Eszti,
hát igen, ez egy tipikus plátói szerelem, ilyenből nekem is volt sok!
Pláne amikor az ember 12-14 éves!
Én pl. rendszeresen szerelmes voltam bátyám osztálytársaiba, haverjaiba..
De ezek mind csak olyan tinidolgok. Kint olaszoknál persze én is megsirattam egy olasz fiút, de hát az csak annyi is volt. Kézzel-lábbal, közvetítőkkel megbeszéltük, hogy nincs is értelme, hisz a távolság ilyenkor iszonyat nagy. Meg hát pár nap "ismeretség" után, 16 évesen nem fogok kirohanni Olaszországba!
De ezekre is jó visszagondolni, ilyenek is csak fiatalon, tinin fordulnak elő az életben!
Köszönjük, Dorka mozog rendesen. Nem egész nap, ez változó. Van, hogy reggelente érzem jobban, van, hogy este, és van, hogy éjjel. Ha az oldalamra fekszek, akkor szinte mindig.
Hallottam vagy olvastam valahol, hogy a végefelé (jó, én még nem tartok ott
), a nap 90-95 %-át átalusszák, így nem is nagyon mozognak. Ez azért nekem, amennyire parás vagyok, ijesztően hangzik. Csak azt nem értem akkor hogy jön össze az a legalább 10 db nagyobbacska mozgás/nap, amit a végén mindenképpen érezni kell a kismamának. Bár valaki egyszer azt írta egy másik topikban, hogy ez óránkénti 10 mozgás. De az meg sok, nem? Most akkor aktívnak kell lennie, vagy kevésbé aktívnak?? Húúú, majd amikor ott leszek!
Kíváncsi vagyok..
Ruhákat eddig alig vettünk, mert rengeteget kaptunk. 3 családtól is. Jól átválogattam őket, mert azért volt közte olyan is, amit én már nem adnék rá, de még így is annyi maradt! Zokniból vettem 6-7 párat, 5 db bodyt, 3 db ujjatlan rugit. Hosszú ujjú rugi kell még, mert az kevés volt. Illetve volt, csak az majd később lesz jó. De sapkák, otthoni kiscipők, kisingek, harisnyák, hálózsákok mind vannak. Persze mindenből szeretnék újat is, mert "Mi az, hogy a mi lányunknak nincs új??!!"
Szóval szerencsére mi is kaptunk sokat.
Én a Vészhelyzetet szeretem nagyon (már amikor van..
), és Fábry bácsit, Bagi-Nacsa, Activity, Barátok közt és Jóban rosszban néha, ha elcsípem. Viasaton szokott lenni (bár már rég láttam, azt hiszem most ebben is szünet van) a Helyszínelők, New Yorki helyszínelők, Miaimi helyszínelők. Ezeket is csak, hébe-hóba, ha eszembe jut. De ha épp odakapcsolom, és rá is érek, akkor tuti végignézem. Ami mostanában megy nem is tudom melyiken (tv2 vagy rtl) a Tengerészeti helyszínelők, nem nagyon jön be. Született feleségeket és Lostot nem nézem. Sajnos az első 1-2 részről lemaradtam és így már nem szeretek belekezdeni.
Van néhány filmünk itthon, ha idő engedi, és épp nincs semmi jó a tv-ben, akkor azokat nézzük. Olyanokat irattunk, amiket nagyon szeretünk, mert én képes vagyok többször is megnézni, ha jó a film. Itt aztán van vegyesen minden. Akció, horror, mese, vígjáték, stb.
Tulajdonképpen mindent megnézek, aminek jó az előzetese, vagy jót hallottam róla. Lehet az csöpögős love story vagy dráma is. Mindegy. Pl a Szenvedélyek viharában-t már vagy 10-szer láttam (ha nem többször
) de még mindig, minden újabb alkalommal tudok rajt bőgni. Van 2 jelenet, amit egyszerűen nem bírok könny nélkül!
Ja, és hozzáteszem, hogy természetesen Brad Pitt-be is szerelmes voltam!
Lukácsékat így névről nem ismerem, hiába lakunk itt már kb 7 éve, névről nemtom ki kicsoda. Lehet, hogy szinte minden nap látom, de nem tudom, hogy ő az!
Egy-két névről is beugró ember van, mert amikor idejárnak kezelésre a fürdőre, akkor tudom, hogy ki kicsoda. Van, aki többször is jön. De ugye ez még mindig csak a falu töredéke.