Itt vagyok Esztim,csak nyügimanó vagyok!!!
Föznöm kellett,meg mostam,takarítottam,szóval tettem-vettem!Bencus édesen alszik,ugyhogy ilyenkor nagyon elfoglalt lettem!Délután meg f3ra megyünk Bencussal Lilláért a bölcsibe és onnan már estig nem érek rá,meg aztán Apával is kell lennem ha hazajön a Lelkem a munkából!
Köszi emailedet!
Dórinak én is gratulálok,elöször is az esküvőhöz aztán meg a pocaklakóhoz!!!Ja és nem izgulj,biztos be fog fordulni,én vagyok az élő példa,h. nagyon nem szívbajosak a Picik!Nekem 37. hétben fordult ba Bencus!!!Egyébként kiváncsi vagyok,h. kisfiú vagy kislány,mert állítom,h. a "kis tökösek" ilyen kis lusták!!!
Mamik!
Nem tudom volt e már valamelyik babának ilyen panasza,de képzeljétek tegnap estére totálisan bepöttyösödött Bencus!Apró pici miniatür pöttyök vannak a pocakján,hátán,nyakán és homlokán!Nagyon érdekes,mert a végtagjain,kézfején,arcán egy darab sincs!Popsija,fütyikéje is tiszta...
Nem értem mi lehet!Például ami a homlokán van az amikor felébredt reggel szopizni még nagyon erős volt,aztán mire tisztábatettem meg szopizott már teljesen elhalványodott!!!
Viszont nagyon nyugodt és jókedvű meg láza sincs!!!
Mi a fene lehet szerintetek???? Melegkiütés?
Pl. az előbb néztem és akkor egy darab nem volt rajta.Ciki kihívnia dokit is,mert amilyen formában vagyok,mire kiérne egy darab nem lenne rajta!!!
Edina mondjuk megnyugtatott,mert az ő Bencusuknak is volt és semmi baja nem volt a Picinek!
Andi,mizujs volt a kontrollon?
Erzsike bent volt?
Ti voltatok már ugy,h. hulla fáradtnak éreztétek magatokat de aludni nem tudtatok?Minden nap eltervezem,h. visszafekszek mikor Bence alszik,de egyszerűen sosem sikerül!Kitalálok magamnak minden feladatot és a gépnél is ittragadok!Aztán este meg bosszankodok,mert állva elalszom!!!
Képzeljétek,megint megyünk vasárnap szánkózni!!!
Ugy örülök!!!Apa mondta,h. használjuk ki még a havat!!!
Szülésfelkészítő tanfolyamon mi is voltunk még mikor Lillát vártuk,Apa is nagy kedvvel jött,szerintem a szülőszobalátogatást és a szülős részt nem érdemes kihagyni!Meg ez egy jó alakalom,h. megismerd a szülésznőket és a nővéreket!
sOK SIKERT!!!!
Sok puszka!
adri