Új privát üzeneted érkezett!

Napsugi!
Ha nem lennél, ki kellene találni téged! Komolyan mondom, egy élmény olvasni a hsz-dat!Kép
Azok a történetek! Mindig megmosolyogtatsz!
De az állással nagyon vigyázz! Már írtam, hogy most erősödik a babák hátizma, ami később már nem fog!!!!!!!Regi is nyűglődik hason, de muszáj!
Az ő érdekükben! A gyógytornász szerint hagyni kell, hogy ő csinálja a dolgokat, persze lehet segíteni, de siettetni nem! Bocs, tudom, hogy ez nem az én dolgom, de olyan gyönyörű Norisz, hogy innen távolból is féltemKépKépKép

Ildikó! Ezeket a gyerekszájakat felírod valahová?
Godolom, majd ha felnőnek és elolvassuk nekik, hogy miket mondtak, élvezni fogják!

Diti! Én is sokat gondolok rátok! Nehezen telnek a napok?
Kép

Kép
rayo

Ezt a kis verset most találtam! Szerintem anyáknapjára mamáknak nagyon megható! Bár, hol van még május...Kép

Donászy Magda: Nagyanyónak

Édes-kedves Nagyanyókám!
Anyák napja van ma!
Olyan jó, hogy anyukámnak
is van édesanyja.
Reggel mikor felébredtem
az jutott eszembe,
anyák napján legyen virág
mind a két kezembe.
Egyik csokrot neked szedtem,
ódakünn a réten,
Te is sokat fáradoztál
évek óta értem.
Kimostad a ruhácskámat,
fésülted a hajamat,
jóságodat felsorolni
kevés lenne ez a nap.
Köszönöm, hogy olyan sokat
fáradoztál értem,
és hogy az én jó anyámat
felnevelted nékem.

Kép
rayo

aranyos vers. köszi írta Szandi
Ezt a lányom pötyögte be, mert itt ólálkodik a számítógép körül.

Ildi_ko
Pisti, már pici gyerekként is az állatos könyveket bújta, de csak elméleti síkon van oda értük, csak a kisebb állatoktól nem fél. Így mivel fotózni szeret és ismeri az állatok összes tulajdonságát ezt találta ki magának.
Szandi most még tanítónéni akar lenni, de ez még változhat.De csak olyan mosolygós, mint az ő Zsuzsa nénije.
Minden kis és nagyobb babás anyukának gratulálok a csemetéinek.
A versek nagyon szépek, mint az előttem szóló is megállapította.
Renóca
Már tanuljuk a mesemondóversenyre a Sün Balázst, nagyon tetszik a lánynak.
Már nagyon várom a hétfőt! Hétvégén dolgozom, ezért ritkábban tudlak olvasni benneteket, ha a hétfői találkózó letisztázódik kérlek értesítsetek.
Mindenkinek jó hétvégét!
Simineni
simineni

.-----------iu
űő---.é.é,é hb nh hgggnbv nnn

ezt Gergő írta. Nagyon izgatják a billentyűk. Istennek hála, a képernyőt észre sem vesziKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Rayo! Ezt Balázsék mondták is az ünnepségen.
Én mindig meghatódom ezerrel, még szipogok is, olyan aranyosak!
A múltkor az anyukák ölébe ültek a csemeték , és ezt a verset mondták:
"Ha nagy leszek, és Te meg kicsi,
Tiéd lesz a babakocsi.
Leviszlek a játszótérre, lepkét kergetni a rétre.
A boltba is én megyek, veszek cukrot, kenyeret,
Banánt is, mert szereted.
Hazamegyek, átölellek:
Úgy szeretlek, úgy szeretlek!

Na, most ezt bírja ki valaki sírás nélkül.
Mivel én ismertem ezt a verset (szakmai ártalom), együtt mondtam Balázzsal, azzal a különbséggel, hogy én szipogtam közben.
Lehet, hogy rosszul írtam a sortörést, de nem emlékszem rá, sőt lehet a vers is pontosításra szorul. (Kimaradt valami vár, meg hinta....)
Süni???

Kelimoni, majd az első három hónappal kapcsolatban írok neked. Már régóta egy hosszabb hsz.-re készülök ezzel kapcsolatban...Kép

Kép
Kép
ggabszi

Maradva a verseknél:

Csorba Piroska verse:

Mesélj rólam

Mesélj anya,
milyen voltam,
amikor még kicsi voltam?
Az öledbe hogyan bújtam,
és tehozzád hogyan szóltam
amikor nem volt beszédem?
Honnan tudtad mit kívánok?
Megmutattam a kezemmel?
Mesélj rólam,
Hogy szerettél?
Engem is karodba vettél?
Meleg tejeddel etettél,
akárcsak a testvéremet?
Gyönyörködtél akkor bennem,
úgy neveztél: kicsi lelkem?
És amikor
még nem voltam,
a hasadban rugdalóztam,
tudtad-e, hogy milyen leszek,
milyen szépen énekelek?
Sejtetted, hogy kislány (fiú) leszek?
Mesélj anya!
Mesélj rólam.
milyen lettem, amikor már
megszülettem?
Sokat sírtam, vagy nevettem?
Tényleg nem volt egy fogam sem?
- Ha én nem lettem volna,
akkor is szerettél volna?

Kép
rayo

Én itt találtam az anyáknapi verset:
http://csigabiga.com/otlettar/anyaknapja/anyaknyito.htm

Kép
rayo

Bocsi, megint itt vagyok!

Gabszi! Neked:

Anyák napjára

Ha én nagy leszek, Te kicsi
tiéd lesz a babakocsi
Én dolgozom, Te játszol
várat építsz, fára mászol
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre,
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK

Kép
rayo

Süni!
Mindjárt itt a hétfő! KépMár csak hármat kell aludni! Ti a farsangon beöltöztök, vagy csak a gyerekek? Mit szoktatok csinálni a farsangi bálon?

Napsugi!
Emilke ment! Kép Voltatok végül a corában? Mi voltunk. Én főleg hamikat hoztam a Zsófinak, meg pelust.

Nem tudok többet írni, leragadnak a szemeim! Bocsi! Jó éjt mindenkinek!

kizsó

Sziasztok!
Csak egy rövid hsz erejéig jöttem.
Gabszi: Isten éltesse Balázst!
Ildikó, Gabszi: Mindig elfelejtem, de most eszembe jutott: köszönet a sok munkáért, amit a táblázatba fektettetek!
Ne haragudjatok, de ma ennyi telt tőlem, majd jövök hétvégén.
Hildus
Vendég

Napsugi! Bocsi, remélem nem bántottalak meg, de annyira jót nevettem.. Kép Először mikor nézetem az üzeneted, csak a második képet mutatta a gép, az első helyett csak egy X látszott. Biztos a hosszú haj tévesztett meg, ha haj az egyáltalán.. Már semmiben sem vagyok biztos, megyek a szemészetre! Kép Ja, és a karját sem láttam olyan szőrösnek.. Kép Minegy, a babóca akkor is nagyon édes!! Kép

Marci sokat volt hason mikor kicsi Kép volt, nagyon féltem a bölcsőhaláltól, úgyhogy mindig forgattam, mert sehogy sem láttam elég biztonságosnak.. Ez rólam szól. Kép
Azt mondták, hogy ennek köszönhetően erősödött meg annyira a kis háta, hogy még 2 hónapos sem volt mikor először a hasáról a hátára fordult. Szerintem leginkább nehéz volt a feje és átlendült, de a védőnénink mondta, hogy nem véletlen.. Na akkor lett vége a jóvilágnak, nem lehetett fél percre sem felügyelet nélkül hagyni a nagyágyon. Kép Imádom!! Most egyébként ott alszik. Már egyedül, mert mindkettőnket kitúrt. Álmában hozzáért az apja arcához és közölte vele, hogy szőrös. Kép

Megyek megnézem az új táblázatot!

sziasztok, A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Napsugi! Már mindent értek és látok! Kép Felhomályosított a táblázat!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Marci anyu: Az én kisfiam is mindig hason alszik, születése óta így van ez. Nem félek a bölcsőhaláltól, mert a feje alatt semmi olyan sincs, amitől megfulladhatna és a kókuszmatracon átmegy a levegő. Bízom abban is, hogy van annyi életösztöne, ha gond lenne, küzdene. Azt pedig meghallanánk.

Másrészt olvastam, hogy a bölcsőhalál genetikai okokra vezethető vissza, persze ehhez társulnak a hason alvás okozta, fulladást okozó veszélyek.Kép

Ildikó: nagyon jól állok a sütéssel, az biztos, hogy nem lesz több kifliKép túl macera és ha kiszámolom a befektetett összeget és energiát, majdnem jobban jön ki, ha veszek 9 forintos kiflit. Persze az enyémnek az íze sokkkkal jobb voltKép

Most a kenyérnél tartunk. A férjemnek nagyon ízlik, én meg nem eszek kenyeret, úgyhogy minden rendben. Már szóba hoztam, hogy jó lenne egy gép, kicsit még rábeszélem apát ( nem mintha mindenre rá kellene beszélniKép ), aztán szétnézünk. Kép

Nagyon szépek az anyáknapi versek. Már előre látom magamat, hogyan fogok zokogni az oviban, amikor Gergő ovis lesz. Mióta Gergő megvan, nagyon érzékeny lettem. Ez normális? Azt mondják rám, hogy biztos gyes betegségem van. Pedig nem igaz, nagyon élevezem az egészet, csak úgy érzem, ez egy másfajta, sokkal boldogítóbb áldás, amiért nemtudok elég hálás lenni.

Tegnap voltunk a Corában. Még annyi kismama és kisbabás anyuka. Sikerült néhány rugit venni, nagyon örültem neki. Úgyhogy nekünk is van zümisKép
Tegnap gyors mosás és reggel már rá is biggyesztettem a fiamraKép

Úgy irigyellek titeket, hogy találkozni fogtok.Kép
Nagyon várom már a topictalit. Közben búvárkodom, hol is lenne jó.Kép Vagy ne legyek ilyen aktív?

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Kelimoni: szerintem teljesen természetes,hogy egy anyuka, akinek gyermeke van, másképp látja a világot és érzékenyebb mindenre, amit a környezetében tapasztal. Szerintem ez közel sem gyes-betegség (az meg mi??!!Kép ), egyszerűen anya vagy és ez más lelki állapot,mint a feleség vagy bármi más... A kisfiad pedig tündéri. Annyira édes, ahogy nagy komolyan néz Kép

Marci_anyu: az én kislányom két hónapos korától alszik hason. Előtte a bölcsőhalál miatt én sem mertem hasra fektetni, de a délutáni alvásai nagyon rövidek (20 perc) és felszínesek voltak. A barátnőm mesélte,hogy a kisfia mindig hason alszik és nagyon mélyen. Ezen felbuzdulva kipróbáltam én is és láss csodát, a lányom aludt másfél órát onnan kezdve minden délután!! Nem tudom, hogy tényelegesen ez az ok, vagy nem, mindenesetre azóta is csak hason alszik mélyen, ha háton alszik el, akkor minden kis nesszre felriad. Nekünk is kókusz matracunk van, tökéletesen szellőzik és nem használunk párnát.

Kép
Kép
sukmesi

Sukmesi? Kelimoni! Nekünk is kókuszmatracunk van és nem használunk párnát. Azért írtam, hogy ez rólam szól, mert mindent próbáltam a legjobbak szerint csinálni, de attól még aggódtam. Kb. 2 hetes volt Marci, mikor légzésfigyelőt is vettünk, hogy ne féljek annyira. Mai napig nehéz elhinni, hogy annyi kínlódás után ekkora szerencsénk lehet!! Kép Gondolom ez volt az oka. Marci egyébként nagyon jókat alszik, este egyszer szól, hogy vigyem át hozzánk, akkor sem sír, csak elégedetlen, du. pedig ált. 2-2,5 órát, néha ennél is többet. Persze, ha számítok rá előfordul, hogy csak 1 órát.. Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Miért nem tudok mellékletet feltölteni?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Most hallottam, hogy jövő héten állítólag vetítik a Gólyamesét Székesfehérváron. De nem tudom hol?
Az MTV is megkapta már!!!
Úgy készüljetek, hogy a Koncert után aki akarja megnézheti a Gólyamesét,(55 perc) sikerült technikát kölcsönkapni!!!
nikinozso

Marci anyu:
Gergő a születése után egy fertőzés miatt a Neonatológiára került. Ott volt légzésfigyelő. Sajnos egy régi darab, ami sokszor megszólalt. Pl. ha elmozdult benne a vezeték. Engem minden alkalommal úgy kellett felmosni.

Természetesen én is nagyon féltem Gergőt, olyan éberen alszok, hogy az hihetetlen. Minden kis neszre felriadok és a férjem is. Ha nagy a csend, akkor azért. És ingázok a mi ágyunk és a kiságy között éjjel. Nagyon bízom abban, hogy minden rendben lesz.

Nikinozsó: Mostmár méginkább irigy vagyok. Kép Se tali, se koncert, se film. Hát, hol itt az igazság? Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Süni: ezt most találtam és eszembe jutottálKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Veled érzek, mi kimaradunk a "jóból"!Kép

Kibújt az első kifoga Reginak, még csak én tudtam kitapintani, mert azonnal eltolja a kezünket, gondolom furcsa neki ez az egész!!!Kép

KépKép

Kép
rayo

Sziasztok!

Kelimoni: Ne nagyon szomorkodjál, hiszen ott szuszog egy kis ajándék a kiságyban, akinek kellesz! Kép A találkozóra pedig lesz még bőven alkalom! Kép Most jól megvígasztaltalak mi? Kép

Nemrég jöttünk haza a színházból, a Padlást láttuk. Annyira jó volt! A Pintér Tibor volt az egyik főszereplő. Nálunk kb. 350 fős a színházterem, de teltház volt. Még pót székeket is tettek be.

Rvan: Nagyon csönd van felétek. Mi zujs? Kép

Amneris: A koncert után lehet veled is beszélgetni egy kicsit, ugye? Kép

kizsó

Nikinozso!
Én székesfehérvári vagyok, ha kell megpróbálok utánajárni, hol lesz a vetítés.Bár egy ötletem kapásból van.
steiff

Nikinozso! NANÁ, már alig várom!! Kép

Kizsó! A Padlás tényleg nagyon szuper, még lánykoromban Kép láttam anyuékkal és nekem is nagyon tetszett.

Mi moziban voltunk ma a Zurammal. Olyan szuper volt kicsit kimozdulni. Macira a mamája vigyázott, óriási a szerelem, úgyhogy nyugodtan hagyom rá. Mire hazaértünk már aludt a kis angyalka. Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kizsó! Lehet hát!! Kép

Pusszancs! - Amneris -

KépKép
amneris

Köszi a vígaszt Kép. Mindjárt sírok.

Rayo: Hát nagy nap ez a tegnapi. Ha Regi mosolyog, majd fotózz nekünk egy fogacskát is. Olyan tündériek ilyenkor. Lehet, hogy még érzékeny az ínye, azért nem szereti, ha kézzelfogható tapasztalatokat akartok szerezni.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Kelimoni!
Máris meghívlak két országos találkozóra ahová gyerekkel lehet jönni!(és remélem sokan lesznek, mint eddig mindíg)
Az Egyesület Közgyűlése ápr.08-án lesz.
Az Örökbe fogadása várók országos találkozója ápr.22-én lesz. Mindkét találkozóra meghívottak vagytok!
Igaz, hogy ezek a dátumok még messze vannak, de biztosak!
nikinozso

Lemaradt az a hír, hogy a filmet ott is levetítjük természetesen!
nikinozso

Nikinozsó: KösziKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Nikinozso!
De jó!!! KépKöszönjük. Persze, hogy megnézzükKép

Kelimoni
Köszönöm az aranyos képetKép

Lányok!
Valaki szeretett volna ma vagy tegnap este e-mail-t küldeni?
Kénytelenek voltunk komolyabb vírusírtót telepíteni, mert az e-mail-ekkel rengeteg vírus érkezett (kb.20 féle). Ez az új program meg sem mutatja az e-mail-t ha vírus van benne, letörli.
Este kikapcsoltuk, hogy fogadni tudjuk az üzeneteket, de megint 4 vírus jött velük.
Légyszi írj ide, ha pedig magánba szeretne valaki csak annyit írjon ide, hogy fontos és kikapcsoljuk addig ezt a programot. Köszi

Rayo
Regikének jó rágcsálástKép Nem nyűgös a fogbújástól?

Nagyon szép verseket tettetek fel.

Kizsó
Pár évvel ezelőtt a kolleganőmmel mi is beöltöztünk bohócnak a nyílt farsangon.
Most már csak a gyerekek között öltözünk be, amikor nincsenek ott a szülők.

HOLNAP TALÁLKOZUNK!!!!!!!!Kép

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Kelimoni, én fényképezek majd és elárasztalak fotókkal! Tudom, tudom, az nem az igazi....
De azért biztosan örülsz majd neki!Kép
Puszi: Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Gabszi: Igen, nagyon fogok örülni. Jó sooooooook fotót készítsKép

Ez a legújabb képünk. A kép homályos, a ruci lányos, nekem mégis a kedvencemKép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Kizsó!

Sajnos nem nagyon volt időm mostanában internetezni, mert a hét kórházba járásokkal telt, de majd hétfőn személyesen elmesélem. A végeredmény hála istennek negatív lett, így már megnyugodtunk.

Lányok!

Férjem szülei most szóltak, hogy nem tudnak holnap jönni a koncerte, ezért van három plusz jegyünk. Ha bárkinek kell szívesen odaadjuk, csak jelezzétek felém, a táblázatba benne van a telefonszámom.

Puszi: Rvan

Kép
rvan

Kelimoni, nem is lányos, a férfiaknak most úgyis a rózsaszín meg narancssárga ing volt a divat nem? Akkor a sárga is belefér a kis férfinakKép
Na megyünk fürdeni, mert kisördög hulla fáradt, ma bevett valami disznóság bogyót, egész nap kisördög tekintettel járkál, látni rajta, most ütni fogok, és már rá is ver valakire kockával, vagy hajat tép, vagy a hasamba akar harapni, esetleg rácsap az alvó apja pocakjára, és mindehez ördögi göndör kacajokat hallat. A többedik rászólás után közli, hogy NEM, és már röpül is a kocka.
Biztos a levegőben van valami....KépKépKép
És remélem, ha holnap reggel kiürül a ház, és én is visszakapom a kisangyalomatKép
Jó pihenést mindenkinek és jó talizást holnapra!
Boszi
szuperboszi

Köszi az ötletet, Süni!
Gyerkőcre már 6 éve várunk - a dokim szerint nincs kizárva a "saját" sem...sokan mondják, hogy az még semmi...lehet. De mi úgyis szerettünk volna örökbebabát, így elindítottuk tavaly augusztusban.2 - 3 várakozó évet mond mindenki. olyan soknak tűnik. beleéli magát az ember - tanfolyam, találkozók, gyerekszoba tervezése stb. -, aztán csak a várakozás. olyan tehetetlenség az egész. szóval azért kérdezlek titeket, hogy mit lehet tenni...
dési

Kelimoni! Ez a ruci nem lányos egyáltalán attól függetlenül, hogy mi is ezt vettük Zselyke babának!Szerintem ez az alma zöld szín a méhecskével teljesen unisex, és ilyen kis fiús pofival amilyen Gergőé, senkiben nem is lehet kétség a nemét illetően! Kép

Dési! Üdv minálunk! A TEGYESZ-es listán tényleg nem túlzás a 2-3 év csecsemő örökbefogadásnál, de mi pl. a Gólyahírnél most tartunk a 16. hónapnál és már itt vagyunk a célegyenesben! Szóval ha még nem jelentkeztetek a TEGYESZEN kívül máshova, akkor szerintem érdemes lenne!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!
Kelimoni! Szerintem sem lányos a rugi és nagyon jól áll Gergőnek!!!Kép

Dési! Mi nagyon ráfáztunk a Tegyesz-szel, de nem akarom magam ismételni, a topikosok tudják, hogy milyen sokáig hitegettek bennünket! És nem halad a csecsemőre várók sora!!!Kép Hidd el, a megoldás a nyílt öf valamelyik egyesület segítségével! Kár, hogy nem tudom,melyik megyében laktok...Kép

PusziKép

Kép
rayo

Sziasztok Lányok!

Végeztem a körtelefonnal, a következő hírekkel szolgálhatok Kép:

Holnap 15 órától ki mikor odaér találka a Napos Oldal Öko Caféban, Jókai u. 7. (ez igazán közel van a koncert helyszínéhez Kép) http://www.naposoldal.com/

Akik ott lesznek:
1. Süni (16 órától)
2. Ildi_ko
3. Marci_anyu
4. Ggabszi (15:30-tól)
5. Kizsó (16-tól)
6. Matiba (nem biztos, hogy odaér)
7. Simineni (Sünivel együtt jön, 16-tól)
8. GyeZsu

Nem mindenkit tudtam elérni, lehet még jelentkezni Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!
Mi sajna nem tudunk ott lenni a koncerten, de lélekben veletek leszünk! Jó szórakozást mindenkinek! És természetesen a filmhez is!Ha tényleg vetítik fehérváron biztosan meg fogom nézni.
steiff

Mindenkinek kívánok szép estét és nagyon jó szórakozást, örömteli kikapcsolódást!Kép

Kép Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Nagyon jó szórakozást kívánunk nektek! Jó talitKépKép

Kép
rayo

Ezt az indexes fórumon találtam!
Mi a véleményetek?
http://www.168ora.hu/cikk.php?id=4607

Kép
rayo

Sziasztok!
Pár hete olvasgatom a fórumot, úgy gondoltam én is átpártolok ide az Indexről. :-)
Néhányan közületek lehet, hogy találkoztak velem ott. Rendszeres olvasó vagyok, de elég csendes.
Örömmel láttam, hogy ebben a topicban mindenki jobban megnyílik, a legjobban pedig a babáitok képének örültem! Már az egész családot idebolondítottam babafotókat lesni! Igazán gyönyörűek a csöppségek! Boldogan irígykedek, miközben a fotókat nézem!
Mi 17 hónapja várunk a TEGYESZ-nél babára, jelenleg a "sorban" a 3. helyen állunk, de november óta sajna nagyon áll a dolog :-(
Mi 4 hónapos korig kértünk babát, a nemét nem kötöttük ki. Röviden ennyit rólunk!
Örülök, hogy közetetek lehetek!
PirinyócskaKép
pirinyocska

Helló Mindenkinek!
Hát a cikk hozza a szopkásos kliséket, többek között arról, hogy senkinek nem kell roma baba, főképp idősebb. Ezt el is hinném, ha nálunk sorban áltak volna a különböző intézmények, amikor 0-3 éves (akár) roma babát is örökbe fogadtunk volna, és rákerültünk az országos listára is.
És elhinném, ha nem ismernék személyesen olyan embereket, akik idősebb roma gyerekeket szerettek volan örökbefogadni, és csak erős ráhatás után sikerült találni a rendszerben.
Más: Hétvégi gazemberkénk igazi anyalkává szelidült, csak reggelizni nem akar mostanában, ezért kaja nélkül mentünk el otthonról turizni.
Na a hazafelé vett nagykiflibe az ajtónál beleharapott, és azóta már egy háromnegyed zsemlét elmajszoltKép
És túrtunk egy gyönyörűszép kaftán szerű együttest (arany hímzéssel), 2 hét múlva megyünk esküvőre, akkor rá tudom adni a kis úrfira. Este majd teszek fel képet. Így már senki nem hiszi el, hogy nem arab a férjemKépKépKép
szuperboszi

Szia Pirinyócska!

Örülök, hogy ide találtálKépNagyon szerencsés vagy, ha 17 hónap után már negyedikek vagytok a TEGYESZ listáján. Nekünk számot sem tudtak mondani, csak azt, hogy minimum 3 év. Mi is 4 hónap alatti babát szerettünk volna, ami elvileg lehetetlen. Így felemeltük a korhatárt egy éves korra.

És ez már a múlt. Mert a Gólyahír jóvoltából és segítségével a ma már lassan 3 hónapos picurkánk itt szuszog az ágyacskájába. Kép

Boszika: Biztos front van, mert Gergő is macerásabb pár napja. Ma reggel 3/4 5-től folyamatosan ordít, ha le merem tenni. Olyan izmos lesz a karomKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Rayo: a cikkel kapcsolatbanKép

Nekem tetszik, hogy a TEGYESZ is a Gólyahírt ajánlja, mint az elérhető vágyak teljesítőjétKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Szia Pirinyocska, én már is "ismerlek" az Index-ről, örülök, hogy megtaláltál minket.Kép

Lányok, nagyon kellemes estét, jó talizást és jó szórakozást kívánok nektek. Remélem nekünk is raktok majd fel képeket, és meséltek is.Kép

Kép

Kép
Kép
atan

Kelimoni, más is van itt a levegőben, Antóniát haza kellett hoznom az isiből, ő a negyedik ma az osztályból, sápadt, fáj a hasa, többen hánytak is.
Úgyhogy berendezem a tábori kórházatKép (De legalább van bébisitterem - ahogy ismerem őket, egész nap őrültködni fognak, vagy csak úgy lájtosan mesét nézni, ami Boldizsárnak csak akkor tetszik, ha fogja a plüss állatkáját és a kezében van egy távirányító is, és úgy tesz, mintha ő lenne a nagyfőnök (vajon kitől leste el?Kép
De amint apja hazaér, már adja is át neki a távirányítótKépKépKép
szuperboszi

Sziasztok!

Egy ideje olvaslak benneteket és most kicsit bekapcsolódnék. Magunkról: decemberben jelentkeztünk a TEGYESZ-nél, jelenleg a felkészítő tanfolyam indulására várunk, tehát még nincs meg az alkalmasságink.

Nikinozso!

Érdeklődni szeretnék az "örkbefogadásra várók országos találkozójáról". A találkozóra "csak" azok mehetnek akik jelentkeztek már a Gyólyahírnél, illetve akiket meghívnak? Milyen egy ilyen találkozó? Tudnál írni ezzel kapcsolatban pár információt?

Köszi: Tüssike
tüssike

Rayo: bocsi, valamit félreolvastam. Elolvastam ismét a cikket és rájöttem. Hiába, a szemem sem a régiKép

Boszi: Az nagyon nem jó, ha betegek a gyerekek. Jobbulást a gyerkőceidnek. Az anyai gondoskodás megteszi hatását, ne féljKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tüssike, szia! Én ismerlek valahonnanKép

Hol fogjátok végezni a felkészítőt? Az Ágacska Alapítvány nagyon jó felkészítőt csinál. És gyakranKép

Nikinozsó Biztos ír Neked arról, milyen jól szoktak sikerülni a találkozókKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?