Sziasztok!
Ági,
sajnálom Bálintot is, a kutyust is, és az egész hercehurcát! De végül is megoldódott minden? Mi baja a szeretett legénynek és kutyulinak?
Az a fél év ill. most már egy év szülési szabi tényleg nem túl sok. Elképzelni sem tudom, ki tudna jobban figyelni a fél éves gyerekemre, mint én.. Az egy év már jobb, de azért az itthoni 2-3 at az igazi. És tényleg, mihez kezd az, akinek nincs segítsége otthon?
Különben nálatok mennyi az időeltolódás? Csak mert először furcsálltam, hogy te még az én hozzászólásom után írtad, hogy mész vacsorát készíteni..
Kicsit meglepődtem.. Aztán rájöttem, hogy bennem van a hiba, nem számoltam, hogy nálatok nem annyi idő van!
Nici,
nagyon jó lett a szoba, nekem most már nem is az állatseregletes csoportosulás jön be a legjobban, hanem amikor a naplementében ballagnak. Tök jó!
Na, Patriknak milyen volt az első nap?
Reni,
nagyon szép kislány Lara!
Jó sötét haja van! Apukájának is ilyen sötét? Fog ez még világosodni?
Anyukáddal tényleg nagyon hasonlítotok egymásra!
És a babakocsi tök kis helyes, formás. Jó, hogy nem olyan nagy dömper!
Gabi,
fúúú, az tényleg gáz, hogy nem jó a babakocsi! Ilyenkor, télen, amikor nem használod annyit a babakocsit, fel sem tűnik, hogy Levi már nem fér bele.. Gyorsan nő a fiúcska, nem?
Különben milyen a babakocsi? Nem átalakítható sporttá? Vagy? Azért ezeknek tovább kéne használhatónak lenni, nem?
Mi ma voltunk védőnéninél, ott elég hamar végeztem. Jó lett a vizelet-gyorsteszt, a vérnyomi, és a súly is. Hööö! A védőnő azt mondta, mielőtt ráálltam a mérlegre, hogy most biztos híztam, mert nőtt a pocakom, meg hát amúgy is.. Erre 1 kg plusz jött fel az utóbbi 1 hónapban!
Királyság!
Szóval most vagyok 69 kg. Halkan jegyzem meg, hogy az itthoni szerint még mindig csak 66. És én őt jobban szeretem..
Persze ez a mérleg sem stagnál, ez is kb ugyanannyit megy felfelé, mint a védőben lévő, de a miénk eleve kevesebbet mutatott az elején is.
Terhesgondozóban jó sokat kellett várni.. A doki tulajdonképpen nem mondott semmi újat. Azt mondta a lepény helyzete miatt betesz még egy UH-ot, és akkor is megnézi, hogy mizújs. Ez lesz 4 hét múlva, február 27-én. Megemlítettem neki, hogy érdekel, nem szedtem-e össze toxoplazmózisos izét. Azt mondta ha sokat nem csókolgattam a macskáimat
, akkor nincs nagyobb esélyem rá, mint másnak, hogy elkapjam, de azért adott beutalót holnap reggeli vérvételre, hogy megnyugodjak. De ezen kívül néznek még: MENO, HCGT (ezeket vizeletből), és CYTO, HERP, RUBE, TOXO (ezeket pedig a vérből). Nem is baj, hogy megnézik ezeket is. Igaz, nekem csak a cyto, a herp, a rube és a toxo mondana valamit, a másik kettőhöz lövésem sincs, hogy mi az. Nektek??
Én ma nem főztem, mert majdnem egész nap úton voltam. Anyu pizzát csinált!
Nyam-nyam!
És találkoztam Amicával és kislányával, Jankával!
Amica nagyon kedves, türelmes anyuka, Janka pedig egy tündéri, érdeklődő lányka! Az a rengeteg kismama mind őt csodálta!
Bújt anyukájához és mondta mennyire szereti őt is és Apát is!
Nadine és Dorka 28+6