Új privát üzeneted érkezett!

Ja a cervix a méhszáj ha jól tudom, tehát a cervix bakter az ott leledző bacikat kutatja ki. Gondolom én...
Vendég

Nicika,
érezni fogodKép
szülinapom 09.14., a szülés várható ideje 06.07.20.

visszaolvasok, rengeteget írtatok, de a lángos recepteket leírtamKépKépKép

Gabó, az ülést sem felejtem, csak sietnem kell!

Kép
Kép
Kép
amica

Vero,
akkor OK. Nekem ezt szerdai napon vették le, amikor bent voltam, és pénteken amikor UH-ot csinált, hogy valóban hazenged-e, akkor nem mondta még, hogy megjött-e az eredmény, és most sem a t.gondozóban. Akkor gondolom OK-s lett. Neked mondtak valamit, hogy mikor lesz meg? Vagy erről mi nem is kapunk papírt, ez csak nekik kellhet belső használatra, hogy tudják mi újság odabent?

nadine81

Gabó,
mi a hordozó után egy Cosco (9-36kg) ülést vettünk.
Háttámla: nem dönthető, egybeöntött váz
Ülés: később nem szedhető szét ülésmagasítóra
Öv: kezdetben a baba belső övvel köthető be, az ülést kell az biztonságival bekötni,
később ha a gyerek megnő (nálunk kb három évesen)
az autó övével lehet gyerekestül bekapcsolni.

Na de ezt mi nem vártuk meg, mert Jankának át kellett adni a helyet, de még Márton alacsony volt a sima ülésmagasítóhoz ezért vettünk egy
Concord ülést, amiben már nincs öv és később a háttámla leszedhető ha csak magasítóként szeretnénk használni.

Ezek nálunk nagyon bejöttek, mindenféle csoda funkciót nem kértünk, mert ha dönthetős akkor sok helyet foglal, meg hasított bőr huzat se kellKép

A hordozó utáni 9-18kg-ost kihagytuk.

Kép
Kép
Kép
amica

Nadine!Ha jól emlékezem a haskeményedés olyan mint ha hírtelen megfeszítenéd a hasizmodat és egy darabig úgy is hagyod.Egy picit kellemetlen.Aztán lassan oldódik.Vagy gyorsan?Na erre már nem emlékszem.Ha a baba megrúgja a hasfalat akkor is bekeményedhet.

Nicika!Na,mizujs?

A Koltai doki is elment a szülészetről mert ő meg rákos.Legalább is úgy hallottam.

Fogadott valaki közületek szülésznőt?Én nem fogadtam de egy nagyon kedves,aranyos,segítőkész csajszi volt szolgálatban mikor szültem.Erni a neve.Többet törődött velem mint a fogadott orvosom.

KépKép
eszti76

Reni! És amikor neked szivárgott a magzatvíz, akkor az annyira szivárgott hogy érezted ahogy folyik belőled? Egyenlőre úgy állunk az apás szüléssel, hogy már nem határolja el magát apa a gondolattól. Szóval még az is lehet hogy bejön! De ha mégsem akkor valószínűleg anyu lesz bent velem! A táblázatba pedig beírom a szülinapodat!

Agi! Írtad hogy neked délután 2-ig volt ilyen futó derékfájás és enyhe magzatvíz szivárgás. Hány órán keresztül tartott ez?

Nadin! A keményedés nem fáj, inkább csak feszít, a hasad pedig pár másodpercre kőkemény lesz. Nekem is csak 2 hete keményedik, most már egyre sűrűbben. Szóval tök normális hogy te még nem éreztél ilyet!

Vero! Nekem még igazán nem sűrgős a szülés! Szeretnék február 19 után szülni, hogy halak jegyű legyen a babám! Kép

Eszti! Jelenleg száraz a bugyim! Most nincs semmi! Lehet olyan hogy egy darabig szivárog, aztán semmi???

KépKép
nicika

Nadin!

Remélem, nem bántottalak, meg, mert most úgy érzem a válaszodból. Poénnak szántam, ha te nem annak érezted, szeretnék bocsánatot kérni!

katus78

Na most megint nedves... a baba meg nagyon mozog! Fájdalmaim nincsenek, csak kb. fél óránként-óránként keményedek!

KépKép
nicika

Nicika,
én 27-én megyek uh-ra, azt hittem akkor megláthatom SzintiátKép!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika!

Ne izgulj!
Nekem így ment majd három hónapig a keményedés!
Addig, amíg nem fáj nincs semmi baj, hidd el azt a fájdalmat nem, fogod semmivel sem összetéveszteni.
Nekem az utolsó héten szinte egyfolytában kemény volt, elment a nyákdugó, nem volt véres, de úgymond egy darab zselé volt.
Ne izgulj, gondolom azért vagy most ideges, mert a Patrik nincs otthon és félsz, hogy mi lesz.

katus78

Nadine!

Egyáltalán nem biztos! Pont a doki ma azon halt ki hogy kérte a baktert 01.4-én. Ma amikor szóltam neki a keményedésről, azt kérdezi, miért nincs meg a bakter lelet? Mondtam neki h voltam a nőgyógyszaton elkéni a leletet de azt mondták nincs nekik papíron csak a gépben, de minden negatív.
Erre vágott egy arcot, és mondta h hétfőn akkor kenetet kell venni.

Tehát: szerintem kellett volna eredményt kapnom, csak elkeverték vhová. Különben miért kérte volna a papírokat a doki?

Szerintem hívd fel az amnulanciát, és kérdezd meg a őket h megvan-e az eredmény. Vagy: kérdezd meg a Berkest erről.
Vendég

Eszti!

Nekem is ő volt a szülésznőm, Ernesztina (Erni) a neve! Nagyon rendes és kedves nő, remélem most is ő lesz!!
Vendég

Jó éjszakát!

katus78

Amica! Remélem 27-ig már azért megszülök! Nem nagyon akarom túlhordani! Egyenlőre megelégednék hogyha a héten nem születne még meg! Hétfőn már kibújhat miattam! De a héten még ne!!!

KépKép
nicika

Nicika!

En reggel ugy keltem fel, hogy eloszor azt gondoltam, hogy ez olyan folyas szeru valami. Tiszta volt, de nyakos kicsit. Aztan idonkent olyan erzessel jott egy-egy adag, mint amikor menstruaciokor nem mozdulsz, es egyszercsak egy nagyobb adag "kibuggyan". Felhivtam a szuleszetet, azt mondtak, hogy amig nincsenek rendszeres fajasaim, addig a szervezet lehet, hogy keszulodik a szulesre, de ez meg nem az. Mondjuk nekem mar a masodik szules volt, es akkor gyorsabban szoktak tortenni a dolgok. En csak abbol gondolom, hogy ez a magzatviz lehetett, mert kesobb sem ontott el a viz egyaltalan, es a szuloszoban azt mondtak, hogy mar nincs viz a baba korul amikor megvizsgaltak. Szoval nyilvan lassan elszivargott. Egyebkent a masodik alkalommal a nagy fajasok nekem csak az utolso kb. 3/4 oraban jottek. Addig teljesen kibirhato volt, es ebbol 20 perc mar tolofajas volt.
Nem hivtad fel a dokidat, hogy o mit gondol errol? Nekem azt is mondtak, hogy tegyek be egy betetet, es azt vigyem a korhazba, mert ok jobban meg tudjak mondani, hogy ez egy erosebb folyas, vagy mar magzatvizes.

Reni!
Igy azert jobban kibirhato a tavollet, ha 2-3 havonta haza tudsz menni. En mar kiegyeznek Europaval, onnan megis konnyebb hazamenni. Innen, ha csak a gyerekekkel megyek, akkor csak az utikoltseg 3000 dollar folott van, ha a Balintnak is kell majd jegy, akkor meg kb. 1500-el tobb.

A Kovacsics dokirol tudnek meselni. Nem jartam hozza (anno en a Tiboldihoz jartam), hanem gimibe egyutt jartam a fiaval es egy szilvesztert naluk toltottunk. Most nem irom ide nyilvanos forumba, de meglehetosen erdekes korulmenyek voltak naluk...

Katus!
Mi az, hogy kezzel szetnyomott egy cisztat? Ez tenyleg igy volt? Vagy "csak" a gyereket akarta szetnyomni? Ez nem normalis!!!

Eszti!
Hogyan van a liszt gyurma receptje? Ezt muszaj kisutni, vagy el lehet tenni dobozba es kesobb gyurmazni vele? Vagy ugy megszarad?

Amica!
Nekunk is pontosan ez a fajta Cosco ulesunk van, es ezt akartam a Balintnak is venni, es mostanaban a muanyag ules hatuljaban van egy datum, hogy x ev utan mar nem ajanlott hasznalni.... Ez amit neztem mar 2 eve volt gyartva, tehat 2 eve a polcon ul, es igy 2009 december volt a lejarata. Rohadt jo, hogy amikor a Balint meg csak 4.5 eves lesz, elmeletileg nem lehet mar hasznalni? Hat en fogom, mert akkor minek gyartanak olyat ami a gyerek 7-8 eves koraig jo.

Nalunk ma sokminden nem tortenik, ma nincs ovi, igy eleg lazan tengunk-lengunk csak. Majd delutan elmegyunk bevasarolni, kb. ennyi a mai program. Jo ejszakat mindenkinek, mi meg megyunk ebedelni. Kép

Kép
Kép
agi

Katus,
csak nem a cicára gondolsz?? Kép Kép Jaj, dehogyis bántottál meg!! Most, mikor kérdezted, először hirtelen nem is tudtam mivel kapcsolatban írhatod, annyira nem volt eszemben, hogy mivel is bánthattak meg! Kép Kép Akkor én kérek elnézést, ha valamit más hangnemben írtam! Kép Kép Komolyan! Kép Kép Ém is csak viccből írtam őket!! Kép Kép Jujj, mi lett belőle! Kép Sok dolog, így írva nem úgy jön le, mint ahogy azt az ember szeretné... Kép

Eszti és Vero,
nem tudjátok hol lakik helyileg az a szülésznő? Gáborom munkatársának a sógornője is szülésznő, és azt hiszem ő is Erni, vagy valami hasonló nevű. Azt mondják nagyon rendes, olyan víg kedélyű nő. Egy ugyanazon személy lehet? A srác azt mondta, ha bent leszek, szól neki, hogy bent vagyok és akkor majd úgy foglalkoznak velem.. Hát, meglátjuk. Jó lenne..

Vero,
OK, akkor majd valamikor utánaérdeklődök az eredménynek. Mondjuk azt mindig is durvának találtam, hogy össze-vissza keverik a leleteket és eredményeket. Pedig tök egyszerűnek tűnik. Megvan az eredmény, felküldik az osztályra, ott meg adnak egy nyomtatott példányt a betegnek. Vagy a terhesgondozóban. Ott is van szg. és nyomtató, és tuti most már össze is vannak kötve a gépek a különböző osztályok és labor között. Mi ezen olyan bonyolult? Én is inkább azért vittem ma borítékot a vérvételre, hogy tuti a kezembe kapjam a cuccot. Még így a legbiztosabb.

Nadine

Még jövök ma, ha ti is! Kép

nadine81

Ági,
ez így egy mondatban tök jó!! Jó éjszakát, mi megyünk ebédelni!! Kép Jééé, furcsa! Kép
Írtad valamikor, hogy tervezed, hogy majd egyszer valamikor hazaköltöznétek. Párod találna itt munkát? A vállalkozását át tudná valahogy "pakolni" ide? Õ beszél magyarul? Tényleg és a gyerekek? Gondolom igen. De mennyit? Te magyarul beszélsz hozzájuk, Apa pedig angolul? Hogy megy ez?

nadine81

Nici,
nekem már megint nincs meg a tavaszi... Egyszer korábban már próbáltam betenni a kedvencek közé mindkettő topikot, ezt is és a tavaszit is, de miután az egyiket már felvettem és vettem volna a következőt, azt már felül akarta volna írni.. Szóval így inkább kitöröltem azt is amit sikerült betennem.. Nem gondoltam volna, hogy így kicseszhet velem a net vagy a gép vagy mittomén mi...

nadine81

Nici,
megpróbáltam úgy, hogy ráklikkelek arra, amit tegnap beszúrtál ide nekem, de úgy csak oda lyukadok ki, ahol a fő kategóriák vannak. Odáig még nekem is bejön. Aztán kiválasztom a gyermekek/magzatok kor szerint, még az is bejön, a gond az az, hogy nincs ott mindegyik "időszak". Ma pl a 2005. őszi az uccsó, ami ott van. Utána semmi. Magát a topikot nem tudod bebökni ide?

nadine81

Nadine!
Ha felteszel valamit a kedvencekbe át is nevezheted! Mondjuk babanet2 és akkor nem akarja felülírni!
Jó éjt!
Vendég

Hmmm, köszi Vero! Kép Akkor ezt most felteszem, ha meg valamikor bejön a másik, akkor azt meg átnevezem! Köszike! Jó éjt Neked is! Kép

nadine81

Nadine!

Igen, a vallalkozasat at tudnank helyezni. O egyelore sokat ert magyarul, de nem beszeli. Ill. ha ra van kenyszeritve (pl. az osszel mikor otthon voltunk, es az Apuval ketten mentek valahova, akkor muszaj valamit kicsikarnia magabol) szoval olyankor azert megy valami. SZerintem nyelvkornyezetben hamar menne neki.
A gyerekekhez en csak magyarul beszelek, a Jason meg csak angolul (nyilvan Kép), es a Bence gyonyoruen beszeli mind a ket nyelvet. Semmi nehezseget nem okoz neki, hogy atvaltson egyikrol a masikra. A nyaron, ha megyunk haza, es sikerul esetleg talalkozni, akkor te is meglatod majd. Mindenki ledobben, hogy milyen szepen beszel magyarul is. Egyebkent teljesen szemelyhez koti a nyelvet. Hozzam soha nem szol angolul, pedig tudja, hogy tudok.

Kép
Kép
agi

Ági,
az nagyon szuper, hogy így mennek a dolgok! Mindig is irigyeltem azokat, akik már gyerekkorukban beszélnek két nyelvet. És habár a magyar nem éppen egy világnyelv, azért csak a miénk! Kép És az is igaz, hogy nyelvkörnyezetben könnyebben tanul az ember. Én középiskolás koromban 10 napot töltöttem Olaszországban cserediákként. Volt a sulinknak egy testvériskolája kint, és minden évben volt egy csereutazás. Tavasszal ők jöttek ide 10 napo, ősszel pedig mi mentünk. Szóval, amikor jött a lány, ő sem tudott magyarul és én sem olaszul. Nem, hogy keveset, semmit. Mert nem is tanultunk, csak németet. De valahogy mégis megértettük egymást, szótárral, kézzel-lábbal, stb. Nekem könnyebb volt mert végülis én voltam itthon. Aztán amikor mi mentünk... Húúú, az meg ugye nekünk, magyaroknak volt vicces. De azért ment. Mikor hazaindultunk, a csaj a lelkemre kötötte, hogy amikor hazaértem, hívjam fel, hogy minden OK, hazaértünk épségben. Meg is tettem. Csak pár szót moindtam, akkor már szótár nélkül. Csak annyit, hogy ki vagyok, miért hívom, igen, hazaértünk egyben, puszilom, majd írunk egymásnak és hasonlók. Az egész beszélgetés nem tartott 2-3 percig, de anyuék megkövülten álltak mellettem, hogy én hogyan beszélek... Persze nyelvtanilag nem volt helyes, ezt tudtam én is, de ők csak annyit hallottak, hogy én olaszul beszélek valakivel.. A későbbi levelezések is úgy mentek, hogy én szépen kikerestem a szótárból a szavakat és mondatokba tettem. Igaz az igék nem voltak ragozva, és minden egyéb helytelen volt nyelvtanilag, de megértették odaát, mert jött is rá mindig válasz. Igaz, ő már simán olaszul írt, mintha egy olasznak írna, így nekem nehezebb volt a ragozott igéi alapján kikeresmi a szótárból, hogy mit is akart írni, de mindig megfejtettem valahogy.. Kép Szóval az biztos, hogy a legjobban akkor és ott tanul az ember, ahol rá van kényszerítve. Térsalogni kell tudni, nem egyszerre bevágni a nyelvtant. Sokszor fel is megy bennem a pumpa, ha belegondolok, hogy sok osztrák és német még annyire sem erőlteti meg magát, amikor átjön ide, hogy magyarul köszönjön, nemhogy megpróbáljon megyarul beszélni. Annyit nem mond, hogy jó napot, azt meg pláne nem, hogy köszönöm. Van, amelyik még csak németül sem köszön.. A bunkója! No, de elkanyarodtam! És hosszú is lett. Nem baj, ráérek! Kép

nadine81

Jó éjt Mindenkinek, holnap jövök! Délelőtt kicsit vasalgatok babaruhákat! Kép

Nadine és Dorka 29+0 Kép

Kép

nadine81

Agi,
erre még nem figyeltem, de mi is több gyerekre vettük...

Szép napot!

Nici, kitartást!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ma voltam a korházba, és találkoztam Patrikkal(sajnos Nicikával nem Kép, mert már az NST volt) Remélem azért Nicika mi is, találkozunk egyszer, ne haragudj, hogy nem vártalak meg, de szegénykém be volt öltöztetve, mint egy jegesmedve.
Megkaptam a Mátéról a grafit rajzot, amit kértem, nagyon Szuper lett, tejesen oda vagyok!!!KépKépKép
Mégegyszer nagyon köszönöm!!!

Kép

katus78

Amica!Köszi,hogy leírtad úgy látszik ez a fajta nagyon bejött,hogy Ágiéknak is ez van.Majd a boltba megnézem őket.Köszi!

Nicika!Mi újság?Hogy vagy?Még egyben?

Nadine!Talán jobb is ha nem nézel utánna lényeg,hogy megcsinálják és minden jó legyen.De hát ugye miért ne lenne!!!!!Akkor neked is jó bulik voltak anno!Jó egy kicsit noszizni!Most mennem kell,mert megyünk a városba ágyat venni végre!!!!Meg bevásárló körútra.Majd este talán még idefére apától,mert már ezt az üzit is elkezdtem már délelőtt írni és most jutottam oda,hogy eltudom küldeni.
Vendég

Sziasztok!

Most nem olvasok vissza, csak leírom hogy mi volt: NST rendben, méhtevékenység nem jelentős, még nincsenek fájásaim. A doki megvizsgált mert elmondtam neki hogy tegnap folyt valami belőlem. Kiderült hogy van valami folyásom, úgyhogy beecsetelte valami olajjal. A méhszájam nyitva van 1 ujjnyira. Kaptam hüvelykúpot is amit 3 napig kell használni. Kedden megyek legközelebb NST-re, meg csinál rákszűrést is! Egyébként most értünk haza, 8.30 óta ott várakoztunk Patrikkal (aki csak 1-2 órát aludt az éjjel mert ugye éjszakás volt), 1000-en voltak előttem az NST-n. Most meg vérezgetek a vizsgálat miatt! A doki jól megbolygatott, nem volt túl kellemes! Most lepihenek mert fáj a hasam! Majd jövök valamikor!

Nicika 37+4

KépKép
nicika

Nicika, pihenj nagyot!Kép
Most készítem a lángos tésztát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos finom lesz ha nektek már bejött!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Nicika!Akkor még egyben vagytok!Amikor én NST -n voltam a Jutka madam(így hívták a szülésznőket annak idején) megmondta,az ott látott adatok alapján,hogy ne menjek messze mert ebből másnap szülés lesz.Úgy is lett.Ez a gép nagyon jól kimutat mindent és ha még nem mutat semmit akkor nincs is semmi.Egyébként nekem akkor amikor megrepedt a burok nem fájt egy cseppet sem.Amikor az orvos teljesen megrepesztette utána kezdett fájdogálni.

Ági!Nagyon jó a fiúknak,hogy már kicsi koruktól minden erőfeszítés nélkül 2 nyelvet tanulnak meg.A lisztgyurma liszt és víz keveréke és formázás után sütőben kisütve megkeményedik.A maradékot ha lezárható dobozba teszed még párszor gyúrhatod.

Nadine!Az olaszos történetedről jutott eszembe,hogy leveleztem egy olasz fiúval(minden olasztudás nélkül)szótárból és én mégy csak-csak kisilabizáltam azt,hogy ő mit írt de ő soha nem értette azt amit én írtam csupán a:TI AMO-t meg a nevemet a végén.Ennek ellenére 1 évig kínlódtunk így.
Ezt nem tudom Erni hol lakik de 2 gyereke van az biztos.

Vero!Szonja milyen cukrot evett nálatok mert ódákat zeng róla,hogy az milyen finom és édes volt.Vennem kell neki.Egyébként jól vagy(tok)?

KépKép
eszti76

Katus! Én is sajnálom hogy nem találkoztunk, de hát sajnos így alakult! Majd legközelebb! Kép Nagyon örülök hogy tetszik a rajz! Kép

Eszti! Még nem igazán vannak fájásaim! Mondjuk a 100-as kálán volt elég sok 30-40-es értékem, de ennél nagyobb nem! Viszont gondolom hogy 1 ujjnyira nyitott méhszájjal már nem feltétlenül húzom 24-ig!

KépKép
nicika

Eszti!
Egy gumicukorszerű cukrot evett, az anyu hozta Au-ból, sajnos az Áron eldobta a zacskót, és beleöntötte egy kisedénybe az egészet abba találat meg a Szonja. Kép
De majd elteszek belőle és megmutatom, hátha úgy megtalálod ha kimész "bóbbba".
puszi:
Vercsi
Vendég

ja, jól vagyunk köszi, aludtam is du. mikor anyudék elmentek. Ti jól vagytok?

Nicika,
A babák tudják mikor kell jönni ne aggódj! Kép
Vendég

Nici, én úgy is húztam pár hétigKép

Ráérsz míg elmúlik ez a nagy hidegKép

Finom lett a lángos!

Kép
Kép
Kép
amica

Vero!Oké,akkor vasárnap hozzad légyszives el az anyuékhoz mert fel akarom hajtani neki!Mi köszi jól vagyunk bár most szoktatom vissza a szobájába és ezt zokon veszi.Na,meg jó volna ha este 8-9 körül elaludna most ezt is gyakoroljuk de nem megy zökkenőmentesen.Van ám ezért nálunk este pityergés,könyörgés(részéről és részemről is).Mire oviba megy ennek mennie kell!Pihenj amennyit csak tudsz!puszi

Nicika!Nekem szűk 1 ujjnyira volt nyitva a méhszájam amikor elfolyt a magzatvíz és ez így is maradt 6 órán keresztül.Mivel magzatvíz hijján a baba fertőzést kaphat kaptam infúzióban antibiotikumot(2szer)és Oxitocinnal beindították a szülést.Onnan számítva aztán 3 óra múlva meg is született Szonja.Te is kiszámoltad mikor kell a babádnak megszületni és az egyezett az orvos álltal kiszámolt időponttal?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nici, szerintem sem fogsz még egy darabig (úgy értem ebben a pár napban) szülni, az a gép bizti mutatott volna valami erre utaló dolgot. Arról a kenetről, amit vett, mondta, hogy mikor lesz eredmény?

Gabi,
magatoknak vettetek ágyikót? Naaagy franciaágy? Kép

Eszti,
hja, a Ti Amo-t persze, hogy megérti minden olasz srác! Hol ismerted meg? Tényleg nagy volt a szerelem, vagy csak plátói? Kép
És közben kiderült, hogy arra a szülésznőre gondoltam, mert megkérdeztem Gábort, és tényleg Ernesztinának hívják azt a nőt! Kép

Én tegnap kivasaltam egy rakás kisruhát, ma pedig vasaltam őket, amíg ment a következő adag. Kép Jövő héten menni akarok vásárolgatni, és meg akartam nézni, hogy miből mennyi van, mekkorák, miből kell még venni, és ha már ott tartottam, akkor gondoltam lesz belőle mosás is vasalás is! Kép Úgy néz ki, hogy hosszú ujjú rugiból van kevés (már kis méretből), sőt, lehet, hogy nincs is. Vagy csak 1-2 db.
Meg apróságok, pl. melltartóbetét, körömvágó készlet, fültisztító, pelenka, betét nekem, cumi, cumisüveg, és hasonlók.

No, megyek lassan, de még itt leszek valahol és "szörfözök" a neten! Húúú, most laza akartam lenni! Kép

Nadine és Dorka 29+1 Kép

nadine81

Nadine Laza Csaj!Egy családi campinges nyaralás során találkoztam Emanuellevel(jó kis név mi?)Képa mellettünk lévő sátorban laktak a szüleivel.Ott csak nézegettük egymást mert még béna és besz.ri voltam.KépAz öcsém aztán utolsó este odahívta hozzánk és akkor kezdetét vette egy szerelmecske.Azért csak szerelmecske mert kb 3 órát röltöttünk együtt aztán másnap könnyes szemekkel integetve búcsút vettünk egymástól(Akkor még pillanatok alatt bele tudtam zúgni egy fiúba.)és kezdetét vette a Ti amo-s levelezgetés.Azért kiváncsi lennék rá mi lehet vele mostanság.Elmúlt,szép volt!
Dorka,hogy van?Mocorog sokat vagy nyugis baba?Szonja egy örökmozgó volt a hasamban is.Este 10- kor indult be aztán igazán.Csak úgy hullámzott a hasam minden este.Sokat csuklott,azt is jól lehet érezni.Kaptok is kisruhákat vagy ti vesztek meg mindent?Én szerencsés vagyok mert nagyon sok ruhát kapunk a mai napig is.
Ismered Hegykőn a Lukács Zoliékat?Tűzoltó volt.A felesége a férjem unokatesója.2lányuk van(Szandra és Szabina).A Petőfi utcában laknak.

KépKép
eszti76

Van kedvenc műsorotok?Én a Lostot,Született feleségeket és a Buzerát(szőke pipi nélkül)kedvelem.

KépKép
eszti76

Eszti,
hát igen, ez egy tipikus plátói szerelem, ilyenből nekem is volt sok! Kép Pláne amikor az ember 12-14 éves! Kép Én pl. rendszeresen szerelmes voltam bátyám osztálytársaiba, haverjaiba.. Kép De ezek mind csak olyan tinidolgok. Kint olaszoknál persze én is megsirattam egy olasz fiút, de hát az csak annyi is volt. Kézzel-lábbal, közvetítőkkel megbeszéltük, hogy nincs is értelme, hisz a távolság ilyenkor iszonyat nagy. Meg hát pár nap "ismeretség" után, 16 évesen nem fogok kirohanni Olaszországba! Kép
De ezekre is jó visszagondolni, ilyenek is csak fiatalon, tinin fordulnak elő az életben! Kép

Köszönjük, Dorka mozog rendesen. Nem egész nap, ez változó. Van, hogy reggelente érzem jobban, van, hogy este, és van, hogy éjjel. Ha az oldalamra fekszek, akkor szinte mindig. Kép
Hallottam vagy olvastam valahol, hogy a végefelé (jó, én még nem tartok ott Kép), a nap 90-95 %-át átalusszák, így nem is nagyon mozognak. Ez azért nekem, amennyire parás vagyok, ijesztően hangzik. Csak azt nem értem akkor hogy jön össze az a legalább 10 db nagyobbacska mozgás/nap, amit a végén mindenképpen érezni kell a kismamának. Bár valaki egyszer azt írta egy másik topikban, hogy ez óránkénti 10 mozgás. De az meg sok, nem? Most akkor aktívnak kell lennie, vagy kevésbé aktívnak?? Húúú, majd amikor ott leszek! Kép Kíváncsi vagyok.. Kép

Ruhákat eddig alig vettünk, mert rengeteget kaptunk. 3 családtól is. Jól átválogattam őket, mert azért volt közte olyan is, amit én már nem adnék rá, de még így is annyi maradt! Zokniból vettem 6-7 párat, 5 db bodyt, 3 db ujjatlan rugit. Hosszú ujjú rugi kell még, mert az kevés volt. Illetve volt, csak az majd később lesz jó. De sapkák, otthoni kiscipők, kisingek, harisnyák, hálózsákok mind vannak. Persze mindenből szeretnék újat is, mert "Mi az, hogy a mi lányunknak nincs új??!!" Kép Kép Szóval szerencsére mi is kaptunk sokat.

Én a Vészhelyzetet szeretem nagyon (már amikor van.. Kép), és Fábry bácsit, Bagi-Nacsa, Activity, Barátok közt és Jóban rosszban néha, ha elcsípem. Viasaton szokott lenni (bár már rég láttam, azt hiszem most ebben is szünet van) a Helyszínelők, New Yorki helyszínelők, Miaimi helyszínelők. Ezeket is csak, hébe-hóba, ha eszembe jut. De ha épp odakapcsolom, és rá is érek, akkor tuti végignézem. Ami mostanában megy nem is tudom melyiken (tv2 vagy rtl) a Tengerészeti helyszínelők, nem nagyon jön be. Született feleségeket és Lostot nem nézem. Sajnos az első 1-2 részről lemaradtam és így már nem szeretek belekezdeni.
Van néhány filmünk itthon, ha idő engedi, és épp nincs semmi jó a tv-ben, akkor azokat nézzük. Olyanokat irattunk, amiket nagyon szeretünk, mert én képes vagyok többször is megnézni, ha jó a film. Itt aztán van vegyesen minden. Akció, horror, mese, vígjáték, stb.
Tulajdonképpen mindent megnézek, aminek jó az előzetese, vagy jót hallottam róla. Lehet az csöpögős love story vagy dráma is. Mindegy. Pl a Szenvedélyek viharában-t már vagy 10-szer láttam (ha nem többször Kép) de még mindig, minden újabb alkalommal tudok rajt bőgni. Van 2 jelenet, amit egyszerűen nem bírok könny nélkül! Kép Ja, és hozzáteszem, hogy természetesen Brad Pitt-be is szerelmes voltam! Kép Kép

Lukácsékat így névről nem ismerem, hiába lakunk itt már kb 7 éve, névről nemtom ki kicsoda. Lehet, hogy szinte minden nap látom, de nem tudom, hogy ő az! Kép Egy-két névről is beugró ember van, mert amikor idejárnak kezelésre a fürdőre, akkor tudom, hogy ki kicsoda. Van, aki többször is jön. De ugye ez még mindig csak a falu töredéke. Kép

nadine81

Eszti,
hát igen, ez egy tipikus plátói szerelem, ilyenből nekem is volt sok! Kép Pláne amikor az ember 12-14 éves! Kép Én pl. rendszeresen szerelmes voltam bátyám osztálytársaiba, haverjaiba.. Kép De ezek mind csak olyan tinidolgok. Kint olaszoknál persze én is megsirattam egy olasz fiút, de hát az csak annyi is volt. Kézzel-lábbal, közvetítőkkel megbeszéltük, hogy nincs is értelme, hisz a távolság ilyenkor iszonyat nagy. Meg hát pár nap "ismeretség" után, 16 évesen nem fogok kirohanni Olaszországba! Kép
De ezekre is jó visszagondolni, ilyenek is csak fiatalon, tinin fordulnak elő az életben! Kép

Köszönjük, Dorka mozog rendesen. Nem egész nap, ez változó. Van, hogy reggelente érzem jobban, van, hogy este, és van, hogy éjjel. Ha az oldalamra fekszek, akkor szinte mindig. Kép
Hallottam vagy olvastam valahol, hogy a végefelé (jó, én még nem tartok ott Kép), a nap 90-95 %-át átalusszák, így nem is nagyon mozognak. Ez azért nekem, amennyire parás vagyok, ijesztően hangzik. Csak azt nem értem akkor hogy jön össze az a legalább 10 db nagyobbacska mozgás/nap, amit a végén mindenképpen érezni kell a kismamának. Bár valaki egyszer azt írta egy másik topikban, hogy ez óránkénti 10 mozgás. De az meg sok, nem? Most akkor aktívnak kell lennie, vagy kevésbé aktívnak?? Húúú, majd amikor ott leszek! Kép Kíváncsi vagyok.. Kép

Ruhákat eddig alig vettünk, mert rengeteget kaptunk. 3 családtól is. Jól átválogattam őket, mert azért volt közte olyan is, amit én már nem adnék rá, de még így is annyi maradt! Zokniból vettem 6-7 párat, 5 db bodyt, 3 db ujjatlan rugit. Hosszú ujjú rugi kell még, mert az kevés volt. Illetve volt, csak az majd később lesz jó. De sapkák, otthoni kiscipők, kisingek, harisnyák, hálózsákok mind vannak. Persze mindenből szeretnék újat is, mert "Mi az, hogy a mi lányunknak nincs új??!!" Kép Kép Szóval szerencsére mi is kaptunk sokat.

Én a Vészhelyzetet szeretem nagyon (már amikor van.. Kép), és Fábry bácsit, Bagi-Nacsa, Activity, Barátok közt és Jóban rosszban néha, ha elcsípem. Viasaton szokott lenni (bár már rég láttam, azt hiszem most ebben is szünet van) a Helyszínelők, New Yorki helyszínelők, Miaimi helyszínelők. Ezeket is csak, hébe-hóba, ha eszembe jut. De ha épp odakapcsolom, és rá is érek, akkor tuti végignézem. Ami mostanában megy nem is tudom melyiken (tv2 vagy rtl) a Tengerészeti helyszínelők, nem nagyon jön be. Született feleségeket és Lostot nem nézem. Sajnos az első 1-2 részről lemaradtam és így már nem szeretek belekezdeni.
Van néhány filmünk itthon, ha idő engedi, és épp nincs semmi jó a tv-ben, akkor azokat nézzük. Olyanokat irattunk, amiket nagyon szeretünk, mert én képes vagyok többször is megnézni, ha jó a film. Itt aztán van vegyesen minden. Akció, horror, mese, vígjáték, stb.
Tulajdonképpen mindent megnézek, aminek jó az előzetese, vagy jót hallottam róla. Lehet az csöpögős love story vagy dráma is. Mindegy. Pl a Szenvedélyek viharában-t már vagy 10-szer láttam (ha nem többször Kép) de még mindig, minden újabb alkalommal tudok rajt bőgni. Van 2 jelenet, amit egyszerűen nem bírok könny nélkül! Kép Ja, és hozzáteszem, hogy természetesen Brad Pitt-be is szerelmes voltam! Kép Kép

Lukácsékat így névről nem ismerem, hiába lakunk itt már kb 7 éve, névről nemtom ki kicsoda. Lehet, hogy szinte minden nap látom, de nem tudom, hogy ő az! Kép Egy-két névről is beugró ember van, mert amikor idejárnak kezelésre a fürdőre, akkor tudom, hogy ki kicsoda. Van, aki többször is jön. De ugye ez még mindig csak a falu töredéke. Kép

nadine81

De jó, de jó, kétszer eljött, kétszer eljött! Kép Kép

nadine81

Megyek aludni, jó éjt Mindenkinek! Kép

Nadine és Dorka 29+1 Kép

Kép

nadine81

Nadine!Nahát de gyagyaKép vagyok hiszen helyszínelőkimádó vagyok és pont azt nem soroltam a kedvenceim közé.Minden részt igyekszem(álltalában sikerrel)megnézni.A TV2-n is nézem a Tengerészeti helyszínelőket.A Vészhelyzetet néztem egy darabig de mióta a Szonja megszületett nem szeretem.Néha volt benne bababeteg és akkor rossz lett a kedvem.Majd meglátod ha megszülsz utána már akár a híradón is elsírodKép magad ha valami tragédia kerül bemutatásra.Én álltalában a Horror és Thriller filmeket részesítem előnyben.(arról úgy is tudom,hogy kitaláció)Imádok borzongani.A romantikusokon mindíg bömböltem ezért azokat kihagyom.A Titanicnak csak a zenéjét elég volt egy időben meghallanom és már bőgtem Kép is.
Szonja a vége felé is aktív volt.A napi 10 rugás bőven megvolt.Ha a babának a vége fele már nincs elég helye természetes,hogy keveset mozog a v.Én anyu elmondása szerint az utolsó 3 héten már meg sem mozdultamKépMeg is ijedt egy picit de a doki megnyugtatta és látod(olvasod) itt vagyok,csak igen lusta voltam.
Persze új dolgok is kellenek.Én se bírtam ki,hogy ne vegyek vadi új cuccokat a babának.Olyan jó volt neki vásárolgatni.Teljesen felvillanyozott amikor sikerül vennem valami csini rucit neki vagy meglett a kiságy,kád,babakocs,stb.....Ez most is így van.Elöbb megveszek neki bármit mint magunknak.De ez természetes.

KépKép
eszti76

Én is takarékra teszem magam!Holnap találkozunk!Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Nicika!Sokat pihenj amíg még lehet,mert nemsokára eljön a ti időtök.Hát rengeteget kellett várnotok én max egy órát szoktam várni,de itt nálunk csak hetente van NST a végén ha jól vettem le otthon többször.De lehet,hogy rosszul.

Nadine!Aha!Magunknak,mert a másik ami volt már szét esett alattunk még otthon vettük és hát azon már pitty-puttyolni sem lehetett igazán belevalón nehogy szétessen alattunk.Megint franciágyat vettünk hát nem volt olcsó.Az ágy volt 40.000 a matrac 51.000.Ráadásul a matracot meg kellett rendelni,mert extra erősítettet kellett kérni apa miatt addig a régi matracunkat kellett belerakni ami vékonyabb és most rohadtul nyom.Remélem jövő hétvégére megjön.Egyépként bükkből van.Ez a mozgás dolog a végén már nem mozog annyit,mert kevés helye van.nekem mindíg azt mondták,hogyha a vége fele már nem érzem annyit akkor kb. még 2-hét a szülésig.Hát mit ne mondjak a husi aktív volt.A pocakban is és itt a nagyvilágban is.Egy igazi sajtkukac ördögfióka.Szóval én nem tudom valakinél így valakinél úgy.

Eszti!Én is azokat szeretem amiket leírtál.A Lostér vagyok most meggajdulva és ebben nagyon tetszik Szójer barátunk.Bele való kiccsávó.A nevét tuti rosszul írtam,de sebaj.A feleségeket is nagyon szeretem szuper jó sorozat.Erről a plátói szerelemről jut eszembe nekem is volt egy nagy-nagy szerelmem úgy kb.13-14 lehettem.Õ kosaras volt ha jól emlékszem az Ászokba a neve Tóth Zolka.Minden meccsükön ott voltunk az első sorba minden edzésükre elmentünk.Totál bele voltam zúgva.Azt hiszem ő az a pasi aki hatalmas nyomot hagyott bennem.Sajna már vagy 10-éve nem hallottam róla azt sem tudom itt van-e magyarországon.Na most mennem kell felavatni az új ágyikónkat.

Mindenkinek jó éjt!
Vendég

Jaj Vero!Valamelyik nap kérdezted,hogy iker vagyok-e!Igen!Sőt a Balázs is és Levi is.Ikres család lettünk.Sőt!Apukám is iker anyukám is iker.Õk kétszer elváltak végleg 88-ban.Hál isten.Az volt életem egyik legboldogabb napja.
Na jó mennem kell,mert felébredt a fiam!
Vendég

Sziasztok!Már készül az ebédem!Grízgombóc levest,halat,krumplipürével csinálok és hozzá fokhagymás majonézet.Desszert Szonjának édesség apukájának pedig Coldrex mert tegnap meghült egy picit miközben a tüzelőnket aprította.Jaj,csajok!Borzasztó ha egy pasi beteg.Rossszabbul viselkedik mint a gyerek.Meg akar halni egy kis náthától.Jó,hogy nem ők szülnek mert akkor kihalna az emberi faj.Szerintetek?Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!

Éva!Mi van veled?

KépKép
eszti76

Eszti! Az én számolásom szerint a szülés február 21-re esne, a doki szerint pedig 24-re! Ami a kedvenc műsoraimat illeti: Lost, Grace klinika, meg szeretem a Vészhelyzetet is! Apának meg feláll a szőr a hátán az ilyen kórházas sorozatoktól, azt mondta ettől csak hipohondriát lehet kapni! Ja és a Barátok köztöt is szeretem, meg az Áll az alkut és a Buzera is tetszik, meg a Heti hetesnek is vannak jó részei! Ja és a kedvenc filmem az Angyalok városa, szerintem ez a világon az egyik leggyönyörűbb film! A horror, akció és verekedős-karatés filmeket nem igazán szeretem, nekem inkább a vígjátékok és a rajzfilmek jönnek be! Például vígjátékok közül a Pofa be, a rajzfilmek közül pedig az Oroszlánkirály! Kép

Nadin! Még nem vett kenetet! Majd kedden lesz rákszűrés! További jó vasalást és még jobb vásárlást! Ami a baba mozgást illeti, az enyém még mindig nagyon sokat mozog! Viszont nem rúgásokat érzek, hanem inkább ilyen simogatásszerű mozgást, meg dudorodásokat, egy egy kaparást a kis kezével, meg feszíti a gyomrom a lábaival! Kívülről meg simán látni az egész műsort! Kép

Gabó! Nálunk a betöltött 37. hét után már hetente kétszer van NST! Legalábbis az én dokim így csinálja és valószínűleg a többi is. Péntekenként ezért van tumultus, ugyanis aki hetente kétszer megy, az meg egyszer a hét elején, meg ugye pénteken, mert az a hét utolsó napja!

KépKép
nicika

Ja és én ma madártejet szeretnék csinálni. Talán menni fog, mert ma már szinte alig fáj a hasam! Vérezgetés még mindíg van egy kevés, de már inkább barnás!

KépKép
nicika

Gabó!
Mennyi ikrekek!!!!
Az én babóm vagy iker lesz, vagy bika, mert pont határesetnek van kiírva. (máj 23)

Tv műsor: Szex és NY (kár hogy vége Kép), Született feleségek, Jóbarátok (szintén vége), Szeretünk Raymond (vége), Al Bundy és családja, Vészhelyzet (ha van),Megasztár, Fábry, Helyszínelők.

Nagy részük most nem megy, vagy már vége...
Barátok közt csak ha a Lackó itthon van, ő jobban szereti, de én is megnézem annyit lehet rajtuk röhögni mindig kavarnak főleg a Magdi-anyus!

Filmekből nagyon sokat fel tudnék sorolni, top5: Trója, Tágra zárt szemek, Ég és Föld között, Szenvedélyek viharában,Jerry McGuire,

A Lost nekem nem jön be, tesóm van oda érte.
Én babfőzeléket csinálok, meg van még csomó féle megmaradt főtt kaja, aki amit kíván belőle...

Én 2 hete körözöttet, túrós tésztát, túrós palacsintát és túrós bármit kívánok...
Életemben nem szerettem a túrót! Kép Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?