Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tünde!
Nem kötekedésnek szánom a mondandómat:
Nem gondoltál arra,hogy másik tablettát írass fel?Hátha attól nem vagy rosszul.Én is kipróbáltam többet,mire sikerült eltalálni a nekem valót.
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok Lányok!!!Kép
Bocsi,h. így eltűntem,de nagyon mozgalmas hétvégénk volt!Szombaton vendég hegyek voltak,vasárnap meg kirándulni voltunk Dobogókőn!!!Annyira élvezte Lilla a havat,össze-vissza csúszkált,esett-kelt a hóban!Bencus is bírta a babakocsizást,3órát aludt a friss levegőn!Szóval hatalmasat sétáltunk,aztán meg pizzáztunk egy jót!
Képzeljétek tegnap óta ugy alszunk,h. leteszem a kiságyába ,cumi a szájában és szépen bealtatja magát...ez nekem olyan fura,mert Lilla mindig igénelte az altatást!De ez most annyira jó!KépKépKép
Köszi a spirálos hozzászólásokat,majd még meggondolom!De abból kiindulva,h. Bencus is gyógyszer mellett lett,ez tűnt a legjobb megoldásnak!Mindenesetre most míg szoptatok addig Cerazettet szedek,aztán majd meglátjuk!Kép
Eszti,mindjárt írok mailt!Kép
Szép napot mindenkinek!!!
puszka
lillaadri

Sziasztok lányok!

Adri,képzeld én még ki sem vihetem a picit, csak levegőztethetem. Szerinted ne hallgassak a védőnőre és vigyem ki?3 órát volt Bencus a levegőn? Én max. fél órát levegőztethetem.Bár most azt sem, mert beteg.Na látod, már meg is oldódott a nemalvás.Hány óránként szoptatsz?

Tünde, köszi gyógyulgatunk. Gyerekek 100* erősebbek, mint én, már csak én vagyok rosszul, ők csak szipognak.

Holnap megyek a kórházba hathetesre, bár ez héthetes kontroll lesz.

Fogamzásgátló ügyben már megint teljesen tanácstalan vagyok. MInden hozzászólásban van igazság és ezért bennem pedig ellentmondás. Na majd a doki helyre igazít.

Kata? Hol vagy?
Szép napot!
Andi
andry

Szia Andi!Kép
Én már két hetes kora óta viszem levegőzni,bár a hideg időben ami most volt múlt héten nem mvoltunk kint!Szerintem nyugodt szívvel kiviheted,semmi baja nem lesz Csabinak,ha jól bebugyolálod!!!Neked is jót fog tenni,csak a felöltözés necces egy kicsit 2 gyerekkel!!!KépLazán öltözz,mert mire végzel olyan mintha szaunáznál,ugy kifárasztanak!Kép
Teljesen igény szerint szopiztatok,mindig mikor kér vagy nyügimanó!Alvásra sincs napirendünk!!!Lehet helytelen,de mi már csak ilyenek vagyunk!!!Viszont szépen hízik,mert ma vagyunk 6hetesek és tegnap este vacsi előtt,fürdésnél 5890g. volt!!!De érdekes,mert Lillánál a mai napig nincs semmi napirendünk!!!
Megyek,mert ébred Bencus!!!
Jobbulás Neked,vigyázz magadra!Ha mész Erzsókhoz akkor puszilom!!!
Kérdezd meg a spirált,kiváncsi vagyok a Te dokid mit mond a feltételről!!Köszi szépen...

puszka
adri
lillaadri

Sziasztok!
ezek ám améretek!!! bene majdnem 5 hónaposan ennyi.. :D
Persze, jó lenne mástablettával próbálkozni, de semmi kedvem. Odamenni, feliratni, stb... Kép jó ez így nekünk...
Nekünk anno azt mondta a gyerekdoki, hoyg szinte azonnal vigyük ki, ha hazajöttünk. igaz, jó idő volt, de azt mondta, anyálkahártyáknak hozzá kell szoknia a kinti levegőhöz,és azóta is minden nap ki kell vinni, csak -5 fok alatt nem. Szóval szerintem 6 hetes kor után már nyugodtan nagyokat lehet sétálni...
Tünde

mtunde

Lányok, ha van időtök, nézzétek meg...
benedek.blogspot.com

újabb nyalánkságok Kép

mtunde

Helló,
Adri,igen ez a szaunázás ismerős a benti klíma alatt is. Nem azért, mert 30 fok van, hanem azért folyik rólam a víz egész nap, mert állandóan vmelyik gyereket vonszolom magamon és magamat is. Nem semmi, majdnem 6 kg Bencus?Áron 3 hónaposan volt 6300g. Csabit ma mértem, szegény kis csirkém 4250g.Mondjuk 2740g-mal hoztuk őt haza.
A napirendet nem én állítottam be, Csabi szinte órára pontosan minden nap ugyanakkor ébred, ugyanakkor eszik.Ez az egyik nagy szerencsém.Áronnal nincs szinte semmi és nem is volt semmi rendszer. Õ óránként, 3/4-ed óránként, 2 óránként szopizott.Lehet, hogy ma kiviszem Csabikát.Oké, remélem Erzsike bent lesz, átadom az üdvözleted és a spirált is megkérdezem.
Üdv nektek.
andry

Sziasztok!!
Andi!
Nekünk Lilla 4hónaposan volt 6100g!KépHát igen,a pasik mások!KépKépKépMondjuk Lilla 3.5kg-mal,Bencus meg 4150g-mal született!!!Így könnyebb!!!Kép
Tündi,aranyosak vagytok!KépMindent megnéztem!!!Kép
Manó4!Írtam emailkét!Kép
puszka
lillaadri

Tünde, én is megnéztelek.
Õ már egy komoly kis férfi. Tetszik az a céklaevős kép.Tiszta horror.:-)
Jó hosszú baba.
andry

Sziasztok!!

Látom, nagyon el vagytok foglalva a babázással. Már én is nagyon várom, hogy megszülessen a miénk!! De addig olvasgatom a Ti soraitokat és tanulok! :-)
Viszont nekünk megvolt az esküvőnk szombaton!! Csodálatos volt minden.Azóta rózsaszín felhőkön járok. Bár most kicsit lebetegedtem. Gondolom az idegeskedés is most jön ki rajtam!

De olyan jó olvasni, hogy Ti is milyen boldogok vagytok a gyerkőcökkel. Tényleg ez a világ legcsodálatosabb dolga!!

Sziasztok! Dóri

Ui.: Bocsánat a szentimentalizmusomért!

Kép
nagydora

Tünde!

Megnéztem a honlapotokat, Benedek nagyon helyes kis pasi!
És a célkaevős kép nekem is nagyon bejön! Márcsak azért is, mert Gergőről is készült ilyen, csak épp nem céklaevés, hanem meggy evés közben.
Kép

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziazstok!
Köszi a dicséretet. A mi legénykénk a kis súlyát hosszúságával kompenzálja Kép)) na meg persze, hoyg oylan szép Kép
Kuha, örülök, hoyg olvasol minket azért Kép Jól vagytok? .) Rz a Gergő is irtó helyes kissrásc! Komolyan! És már milyen szép barna szeme. De még hasonlít a kórházi önmagára! Vagy hogy is mondjam, szóval megismerem! Kép
Tünde

mtunde

Sziasztok Lányok!!

Látom,szépen fejlődnek a szebbnél -szebb babák!
Ez nagyon jó hír!
Én is láttam ma a kiscsajunkat,nagyon aranyos és Õ is szépen fejlődik.
Dóri!
Gratula az esküvőtökhöz és sok boldogságot Nektek!Teljesen normális,hogy rózsaszín felhők közt jársz,nagyon helyes!
Hanyadik hétnél jársz?Ha jól emlékszem kicsit előztelek csak meg.

Most bosszankodom,már egy jó órája a pizza tésztájával vacakolok,nem akar feljönni az élesztő.Már megüt a guta!Mikor lesz ebből vacsora!
Mindenkinek szép estét!
Lillaadri küldtem mailt!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Anno ti voltatok szülésfelkészítő tanfolyamon? Én nem mind az ötre, hanem csak kettőre szeretnék elmenni, az gondolom, nem gond. Nektek mennyire segített?
Kösz Réka
sampa

Sziasztok Lányok!

Egy info: A corában nagyon klassz kismama és bébi ruhák vannak jó áron.Ha valakit érdekel szerintem érdemes megnézni! Egy csomó mindent vettem.
Mindenkinek szép napot!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Eszti!
Kösz a jó kívánságot. 20 hetes vagyok. Épp ma voltunk orvosnál hál' Istennek tökéletesen egészséges a pici. Sajnos nem lehetett biztosan látni, hogy mi lesz. Azt mondta az orvos, hogy talán, mintha kislány lenne!!! :-) íDe még nem akarom beleélni magam.

Te hány hetes vagy??

Réka!

Én is épp most néztem a szülésfelkészítő tanfolyamot. És én is csak kettőre szeretnék menni. Az együttszülésre, és a szülőszobalátogatásra. Szerintem nincs akadálya. Te melyiket nézted ki???

Ismeri valaki a Kútvölgyis 4D- s ultrahangot??? Milyen minőségű, mennyibe kerül???
Üdv mindenkinek!!!

Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóra!

Akkor mi egy idős terhesek vagyunk! Én pénteken töltöm be a 20.hetet.Én kedden voltam orvosnál,nálunk lehetett látni,már a harmadik alkalommal mondta a doki,hogy kislány.Remélem tényleg az lesz!
Neked mikor van a szülés várható időpontja?
Jó egészséget!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Szia Eszti!

Elvileg június 16- án szüklök.

Nekem csak azért nem lehetett látni, mert a medencéje takarta. Ami meg nem annyira jó hír, hogy farfekvéses. Remélhetőleg megfordul!! Én pénteken kezdem a 21. hetet! :-)

Ki az orvosod??

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóri!
Én júni.23.-ra vagyok kiírva.
A farfekvés miatt ne aggódj,én úgy tudom,hogy később kell befordulni,tehát még bőven van ideje!
Én Mészáros Dokihoz járok,és Te?

Lányok!
Nagyon el vagytok veszve! Mi van veletek?
Eszti

Kép
Kép
mano4

Itt vagyok Esztim,csak nyügimanó vagyok!!!Kép
Föznöm kellett,meg mostam,takarítottam,szóval tettem-vettem!Bencus édesen alszik,ugyhogy ilyenkor nagyon elfoglalt lettem!Délután meg f3ra megyünk Bencussal Lilláért a bölcsibe és onnan már estig nem érek rá,meg aztán Apával is kell lennem ha hazajön a Lelkem a munkából!KépKöszi emailedet!
Dórinak én is gratulálok,elöször is az esküvőhöz aztán meg a pocaklakóhoz!!!Ja és nem izgulj,biztos be fog fordulni,én vagyok az élő példa,h. nagyon nem szívbajosak a Picik!Nekem 37. hétben fordult ba Bencus!!!Egyébként kiváncsi vagyok,h. kisfiú vagy kislány,mert állítom,h. a "kis tökösek" ilyen kis lusták!!!
Mamik!
Nem tudom volt e már valamelyik babának ilyen panasza,de képzeljétek tegnap estére totálisan bepöttyösödött Bencus!Apró pici miniatür pöttyök vannak a pocakján,hátán,nyakán és homlokán!Nagyon érdekes,mert a végtagjain,kézfején,arcán egy darab sincs!Popsija,fütyikéje is tiszta...
Nem értem mi lehet!Például ami a homlokán van az amikor felébredt reggel szopizni még nagyon erős volt,aztán mire tisztábatettem meg szopizott már teljesen elhalványodott!!!
Viszont nagyon nyugodt és jókedvű meg láza sincs!!!
Mi a fene lehet szerintetek???? Melegkiütés?
Pl. az előbb néztem és akkor egy darab nem volt rajta.Ciki kihívnia dokit is,mert amilyen formában vagyok,mire kiérne egy darab nem lenne rajta!!!KépEdina mondjuk megnyugtatott,mert az ő Bencusuknak is volt és semmi baja nem volt a Picinek!Kép
Andi,mizujs volt a kontrollon?KépErzsike bent volt?
Ti voltatok már ugy,h. hulla fáradtnak éreztétek magatokat de aludni nem tudtatok?Minden nap eltervezem,h. visszafekszek mikor Bence alszik,de egyszerűen sosem sikerül!Kitalálok magamnak minden feladatot és a gépnél is ittragadok!Aztán este meg bosszankodok,mert állva elalszom!!!Kép
Képzeljétek,megint megyünk vasárnap szánkózni!!!Kép
Ugy örülök!!!Apa mondta,h. használjuk ki még a havat!!!Kép
Szülésfelkészítő tanfolyamon mi is voltunk még mikor Lillát vártuk,Apa is nagy kedvvel jött,szerintem a szülőszobalátogatást és a szülős részt nem érdemes kihagyni!Meg ez egy jó alakalom,h. megismerd a szülésznőket és a nővéreket!KépsOK SIKERT!!!!
Sok puszka!
adriKép
lillaadri

Kuha!
Majd elfelejtettem!Kép
Édi Gergőci!!!KépKépKép
lillaadri

Sziasztok lányok!

35 hetes terhes vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy hogyan kell a Kútvölgyiben szülészdoktornőt választani és kit javasoltok? Tótnál fogok szülni. Kisfiammal febrár végére vagyok kiírva, de 3 hete azt mondta az orvos, hogy el van vékonyodva a méhszűjam és lehet, hogy előbb jön a baba. Szóval mit tanácsoltok szülészdokiként. Eddig úgy olvastam Rákóczi Ági és Ferenczi Erzsi a legnépszerűbbek.
bettus27

Szia Lillaadri!

Örülök,hogy nem vesztél el.
Mi ujsi veled? JÓl vagy?
Szerintem Bencének melegkiütése lehet.Én arra gondolok,anno nekünk is volt.
Szép napot!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Bettus 27:

Én január elején szültem Ferenczi Erzsikénél, és isteni volt. Ha elvállal, szerintem nagyon jól jársz vele. Esetleg kérdezd meg Nováky Ritát is, ha még nincs betáblázva, csupa szív és nagon nagy biztonságban érzi magát nála az emberKép)))

Egyébként mindenki szuper a szülésznők közül, én legalábbis a bent töltött idő alatt nem találkoztam senkivel akire ne bíztam volna rá a babámat és magamat bármikor!!!!!

Én is Tóth dokival szültem és Õ és Erzsike nagyon jó páros voltak, pedig nem volt egyszerű a szülésem!!!

Zsófi

cooper

Szia Adri,
a kontrollon mindent rendben talált a doki, végül a spirál mellett döntöttem, egy a sok rossz közül, de ez talán a legegyszerűbb.Erzsike sajnos nem volt bent. Jövőhét kedden megyek megint, akkor rakja fel a spirált. Kicsit félek.
A pöttyök nem tudom mik lehetnek. Melegtől, tejtől...Nekünk is volt, de előtte Áron lázas volt, vmi háromnapos vírus, vagy mi volt.Azért én felhívnám a dokit, ha mást nem a védőnőt.
puszi
Andi
andry

Szia Cooper!

Köszi a segítséget. Esetleg tudsz nekem adni valami elérhetőséget Erzsikéhez vagy Ritához?
Akkor császárral szültél?

Gratulálok a babóhoz. Kisfiú lett?
bettus27

Sziazstok!
Én sem tűntem teljesen el, de most csak olvstalak benneteket. Én múlt héten pihiztem sokat, most aktívabb vagyok... Olyan mázlim van Benével, le sem merem írni, de este 9-től reggel 8-ig alszik. Ugyew nem köveztek meg? :D
De egyébként semmi érdekes nem történik most, már alig várom a hétfői babaúszást, meg hog ybeinduljon aköltözködés egyszer már... Jó lenne már pakolni, rendezgetni, de még csak nag ybútroválasztásban és felettük való összeveszésben vagyunk, sehogyan nem tudunk megegyezni... Talán nem is baj, hogy van még idő...
Puszi Tünde

Ui A corás bodyk nyúlnak? Mert mi az Auchanban vettünk, de azok oylan szűkek, hoyg az egy számmalnagyobbat is alig tudom a kis vékony Benénkre ráhúzni... Igaz, hogy 199.- volt, de azért mégis... Kép

mtunde

Sziasztok!

Én is remélem, hogy befordul! Ideje van még:-)
Nem tudom, hogy kisfiút, vagy kislányt kívánjak e magunknak. Én lányt szeretnék inkább, a férjem fiút. Persze a szokásos duma, hogy a lényeg az egészség. Nem tudjátok, lehet menni szaunába a várandóság alatt???

Amióta babát várok, úszni szeretnék menni, de még csak most jött el az ideje. Azt hiszem, lehet. Ugye??

Én Gozár dokihoz járok.
Eszti!
Tudod már, kit választasz szülésznőnek??
Mentek szülés felkészítőre???

Köszi a Corás tippet! Megyünk mi is shoppingolni! :-)))

Jó babázást!

Dóri

Kép
nagydora

Szia Tünde!
Ne haragudj, hogy nem tudom, mennyi idős is a kisfiad?Mióta jártok úszni? Írnál egy pár sort a babaúszásról? Szeretik a babák?Miből áll egy úszás-óra?
Nem kövezlek meg, de irígykedem.Bár én sem panaszkodhatom:este 8-tól, hajnal 4-ig, majd 8-ig és 2 hónapos sincs.
andry

Szia Dóri!

Még csak tervezgetjük a szülésznőt,de valószínű hogy Erzsikét választom.Szülésfelkészítőre nem gondoltam menni sok újjat már úgysem tudnak nekünk mondani,hiszen ez lesz a harmadik babánk.De most hogy ennyit foglalkoztok a témával én is elgondolkodta rajta és még nem sikerült dönteni.Max.Én is csak kettőre mennék el mint Ti.Bár a szülőszobához is volt már szerencsém,igaz nem ebben a kórházban.
Fogalmam sincs még rágódom rajta.
Ti mentek? És mikor?
Szerintem jó a cora,főleg ha hagytak még valamit a kismamaák,mert annyian voltak már tegnap délelőtt is,alig lehetett megmozdulni,jó vásárlást.
Tünde!

Hát szerintem veszélyesen megközelíted a megkövezés határát!Hogy lehet ennyire jó egy gyerek!Persze (viccet férretéve)örülök neki,bárcsak mindenki ilyen szerencsés lenne!
Biztos van olyan bady a corában is ami nyúlik,nekem szerencsém van értek az anyagokhoz így sokkal könyebb. A 199 ft-hoz nem fűznék sok reményt.
Sok szerencsét a vásárláshoz!
Sziasztok
Eszti

Kép
Kép
mano4

Bettus 27

e-mail címem: q-cooper@freemail.hu, küldj egy mailt és privátban megadom a számukat, csak így
a fórumra mégsem írnám fölKép)

egyébként kislányom van, Janka és simán szültem, nem császárral

Zsófi

cooper

Szia Dóri!

NEkem a 30. hét körül fordult be. Ha első baba, akkor a 32. hétig nyugodtan befordulhat.
Nekem a szaunázást és a gyógyvizeket tiltotta az orvos, ill. nem javasolta.

Úszni szerintem nyugodtan menjél, csak vigyázz magatokra nagyon!

Detti
bettus27

Sziasztok Lányok!!

Jöttem egy kicsit dicsekedni,ugye nem baj!
MA van a szülinapom és a gyerekeim olyan aranyosak voltak,Õk énekelték el a Boldog születésnapot.Majd ha A Tieitek is ilyen "nagyok "lesznek ,nektek is jut az ilyen jóból.
Mindenkinek nagyon szép estét!
Eszter

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Eszti Boldog Szülinapot!
Akkor ez a Coras dolog most valami akció volt, ha így lerohanta mindenki? Mert mi nem vagyunk autóval felszerelkezve, csak gondoltam elraktározom az infót, ha Cora közelébe tévednénk, akkor ott is van jó cucc. Nos, az általunk vásárolt bodyk hiába tiszta pamut, de nem nyúlik, ha rá akarom adni. MIndegy, csak 3-at vettünk, a többi sokkal jobb. Mi a Marcibányi térre szoktunk járni a bababörzére. Állati jó cuccok vanak olcsón, és jó állapotban!

Babaúszás: még csak most megyünk elsőre. Így nem tudok sokat mondani: 45 perc, kint torna, aztán a vízben, első négy alkalommal szigorúan vízen felül Kép
Ha megkapta a 3 hónapos oltását, és a dokinéni ad igazolást, lehet menni. Itt (Pólus center melletti hotel) minden hónapban indul.) Szimpi az oktatócsaj, é sbejöhetnek látogatók. Havi 8000. Majd hétfőn leírom a személyes tapasztalatokat.
Egyébként Bene most lesz 5 hónapos, és azt mondták, ez sincs későn, sőt, sokkal később is lehet kezdeni...

Szaunázáshoz annyit, hoyg a finnek, akik minden héten szaunáznak, terhesen, és a kisbabával is nyugodtan mennek. Szóval ha rendszeresen jár az ember, terhesen is lehet, de szerintem mi itt nem járunk olyan rendszeresen és kiskorunktól szaunába mint ők.

Tünde

mtunde

Sziasztok!
Én új vagyok köztetek, és információt szeretnék kérni a Kútvölgyiről, azon belül dr. Tóth Ferencről! Jár valaki hozzá? Nyár végén fogok szülni, most úgy néz ki, hogy nála! Köszi a segítséget! Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szia Zsófi!

Én Tóthoz járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bármi problémával fel lehet hívni. Nem mindig túl közvetlen, de mindig segít.
Én pár hét múlva fogok szülni nála.

Detti
bettus27

Eszti, Boldog szülinapot!
Andi
andry

Sziasztok! A nagy rohanásban lemaradtam a fórum történéseiről Kép No, tegnap voltunk Kútvölgyiben előadáson, a téma a szülés volt, ami abból a szempontból volt hasznos, hogy egy csomó minden kiderült arról, hogy mi a bevett gyakorlat a kórházban. A másik nagy előnye, hogy a kispapik lelkesen hallgatták az újdonságokat, szóval ebből a szempontból is hasznos elmenni! Jövő héten megyünk szülőszobát lesni, aztán két hét múlva pedig a Gyermekágy a téma, amit még bevállalunk. Minden hónapban lemegy a sorozat egyébként, fent lehet érdeklődni, hogy mikor van.
No, jó babázást és jó pocakosodást mindenkinek!
Réka (31+6)
sampa

Sziasztok!
Az előadások közül, szerintem a szoptatás témát a szülés után a csecsemősnővérek nagyon precízen elmondják, segítenek... persze lehet, hogy mondanak olyat, amiben má rfel tud készülni az ember, de a nővérek az első mellretételtől kezdve ott vannak.
Zsófi: Én nem Tóth dokihoz jártam, de mikor bent feküdtem, ő volt az egyetlen, aki ügyeletben is mindig rendes vizitet tartott: Vagyis végigment, és megnézett mindenkit, és a kartonját is. A többiek csak megkérdezték, hoyg minden rendben van-e. Nem mintha ez nem lenne elég, hiszen nem betegek vagyunk (ráadásul kinta nővérek, szülésznők, előző doki úgyis elmond nekik mindent), inkább csak az e téren mutatott precizitását mutatta meg Tóth dokinak.
Tünde

mtunde

Elöször is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Esztikém!!!!KépKépKép

Sok szeretettel üdvözlöm az új babás Kismamikat!KépJó,h. jöttetek,legalább több Mamika szüléséért lehet közösen izgulnunk!Kép
Sampa,szerintem is ez a 3 előadás amire érdemes elmenni,mi is azt hiszem ezeken voltunk,bár a szülőszoba látogatásnál nem néztük meg a filmet,mert nem akartam feleslegesen parázni!Kép
Bettus!
Én is Erzsikénél szültem 6 hete kisfiam,2 éve kislányom!Nagyon nagyon jó társ és szakember a terhesség egésze alatt!KépMi a mai napig tartjuk a kapcsolatot,kedves lány!KépGabikánál a szobatársaim szültek,ő egy kicsit idősebb Erzsikénél,de nagyon aranyos!Bár itt mindenki csupa szív!!!
Tündi,nem semmi Bene alvása!!!!KépKépKépNekünk ma sikerült 2. alkalommal végigaludnunk az éjszakát,12-7ig!!!Nagyon ügyik vagytok!!!Bárcsak már mi is ott tartanánk,mert hiába alszik reggel Bence Lilla f7kor kel és késői elalvás miatt néha K.O vagyok...Kép
Cooper!Kisfiad vagy kislányod lett?
Neked Bettus,mit mond a dokibácsi???Kép
Manó sokszor puszillak!!!
adriKép
lillaadri

Velünk is nagyon kedves volt Tóth vizitnél, és akik nála szültek azokhoz többször is benézett egy nap!Szóval én is így tapasztalatlanul is csupa jókat érzékeltem Tőle!Kép
Ja és van humora is,mert mindig apró poénokat sütött el a szobatársaimnak,akiket ismert,mert nála szültek!Kép
lillaadri

Adri!

Én három hete voltam Tóthnál és akkor azt mondta el van vékonyodva méhszájam. Mondta, hogy vigyázzak magamra, nehogy előbb jöjjön a baba.
Most vagyok 36. hétben.
Te mint tapasztalt anyuka mit mondasz nekem?
Nem tudtam részt venni semmilyen tanfolyamon, mert dolgoztam december végéig, januárban meg nem voltam túl jól és akkor csináltuk a babaszobát. Tulajdonképpen bármikor megszülethet a kisfiam. Ugye nem lesz hátrányom, mert nem voltam tanfolyamon?
Jövő héten megyek vissza hozzá.

Hogy vannak a Drágaságaid? Hogy bírják ezt a hideget?

Pussza

Bettus
bettus27

Lillaadri

Kislányom lett, bár már tudtuk előreKép

Én is Erzsikével szültem és Tóth dokival. Természetesen mindkettőt imádomKép

Janka még csak 4 hetes, de mi már kutyát szoktunk sétáltatni a déli órákban bebugyolálva.
az éjszakák most kezdenek jobbak lenni, mert már csak egszer kel föl 10 kor leteszem és akkor olan hajnal 2-ig bírja, eszik, azután csak 7-kor kel felKép)

Zsófi

cooper

Sziasztok!

Tegnap próbáltam írni, de elszállt és bepipultam! Kép

Látom mindenki jól van! Olvaslak ám Titeket minden nap, de írni sajna nincs időm... Kép

Szülésznő: Én Gabikánál szültem és nagyon de nagyon meg vagyok, voltam vele elégedeve! Még itthonról is csöröghettem neki nyugodtan ha bmi bajom volt. Pl mellgyuszinál is ő ajánlott homeos cuccot.

Megint mennem kell, mert vendégeink jönnek! ( ugye Adri? Kép ) , de megpróbálok sűrűbben jönni, bár ezt mindíg megigérem!

Azért 1-2 fotó:

Kép

Kép

Kép

Szép estét mindenkinek!

Anide és Bencus (12+2)

ui: Manó! Tegnap volt hogy először mentél Mészihez! Kép Most meg már 20. hét! Gratula!!!

uui: Éva! Itt vagy? Kép Persze hogy emlékszem Rád és Levire is! Írok mailt!

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok ,köszönöm szépen!
Anide!
Nagyon aranyos Bence,olyan édesen alszik!
Hát igen,mire észbe kapunk nekem is így szuszog majd a csajszim.Remélem!Gyönyörű nagy szeme és nagy haja van!Nagyon aranyos!
Lilladri!
Jól vagy? Puszi
Eszti

Kép
Kép
mano4

Eszti!!

Isten éltessen!!

nem tudtam, hogy neked már ilyen nagy gyakorlatod van! :-)
Biztos nagyon szép volt a szülinapi dalocska! :-)

Én Erzsikét akkor ismertem meg, amikor kórházban feküdtem egy hétig. Tényleg mindenki nagyon aranyos ott, de nekem messze Õ volt a legszimpibb.

Én az együtt szülést és a szülőszobalátogatást néztem ki. Jó lenne, ha a férjem eljönne velem! Bár nem sok hajlandóság van benne. Utálja a kórházat. De semmiképp nem akarom eröltetni. Úgyis nagyon elfoglalt. :-(

A szaunáról lemondtam. Nem hiszem, hogy bírnám. Nem kockáztatok.

Én vasárnap akartam menni a Corába. Lehet, hogy akkor már nem is lesz érdemes??

Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot. Jó megosztani valakikkel a kérdéseimet, örömeimet! .-)

Szépe napokat!!!
Dóri

Kép
nagydora

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:33-kor.
Vendég

Szia Dóri!

Köszönöm szépen!
Hát tényleg van már némi gyakorlatom!
Nekünk mind a kettő papás szülés volt,az elsőnél még kicsit"bátortalan" volt a férjem,de nagyon élvezte és sokat tudott nekem segíteni.A másodiknál már fel sem merült benne,hogy ne jöjjön be a szülőszobába.
Persze erőltetni nem szabad,de a féjem minden képpen rábeszélné.Sok sikert hozzá!
Biztosan lesznek még vasárnap is jó dolgok a corában,gondolom folyamatosan töltik újra ha valami kifogyóban lenne.
Te már lépéselőnyben vagy,én csak hírből ismerem Erzsikét.
Szép estét mindenkinek!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Öröm, és biztató ennyi jó véleményt olvasni Tóth dokirólKép
Zsófi! Én is nála vagyok, és eddig nekem is csak pozitív tapasztalatom vanKép (15)

Ezekre a felkészítő előadásokra hol lehet jelentkezni? Minket is érdekelne, hisz első baba....

zsu

Kép
zsu11

Sziasztok!

Szerintem nincs hátránya, ha nem voltál előadáso, hiszen úgyis azok a szülésznők tartjk, akik majd ott lesznek veled a szülőszobaán, és maj délőben elmondanak mindent Kép Csak neked, csak ott :D
Egyébként a szülészeten a pultonvan szórólap, hoyg mikor vannak az előadások, és csak oda kell menni, de van egy telefonszám is, ahol be lehet jelentkezni.
Andi, Adri, kitartást, nektek is eljön a hosszabb alvás. És akkor aztán olyan kipihentek lesztek!
Gratula az új kismamiknak. Jó lesz majd veletek izgulni.
Tünde
Ui. Lillusa, Anide: Jó kis képek Kép

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?