Új privát üzeneted érkezett!

Ezt a pillantást Livikének küldjük Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Még mindíg Anti vagyok.

Köszi a sok-sok jókívánságot, aranyosak vagytok. Holnap délelőtt eldől, hogy kölözhetünk-e (haza). Már nem kell sokat várnotok a részletes beszámolóra.

Most csak röviden annyit, hogy a lányok jól vannak, Petra sokat szopizik és nagyokat rötyizik. Kép

Sajnos képek csak a múltkori sorozatból vannak, újak nem készültek, de azért még küldök:

Kép

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
Timi biztos megerősít, hogy most is ilyen szép rend van nálunk ...Kép
Azok a régi szép babaváró idők! Ilyenekkel szórakoztam, hogy tologattam az anorákot a lakásban.Kép
Ma mi is dicsekedtünk a lányunkkal, levittük befizetni a közös költséget. Persze mindenki el volt ájulva tőle, ő meg nézte a sok nénit-bácsit, hogy mit bámulnak. A férjem majd szét repedt a büszkeségtől, vigyorgott mint a vadalma.Kép

Timi,
Lívi sem nagyon komálja a Milupát, nagy nehezen megeszik egy fél/háromnegyed adagot. Pedig baromi finom szerintem. Te kóstoltad?
Ma ő sem vitte túlzásba az evést, de fáj nagyon az ínye a drágámnak, egész délután kiabál.

Zsooka,
az uh nálunk legalább 7-8 perc volt, lehet hogy több is.
Köszi szépen a bókot, átadom a picúrnak!Kép

Mi meg ezt a mosolygó, csodálattal teli tekintetet küldjük Beninek!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Anti,
köszönjük szépen a képeket! Ugye mondtad a csajoknak, hogy pusziljuk őket!Kép
Nagyon gondolkozik Petra az első képen. Biztos fogalmazza az üzit, amit ír majd nekünk otthonról.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Anti,
köszi az újabb képeket, mindegy melyik sorozat, mindegyiken angyalka Petra. Kép

Gabi,
köszi mi is a képet!
Figyelem ám, hogy mindig a "jó" előke legyen Livi előtt! Kép Eddig még nem hibáztátok el! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Találtam mégis frissebb képeket. Kép

Kép

Kép

Üdv.: Anti

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!Kép
Húú,úgy pörög ez a topik,hogy nem tudom követni"időhiány"miatt.KépKép
Ismételten köszönöm a dicséretet,jól esik ám nagyon!Kép
Cora:Áááááá,most szomi vagyok,hogy írtátok a baba-mama napot.KépSzeretek ott rucikat vásárolni Dominak/már ha nagy ritkán oda jutok/,de annnnyira messze van tőlünk.Kép

Gabuska!Kép
Bár Ági megpróbálta leírni mi az inszemináció,azért megpróbálom jobban elmagyarázni.KépSzóval:Injekciókkal megnövesztik,megérlelik a petesejtem amit 2 naponta néznek,mérnek uh-gal.Aztán amikor szupi a méret megrepesztik szintén egy injekcióval.Aztán a párocskám leadja az "anyagot"amit tápoldatba tesznek és a repesztést követő 13 órában "az anyagot"a méhembe jutatják egy katéter segítségével.Ezután jön az imátság,hogy megtapadjon a bébicsek.KépEz abban különbözik a lombiktól,hogy itt a megtermékenyülés a méhen belül történik nem egy lombik üvegben.KépMár nyoma sincs a betegségnek,de nagyon bújós,anyás lett.Köszi kérdésed.Kép

Valaki kérdezte a hozzátápit csak már másik oldalon van.Szóval:Sajnos 2 hetes volt Domi amikor rákellett döbbennem,hogy nem elég a tejcsim Neki."Nem volt könnyű feldolgoznom.Kép"Így napi 1x attól fogva kapot tápszert de csak is hypoallergénet stb...Aztán 4 hónapos kortól jöttek az új ízek,sütőtök/persze először csak napi 1-2 kiskanállal/alma stb...6 és fél hónapig szopizott.A napokban hagytuk el a tápszert,így reggel és este már béby tejet iszik.Kép
Mindenkinek szép estét!Gyönyörűek a picurkák.KépAjaj de gyorsan megfognak nőni!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Anti,
SZUPER!!!! KépKépKép
GYÖNYÖRÛEK A CSAJOK!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia,
petesejt repesztő szurit én is kaptam, aztán otthon kellett befejezni a dolgot.Kép A doktornő még azt is megmondta, hogy hány órakor.Kép
Köv. hónapban meg jött volna a Dévai.

Puszi az úrfinak!

(Beszállsz egyszer sétálni Timi mellé és mellém?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka, nagyon cuki a kis Petra babaKép
örülök, hogy egészséges és szopizik ügyesenKép

Mancs, az auchan-ban pont most van egy baba kocsi 16 e Ft. átfordítható tolokarral.
A képen egész jól néz ki. Lehet, hogy élőben gagyesz.

Bumpy, miért nem próbálod meg a vizsgát? Nem veszítesz vele semmit, ha nem sikerül.
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvosin ennél sokkal keményebb az anatomia.

Livi, Beni nagyon édik vagytokKép
Szép pár lesztekKépKépKép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Ilba!

Nem, nem tudom folytatni, mert nem tettem le az anatómia vizsgámat. Mindegy. Úgyis addig próbálom, hogy 1-szer úgyis felvesznek. Kép

Vuka jól van. Nagyon fáradt volt reggel, mert nem igazán tud aludni Petrácska mellett. Petra baba nagyon édes. Igazi kis szopibajnok. Hallottam "nyekeregni" Kép

Lldicsi!

Igazad van, csak megpróbáltam. A Te leírásod valóban sokkal érthetőbb. Ne haragudj kérlek, hogy beleírtam.

Üdv: Ági
bumpy

Sajtine!

Tudom. Nem keserítettél el. Úgy döntöttem, hogy nem próbálom meg, mert minden erőmmel a felvételire koncentrálok.

Üdv: Ági
bumpy

Bumpy!
Ha még egyszer bocsánatot kérsz valamiért téged is jól elpáhollak virtuálisan!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

jaja Gabuska

Kép

Kép

Kép
sajtine

Ági!Kép
Dehogy is haragszom!!!Teeeeeeeeeee!!!!KépKépKép

Gabuska!Kép
Hát persze,hogy beszállok!KépMostanába úgy se merem a játszóba vinni,pedig nagyon szeretünk ott lenni.De "szerintem"a Rota vírust ott kapta el.KépMi KB:úgy érünk rá,hogy 9-től-12-ig vagy 3-tól-5-ig.Déltől kettőig általában szunya van.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Naaaaa, ez nem ér, én minden jóból kimaradok KépKépKép

Ma először kipróbáltuk a macit a fürdetéshez. Bénáztunk. Kép Használ ilyet valaki? Persze kivettük és úgy fürdettük meg a végén. Nem ért így bele a vízbe. De ennél is több vizet meg már nem tudunk beletenni, így is úszott minden. Kép

Itt még a szokásos volt a menet:
Kép

Itt már el kellett gondolkodni, hogy most mit is akarnak ezek??? Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Gabuska,
voltunk délután ebben a babakocsi kis- és nagykerben, szerintem onnan lesz majd a miénk is, de majd meglátjuk. Pont valami ilyesmit szeretnénk,mint a Tiétek Kép
A Pierre Cardint is nézegetjük, a hordozónk ilyen.

Mindenki Kép
Voltunk a Corában, nagyon jó babacuccokat lehet kapni, jó áron!!! Kombidresszek 399-ért, rugik asszem 799-től, hálózsákok 799-től, stb. Sokféle ruci van, minden méretben, és van belőle bőven kínálat. Legalábbis a fóti Corában volt, bár vásárló kismamák és kispapák is voltak dögivel Kép Én se tudtam ellenállni, beszereztem pár rugit még, a nagyobb méretekből, hogy ne kelljen még rohangászni, ha később kell. Meg ennyiért még a piacon se kapja meg az ember. Érdemes körülnézni!

Ilba,
nekem is lesznek kuponok, feltéve, ha megjönnek az újságok. Előfizető vagyok, nem tudom mikor küldik őket, most lesz az első, hogy postán kapom. Pestlőnincen lakom, a talit megdumálhatjuk Kép

Jó éjt mindenkinek Kép

Kép
mancs

Mancs,
én tegnap kaptam meg őket. Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mancs,
én notórius babakocsivásárló vagyok, bö másfél év alatt sikerült 4 babakocsit vennem. Az elsö egy Pierre Cardin volt, használtan vettem, nekem nem nagyon jött be, de ez egy régebbi típus volt, a mostaniak azért jobbak. Elég nehezen tudtam eladni, valahogy a PC nem számít annyira márkának. Aztán vettem még 3 bkocsit a www.babaszoba.hu csevegöjén keresztül. Ezt az oldalt ajánlani tudom, ha bármi gyerekcuccot akartok, vettem ott már bébitaxit, babaruhákat, játékokat, adtam el babakocsit, cipöimet, s most is árulom a Peg Perego babakocsimat. Érdemes az oldalon szétnézni, sokan árulnak pár hónapos, még garanciális babakocsikat is, s a mostani, nagyszerelmem babakocsinkat is a babaszobán keresztül hozattam be Svájból (újat). Ez egy ABC Design Sinus Compact S típusú, itthon még nem kapható, elöl dupla forgókerekes háromkerekes babakocsi megfordítható kupolával, nagy kerekekkel, meglepöen kicsire összecsukható. Nálam elsödleges szempont a forgókerék, mindig nézem szegény fixkerekes babakocsis anyukákat, ahogy minden minimális irányváltáshoz is rá kell nehezedniük a tolókarra, hogy megemeljék a kocsi elejét a forduláshoz míg én akár fél kézzel is símán lavírozok. Fontos volt a nagy kerék is, mert itt a környéken nincs egy ép járda sem, s ezzel simán haladok. Egy kép:
Kép
Ezt én 34 eFt-ért vettem, ebben már a házhozszállítás is benne volt.
Ajánlani tudom a Mester utcai Brumi Maci bababoltot, egész sokféle, viszonylag olcsóbb babakocsijuk van, múlt héten többet is leértékelve láttam. Egész nagy a Pierre Cardin választékuk.

Ilba,
szuper ez a fürdömacis kép! Milyen csinos köldöke van a fiadnak! Azt meg tudjátok mondani, hogy mitöl függ, hogy milyen alakú lesz az ember köldöke? Tényleg az orvoson múlik? Az én Benedekemnek kifele csúcsosodik, s azt mondják egyesek erre, hogy az orvos szúrta el, azért ilyen. Létezik ez?

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Mancs,
a Pierre Cardin szerintem szűk. Kicsi pontosabban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Petra baba nagyon szép. Igazi kis hajasbaba hosszú ujjakkal!
Beni meg valami puszilnivaló a macis képen! Komoly kis mókus lesz belőle!
Látom, továbbra is szövődnek a baba-szerelmek. Livi a szemével hódit Kép

Bumpy, sajnálom hogy nem tudtunk találkozni a szülőszobán. Nagy drukk neked a felvételihez!

Nálunk semmi új. Én gyógyulgatok, már nem akarok megfulladni a köhögéstől! Ez már nagy javulás!
Csajunk faros még mindig. Tegnap voltunk CTG-n. Ott minden OK volt. Aztán a dokinál. Ha nem fordul meg és/vagy magától nem indul meg a szülés akkor 20-án reggel császár. Továbbra is nagyon optimista vagyok!
Legyen szép napotok!
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
ennyire biztos, hogy hüvelyi úton nem fog menni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi,
mit csinálsz ennyi babakocsival? Felváltva használod majd?KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Natasa!
Én is sajnálom. Kép
20-án csaszi? Ejnye Bábinszky doktornő, legyen optimistább. Kép

Natasa, el ne keseredj, még van 18 napod! Beszélgess vele, simizdd, hátha szót fogad. Február 20, az péntek. Ha lesz csaszi, de ha nem lesz is, meglátogatlak Titeket. Jó?

Ilba!

Beni zabálnivaló! Kép

Csajok!

Hétfőn mentek levegőzni?
Én megyek Bp-re hétfőn reggel. Ha gondoljátok, találkozhatnánk valahol, ha nem gáz.
Úgy szeretnélek megismerni Titeket.
Mit gondolok?

Puszi: Ági
bumpy

Kép

Kormi,
jó a babakocsitok!!! Kép Miénk is hasonló.
Köldök: ??? Benié tényleg szép. Kép

Natasa,
csajszi neve titok? Kép
Drukkolunk, hogy megforduljon. +++++++++

Ági,
ha jó idő van, akkor megyünk. És hol lenne tali? A baj az, hogy baromi messze lakunk egymástól.
Az én 3 órámba max. a körútig fér bele, de még nem közlekedtem egyedül. Bár jut eszembe András nem dolgozik ...

Ma nagytakarítok. Kép Mindjárt jön a Tesóm segíteni. Írtó nagy a kosz és kupi. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Novum:
Igen sajnos még mindig bukik. Esszük ezt a Nutriton gyógytápit. Ettől is bukik, csak ilyen aranyos kocsonyás állagút. Időnként lóg a szájából mint a takonyKép

Bumpy:
rosszul emlékszel a lábaimra. régebben amikor még annyi idős voltam mint te most, és a súlyom is pici volt (48-50kg) még akkor is kérdezgették, nem-e fociztam, mert olyan izmos a combom. már nem kérdezgetik...diszkréten félrenéznekKép

Ilba:
nem győzök gyönyörködni a gyerkőcödben. nekünk szivacsunk van a kiskádba, de egy alkalommal próbáltuk, nem sikerült. Gergő még a kádban is csak hason szeret lenni, úgy teperi a vizet. nem tudom hogy szoktathatnánk a háton lubicra, mert a papa háta meg keze majd leszakad. semmit sem szeret háton. vajon miért?

Mancs:
Lehet hogy találkoztatok a párommal? Ott volt a kispapák között. kb. 13E Ft-ért vett rucikat, amiknek a 70%-át ma visszavisszük, mert nem sikerült a méretet eltalálnia. Õ a jövőre gondolt, mi meg most nőttük ki a meglévő kollekciót. A hálózsákkal vigyázzatok, mert nagyon rossz minőségű.Kép

Kormi:
Most jövök rá Gabuska beszámolójából meg a tiedből, hogy itthon is lehet olcsón jó babakocsit kapni. A mienket anyámék Németo.-ból hozták, de azon kívül, hogy tetszetős aránylag, rettenetes nehézkes kezelni. Súlyos, nem lehet rendesen összecsukni, nem fordulnak a kerekek. Most egy percig irigykedem a tiedre.
íme egy kép a mienkről:
Kép
Vendég

azt persze nem írtam, hogy ez egy 300 EURos babakocsi. Kép
Vendég

Ilba!

Hol legyen a Tali?
Hol laktok? Én is el tudok menni közelebb hozzátok.
Ha mondotok egy helyet, megtalálom. Legalábbis igyekszem.KépMax. eltévedek, akkor mi van?

Tücsökmami!

Tök jó Gergő járgánya! Tetszik. Kép

CUPPPPPPPPPPP!
bumpy

12 hetesen elkezdtem a hozzátápit. Elsőre 2 harapás a mesekönyvből. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mancs:
Babakocsi vásárlásnál azt is gondold át,hogy csak sétálásra fugod használni vagy közlekedni is szeretnél vele,mert akkor célszerű egy könnyebb változatot venni.Ha nem bolygókerekest veszel azzal nehezen fordulsz,bár nekem az van néha még is elátkozom,mert néha nem arra fordul amerre kéne.

Gabi:
És nem is volt nálatok rendetlenség mikor ott voltam!Kép
Ilba:
Beni nagyon formás baba!Látszik,hogy nem éhezteted!Kép
Ilyen macit még nem is láttam!Ez azért jó,mert nem kell a kádban tartani a fejét a babának?

Kormi:
Szilvi köldöke se szép,mert születésekor a bőr ránőtt a köldökzsinórra igy csak fejjebb lehetett elvágni neki.

Kép

Kép
novum

Tücsökmami!
Lehet, hogy liftezik a kaja, azért szeret jobban hason lenni Gergő. Lívivel volt így egy időben.
A járgányotok nagyon hasonlít a miénkre. Azt sem könnyű kezelni, elég nehéz is, de a babónak kényelmes, nem nyomorog benne, ez a lényeg. Meg már egész jól megszoktam, hogy hogyan lehet vele jól krosszozni.

De édi ez a Beni baba!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát igen, ha olyan a kocsi, amivel könnyű közlekedni, abban a gyerek meg sem tud moccani, ha meg nagy, akkor szia közlekedés...
Két babakocsi kéne, egy kényelmes a helybeli sétára, egy meg a közlekedéshez.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tücsökmami,
lehet, hogy taliztunk a férjeddel Kép Volt ott egy apuka vmilyen sapkában, és a férjem segítségét kérte, hogy milyen méretezésűek a rugik, mert nem mindegyiken volt rajta a méret, csak az, hogy hány hónaposra valók. Azt mondta, ő gyakran vásárol ott, mert mindig jó cuccok vannak jó áron.
Vettünk kókuszmatracot is, 5599-ért Kép Már sok helyen megnéztük, hol jobb, hol silányabb minőségűek vannak, de mindenhol olyan 7000-nél kezdődik az ára. Ezt ráadásul a Brendon forgalmazza, amit ott megvehetnénk 15000-ért Kép Nagyon jó, jó kemény, lecipzározható huzattal. Vitték is, mint a cukrot. Apósom kárpitos, azt mondta, hogy ez tényleg nagyon jó fajta, és ennyiből még ő sem tudta volna olcsóbban kihozni.
Egyébként szép a babakocsitok Kép

Babakocsi ügyben:
A PC-ből is van több fajta, keskenyebb, szélesebb is, persze amelyik egyre nagyobb, az drágább is. Szerintem leginkább csak sétálásra fogom használni, BKV-ra nem nagyon szeretnék menni vele. A villamosra sztem fel se tudnék szállni, főleg ezekre az újakra, mert mindenhol van rajtuk a lépcső közepén korlát, ami eléggé megnehezíti a fel- és leszállást.
Mindenképpen 4 kerekűt szeretnénk, és egy ideje már a bolygóshoz sem ragaszkodunk, mert ahogy olvastam, meg mesélték, annak is megvannak a hátrányai, persze az előnyei is.

Ilba,
tök jó ez a maci Kép És Benike milyen szép nyugodt baba! Nekünk nincs ilyen, de sztem nem is fogunk venni, pont ezért, mert nem ér bele a vízbe, olyan sokat meg nem tölt a kádba az ember, hogy beleérjen. Meg amúgyis fogod a Babucit, nem?
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy a köldök kinézete az mitől függ? Persze, ok, attól, hogy a doki hogy köti el. Olvastam olyat, hogy vki ez alapján választott orvost, hogy hogy köti el a ködökzsinórt... Kép
Még mindig várom az újságokat Kép

Natasa,
ne csüggedj, elő a megfordítós praktikákkal! Kép Az is jó (most olvastam) ha négykézláb állsz, és a fejedet a földön, a kezeden pihenteted, miközben a feneked az égbe mered KépKép Még van egy csomó időtök, hajrá! Egyébként, ha faros a baba, akkor is megszülethet természetes úton, nem? Vagy Te ezt nem szeretnéd?

Kép
mancs

Itt vagyunk, a 32. hétben Kép
A 4D képeket meg gondolom, nem kell magyarázni, gyakorlott UH nézegető mindenki KépKép
KépKépKép

Kép
mancs

Ilba,
meghirdetünk egy köldök-szépségversenyt?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Mindenki!

Tücsökmami,

mostanában nem mindig megyünk ki, mert olyan nyálas az idő, és olyan sok az autó, meg busz itt ami jár, és ilyenkor olyan büdi van az utcán. Inkább egy órát levegőzünk nyitott ablaknál. Legalább a lakás is kiszellőzik egy kicsit. (és addig sem megy a fűtés - hehe...KépKép)
Olyan jókat alszik ilyenkor a hordozóban KépKép
De amikor süt a nap, akkor mindig leviszem. Akkor is jókat alszik a hordozóban, csak akkor már a kocsi is velünk van általában. Meg hétvégén, ha úgy jött ki, akkor a férjemmel mentünk ebéd után. De ilyen eddig még csak egyszer volt. Akkor Marcit estig nem lehetett utána felébreszteni. KépKép

Ilba,
szerintem ha nem fáj Beni hasa, akkor nincs gond a zöldes kakival sem. Visszakerestem anno Connie miket írt, akkor ő is azt mondta, hogy a túrós-habos a nem jó. (tudod a capucchino Kép)
A Laktoherb-et én is iszom, mert ha nem iszom Marcinak ugyanúgy fáj a hasa, és inkább legyen tejci. Nem? Viszont, ahogy Connie írta hogy lehet a Laktoherbtől a kaki zöldesebb, ezt nem tudom megítélni, mert nálunk ez nem így van. Mármint nincs zöldes Marci kakijában - vagy legalábbis eddig nem láttam semmi ilyesmit benne - de emberenként máshogy reagálunk dolgokra, szóval lehet, hogy nálad meg a teától zöldes Beni kakija.
NE PARÁZZ!!!!KépKép

De annyira cuki ez a Benifiú!!!! Nagy szerelem lesz ez Livivel én már látom!!!KépKépKép

Marcinak a kádja olyan, hogy beépített macija van.
Ilyen a kád kialakítása. Persze ehhez hozzátartozik, hogy Marcit mindig hason fürdetem (minek is a maci????!!!), mert úgy szereti, és csak a végefelé (abból a 3-4 percből amit vízben tölt KépKép) ültetem a maciba, de azt nem annyira csípi, csak rövid ideig....
Most nincs róla kép, de majd este csinálok, és majd éjjel, vagy holnap felteszem. (Egyedül fürdetek egy hétig mert apa kreszre jár - hurrá!!!, és csak este 10h-kor jön haza egy hétig...brühühűűűű!KépKép)

MOst nem teszek ki képet, mert még nem tettem át a gépre őket, viszont van egy csomó dolgom még, szóval majd este, vagy holnap.

Livibaba, imádunk téged!!!! Nem is hiszem, hogy van valaki, aki ellen tudna állni egy ilyen csáberőnek, mint ami Livinek van. Beni igazán büszke lehet, hogy Livi őt választotta, és Beni meg őt!!! Szép babák alkotta szép pár!!! KépKép

De azért Marci nem mondd le Zsófiról, mert Zsófi is egy Gyöngyszemű Lány!!!! És annyira édi azokkal a nagy szemekkel!!!KépKépKépKépKép

Tényleg Sajtine,
merre vagytok ti a kerületben? Nem tudunk valamikor együtt sétálni menni?

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, és el is felejtettem írni a nagy újságot!

Marci életében először átaludta az éjszakát!!! este 20-kor szopi után bealudt, és hajnal fél 5h - kor keltünk csak. Bizony. Na de akkor aztán volt ám éhség!!!! Kép

Most délben meg egyszerűen nem akart enni. Hiába volt minden próbálkozásom, nem kellet neki a kaja....Kicsit szopizott - szerintem max 30-40 g-ot, aztán a cicin bealudt. Aztán fél óra múlva felébredt, megint megpróbáltuk, megint nem kellett. Aztán hagytam, mert álandóan elaludt. Hát most még mindig alszik, majd felébresztem legkésőbb fél 3h - kor, és akkor megint szerintem éhes lesz. Akkorra már csak kiürül a poci reggel óta... Fura dolgai vannak mostanában...

Kép
----------------
B&M
bubek

Félreírtam: nem 20-kor, hanem 10-kor aludt el....
Bocsi...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Köszi a drukkot. A dokim nem pesszimista csak le kell foglalni a műtőt. De ő is meg a szülésznő is mondta, hogy az esély a megfordulásra egyre kisebb. Azt nem eröltetik, hogy hüvelyi faros szülés legyen és én sem erősködnék, mert olvastam a veszélyeiről és a csajóca feje már így is elég méretes!
Ja, a neve nem titok. Apa végre döntött! Szonja lesz! Most kezdem szokni Kép
Bumpy, a 20-a nem péntek hanem hétfő! De örömmel veszem ha meglátogatsz Kép
Én babakocsi ügyben nem tudok tanácsot adni, a miénk elég drága volt (akciósan 73e). PP Venezia, eddig dícsérték, remélem mi is elégedttek leszünk.
Mancs, helyes vagy nagyon a pociddal. És az UH kép is szerintem kivehető. De, itt már mindenki profi a képeket illetően. Egyszerűen rááll a szemünk Kép))
Bubek, Ilba, én nem vagyok profi a témában csak jógáról meg innen-onnan veszem a tudást, ötleteket. Szóval ha felmerül, hogy a tea miatt fáj a pici hasa akkor ki lehet próbálni más teákat. Vagy ha veszel sima ánizs meg édeskömény teát és 1:1-hez kevered az is jó. Ezekkel masszírozni is szokták olaj formában a mellet. A Laktoherb-ben van majorana meg kakukkfű (vagy csak az egyik) és az irritálhatja a bébiket. Ja és van a kecskeruta tea, de azzal vigyázni kell, mert leviszi a vércukrot!

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!
Natasa: fogadd együtt érzésemet! Én ma voltam a dokinál és engem 14.-re ütemeztek be. És nekem is azt mondták , hogy nagy valószínűséggel már nem fordul meg.

Böröndi Zsuzsa volt valakinek a szülésznője?

Köszi
I
czuli

Szia Czuli,
én április 3-ra várom a babát, és nekem Böröndi Zsuzsi lesz a szülésznőm. Egy másik topicba (dr. Boros Judit) is szoktam írogatni, és ott van egy csaj, akinek ő lesz másodszorra is a szülésznője. Már nagyjából kikérdeztem, ott visszaolvashatsz róla az archívban Kép

Natasa,
hú, de szép neve lesz a Csajszinak Kép Köszi a bókot Kép A hosszú hajamtól most szabadultam meg, már régóta le akartam vágatni, csak a nyári esküvő miatt hagytam nőni, hogy tudjon vele vmit kezdeni a fodri. De végre megszabadulhattam tőle, bár még meg kell szoknom, hogy ezt másképp kell kezelni. Rengeteg hajam van, alig bírok vele. A babánknak is már most rengeteg van, mondták az UH-n, mi is láttuk.

Gabuska,
egyetértek kocsiügyben. Kettőt kellene venni. Egyet a sétákra, egyet pedig a BKV-ra Kép

Mancs

Kép
mancs

Czuli! Sorstárs! Engem azért még biztattak. Sőt tegnap a dokim mondta, hogy ha császár előtt derül ki, hogy megfordult, akkor simán elfelejtjük a műtétet. Hát, nem bánnám. Azért én szurkolok nektek!
Mancs, írígykedem. Bár, elhatároztam, hogy az első gyerek nélküli utam a fodrász lesz. Nem tudom erre mikor kerül majd sor, bár pár méteren belül van fodrászat. Remélem nekünk is hajasbabánk lesz Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, megfordult már a babád? A Padmában milyen a jóga? Ahova én járok, minden egyes alkalommal tök ugyanazokat a gyakorlatokat csináljuk, már eléggé unom.
A babakocsi téma engem is nagyon érdekel, több helyen néztük már, de nem tudunk dönteni. Én szívesen rászánok egy kicsit többet, ha könnyen emelhető és könnyű vele manőverezni.
Ilba, amit te írtál a tiétekről, nagyon ígéretesen hangzik és megtaláltam a képet is, az is tetszik, de próbáltam keresni az Interneten és nem találtam sehol. Tudnál segíteni, hogy lehetne megnézni vagy venni ilyet? Köszönöm szépen a választ.
füge

Mancs,
nagyon szép kismama vagy!Kép
Nekem is rengeteg hajam volt, de hónapok óta hullik és már csak a fele van meg.

Natasa,
én életemben egyszer voltam fodrásznál a nyolcadikos ballagásom előtt. Hát mit mondjak, szebb nem lettem. Itthon vágja a férjem (én meg az övét), és itthon festem magamnak. Vagyis festettem, mert terhesen nem lehet, azóta meg sajnálom rá az időt.

Bubek,
köszönjük Lívicsek nevében!Kép
Nézd, így aludt, amíg Anyu vigyázott rá (visszavittem a mérleget a kölcsönzőbe):
Kép
Ez a madaras párnahuzat még az enyém volt. Elég randa szegény, de nagyon hozzámnőtt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Natasa, Czuli,
azért szorítok nektek, hátha fordulnak még ezek a babák, bár tény, hogy nem sok helyük marad ekkorra.
Nekem Benedek annakidején valamikor a 33. héten állt irányba, addig a fenekén ücsörgött. Most Levente már hónapok óta jólnevelt kisfiúként a megfelelô irányba fordulva várja a startot.

Kedden megyek az elsô CTG-re a dokinô rendelôjébe. Én nem tudom, hány kismama fog most nála szülni, de csak este 6-ra volt szabad idôpont CTG-re, utána fél 7-re vizsgálatra. Tényleg lányok, aki Gajdos doktornôhöz jár/járt, ilyen késôn összeszokott jönni nála némi csúszás? Én mindig rendelés elejére kértem eddig idôpontot, s akkor nagyjából, max 20 perc csúszással mindig bejutottam. Most a párom vigyáz majd Benedekre, de nem tudom, hogy lesz az esti szokásos fektetéssel, nem tudom, milyen késôn érek haza. Ja, és a párom nyuzza a fülem, hogy kérdezzem már meg tôletek a szokásos indiszkrét kérdést, hogy mennyit is adtatok a dokinônek szülés után ( címem hozzá kormi1@vipmail.hu). Azt hiszem, most nem fogadok szülésznöt, bár az elôzô szülésnél sokat köszönhettem a szülésznômnek, de annyira mondtátok, hgy mindegyik jó, hogy valószín?leg az ügyeletesekre bízom magam.

Gabuska,
azért nem használok ennyi babakocsit, most már csak 3 van, a nagy újat használjuk ebben a hidegben, van egy klassz lapra csukható (utálom az esernyônyeles megoldást) sportkocsink a tömegközlekedéshez, potom 6.5 kg, és 4000 Ft-ért vettem, meg van a Peg Perego, amit el akarok adni. Ez az:
Kép
és itt hírdetem. Milyen jókat aludt benne Benedek a nyáron!

Kerestem képet Benedek köldökérôl, de eddig nem találtam, valahogy minden meztelenkedôs képen takarva van, de még nem adtam fel a reményt. Születése elôtt, pont a babára készülve, a férjem szerint a babavárás legfontosabb kellékeként vettünk egy digitális fényképezôt, gondolhatjátok, mennyi képünk van róla...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi,
én 40 000-et adtam a doktornőnek, 10 000-et a szülésznőnek (nem fogadott).
Előfordult csúszás nálam is, de akkor szülése volt, és 1 órát késett a rendelés kezdése, de hamar behozta a lemaradást. Akik ismerjük, tudjuk, hogy nem az a megalszik a tej a szájában típus.Kép

De aranyos a kisfiad!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Nem takarítottunk. Kép
Még mindig kosz és kupi van. KépKépKép

Mindenkinek köszi a bókokat, de minden baba gyönyörű, mindenkinek jár a bók!!!!!! Kép

Beni ma extra nyűgi, nem is nagyon volt még ilyen, olyan éberen alszik, hogy arra, hogy idejöttem mellé enni felébredt. Ma már 3x aludt kb. 10 perceket. Kép Most megint elaludt.
Itt volt a Tesóm, az ő vállán volt csak jó.
Kép

Tücsökmami,
nagyon szép színe van a babakocsitoknak! Kép

Ági,
én Óbudán. Más nem jönne? Lányok??? Csak megint marha mínuszokat mondanak. Kép Pont most mondta Pataki Zita, hogy hétfőn -5, -12 fok lesz. Brrrr! Kép

Timi,
ezt a macit a barátnőmnél láttam és megtettszett, ezért vettem. Igazából most jöttem rá, hogy annyira nem praktikus. Kép Mondjuk jól elvolt benne, talán picit később még jobb lesz. Egyébként azt hiszem 2ezer Ft volt.

Mancs,
nagyon szép kismami vagy!!! Kép
Én a bolygósítható kereket azért ajánlom! Kép
Ki gyűjti a kis üvegeket? Kép

Livike,
nagyon szép a köldököd!!! Puszi rá!!! (Mondd meg Anyának adja át!!!! Kép)

Bubek,
szerencsére (kopp-kopp-kopp) nem hasfájós Beni, talán egyszer kínlódott szegény, nem tudtam a szilvalekvárnak ellenállni. Kép
A kaki reggel sárga, egyre zöldül, estére már fűzöld.
Megint témánál vagyok Tibi, ugye? Kép
Kettős lagzi lesz Bubek, ok? Kép
Gratula az éjszakához!!!
Képzeld Beni sem eszik ma rendesen, össze-vissza, éjjel 3kor evett elég sokat, aztán délig szinte semmit. Most meg 2-3 perceket másfél óránként, szerintem érzi a hideget.

Natasa,
nagyon jó név a Szonja, nálunk is a tizes listán van! Kép

Füge,
http://www.jane-kinderwagen.ch/
A Babycenter boltjaiban lehet ezt a márkát kapni http://www.babycenter.hu/, mi Gyenesdiáson vettük még a nyáron, utolsó darab volt, 40ezerrel olcsóbban. Kép
Szuper egyébként!!!

Gabi,
az én hajam is elkezdett hullani! Kép
Gondolkodom is, hogy megint le kéne vágatnom.

Kormi,
írtam mailt! Kép
Szerintem időben be lehet jutni nála este is, ne izgulj!
Aranyos Benedek (mint egy Benedek! Kép)

És még egy kép a ma 12 hetesemről Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Óbuda a 3. kerület?
Hogy jutok oda a Stadionoktól?
Puszi: Ági
bumpy

Hát ez a Beni fiú nagyon tud aludni!!!! Tök édi!KépKépKépKép

Benike, idefigyu, milyen erős vagyok! Eltolom a babakocsit.
Kép
(Nem őrültem meg, hogy fürdőruha-felsőben vagyok, fürdetés után voltunk, azt szoktam felvenni, mert a végére több a víz kint, mint a kádban.Kép Ráadásul olyan meleg van a hősugi miatt, tiszta strand feeling! És a lakásban is kábé akkora rend van, mint a babakocsiban...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha van időtök Kép A másik topikban ajánlották, de tényleg jó. Kép
http://www.legalja.hu/

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: