Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt,
sehol senki?
Hat az ember lassan mar meggondolja, hogy irjon-e, ugysincs itt senki. Magammal meg nem akarok beszelgetni.
Hol vagytok?

Gyertek!!!!

Szirom, Ildi, Gabi, Aniko, Rita es a többiek?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, mi ez a lehangoltság? Későn keltünk csak, a többiek még biztos alszanak. Nézd meg, tegnap micsoda élet volt itt!

Csak írj te is! Kép Torna?? Te a callan-t csinálod?

Ma már 13× elénekeltem a cirmos cica hajt meg az akinemlépegyszerrét, úgyhogy én most itt vagyok. Pedig erős a nyomás újabb dalolászásra Kép Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szia Rita,
en is sokat enekeltem ma, az "elvitte a roka" "bocibocitarka" valamint szamos nemet dalt, de ugy latom nem eleg meg mindig, allandoan jön, hogy enekeljek.

Nem vagyok egyebkent lehangolt, csak olyan jo kedvvel beneztem es sehol senki.

Callant csinalok en is, nekem könyvem van töle, meg egy dvd-m is, amin ö szemelyesen mutatja be a gyakorlatokat egy par emberkevel. Hat mit nem mondjak, eleg idös mar a hölgy, de szeretnek en ugy kinezni,most, mint ahogy ö olyan idösen. Nem semmi. Ugyhogy ennek remenyeben csinalom böcsülettel a gyakorlatokat es majd meglatjuk mi sül ki belöle.
Egyebkent amit irtam,. hogy a sulyom meg sem mozdul, mara is all, egy deka nem ment le!!! Viszont a centik, ami´nt irtam, egy kicsit megindultak es szerintem ez a callan-tol van. Szoval csinald csak te is nyugodtan.

Na majd jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Héé, Motiot! Eccer ideérsz korán, aztán reklamálszKép Mi lett a gombóccal?

Mi ma koránKép keltünk, Miksa már 9 után kurjongatott, most nyomja a tápiját. Tegnap kicsivel előbb is tettem le, de mondjuk nem ennyivel. Mindegy, ez így jó, így remélem délután simán elalszik.

Rita! PacsirtaKép Az egyszervolt.hu-n nagyon tuti dalocskák vannakKép Meg már ajánlgattam a múltkor a CD-t, igaz, mp3 formátumban van. Állatok a ház körül, nagyon odavan érte Miksa. Mondjuk sok dalt a zenebölcsiből is ismer, és akkor különösen vonzza a dolog.

Gabi! Ideje voltKép Jó, hogy meggyógyultatok, de ez a kaki dolog egy kicsit engem is nyugtalanítana. Szerintem az is lehet, hogy a hasmenéskor egyszerűen rossz élmények érték, és most attól tart, hogy megint rossz lesz.

Ami engem illet, a torkom jobb egy picit, a taki az nem. Éjjel se nagyon tudtam aludni, meg elaludni nagyon nehéz, mert az este is az volt, hogy az orromon nem kaptam levegőt, ha a szám nyitva tartottam, akkor pedig kiszáradt az égetően fájó torkom, nyelni pedig nagyon fájdalmas volt. De pont ez a rész javult picit. Fáj, de már nem annyira élesen.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jolvanna!
Nem reklamalok, csak "megjegyeztem", hogy nincs itt senki!

Szirom, jo neked, hogy koran keltetek kilen utan. Mi 7.40 kor keltünk. Altalaban 8 körül kel, tehat ez belefer. Ha meg 9-ig alszunk, akkor az mar nagyon jo. Mondjuk ezt csak hetközben csinalja meg, hetvegen, mikor lehetne egy kicsit pihizni, akkor bezzek hatkor ugral.
Örülök, hogy jobban vagy mar.

Gabi, ha ti is vegre jol vagytok, akkor tessek jönni.
A kaki miatt en is biztos nyugtalan lennek, de talöan kerdezd meg a dokit, hatha ö tud valamit mondani.

Lanyok, kicsit beparaztam, olvasgattam a topikokat es egy "hiperaktiv a gyerek" cimübe bekukkantottam.
Abel is iszonyuan mozgekony, soha le nem all, igenyli a foglalkozast es egy kis sajtkukac. Most akkor ö ezert nem hiperaktiv, ugye? Neha vannak furcsa dolgai, mikor apaval összenezünk, hogy biztos normalis-e, de szerintem ez mindenhol van. Vagy nem?
Nyugtassatok mar meg!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Szerintem a hiperaktív gyerek az egy elég bonyolult fogalom, és én úgy tudom, hogy nem kizárólag arról szól, hogy egy gyerek mozgékony. Az enyim is sajtkukac, írtam még pár héttel ezelőtt is, hogy este 11-kor páros lábbal ugrált az ágyában, ugye? Azt hiszem figyelemzavarral is jár, de te Ábelt gondolom azért le bírod kötni egy kicsit mesével, könyvvel, dumával, filmmel, gyurmával, homokozással ilyenekkel, nem? Korai különben is ilyesmit keresni egy ilyen picin. És ne olvasgasd a betegséges topikokat ilyen hipochonder hajlammalKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot, köszi a biztatást callan-ügyben, nekem kicsit uncsi, de olyan jókat írtok róla, hogy gyűröm.

Gabi, kaki-ügyben majd mesélek, nálunk is volt egy-két kör Bernáttal. FÉRFIAK!! Kép

Szirom, köszi az egyszervoltot! Megnézem, mert kicsi lányom iszonyúan szereti a dalolászást. Neki is a Tücsökzenés (=zenebölcsi) dalok a kedvencei, de van itthon több kötet szakirodalom is Kép De tök jól énekel ő is, egész tisztán, csak a szövegre halandzsázik. Néha egészen belelovalja magát, és az asztalnál ülve ordítva áriázik :"Boszi, boszi, taaakaaaaa, odalelilali, lalalalala"

Motitot a hiperaktivitást felejtsd el szerintem. Amiket írsz Ábelről, segít kipakolni, takarít... nem, NEM egy hiperaktív gyerekre vall Kép. Csak másfél éves (Ugye??) mint mondtam még a harmadik másfél évesemmel is gyakorta érnek meglepetések. Nehéz kor, de vicces... (vagyis nem mindig, úttest, gyufa Kép)

Most megyek, mert már egy órája az archivot olvasom (már napok óta ezt teszem) már 2005 jan-nál tartok, már csak egy év... Kép Kép Kép
És közben másfél óra múlva az oviban kéne lennem, most meg itt ülök pizsiben, ebéd sehol, jajajajj.
Na megyek is.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Mi is későn keltünk ma, de nem azért, mert hétalvó gyerekem van, hanem mert a fél éjszakát fenn töltöttük.
Már ott kezdőddött, hogy tök nehezen aludt el, köhögött, mint állat.Aztán persze fetrengett, vergődött, tök nyugtaalanul aludt.
Fél 2 fele megfogtam, tök meleg volt, meg se mértem neki, de kapott nurofent, elég hamar levitte neki, nem kellett a kúp.Na, onnantól meg nem aludt vissza.Kicsit már untam, aztán fél 4-kor lejöttünk ágyneműstől a nappaliba.Õ a 2 részesen, én a 3-ason feküdtünk le, és be akarta állandóan kapcsoltatni a "lalapót"Kép.Ó persze, majd még éjjel is teletubbis-t nézek.
Aztán elaludt 4 fele, fél hatkor még felkelt egyszer, és amikor a fiúk elemntek 7-kor felvittem az ágyba, na ott 3/4 10-ig aludtunk.
Viszont iszonyúan fáj a fejem.
Remélem csak a kialvatlanságtól, nem attól, hogy elkaptam tőle.
Bár csodalkznék, ha nem lenne semmi bajom, 10-20 centire volt a feje, és egész éjjel köhögött.
Vihetem ma vissza dokihoz, szerintem nem ússzuk meg az antibiotikumot, de msot már szerintem kell is.
Legalább rendbe jön.

Na, milyen nagy pörgés volt délután, miután kiléptemKép
Dirtha, örülök , hogy itt voltál, de akkor most jössz megint?????KépKép

Gabi, Olivér a dec. végi nagyon csúnya hasmenése után viselkedett így, nagyon nem akarta kinyomni, és sírt, és fájlalta, pedig neki is tök normális kaki volt.
Szerintem a rossz emlék van bennük.
Rögtön hozta a pelenkát, hogy cseréljem ki neki, egy szó nélkül lefeküdt a tisztábatételhez, máskor üldöznöm kellett.
Pár nap, aztán elfelejti, legalábbis nálunk ez voltKép

Motiot, szerintem se olvasgass iylen topikokatKép, hogy lenne Ábel hiperaktív?
Csak egy eleven gyerek, aki szeret pörögniKépKépKép
El is felejtetem tegnap, gratulálok a - centikhezKép

ildikó
vas

Rita, de ari vagy, hogy az archívot olvasodKépKépKép

vannak jó kis fotók rólunk néhaKépKépKép
vas

Na, Rita felkeltette az erdeklödesemet, en is nekiallok az archivumot olvasni, mar ha Abel hagyja.
Ma megint marhara hisztis, az elöbb telefonaltam anyukammal es vegigbögte az egeszet, ugy, hogy alig hallottuk egymast, mert nem adtam neki oda a telefont. A regivel jatszhat, de nem erti meg, hogy a rendes telefont nem kapja meg, mert az nem jatek. Most meg itt bujik bele a fenekembe, mert egy percre ide mertem jönni a gep ele. Lehet, hogy a tegnapi szuri egy kicsit kikeszitettte.
Na meg engem is.

Ildi, szegenyke, en is imadoom az ilyen ejszakakat. Hat remeljük, hogy nem kaptad el, ha meg igen, akkor szerintem probalj meg valami immunerösitöt szedni, hatha nem lesz olyan nagy dolog igy belöle.

Na a hiperaktivitast termeszetesen el is felejtem, hogy lenne mar Abel az? Sehogy! De en eleg hajlamos vagyok sajnos az ilyen hipochondersegekre, nalam mar csak apa jobb. Ö azonnal eszleli is a tüneteket magan, legyen az ebola, vagy alzheimer kor, tök mindegy. Mindig kiröhögöm. Kicsit furi pasi, de en igy szeretem.

Na Abel epp most borult be az agy es a fal köze, mert ugralt az agyon. Megyek, megvigasztalom.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi, láttam az esküvői képeket is meg a fogyi előttieket is, ezekre mondtam, hogy nagyon motiválóak!
Nekünk is volt egy ilyen éjszakánk mostanában Adéllal, köhögés, baromi magas láz, hűtőfürdő, kúp..... Utána ő is mesét akart nézni. Kép Majdnem beadtam a derekam, aztán mégse volt kutyus.. Csak az a baj, hogy nálunk fél 7-7 felé beindul az élet, nincs visszaalvás Kép. Újév, karácsony, tél, nyár... nekik mindegy. Felkelnek. Kép Kép A mai 3/4 8 egy évszázados csoda volt, el is lustultam tőle, egész nap itt esz a fene. Mostmá tényleg megyek...
(Bár a sajtos tészta kész a gyerekeknek. Gigaebéd, mi? Kép Nekem hal, saláta. ÉLJEN NORBERT!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Gyorsan bekukkantottam Kép De írni nincs időm sajna, eddig pakolásztam, meg persze ebédet főzetem, ettünk... Hamarosan itt lesz egy jó barátnőm még a középsuliból! Kép Májusra várja a babáját Kép Nagyon jó lesz dumcsizni!!!

Majd jövök,
Gabi

pgaboka

Na mi is lassan felkeltünk, szomszed egy kicsit besegitett, de Abel igy is masfel orat aludt!
Gyönyörü idö van, ugyhogy kimegyünk setalni. Csak meg azt nem tudom, hogy hogyan fogom betuszkolni ökelmet a babakocsiba egyedül, mert miota menni tud, ketten kellünk hozza es az is eltart egy tiz percig, mire nnyira kifarad, hogy be tudjuk tenni.
Majd meglatjuk.

En közben callanetics-et nyomtam ezerrel, kellemesen el is faradtam töle, jo lesz egy kis seta. Asszem betolom Abit a melohelyemre, megnezzük apat, hogy szorgalmasan dolgozik-e, meglatogatjuk a kolleganöket, meg penteken ugyis be kell mennek egy par orara, azt is megbeszeljük, hogy mit is kell majd csinalnom.

Na megyek is, mert nem akarom elszalasztani ezt a szep idöt.
Majd seta utan jövök!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Halihó!!

Motiot, egyik nap kérdezted, hogy mikor raktuk ki a gyerekeket a rácsos ágyból.
Leventét én 2 évesen , simán vette az akadályokat, nem mászkált el.
Olivér kb. egy hónapja aludt az ágyneműtartóban, de tegnap óta megkapta Lev régi ágyát, persze szigorúan mellettünk maradtKép
Õ se nagyon mászkál el.
Esetleg annyi van, hogy mellém mászik át a nagy ágyba.
Pénteken meg melózol egy kicsit???Kép

Gabi, jó traccspartizástKép

Rita, hal meg saláta az tutiKépKépKép
Legalábbis nekem bejönKép

Olivér most aludt el, de viszem dokihoz, ha felébredt, lehet , hogy muszáj lesz még fel is keltenem, mert 18-ig van doki, ötre azért jó lenne odaérnünk.

Lefényképeztem, hogy aludt az ágyneműtartóbanKép, meg mostKép
Igaz, közben átkerültek az ágyak a szoba másik oldalára,ott nagyobb a helyKép
Kép

Kép
De ez tök jó kis ágy, mert körben védőkorlát van, így nem esik ki.
(Levente kb.2-szer esett ki belőleKép )

Ildikó
vas

Kicsit csúnyák a képek, nem értem.Ha fekvőset kicsinyítek, csak ezt a méretet tudom felrakni, és irtó homályos lesz.Kép
Az állósakkal soha sincs semmi bajKép
vas

Hahó!

Jöttem kicsitKép

Ildi! Jobbulást Olivérnek! Azért az antibigyót ne siessétek el, bár gondolom, hallgatsz a dokitokra. Mi még sosem kaptunk antibigyót köhögésre, lázra, hasonlókra, csak köptetőt, 38 fok felett lázcsillapítás, orrszívás, esetleg cebion.

Nem ilyennek képzeltem az ágyneműtartótKép Valamiért még a mi gyerekbútorunk dobozszerű ágyneműtartója volt az agyamban, de meg nem tudom mondani, hogy miértKép

Ágyügyben még nálunk az a gond, hogy én amiatt is parázok, hogy Miksa egy halomszor fölül álmában, aztán úgy ahogy van, felébredés nélkül egyenesen eldől. Mondjuk hasra, vagy féloldalt. És attól félek, hogy mi van, ha ezt a keretet lefejeli. Mondjuk leesés ellen ez nagyon jó, tényleg.

Képet hány pixelesre kicsinyíted? 500 vagy 550-et enged ugye? Arra figyelj, hogy a hosszabbik oldalra írd az 500-at, én már jártam meg úgy vele, hogy elszúrtam.

Motiot! Hát, az a szomszéd nekem is a bögyömben lenne már. Mikor költöztök?

Babakocsi: Miksának is volt ilyen időszaka a kocsival, az etetőszékkel és az autósüléssel is. Volt, hogy 20 percig birkóztam vele egy parkolóban, a seggemen is folyt a víz. De időnként bejön, hogy valami nagyon érdekeset a kezébe adok, és akkor hagyja magát, mert azzal van elfoglalva. Vagy valami kaját, rágcsálnivalót.

Rita! Miksa nem énekel egyáltalánKép Csak mondja a dolgokat, még akkor is, ha énekKép

Az archívba majd egyszer én is beleolvasokKép A kórházas topikban egyszer már visszaolvastam azt az időt, amikor terhes voltam, meg amikor Miksa még pici volt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nna, hazaertünk mi is,
lattunk a kollegakat, meg minden megvolt, a felvilagositas is, hogy mit kell csinalnom penteken. Meg megbeszeltem a könyvelövel, hogy mi lenne, ha beszelne a fönökkel es megpuhitana, hogy itthonrol dolgozhassak egy kicsit, mert a lanyok meggebednek a sok szamlairasban. A cegünk nyom is meg forgalmaz is ( nyomda es kiado vagyunk )waldorf-iskolas könyveket meg ilyen ehhez hasonlo elvont iromanyokat es hat iszonyu nagy a kereslet, ez havi kb 300 szamlat jelent.
Na ezt tudnam en esetleg itthonrol csinalni, ha a szamitogepes munkatars felrakna a könyvelöi rendszert a mi gepünkre. A könyvelö azonnal vevö volt a dologra, teljesen odavolt az ötlettöl, ugyhogy szerintem megdumalja a fönököt is. Nekem ez tuti jo melo lenne itthonrol, na meg penz, ami sajnos most nem tul sok van, ugyhogy nagyon jol jönne. Remelem összejön.

Irto hideg lett odakinn, majd lefagyott a fejem, ahogy jöttünk hazafele. Mig süt a nap, addig tök szep, aztan meg megint röpködnek a minuszok.

Ildi, a sogornömneknek van pont ilyen agyuk, marmint a rajkoknak es ök is szeretik, na meg nem esnek ki belöle. MIkor multkor otthon voltunk, Abel is azonnal belemaszott, neki is tecc. Na de majd az uj lakasban. Szerintem talan nem is azonnal, de majd ev vege fele mar bizti, hogy lecsereljük a racsos agyat. Nekem is az a bajom, hogy szerintem Abel elszaladna.
Most ket napja megint velünk alszik ejjel, ejfel fele megebred es üvölt, mint aki rosszat almodott es nem lehet megnyugtatni, csak ha magunk köze vesszük. Aztan ma ejjel is mar csak hajnalban ebredtem, akkor meg mar minek tegyem vissza?

Aniko, Gabi, merre vagytok?

Na megyek, mert bundaskenyeret kell gyartanom a fiuknak.

Pusszancs

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Szép jó reggelt!

Remélem a kis betegeink, Olivér és Szirom már JÓL vannakKépKép

Tegnap reggel be akartam köszönni mielőtt indulunk, elég korán ide ültem a gép elé, gondoltam még megnézem mi ez "tavaszi babák" topik (Ildi már többször említette). Erre pont azt olvasom, hogy valaki búcsúzik, mert az egyik hozzászólása főleg nem tetszést váltott ki és ezen nagyon megbántódottKép
Nem gondoltam, hogy idáig tud fajulni a kommunikáció a neten.... meg akartam tudni, hogy mi vezetett idáig, így elkezdtem visszolvani.
Hallod, Ildi, hát ott rengetegen vagytokKépKép (jó sok baba lesz hamarosan, már tényleg elkezdtek potyogniKép), hogyan bírod ezt követni? Egy nap, egy archívKép Szóval, mire kigobóztam, vagy valami hasonló, eltelt több mint egy óra... de nem bírtam abbahagyni. Valahogy nem igazán találtam semmi sértő v. bántó dolgot, szóval a végére nem sokkal lettem okosabb. Igaz, lehet, hogy tovább kellett volna olvasnomKép Viszont olyan jó volt, ezt a felfokozott, várakozással és sok-sok örömmel teli topikot olvasniKépKép Én is szeretnék terhes lenni!!
Hát ezért nem jutott már idő a jelentkezésemreKép

Tegnapi napunk tabi vásárlással kezdődöttKép hátha így már néha engedi kikapcsolni vinkiéketKép
Azután meglátogattuk a barátnőmet a kisfiával(10 hónapos). Sajnos nagyon kakis a helyzet nálukKép Terhes, közben a férje meg válni akar tőle... Ez a válási herce-hurca már hónapok óta lóg a levegőben, persze, most jogos a kérdés, hogy akkor miért nem védekeztek? Hát ez az!!! (megszakítással védekeztek,állítólag mindig így volt ah nem szedett gyogyót és soha nem volt gond)
Ez annyira megviselt, mert most itt van egy bimbózó élet és nem tudja mit csináljon...Kép
Én nem tudnám elképzelni, hogy elvetessek egy gyereket!!!! Viszont azt is látom, hogy egy gyerekkel is elég nehezen bírkózik meg, hát nem is tudom mi lenne ha kettőt nevelne és egyedül... A férje meg azt mondja, hogy Õ soha nem fogja abortuszra küldeni, szülje meg és akkor az egyiket Õ neveli..... AGYRÉM!!! Nem értem!
Én, mint barátnő, kellene, hogy tanácsot adjak, de én csak azt tudtam mondani, hogy ezt csak együtt lehet a férjével, közösen eldönteni, mert a felelősség mind a kettőjüké és egyikük sem döntheti el egyedül egy emberi lény sorsát. Közben, legszívesebben üvöltöttem volna, hogy Te normális vagy???? Abortusz???? Egyáltalán, hogyan fordulhat meg ilyen a fejedben??? Harcolj, ha kell neveld egyedül, de el ne vetesd!!! De ne mondhatok ilyet! Vagy kellett volna? Azóta ezen tipródom, nem tudok napirendre térni a dolog felettKép
Ne haragudjatok, hogy ezt a nyakatokba zúdítottam...
Sajnos a nap továnni része sem volt vidám...
A másik barátnőm (gyerekorvos) barátnője meg rákos már 1és fél éve és tegnap előtt berobbant az egész és mindenhol áttétek vannak a testében...
Két pici lánya van, nagyon rendes férje,
és CSAK 35 évesKépKép Az orvos azt mondta, hogy lehet, hogy 3 napja van de az is lehet, hogy egy hónap... Pedig most voltak síelni és minden olyen szép voltKép,egy csomó kemón van túl, agyműtét stb. harc, harc, harc és ennyi... Az egy pozitívum most, hogy mivel a közös barátnőnk orvos, nem kell még most a korházba mennie, Õ feljár hozzá, hogy az erős fájdalomcsillapítókat vénásan beadja neki...
Olyan szomorú vagyok, hogy ilyen igazságtalan az élet.
Lányok, tényleg csak az a fontos az életben, hogy egészség legyen!!!
Még egyszer ne haragudjatok, nem akarom elrontani a reggeleteket!
Írjatok légyszi valami vidám dologrólKépKép
Dorina felébredt, jövök még
puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Jo reggelt,
hat Aniko, nem semmi dolgok ezek, amiket irtal!
A terhes baratnödnek en a helyedben kerek perec megmondtam volna a velemenyemet, hiszen azert vagytok baratnök, hogy elmondhasd neki, mit gondolsz. Vagy nem? Lelket kellett volna öntened bele, hogy meg tudja csinalni egyedül is, mert az anyai szeretet mindenre kepes. Mondjuk azt en sem ertem, hogy ha valni akarnak, akkor miert esett teherbe, na meg azt sem, hogy akkor hogyhogy megis ilyen joba vannak, hogy egyaltalan meg szeretkeznek egymassal, mert ha en valnek apatol, akkor tuti az lenne az utolso, hogy meg szeretkeznek is vele. De hat ez az ö dolguk, ök tudjak. Szoval az abortusz szerintem is nagyon durva dolog, ez lenne az utolso, amit megtennek.
A masi lanyra meg nem tudok mit mondani, az elet nagyon kegyetlen tud lenni. Most november-decemberben, amikor allandoan beteg voltam, en is csak erre tudtam gondolni, hogy a fenebe a penzzel meg a vekonysaggal meg minden önzö es anyagias dologgal ebben a gaz vilagban, a legnagyobb kincs, ha egeszseges vagy. Persze ha az egesz csaladod az.
Huu, ez nagyon szörnyü. En biztosan nem birtam volna igy ki. Bar a gyerek es aferjem miatt azert batran vegigcsinalnam, az biztos, de nagyon nehez lenne.

Na ennyit a szomoru dolgokrol.
Egyebkent en is be vagyok zsongav, babat szeretnek! De megbeszeltük, hogy majd csak az ev vege fele kezdünk el elesben radolgozni, hogy Abel azert mar inkabb 3 eves legyen, ne kettö, mire jön. Szoval igy azert nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy nemsokara megint terhes lehetek, ha Isten is ugy akarja.

Tenyleg Aniko, te szeretnel meg egy babat, hogy irod, hogy terhes akarsz megint lenni? Nem semmi csaj vag<! Engeb egyedül Abel os kikeszit, nemhogy neked a kicsi meg a pici es akkor megint a terhessegröl almodozol! Huuu!

Többiek merre vagytok? Meg alszotok?

Na megyek reggeliztetni, aztan majd jövök.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Anikó! Igazad van szerintem is! Én sem tudnék abortuszra gondolni, én biztosan nem vetetném el. Nincs olyan helyzet a betegségen kívül. De nem vagyunk egyformák. Nagyon-nagyon kemény lenne egyedül a két kicsivel, én nem tudom, miből élnek, hol élnek, hogy élnek, hogyan alakulnának a dolgok a válás után. De az egy marhaság lenne, ha szétszakítanák egymástól a testvéreket. De összességében én azért biztatnám őt a kemény helytállásra, szerintem is megmondhatod neki, hogy tegye oda magát. Egyébként pont a napokban olvastam egy-két okos hozzászólást a Gyremekét egyedül nevelő szülő topikban, a főoldalon épp fölöttünk van. Szóval arra az esetre, ha ő mégsem szeretne válni, akkor szerintem nagyon jó felfogást (vagy nevezhetjük taktikának) ír le egy lány. Olvass bele, hogy érvényes lehet-e rájuk, talán segíthet. Mondjuk nekem is föltűnt, hogy amint Motiot írja, ha válni szeretnének, akkor hogyan esett teherbe. Ha annyira nagy guzmi lenne nálunk, szerintem mi sem szeretkeznénk. Ha pedig a szerelem-szerelem át tud törni ezen, és az ágyban kötnénk ki, akkor az olyan dolog (mármint a guzmi), ami helyrehozható. Ha világos voltamKép

A beteg barátnő felfoghatatlan. Istenem, erre nem lehet mit mondaniKép

Ehhez képest az én takonykórom egy említésre se méltó semmiség. Pedig van még, fejem teli vattával, de a torkom jobb. A gyerek éjjel fönt volt vagy háromszor, de látszólag nincs baja. És azt mondja, nem fáj semmije. Hát remélem, nem kapja el tényleg.
Azonkívül egyszer a macska keltett, egyszer eszembe jutott, hogy benne hagytam a zárban a kulcsot, és nem tud bejönni reggel az uram, ezért lejöttem intézkedni. Merthogy éjszakás volt. Szóval nem sokat aludtam. Ráadásul úgy indítottam, hogy éjjel 1-ig olvastam az ágyban...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Voltatok dokinál? Mi volt?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Mostanáig nem volt internetKép
olyan rossz volt... még azt se tudtam megnézni, hogy felkerült-e a hsz. mert már frissíteni sem tudtam és azon tipródtam, hogy, amennyiben igen, mi a túrónak kellett Titeket ilyen dolgokkal terhelni...

Annyira aranyosak vagytok, hogy reagáltatok és ahogyan reagáltokKép Rátok mindig lehet számítani,köszönömKép

Óvatosan próbáltam én ilyen dolgokat mondani Neki, csak nagyon direktbe nem akartam. Nem akarom belesodornoi egy olyan dologba, amivel azután tényleg nem bír megbírkózni. Nem tudom, jelen esetben mivel teszek jót? Az anyai szeretettel kapcsolatban egyet értek, de ez rá sajnos nem igaz. Nem egy harcos alkatKép Általában nem veszi a kezébe a dolgokat, hanem a dolgok úgy alakulnak. Õ ilyen és én így fogadom el, de ez oltári nagy felelőtlenség volt és most még neheztelek is rá (juk). Iszonyú bonyolult az Õ kapcsolatuk... annyi ellentmondás van benne én sem tudnék soha összebújni Árpival, ha nem érezném a teljes harmóniát közöttünk! De mások vagyunk, talán Õ azt hitte ezzel megoldhatja a gondjaikat ha úgy csinál minthza semmi probléma nem lenne a férje pedig, hát talán az ösztön hajtotta... nem tudom, mert Õ is arra panaszkodik, hogy nem szerelemből, szeretetből vannak együtt ilyenkor és ez milyen rossz így..Kép
Hát az! 13 éve vannak együtt, az nagyon sok idő, és most a férj azt mondja, hogy Õ 5 éve nem boldog mellette, akkor minek vette feleségül 2 éve???? És miért vállaltak közös gyereket???? Szóval sok a kérdőjel... Péntek megy nőgyógyászhoz, mert még csak a teszt mutatta ki.

Mindenképpen belenézek a topikba, kösziKép

Éjjel Dorina is fent voltKép Biztos front van megint jön a hidegKép

Motiot,
álmodozomKép ez a jó szó! Ha nem lennénk most ennyire a béka feneke alatt anyagilag, azonnal indulhatna baby-projektKép Tudom, nem szép dolog
anyagi oldalról közelíteni, de én nagyon félek a jövőtől, az iskolás kortól, különórák stb. a kamaszkoról, az Életbe történő elindítástól, ezek nagy kiadásokKép mert ugye mindegyiknek egyformán kell és most vannak négyen...De, álmodozni szabad és nagyon várom már, hog Ildi megszüljönKép, Szirom terhes legyenKép és év vége felé meg Neked kezdek szorítaniKép

Szirom,
sajnálom, hogy még sz*rul vagyKép
Supradine vitamint ismered? Nagyon jó!!!! Én végig szedtem a terhesség alatt meg most is és elkerült a betegségKép

Mikor lesz már tali?????
Úgy szeretnélek már személyesen is megismerni TiteketKép

Anikó
pupi5

Jó reggelt(másodszor isKép)!!!
Mivel már egyszer felébredtünk 7-korKép, aztán 3/4 9-kor Olivér újból elaludt.
Na, ezt én se hagytam ki.
11-ig aludtunk, úgyhogy már a délutáni alváson is túl vagyunkKép
Voltuk dokinál, kapott antibiotikumot, gondoltam,hogy kell, hétfő óta tök szarul volt, folyamatosan köhögött, meg a folymataos hőemelkedés.(szerencse magas láz nem lett belőle)
Én sem szeretem az antib. adását, nem is tudom Olivér kapott-e már valaha(talán egyszer), de mots sajnos csak ez hat.
Már több, mint egy hete köhögött, semmi nem múlasztotta el, meg hétfő óta még csúnyább lett a torka is.
Rulid-ot kapott, ez egy kis tabletta, vízben kell feloldani, és úgy bevenni kanállal(több-kevesebb sikerrel, de azért bevette)
Éjjel megint tök nyugtalan volt, fél 10-kor elalludt, aztán 11-ig csak vergődött, meg bőgött félálomban.
na, akkor megint lehoztam, és most az egész éjszakát az ülőgarnitúrán töltöttükKép
De legalább aludt(egyszer ébredt fel)
Szerintetek lehet attól izomlázam a combjaimban, hogy kényelmetlenül aludtam???
Besz*rok, úgy fájKép

na, ennyit rólunkKép

Anikó, hát nem semmi a barátnőid esete.
A betegség szörnyű, sajnos csak akkor tudjuk igazán felfogni, ha nagyon közeli ismerőseink, vagy rokonaink esenk áldozatul.Szegény lány.Nagyon sajnálomKép
Egész addig azt gondolja az ember, hogy miért pont ő lenne beteg,, amíg valami nagyon durva nem történik.Mikor az unokahúgom 4 éve(10 évesen)cukorbeteg lett, az is felfoghatatlan volt az egész családnak.Aztán pár hónap múlva kiderült, hogy emellé még lisztérzékeny isKép
Szóval sokk volt a családnak.
Tök mindegy mi lesz, csak betegek ne legyünk!!!

A másik barátnőd esete meg érthetetlen számomra is.
Minek szexelnek, ha válnak???
Hát én se feküdnék össze az urammal ilyen esetbenKépKépKép
Abortusz nálam se jöhet szóba.(azért is várom a 3.gyereket).Meg se fordult egyszer se a fejembe, hogy bármelyiket is elvetetném.
Kis drága mukik, hát kinek vétettek azok??????

Motiot, jó lenne, ha összejönne az otthoni melóKép

Szirom, csak kilábalsz már betgségből te isKépKép

Ma meg várom a babakocsit(végre).
Tegnap felhívtam egy másik céget, van-e nekik.
Volt, egy bemutató darab.
na, megrendeltem onnan is, ma meg is eltt volna.
Aztán felhívtam az eredeti helyet, ahonnan rendeltem, lemondtam.
10 perc múlva visszahívtak, hogy ma lesz , megérkezik az áruKép
Mondtam, kösz már nem kell.
Aztán gondolkodtam, variáltam, felhívtam az új helyet, lemondtam, és ahonnan eredetileg megrendeltem, ott újból megkértem.
Szóval fél óra alatt hülyét csináltam magamból, segget a számból.KépKép
Ennyi pénzért akkor már eredeti dobozosat hozzanak, ne egy kiállítási darabot.
Meg ezek házhoz hozzák, ingyen, a másikért meg érte kellett volna menni a Petőfi-hídhozKép
Szóval kicsit variáltamKép

na, most befejezem, nem tudom, mire küldi ezt el, olyan lassan jött be az oldal is.

ildi
vas

Elég hamar elküldte, Anikó látom, pont akkor írtálKép

Tali???
Ha megygógyul mindenki!!!!!KépKépKépKép
Én is váromKép

Még a reggeli hozzászólásodhoz annyit akarok hozzátenni, hogy mi sem tudjuk pontosan mi volt az, amitől a tavaszi babáknál a lány besértődött.
Annyi, amit te is olvastál, szerinte megváltozott a topik hangulata, kevesebb lett a belső érzés, egyre több lett a küső(babakocsi, szoba, gyerekruhák) mutogatása.
De ez is hozzátartozik egy terhességhez.
Főleg, ha valaki az első gyerekét várja, meg lassan szülni megy.
Szóval ennyi.

Az én barátnőm szeptemberben szakíttatta meg a harmadik terhességét.
Azt mondták, hogy anyagi okai is vannak, meg nem is nagyon akarnak 2 lány után még egy gyereket(hátha az is lány lesz)Kép
Kisbetűvel írom, hogy a férje kb.4 kilót keres.
Na, ez az anyagi ok.
van ahol meg családok élnek 100 ezerbőlKép
Na, azok hogy csinálják?????
No comment.

Mi sem vagyunk totál eleresztve, amióta megvettük a házat(pont egy éve lakunk isttKépKép!!!), de tényleg nem fordult meg a fejembe az abortusz lehetősége.
Majd valami csak leszKép

ildikó
vas

Szirom ,kell akkor a teletubi dvd, amin 3 mese van?
karácsonyos, táncolj velünk, jó kis felfordulás?

Mert akkor meghirdetem itt a babneten eladásra, ha nem kell.

Meg van egy eladó futópadunk is.
Nem érdekel valakit?KépKépKépKépKépKépKép
Hülye uram megvette, aztán kb.3-szor ha futott rajta.
Azóta meg csak kerülgetjük.
Elektromos egyébként.
vas

Ildi! Magyarul van? Mert a karácsonyos meg a táncos az megvan nekünk, de hollandul. És a gyerek már szné-nek mondja a havatKép A miénk harmadikat nem ismerem, nekünk még egy olyan van, hogy csipkedi a porszívó a tabik fenekét. Ez melyik?Kép Szóval ha magyar nyelvű, akkor igen, akkor vevő lennék rájuk.

majd gyövök még.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló Ildi,
nem is olyan régen vettétek, nem? Szóval a férjed sem viszi túlzásba a mozgástKép Mennyiért adod?
a többit most ovasom vissza...

anikó

Anikó
pupi5

Sziastok

Látom itt is jó összeszokott csapat van.

Én egy kétgyerekes anyuka vagyok. Az első terhesség alatt 27 kg híztam, ebből lement 17 kg. Másodszor már vigyáztam "csak" 23 kg plussz lett. 10 ment le. Aztán megállt. 3 hete elkezdtem fogyózni. Tornázni járok. Flexi-bar a neve. www.fexi-bar.com Nagyon tuti. 3 kg fogytam. Diétázni nem tudok és csokifüggő vagyokKép csak este 6 után nem eszek, addig rendesen kajcsizok.
Egyébként nagyobbik fiam, Milám, 2,5 éves, a pici, Olivér, 7 hónapos.
Teszek ide róluk képet
Kép
Õ Milánka, egy igazi vad motoros

Kép
Õ a kicsi Olivér, egy kis örökmozgó

Milcsi 17 hós koráig szopizott, Olika pedig még szopik, kedd óta foga is van már.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Szirom, magyarul vanKép

Anikó, hát az uram se egy megszállott tornász lélekKép
A futópad:2003.októberi, kb.mi egy évesen vettük használtan,asszem 70 körüli pénzt akar érte.
De mondom, ha háromnál többször futott rajt, akkor én hülye vagyokKép
Levente bohóckodott rajta egyik este, meg Olivér ugrándozott a végén, csak őt fogni kellett, nehogy lerepüljön.Kép
így néz ki egyébként:
Kép

Ana, üdv.itt, Kép, én is szeretem a csokitKép
Én az első terhességemmel kb.20kilót híztam, a másodikkal közelebb voltam a 25-höz is(pontosat nem tudok), viszont most én tényleg vigyázok, és a 32. héten 7.5-8 kilónál tartok.
(nem eszek csokitKépKép), vagyis ritkán, és csak délelőtt
Helyesek a kicsik, nekem is Olivérem vanKép

Ildi
vas

Ildi,
először is jobbulást Olivérnek!!!

Barátnőd... elég szomorú... Nálam, azóta, hogy lettek saját gyerekeim szóba se jöhetne az abortusz. Ha az ember nem akar, akkor kövessen el mindent, hogy ne essen teherbe.

Én most úgy vagyok a baba-kérdéssel, ha becsusszanna, maradna, de tudom, hogy igazából nem lenne most ésszerű.. De még mindig nem rakattam fel a spiráltKép Árpi is tudjaKép és nem sürget...

Szia Ana,
üdv közöttünkKép
édesek a picikKép gratulálok!
megnéztem a honlapot, nagyon jópofa, de nekem tuti kiesne a kezembőlKép vagy orrba vágnám magam veleKép
Heti 1 kg. az nagyon jó!! Attól még ugyan úgy van tejed? Én ezért nem merek még nagyon sportolni... félek, hogy kevesebb lesz.

anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
megint egyszerre írtunkKép
futógép: a márkáját add meg légyszi, megnézem, hogy mit tud. Már régóta szeretnék, csak amiket néztem 200.000,-felett voltakKép Hátha most elérhetővé válik a számomraKép

Anikó
pupi5

Na megjöttünk a setablo, aztan most megyünk aludni.

Ana, üdv közöttünk, csak ovatosan a szopi miatt! De a sport szerintem nagyon jo, ha pedig a csokirol legalabb lemondanal, szerintem biztosan mennek le a kilok.

Aniko, ezek szerint ti meg nem fejeztetek be a csaladtervezest?? Hat nem semmi. MOndjuk ha lenne olyan anyagi hatterem tuti en sem allnek meg legalabb öt lurkoig. De hat sajnos nem megy, eleg lesz egyelöre a kettö is. Aztan majd kesöbb meglatjuk meg. Van meg idönk, hiszen meg "csak" 28 eves vagyok.

Ildi, remelem Olika jobban lesz a gyogyitol, vigazz magatokra. A rosszul fekvestöl pedig nem tudom, hogy lehet-e izomlazad. Nem huztad meg veletlenül valahol, csak esetleg nem emlekszel ra? Vagy esetleg ejjel?

Szirom, neked is jobbulast, esetleg probald meg a toxi-loges nevü homeos gyogyszert, nekünk (felnötteknek) mindig ezt ir a dokinönk, ha valami gaz van, eleg jo. Az elsö napon bevehetsz belöle orankent egy szemet, szopogasd el, aztan masnaptol pedig 4-5 öt egy nap. Mar ha van ilyen Mo-n. Nem tudom, de szerintem egy probalkozast meger. Es ezt barmikor szedheted, mert homeos, tehat nem zavar be semmifele "projektbe"

Na mennem kell, mert odaraktam a romai talban egy jo kis zöldsegtalat, cukkini, padlizsan, paprika, paradicsom es egy kis repa, görögösen megfüszerezve, tetejen mozzarellaval. Remelem mar kesz.
Aztan ha Abel elaludt, akkor falatozhatok...

Na majd jövök alvas utan

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Anikó!

Jaj Istenem! A többiekhez hasonló a véleményem az abortuszról. Meg lehet, hogy hülye vagyok, de tök stabil házasságban is tablettázok, azt szeretném, ha akkor jönnének a gyerekek ha készen állunk rá. De hogy ágy igen, asztal nem, ráadásul így "védekezni", jaj. Persze olyan könnyű békében okosnak lenni, csak esne meg velem a fele ennek, már dugámba dőlnék, az biztos. Biztasd szerintem is, két gyerekkel könnyebb az élet szerintem, persze nem egyedül, meg párt találni, csak valahogy egyszerűbbek lettek a dolgok, legalábbis nekem. De mondom, könnyű így..
A beteg lány meg iszonyú. Mostanában eszembe jutott néha, hogy mi lenne, ha valamelyikünk meghalna, vagy beteg lenne de nem is lehet ezt elképzelni. Szegény férj, szegény kislányok, Istenem! Egx ismerősömnek ősszel halt meg a férje, balesetben, ő egy gyerekkel maradt egyedül. Iszonyú! De az ember ilyenkor magához tér egy kicsit. Tegnap még azon paráztam, hogy lassan haladok, meg a Tücsökzenén én vagyok a legdagibb anyuka, HÁT LEGYEK. Csak még jó sokáig a szeretteimmel. Ne haragudjatok, ha túl érzelmes voltam, csak ez nagyon megrázott.

MÁS

Motiot, kicsit irígy vagyok az otthoni munkád miatt. Szeretnék én is találni valamit, bár ha reálisan nézem a dolgokat, még így is kipurcanok estére Kép, mégis jó lenne. Na talán majd sikerül.

Ildi, a combfájás ismerős, én ilyen idős koromban már szenvedtem nagyon sehogy se volt jó aludni. Azon azért jót nevettem magamban, amikor Adéllal a hasamban elmentem szülőszobát nézni, és egy első gyerekét váró nő azt mondta, várja már, hogy megszülessen a gyereke, mert most nem tud jól aludni. Kép. Na mert egy újszülött mellett azt lehet csak igazán Kép.

Anikó, négy gyerek?? És még jöhetne az ötödik is? EZ IGEN!!!

Anyagiak: Igen, Ildi, igazad van. Én is szégyenkezem, amikor siránkozom emiatt, valójában itthon vagyok, nem kényszerülők rá, hogy dolgozzak, jó kis (KIS) lakásunk van, másoknak meg kenyérgondjaik vannak. Szóval ez az anyagi kérdés erősen szemlélet kérdése...

Na milyen nagy moralista lettem ma. Kép

Puszi nektek
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Anikó, hogy őszinte legyek, fi*gom nincs a márkájárólKép
A corában vették, azt tudom.
És a Szint Export-Import kft. forgalmazza.
Ennyit találtam a jótállásán.

Motiot,hú, de finom kajátok lesz!!!
nekünk ma kifejezetten diétás volt:rántott krumpliKépKép
Ráadásul Olivér egy falatot nem volt hajlandó enni belőle, így az összes az én gyomromban landoltKépKép

Ildi
vas

Rita,
mielőtt még én lennék a nagy magyar anyaKép hozzáteszem csak hármat szültem én, a negyedik, Árpi előző kapcsolatából születettKép
Az anyagiak tényleg szemlélet kérdése, egyetértek.
Mi, felnőttek, rendelkezünk már annyi tapasztalattal, hogy az értékrendünk a helyén van, és ezért tudunk örülni ha nagy küzdelmek árán elérünk valamit (v. megveszünk, összespórolunk valamit) de a gyereknek milyen nehéz ezt tovább adni... Mert ők csak azt látják, hogy szeretnének valamit (pl.új ruha, különóra, utazás stb.) és nem lehet...Azt, hogy miért és, hogy mások bezzeg... őket még nem érdekli, illetve nem fogják fel. Mi meg, ugye, úgy szeretnénk a lehető legtöbbet megadni nekikKép Szóval, a leges leg nehezebb feladat számomra a gyerek nevelésben, hogy meg tudjam tanítani a gyrekemnek, hogy becsülje meg azt ami van. érezze, hogy mi munka van mögötte, hogy nézzen körül a világban, hogy legyen érzékeny a körülötte lévő sorsokra, dolgokra... mert sajnos én ezt a világot most nem ilyennek látomKép Na, én is moralizálok itt össze-vissza.

Már akartam többször írni, hogy bocsánat a helyesírási hibákért, meg a stilisztikai hibákért, meg a vesszőkért...fogalmam nincs, hogy mikor kell, mikor nemKép én 13 éves koromban kerültem magyar iskolába (orosz suliba jártam, előtte egy mukkot nem tanultam magyarul)és addigra már az alap nyelvtani dolgokon túl voltakKép
Szirom, főleg Neked még a munkád is ezKép gondolom lenne mit korrektúrázniKép
Sorry, javítsatok nyugodtanKép
puszi,
Anikó

Anikó
pupi5

Ildi,
köszi az infót, holnap reggelig várhat a dolog?
Mi az a rántott krumpli?? (krumpli panírban? az tényleg nem diétásKép)
EgészségedreKép Natasának is.

anikó

Anikó
pupi5

Na felkeltünk,
en közben megettem a sült zöldseg felet es csinaltam desszertnek egy kis gyümölcssalit, abbol is ettem, de maradt is. MOst jollaktam es nincs lelkifurdim sem. Igaz, ma nem tornazok, kell egy kis pihi is neha. Majd holnap.
Hat igen, ezek a nagy gondok, a penz, a rohanas, az emberek erdektelensege. En is mindig azon gondolkodom, hogy milyen jo lenne egy kicsit "korabban" elni, amikor az embereknek nem a napi hajtas meg a penz volt a legfontosabb, meg a tv meg ilyenek, hanem az emberi kapcsolatok. Mennyivel boldogabbak lehhettek regen az emberek, nem igaz?
Na de mindegy, igyekezzünk legalabb a mi kis csaladunkat minel boldogabba tenni, ha mar itt vagyunk.

Ildi, remelem jolesett a rantott krumpli, egeszsegedre!

Elkezdtem olvasgatni en is az archivumot, de csak nehany oldalt tudtam eddig, tenyleg motivalja az embert a dolog! Meg a vegen en is komolyan belekezdek valami fogyiba, nem ugy, mint most! ( ez vicc volt )
Na viccet felreteve, hat nekem meg mindig nem indult meg semmi, pedig Isten lassa lelkem, apait-anyait beleadok, tornazok, figyelek a kajara, eddig Norbi szerint es tenyleg lelkiismeretesen betartva es SEMMI!!!
Most mar kezd elegem lenni, igen hajlok egy drasztikus kurara es akkor tenyleg nem fogok enni semmit, akkor majd meglatja az en hülye anyagcserem, hogy mi a palya! Aztan majd alldogallhat a mostani sulyomon, ha birja! Csak az a baj, hogy Abel mellett ez szinte kivitelezhetetlen, mert kell hozza az erö, hogy egesz nap tudjak vele foglalkozni.

A melo meg remelem tenyleg összejön, de mint mondtam, ezt csak a könyvelövel beszeltük meg eddig, remelem befüzi a fönököt, mert tenyleg jol jönne a love.

Na megyek egy kicsit olvasom az archivumot, majd jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!

csak gyorsan, Ildinek, nehogy miattam álljon az értékesítésKép

Ildi,
köszönöm szépen a lehetőséget, de Árpival megbeszéltük és nagyon leszavazottKép
most nem lesz futógépem egy darabigKép

Délelőtt megyünk zenebölcsibeKépKépKép

du. jövök
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Most csak egy percre jöttem, a mai nap a takarításé. Kép

De nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek: Vasárnap óta figyelek nagyon a norbi kódokra, és ma reggel -2 kg-ot mázsáltam! Úgy örülök!
Meg tegnap beszéltem torna után az edző lánnyal (aki egyébként egy gyilkos Kép azt hittem utolsó órámat élem ott a step-padon...) és adott jó tanácsokat, többek közt (nem is tudom már ki írta és mikor, de) az elliptikus tréner (ha jól írom) nagyon jó zsírégetésre meg az elefántcombjaim csökkentésére (az elefántot nem ő mondta Kép).

Szóval most fel vagyok dobva egy kicsit.

Remélem még tudok jönni, de ma húzós nap van, délután balett (Majának, nem nekem Kép)

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Én is csak beugrok, mert beindult a lapzárta. Az ember elvitte magával Miksát ügyintézni, hogy tudjak dolgozni. Ilyenkor mindig izgulok egy kicsit, hogy minden rendben menjen, pedig bizisten megbízom benne, aztán valahogy mégis. Ti hogy vagytok ezzel?

Rita! Gratula a -2 kg-hoz! Én nem is merek mérlegre állni. Eszem is, meg nem is tornázom, de hát még mindig nem kapok levegőt, így nagyon rosszul esne. Meg most időm sincs rá, talán majd holnaptól megpróbálom.

Anikó! neked még mindig adós vagyok fotókkal, nincs elfelejtve! Majd írd meg, milyen volt a zenebölcsi!
Ne marháskodj a hibákkal, én észre se vettem, hogy későn kezdted a magyart. Stilisztikai szempontból egyáltalán nem figyelem a hsz-okat, de ténylegKép Én én is elég pongyolán fogalmazok sokszor.

Motiot! Jól hangzik ez a sült zöldség! Én ehhez képest tegnap pörköltet ebédeltem, ez így ebben a topikban nem hagzik olyan jól. Birkapörköltet, hogy egészen pontos legyekKép Anyukám küldte, amikor a tesómék elhozták a bambuszrudakat, amiből a lépcsőkorlát lesz. Úgyhogy lassan meglesz a korlátunkKép

Ildi! Hogy vagytok? Olivér? Rántott krumplit én sem ismerem. De azt tudom, hogy fájós torokkal nagyon szar tud lenni enni, lehet, hogy ezért nem evett. Mondjuk én tudtam enni, mert nekem meg az esett jól, hogy vakargatta a fájós torkomat a kajaKép

Babakocsival jó kis kört futottálKép Az a lényeg, hogy ott legyen mielőbb. Mikor is?

Még akartam írni, hogy én a tavaszi babáknál szerintem sejtem, hogy mi volt a gáz, nem ez a babaruhás téma. Hanem volt egy kis finom cigányozás, meg sokgyerekezés, meg el kéne köttetni, meg ilyen hsaonló hangú megszólalások, és hát ő a 6.-at szüli. Aztán elég általánosítós volt a megfogalmazás, és amikor ez kiderült, akkor mondták, hogy jaa, hát őrá nem vonatkozik. Valami ilyemit olvastam én. Akkor néztem be, amikor láttam egy esküvős fórumról ismert nicket, és bár ne tettem volna, mert épp azt írta a csaj, hogy ő bizony nem adott volna két lehetőséget a májátültetéses kislánynak. Pedig az ember MINDENT megtesz a gyerekéért, kíváncsi lennék, ha a sajátjáról lenne szó, mit csinálna. Sose kerüljön rá sor.

Ana! Üdv itt! Kapcsolódj be, jó fejek a csajok, de ténylegKép

Na, majd még néha benézek.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, rossz helyen olvastál!!!!Én is most gyorsan beleolvastam, nem értettem hirtelen miről írsz, de aztán rájöttem, hogy te a 2005-ös tavaszi babás topik veszekedéseit olvashattad.
Én a 2006-os tavaszi-ba vagyokKépKépKép

babkocsi megjött,este 7-kor.
Már lemondtam róla, mert a másik pasi, akinél megrendeltem, hívott, hogy mi újság, megjött-e a kocsi?
Mert ő úgy tudja, hogy nem jött be a szállítmány, de még megvan a bemutató darab, ha akarom megvehetemKép
Naggggyon elakarta adni nekem azt a kocsitKép
Erre felhívtam az előző céget, már nem voltak benn, na mondom majd ma balhézok, erre este 7 körül meg kihoztákKép
(még mindig jobb, mint az uram tv-jét éjfélkorKépKép)
Állítólag 4-kor jött be az áru.
De nagyon szupi, csilli-villi.
Mennék is vele egy kört, de nem nagyon szívesen viszem ki Olivért , olyan hideg van megint.
A mózeskosarat meg majd megveszük márciusban hozzáKép

Egy fokkla jobb volt az éjszakánk, mint tegnap.
most a saját ágyamban aludtam, de Olivér leesett a sajátjáról a kis lyukonKép
Olyat röhögtem rajta,(jó szülő, mi????KépKépKép)
De ahogy leesett, nekiállt jajagatni "jaj, jaj,jaj.....", és csak a lábait láttam égnek állvaKép
Olyan kis vicces volt.
Na, viccet tényleg félretéve, sajnáltam szegénykét,annyira kis ari volt, ahogy jajgatott.

Anikó, kösz a választ, majd akkor valahova felrakom a hirdetéstKép

Rita, -2 kiló tök jó!!!!!Kép

Én meg fogytam múlt hét óta 1 kilót.
Nem tudom, hogy miért.67.8 voltam ma reggel, múlt pénteken meg már 68,7.
Érdekes.
Pedig eszek.(na, jó ésszel)
Rántott krumpli meg szeletekre vágott krumpli panírban.ImádomKépKépKépKép
Csak nagyon hízlalóKép
Krumpli is, panír is, olaj is.
Nem egy 1-es kódKépKép
És ehhez a kedvencem a tojássaláta.
Bár az most nem volt hozzá.

Szirom, akkor jó munkát!!

Anikó, engem se izgatnak a hibák a hsz.-okbanKép

Motiot, szerintem ne kezdj semmiféle drasztikus kúrába, hiszen a centiid meg mennek lefele , nem?
Nincs valami új kép rólad?
Akár privibe is, ha nem akarod felrakni.

Most megyek, pá

Ildikó(ma vagyok 32+0 , már csak 8 hét!!!!!!)
vas

Na, ha ma senki sincs, akkor en is csak benezek.
Eldöntöttem, hogy nem allok merlegre, majd csak jövö szombaton legközelebb, mert igy semmit sem er a dolog, ha minden reggel mazsalom magam, csal elszomorit a dolog. Hatha ugy nagyobb sikerelmenyem lesz. Szoval majd jövö szombaton, mielött hazarepülünk.

Szirom, en is igy vagyok mindig, hogy megbizom apaban, mert tudom, hogy ö ugyanugy figyel a gyerekre, mint en, de akkor is mindig bennem van, hogy biztosan minden rendben van-e, ura e a helyzetnek apa. De szerintem ez normalis.

Csajok, mindeki gyogyulgat? Oliver hogy van, Ildi? Remelem jobban.

Gabi, te merre koszalsz? Miert nem jössz mostanaban?

Delutan nekem is egy kis melo van, be kell mennem a ceghez, de szerintem nem maradok sokaig, semmi kedvem nincs hozza. Mert itthon, az mas, de bemenni nem nagyon akarok, nehogy mar raszokjanak. Meg ma nagybevasarlas is lesz, mert holnap el akarunk menni itt a közelben egy ilyen a parndorfihoz hasonlo outletbe, apanak kene farmer, meg lehet, hogy Abelnek is talalunk egy-ket jo dolgot, meg ott van jatek es barkacs outlet is, oda is benezünk. Hatha talalunk valamit mar az uj lakashoz.

Na megyek is, mert Abel nem nagyon hagy irni.
Kimenni mondjuk nem nagyon tudunk, mert iszonyu nagy köd van, tiszta zuzmara volt reggelre minden, megint tiszta feher az egesz taj, ami nagyon szep, csak nekem mar nem hianyzik. Remelem februarral elhuz a tel is vegre. Utalom a hideget!

Olvasgattam az archivot es tök felbuzdultam en is!

Na mentem

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ne izélj, Ildi, a 2005-ös tavaszi babások nem terhesekKép

Nyáriak viszont lehettek esetleg. Majd ha lesz időm, megnézem, de egész borzasztó volt. Még egy hasonlóan hajmeresztő topikot olvastam a múltkor, bár az talán még rosszabb volt, asszem az a 2005 ősz. Olyan stílusban beszéltek azokról az anyákról, akik még éjszaka szoptatnak, hogy elborzadtam. Medöbbentő volt, komolyan. És ha még meg merték említeni, hogy emiatt fáradtak, akkor jött, hogy minek csinálja, ha csinálja, akkor meg ne panaszkodjon, és ennél sokkal durvábbak, de fejből nem tudom idézni, visszakeresni meg nincs időm.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, közben irtal te is.
A drasztikus kurat csak ugy felvetettem mergemben, mert amerleg nem mozdul.
Egyebkent a centik sem olyan latvanyosak, legalabbis apa meg nem vette eszre semmit, meg akkor sem, mikor mondtram neki, hogy a centik kicsit beindultak. Szoval hiaba is tennek fel kepet, ugyanugy neznek ki rajta, mint eddig. Sajnos.
Na de majd most. Peldaula a te regi soraidat olvasva az archivban, na meg Gabi, Szirom peldajan is felbuzdulva nekivagok es nem adom fel! Majd remelem egy par het mulva tehetek fel dicsekvös kepet.
Bar eleg necces lesz az otthoni ket het, mert lesz benne disznovagas, meg rokonlatogatas, baratod stb, es mint tudjuk, mindenhol megkinalnak es irto mergesek, ha nem fogadsz el semmit. A svan´bok legalabb ebben masok, egyszer kerdeznek, hogy kersz-e valamit, ha nemet mondasz, a te bajod, többször nem teszik eled. Otthon meg... Na de ezt ti is tudjatok. Remelem otthon is meg tudom majd allni, hogy ne zabaljak ket hetik reggeltöl estig, mert akkor aztan megnezhetem magam.
Szoval summa summarum , kilokban 58 vagyok meg mindig, centik egy kicsit mentek, de ennyi, semmi latvanyos dolog.

Na most mar tenyleg mentem.

Ja, amit meg kerdezni akartam. A rantott krumplihgoz elöre megfözöd a krumplit, vagy csak nyersen panirozod be?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szirom ,akkor nem tudom mit olvastálKép

Motiot, nem főzöm meg a krumplit, nyersen panírozomKép
Kb.fél centisre vágom, hogy át is süljönKép
Tényleg, mikor is jöttök haza?
Akkora kéne valami nagy talit összehozni!!!KépKépKép

Hát, nem tudom,én mindent magadnék, ha végre normálisan tudnék szoptatni, kit érdekel az a pár órácska éjjel,nem?
Olivérrel abból a szempontból szerencsém volt, amíg ő éjjel szopott, csak arra az időre kelt fel, és már aludt is továbbKép

Motiot, mennyire érted "drasztikusnak"?
Nehogy ám ne egyél!!!!
Enni kell!!!
Én mindig ettem rendesen, mégis fogytam.
Meg nehogy visszaüssön a jo-jo effektusKép

Valami fogyasztószalonos, infraszaunás elképzelésed nincs? Vagy az akkupunktúra , mint Sziromnak?

ildi
vas

Ildi! A 2006 nyáriak voltak, most belekukkantottam. De melóznom kell, pedig most milyen nyugodtan tudnék netezniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szuper volt a zenebölcsiKép Nagyon örültem, mert Dorina nem volt annyira megilletődve mint vártamKép
Mi még egyáltalán nem voltunk ilyen nagyobb gyerek közösségben. A csörgőért stb. nagyon ügyesen kiment, vissza is vitte de csak nekem adta oda, Õ nem volt hajlandó megcsörgetni vagy tapsolni , vagy az ölembe ülni, szóval semmi "kötelező" elemKép csak sétálgatott körbe-körbe, mint aki teljesen mással van elfoglalva de közben láttam, hogy a szeme sarkából figyel. Azt hittem megzabálomKép Szerintem bejött nekiKép, biztos lassan majd együtt is fog működni. Barnabás meg véggi vigyorogta az egészet, őt szemmel láthatóan nagyon lenyűgözte a sok dalocskaKépKép és amikor a furulya szólt, még a legfincákolóbb kisfiú is tátott szájjal figyeltKép
Azt nem tudom, mennyi idő alatt fogok ennyi dalocskát memorizálni, összesen hatot ha ismertem abból a rengetegből... és hát a hangom az katasztrófa, nem kéne nekem ezt az éneklést erőltetni, nincs hallásom és kész. Itt meg ez a fő, hogy az anyuka dalolászik a gyermekévelKép Még szerencse, hogy elég erőteljes hangja van a foglalkozást tartó hölgynek, legközelebb majd halkan eldünnyögök valahogyKép Most esik le, lehet hogy ezért nem akart a Dorina az ölembe ülni, nem kiváncsi a kornyikálásomraKép
Összefoglalva: járni fogunkKép!
Ja, és ami még nagyon klassz volt, hogy van egy kis játszóháza. Nagyon felszerelt és tényleg nagyon jó minőségű játékok vannak (komplett közért, zöldséges pulttal, a zöldségek fából vannak és a megtévesztésig hasonlítanak az eredetire,nem is láttam még ilyetKép, komplett babaszoba, konyha, orvosi szoba, orvosi táskák,vasút, roller, építők minden mennyiségben, mászók stb., kifejezetten ilyen pici gyerekeknek de én is úgy elvoltamKép) persze extra, nincs benne a zenebölcsi árában, de nagyon klassz.
Mondanom se kell, volt egy kisfiú, mindkét orrából jött a taknyi, szinte mindegyik nagyobb lélegzetnél iszonyú hurutosan köhögött Kép Nem akartam rögtön az első alkalommal "bemutatkozni"Kép de legközelebb, ha lesz ilyen szülő biz'isten szóvá teszem! Ezen úgy ki tudok akadni.

Motiot,
a Lányok biztos észre fogják venni a talin változástKép a férfiaknak nincs ehhez szemükKép nehogy lelombozzon, hogy apa nem látja! Annyira belelendültél most ebbe a fitt-életbe, hogy csak na!! Nagyon ügyes vagy!

Rita,
-2 kg. IRÍÍÍÍÍÍÍGYKép nagyon ügyes vagy!

Szirom,
mostanában eléggé le vagy terhelve, a minap is éjjel dolgoztál... most meg még betegen isKép,
a pöri rendbe fog hozniKép!
A képeket váromKép
Beleolvastam a topikba, köszi, nagyon jókat ír a 2_gyerekKép és az különösen jó, hogy az a lány nyitott a tanácsokra... úgy néz ki jó irányba haladnak a dolgokKép

A barátnőmnél most egyelőre nincs mit rendbe hozni sajnos, mert éppen ma költözik haza a szüleihezKép A férjének, tuti elgurult a gyógyszere...... olyanokat vágott a fejéhez ma reggel, hogy épeszű ember csomagol és megy... Ott kezdődött, hogy ma volt dokinál
(4 hetes terhes) és a férje egy hangot nem kérdezett Tőle, hogy mi volt, sőt,amikor kérdezte, hogy nem érdekli-e, hogy mi volt azt felelte: Nagyon remélem anyádéknak ma megmondod, hogy válunk és nem nekem kell?! és ezt követte az elmúlt évek összes sérelme.....Kép És sértegetés hegyek...
Holnap nálam lesz egész nap, majd megpróbálok belé lelket önteni... De, eldöntötte, elvetetiKép

Ildi,
muti képet a kocsiról, Olival benneKép LÉGYSZIKép

Topikok: Én, amit olvastam,2006 tavaszi babák... Örömmel láttam, hogy Indianyó visszatértKép ezek szerint a vihar elültKép
Óvatosan olvasgatok, félek ha belefutnék ilyen mondatokba (Szirom, amit említettél) nem biztos, hogy meg bírnám állni, hogy ne szóljak be, pedig nem lenne okos dolog! DE, Útálom ha ítélkeznek valaki felettKép Legfőképpen azt utálom, hogy ezek az emberek esetleg rossz irányba befolyásolják, az információra éhes esetleg kicsit naívabb (ami alatt nem butát értek) fiatal lányokat!!!
De úgysem bírom megállni, este elolvasomKép

(én örülök, hogy ebben a topikban lehetekKép)
anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Dobtam mélt egy halom mondókával. Tűnök vissza melózniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Remélem, el tudom majd küldeni a hsz-t, mert az előbb még nem működött a tásalgó...

Lányok, rengeteget írtatok! Nem is tudom, hol kezdjem és mit írjak Kép

Köszi a hiányolást, megvagyunk Kép. Az van, hogy ugye én másik topicba is írogatok, és ott most nagyon érdekes kis témák kerültek elő. És hát az igazat megvallva oda írtam tegnap is egy jó hosszút, és ide már nem tudtam jönni Kép Ide most még egy pirulós fejet is betennék, ha tudnék Kép Látom, itt is mennek a másik topic-olvasgatások, ajánlom a miénket, mert tényleg érdemes beleolvasni: 2003. nyár végi babák az izgin.

Egyébként Szirom biztosan tanúsít, mert ő szokott minket olvasgatni az izgin. Ugye, Szirom? Kép

Motiot,
szerintem nagyon jó ötlet, hogy ritkábban méredzkedsz. Norbi is a havi mérlegelést javasolja Kép Más kérdés, hogy én sosem tudtam kivárni 1 hónapot... Meg tudod, nem is igazán a súly számít, vagyis nem csak az. Szerintem ha folytatod a tornát, menni fog a fogyás, centikben tuti!!! A drasztikus fogyit én sem javallom, főleg hogy gyerkőcre készültök Kép Nem szabad kimeríteni a szervezeted, ellenkezőleg, sportolj hogy legyen jó erőnléted Kép ahhoz meg enni is kell Kép

Ildikó,
jobbulást Olivérnek! Hát, én is nevettem, ahogy leírtad, hogy szegényke kipottyant a lyukon Kép Még hogy jajgatott, aranyos lehetett Kép De ugye nem ütötte meg magát nagyon?

Szirom,
munka Kép Ugye olvasgatsz minket az izgin? A 2006. nyári babákat én is olvasgattam, az egyik csajszi terhes a másik topicban (Ann), ő írogat oda. Hát, az a topic szét is esett, egy része átvándorolt az izgire Kép Különben tényleg elég furán nézik a dolgokat egyesek. Én még régebben olvasgattam bele, kicsit politikai különbözőségeket vettem észre (családi pótlékról is volt szó).

Anikó,
szegény barátnőd Kép Hát, én sosem tudnám elvetetni a kisbabámat Kép De nem vagyok az ő helyében, csak nagyon-nagyon sajnálom. Szerinted nincs olyan lehetőség, hogy megszüli és örökbe adja? OLyan sokan szeretnének pici babát, akiknek nem lehet... És csecsemőre vágynának ugye a legtöbben Kép Hát nem tudom.

Rita,
gratu a -2 kilóhoz, ez nagyon szép! Az ellipszistréner pedig tényleg jó, én is sok jót hallottam róla Kép

Lányok, képzeljétek, Zsoltika megint köhög Kép Már vettem is neki Rhinatiolt, remélem hamar elmúlik neki Kép Épp ma akartam egészséges rendelésre vinni, mert jó régen nem voltunk már, de így nem indultunk el. Végülis más baja nincs, nem lázas, csak köhög. Emiatt már éjjel rosszul aludt Kép

A másik, hogy még mindig fáj neki a kaki Kép Szegénykém, ma is sírt, hogy "Anya segíts segíts segíts!" Masszírozni kell a hátát, popóját, rámfekszik, nyögdécsel, aztán nagy nehezen kitolja azt a kakit Kép De ma sem volt neki kemény. Hú de jó lenne, ha ez elmúlna!

Kaják: mi majd' minden nap sült krumplit eszünk idehaza... Kép Meg krokettet, valahogy ez csúszik most nagyon jól Kép

No megyek, még van pár percem egy kicsit a konyhában dolgozni, aztán ébresztem Zsoltikát.

Puszi,
Gabi

pgaboka

Szirom,
én-is-én-is kérném szépen a mondókás mélt!!!! Most mi is mondókázunk ezerrel, az ének annyira nem megy, és kéne egy kis frissítés Kép

Előre is köszi!!!

pgaboka

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?