Sziasztok!
Tücsökmami,
lehet, hogy taliztunk a férjeddel
Volt ott egy apuka vmilyen sapkában, és a férjem segítségét kérte, hogy milyen méretezésűek a rugik, mert nem mindegyiken volt rajta a méret, csak az, hogy hány hónaposra valók. Azt mondta, ő gyakran vásárol ott, mert mindig jó cuccok vannak jó áron.
Vettünk kókuszmatracot is, 5599-ért
Már sok helyen megnéztük, hol jobb, hol silányabb minőségűek vannak, de mindenhol olyan 7000-nél kezdődik az ára. Ezt ráadásul a Brendon forgalmazza, amit ott megvehetnénk 15000-ért
Nagyon jó, jó kemény, lecipzározható huzattal. Vitték is, mint a cukrot. Apósom kárpitos, azt mondta, hogy ez tényleg nagyon jó fajta, és ennyiből még ő sem tudta volna olcsóbban kihozni.
Egyébként szép a babakocsitok
Babakocsi ügyben:
A PC-ből is van több fajta, keskenyebb, szélesebb is, persze amelyik egyre nagyobb, az drágább is. Szerintem leginkább csak sétálásra fogom használni, BKV-ra nem nagyon szeretnék menni vele. A villamosra sztem fel se tudnék szállni, főleg ezekre az újakra, mert mindenhol van rajtuk a lépcső közepén korlát, ami eléggé megnehezíti a fel- és leszállást.
Mindenképpen 4 kerekűt szeretnénk, és egy ideje már a bolygóshoz sem ragaszkodunk, mert ahogy olvastam, meg mesélték, annak is megvannak a hátrányai, persze az előnyei is.
Ilba,
tök jó ez a maci
És Benike milyen szép nyugodt baba! Nekünk nincs ilyen, de sztem nem is fogunk venni, pont ezért, mert nem ér bele a vízbe, olyan sokat meg nem tölt a kádba az ember, hogy beleérjen. Meg amúgyis fogod a Babucit, nem?
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy a köldök kinézete az mitől függ? Persze, ok, attól, hogy a doki hogy köti el. Olvastam olyat, hogy vki ez alapján választott orvost, hogy hogy köti el a ködökzsinórt...
Még mindig várom az újságokat
Natasa,
ne csüggedj, elő a megfordítós praktikákkal!
Az is jó (most olvastam) ha négykézláb állsz, és a fejedet a földön, a kezeden pihenteted, miközben a feneked az égbe mered
Még van egy csomó időtök, hajrá! Egyébként, ha faros a baba, akkor is megszülethet természetes úton, nem? Vagy Te ezt nem szeretnéd?