Sziasztok!
Szuper volt a zenebölcsi
Nagyon örültem, mert Dorina nem volt annyira megilletődve mint vártam
Mi még egyáltalán nem voltunk ilyen nagyobb gyerek közösségben. A csörgőért stb. nagyon ügyesen kiment, vissza is vitte de csak nekem adta oda, Õ nem volt hajlandó megcsörgetni vagy tapsolni , vagy az ölembe ülni, szóval semmi "kötelező" elem
csak sétálgatott körbe-körbe, mint aki teljesen mással van elfoglalva de közben láttam, hogy a szeme sarkából figyel. Azt hittem megzabálom
Szerintem bejött neki
, biztos lassan majd együtt is fog működni. Barnabás meg véggi vigyorogta az egészet, őt szemmel láthatóan nagyon lenyűgözte a sok dalocska
és amikor a furulya szólt, még a legfincákolóbb kisfiú is tátott szájjal figyelt
Azt nem tudom, mennyi idő alatt fogok ennyi dalocskát memorizálni, összesen hatot ha ismertem abból a rengetegből... és hát a hangom az katasztrófa, nem kéne nekem ezt az éneklést erőltetni, nincs hallásom és kész. Itt meg ez a fő, hogy az anyuka dalolászik a gyermekével
Még szerencse, hogy elég erőteljes hangja van a foglalkozást tartó hölgynek, legközelebb majd halkan eldünnyögök valahogy
Most esik le, lehet hogy ezért nem akart a Dorina az ölembe ülni, nem kiváncsi a kornyikálásomra
Összefoglalva: járni fogunk
!
Ja, és ami még nagyon klassz volt, hogy van egy kis játszóháza. Nagyon felszerelt és tényleg nagyon jó minőségű játékok vannak (komplett közért, zöldséges pulttal, a zöldségek fából vannak és a megtévesztésig hasonlítanak az eredetire,nem is láttam még ilyet
, komplett babaszoba, konyha, orvosi szoba, orvosi táskák,vasút, roller, építők minden mennyiségben, mászók stb., kifejezetten ilyen pici gyerekeknek de én is úgy elvoltam
) persze extra, nincs benne a zenebölcsi árában, de nagyon klassz.
Mondanom se kell, volt egy kisfiú, mindkét orrából jött a taknyi, szinte mindegyik nagyobb lélegzetnél iszonyú hurutosan köhögött
Nem akartam rögtön az első alkalommal "bemutatkozni"
de legközelebb, ha lesz ilyen szülő biz'isten szóvá teszem! Ezen úgy ki tudok akadni.
Motiot,
a Lányok biztos észre fogják venni a talin változást
a férfiaknak nincs ehhez szemük
nehogy lelombozzon, hogy apa nem látja! Annyira belelendültél most ebbe a fitt-életbe, hogy csak na!! Nagyon ügyes vagy!
Rita,
-2 kg. IRÍÍÍÍÍÍÍGY
nagyon ügyes vagy!
Szirom,
mostanában eléggé le vagy terhelve, a minap is éjjel dolgoztál... most meg még betegen is
,
a pöri rendbe fog hozni
!
A képeket várom
Beleolvastam a topikba, köszi, nagyon jókat ír a 2_gyerek
és az különösen jó, hogy az a lány nyitott a tanácsokra... úgy néz ki jó irányba haladnak a dolgok
A barátnőmnél most egyelőre nincs mit rendbe hozni sajnos, mert éppen ma költözik haza a szüleihez
A férjének, tuti elgurult a gyógyszere...... olyanokat vágott a fejéhez ma reggel, hogy épeszű ember csomagol és megy... Ott kezdődött, hogy ma volt dokinál
(4 hetes terhes) és a férje egy hangot nem kérdezett Tőle, hogy mi volt, sőt,amikor kérdezte, hogy nem érdekli-e, hogy mi volt azt felelte: Nagyon remélem anyádéknak ma megmondod, hogy válunk és nem nekem kell?! és ezt követte az elmúlt évek összes sérelme.....
És sértegetés hegyek...
Holnap nálam lesz egész nap, majd megpróbálok belé lelket önteni... De, eldöntötte, elveteti
Ildi,
muti képet a kocsiról, Olival benne
LÉGYSZI
Topikok: Én, amit olvastam,2006 tavaszi babák... Örömmel láttam, hogy Indianyó visszatért
ezek szerint a vihar elült
Óvatosan olvasgatok, félek ha belefutnék ilyen mondatokba (Szirom, amit említettél) nem biztos, hogy meg bírnám állni, hogy ne szóljak be, pedig nem lenne okos dolog! DE, Útálom ha ítélkeznek valaki felett
Legfőképpen azt utálom, hogy ezek az emberek esetleg rossz irányba befolyásolják, az információra éhes esetleg kicsit naívabb (ami alatt nem butát értek) fiatal lányokat!!!
De úgysem bírom megállni, este elolvasom
(én örülök, hogy ebben a topikban lehetek
)
anikó