Sziasztok!
Marci anyu: Az én kisfiam is mindig hason alszik, születése óta így van ez. Nem félek a bölcsőhaláltól, mert a feje alatt semmi olyan sincs, amitől megfulladhatna és a kókuszmatracon átmegy a levegő. Bízom abban is, hogy van annyi életösztöne, ha gond lenne, küzdene. Azt pedig meghallanánk.
Másrészt olvastam, hogy a bölcsőhalál genetikai okokra vezethető vissza, persze ehhez társulnak a hason alvás okozta, fulladást okozó veszélyek.
Ildikó: nagyon jól állok a sütéssel, az biztos, hogy nem lesz több kifli
túl macera és ha kiszámolom a befektetett összeget és energiát, majdnem jobban jön ki, ha veszek 9 forintos kiflit. Persze az enyémnek az íze sokkkkal jobb volt
Most a kenyérnél tartunk. A férjemnek nagyon ízlik, én meg nem eszek kenyeret, úgyhogy minden rendben. Már szóba hoztam, hogy jó lenne egy gép, kicsit még rábeszélem apát ( nem mintha mindenre rá kellene beszélni
), aztán szétnézünk.
Nagyon szépek az anyáknapi versek. Már előre látom magamat, hogyan fogok zokogni az oviban, amikor Gergő ovis lesz. Mióta Gergő megvan, nagyon érzékeny lettem. Ez normális? Azt mondják rám, hogy biztos gyes betegségem van. Pedig nem igaz, nagyon élevezem az egészet, csak úgy érzem, ez egy másfajta, sokkal boldogítóbb áldás, amiért nemtudok elég hálás lenni.
Tegnap voltunk a Corában. Még annyi kismama és kisbabás anyuka. Sikerült néhány rugit venni, nagyon örültem neki. Úgyhogy nekünk is van zümis
Tegnap gyors mosás és reggel már rá is biggyesztettem a fiamra
Úgy irigyellek titeket, hogy találkozni fogtok.
Nagyon várom már a topictalit. Közben búvárkodom, hol is lenne jó.
Vagy ne legyek ilyen aktív?