Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jegyzetelnem kell amig olvasom a hozzaszolasokat, mert kulonben a vegere fogalmam sem lenne kinek mit akarok irni.
Amica!
Megneztem a kepeidet, nagyon aranyosak a gyerekeid. A kislanyodat olyan aranyosan oltozteted, az a napraforgos kardigan nagyon jol all neki. Mind a ket fiamnal remenykedtem egy kicsit, hogy hatha lany lesz, mert a lanyokat olyan edesen lehet oltoztetni. (Most mar persze nem cserelnem el oket semmiert a vilagon!
)
Vero!
A Panorama uti ovit egyik baratom felesege csinalta tobbek kozott. Iden o mar nincs ott, de ha akarod meg tudok kerdezni reszleteket tole. (Persze meghamarabb megtudod, ha felhivod oket.
)
A kutyank egy jack-russel terrier, a neve Boo. A profilban a fotoalbumban van par kep amin o is rajta van. Egyebkent a doki azt mondta tegnap, hogy valoszinuleg cask felsertette magat es ez csak egy heg a hasan, de azert figyeljuk. En is erre gondoltam, de a multkori fekete anyajegy meg az utana kovetkezo tortura miatt gondoltam megnezetem.
Kerdezted, hogy hol dolgoztam. Egy epitesi vallalatnak a kolcsonoket inteztem a bankokkal, meg az egyeb ezzel jaro papir munkat. Ezt mind itthonrol is tudtam csinalni, de nem akarjak ezt tovabb, vissza akarjak vinni a poziciot napkozbenre az irodaba, ezert mondtam most fel, mert nem akarom a gyerekeket bedugni sehova napkozben.
Reni!
Ezen a kepen mar nem is vagy ismeros.
En Berzsenyis voltam, es ugyan te jo par evvel alattam jarhattal, a szules utani kepen ugy tunt mintha ismernelek. Tenyleg nagyon csinos vagy ilyen frissen szulten!
Es a kislanyod is edes! Szeretsz Nemetorszagban elni? Milyen gyakran jarsz haza? A ferjed nemet?
Erika!
Micsoda formas a kislanyod! Nagyon aranyos! Ne izgulj, cask szoptasd es fog majd hizni. Itt nalunk nincs merleg (nem lehet kolcsonozi se es venni se), igy nincs alkalma az anyukanak parazni. Havonta egyszer merik, es azt mondjak, ha van eleg pisis es kakik pelenka, akkor biztosan eszik eleget.
Gabi!
Ez egy melykocsi amit kinottetek? Micsoda hulyeseg, hogy ekkorara gyartjak?! En azon akadtam ki a multkor, hogy a Balintnak neztem egy elore nezo kocsiulest, es olyat akartam venni ami ketto az egyben, vagyis egy ideig a szek sajat 5 pontos ovevel hasznalod, aztan ahogy no a gyerek azt ki lehet belole szedni, es magasito uleskent is hasznalhato az auto biztonsagi ovevel. Tehat elmeletileg amig ules kell neki addig jo. Csakhogy mostanaban egy 5 eves lejarati datum van az uleseken, vagyis 5 evig garantaljak a biztonsagat. Akkor mi a szarnak gyartanak olyat amit 6-8 evig is hasznal egy gyerek??
Nicika!
Hat nagyon tuti ez a szoba! Irto ugyes a Patrik! Hirdetnie kene magat, mert biztos nagy lenne a kereslet ilyen szoba falara festett kepek irant! Jo nagy a pocakod! Ilyenkor mar olyan nehezen mozog az ember. En legalabbis partra vetett balnanak ereztem magma az utolso honapban.
Katus!
Balint kapott antibiotikumot, ugyanazt amit a Bence tegnap fejezett be. Gondolta a doki, ha neki hasznalt, akkor a Balintnak is fog, mert nyilvan ugyanazt kapta el tole.
El tudom kepzelni milyen rossz lehet egyedul, hogy nincs senki rokon a kozeletekben. Vigasztaljon a tudat, hogy nekem a Fold masik oldalan vannak a rokonaim.
Nadine!
8 ora az idoeltolodas, mi 8 oraval hatrebb vagyunk. Ezt a levelet meg delutan kezdtem el irni, es most mar itt este 10 ora van, otthon meg reggel 6 masnap. Viszont ez azert jo, mert az Anyuekkal tudunk beszelni meg mielott mennek dolgozni, meg mielott en megyek aludni. A messenger programot hasznaljuk, igy a szamitogepen keresztul latjuk es halljuk egymast ami nagyon jo!
Eszti!
10 eve vagyok itt, es mar megszoktam, de nem akarom az egesz eletemet itt leelni. Biztos, hogy vissza fogunk menni Sopronba, csak azt nem tudom mikor. Eredetileg, amikor a Bence szuletett ugy terveztuk, hogy ott kezd iskolaba jarni, aztan ugy elrohant ez a nehany ev, es a ferjemnek meg elegge beindult a vallalkozasa, igy most egyelore hagyjuk azt futni, es a koltozest kesobbre halasztottuk.
Vero!
Egyebkent ti miert koltoztetek vissza?
Eva!
Ez mar nagyon izgi, lehet, hogy mar meg is van a baba talan?
Itt olyan gyorsan kivagjak az embert a korhazbol, hogy pl. a Balint vasarnap du.5-kor szuletett, es masnap, hetfon de.11-kor hazaengedtek! Azert en nem bantam volna egy kis pihenot utana, mert itthon aztan ramszakadt minden, mert semmi segitsegunk nincs ugye. A ferjem szulei sem itt elnek ebben a varosban.
Hu de hosszu lettem. Bocs! Egyebkent Wordben irom, mert 15 reszletben tudtam csak befejezni. Ha nem haragusztok nem olvasom at, igy a hibakert elnezest.
Sziasztok!
Agi