Zsuzsi!
Szabin vagyok és ezért érek rá netezni délelött, de közben elmnetem vásárolni, szóval most vagyok megint.
A talpmaszi azért jó, mert a talapadon nyomkodnak mindenféle olyan pontokat amiket ilyenkor kell. Illetve itt beszélgetünk is olyan pszicho dokis szinten és hát ez az ami még nagyon nagyon jó. Nekem jót tesz, pedig annak idején el se tudom mondani hogy mennyire nem hittem az ilyenekben. Most meg annyi lelki erőt kapok (nemcsak babaprojektben) hogy alig várom a pénteket amikor tudok menni hozzá.
Zsu!
Akkor a párod is szedi az aurum metallicumot? (vagy szedte?) szuper boldog vagyok ti már a harmadik pár vagytok akiknek ezek után sikerült, hogy mennyi az összefüggés nem tudom, de csodás eredményt értetek el.
Még jobban megdobogtattad a szívemet hogy két napos embriók és sikerült. nekem ez a fóbiámaz első lombik óta. Akkor ugyanis azt mondták nekem azért rakták vissza mert nem bírták volna ki a harmadik napot azóta bennem van az hogy biztos ha rossz akkor van két napos ami tudom hülyeség, de nem bírom magam kivetközni ebből. Vasárnap soha nem dolgozik Krizsa talán ezért volt a szombat.
A munka miatt ne legyen lekifurid, tudom könnyű mondani, de ilyenkor lebegjen a szemed előtt hogy potolhatatlan munakerő nincs és neked most a TE babád a legfontosabb amire oly sokat vártál. Hidd el a suliban meg fogják érteni.
Lazarus!
Úgy látszik neked lételemed a vita!!!!!!!!!
Ezért tényleg tök fölöslegesen jössz ide. Én nem szoktam itt bunkózni, de tényleg gáz amit csinálsz már ne is haragudj. !!!!!!!!!!!
Én is tudnék a te hozzászólásodból idézni amit nem itt tettél meg hanem miket szapusz más topikon mégse teszem meg, ráadásul nem valós dologról írsz ott.
Ja és nagyon korrekt hogy Nórit szidod hogy máshol ír rólad mikor tök úgyan ezt csináltad x nappal ezelőtt.
Egyébként meg ha már tényleg itt tartunk ne is haragudj, de te építő jelleggel szóltál már a topikhoz mert szerintem nem akkor te miről osztod az észt???? A feleséggeddel telejsen jó elvoltunk, de tényleg .....
Nóri!
ÍRd meg ide mert én már kíváncsi vagyok a véleményedre!!!!!!
Niki!
Ne legyél ilyenekről meggyőzödve! Sikerülnie kell soha nem szabad feladni nem tudhatod melyik hónap lesz a tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak úgy szabin vagyok, illetve csomó dolgom van. Ma voltunk a kerilányomnak kisasztalt venni kis székkel. Ezzel el is ment a délelött. Aztán gázost kell hívnom, mert az egyik láng nem akar égni. Szóval ilyenek.
Zizi!
Köszönöm!!!!! Tök érdekes érzés hogy ennyien olvasnak minket naponta. Akkor annyira tényleg nem lehetünk gázok, ha ennyi ember végigköveti az eseményt és csak most ír hogy lehurrogja az új lakót.
Zsebi (bocs a vita miatt, de én nem hagyom magunkat!!!!!)