Új privát üzeneted érkezett!

Kagyló!
Igen szabin vagyok, nagyon vártam azt hittem majd alszok délig. De nem bírtam, de nem is bánom. Kép Ki kell kapcsolodnom sok volt a meló mostanában. Kép
Egy kémcsővel vetettük le, de mi a Szabolcsba csináltattuk meg mindkettőnknek megvan ez a papír, és természetesen itt is minden rendben. Kép(
Most egyáltalán nem várom az új stimut. Igazából már kezd alakulni azt már el tudom képzelni hogy sikerül (ebbe Zsutól csak megerősítést kaptam), de valahogy még nagyobb a múltkori kudarc élménye és még félek. De el fog jönni az idő amikor menni fogok.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Akkor ma pihenhetsz egész nap. Majd eljön az idelye annak is, hogy menni fogsz. Tudod a Kaáliba a papíron szerepel amit alá kell írnod a kromoszóma vizsgálat. Csak nem tudtam, hogy mi az. Mostmár köszönöm, tudni fogom miről van szó. Valahogy nem vagyok álmos, pedig este elég sokáig tévéztem. Én is félek, minden alkalommal amikor megyek... Ma is parázók.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Köszönöm szépen nektek lányok!
Ha ti nem letettek volna nekem anno, lehet hogy már rég feladtam volna! Becsüljétek meg egymást és ne hagyjátok hogy némi betolakodók szítsák itt a hangulatot! Nem éri meg!
Örülök hogy reményt tudtam adni nektek! Bár én még mindig nem hiszem el!Kép Azért nem írogattam, mert iszonyatosan sok munkám volt és én sem voltam igazán toppon. Igazából a "bizonyos" két hét alatt sem voltma lelkileg kiegyensúlyozott, sőőőt! Ezért ittam a pálinkát! Kép Krizsa doki rámparancsolt! "Mi az hogy Kecskeméten lakunk és nem iszunk pálinkáááát?" Kép De éreztem a jótékony hatását Kép. Itthon voltam de nem feküdtem, fehérjét nem túl sokat ettem, vizet sem annyit mint amennyit az előző 4 ben. Szóval láthatjátok hogy nem ezeken múlik! Mindenkinek, annyira, de annyira szurkolok!!!!!!!!!!!!!
Ügyesek legyetek!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

jaaaaaaaa! Köszönöm a zebrát! FuriKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Bzsuska
Milyen jó hatással van a pálinka a babára...Kép Már én sem iszom annyi ásványvízet. Viszont egy kis bor jót tesz. De azt tudom, hogy nyuogodtnak kell lenni, ha szeretnéd, hogy megtapadjon. Én mindig görcsölök. Velem talán ez a baj. Kicsit meglepödtem amikor írtál. Elég sokan elmentek már a forumról, azt hittem te is rég babás vagy. Hála Istennek azért sikerült neked is, igaz megszenvedtél te is érte.

kagyló

Bzsuska
Most remélem velünk maradsz. És hallunk rólad. Kép

kagyló

Sziasztok!
Bzsuzska GRATULÁLOK!!!!!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek!

Zsebi, kijavítanál a táblában: 02.07.-én kedden kell mennem vérvételre.

Amúgy jól vagyok, néha szúr itt-ott a hasam, nemtom miért. Ezen kívül nem érzek semmit.
Sok-sok-sok vizet iszom, olyan vagyok mint egy törpe vízmű, ja, meg túrórudit és krémtúrót zabálok.
Mit kéne éreznem? Ezt még nem mondta ám senki!

Köszke
Puszi

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Borsókás Kép
A jó kis bika gyógyszereimre nekem sem szabadna innom... de tegnap én is megittam egy pohár vörösborocskát. Aztán ma meg két nagy táska van a szemem alatt... de mindegy. Úgysem lát senki Kép Kép

Zsebi Kép
Köszönöm szépen, kell is, mert még sajnos csak nagyon kevéske javulásról tudok beszámolni.

Kriszta Kép
Átkukkantottam. Borzasztóan vágyom már abba a topikba... de sajnos még nem tartozom oda. Édes cuccokat vettetek. Máté biztosan nagyon kiegyensúlyozott, jó baba lesz ilyen jó szülőkkel!
Igen, sajnos megint baj van a derekammal. Nem klasszikus síbaleset, hanem inkább a síléc cipeléstől történhetett valahogy, de nagyon szenvedek vele. Főként aludni nem tudok, a nap csak eltelik valahogy. Férjecském szerint türelmetlen vagyok, ami igaz is, szeretnék már túllenni rajta. Egyébként közeledik az én napom is, mert 7-e környékére várom a Mikut, s akkor hívom Kovács dokit a hogyan tovább miatt.... szóval addigra feltétlen meg kell gyógyuljak!
Azért nem lesz minden napod olyan strapás, mint a tegnapi, remélem. Mert akkor pihenni mikor fogsz?
Puszillak és vigyázz magatokra!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!

Búcsúzni jöttem. Sajnos szomorúen tapasztaltam, hogy hiába kérdezek, hiába szólok hozzá bizonyos témákhoz, választ, reagálást nem kapok. Kép
Az okát nem tudom, de tudomásul veszem.

Mostantól írni nem fogok, de követem az eseményeket, kivel mi történik, ki mikor babásodik. Együtt örülök azzal, akinek sikerül, Kép együtt szomorkodom, akinek nem. Kép

Drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!

Tiko Kép

tiko

Niki,
nekem volt MR izsgálatom. Betolnak abba a gépbe és kb 30 percen keresztül a gépek kattogását hallod, egyébként semmi. Az időpontra viszont nagyon sokat kell várni, én 2 hónapot vártam.

Kép
zsuzsi73

Tiko

szerintem ne búcsuzz el, nem szándékosan nem válaszolnak a lányok, hanem olyan nagy itt a forgalom, hogy nem lehet nyomon követni, még akkor sem, ha csak 1 napot olvasok vissza.
Pl. nekem is most ugrott be, hogy említetted, hogy neked is voltak olyan félelmeid, hogy nem lehet gyereked. Engem ez érdekelne nagyon. Írnál erről?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsu!
Nem semmi Krizsa nekem is mondja, hogy igyak alkoholt, de én meg egyáltalán nem szeretem, a bort el szoktam kostolgatni esténként egy egy pohárkával, de ennyi. Amikor barnáztam akkor megittam a pálinkát, de az is húzos volt. Kép

Hány babót kétetek vissza és hány naposak voltak? Esetleg most is sikerült fagyibaba? A suliba akkor most mész megint dolgozni?

Viki!
örülök, hogy jól vagy érezned nem kell semmit, bár én még nem életem át azt hogy babás legyek, de Zsu se érzett semmit és látod. Kép Már dolgozol?

Fanni!
Írhatsz ám oda is én is írok, nem baj ha még nem tartozunk oda tiszteletbeli tagok vagyunk és előbb utóbb midannyian oda fogunk tartozni. Kép Kép Kép

Tiko!
Na ne már......... nem menjél el. Sajnos előfordul, nálam hogy átfutom este az írásokat és csak azokra van időm reagálin akik konkrétan írták a nevemet. Nagyon sok a dolgogom, de nem mentegetőzöm, ha ez így votl akkor igazad van oda kell figyelni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!

Ha jól tudom a 9 eszkimó baba vár minket a fagyiban. Jövő héten megyünk UH-ra elöszőr, aztán meglátjuk. De fura lesz megint ott lenni.
sithonia

Tiko!

Zsuzsi, Zsebi!

Én ezt nem figyelem felkeltésnek szántam, nem azért írtam, hogy na majd most akkor biztos felfigyltek rám. Hanem azért, mert nagyon bánt a dolog. Kép Biztos nem direkt nem kaptam választ, de ha ez többször előfordul az emberrel, akkor elmegy a kedve az egésztől. Kép

Életem első fóruma volt (szerintem az utolsó is) és először azt hittem, én rontottam el, esetleg belekotyogtam valami olyanba, amibe nem kellett volna, de aztán rájöttem, hogy nem ez történt.

Amúgy is elég rossz kedvem van, barátnőm hasonló cipőben jár, mint mi és tegnap elég rossz híreket kapott és én is elég rosszul érzem magam ettől.

Tiko

tiko

Sithonia!
Akkor gondolom "melegítik" fel mindte csak amennyi muszály, reméljük még marad a kistesóhoz is. KépHány lombikotok volt eddig?

Viki!
Kép

Tiko! Zsuzsa!
Most nem azért, de a Zsuzsa által forszírozott téma nekem is megvolt. Nem tudtam egyszerűen elképzelni egy időben hogy egyáltalán én babát fogok valaha várni, vagy hogy nekem is meg fog úgy nőni a hasam. Ez így volt a 3. lombikig. Mígnem akkor egyszercsak elkezdtem gyermekemmel álmodni és valahogy utána folyamatosan szakadt meg az a kép az agybanba, hogy én nem lehetek terhes, aztán jött az életembe a talpmaszis segítség és valószínűleg az ő kezelésének köszönhetően is egyre erősebb a hittem az iránt, hogy igenis lesz babám. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Vikit a táblában itthon már javítottam a dátumot amit kértél, este firssítek rendesen, most csak felraktama tegnapit. Rohanok mert megyek vásárolni. Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!

Egy lombikunk volt. Ami sikerült is, csak a 8. héten elhalt a baba. s mőtéttel fejezték be. Ez ősszel volt. S azóta, most megyünk elöszőr. A fagyikért. Izgulunk rendesen.
sithonia

Tiko!
Tudom milyen érzés most ez neked, velem is amikor csatlakoztam az elején ehhez a fórumhoz akkor csak egy lány válaszolt. Én is úgy voltam ide nem lehet bekerülni, aztán naponta írtam figyeltem az eseményeket. De abban Zsuzsának igaza van hogy ha nem vagyunk itthon napközben (mint ált. én sem) akkor egyszerűen mivel sok már a topiklakó annyi üzenet jön megy sokszor "csak" fecsegnek a lányok (ami nem baj!!!!!!) hogy este nem olvasom vissza csak átfutaom és valóban elkerüli sokszor a figyelmemet olyan dolgo amit illet volna lereagálni, illetve sokszor már lefut a téma mire én jövök este. Tényleg ne vedd magadra nem szándékos volt és remélem meggyőztünk, mert azét tényleg jó ha van kihez forduni és lehet hogy most értek ezek a rossz élmények alapjáraton egy bafogadó segítőkész kis banda vagyunk.... na ne kelljen nyaggatni tudod szeritnem miről írkálok itt csak most nagyon nehéz neked összecsaptak a fejed feleltt a hullámok és ez ilyenkor természetes reakció.

Még egy sztorimat leírom: amikor nekem a 2. nem sikerült a tesóm pont előtt szülte meg a kislányát és hát anyuék figyelme a mai napig sokkalta jobban rájuk irányul (ami természetes) mégis amikor rossz paszban vagyok akkor úgy érzem engem senki nem szeret velem senki nem foglalkozik, pedig ez nem így van csak az ember akkor ezt halmozottabban így érzi. Szerintem. Manyóval és Lazarussal is itt lehetett a vita kulcsa, hogy nekik akkor abba a helyzetbe baromira fájt, hgoy így jártak mi próbáltunk segíteni, de nem jól jött ki.....

Na nem okosdokodok itt csak tényleg már megéltünk veled is szép és rossz napot is és hozzánk nőtél. Kép

A barátnődnek pedig sok sok vigasztaló puszika és hidd el pár nap és ő is tudja majd "szebben" látni a világot. Elhihetitek én is tudom milyen az amikor vágyunk valamire és nem akar sikerülni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sithonia!
Fúúúú ez is nagyon durván hangzik. Remélem most sikerrel jártok. Azt lehet tudni, hogy annál mi lehetett a probléma, vagy magyarázatot nem kaptál?
Melyik dokihoz jártok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!

Egy lombik volt eddig, az sikerült is. De a 8. héten elhalat a baba. Műtét. S vártunk a 3 hónap szünet alatt. S most hogy letelt megyünk a fagyikért. De nagyon izgulun már.
sithonia

Zsebi,

a talpmasszázsról hallottam én is már sokat, hogy segíthet nekünk, de miben? Oyan reflex pontokat massziroznak?
Hogyhogy délelőtt itt vagy? Te mindig este szoktál jönni. De jó, ui. így "online" még sose kaptalak el. Én mindig de. érek rá netezni.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zseboroszlán!

Ahogy látom sikerült kétszer elküldenem, ügyes vagyok. Az okot nem tudni, minden 5. nőnél ez előfordul. dr. Kovács Péterhez járunk.
sithonia

Tiko!
Ezek a lányk nem olyanok! Hidd el tényleg nagyon nehéz követni itt az eseményeket! Még szerencse hogy van Zsebi táblázata mert az ember néha a saját punkcióját is elfelejtené Kép. Ne haragudj meg rájuk, nem az ő hibájuk és nem is a te hibád! Maradj itt! Kép Sajnálom a barátnődet! Mindannyian tudjuk milyen érzéseid vannak és milyen nehéz felállni, de menni kell tovább! Lehet hogy mi tudunk segíteni ebben!Kép Remélem!

Zsebike!
9 petesejtből 9 termékenyült meg! És honnan ez a szenzációs eredmény?????? Hát a homeos cuccodtól! Hálás köszönet!!! 4-et kaptam vissza két naposan. Hogy miért pont akkor azt nem tudom mert még a leszívás előtt megmondták az időpontot, azaz nem akartak átcsúszni vasárnapra! A többi babóca ment a frigóba!!!Kép

A munkával kapcsolatban elég nehéz dolgom van. Angol tanárnő vagyok és már 3. hete hogy nem megyek. Ugyanis a tüsző leszívás előőt lázasan feküdtem otthon. (Jó mi?) Most meg megy ez a hányásos, hasmenéses vírus a suliban. 9 tanár beteg, és rengeteg gyerek. Mindez nem is lenne gáz, de a barátnőm most vetélt el ugyanettől a vírustól. Szóval nem merek bemenni, a gyerekek meg nem haladnak. Küldöm nekik az anyagot, dehát az csak nem olyan mint élőben!Kép Nem tudom mit tegyek!Kép Lelkiismeret furdalásom van tőle! Hát ez van, csak én vagyok ilyen hülye, állítólag!
Puszilok mindenkit!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Tiko

Ne add fel, van aki válaszolni fog !!!

és berakok ide egy idézetet egy másik fórumból, mert erre a topikra vonatkozik.

" Van egy pár rokonszenves friss ember odaát, de úgy összességében tele a hócipőm néha. Már úgy vagyok vele, azt mondok itten, amit akarok. Ultragáz, hogy valaki jóindulatból közelít - Orsi is, hiszen én is láttam párt, aki először volt, és simán leültek, mert nem tudták a dörgést -, és akkor megy a megsértődés. Egyébként meg fogják szívni ha elmennek innen is, Dévainál talán, BMC-ben egész biztos, még többet kell várni. Nem tudom hol él az, aki azt hiszi, hogy a hazai meddőségi iparban ilyen fokú figyelmességet el lehet várni, csak mert perkálunk 10 ezrest. Külföldön ahogy hallom, vagy pénzben, vagy hozzáállásban sokkal rosszabb a helyzet.
Leírhattam volna ezt odaát is, csak baromira nincsen kedvem élezni a helyzetet, inkább vagyok gyáva. "
lazarus

Zsu : bevallom megkönnyeztem a hsz-odat. Igen, valóban próbálunk sokat segíteni egymásnak, főleg a "kritikus" időszakokban. Sokszor én is magam alatt vagyok, de mindig jön 1-1 ilyen szenzációs hír, mint a tied, ami bizony iszonyú nagy lökést ad. Jó érzés, hogy ha lassan is, de előbb-utóbb mindenki babás lesz !

Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy nem mész dolgozni. Még szép, hogy most az a legfontosabb, hogy ne szedjél össze semmi vackot.
Annyit küzdöttél a babócákért (megelőlegezem az ikreket Kép) ! Majd megoldják... Kép

Sithonia : nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a babádat ! Remélem, a kis eszkimókáid felébrednek és örökre veled maradnak majd KépKép

Tiko : sajnálom, hogy rossz a kedved és úgy érzed, hogy nem kapsz választ a kérdéseidre. NÉha előfordul az ilyesmi, ezért kár lenne elmenned Kép

Wish : ügyesen növeszted a tüsziket, csak így tovább !

Farkaskomának mennek a gyógysugik a mai mandulaműtéthez Kép
Judit ! Az egyik ismerősöméknél nagyon sokáig nem jött a baba, majd miután a férjnél kivették a mandulát, azonnal teherbe esett ! Kívánom ezt Nektek is !

Kriszta : irigykedem... de jó lenne nem dolgozni.. Néha fantáziálok ilyesmiről KépKép

Zsebi : meddig vagy szabin ? Csak otthon pihengetsz ?

Köszi lányok, hogy drukkoltok, de valahogy meggyőződésem, hogy negatív lesz a tesztem.. Kép

mniki

Niki

Hát ez már eleve rossz hozzáállás!!!
Én azért drukkolok neked nagyon!
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!
Én csak olvasni szoktam a topikot, de amit Lazarus művel, azt már nem bírom szó nélkül hagyni.

Lazarus,
Én mint nem aktív topikozó, az egészet végigolvastam, és igenis úgy látom Te vagy az aki félremagyaráz mindent, és csak kötözködni tudsz!!! Elég régóta követem a topikot, és nekem az a tapasztalatom, hogy itt csak jó szándékú emberek vannak, akik SOHA nem akarnak SENKIT megbántani. Segítő szándékkal mondanak esetleg olyat, ami valakit az adott lelki állapotában érzékenyebben érinthet. Nem tudom miért nem lehet már befejezni ezt az egészet!!! Ha csak bomlaszatni akarod a jó hangulatot, akkor keress végre más topikot!!! Senkinek nem fogsz itt hiányozni!!!
zizzi

Lazarus!

Ez nem annyira egy "másik topik", hanem a babás Kaális, és nyugodtan odaírhattad volna az én nevemet is, hogy én mondtam. Az ultragáz helyzetet az általad teremtett hangulatra értettem, és ez most is fennáll, hiszen éppen elül a vihar, és több nappal az eset után is még előráncigálsz ilyen kis idézeteket. Mondhatom, nagyon szép tőled. De tudod mit, én javasolnám, dobjál már meg az e-mail címeddel :sari.nora@axelero.hu szeretnék én Neked privátban is írni valamit. Merthogy a nyílt színi vitát igen, utálom, nem ide való ez.

Köszi: Norka
s_norka

Lányok!

Köszi a marasztalást. Jól látjátok a helyzetet, ma kicsit érzékenyebb vagyok, de ez már foglalkoztat pár napja.
Erőltetni nem akarom a dolgot, ha úgy érzem valamihez hozzá tudok vagy akarok szólni, megteszem ezután is.

Bzsuska!

Nehogy bemenj dolgozni!!!! Most ez a legfontosabb, bár megmondom őszintén, én is ilyen kis lelkiismeretes vagyok, tuti nekem is lelkifurim lenne. De ezzel most nem szabad foglalkozni, mindent alá kell rendelni a baba projektnek!!!!

Mniki!

Már miért lenne negatív? Érzel valamit?

Lazarus!

Köszi Kép

Sithonia!

Drukk a fagyibabáknak!!! Kép

Tiko

tiko

S_norka

Előráncigálok egy idézetet?
És az mennyire korrekt, hogy máshol is feltüzeled a népet?

Zizzi
Hasznos, és építőjellegű hozzászólás volt, Te vagy az aki nem tovább szítasz, hanem megfontoltan csitítod a hangulatot.

Úgylátszik sokan még mindig nem értik az eredeti mondandóm lényegét, de Norka idézetét elolvasva és felemlegetve átértékelem az elképzeléseim, a hazai meddőségi iparban !! ez a helyzet, tehát ez van. Sajnálom, de nekem szokatlan volt az első tapasztalat.

Ismételten leírom, tudomásul vettem,
és nagyon sajnálom lányok ha valakit megbántottam, miattam ne hagyjátok itt a topikot... És a továbbiakban érzékenyebben fogok hozzászólni a fórum lakóihoz, végeredményben ugyanaz a gondunk.
lazarus

Lazarus, továbbra is várom a jelentkezésedet a megadott címen.
s_norka

Tiko, Zsuzsi : lehet, hogy nem jó a hozzáállásom, de most nem megy másképp Kép Tudjátok, ha érzi az ember a jeleket, amit úgy ismer már..
De én is kívánom, hogy ez legyen életem legnagyobb melléfogása Kép

Azt hiszem depissé tesz az idő Kép

nagyon off Kép
Adjatok ötletet légyszi, hogy töltött káposzta mellé milyen levest főzzek a hétvégén. Egyszerűen semmi nem jut eszembe ...

Egy biztos, sütök egy kis fánkot is Kép

Lányok, TALI ügyben nagyon nagy a csend...

mniki

Tiko
Légyszíves ne menjél el. Majd írunk neked, csak hát olyan kevés időnk van munka után. És néha csak átfutjuk az írásokat.
Lazarus
Te nem veszed észre, hogy már unalmas vagy. Sőt sértő amiket írogatsz. És akkor még jössz avval, hogy nem akartam senkit sem megbántani. Ott van a fiús fórum, nézd meg írogassál oda és ne terjeszd a virusaidat, mert kihall a fórum tőled. Jó lenne ha S-norkát meg nem idegesítenéd, ha nem vetted volna észre babát vár.
Hát lányok, nem értem én ezt az embert. Minek kell mindig ide pofátlankodni?!

kagyló

Niki!
Olvastam, hogy nem bízol a pozitív tesztben Kép Tudom, könnyű mondani, de igenis tessék benne bízni, attól hogy nincs tünet, még bármi lehet Kép Nekem semmi, de semmi babás tünetem nem volt, se hányinger, se cicifeszülés, semmi, sőt még barnáztam is!! Már csak kettőt kell aludni, aztán úgyis kiderül!! Kép
Depi ellen pedig itt van még két poén:

Honnan tudjuk, hogy tüzel a kutyánk?
Fogy a szén a pincéből Kép

Mit mondott a nyuszika, amikor lemászott a rókáról?
Meghúztam a ravaszt! Kép

Puszi, Kriszta/L.

Kép
lujzika

Zsuzsi!
Szabin vagyok és ezért érek rá netezni délelött, de közben elmnetem vásárolni, szóval most vagyok megint. Kép
A talpmaszi azért jó, mert a talapadon nyomkodnak mindenféle olyan pontokat amiket ilyenkor kell. Illetve itt beszélgetünk is olyan pszicho dokis szinten és hát ez az ami még nagyon nagyon jó. Nekem jót tesz, pedig annak idején el se tudom mondani hogy mennyire nem hittem az ilyenekben. Most meg annyi lelki erőt kapok (nemcsak babaprojektben) hogy alig várom a pénteket amikor tudok menni hozzá. Kép

Zsu!
Akkor a párod is szedi az aurum metallicumot? (vagy szedte?) szuper boldog vagyok ti már a harmadik pár vagytok akiknek ezek után sikerült, hogy mennyi az összefüggés nem tudom, de csodás eredményt értetek el. Kép Még jobban megdobogtattad a szívemet hogy két napos embriók és sikerült. nekem ez a fóbiámaz első lombik óta. Akkor ugyanis azt mondták nekem azért rakták vissza mert nem bírták volna ki a harmadik napot azóta bennem van az hogy biztos ha rossz akkor van két napos ami tudom hülyeség, de nem bírom magam kivetközni ebből. Vasárnap soha nem dolgozik Krizsa talán ezért volt a szombat. Kép

A munka miatt ne legyen lekifurid, tudom könnyű mondani, de ilyenkor lebegjen a szemed előtt hogy potolhatatlan munakerő nincs és neked most a TE babád a legfontosabb amire oly sokat vártál. Hidd el a suliban meg fogják érteni. Kép

Lazarus!
Úgy látszik neked lételemed a vita!!!!!!!!! Kép Kép Ezért tényleg tök fölöslegesen jössz ide. Én nem szoktam itt bunkózni, de tényleg gáz amit csinálsz már ne is haragudj. !!!!!!!!!!!
Én is tudnék a te hozzászólásodból idézni amit nem itt tettél meg hanem miket szapusz más topikon mégse teszem meg, ráadásul nem valós dologról írsz ott. Kép
Ja és nagyon korrekt hogy Nórit szidod hogy máshol ír rólad mikor tök úgyan ezt csináltad x nappal ezelőtt. Kép Kép Kép
Egyébként meg ha már tényleg itt tartunk ne is haragudj, de te építő jelleggel szóltál már a topikhoz mert szerintem nem akkor te miről osztod az észt???? A feleséggeddel telejsen jó elvoltunk, de tényleg .....

Nóri!
ÍRd meg ide mert én már kíváncsi vagyok a véleményedre!!!!!!

Niki!
Ne legyél ilyenekről meggyőzödve! Sikerülnie kell soha nem szabad feladni nem tudhatod melyik hónap lesz a tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak úgy szabin vagyok, illetve csomó dolgom van. Ma voltunk a kerilányomnak kisasztalt venni kis székkel. Ezzel el is ment a délelött. Aztán gázost kell hívnom, mert az egyik láng nem akar égni. Szóval ilyenek. Kép

Zizi!
Köszönöm!!!!! Tök érdekes érzés hogy ennyien olvasnak minket naponta. Akkor annyira tényleg nem lehetünk gázok, ha ennyi ember végigköveti az eseményt és csak most ír hogy lehurrogja az új lakót. Kép

Zsebi (bocs a vita miatt, de én nem hagyom magunkat!!!!!)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

Tegnap épp eszembe jutottál, amikor elolvastam a Welness februári számában azt a hosszú cikket a lombik-témáról. Te kihagysz 2 lombik között sok időt. Na, és egy doki azt nyilatkozta a cikkben, hogy az a szerencsés, ha minél rövidebb idő elteltével próbálkozunk újra. Ezt egyébként én nem értem, mert nekem az lenne a logikus, ha hagynánk időt a szervezetnek a regenerálódásra (a lélekről nem is beszélve), de ezek szerint, ez nem így van? Én az első lombik után épp annyit vártam, amennyit muszáj, és nekem azt mondta múlt héten a dokim, hogy úgy látja az UH után, hogy most jobb eséllyel indulok neki.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Nóri! Lazarus!
Hát ez aztán már a felháborítás netovábbja az előbb fentebb említett topiknál benéztem most 14:30-kor Lazarus kedves pont szídtad megint a mi fórumunkat azon belül is Nórit meg hogy nem érted mi a baj, meg hogy lehet veled van a baj.... (bocs egyszer olvastam és nem tudom már idézni) mert egyszerűen kitörölted és egy x-et raktál a helyére. Gondolom kellemetlen lenne, számodra hogy Nórit itt szidod hogy máshol "szid" téged és te totál úgyanezt csinálod. És gyorsan törölted, szerencséd nem volt mert pont olvastam és ezt már tényleg nagyon nagyon elítélendőnek tartom. Kép (Nem az a bajom hogy máshol leírod, hanem hogy te pont ezt sérelmezed. Mert egyébként mindenki arról ír és oda ahova akar!

Ismét elnézést, de nem tudom szó nélkül hagyni.

Ja ha valaki nem hiszi járjon utána fogamzás váráandóság szülés, azon belül fogamzás, azon belül férfi meddőség!!!!! Ott van az is amikor minkett szidott "szírénzásos"

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nyugi-bugi!Kép

Írtam levelet Lazarusnak, én a vitát a magam részéről lezárom. Sejtem, hogy milyen személyiség, de ebbe most ne menjünk bele. Talán sikerült ezzel a levéllel feszültségmentesíteni, én csak annyit kérek mostmár tényleg, hogy:

- ha nem ír ide többet, felejtsük el Õt
- ha ír, és nem hagyja abba, akkor vegyük a hozzászólását semmisnek, mert így sosem lesz vége, és majd csak abbahagyja egyszer,
- ha ír, de normálisan, úgy ahogy kértem tőle, akkor az válaszol neki, akar, érdemi információkat, ilyesmiket.

Szerintem ezt már nem is lehet másképpen.

Norka
s_norka

Zsebi,
Köszi, akkor inkább nem érzek semmit.
Igen, dolgozom mától, mert már nem bírom az otthoni döglődést. Talán idebennt jobban lefoglalom magam. Bár ez sem biztos, hogy jó,
mert kedves terhes kolléganőm reggel mosolyogva, jókedvűen közölte velem, hogy : Sziasztok!
Hát, mi vagyok én hatökör, vagy mi a bánat!!!!
No, mindegy!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nóri!
Igazad van, de igazából ez a bajom, hogy ő generálja a vitát és amit nem tartott helyesnek a te viselkedésedben azt ő hatványozottabban csinálja. Kép
Részemről is bejezve szóljon a topik arról amire hivatott. Kép

Zsuzsi!
Én ezt nem tudom. Nekem is mondta Krizsa, hogy nincs értelme kihagyni sokat. Én meg mondtam neki,hogy nem azért hagyok ki mert akkor jobbak lesznek az esélyeim,hanem mert egyszerűen lelkileg én nem bírom ezt három havonat végigcsinálni az anyagiakról nem is beszélve. És végülis megértette a helyzetemet. Igzából nem tudom mi a jó......

Viki!
Hát sajnos az emberek sokszor nem is gondolkodnak engedd el a füled mellett és foglald el magad. Azért nem irigyellek egész nap a pocakját "lesni", de már csak pár hónap és a tiéd is fog gömgölyödni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, még az előző hozzászólásomat írtam, mikor írtad a "felfedezésedet", hát... de nem mondok inkább tényleg semmit. Kép
Van egy nagyon jó szakszó az ilyen típusú Netes emberkékre, jó lesz esettanulmánynak a PhD dogámba! Szerintem zárjuk le!
s_norka

Nóri!
Kép
Legalább ennek is volt valami értelme! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Drága vagy köszönöm!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska!
Mi volt ma a konzultáción? Gyere és mesélj!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lujzika : imádom a "félperces" vicceidet ! KépKép

Egy uccsó hsz a nyűglődésemmel kapcs.-ban. Az előbb WC-n voltam és hát jócskán elindult a barna ismét Kép Ez van. Este még egy szem Utro, aztán reggel teszt, hiszem a 29. napon leszek Kép Naa, eldugulok, mert az agyatokra megyek és ezt nem szeretném Kép

mniki

Niki!
Dehogy mész az agyunkra! Én azért csak remélek, de tényleg nem könnyű időszakon mész most keresztül. Kép Drukkolok és bízok!!!!!!!!!

Lányok!
Valaki tudna segíteni, hogy a Szabocs utcai Kórházba ha immunológiára megyek akkor oda kell időpont vagy hogy van ez? Végre erre is lesz időnk. úgyhogy jövő héten mennénk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi ! Nem kell időpont, DE !
- Korán, kezdésre menjetek
- először a központi betegirányítóban kell jelentkezni (ezt ne felejtsétek el, bár a váróban is ki van írva)
A Nemes doktorhoz mentek ?
Azért hívd fel őket, hogy rendel-e az orvos Kép

mniki

Niki!
Köszi az infokat. Igen a Nemes dokihoz megyünk. Igazából tudom, hogy minden rendben lesz velünk, de már csak ez a papír hiányzik és zárult a kör,miért ne legyen meg dokumentálva is hogy rendben vagyunk. Kép Aznap leveszik a vért is meg minden? Enni inni lehet előtte?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok! (nem írok neveket, mindenkinek szól)

Köszi a marasztalást, jobb kedvem lett tőle. Kép

Lenne egy kérdésem, nem tudom valaki hozzá tud-e szólni.

Volt ugye 6 inszem és 1 lombik. Amíg kaptam a mindenféle gyogyit, sosem volt tele az állam pattanással. De előtte és most utána megint tele van, úgy nézek ki,mint egy tini. Kép
Én valami hormonális dologra gondolok, bár eddig akár melyik orvosnak mondtam, csak legyintett. A drnőnek még nem említettem, mert amióta nála vagyunk ez még nem jött el, csak most.

Zsebi!

Nyugi!!! Okos enged, .........
Holnap is szabin leszel?

Niki!

Együtt érzek veled, nemrég hasonló cipőben jártam. Sajna nekem nem jött most össze, de te még ne add fel!!!!!!!!!!!!!! Én drukkolok!!!!!!!

Zsuzsi!

Nem tudom honnan fakad ez, de mindig is ettől féltem. Mármint hogy nem lehet gyerekem. Nem vagyok egy szerencsés alkat,bár mindenem megvan, a munkámat szeretem, de mindent elég nehezen értem el. Sok rossz dolgon mentem keresztül, de végül minden megoldódott, csak nem elsőre. Úgyhogy most is ezzel bíztatom magam, hogy sikerülni fog, csak meg kell érte kűzdeni.
Benned miért van ez a félelem?

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?