Sziasztok!
Most azt hiszem jó sokat fogok írni, mert nem leszek pár napig, így ha hiányzok, csak bele-beleolvastok a levelembe, és rögtön jobban érzitek magatokat
Na a lényeg, hogy nagyon jó kedvem van! Ma este voltunk nődokinál és láttam Ketteskét! Úgy mozgott már keze-lába, hogy nem hittem a szememnek
Marci is ilyen izgő-mozgó volt, úgyhogy két perpetummobiléval lesz dolgom pár hónap múlva
De most még ez sem izgat. Legkisebb nagysága fejecskéjétől a popójáig 35 mm, ami épp a betöltött 10. hétnek felel meg. Holnaptól kezdhetem a 11.-et, ami annyira jó, mert lassan átlépem az első 12-t és az nagyon megnyugtató!
Ma Marci hogy is mondjam, nem volt egy angyalka, inkább a kisördög felé tendált, de talán nem volt olyan gáz, mint tegnap. De lehet, hogy már kezdem megszokni... Viszont a dokinál olyan keservesen sírt, ahogy meglátta a dokit, hogy egyszerűen meg sem lehetett nyugtatni. Na maximum az ölemben volt okés. Nevettünk, hogy végülis legelőször, amikor életében először látta a dokit (értsd születésekor
) is egy jót sírt
Dia!
Nagyon-nagyon örülök, hogy Domi már ennyire összeszedte magát, hogy haza is engedték! Otthon biztos százszor gyorsabban meg fog gyógyulni
Végülis kiderült, hogy mit szedett össze Szegénykém? Millió puszit küldök Nektek és pihenjetek, gyógyuljatok!
Judit!
Lackó nagyon édi! Nem feszíti le a mosogatógép ajtaját? Én biztos paráznék. Tényleg kis angyalkaként ül az etetőszéknél
Marci is szokta így tartani a kezét.
Sajnálom, hogy ennyire megszenved a fogacskákkal. Szorítok, hogy minél előbb kibújjanak Neki!
Aranyos vagy, hogy így emlékszel a táblázatos kérdésemre, de idővel már megoldottam. A 2006 őszi topikban
én vagyok a táblázatfelelős, így valahogy kiokomuláltam ezt a tudományt is!
A mosás nem hülye kérdés. Én max. 30-40 fokkal mosom, és egy kímélő gyors mosással, mert szerencsére nekünk nem túl piszkosak a rucik és ez nekünk dosztig elég. A pelusokat szoktam kb havonta (meg most ahogy beteg volt) 60 vagy 90 fokon átmosni. Én folyékony Arielt használok, öblítőt semmit. Nem merek változtatni (meg szerencsére szükség sincs rá), mert Marci elég érzékeny bőrű és ez totál okés Neki.
Mica!
Holnap mi is leszaladunk Debrecenbe
Aztán lehet, hogy nem fogok így vigyorogni a lefele úton, mert Marci ébredése után nem sokkal indulunk, így Szegénykém biztos nem fogja élvezni az utat. Ahogy mi sem.
Gratula a skacok méreteihez! Hát nem fogja Õket elfújni a szél, az tuti!
Évi!
Marci ma sem volt angyal, elég nehéz volt Vele ma is, pláne, hogy elhagyta a 8-9-es keléseit és ma már 7 előtt keltett
Így már délben ágyban van és 3-kor kelt, kora estére pedig totál fáradt volt. Mondjuk így hamarabb ágyba tudjuk dugni.
Bocsi, hogy nem hívtalak, de tegnap a vérvétel után állva el tudtam volna aludni + sokszor felsírt álmában délután, így nem mertem megreckírozni a telefont. Ma pedig pakoltam az utunkra, mert máskor nem volt rá lehetőségem...
Remélem Rolcsi javulgatott mára és nem fárasztott le nagyon.
A szaltója nem lehetett semmi, gondolom megállt egy pillanatra a szíved. Semmi baja nem lett?
Biztos lesz könnyebb időszakotok is! Tudod, a remény hal meg utoljára
Gigi!
Tényleg Gekkoztatok ma? Ugye, hogy okoska Oli?!
Mindent köszi!
Györgyi!
Gratulálok Norbika egyedül kajálásához
Sejtem,hogy mi lehetett az eredmény. Marci néha kizárólag akkor hajlandó kinyitni a száját, ha nála is van egy kanál. Ha olyanom van, akkor tapicskolhat a kajájában, de akkor úszik a kajában. A Drágám mindig úgy rakja be a kanalat a szájába, hogy előtte jól megfordítja, így az összes cucc az ölébe, vagy az előkére landol
Alvás: én azok közé tartozom, akik lehetőség szerint külön altatják a gyerkőcöt, de ehhez természetes egy partner gyerkőc is kell, ami szerencsére jelen esetben nálunk teljesen adott. Marci totálisan jól alszik éjjel, a felsírások inkább a nappali alvása alatt vannak, de kis ringatással, gyakran úgy is vissza tudom altatni. Ha voltak gázos éjszakáink, akkor persze előfordult, hogy mi is magunk közé vettük volna, de Õ ilyenkor mindig azt hiszi, hogy buli van és állandóan felült és dumált. Így visszavittük az ágyba és nagy nehezen visszaaltattuk.
Nálunk elmaradt a cicin elalvás, délben már abszolúte nem kap cicit, kicsit ringatom és elaltatja magát a kedvenc Macijával (nagy betűvel írom, mert nagyon hálás vagyok a segítségéért
). Este sem alszik már el szopi közben már közel 1 hónapja, de kis ringatás és ismét alvás. Ez semmi másnak nem köszönhető, csak a szerencsénknek, így meg vagyok róla győződve, hogy nálunk bármikor rosszabbra fordulhat a dolog.
Szerintem ha valaki úgy érzi, hogy az együttalvás a megoldás, nyugodtan csinálja, előbb-utóbb csak egyedül alszik a csemete. Ugyanígy gondolom a cicin elaltatást is, hisz én kételkedtem a legjobban abban, hogy máshogy el tudna aludni és tessék. Nem szoktattam, valahogy kialakult. Így lesz szerintem az együttalvással is mindenkinek. Azért kívánok mindenkinek sok szerencsét a hosszú átaludt éjszakákhoz
Azt hiszem még egy csomó mindent akartam írni, de inkább abbahagyom, mert a végén azt kívánjátok vissza se jöjjek.
Holnap Debrecenbe megyünk a húgomékhoz és csak vasárnap délutánra, estére jövünk haza. Addig valahogy bírjátok ki
Mindenkinek sok puszit, szép hétvégét: Melinda