikerült,de mi átérezzük a problémát,és ha sírsz egy kicsit ,akkor sírunk veled(még ha képletesen is)KépKép
Ezt Neked küldöm
Kép

Ildi

jesszus,jó kis kilátások neked is!Akkor kívánom,hogy jöjjön meg magától,aztán hajrá closti!!!Kép
Meg a homeo biztosan segíteni fog!!!

Kriszta

Jó lehetett a recept-dologKép!
Miért is nem akasrz ikreket?KépKépÉn akartam volna anno...de már asszem nemKép!

Angel

Látom,megy a torna ezerrel!!!
Mikor is méesz dokihoz???Kép

Ancsa

Gratulálok a tüszőkhöz!!!!Szuper,csak aztán hajrá időben!!!KépMárpedig azok bizti,hogy 1 napon belül megrepedtek,remélem,volt is akcióóó!

Móni

Hát,sajnos ez elég nagy esés,gondolom meg is jön hamarosanKép...Sajnálom...

Sosi

Hát akkor ezért volt az esés a hődben...sajnálomKépKép

Zsóka

Mizu?Itt már mindenki szt 2 percenként a monitoron lóg!!!KépKép

Tűzmanó

SziaKép!

Egyéb témák:

Hiszti. szt nem lehet hisztimentesre nevelni egy gyereket(bár jó az elgondolás,IldiKép),mert egyszerűen ez az életkorral jár.AMit mi hisztinek nevezünk,az nem más,mint hogy a gyermek próbálgatja a saját határait,hogy meddig mehet el a szülőknél,hogy mennyire tudja érvényesíteni az akaratát.És ezt ,ha törik,ha szakad,meg fogja tenni.lehet ellene felvértezni magunkat és sok okos megoldást találni,így átvészelhető.Ami kb 1,5-2 éves korban vab,az még szt nem vészes.Mi megoldottuk úgy,hogy amikor Bulcsú hisztizett,akkor beraktam a szobájába.Ott visított még kb 2 percig,aztán elkezdett játszaniKépKépKép...És mintha mi sem történt volna...
Ami viszont 3 évesen van,ún. dackorszak,na az már gázos...Akkor már nem lehet ilyen könnyen lerendezni és sokkal nagyobb hisztiket tud csinálni.Ezt egyszerűen túl kell élni.A lényeg szt a következetesség,hogy mindig meglegyen a határ,ameddig elmehet,és akkor hamar megtanulja,hogy mennyit engedhet meg magának.A másik fontos dolog,hogy a szülők ebben megegyezzenek és lehetőleg a család többi tagja se rombolja le a kialakított rendszert(kedves nagymamák...Kép)....
No,egyenlőre ennyi..

Anyapoc ismeretterjesztő és oktató sorozatát olvashatták a hisztiről...,most perdig reklám..KépKépKép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Ja,még vmi...

Jónás:én ugyan utólag néztem meg,de nekem mindkettő bejött...KépMármint mindkét gyermek időre és nemre isKép!

anyapoc

vagy az a kínai naptár?bocsi,mindig keverem... Kép

anyapoc

Tlidi,
aha! akkor azt hiszem nincs Kép

a tegnapi szurkálás mit jelez nálad?

Egyébként kinél mit jelent az érzékeny cici pontosan? Márminthogy mennyire az? Fáj is?
Nekem egyértelműen növekedni, vagy inkább "kitelni" kezd pé után pár nappal és ez fokozódik a m. előttig. De ez nem fájás! Tudnék pl. hason is feküdni, de nem szoktam...
Meg némelyik ciklusban nagyon kicsit fáj a bimbó, de az is inkább csak ha vmi megnyomja...
Miklós bá beköszöntése után boszorkányos gyorsasággal (kb. másnapra) visszaállnak eredeti állapotukba Kép

Na jó csak kíváncsiskodtam... Kép

angel37

Szia Poc! Kép

Kedden!

A hiszti egyelőre nem érint Kép

A Jónás az holdas! Olyan holdálláskor tudsz megtermékenyülni, amilyen holdálláskor születtél!

angel37

Ezt meg mindenkinek küldöm:

Kép

anyapoc

Ildi!

A doki a 13. napon mondta hogy kicsik a tüszők, és a 12. napon biztos, hogy nem volt pém!!! Mi a 11. napon voltunk együtt. És akkor lent is volt a hőm utána ment fel. Én arra tippelek, hogy ha volt akkor ezen a napon volt.

De én se értem, mert most ahhoz képest (márhogy a doki szerint nincs pé) 36,8-37 között van a hőm. De a te eseted sem értem. Neked meg azt monják, hogy volt, mégis alacsony a hőd? Hát abszolultdesemmit nem értek.

Tontica!
22. cn-en vagyok, az adatbázisiomban végzetes hiba történt. Eszem nincs hozzá hol van az elcsúszás. Egyszerűen nem volt időm a meló miatt, de folytatjuk a infromatika órát, hétfőn! ÉS akkor regisztrálok és hiperszuper görbéim lesznek csak itt , csak nektek.

Anyapoc!
Nem bagatelizálom el a dolgot, sőt. Csak mélyen bent tartom a problémát. Vagy mittomén, nekem is fucsa, hogy nem vagyok kiborulva, mert kiborulós vagyok.
De köszönöm neked a bíztató szavakat. Nem hittem ebben az internetes társalgásban régen, de nekem sokat jelent.

Zsóka!

Én most ezt rossz hírnek veszem, hogy nem jössz.Kép
De azért reménykedem, hátha csak a nagy örömben elfelejtettél minket. Mindegy ígyis úgyis . Kép Kép Kép

Kislányok! Mindenkinek jó hétvégét, csak hétfőn leszek.

j.
Vendég

Mentem én is! Kellemes hétvégét Mindenkinek! Kép

angel37

Végülis hőmérős topic!! Nem???
Ja nekem most házi feladat lett a hőmérőzés. Mert köv. ciklusban is emelkedés utáni 4 és 7. napon kell mennem laborra. Mivel nincs rendes ciklusom ezért csak így tudta megoldani. Úgyhogy én kelhetek most egy darabig 5.30-kor Kép

Kép
Vendég

Koszonom!Minden tolunk telhetot megtettunk a cel erdekeben!13-16.napig minden nap volt akcio!Remelem 4nap eleg volt!

Zsazsoka!
Mar tenyleg nagyon varom a hireket!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!Kép
Nagyon aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok!Kép
Nagyon-nagyon köszönöm!
A jó hírekkel azonnal jöttem volna.
Mostanra szedtem össze magam...
Reggel megmértem a hőm. Gyanús volt, hogy kicsit lejjebb ment. De megcsináltam a tesztet.
Ami teljesen negatív lett. Kép
Majd dél körül elkezdtem barnázni Kép
Szóval így állok....
Bár még mindg csak barnázgatok.
Nem tudom, bízzak-e a Closty-ban újra.. De mást úgysem tehetek.

Mindenkinek jobb híreket kívánok!Kép
És nagyon aranyosak vagytok!!KépKép
Még egyszer köszönöm a drukkokat!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Annyira biztam hogy sikerul!Kép
Nagyon sajnalom!
Kovetkezo honapban biztos sikerulni fog!!!
Most nem emlekszem,hogy tuszo nezobe nem voltal?
Nekem is ez a 2.Clostys honapom es csak most lett tuszom!Nagyon szoritok,hogy az uj ciklus sikeres legyen!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa!Kép
Neked a második Closty-s hónapod?
Akkor nem kell az elsőnél már ennyire lepadlóznom?...
De meddig írja fel a doki? Túl sokáig nem hiszem...
Voltam tüszőnézőbe, de nem figyeltem, hogy mekkora tüszőt mondott az orvos.
Azt mondta a doki, hogy szépen dolgozik mindkét petefészkem.
Te hogy vagy?

Kép
Kép
zsazsóka73

Jaj Zsazsóka , annyira sajnálom!!!! Úgy drukkoltam!!!!
De azért ne add fel!!!!!!! Hajrá , éljen a closty!!!!!!! Fel a fejjel majd a következő hónapban sikerül!!!

KépKép
eszterke80

És nincs semmi bajod sem, a doki bácsi szerint is szép a ciklusod. már csak idő kérdése és sikerül!!!!! Türelem rózsát, vagy bébit terem.

KépKép
eszterke80

Ebben bízom én is!
Bár most számolgatok: lehet hogy a Kedvesem pont nem lesz itthon pé-kor...

Jó lenne egy erőt adó Closty-s történet!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsoka, nagyon sajnalom, elhiszem hogy most nagyon el vagy szontyolodva, biztos nagyot csalodtal reggel. Ilyenkor az ember annyira remenykedik es utana puff, egy nagyot koppan. Kép Kép Kép
Teljesen egyutterzek Veled!!!
De ha tenyleg minden rendben van Veled es a paroddal nemsokara biztosan jon majd a baba!!!
Kép
KITARTAS!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hahó ! itt vagyok én ! Az élő példa, igaz még nem nagyon hiszem el , de ma voltam uh-on és láttak egy echo szegény területet benne egy fekete pöttyel. Azt mondák hogy 99,9% , hogy az a pötty egy baba.
Meglátod neked is lesz egy pöttyöd nemsokára.
Puszi:Eszter

KépKép
eszterke80

Nagyon aranyosak vagytok!Kép
Annyira bíztam most a Closty-ban...
De tesztelni többé csak 20 nap késés után fogok!!! Úgy nincs akkora csalódás..
KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsoka!
En is nagyon nagyot csalodtam amikor az elso gyogyszeres honapban csak 10mm volt a legnagyobb!!!Bizzal inkabb az uj ciklusban!Most mar bizti sikerul!!!En ugy tudom hogy max.4honapig lehet szedni,de altalaban nem vagyok jol ertesultKép!Ha nekem most nem sikerul,akkor megint Closty a 3.naptol es a 13.napon tuszo repeszto szuri!Most majd mennyit kell szedned?

En kezdek kicsit bizakodobb lenni!Most mar kezdem erezni a hasamat!Ugy dontottem hogy kielvezem ezt a lehetoseget,hogy eljatszatok a gondolattal hogy ket babuci no a hasamban!Aztan majd lehet hogy engem is kislapattal kell osszeszedni,de nem baj!Mar ugy is megszoktam!Ugy hogy most teljesen pozitiv vagyok!!!Lehet az is jot tett hogy vegre odaengedett a gyerek a TV-hez!Ma tok jo szamokat adtak a Vivan ugy hogy kicsit felporogtem tole!Mar el is felejetettem hogy a zene hogy megnyugtat!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Eszter!Kép
És Gratulálok!!KépKép
Vigyázz magadra!!Kép
Első adag Closty-d volt?

Kép
Kép
zsazsóka73

Eszter!
Akkor meg csak lightosan gratulalok!Mikor kell menned megint?

Kép
Kép
ancsa81

Nekem az 5. naptól 2x1 szemet kell szednem, úgy, mint az első adagnál. Majd UH.
Tudatlan vagyok: miért biztos a tüszőrepesztő szuri?
Köszi a biztatást!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka: Kép Kép Kép

Eszterke,
akkor 99,9%-ban gratulálok! Kép Lesz az még 100! Kép

Ancsa Kép
de jó, hogy jó a kedved! Kép
És így is kell, egy kicsit el szabad játszani a gondolattal! Kép Különben megőrülnénk, ennyi jár! Kép

angel37

Zsazsoka!
Azt kerdezed hogy miert kapok majd?

Angel!
Erre jottem ra en is!Mar szeretnek kicsit boldog lenni!!!!Ugy hogy most fantazialok ezerrelKépKép!

Kép
Kép
ancsa81

Zsazsóka: Az első closty-s hónap volt .
Igazából 2 hét múlva csütörtökön kéne mennem, de én lehet hogy nem bírom addig és elmegyek a jövő héten. Nem tudom hogy hogy kell számolni a heteket.Ha az utolsó mensi napjától akkor holnap 5 hetes. De ha csak a megtermékenyítéstől akkor 3. Magyarázták de annyira ideges voltam, hogy nem figyeltem.

KépKép
eszterke80

Utolsó megjövetel napjától!!!

angel37

Aranyosak vagytok!Kép

Ancsa! Azt akartam kérdezni, hogy miért biztos a tüszőrepesztő?

Mindenkinek jó kedvet, szép hétvégét kívánok!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ugy olvastam hogy az kb.30ora utan kifakasztja a tuszot!
Ha most nem esek teherbe,akkor valoszinuleg azert mert nem fakadt ki!Ezert legkozelebb biztosra akar menni!

Kép
Kép
ancsa81

Zsóka!
Rettentően sajnálom!!KépKépKépKép
Egy kis vigaszpuszi:
KépKépNem több,mert a köv.ciklusban sikerülni fog!!!!!!

Idi
Nehogy már beszedd idő előtt a mensihozót!!!!!!Látom a p.é.-det,és a hozzá kapcsolódó akciót!
Hogy megdorgállak,ha nem tesztelsz gyógyi előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyapoc
Nálunk hisztikorszak ezerrel!Ma,míg fodrásznál voltam Apát is kiakasztotta a csajszi!Kép

Tontica
Annyira akartam neked vmit írni,és elfelejtettemKépAmint eszembe jut ,gyorsan leírom.Teljesen szklerotikus vagyok így estéreKép

Angyal
Jól olvastam,hogy belevágsz az átfúvásba?Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd kérünk részleteket!

Ancsa
Biztosan sikerült!!!!!!

Eszterke
De jó!!!!!!Gratula!!!Kép

Junko
Nekem is volt már,hogy a hőm p.é.-t jelzett,de UH-n meg nem látszott rá utaló jel!Sajnos néha megtréfálja az embert a saját teste!

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Szerintem front lehet,mert engem is mar ket napja kiborit a gyerek!Kép
Mar kerdeztem a masikon is de biztos nem lattad!Mikor kezded a Clostyt?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Nem olvastam vissza még a babás topikotKép
5-én kezdem,és 5 napig kell szedjem fél tabival.Hát nagy tüszőkre nem számítok,nem is az a cél most.Ez egy próba,hogyan hat/tolerálom a clostyt.
Ancsa,lehet ,hogy nem jól emlékszem,de nem azt írtad egyszer ,hogy PCO-t állapított meg nálad a doki?Bocsi,ha rosszul emlékszem!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Nem emlekszel rosszul!Azt irta egyszer a papiromra hogy policistas JELLEGU ovarium!Rakerdeztem,de azt mondta hogy nem a PCO!En nem ertek hozza,de ha o mondja biztos igy van!Azt is mondta hogy sok kis apro tuszo van,ami nem nol meg!Ez egy velem szuletett dolog,ne foglalkozzak vele!Hat!O tudja!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?