Új privát üzeneted érkezett!

Drága kislányom addig ellenkezett az elalvás ellen amíg magától be nem aludt kb fél órája.Nagyon makacs csajszi de én imádom!Reggelente amikor felkel az az első neki,hogy odajön hozzám és azt mondja egy puszi kíséretében,hogy:jó reggelt anyuci!Ezzel a világ legboldogabb anyukájává tesz.Aztán amikor napközben egyszer csak odajön hozzám,átölel és kijelenti:nagyon szeretlek és te vagy a legjobb barátom,hát teljesen elolvadok.Ezézt tényleg érdemes élni.A puszija pedig édesebb még a méznél is.Imádom a lányomat!

KépKép
eszti76

Drága kislányom addig ellenkezett az elalvás ellen amíg magától be nem aludt kb fél órája.Nagyon makacs csajszi de én imádom!Reggelente amikor felkel az az első neki,hogy odajön hozzám és azt mondja egy puszi kíséretében,hogy:jó reggelt anyuci!Ezzel a világ legboldogabb anyukájává tesz.Aztán amikor napközben egyszer csak odajön hozzám,átölel és kijelenti:nagyon szeretlek és te vagy a legjobb barátom,hát teljesen elolvadok.Ezért tényleg érdemes élni.A puszija pedig édesebb még a méznél is.Imádom a lányomat!

KépKép
eszti76

Drága kislányom addig ellenkezett az elalvás ellen amíg magától be nem aludt kb fél órája.Csavarókkal a hajában.Ugyanis én is becsavartam a hajamat és nem is lenne igazi kislány ha nem utánozna.Nagyon makacs csajszi de én imádom!Reggelente amikor felkel az az első neki,hogy odajön hozzám és azt mondja egy puszi kíséretében,hogy:jó reggelt anyuci!Ezzel a világ legboldogabb anyukájává tesz.Aztán amikor napközben egyszer csak odajön hozzám,átölel és kijelenti:nagyon szeretlek és te vagy a legjobb barátom,hát teljesen elolvadok.Ezért tényleg érdemes élni.A puszija pedig édesebb még a méznél is.Imádom a lányomat!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Most jöttem meg a fogorvostól gyökérkezelés volt.

Eszti! Szokott utána fájni a fog? Nem volt még gyökérkezelésem és nagyon félek attól, hogy mi lesz, ha elmúlik az érzéstelenítő.
Azért kellett visszamennem, mert a tegnap éjjel végképp bedurrant alig bírtam ki az estét és a mai napot.

Gabó!
Máté se, de én sem tudtam ebből kifojolag aludni. Nekem egy másik lángos receptem van, majd később leírom, az olyasmi, mint amit az Ági irt, hogy ahütöben a tésztája pár napig eláll, nem kell egyszerre kisütni.
Vero!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:25-kor.

katus78

Drága kislányom addig ellenkezett az elalvás ellen amíg magától be nem aludt kb fél órája.Csavarókkal a hajában.Ugyanis én is becsavartam a hajamat és nem is lenne igazi kislány ha nem utánozna.Nagyon makacs csajszi de én imádom!Reggelente amikor felkel az az első ,hogy odajön hozzám és azt mondja egy puszi kíséretében,hogy:jó reggelt anyuci!Ezzel a világ legboldogabb anyukájává tesz.Aztán amikor napközben egyszer csak odajön hozzám,átölel és kijelenti:nagyon szeretlek és te vagy a legjobb barátom,hát teljesen elolvadok.Ezért tényleg érdemes élni.A puszija pedig édesebb még a méznél is.Imádom a lányomat!

KépKép
eszti76

Ez nem igaz.Tiszta őrültnek érzem agam amiért 3 szor ment át áz üzim.Na,mindegy.

Katus!Elvileg gyökérkezelés után nem fájhat a fog hiszen már nins benne ideg.Ellenben ha már gennyes volt még fájhat pár napig de nem olyan intenzíven mint korábban.Sajnos a fogfájás kegyetlen.Én a Pap réten szoktam parkolni amikor munkába megyek.Ha holnap 8 és du 14 között kimész Mátéval sétálni látni fogsz egy IKG rendszámú fehér WV PÓlót.Na az az enyém.Ha 14.30 körül is kint vagy velem is találkozni fogsz az autó mellett.

KépKép
eszti76

Basszus 4 szer küldtem el az üzit.De bolond vagyok!

KépKép
eszti76

Megesik ez. Megesik ez. Megesik ez. Kép Kép
Vendég

Most,hogy veled is megtörtén már nem vagyok olyan nyugtalan.Kösz a bíztatást!puszi

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!Megpróbálom elaltatni a kicsimet.sziasztok!

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!Megpróbálom elaltatni a kicsimet.sziasztok!

KépKép
eszti76

Nadin, igen voltunk már, én csak így tudok menniKép
Akkor holnap!

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó éjt!Kép
Vendég

Sziasztok!

Ugyan akiknek válaszolni akarok, már benyomták a szunyát, de nem baj, én is mindjárt húzok, és különben is, olvassátok majd holnap! Kép

Eszti,
erről a szembevérzésről már hallottam, elég rosszul hangzik.. Kép Annál is előfordulhat, aki becsukja a szemét és nem is hajlamos rá? Mert akkor a széna hajammal, sápadt vagy vörös képemmel és vérben forgó szemeimmel valóban a férjem szívem csücske leszek! Kép Képzeljétek, a vámpír felesége szült neki egy kis ordító lurkót! Kép Aranyos! Kép na jó, csak poén volt ám! Kép
Édes lehet Szonja (jaj, remélem Szonja.. Kép), amikor bújuk! Kép Így csak a lányok tudnak! Természetesen a fiúk bújásának is megvan a varázsa, és az az ő anyukájuknak a legszebb, de ezt csak az tudja igazán, akihez bújnak! Kép
Én, mielőtt megtudtuk, hogy lányunk lesz, kicsit a fiú felé húztam, és amikor kiderült, szerintem nem is annak örültem igazán, hogy kislány, hanem annak, hogy már tudjuk a nemét. De ez azóta elmúlt, egyre jobban élem bele magam abba, hogy lányos anyuka leszek, és ez naaagyon jó érzés! No de attól még irigylem ám a fiús anyukákat! Brühühűűű!! Kép Kép

Amica,
közben beugrott egy kép egy korábbi terhesgondozós várakozásomról... Lehet, hogy nem ti voltatok, de elmesélem. Nekem most úgy rémlik, mintha onnan lenne ismerős Janka. Egyik alkalommal volt ott egy anyuka egy kislánnyal, aki mindenáron le akarta venni a cipőjét és úgy akart sétálgatni ott a folyosón, illetve naaagyon szerette volna tolni a babakocsiját, amit jó néhány körrel meg is tett ott a folyosón! Mindenki örömére! Kép Élvezte, hogy mosolyognak rá az anyukák, ahogy ott tolja rendületlenül azt a nálánál nagyobb babakocsit. Ti voltatok azok? Vagy valaki más? Nekem most úgy rémlik ti. De majd kiderül. holnap lehet, hogy rákérdezek! Kép

Akkor jó éjt Mindenkinek!

Kép

Nadine és Dorka 28+5 Kép

nadine81

Sziasztok!

Na ez mar jobban megemesztheto mennyiseg amit ma irtatok! Kép

Mi ma ismet megjartuk a hadak utjat. A tortenet ott kezdodik, hogy a kutyankon meg novemberben eszrevettunk egy nagy, fekete, szederjes feluletu anyajegyet, amit a doki leszedett, mert nagyon rakos kinezete volt. Szerencsere a biopszia szerint joindulatu volt. Errefol tegnap este megint eszrevettem valamit a hasan ugyanott, csak a jobb oldalon. Ez inkabb egy hegnek nez ki, de gondoltuk jobb, ha megmutatjuk a dokinak. Reggel kertem neki idopontot, 1/2 3-ra kaptam is. Kozben meg a Balint kohogese lett rosszabb, latszik rajta, hogy a torka marhara faj, ugyhogy ugy dontottem megis elviszem ot is a dokihoz. Oda meg 3/4 3-ra kaptunk idopontot. A ketto szerencsere egymas mellett van, de ez a tortura a ket gyerekkel, kutyaval, raadasul tegnap ejjel esett a ho, ami ma egy nagy latyakka olvadt, ugyhogy orom volt rangatni mindenkit benne....

Nadine!
Olimpiai bajnok azert sem lehettem volna, mert a soproni medence nem verseny medence, vagyis nem 50 csak 33 meter hosszu. Tehat az itt elert eredmenyek nem szamitanak, mert itt ketszer fordul az ember 100m-en, vagyis ketszer lokod el magad a faltol, es igy jobb eredmenyek szuletnek. Akikbol lehet valami azoknak ugyis Pestre kell koltozni. (Persze nalam ez nem jott szoba. Kép)
A szulesrol akartam irni, hogy hidd el, akkor nem fog erdekelni, hogy hogy nezel ki. En mind a ketszer kaptam EDA-t, de a Balint olyan gyorsan jott, hogy 10 perccel az EDA utan kinnt volt, szoval mindent ereztem. Eszembe sem jutott arra gondolni, hogy ki mit gondol. Kép

Vero!
Ez a langos tok egyszeru, es az aranyokat attol fuggoen valtoztatod, hogy mennyit akarsz csinalni. Szoval: 2dl kefir, 2 dkg eleszto, so, es amennyi lisztet felvesz. Az elesztot nem kell felfuttatni, csak belemorzsolni (vagy reszelni) a kefirbe. (En por elesztot hasznalok, es kimertem, hogy mennyi felel meg 1 dkg-nak, es ahhoz viszonyitva keverem bele) SZoval egy kozepesen lagy tesztat osszeallitasz, es ha hamar akarod, akkor kinnt hagyod a pulton letakarva. Kb.1/2 ora alatt megkel, de a hutoben is megkel, tehat ha reggel osszekevered, este kesz a teszta. A langosokat lisztezett kezzel kell nyujtani. En ugy szoktam, hogy letepek egy darabot a tesztabol, es az olaj folott szethuzkodom, es mehet is bele. Ha nem akarod az egeszet megsutni, masnap is felhasznalhato, csak tartsd a hutoben. En sokszor kikeverek egy adagot, es a Bence delben azt eszik, csak egyet vagy kettot sutok, aztan este a tobbit.

Reni!
Te nem Berzsenyis voltal? Mintha ismeros lenne az arcod.

Eszti!
A Bence is ilyen hizelgo. Olyanokat mond nekem, hogy "te arany szivu" Kép En meg persze elolvadok.
En is visszamentem a Bence utan dolgozni. Itt akkor 6 honap volt a szulesi szabadsag, de az Anyuek itt voltak felvaltva, szoval volt kire hagyni a Bencet. Viszont amikor az Anyuek hazamentek, 10 honapos koraban be kellett volna adni valami megorzo helyre (itt nincs olyan bolcsi vagy ovi mint otthon), es akkor elkezdtem itthonrol dolgozni. Ezt csinaltam egeszen addig amig a Balint szuletett. Most mar 1 ev a szulesi szabi, de ugy gondolom, hogy meg igy is tul kicsi, hogy beadjam valahova. Segitsegunk (pl. nagyszulok) nincs, es a ceg ahol dolgoztam mar nem akarja az itthoni munkat tovabb, igy most a mai nappal felmondtam, es itthon leszek par evet. Ami a Bencenek is jart azt a Balintnak is meg akarom adni. Ugy ertem, hogy az en jelenletem es az egyutt eltoltott ido neki is kell.
Mindenesetre, ha az ember szereti a munkajat, akkor nagyon jo kimozdulni akkor is, ha szeretsz otthon lenni a gyerekeddel igaz?

Megyek vacsorat fozni. A desszert gundel palacsinta lesz, ugyanis meg karacsonyrol maradt daralt dio es mielott megavasodik kell valamit kezdeni vele.

Agi

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Na ez mar jobban megemesztheto mennyiseg amit ma irtatok! Kép

Mi ma ismet megjartuk a hadak utjat. A tortenet ott kezdodik, hogy a kutyankon meg novemberben eszrevettunk egy nagy, fekete, szederjes feluletu anyajegyet, amit a doki leszedett, mert nagyon rakos kinezete volt. Szerencsere a biopszia szerint joindulatu volt. Errefol tegnap este megint eszrevettem valamit a hasan ugyanott, csak a jobb oldalon. Ez inkabb egy hegnek nez ki, de gondoltuk jobb, ha megmutatjuk a dokinak. Reggel kertem neki idopontot, 1/2 3-ra kaptam is. Kozben meg a Balint kohogese lett rosszabb, latszik rajta, hogy a torka marhara faj, ugyhogy ugy dontottem megis elviszem ot is a dokihoz. Oda meg 3/4 3-ra kaptunk idopontot. A ketto szerencsere egymas mellett van, de ez a tortura a ket gyerekkel, kutyaval, raadasul tegnap ejjel esett a ho, ami ma egy nagy latyakka olvadt, ugyhogy orom volt rangatni mindenkit benne....

Nadine!
Olimpiai bajnok azert sem lehettem volna, mert a soproni medence nem verseny medence, vagyis nem 50 csak 33 meter hosszu. Tehat az itt elert eredmenyek nem szamitanak, mert itt ketszer fordul az ember 100m-en, vagyis ketszer lokod el magad a faltol, es igy jobb eredmenyek szuletnek. Akikbol lehet valami azoknak ugyis Pestre kell koltozni. (Persze nalam ez nem jott szoba. Kép)
A szulesrol akartam irni, hogy hidd el, akkor nem fog erdekelni, hogy hogy nezel ki. En mind a ketszer kaptam EDA-t, de a Balint olyan gyorsan jott, hogy 10 perccel az EDA utan kinnt volt, szoval mindent ereztem. Eszembe sem jutott arra gondolni, hogy ki mit gondol. Kép

Vero!
Ez a langos tok egyszeru, es az aranyokat attol fuggoen valtoztatod, hogy mennyit akarsz csinalni. Szoval: 2dl kefir, 2 dkg eleszto, so, es amennyi lisztet felvesz. Az elesztot nem kell felfuttatni, csak belemorzsolni (vagy reszelni) a kefirbe. (En por elesztot hasznalok, es kimertem, hogy mennyi felel meg 1 dkg-nak, es ahhoz viszonyitva keverem bele) SZoval egy kozepesen lagy tesztat osszeallitasz, es ha hamar akarod, akkor kinnt hagyod a pulton letakarva. Kb.1/2 ora alatt megkel, de a hutoben is megkel, tehat ha reggel osszekevered, este kesz a teszta. A langosokat lisztezett kezzel kell nyujtani. En ugy szoktam, hogy letepek egy darabot a tesztabol, es az olaj folott szethuzkodom, es mehet is bele. Ha nem akarod az egeszet megsutni, masnap is felhasznalhato, csak tartsd a hutoben. En sokszor kikeverek egy adagot, es a Bence delben azt eszik, csak egyet vagy kettot sutok, aztan este a tobbit.

Reni!
Te nem Berzsenyis voltal? Mintha ismeros lenne az arcod.

Eszti!
A Bence is ilyen hizelgo. Olyanokat mond nekem, hogy "te arany szivu" Kép En meg persze elolvadok.
En is visszamentem a Bence utan dolgozni. Itt akkor 6 honap volt a szulesi szabadsag, de az Anyuek itt voltak felvaltva, szoval volt kire hagyni a Bencet. Viszont amikor az Anyuek hazamentek, 10 honapos koraban be kellett volna adni valami megorzo helyre (itt nincs olyan bolcsi vagy ovi mint otthon), es akkor elkezdtem itthonrol dolgozni. Ezt csinaltam egeszen addig amig a Balnit szuletett. Most mar 1 ev a szulesi szabi, de ugy gondolom, hogy meg igy is tul kicsi, hogy beadjam valahova. Segitsegunk (pl. nagyszulok) nincs, es a ceg ahol dolgoztam mar nem akarja az itthoni munkat tovabb, igy most a mai nappal felmondtam, es itthon leszek par evet. Ami a Bencenek is jart azt a Balintnak is meg akarom adni. Ugy ertem, hogy az en jelenletemre es az egyutt eltoltott idore neki is szuksege van.
Mindenesetre, ha az ember szereti a munkajat, akkor nagyon jo kimozdulni akkor is, ha szeretsz otthon lenni a gyerekeddel igaz?

Megyek vacsorat fozni. A desszert gundel palacsinta lesz, ugyanis meg karacsonyrol maradt daralt dio es mielott megavasodik kell valamit kezdeni vele.

Agi

Kép
Kép
agi

Eszti tessek. Ne erezd hulyenek magad, en is ketszer mondom, ketszer mondom. Kép

Kép
Kép
agi

Nadin, ha még benézel:
mi voltunk azok!!!!!!!!!!!!!!
Kocsistul csizmástulKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Nagyon szépek a gyermekeid!A kislányod mintha csak a te képmásod lenne.

Nadine!Én is osztom a véleményt,hogy te leszel a legszebb nő a világon a párod számára akár milyen gyűrtül fogsz kinézni.Én borzasztóan néztem ki szülés után,de apát cseppet sem érdekelte elvégre világrahoztam imádott fiát.Emiatt cseppet sem kell aggódnod.

Ági!Kutyussal,gyerekkel minden oké?Milyen fajta kutyátok van?Nyam-nyam gundel palacsinta!
Vendég

Lányok! Feltettem a honlapomra az összes képet ami a gyerekszobáról készült! A honlapomon megnézhetitek! Egészen pontosan itt:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=763033&index=1

KépKép
nicika

Köszönöm GabóKép
Mindjárt a ti legényetek is ekkora lesz. Úgy megy az idő, most születtekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika!
Ide nem lesz kedvetek bútort rakniKép!!!!!!
Szép lettKép, milyen festékkel festette a párod?

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika!Megnéztem a szobát gyönyörű,fantasztikus irigylem máe most a babót.Nagyon szép lett.Mennyi idő alatt lett kész?
Vendég

Ági!
Köszi a receptet, hááát tényleg egyszerűbb! Remélem kutyus+gyerekek mielőbb meggyógyulnak. Mit dolgoztál, hogy otthonról is tudtál tovább dolgozni? Az én fiam azt szokta mondani: Te vagy a legjobb anyuka a Földön! Meg a múltkor hallottam, hogy azt mondta a kis barátjának aki kételkedett valami tudományos "rettentőfontoskilencéves" dologban: Ha az anyukám azt mondta, akkor az úgy is van!
Ilyenkor az én szívem is elolvad!!!

Katus!
Most megint néztem, nincs házszám a házon?
Vagy csak nagyon kicsi? ?? Vagy csak én vagyok vak?

Nadine!
Ne aggódj, nem fog azzal foglalkozni hogy hogy nézel ki. Amikor az ember beteg, akkor sem fest valami jól, mégis szereti a párja pedig az összehasonlíthatalan a gyermekszüléssel! Kép
Mármint élményileg az apukáknak!

Gabóca, Ági! Hogy hívják a kutyusokat?
Vendég

A németjuhász Doris a Dog Cleoés szuka mind a kettő.
Vendég

Jó nevük van!!! Kép
Vendég

Mit főztök lányok? Nekem nincs ötletem, lehet h rántott sajt lesz. Kép
Vendég

Én ma csináltam meg a palacsintát.Holnap meg ha minden igaz paprikás krumpli lesz.
Vendég

Sziasztok!

Szoval elöször gyorsan a kerdesekre valaszolok!

A Szechenyibe jartam gimibe, nem a Berzsenyibe!
2004.maj.17-en költöztem ki Nemetorszagba, pontosabban Fekete erdöbe! Es szerencsere sikerült is hamar megszoknom itt. Az elsö honapok azert kicsit nehezek voltak a nyelv miatt meg a munka kereses sem ment olyan könnyen mint ahogy en azt elkepzeltem. De most mar minden okes!
Nagyon boldog vagyok, van egy edes kislanyom es egy edes ferjem! Kép
Nicika!
Majd küldök kepet a kicsikeröl tedd fel majd legy szives!
Hallottatok mar olyanrol, hogy a szüles utan migrenes fejfajas jelentkezik? En 3 napig szenvedtem most töle, biztos a verveszteseg meg a szopikazas miatt romolhatott a verkepem. De most elkezdtem vasat szedni, remelem nem jön elö megint.

Köszi a valaszokat a tejcsitarolasrol! Felmelegiteni ugye mikroban nem lehet?

Az anyu is mar itt van szombat este ota, szerintem haza se akar menni, mert teljesen el van ajulva a kisunokajatol! Kép

Vero!
Nalam hal lesz krumlipürevel!

Nercsi!

Voltatok mar setalni a kislanyoddal?

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!A sógornőmnek is szülés után lett migrénes fejfájása amivel nem igen tud mit kezdeni.Dokinak montad?Én melegítettem mikróba nem lett semmi baja.Meddig marad anyukád?Nagyon várjuk a képeket!
Vendég

Amica! Egyébként való igaz hogy nem lesz benne túl sok bútor! Kép Sefra és Trilak márkájú kül- és beltéri festékkel lett festve!

Gabó! 2-3 hét alatt lett készen a szoba, de nem folyamatosan dolgozott rajta!

Mai ebéd: zöldségleves, fiúknak sült oldalas, nekem pedig rakott karfiol! De anyós csinálja! Mert én strapa vagyok! Iszonyúan fáj a csípőm bal oldala, alig tudok menni. Már 3-4-szer majdnem hanyatt estem a hirtelen fájdalomtól! Gondolom babóca nyom valami ideget! Szerintem már leszállt a hasam és a baba feje is be van ékelődve! Valószínűleg ezért is repedt a hasam ki!

Reni! Természetesen a képet felrakom! Kép

Az első képen a kicsi Lara látható!
Kép

A második képen pedig Reni és anyukája és a babakocsi!
Kép

KépKép
nicika

Reni!Nagyon sokat változott Lara.Szép kis csajszi!De te is,hogy megváltoztál!Nagyon jól nézel ki!Anyukáddal mintha két tojás lennétek annyira hasonlítotok egymásra.Látszik az arcán mennyire boldog nagymama.

Nicika!Még semmi josló fájás nincs?Bár nekem sem volt.Már biztos annyira lent van,hogy nyom mindent.Talán ez a legrosszabb szakasz.Kitartás!
Vendég

Lassan megint elköszönök felébred a picurkám aztán bemegyünk egyet a városba.Kihasználom még ezt a hetet,mert hétvégétől megint mondja a nagy hidegeket akkor meg úgysem megyek vele sehova.
Jó dumcsizást délutánra.
Vendég

Nagyon jó képek Reni, csinos vagy. A baba meg továbbra is tündéri!! Kép
Ezen a képen nekem is ismerős vagy. Hány éves is vagy(ha kérdezhetek ilyet)?

Fasírozott lett sült krumlival. Hát nem valami fogyós! Kép

Gabóca!
Én sem leszek ma már, az Eszti is dolgozik, szerintem max este tudunk még csevegni! Jó csavargást!
Vendég

Hát az én drága kisfiam miért is ne amikor mennünk kéne valahova akkor 1-órát alszik,de ha nem megyünk sehova óramű pontossággal fél órákat alszik.Elakartam menni a 15:20-as busszal erre még szundizik a drágám.De bezzeg amikor kéne nem alszik!!!Na de hát aludjon csak a tündérem legalább a keresztanyuéknál nem lesz bolondos.
Vendég

Hát basszus lányok mi történt.Kicsi a Lsvinel a babakocsi.Hosszra is meg szélességében is.Gondoltam elmegyek vele gyalog besétálunk és koppantam egy nagyot.Úgyhogy amíg nem ül magától elfelejthetem a babakocsit.Frankó mi?Ki vagyok akadva teljesen.Szerencsétlen gyerek meg sem tud benne mozdulni.Úgyhogy marad a kenguru meg a fél 5-ös busz.Így jártam.
Vendég

Vero! Patrik megsúgta hogy te tudsz franciául is! Le tudnád nekem ezt az írást fordítani? Csak mert kilyukad az oldalam hogy mi is ez a bigyó amit nyertem! Nem kell szó szerint, csak hogy mégis mi ez! Köszike!
Kép

KépKép
nicika

Gabó! Szerintem amit érzek az még nem jósló fájás, hanem csak többször keményedik a hasam mint eddig. Nem igazán fájdalmas, inkább kellemetlen!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Rengeteget termeltetek az elmúlt két napban.
Mi jól vagyunk. Tegnap megmérték Alízt a doktornőnél. Hát aranyom nem igen hízott. 3600-tal született, 3420-szal hoztuk haza, és most egyhétre rá, 3480 volt. Egyhét múlva viszem újra, majd meglátjuk. Adokinő azt mondta, az lesz a mérvadó, mert azonos lesz a mérleg, aminn mérik. Remélem többet hízik addig. Kép

Ma, és tegnap kicsit nyugtalan volt én is elfáradtam.

Nici, szuper a festmény. Elismerésem apának. Kép

Erika (rakok képeket)

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nicika,
Ez kérlek szépen egy dobókocka!
Kép
Kép
Csak nem kell dobni elég megérinteni, ekkor zenél és kiírja az eredményt (kivillanak a pontok, ahogy a képen van.) Kép
Erre varrj gombot! Kép Kép

Gabóca!

Örülök hogy ilyen nagyot nőtt. Persze a babakocsi kár hogy kicsi, de milyen jó hogy a Levi ilyen nagy! Kép
Vendég

Nercsi!

Ne aggódj csak szoptasd, jövő hétre biztos hízik. Akinek nem elég a tej nyűgöske szokott lenni, ha elégedett, szerintem nincs ok aggodalomra, lehet hogy tényleg különböznek a mérlegek. Pihenj sokat, hogy legyen sok tejcid!
Vendég

Kép
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nicika!
Tényleg hol nyerted a dobókockát?
v
Vendég

Nercsi!
De éééééééééédes!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ági,
sajnálom Bálintot is, a kutyust is, és az egész hercehurcát! De végül is megoldódott minden? Mi baja a szeretett legénynek és kutyulinak? Kép
Az a fél év ill. most már egy év szülési szabi tényleg nem túl sok. Elképzelni sem tudom, ki tudna jobban figyelni a fél éves gyerekemre, mint én.. Az egy év már jobb, de azért az itthoni 2-3 at az igazi. És tényleg, mihez kezd az, akinek nincs segítsége otthon?
Különben nálatok mennyi az időeltolódás? Csak mert először furcsálltam, hogy te még az én hozzászólásom után írtad, hogy mész vacsorát készíteni.. Kép Kicsit meglepődtem.. Aztán rájöttem, hogy bennem van a hiba, nem számoltam, hogy nálatok nem annyi idő van! Kép

Nici,
nagyon jó lett a szoba, nekem most már nem is az állatseregletes csoportosulás jön be a legjobban, hanem amikor a naplementében ballagnak. Tök jó! Kép
Na, Patriknak milyen volt az első nap?

Reni,
nagyon szép kislány Lara! Kép Jó sötét haja van! Apukájának is ilyen sötét? Fog ez még világosodni?
Anyukáddal tényleg nagyon hasonlítotok egymásra! Kép És a babakocsi tök kis helyes, formás. Jó, hogy nem olyan nagy dömper! Kép

Gabi,
fúúú, az tényleg gáz, hogy nem jó a babakocsi! Ilyenkor, télen, amikor nem használod annyit a babakocsit, fel sem tűnik, hogy Levi már nem fér bele.. Gyorsan nő a fiúcska, nem? Kép Különben milyen a babakocsi? Nem átalakítható sporttá? Vagy? Azért ezeknek tovább kéne használhatónak lenni, nem?

Mi ma voltunk védőnéninél, ott elég hamar végeztem. Jó lett a vizelet-gyorsteszt, a vérnyomi, és a súly is. Hööö! A védőnő azt mondta, mielőtt ráálltam a mérlegre, hogy most biztos híztam, mert nőtt a pocakom, meg hát amúgy is.. Erre 1 kg plusz jött fel az utóbbi 1 hónapban! Kép Királyság! Kép Szóval most vagyok 69 kg. Halkan jegyzem meg, hogy az itthoni szerint még mindig csak 66. És én őt jobban szeretem.. Kép Persze ez a mérleg sem stagnál, ez is kb ugyanannyit megy felfelé, mint a védőben lévő, de a miénk eleve kevesebbet mutatott az elején is.

Terhesgondozóban jó sokat kellett várni.. A doki tulajdonképpen nem mondott semmi újat. Azt mondta a lepény helyzete miatt betesz még egy UH-ot, és akkor is megnézi, hogy mizújs. Ez lesz 4 hét múlva, február 27-én. Megemlítettem neki, hogy érdekel, nem szedtem-e össze toxoplazmózisos izét. Azt mondta ha sokat nem csókolgattam a macskáimat Kép, akkor nincs nagyobb esélyem rá, mint másnak, hogy elkapjam, de azért adott beutalót holnap reggeli vérvételre, hogy megnyugodjak. De ezen kívül néznek még: MENO, HCGT (ezeket vizeletből), és CYTO, HERP, RUBE, TOXO (ezeket pedig a vérből). Nem is baj, hogy megnézik ezeket is. Igaz, nekem csak a cyto, a herp, a rube és a toxo mondana valamit, a másik kettőhöz lövésem sincs, hogy mi az. Nektek??

Én ma nem főztem, mert majdnem egész nap úton voltam. Anyu pizzát csinált! Kép Nyam-nyam!

És találkoztam Amicával és kislányával, Jankával! Kép Amica nagyon kedves, türelmes anyuka, Janka pedig egy tündéri, érdeklődő lányka! Az a rengeteg kismama mind őt csodálta! Kép Bújt anyukájához és mondta mennyire szereti őt is és Apát is! Kép

Nadine és Dorka 28+6 Kép

nadine81

Erika,
naaagyon aranyos Alíz, olyan kis erősnek látszik ám! Kép Az első képen mintha mosolyogna.. Lehetséges?
A súlya meg majd csak gyarapszik lassan, de biztosan! Éhesnek tuti nem éhes! Kép

Hát az a dobókocka! Kép Lusták dobókockája?? Kép Kép

nadine81

Nici,
nekem nincs meg a tavaszi topik... Meg egy csomó másik is eltűnt... Kép Te írtál ma oda?

nadine81

Reni örülök hogy ti is jól vagytok. Még nem sétálunk, azt mondták, amíg ilyen hidegek vannak, ne vigyem ki. Meg először az ablaknál levegőztessem. Már alig várom a jobb időt.

Nadine, az elsőn tényleg olyan mintha mosolyogna, bár szerintem ez még nem olyan igazi mosoly. De imádom. Kép Örülök, hogy minden oké veletek. Kép

Gabó, ez a babakocsi nagyon gáz. Én azt hittem egy kocsi végig jó. De nem baj, a lényeg, hogy Levi nagyra nő. Kép

Eszti, nálunk Alíz szeme vérzett be a születéskor, és még mindig olyan. Szegényemnek, lassan múlik.

Nici, hol van az a suli, ahol Patrik dolgozik? Itt Sopronban? Tök jó hogy talált valamit. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero! Köszi hogy megfejtetted nekem az izéke rejtélyét! Soha nem jöttem volna rá hogy dobókocka! Persze még nem kaptam meg, kb. 2 hetet kell várni rá. (Már ha tényleg megkapom, ugyanis egy francia játék oldalon nyertem) Ez az oldal a www.prizee.com. Itt mindenféle aranyos és egyszerű játákkal kell játszani! Eurot lehet gyűjteni! Nekem 35 nap alatt jött össze ez a dobókocka! Ha tényleg megkapom, babónak biztosan tetszeni fog! Egyébént barátnőm is sokat játszott már ezen az oldalon és egy csomó mindent nyert: plüss békát, plüss halacskát, mini rádiót és pár kulcstartót! Szóval unalmas perceimben jól elvagyok vele! Kép

Erika! Csuda édes a kiscsajod! mennyit változott már mióta utoljára láttam! Kép Úgy megsimizném! Kép A szopi miatt meg tényleg ne aggódj, biztosan beindul a fejlődése!

Nadin! Én ma jártam a tavasziaknál többször is! Nekem simán bejött az oldal! Megvan Mariannka kisbabája is István! És van róla kép is! Olyan édes! Kép

KépKép
nicika

Ja és Patrik első munkanapja egész jól telt! 8-ra ment és 14 óráig volt! Holnap este 8-ra megy és reggel 8-ig lesz! 6-7 14-18 éves gyerkőcre kell felügyelnie! Ma már le is kenyerezte őket egy DVD filmmel! Szóval egyenlőre még jól kijönnek! Ja és ez nem iskola, hanem nevelő otthon! József Attila Nevelőotthon! Valahol a vasut környékén van!

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?