Sziasztok!
Bocsi,de megint elhavaztam,aztán úgy elszalad veletek a ló...(bárcsak zebra lenne
)!!!
Tontica
ha jól emlékszem (mert annyit kellett visszaolvasnom),hogy a szúrkálásról kérdeztél..Ha PÉ ideje környékén van és nem huzamosabb ideig tat,akkor igen,a tüszőrepedést érezheted.Ez szuper,mert így 1-el több jel,hogy mikor kell indulnia az akciónak
!
Másik dolog: a petesejt valóban 20-24 órán át megtermékenyíthető,amíg a petevezetőben van és lassan vándorol lefelé.Ha megtermélkenyül,már igen sok sejtből álló embrió,mire leér a méhbe,így tud beágyazódni.Ha később is történne a megtermékenyítés,enm tudna már beágyazódni...Egyébként meg nem valószínű,hogy ez utóbbi bekövetkezne,mert a 20-24 óra leteltével megvastagszik a külső burka és nem engedi át a hímivarsejteket...nem pazarol a szervezet
!
Junko
a 1,5 év szt is sok,szóval csak ne bagatelizáld a problémát
.Persze mindenki próbál emelt fővel kijönni egy ciklusbólami nem sikerült,de mi átérezzük a problémát,és ha sírsz egy kicsit ,akkor sírunk veled(még ha képletesen is)
Ezt Neked küldöm
Ildi
jesszus,jó kis kilátások neked is!Akkor kívánom,hogy jöjjön meg magától,aztán hajrá closti!!!
Meg a homeo biztosan segíteni fog!!!
Kriszta
Jó lehetett a recept-dolog
!
Miért is nem akasrz ikreket?
Én akartam volna anno...de már asszem nem
!
Angel
Látom,megy a torna ezerrel!!!
Mikor is méesz dokihoz???
Ancsa
Gratulálok a tüszőkhöz!!!!Szuper,csak aztán hajrá időben!!!
Márpedig azok bizti,hogy 1 napon belül megrepedtek,remélem,volt is akcióóó!
Móni
Hát,sajnos ez elég nagy esés,gondolom meg is jön hamarosan
...Sajnálom...
Sosi
Hát akkor ezért volt az esés a hődben...sajnálom
Zsóka
Mizu?Itt már mindenki szt 2 percenként a monitoron lóg!!!
Tűzmanó
Szia
!
Egyéb témák:
Hiszti. szt nem lehet hisztimentesre nevelni egy gyereket(bár jó az elgondolás,Ildi
),mert egyszerűen ez az életkorral jár.AMit mi hisztinek nevezünk,az nem más,mint hogy a gyermek próbálgatja a saját határait,hogy meddig mehet el a szülőknél,hogy mennyire tudja érvényesíteni az akaratát.És ezt ,ha törik,ha szakad,meg fogja tenni.lehet ellene felvértezni magunkat és sok okos megoldást találni,így átvészelhető.Ami kb 1,5-2 éves korban vab,az még szt nem vészes.Mi megoldottuk úgy,hogy amikor Bulcsú hisztizett,akkor beraktam a szobájába.Ott visított még kb 2 percig,aztán elkezdett játszani
...És mintha mi sem történt volna...
Ami viszont 3 évesen van,ún. dackorszak,na az már gázos...Akkor már nem lehet ilyen könnyen lerendezni és sokkal nagyobb hisztiket tud csinálni.Ezt egyszerűen túl kell élni.A lényeg szt a következetesség,hogy mindig meglegyen a határ,ameddig elmehet,és akkor hamar megtanulja,hogy mennyit engedhet meg magának.A másik fontos dolog,hogy a szülők ebben megegyezzenek és lehetőleg a család többi tagja se rombolja le a kialakított rendszert(kedves nagymamák...
)....
No,egyenlőre ennyi..
Anyapoc ismeretterjesztő és oktató sorozatát olvashatták a hisztiről...,most perdig reklám..
Pusz,Anyapoc