Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már nagyon álmos vagyok.

Nercsi, ügyes vagy, Alíz tudja mikor mennyit kell enni, amíg kiegyensúlyozott, elégedett baba addig nem ám a kilókon aggódniKép

Nadin, húúúúúúúúúúúúúú 1/23-kor jutottam be. Szegény Jankám estére teljesen kipurcantKép

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Reni!Nagyoh helyes és édes baba a kis Lara!Így már ismerős az arcod de,hogy hol láthattalak (persze Sopronban)azt meg nem tudnám mondani.Egyébként én szülés elött azt sem tudtam,mi az a fejfájás.Azóta viszont sajnos elég gyakran van migrénem.

Vero!Csináljál finom reszelt-rakott krumplit löncshússal.Az mennyei finom!puszi

Nicika!Állati jó a gyerekszoba!Ismered a Szeli Grétát Völcsejről?A párod megrajzolta a testvérét és a csaját együtt(a srác a képen hosszú hajú),bent vann a galériátokban.

Gabócacica!Na,ja!Hol vannak már a régi óriás méretű babakocsik amiben még egy felnőtt is elférhetett könnyedén.Ez üzletpolitika:ha a kocsi kicsi,a baba hamar kinövi és akkor venned kell egy másikat.

Nercsi!A te kislányod is szép baba!Egyébként a babák nagyon is jól tudják mennyit kell enniük és ennek megfelelő a hízás is.Ha éhes úgy is sír.Szonja nagyon keveset eszik és mégis normál méretű gyerek.Igaz 2 és 3 éves kora között csak 2 kilót hízott.Alíz szemecskéje az erőlködéstől vérzett be és magától fel fog szívódni.Én 6 hétig voltam Vérfarkas de a kicsiknek gyorsabban elmúlik.

Ági!Mióta élsz Canadában?Könnyen hozzászoktál egy másik világhoz vagy nem is olyan más?

Ma dolgoztam ezért kevés időt töltöttem Szonjával.Ezt most bepótolom ezért el is köszönök tőletek!Jó pihenést és éjszakát mindenkinek!

KépKép
eszti76

Nici,
nekem még mindig semmi... nem tudod beszúrni ide nekem a címet? Mármint a tavasziak címét, ami itt fent szokott megjelenni abban a fehér sorban... Jól van, nem tudom ám, mit hogy hívnak.. Szóval, ha innen ráklikkelek, megjelenik majd?

nadine81

Nici,
az jó, hogy Patrik jól kijött velük! Kép Jó, hogy fiatal, közelebb lehet hozzájuk, mint egy idősebb felnőtt.

Amica,
ez nem semmi.. Kép Órákat vártunk 5 percért.. Azért ez durva. De akkor pihenj sokat! Kép

nadine81

--------------------------------------------------------------------------------
Sziaszstok

Kismamaként találtam egy jo melot,net kell hozzá csak.Heti kerest akár több ezer forint is lehet. érdeklödj a mariann10@freemail.hu n
üdv:Mariann
mariann2

Ez még bejön:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi

De tovább már nem. Az uccsó a 2003. nyár végi babák. Utána meg csak üres mappák sora, amik mögött nincs ott, hogy melyik mappa mit nyitna meg... Tök üresek...

nadine81

Sziasztok!

Annyi minden irtatok ma lányok, hogy nem tudom követni!
Nekem ma se erőm se kedvem nem volt írni, még mindig a fogammal bajlodok, de remélem előbb utóbb ez is rendbe, jön.

Gabó!

Most jutottam el odáig, hogy leírjam a lángost.
1kg liszt
5dkg élesztő
1 csapott evőkanál só
1 bő evőkanál olaj
1 tojás
1 pohár tejföl
0,5l tej
Ezekből finom tésztát dolgozunk össze (ami tiszta ragacsos trutyi)
Nejlon zacskót belül megkenünk olajjal és beletesszük a tésztát, 24 órát hűtőszekrénybe pihentetjük.
Vizes kézzel érdemes nyújtani.
Szerintem nagyon szuper íze van.
Írok még egyet, ez is nagyon szuper szerintem

Pizza
30dkg liszt
Fél csomagélesztő
0.5dl langyos víz (szerintem több, de ezt úgyis menet közben látni fogod)
1 kávéskanál só
2 evőkanál olaj
A liszthez hozzáadjuk a vízben elmorzsolt élesztőt, sót, olajat.
Összegyúrjuk, majd hagyjuk megkelni, kb. fél óra.

Sajnálom a babakocsit, gondolom mérges, voltál. Milyen fajta?

Ági!
Remélem már a kisfiad és a kutyus is, jól vannak. Mit mondott a doktor mi van a kutyus hasán?

Nadin!
Szerintem nem lesz semmi a vérvételen, nem kaptál el semmit, persze ha te sokat nyalogatod a cicátKép

Kép

Nercsi!

Nagyon édes a kis Aliz.Kép Ne izgulj szépen, fejlődik.
Írtad, hogy nyűgösebb volt, mit jelent pontosan? Sokat volt fent, sírt?Kép
Anyósod meddig marad? Én is nagyon várom a jóidőt.

Vero!

A házszám a bejárati ajtó felett van, de nem azon a falon, hanem felette, már szinte egy erkély oldalán, kicsi szám. Remélem érthető, amit írtam. A bejárati ajtó a Juventus étteremmel szemben van.

Eszti!

Ma le akartam menni, hátha találkozunk fél három felé, de a Máté kettőkor úgy döntött elalszik.
Kicsiknek a felső foguk lassabban nő?
Máténak most már két hete látszik a szemfoga, érezni is már, de szerintem még nem bujt ki az egész, sokszor felsír, ma is nagyon nyugtalan, eddig 3 szor kelt fel, most sem alszikKépApukája babusgatja.
Melyik napokon dolgozol?

Reni!

Kis Lara is nagyon édes! Te meg nagyon jól nézel ki, úr isten én ilyenkor az utcára sem mertem még szinte kimenni. Eszembe jutott, amit írtál, hogy nincs gátsebed, nagyon szuper, azért egy ilyen medencét kipróbálnék, bár szerintem azért ez alkati kérdés is.

Most lassan befejezem megyek csókolgatni az én babámat, még nem tud beszélni, de én már így is el vagyok ájulva tőle!!!
Jó éjt!

Kép

katus78

Szia Gabócacica, vasárnap írtam egy szép hosszú üzenetet és elveszett, azóta meg nem volt alkalmam mert azzal vagyok elfoglalva hogy várom a babát, minden születéskalkulátor szerint ma lenne a nagy nap, az orvos szerint pedig szombaton.
Egyébként én 29 éves vagyok, férjemmel és majdnem 2 éves gyönyörű kislányunkkal tavaly áprilisa óta élünk Sopronban. Én az Alföldön nőttem fel, Törökszentmiklóson, a szüleim most is ott élnek, a férjem angol és 7 évig ott éltünk. Mindig is haza akartam jönni, pedig itt is elég egyedül vagyunk, mivel az én családom messze él, azért is gondoltam hogy kipróbálom a babanetet hátha így találok kedves ismerősöket!
És szia Vero!
Nem még nem született meg a baba holnap is megyek nst-re, amit már eléggé unok, olyan fura
ahogy ott ülünk hárman nagy hassal és senki senkihez nem szól mert nem lehet hallani egymás hangjat a sok kis szív verésétől. De legutóbb nagyon kellemes élmény volt a kórhaz, Karazma doktor csinálta az ultrahangot és ő volt az egyetlen aki felém fordította a képernyőt hogy lássam a baba szívét. Biztos hogy jó kezekben leszek, de azért szeretnék minél hamarabb hazakerülni szülés után, ha minden rendben van. A sógornőmnek múlt szerda született babája és szerda este már otthon volt...irigyeltem! Te hogy vagy, minden rendben?
Sziasztok, van esetleg valaki aki a következő pár napban várja a babáját?
Éva
hawkins_Éva

Sziasztok!

Hű, most nem tudok mindenkinek írni, csak gyorsan egy kérdés Évához: a Panoráma úton van az ovi/játzóház ahová a Lilivel jártok?
A védőnő falán volt egy hirdetés, és nagyon jónak tűnt igaz, az volt benne hogy kétnyelvű magyar/német játszóház. Ez ugyanaz lehet?
(Felírtam a számát is)

Holnap jövök dél körül, megyek terhességet gondoztatni!

Jó éjt mindenkinek!!!!
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:29-kor.

katus78

Eszti! Igen! Ismerem a Szeli Grétát! Tényleg megrajzolta tesóját a Patrik! Szerintem nagyon jól sikerült az a kép!

Nercsi! Hétfőn nem voltatok babástól babakocsistól a férjeddel a kórházban?

Nadin! Nekem ez a cím: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi De hogy aztán neked erre mi jön be azt nem tudom!
Tessék eltenni a kedvencekbe az oldalt és akkor mindig meg tudod nyitni!

Éva! Én is mostanság várom a babámat, bár igazából szerintem akár még 3 hetem is van! Én is a Karazma kismamája vagyok! 37+2 hetes kismami! Pénteken megyek is hozzá legközelebb! Illetve pontosabban NST-re megyek! Velem is nagyon rendes!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jegyzetelnem kell amig olvasom a hozzaszolasokat, mert kulonben a vegere fogalmam sem lenne kinek mit akarok irni. Kép

Amica!
Megneztem a kepeidet, nagyon aranyosak a gyerekeid. A kislanyodat olyan aranyosan oltozteted, az a napraforgos kardigan nagyon jol all neki. Mind a ket fiamnal remenykedtem egy kicsit, hogy hatha lany lesz, mert a lanyokat olyan edesen lehet oltoztetni. (Most mar persze nem cserelnem el oket semmiert a vilagon! Kép)

Vero!
A Panorama uti ovit egyik baratom felesege csinalta tobbek kozott. Iden o mar nincs ott, de ha akarod meg tudok kerdezni reszleteket tole. (Persze meghamarabb megtudod, ha felhivod oket. Kép)
A kutyank egy jack-russel terrier, a neve Boo. A profilban a fotoalbumban van par kep amin o is rajta van. Egyebkent a doki azt mondta tegnap, hogy valoszinuleg cask felsertette magat es ez csak egy heg a hasan, de azert figyeljuk. En is erre gondoltam, de a multkori fekete anyajegy meg az utana kovetkezo tortura miatt gondoltam megnezetem.
Kerdezted, hogy hol dolgoztam. Egy epitesi vallalatnak a kolcsonoket inteztem a bankokkal, meg az egyeb ezzel jaro papir munkat. Ezt mind itthonrol is tudtam csinalni, de nem akarjak ezt tovabb, vissza akarjak vinni a poziciot napkozbenre az irodaba, ezert mondtam most fel, mert nem akarom a gyerekeket bedugni sehova napkozben.

Reni!
Ezen a kepen mar nem is vagy ismeros. KépEn Berzsenyis voltam, es ugyan te jo par evvel alattam jarhattal, a szules utani kepen ugy tunt mintha ismernelek. Tenyleg nagyon csinos vagy ilyen frissen szulten! Kép Es a kislanyod is edes! Szeretsz Nemetorszagban elni? Milyen gyakran jarsz haza? A ferjed nemet?

Erika!
Micsoda formas a kislanyod! Nagyon aranyos! Ne izgulj, cask szoptasd es fog majd hizni. Itt nalunk nincs merleg (nem lehet kolcsonozi se es venni se), igy nincs alkalma az anyukanak parazni. Havonta egyszer merik, es azt mondjak, ha van eleg pisis es kakik pelenka, akkor biztosan eszik eleget.

Gabi!
Ez egy melykocsi amit kinottetek? Micsoda hulyeseg, hogy ekkorara gyartjak?! En azon akadtam ki a multkor, hogy a Balintnak neztem egy elore nezo kocsiulest, es olyat akartam venni ami ketto az egyben, vagyis egy ideig a szek sajat 5 pontos ovevel hasznalod, aztan ahogy no a gyerek azt ki lehet belole szedni, es magasito uleskent is hasznalhato az auto biztonsagi ovevel. Tehat elmeletileg amig ules kell neki addig jo. Csakhogy mostanaban egy 5 eves lejarati datum van az uleseken, vagyis 5 evig garantaljak a biztonsagat. Akkor mi a szarnak gyartanak olyat amit 6-8 evig is hasznal egy gyerek??

Nicika!
Hat nagyon tuti ez a szoba! Irto ugyes a Patrik! Hirdetnie kene magat, mert biztos nagy lenne a kereslet ilyen szoba falara festett kepek irant! Jo nagy a pocakod! Ilyenkor mar olyan nehezen mozog az ember. En legalabbis partra vetett balnanak ereztem magma az utolso honapban.

Katus!
Balint kapott antibiotikumot, ugyanazt amit a Bence tegnap fejezett be. Gondolta a doki, ha neki hasznalt, akkor a Balintnak is fog, mert nyilvan ugyanazt kapta el tole.
El tudom kepzelni milyen rossz lehet egyedul, hogy nincs senki rokon a kozeletekben. Vigasztaljon a tudat, hogy nekem a Fold masik oldalan vannak a rokonaim. Kép
Nadine!
8 ora az idoeltolodas, mi 8 oraval hatrebb vagyunk. Ezt a levelet meg delutan kezdtem el irni, es most mar itt este 10 ora van, otthon meg reggel 6 masnap. Viszont ez azert jo, mert az Anyuekkal tudunk beszelni meg mielott mennek dolgozni, meg mielott en megyek aludni. A messenger programot hasznaljuk, igy a szamitogepen keresztul latjuk es halljuk egymast ami nagyon jo!

Eszti!
10 eve vagyok itt, es mar megszoktam, de nem akarom az egesz eletemet itt leelni. Biztos, hogy vissza fogunk menni Sopronba, csak azt nem tudom mikor. Eredetileg, amikor a Bence szuletett ugy terveztuk, hogy ott kezd iskolaba jarni, aztan ugy elrohant ez a nehany ev, es a ferjemnek meg elegge beindult a vallalkozasa, igy most egyelore hagyjuk azt futni, es a koltozest kesobbre halasztottuk.

Vero!
Egyebkent ti miert koltoztetek vissza?

Eva!
Ez mar nagyon izgi, lehet, hogy mar meg is van a baba talan?
Itt olyan gyorsan kivagjak az embert a korhazbol, hogy pl. a Balint vasarnap du.5-kor szuletett, es masnap, hetfon de.11-kor hazaengedtek! Azert en nem bantam volna egy kis pihenot utana, mert itthon aztan ramszakadt minden, mert semmi segitsegunk nincs ugye. A ferjem szulei sem itt elnek ebben a varosban.

Hu de hosszu lettem. Bocs! Egyebkent Wordben irom, mert 15 reszletben tudtam csak befejezni. Ha nem haragusztok nem olvasom at, igy a hibakert elnezest.
Sziasztok!

Agi

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!

Írtam egy hosszabbat, de elszállt.....KépKép
Most nincs kedvem újra leírni.....KépKép
Nekem már jól kezdődik....KépKép

katus78

Sziasztok!Hát a babkocsink Pierre Cardin a lábzsákos változata.Most addig amíg nem tud magától felülni addig nem is tudom belerakni.Átalakítható sportá is.De ugye amíg nem ül magától addig ez a része tárgytalan.

Erika!Nagyon szép Alíz gyönyörű baba.Szerintem sem kell izgulnod a súlya miatt,mert ha nem lenne neki elég vagy ha mondjuk vizesedne akkor üvöltene.A lányok egyébként lassabban gyarapodnak mint a fiúk.

Nadine!Én nem tudom mik azok amiket leírtál.Itt a neten nem tudsz utánna nézni?

Katus!Köszi a recepteket.Mindent ki fogok próbálni.Hú!A fogfájás egy szar dolog.Hogy-hogy ennyi ideig fáj hiszen voltál fogdokinál nem?Nekem hál isten egy sem ment tönkre a terhesség ideje alatt,de most már el kéne mennem fogkövet szedetni meg fehéríttetni.

Ági!Ugyan így vagyok vele én is ahogy te.Egy valakinek írok utánna újra kell olvasnom ha valaki másnak akarok,mert elfelejtem.A gyerek üléssel én is bajba leszek,hogy milyet vegyünk a husinak,mert a sima bévihordót kinőtte a drágám.Úgy néz ki márciusra meglesz az új verda és abba már meg kell neki venni a másikat,mert szerencsétlen gyerek nyomorog az ülésébe.

Éva!Azt hittem már megszültél,hogy nem jelentkeztél.A dokival megvagy elégedve?Megkérdezhetem,hogy miért jöttetek haza?

Bocsi ha valakinek nem válaszoltam,de most mennem kell a picurt elrendezni.Ja meg apa megint itthon van úgyhogy nem tudom mikor jutok gépközelbe.

Ma husilevest főzök,mert úgy kívánom meg milánóit.

Gabó,Levi
Vendég

Gabó, nekünk kétféle ülésünk is van, majd megírom miért ezeket választottuk ha érdekel, de rohannom kell főzniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok!
Most jöttem meg a dokitól a terhesgondozóból, jól leb...ott. Mert ugye keményedik a hasam egy ideje, megkérdzte hogy hányszor, azt hazudtam max 5ször (persze van amikor többször is Kép ).
Erre elkezdi hogy miért nem pihenek többet, be fog fektetni a kórházba. Elküldött hétfőn cervix bakterre is, és fektetni akar otthon,nem dolgozhatok többet.
Tiszta pánikban vagyok, ez iyen veszélyes??
Én azt hittem, hogy normális a védőnő is mondta hogy pihenjek, meg ne emeljek, cipekedjek meg ilyenek.
Valakinek volt ilyesmi aki már szült?

Szörnyen érzem magam, nem akarok bent feküdni de koraszülni sem!

??
Vendég

Sziasztok!

Agi!

A ferjem nemet, es tavaly az epitkezes miatt sajnos sokszor nem tudtunk hazamenni. Januarban, augusztusban es novemberben voltam otthon. De azert anyuek is jönnek hozzank, es igy sikerül azert minden 2-3 honapban talalkozni. Most, hogy megvan a LARA , nem tudom mikor tudunk majd hazamenni, mert azert 900 km-et utazni ilyen csöppseggel nem egyszerü. Meg aztan valamikor aprilisra tervezzük majd a költözködest is. Es szeretek itt elni olyan jo erzes, hogy nemsokara kesz a hazunk amit magunknak epitettünk. Talan egyszer ha majd sok penzünk lesz Kép sikerül egy kis hazacskat otthon is venni, es öreg korunkban egy-ket honapot itt, egy-ket honapot ott elni. Na jo, ez meg csak alom! Kép

Nicika!

Hogy vagy? Most mar te vagy a következö anyuka jelölt? Annyian vagyunk mar, hogy lassan kezdem elveszteni a fonalat.

NAdine!

Hogy birod az otthon letet? Remelem azota nincs semmi gond. Csak vigyazz am magatokra!

Es köszi mindenkinek a bokokat, hogy jol nezek ki! MAr 10 kg-ot Kép Kép Kép leadtam! De meg mindig van 6-7 kg felesleg! A pocakom is egyre kisebb es mar fel tudom venni a regi nadragjaimat csak a gombot nem nagyon tudom bekapcsolni!

Nercsi!

Meddig jar a vedönö hozzatok? Tervezed majd, hogy mesz szüles utani tornara? En mar bejelentkeztem, nagyon varom mar. Jo lenne minel hamarabb a regi alakomat visszanyerni es nyaron mar csinosan a strandra menni!
Lehet szoptatas alatt szolizni?

Na most megyek ebedelni! Paprikas lesz! NYAM - NYAM! Igazi magyar kajcsi!

Kép
Kép
reni76

Vero!

Nekem ilyen volt!Kép

katus78

Vero!

Nekem is kemenyedett a hasam, föleg ha egesz nap az epitkezesen voltam. Ha masnap pihentem mar teljesen mas volt! Vigyazz csak nagyon! Inkabb probalj meg tenyleg többet pihenni.

Kép
Kép
reni76

Vero!

Most nincs időm írni, ne keseredj el!!!
Ne izgasd fel magad, mert az nem tesz jót a keményedésnek.
Nekem is sajnos a 23 héten kezdődött.
Fel a fejjel, ha akarod, beszélhetünk telefonon is. Ha írsz egy e-mail címet, elküldöm a számom.
Nem lesz semmi baj, pihenjél.

katus78

Vero,
nálam is ez volt a másodiknál. Bár nekem a méhszáj is kinyílt, csak 37hetet tudtam kihordani, de ok volt minden. Nekem már most szólt (16hét), hogy vegyek vissza különben kórház!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak tudnám hogy csináljam...

Kép
Kép
Kép
amica

:o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:31-kor.

katus78

Vero!Nem akarlak elkeseríteni,de ezzel nem szoktak a dokik viccelni és be is fog fektetni ha tovább keményedsz,mert ettől kinyílhat a méhszáj.Én ezért voltam ment 3-hetet a 31-34-ig.Pihenj amennyit csak tudsz,mert kórház lesz a vége.Engem 3-hét után nagy nehezen engedtek haza,mert már tiszta depis lettem és semmit nem is csinálhattam.Csak egy jó tanács ha el akarod kerülni a kórházat.Most a baba és te vagytok a legfontosabbak.De ahogy a lányok is írták azért ne idegeskedj.

Amica!Köszi érdekelne majd a dolog.
Vendég

Sziasztok!Vero!Ne izgulj,nem lesz semmi baj!Tudod,nekem is keményedett az 5.hónaptól és mindössze 5 nappal szültem korábban.Nekem napjában min 5-6 szor.Persze én sem tudtam elülni és a 8.hó végéig dolgoztam csak én nem árultam el a dokinak,hogy keményedik mert nem akartam nem dolgozni.Ha viszont nincs más választásod hát pihenj sokat és vállalj kevesebbet!Aztán majd még gürizhetsz az életben eleget.Vigyázz magatokra!puszi

Katus!A fogak kibújási ideje hossza közt nincs különbség viszont nem mindegyik bújik ki könnyen és fájdalommentesen.A szemfog éppen a nehezen és fájdalmasan kibújók közé tartozik.Alsó,felső egyaránt!Szerdán és pénteken járok dolgozni és mindíg a Pap réten parkolok.Remélem sikerül hamarosan összefutnunk!Még mindíd fáj a fogad?Érzékeny vagy durván fáj?Ha az utóbbi fordulj újra szakemberhez mert az nem normális.Érzékeny lehet.Szülésnél elvileg lehet kérni,hogy ne vágjanak hanem gátvédelmet csináljanak.Persze,ha indokolt akkor vágni kell.

Jó,ha tudjátok:Ha valaki gerincérzéstelenítést akar kérni szüléshez annak 1-1és fél hónappal korábban beszélnie kell az orvosával és egy aneszteziológussal mert bár lehet a szüléskor is kérni de álltalában akkor soha sincsen szabad altatóorvos.

Éva!Miként esett a választásotok éppen Sopronra?Merre laktok?

Nicika!A Gréta a munkatársam a fogászaton és mondtam neki,hogy nézze meg a honlapotokon a Szinti szobáját mert megéri!

Ági!Nekem van egy füzetem amibe először kijegyzetelem ki mit írt,kinek mit fogok válaszolni és csak utána írom a gépre.Így nem hagyok ugyan ki senkit de elég lassan érek a végére.

Hogyan tudok én is mosolygós és szomorú arcokat csinálni?Segítsetek!köszi

KépKép
eszti76

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:32-kor.

katus78

Hát bent lenni nagyon kemény és rengeteket bőgtem és kicsit kikészültem idegileg.Úgy ahogy mondod ott csak betegebb lesz az ember.KépPublikus,hogy mi volt az a kellemetlen élményed?De ha nem akarod nem zaklatlak.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:33-kor.

katus78

Vero! Nekem 20 hetesen keményedett sokat a hasam, szinte folyamatosan órákig! A doki megvizsgált, kiderült hogy van valami hüvelygyulladásom, meg az hogy 1cm-re nyitva van a külső méhszáj. Engem is azonnali pihenésre és kímélő életmódra ítélt. Azt mondta nem kell folyamatosan feküdni, de a lehető legtöbb időmet pihenéssel töltsem azért! Szóval én azt mondom hogy fogadj szót a dokinak, mert ő csak a te és a kisbabád érdekeit tekinti szem előtt! Szóval megéri feküdni ha arra van szükség. És szedj napi 3*1 magne B6-ot!

Reni! Köszönöm jól vagyok! Már van 1-2 jósló fájásom és a keményedések is sűrűbbek. Már nagyon nyom a baba feje, a pocakom is lejjebb került. Szóval most úgy érzem hogy nem tartok ki február 24-ig.
Mindjárt dobok egy táblát hogy képben légy!

KépKép
nicika

Lányok! Ha valakinek szivárog a magzatvize, az honnan tudja hogy pisi vagy magzatvíz, vagy hüvelyváladék nedvesítette be a bugyiját?

KépKép
nicika

Na itt a tábla:
Kép

KépKép
nicika

Katus! Amikor megvizsgált a doki és szétnyomta azt az alma nyagyságú cisztát akkor már terhes voltál?

KépKép
nicika

Nicika!Onnan tudod,hogy nem pisi hanem magzatvíz,hogy nem tudod visszatartani.Hiába"izmozol"ott alul az csak folyik és folyik úgy ahogy a mensinél.Ha egyébként ébren leszel(és nem alszol éppen)érezhetsz egy pattanó érzést a hasadban.Akkor reped meg a burok.Én arra ébredtem annak idején.

Katus!A Kovacsics egy pancser(és igazad va csúnya is)Amikor AFPvérvételre mentem(sajnos ő volt)nem találta el az egyébként csodálatosan kivehető vénámat és addig forgatta a tűt a karomban míg majdnem eléjultam(pedig nem vagyok egy ájulós tipus)Közben pedig kérdezgette a vénámtól:na,hol lehetsz,hová tüntél?Aztán amilyen az én formám ő volt az ügyeletes amikor beindult a szülés(meg is ijedtem hírtelen)Hála égnek hamar beért a fogadott orvosom az ő munkaideje pedig lejárt.Azt hallottam róla,szeret inni.

KépKép
eszti76

Nicika!

Igen akkor már terhes voltam.

katus78

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:34-kor.

katus78

De én csak néha érzem mintha folyna valami. Teljesen tanácstalan vagyok! Ma már 3 jóslóm is volt! Amúgy semmi bajom! Ja meg néha keményedek! Mondjuk fél óránként-óránként. Asszem csak beképzelem ezt a folyást is...

KépKép
nicika

Katus!Ha már gyulladt volt a fogad és fájt a gyökérkezelés elött akkor fájhat még utána de az is lehet,hogy benne maradt egy idegdarab és még az bánt téged.Mikor mész vissza a fogorvoshoz?Ha nem bírod soron kívül is biztosan fogad.

Ma a Szonjával lisztből és vízből gyurmát készítettünk,kiszaggattuk mindenféle mesefigurás szaggatóval,megsütöttem és végül kifestettük.Nagyon jó szórakozás volt és a gyerek kézügyességét is fejleszti.Nem mellékesen én is visszavedlettem egy picit gyerekbe mert lehet,hogy jombban élveztem mint a kicsi.

KépKép
eszti76

Nicika!A magzatvíz(jó esetben)színtelen.Néha ici pici vérszerü járulék is társulhat hozzá.Figyeld meg jól milyen jellegű mert ha szivárog be kell menni a kórházba.Az enyém ugyan bővebben de csak szivárgott és én ezt a tanácsot kaptam az egyik szülésznőtől.Nagyon de nagyon enyhe fájáskákal jött együtt.Le lehet,hogy csak bővebb hüvelyváladék.

KépKép
eszti76

Hú!Ez nem semmi.Most mond meg!Az orvosnak nem az a dolga legyen a páciens akár odavalósi akár nem,hogy megvizsgálja és ellása tanácsokkal ha kell bent tartsa?!Az ilyen hozzá állástól felmegy a vérnyomásom.Attól,hogy neked nem ő a kezelőorvosod az a dolga,hogy megvizsgáljon normálisan mindenféle megjegyzés nélkül.Akkor azt a cisztát őneki sikerült szétpaszíroznia?Gratulálok!!Az uh meg nem díszből van ott.Az embert főleg egy nőt meg ne nézzen már hülyének,mert csak felismerünk egy mensis görcsöt nem?!Mindha ő tudná mikor mit kell érezni.Hülye,barom.És sajnos még sok ilyen bunkó van a világon.Szóval ha akkor meg uh-ott volna akkor kiderült volna,hogy már terhes vagy.Még jó,hogy nem barmolt annyira,hogy esetleg történjen valami.És az ilyenek esküdnek föl a betegekért.Ezek után el is hiszem,hogy eltűzetek innen villám gyorsan.Jól tettétek.

Nicika!Nekem szivárogni kezdett hajnalba elmentem pisilni visszafeküdtem akkor éreztem,hogy folyik valami visszamentem a wc-re ráültem és folydogált.A nyákdugó ha elmegy az egy kicsit véres-nyálkás váladék.
Vendég

Lányok! Nekem nincs folt a bugyimon, még hüvelyváladék folt sincs, csak nedves érzésem van! Meg néha fájdogál a derekam meg a hasam alja! De párom szerint beképzelem az egészet és már én is kezdem elhinni hogy így van! Vérzés nincs! Asszem hülye vagyok és kész!

KépKép
nicika

Jaj képzeljétek főzés közben rámtört a nosztalgiázhatnék.Olyan jó számok mentek a rádióba,hogy sok emlék feljött amiket régen "fiatal"koromban elkövettem.Szeretek így elmélyedni a múltba és néha megkell,hogy valljam hiányzik az az időszak.Bár sok olyan dolgot csináltam amit ma már annyi idős fejjel talán nem csinálnék,de azért nem bántam meg őket.Hú mennyit hazudtam szegény anyunak akkoriban,hogy hova megyek kivel megyek mit csinálok mit nem csinálok.Volt egy-két nagyon nagy hazugságom amit pár éve mikor hazautaztam hétvégére esti borozgatás mellett bevallottam.Ha kicsit sokat iszok megered a nyelvem.Így utólag már nevetgélt rajta,de akkor azt hiszem lehet,hogy elzavart volna dühében.Hiányoznak azok az évek a barátok a bulik a hülyülések és szomorúan veszem tudomásul,hogy én már csak öregebb leszek fiatalabb nem.Visszamennék abba az időszakba szívesen újra élnék mindent.Kivéve egy-két dolgot.Nektek milyen emlékeitek vannak a sulis időszakról?Na jó befejezem az ömlengést nem untatlak benneteket.
Vendég

Nicika!Lehet,hogy hamarosan szülsz?!De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én annyira nem örülnék neki, mert ma a Patrik éjszakás! Kép A szülésznőm meg nem lesz holnap! Kép Én ma még nem akarok szülni!

KépKép
nicika

Sokszor én is elmerengek a múlton és egyes dolgokat újraélnék egyes személyekkel(barátokkal,barátnőkkel)ledinkább az a felelőtlen,felhőtlen bulizós korszak hiányzik.Aztán ránézek a kicsimre és azt mondom mégis most a legjobb.Sajnos a férjem nem szeret szórakorni járni pedig néha jó volna egyet csörögni(persze nem erre a duc-duc zenére)Sopronban az OLdBoys az egyetlen ahol a "megboldogult"tinikorom zenéjét játszák.

KépKép
eszti76

Nicika!

Ne izgulj, hogy nem veszed eszre, hogy szivarog a magzatviz!
Nekem este kicsi fajasaim voltak, aztan lefeküdtem, de valahogy nem tudtam elaludni, kimentem WC-re es mikor visszafeküdtem az agyba ereztem, hogy szivarog valami. Mint mar valaki irta, ezt nem tudod kontrolalni. Nalam semmilyen pattanas nem volt. Es a magzatviz is szepen lassan szivargott az elejen. Mire a korhazba ertünk aztan dölt belölem, oriasi foltal ertem fel a szülöszetre. Kép Es ott is sokaig folyt egy idö utan mar kicsit olyan nyalkas cuccok is jöttek ki.
Szoval ne izgulj!
Apas szüles lesz? Vagy valaki mas bennt lesz veled?

Kép
Kép
reni76

Nicika!

Hogy lehet a tablazatba adatot beilleszteni?
A szül. idöpontom: 1976.04.05.

Az en ferjem is ejszakas volt, aztan hivtam, hogy na edesem mara ennyi volt a munkabol, gyere haza a lanyod lassan latni akar! Kép

Kép
Kép
reni76

Nicika!

En meg csak most keltem, es most ertem a sok hozzaszolas vegere. Nekem a Balintnal kezdodott igy a szules. Semmi fajas, csak valami kis csordogalas, neha egy-egy futo derekfajas. Szoval szerintem vedd csak komolyan. Figyeld magad! Nekem ez ment delutan 2-ig, aztan 1/2 3-kor elindultunk a korhazba. Akkor mar -gyenge ugyan-, de fajasok voltak. 3-kor ertunk oda, es 5-kor megvolt a Balint.

Vero!
Pihenjel!!! Nekem nem volt kemenyedesem ugyan, de ne kockaztass. Legalabb probald ki, mert ha a pihenestol elmulik, akkor valoban tulhajtottad magad.

Na felebredtek a fiuk, megyek reggeliztetni, es majd irok kesobb a tobbieknek is.

Agi

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Katus,
tulajdonképpen nem csókolgattam szó szerint a cicáimat, csak hát sokat nyúztam, cipeltem, simiztem, ilyesmi.. Persze kézmosás mindig volt, de akkor is.. Ki tudja.. Utánaolvastam kicsit és elég durva dolgokat írtak a terhesség alatt elkapott toxoplazmozisról, függetlenül attól, hogy korai vagy későbbi terhességi időben kapja el az ember. Azt ugyan szóvá tette a doki, hogy ez nem pont a terhesség alatti rutinvizsgálatok közé tartozik, de ez engem kicsit sem érdekelt. Ha már fizetem a tb-t, akkor vegyék a véremet ahányszor én akarom! Punktum! Kép
Kovacsicsról én is durva dolgokat hallottam, a legutóbbi pl. az, hogy már nem is dolgozik a kórházban.. Azt hiszem nem keverem senkivel. Úgy tudom ketten is elmentek és talán ő volt az egyik..

Éva,
hűűű, ez nagyon izgi! Lehet, hogy már nem is 2in1 vagytok?? Kép

Ági,
én is jegyzetelek ám! Kép Anélkül lehetetlenség visszaemlékezni, hogy ki mit írt, kinek mit is akarok válaszolni. Pár hónapja, amikor még csak hárman-négyen voltunk, könnyebb volt. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jó, hogy többen vagyunk, sőőőt! Jobb. Az ember ha ráér, hát jegyzeteljen. Bent vagyok egy másik topikban is, ott pl. meg sem próbálok jegyzetelés nélkül visszaírni... Kép

Gabi,
azt hiszem nem nézek utána neten ezeknek a vérvételes dolgoknak, lehet, hogy ott sem érteném, amit leírnak, mert telenyomják latin dumával. A lényeg az, hogy megnézik ezeket is. Bánom is én már, hogy mik azok, csak nézegessék. Egy pohár pisimbe Kép és egy üvegcse vérembe Kép került, azt még kibírom! Na jó, vittem egy felbélyegzett borítékot is, hogy abba kérjem az eredményt... Ja, és kocsival mentem!! Kép Hát ez már túlzás! Kép

Vero,
ne idegeskedj, nem lesz semmi baj! Csak a tőled telhető módon tartsd be a doki utasításait. Pár nap nem árthat, ha be kéne menned. Így utólag már én is azt mondom. Nekem mondta is a Berkes, hogy nem kötelező elfogadnom, hogy bemenjek, de ő ajánlja. Nekem is jobb, mert megnyugszom, és ott legakább szem előtt vagyok. Nekem nem volt görcsöm, mégis szót fogadtam, mert inkább, mint hogy hazamegyek és akkor rá két napra van megint valami. Te tudod mi az a cervix bakter? Csak mert míg bent voltam, nekem is vettek le, és az asszisztens nő azt mondta ez is olyasvalami, mint a cyto, szóval valami kenet. Nem kötötte jobban az orromra, okosabb nem lettem tőle..

Reni,
köszönöm, megvagyok itthon! Teszek veszek, minden napra találoik magamnak valami elfoglaltságot. A házimunkát is inkább kisebb adagokban eltolom több napra, így nem olyan fárasztó és nem olyan megerőltető. Most éppen megy a mosógép az első adag kisruhával, holnap pedig vasalom őket. Azért ilyen korán, mert jövő héten be akarunk menni Sopronba vásárolni még egy-két dolgot, ruhákat is, és tudni askarom, hogy miből mennyi kell még.
Ügyes vagy, hogy már 10 kg-ot leadtál! Irigyellek! Kép Azt hallottam, hogy szoptatás alatt is jó sokat le lehet adni, ezek szerint igaz. De hallottam az ellenkezőjét is, hogy valamki akkor hízik meg picit.. Jujj! Kép

Nadine 29+0 Kép

Különben milyen érzés, amikor keményedik az ember? Mármint mi, kismamik, nem pedig a pasik! Kép Kép Kép Fúj, de disznó vagyok... Bocsi, szóval milyen? Fáj? Görccsel jár? Nekem ilyen még nem volt, lehetséges ez? Mert néha, egy-egy rúgás-mozgás után/közben, ahogy simizom a hasam, érzem, hogy egy része púposabb, keményebb, de az gondolom a baba valamije, ugye? Mert ez nem szokott fájni.

nadine81

No, látom, valamit elírtam, mert a nevecském feljebb került.. Kép Mindegy, amit akartam, az mind ott van! Kép

nadine81

Lányok!
Köszönöm a bíztatást, ezek szerint többeknek volt iyen pihenni kell, és akkor nem lesz baj. A baktériumot megnézi nekem is hétfőn, hátha van valami és az okozza.

Katus!
Az emailem veronikabertha@hotmail.com
Telefonálni most nem tudok le van gyatyásodva a kártyám, de azért ard meg a számod elmentem!

A Kovacsics egy állat, de már kirúgták!!
Engem hazazavart 5 hetes terhesem a gondozóból vérzéssel(!) hogy ő itt hogy vizsgáljon meg, meg különben is minek bolygatni ha már vérzek(!!!!!!),ja és állapítsa meg a Berkes a terhesség idejét ha nála voltam magánrendelésen először is!! (Még nem volt kiskönyvem) Azon a napon befektettek a kórházba, és el is vetéltem.
De mondom, őt hál'isten kirúgták!!! Helyette van a Bikkes doki kis fiatal orvos, volt már helyettesíteni nagyon kedves ő is, csakúgy mint a maradék orvosok akik most vannak Sopronban.

Nicika!
Ez tényleg izgi, te vagy most a soros! Mi lesz velünk nélküled amíg kórházban leszel, minden témában jártas táblázatok asszonya nélkül! Kép Kép Eddig csak feltettük a kérdést, és már küldted is az infót. Nekem pl fogalmam sem volt az UH-os rövidítések mit jelentenek. Kép Azért még ne siess annyira!!! Kép

Érdekes, én nem vágyom újra fiatalnak lenni, most sokkal jobb! Persze néha ha hallok számokat, olyan fura hogy most minden más, de nem lennék mégegyszer 18 mondjuk. Te Ikrek vagy Gabóca mint az Eszti igaz?
Vendég

Eszti,
Old Boys tényleg jó hely!! Igaz én még csak kétszer voltam, de akkor is! Már mi sem nagyon megyünk el pl. Sopronba, Old-ban is osztálytalálkozón voltam és naaagyon jól sikerült! Kép

Gabi,
én is sokszor visszagondolok a sulis időszakra, van pár fényképalbumom erről az időről... Kép Volt néhány ember az osztályban, aki minden hülyeségben benne volt, és én is köztük voltam!! Kép A legdurvább az volt, amikor egyik nyáron (suli befejezte előtt kb. két héttel), amikor néhány osztálytársunk elindult hathetes gyakorlatra Olaszországba, mi is felkeltünk hajnalban és elhatároztuk, hogy integetünk nekik a suli elől, hogy ez nekik milyen meglepi lesz és hasolnók. Ez még nem is lenne durva, de miután elmentek, mi már nem mentünk haza, hanem megvártuk, míg kinyit valami bolt, vettünk fél literes Fantát, meg egy kis üveg (talán az a 2 dl-es) Vodkát... Mindenki leivott a maga kis narancsából, hogy férjen bele vodka. Kiültünk a Deák térre, és iszogattunk. Ezután pedig mentünk suliba röhögni... Szóval így már durva. De én még most sem szégyenlem, bulinak jó volt. Nem részegedtünk le, csak jó volt a hangulat.
Aztán kb másodikasok lehettünk, amikor páran leruccantunk Balcsira egy kis házba. Pár napra. Na ott is volt minden ökörség! Próbáltunk főzni is, de hiába a vendéglátó suli, 15-16 évesen az ember még nem valami ász a konyhában... Nekünk valami azért ment. Igaz a pörkölt kicsit kemény lett, de jó volt. Kép Vittünk magnót is üres kazival és egyik este amikor naaagyon naaagyon vidám volt a hangulat Kép, elindítottuk a felvételt és baromkodtunk. Volt ott kívánságműsor is. Volt egy műsorvezető, aki képzeletben odament valakihez az "utcán" és amit az kívánt, mi előadtuk. Igaz hogy hamisan meg szörnyű angol kiejtéssel, de szakadtunk a röhögéstől.
És van még rengeteg ilyen történet amire nagyon jó visszagondolni! De sajnos elmúlt, így marad a nosztalgiázás. De ezek az évek semmivel nem összehasonlíthatók, ilyen időszak csak egyzser van az életben! Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?