Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mica!
Szép méretei vannak a legényeidnek! Kép

Gigi!
Gekkoba mi volt? Milyen játékokat játszottak Olival?

Melinda!
Mintha régebben te kérdezted volna, hogy hogyan kell táblázatot feltenni ide, ugye? (Ha nem te voltál bocsiKép)
Hát sajna én sem tudom, de régebben Györesz volt (ha megint jól emlékszem) aki rakott fel táblázatot ide. Õ biztos tudja.

Györesz!
Tudod, hogyan kell táblázatot felrakni? Kép

Lányok!
Most lehet hogy hülyének fogtok gondolni, de csak megkérdezem. Ti mivel, hogyan, hány fokon mossátok a törpék ruháit? Hülyén hangzik de már annyi mindent kipróbáltam, mosószert, hőfokot, de nagyon nem vagyok elégedett az eredménnyel. Mosószeren kívül adtok még valamit hozzá?

Na, most hogy így leégettem magamat a tudatlanságommal, búcsúzóul felteszek néhány képet az úrfiról.

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Hát, a képeket nem akarta csatolni, megpróbálom újból.

Angyalka az étkezőasztalnál 1.
Kép

Angyalka az étkezőasztalnál 2.
Kép

Anya, engem is elmosogatsz?
Kép

Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Táblázat:
Nekem meg is van a régi táblázatunk, szívesen felteszem, de akkor Judit légyszi írd meg mégegyszer Lackó pontos születését és hogy hol laktok!!!

Évi!
Én úgy érzem, hogy nekem is belefér az együttalvás, főleg, hogy az éjszaka felét a saját ágyában tölti. Én is szeretek vele aludni, kivéve amikor valami miatt egész éjjel forog mint egy ringlispir. Annyira édes amikor éjjel átviszem magamhoz, egész közel kúszik hozzám, egymással szembe, átöleli a nyakamat és úgy alszik el, aztán amikor reggel ébredezik, akkor egész rámmászik, én átölelem és úgy alszunk még egy kicsit!

Mica!
Nem is tudtam, hogy Te is Zolcsival alszol! Ez igazán megnyugtat, hisz Évi is meg Te is már többgyermekesek vagytok, úgyhogy Ti aztán tényleg tudjátok, hogy ez nem tart örökké! Most annyira megnyugodtam! Köszi Nektek!!!!!!

Judit!
Örülök, hogy Lackónak is bejött a rajzolás!!!!!
Nagyon édes a képen és biztos nagyon tündéri ahogy dumál egész nap, ez a jeje nagyon ari lehet!
Akkor írd meg légyszi Lackó pontos születését és hogy hol laktok és teszem fel a táblázatot!
Én Norbi ruháit úgy mosom, hogy a fehéreket 90 fokon és ha szükséges akkor teszek hozzá Cloroxot, vagy Vanish szappannal bedörzsölöm a foltokat, a színes ruháit meg 40 fokon és szintén amit szükséges bedörzsölöm Vanishel. Eddig minden folt eltünt csodák csodájára! Mosópor az változó, most épp Tide van!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Holnap megyünk Gekkoba, úgyhogy majd este jövök az élménybeszámolóval.

JuditKép
Lackó annyira édes!! Ahogy ül ott a két kezét összetéve!!!! Rólad láthatnánk képet! Olyan jó lenne ha tudnám egy archoz kötni a hozzászólásaidat! (magyarúl kiváncsi vagyok nagyon rádKép)
Mosás: én az elején kézzel mostam..... Barátnőm azt mondta, hogy nem vagyok normális. AKkor még kifejezetten folyékony bébi mosószert használtam. (asszem Domal márkájú) Az új ruhákat elöszőr még most is kézzel lötykölöm át de már csak azért, hogy nehogy összefogja a többi ruhát. Általában 60 fokon szoktam mosni. A foltokat elötte lelocsolom Vanish-el (azzal a dupla tartályúval)

GyöreszKép
ALvás: szerencsére Olikám alvásával nincs gond. Külön szobában alszik a saját ágyikójában. Viszont!!!! Már két napja ő is mellettem köt ki éjszaka, mert valószínűleg fáj a foga. Elöszőr megpróbálom visszarakni de ha nem megy akkor nem szenvedek vele tovább. Én ezen nem aggasztom magam ( én is élvezem ahogy bújik) mert tudom, hogy alapban a saját kuckójában szeret éjszakázni, ha nem ott akar aludni annak van valami oka. Éppen ezért sírni sem hagyom soha.
Ha megnyugtat akkor Győzike is 18 éves koráig aludt anyucivalKépKépKépKépKépKép

Most megyek, kivételesen lefekszem időbe, hátha műsor lesz éjszaka.

U.I: DOmi jól van, örül, hogy otthon lehet!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most azt hiszem jó sokat fogok írni, mert nem leszek pár napig, így ha hiányzok, csak bele-beleolvastok a levelembe, és rögtön jobban érzitek magatokat Kép Kép Kép
Na a lényeg, hogy nagyon jó kedvem van! Ma este voltunk nődokinál és láttam Ketteskét! Úgy mozgott már keze-lába, hogy nem hittem a szememnek Kép Marci is ilyen izgő-mozgó volt, úgyhogy két perpetummobiléval lesz dolgom pár hónap múlva Kép De most még ez sem izgat. Legkisebb nagysága fejecskéjétől a popójáig 35 mm, ami épp a betöltött 10. hétnek felel meg. Holnaptól kezdhetem a 11.-et, ami annyira jó, mert lassan átlépem az első 12-t és az nagyon megnyugtató!

Ma Marci hogy is mondjam, nem volt egy angyalka, inkább a kisördög felé tendált, de talán nem volt olyan gáz, mint tegnap. De lehet, hogy már kezdem megszokni... Viszont a dokinál olyan keservesen sírt, ahogy meglátta a dokit, hogy egyszerűen meg sem lehetett nyugtatni. Na maximum az ölemben volt okés. Nevettünk, hogy végülis legelőször, amikor életében először látta a dokit (értsd születésekor Kép) is egy jót sírt Kép

Dia!
Nagyon-nagyon örülök, hogy Domi már ennyire összeszedte magát, hogy haza is engedték! Otthon biztos százszor gyorsabban meg fog gyógyulni Kép Végülis kiderült, hogy mit szedett össze Szegénykém? Millió puszit küldök Nektek és pihenjetek, gyógyuljatok! Kép Kép Kép

Judit!
Lackó nagyon édi! Nem feszíti le a mosogatógép ajtaját? Én biztos paráznék. Tényleg kis angyalkaként ül az etetőszéknél Kép Marci is szokta így tartani a kezét.
Sajnálom, hogy ennyire megszenved a fogacskákkal. Szorítok, hogy minél előbb kibújjanak Neki!
Aranyos vagy, hogy így emlékszel a táblázatos kérdésemre, de idővel már megoldottam. A 2006 őszi topikban Kép én vagyok a táblázatfelelős, így valahogy kiokomuláltam ezt a tudományt is!
A mosás nem hülye kérdés. Én max. 30-40 fokkal mosom, és egy kímélő gyors mosással, mert szerencsére nekünk nem túl piszkosak a rucik és ez nekünk dosztig elég. A pelusokat szoktam kb havonta (meg most ahogy beteg volt) 60 vagy 90 fokon átmosni. Én folyékony Arielt használok, öblítőt semmit. Nem merek változtatni (meg szerencsére szükség sincs rá), mert Marci elég érzékeny bőrű és ez totál okés Neki.

Mica!
Holnap mi is leszaladunk Debrecenbe Kép Aztán lehet, hogy nem fogok így vigyorogni a lefele úton, mert Marci ébredése után nem sokkal indulunk, így Szegénykém biztos nem fogja élvezni az utat. Ahogy mi sem.
Gratula a skacok méreteihez! Hát nem fogja Õket elfújni a szél, az tuti! Kép

Évi!
Marci ma sem volt angyal, elég nehéz volt Vele ma is, pláne, hogy elhagyta a 8-9-es keléseit és ma már 7 előtt keltett Kép Így már délben ágyban van és 3-kor kelt, kora estére pedig totál fáradt volt. Mondjuk így hamarabb ágyba tudjuk dugni.
Bocsi, hogy nem hívtalak, de tegnap a vérvétel után állva el tudtam volna aludni + sokszor felsírt álmában délután, így nem mertem megreckírozni a telefont. Ma pedig pakoltam az utunkra, mert máskor nem volt rá lehetőségem...
Remélem Rolcsi javulgatott mára és nem fárasztott le nagyon. Kép
A szaltója nem lehetett semmi, gondolom megállt egy pillanatra a szíved. Semmi baja nem lett?
Biztos lesz könnyebb időszakotok is! Tudod, a remény hal meg utoljára Kép

Gigi!
Tényleg Gekkoztatok ma? Ugye, hogy okoska Oli?! Kép
Mindent köszi! Kép

Györgyi!
Gratulálok Norbika egyedül kajálásához Kép Sejtem,hogy mi lehetett az eredmény. Marci néha kizárólag akkor hajlandó kinyitni a száját, ha nála is van egy kanál. Ha olyanom van, akkor tapicskolhat a kajájában, de akkor úszik a kajában. A Drágám mindig úgy rakja be a kanalat a szájába, hogy előtte jól megfordítja, így az összes cucc az ölébe, vagy az előkére landol Kép

Alvás: én azok közé tartozom, akik lehetőség szerint külön altatják a gyerkőcöt, de ehhez természetes egy partner gyerkőc is kell, ami szerencsére jelen esetben nálunk teljesen adott. Marci totálisan jól alszik éjjel, a felsírások inkább a nappali alvása alatt vannak, de kis ringatással, gyakran úgy is vissza tudom altatni. Ha voltak gázos éjszakáink, akkor persze előfordult, hogy mi is magunk közé vettük volna, de Õ ilyenkor mindig azt hiszi, hogy buli van és állandóan felült és dumált. Így visszavittük az ágyba és nagy nehezen visszaaltattuk.
Nálunk elmaradt a cicin elalvás, délben már abszolúte nem kap cicit, kicsit ringatom és elaltatja magát a kedvenc Macijával (nagy betűvel írom, mert nagyon hálás vagyok a segítségéért Kép). Este sem alszik már el szopi közben már közel 1 hónapja, de kis ringatás és ismét alvás. Ez semmi másnak nem köszönhető, csak a szerencsénknek, így meg vagyok róla győződve, hogy nálunk bármikor rosszabbra fordulhat a dolog.
Szerintem ha valaki úgy érzi, hogy az együttalvás a megoldás, nyugodtan csinálja, előbb-utóbb csak egyedül alszik a csemete. Ugyanígy gondolom a cicin elaltatást is, hisz én kételkedtem a legjobban abban, hogy máshogy el tudna aludni és tessék. Nem szoktattam, valahogy kialakult. Így lesz szerintem az együttalvással is mindenkinek. Azért kívánok mindenkinek sok szerencsét a hosszú átaludt éjszakákhoz Kép

Azt hiszem még egy csomó mindent akartam írni, de inkább abbahagyom, mert a végén azt kívánjátok vissza se jöjjek.
Holnap Debrecenbe megyünk a húgomékhoz és csak vasárnap délutánra, estére jövünk haza. Addig valahogy bírjátok ki Kép

Mindenkinek sok puszit, szép hétvégét: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még gyorsan visszajöttem.

Györesz Kép
Lackó 2005. január 9-én született a Szt. István Kórházban, és Gyálon élünk.

Gigi Kép
GyőzikeKép
Csak neked! Csak most! /Meghát tényleg így illik Kép/ De hozzátartozik, hogy ez 3 éve készült, és azóta nem is nagyon kaptak lencsevégre. Itt még szép voltam (és szerényKép). Azóta sajna jónéhány kilócska rám talált még.
Kép

Na, én is elteszem magam holnapra.

Sziasztok! Kép

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok Lányok!Kép
Itthon vagyunk végre!Else tudom mondani milyen jól esett,hogy ennyien,ennyire drukkoltatok Nekünk!Futtában átolvastam a jó kivánságokat és potyogtak a könnyeim.Olyan jó,hogy vagytok,köszönöm Nektek!KépDomikám "javulgat"szerintem még nem 100%-os.Fosi még van,hányás ma már nem volt kop-kop.Szegénykém annyira éhes,szomjas,hogy ha engedném felfalná a hűtőt.KépNagyon boldog,hogy itthon vagyunk szinte röpült amikor beléptünk az ajtón:KépMost 3 óta alszik"remélem reggelig".Nem igazán tudott pihenni a kórházban mert folyton sírt valamelyik gyerek vagy beszélgettek vagy világos volt stb..na és persze az infúzió is kényelmetlen volt Neki.KépAmúgy rota vírust kapott el.Ugye nem haragszotok ha most nem olvasok vissza és nem reagálok külön mindenkinek!?De muszáj kicsit aludnom 2 éjjel-nappali nem alvás után.sok puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nem volt túl jó kedvem,de felvidítottatok!De jó,hogy benéztem!Kép

Dia!
Nagyon-nagyon örülök,hogy otthon vagytok!!!KépErős kisfiad van!Írj,ha lesz időd!

Melinda!
Már valószínűleg nem olvasod,de jó utat és kellemes időtöltést kívánok Nektek!
Jó lehetett látni a 35mm-es Pöttömöt!!!Kép

Judit!
Angyalkád nagyon aranyos!KépRemélem a fogai hamar kibújnak,tényleg pocsék napokat tud okozni ez a dolog,és még mire kibújik az összes???!
Azt hiszem én is meglátogatom a védőnőt,hátha megered Patrik nyelve is!KépKép

Évi!
Nálunk nagyjából az a helyzet éjjel,mint Nálatok!KépEgy ideig a csoda-Kata-módszernek köszönhetően kissé jobb volt,de mostanában,azt hiszem a két nyomakodó szemfognak"köszönhetően" rendesen visszacsúsztunk a többszöri ébredéshez.Szóval,biztos nem vígasztal,de Patrik születése óta én sem aludtam át egy éjszakát sem.KépHa valami ötleted van,légyszi szólj!

Györesz!
Csatlakozom a megnyugtatókhoz:egyáltalán nem baj,ha Norbika az éjjel nagyobb részét melletted tölti,ha ez mindkettőtöknek jó!KépPatrikkal u.ez a helyzet,ez még beleférne,de Õ így is ébred.Raul is velem aludt,most már jól elvan a saját ágyában.(De ha Apa nincs itthon éjjel,akkor velem aludhat-még jó,hogy nagy az ágyKép )
Patrik alól is jóllakna egy csirkehadsereg evés után!KépSőt,néhány bátor és nagyon éhes hangya is áttelel nálunk,szerintem már várják,hogy Patrik mikor ül az etetőszékbe,mert az első morzsákon már ott lakmároznak!Kép

Ha eltűnnék pár napra,akkor hazautaztam,de még semmi sem biztos.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Azért csak visszanéztem még.

Melinda!
Nagyon jó utat nektek holnapra!!
Olyan jó volt olvasni a találkozódat Ketteskével. Kép
Én is nagyon várom már hogy nekünk is sikerüjön, dehát sajna eddig még nem sok sikerrel. Bár Lackó is 8 hónapos munkával jött össze, igaz, akkor spontán (épp bejelentkeztem a dokimhoz, hogy segítsen, de már nem kellett Kép)

Mosogatógép. Én is frászt kaptam Kép. Épp csak egy pillanatra fordultam el, és Manó már hopp, fent is volt.

Na, most már tényleg megyek.
Még egyszer jó utat!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Judit!
Nagyon szépek voltatok-ez biztos most is így van!!Kép

Dia!
Rota vírus.KépKépKét éve kapta el Raul,nagyon-nagyon megviselte-gondolom,hogy akkor Dominak milyen rossz volt.KépÖrülök,hogy túlvagytok rajta,pihenjetek sokat,végre a saját ágyikóban!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Annyira jó, hogy írtál!
Pihenjetek egy jó nagyot, és Dominak puszi!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Keseregtek a hiányom miatt, hogy nem írtatok ma? Kép Kép Kép Ahogy lekapcsoltam tegnap a gépet otthon, rájöttem, hogy húgoméknak is van netjük Kép
Köszönöm mindenkinek a jó utas kívánságokat Kép Tényleg jó volt, mert Marci az elején még bambulta a házakat Pesten, aztán jött egy falatozós szakasz, majd egy kis sírós, végül 1 óra alvás Kép Azóta itt már szétszedte a lakást Kép Kép Kép Legalább a húgomék is látják, hogy mit tud művelni egy ilyen kis vakarcs Kép

Dia!
Annyira jó volt olvasni a leveled, hogy végre Te is megnyugodtál és Domi is javul. Kép A lényeg, hogy hányás nincs, így benne marad a kajcsi, a fosival pedig legalább még ürül a vírus. További javulást és Neked további pihengetést.

Judit!
Nagyon helyes vagy a képen Kép Én is így vagyok vele, hogy az esküvő óta csak gömbölyödök. Kép Kép
De jó, Ti is próbálkoztok Ketteske ügyben? Nagyon jó lenne, ha Nektek is összejönne és együtt gömbölyödnénk tovább Kép Mióta próbálkoztok? Kívánom, hogy minél előbb találkozhassatok a Ti Ketteskétekkel Kép
Nekünk mindkét babával szerencsénk volt, mert Marci rögtön összejött, Ketteske pedig terven felül sikeredett Kép Nem is tudom, hogy mikor hozhattuk össze, mert félidős baba az uh. szerint, de akkor elméletileg még védekeztünk is. No mindegy, néha röhögök, hogy ránézek Gáborra és teherbe esek. De amint Ketteske megszületik, nem nézek majd úgy Gáborra Kép Kép Kép
Tegnap még azt akartam írni, hogy ahogy Nálatok Lackó, nálunk Marci kezdett le lelkesen dumcsizni, mióta a védőnéni látogatott. Megy az "agyá", azaz adjál, a "tettő"-kettő, "te"-minden amire mutat, és alakul már valami anya kezdemény is Kép Gratula Lackónak is a beszédtudományához!

Gigi!
Akkor ma kérünk Gekkos beszámolót! Kép

Kata!
Sajnálom, hogy Patrik ismét gyakran ébred Kép Remélem , hogy haza tudtál menni és jól érzed magad Kép

Míg megírtam ezt a levelet, szegény húgicám lefutott egy maratont, Marci totál fel van pörögve Kép

No megyek és írjatok még, lehet, hogy benézek!

Puszi: Melinda (10+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Azzal kezdeném, hogy tegnap elolvastam a Kismamaújságban az alvásról szóló cikket és nagyon-nagyon megnyugodtam, leginkább azért, hogy nem rontottam el semmit és nem baj, ha nem hagyom sírni, stb......

Gigi!Kép
Győzike 18 éves koráig aludt anyuci mellett? Hűűűűű azért azt nem szeretném, hogy a végén még a barátosnéja is mellém szokjon!Kép
Milyen volt amúgy az éjszakátok? Olinak melyik foga jön?

Melinda!
Biztos nagyon jó lehetett látni ketteskét!
Gratula Marcinak a dumcsizáshoz! Figyeld meg mostantól csak úgy sorolni fogja az új szavait, amiket eddig szépen eltitkolt előttetek! Nem is meséltem még Nektek, hogy ha Norbit megkérdezzük, hogy hány éves, akkor mondja, hogy e.. és próbálja a kis kezét úgy formálni, ahogy anyu tanította Neki, de ez még elég nehézkesen megy!Kép
Norbinak van egy olyan kanala, ami direkt kicsiknek van egyedül evéshez, meg van görbitve, így többnyire egyből beletalál a szájába és nem is sok esik mellé.

Judit!
Be írtalak a táblázatba!Kép

Lányok!
Az merült fel bennem, hogy nem kéne esetleg beírni a táblázatunkba, hogy kinek milyen parméterei voltak 1 évesen? Ha igen, akkor várom az adatokat!

Dia!
Annyira örülök, hogy jól vagytok és a fosi is biztos hamarosan elmúlik! El tudom képzelni, hogy milyen boldog lehet Domi, hogy otthon lehet, mennyire rosz lehet nekik amikor nem értik, hogy miért kell idegen helyen, idegen emberek között lenniük és még valami kütyü is lóg a kezéből! Mi az a rota vírus? Mondtak róla valamit?

Kata!
Mostmár abszolút megnyugtattatok alvás ügyben! Köszi!
Raul meddig aludt melletted és hogy szokott át a saját ágyába?
Remélem sikerült hazautaznotok és kipiheneheted magad!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Lent voltunk ma a barátnőmnél. És voltunk a Gekkoban is. Olikám semmiben sincs elmaradva, sőt fejlettebb a koránálKép HÁt valahol tudtam ezt, de azért jó volt idegentől is hallani mivel én elfogúlt vagyok. Egy órát voltunk ott. Kikérdeztek egy kérdőív alapjá. Pl: hányadik héten, hogyan született. KEdvenc játékai. Mászik-e a lépcsőn. Na itt a csaj lehidalt amikor mondtam, hogy Olika váltott lábbal lépcsőzik soha nem mászott rajta.Mikor fordúlt az oldalára, mikor ült és állt fel. Miket mondd stb..stb... Közben adott neki a csaj játékokat és figyelte, hogy hogyan játszik vele. Mindenkit elbűvőlt mert vigyorgott ezerrel és osztotta a puszikatKép Postán kapok majd egy írásos értékelést is. Na majd akkor is jön a beszámolóKép

JuditKép
Köszi a képet!! Nagyon szimpatikusok vagytok! Lackó rád hasonlít? Én inkább meg sem nézem az öt évvel ezelötti esküvői képeimet mert akkor elásom magamKépKép Bárcsak egyszer megint olyan lennék..... Dolgozom rajta. Mosogatógéppel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy nektek hány terítékes van? Most akarunk venni egy beépíthetőset de ahhoz, hogy ne keljen átalakítani a konyhát csak 9 terítékeset tudnánk venni. De már többen mondták, hogy az kevés lesz. Szerinted?

MelindaKép
Rakd fel a lábad, egyél, igyál és nézd élvezettel, ahogy tesód lót-fut le s fölKépKép Fújj de gonosz vagyok. Sajnos én ilyeneket nem nagyon tudok csinálni mert Olibébi állandóan engem akar. Olyan furcsa, hogy már izeg-mozog ketteske pedig még nem is látszik rajtad semmi!!

KataKép
Ha sikerül eljutnod akkor érezd jól magad!!!

Én ma olyan szinten le vagyok fáradva, hogy alig élek. Olikám nem volt hajlandó aludni a barátnőméknél. Pörgött egész nap. Két szót nem tudtunk beszélgetni. Este egész végig ordított, picelni kellett de már alig volt erőm felemelni mert három éjszaka már megy a műsorKép Hát mit ne mondjak ilyenkor rá kell jönnöm, hogy én idegeim csak egy gyerekre vannak kitalálvaKép

Megyek is, lefekszem mert mindjárt itt alszom el.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajszik!Kép
Ma már kicsivel jobb volt a kedvünk picurimmal.Ez biztos annak is köszönhető,hogy mind a ketten kialudtuk magunkat.Tegnap írtam,hogy du:3-kor feküdt le.Nos reggel 6-ig aludtKépmajd kicsi tápszer elfogyasztása után aludt még 8-ig.Fosi még volt napközben,picit falatozott is,de szegénykém még gyengécske.Alig tud menni,csak botladozik.A kedve ennek ellenére jó csak bújós lett nagyon.Fogacskánk a kórházban megszaporodott kettővel.Kép

Kata!Kép
Képzeld a gyerekdoki ma közölte velem,hogy semmi tejeset ne adjak Dominak egyenlőre,szigorú diéta!"Pont akkor itta meg Domi a tápszert,de nem vallottam be Neki.Kép"Viszont a kórházban azt mondták mindent ehet,ihat ami jól esik neki,pl:ott is reggelire tejet hozatak Nekik.Neked mi erről a véleményed??Persze nem disznótorossal akarom megtömniKépde pl ma csak úgy evett banánt ha monteval kevertem össze.Hát ugye az is tejes meg minden de ő úgy szereti.Kép

Melinda!Kép
Irigy,hogy a tesókádnál vagy!KépVigyázz a lurkókra,na és persze magatokra is!KépJó pihizést!

Judit!Kép
Igazán csini vagy a képen!KépLackókád is nagyon tündéri,nagykópénak néz ki.Kép

Györesz,Évi,Mica,Gigi és a többiek!
Bocsi most Nektek nem írok külön de sok sok puszit küldök!Kép

Mégegyszer köszönöm Mindenkinek a sok szorítást,drukkot!Szeretlek Titeket!!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza ugrottam mert közben láttam újabb leveleket!Kép
Györesz!Kép
Domi is rendszeresen"előszeretettel"kéredckedik közénk aludni.Nyugi!Szerintem ez még nem gáz.Ha 18 éves lenne az már gázosabb lenne.KépKépA vírusról annyira nem mondtak semmit,hogy azt is onnan tudom,hogy ez volt a baja,hogy elolvastam a zárójelentést.KépA Domi kezelőorvosát akkor láttam először és utoljára amikor átadta a zárótKépNO COMMENT!!

Gigi!Kép
Hol van ez a Gekko?Mennibe kerül egy ilyen felmérés?Domikámat is meg kéne vizsgálni.KépRemélem ma jobb éjszakátok lesz!Kitartás!Kép

Jaaaaa!
Képzeljétek!Domi kukacán kb:a negyed részig visszatudom húzni a bőrt amikor tisztítom.Én eddig meg voltam nyugodva,hogy minden ok stb...Erre most a kórházban közölték,hogy ez kevés mert már teljesen felkéne tolni stb és,hogy fitymaszűkülete van.No még ez is.Mehetünk a Heim Pálba valamikor.Azt mondták minél előbb megműtetem annál kevésbé fog Neki fájni.KépÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mi jöhet még????KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Ez egy nagy baromság!!!!!!!! Nekünk azt mondták, hogy majd ha szobatiszta lesz akkor elküldenek urológushoz ha addig nem javul és ott megoldják, nem is említettek korházat pedig Norbinak még csak a makkja sem látszott ki és neki is van egy kis fitymaszűkülete. Én mostanába szoktam kamillával mosogatni esténként és azóta kicsit jobb a helyzet! Amúgy a barátnőm kisfiának is fitymaszűkülete volt és totál le volt tapadva, makk sehol annyira és most két és fél évesen felrántották Neki, kb. 3-4 napig kellett még otthon kezelgetni és ennyi! Úgyhogy ne higyj az első szónak!!!!!!!!!!KépKépKép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Engem sem úsztatok meg!KépRuszlánnak köszönhetően.KépÚgy döntöttem,ha jobb idő lesz elkezdek vezetni,és nem leszünk hozzá kötve.Úgyhogy autósok,reszkessetek!!!Kép
Voltam ismét tornázni este olllllyan jól esett!Érdekes módon fiúk is megvoltak nélkülem megint.Kép

Melinda!
Jó,hogy húgodéknál is van net!KépÉn itt maradtam magnak.KépKíváncsi vagyok Patrik hogy tűri majd a hosszabb utat-persze,ha végre lesz ilyen.
Gratulálok Marci beszédtudományához!KépMost már tényleg megejtjük mi is a védőnőcit!Kép
Pihenj sokat!Olyan jó látni,hogy 10+1!!!KépKépKép

Dia!
Domika a kórházban növesztett fogat?KépDrága kislegény!Úgy örülök,hogy jobban van,a szívem szakadt meg érte!
Tápszert szerintem adhatsz,pár napig a joghurtos dolgokat kerülném.Tojást kap már?Keményre főtt sárgája jó székletfogó.És a rizs,ha szereti.Meglátod,hamarosan a fosi eltűnik és elfelejtjük ezt a rémálmot!Kép
Kuki témában tökéletesen egyetértek Györesszel!!!!!!!

Györesz!
Raul Patrik születése után Apjával aludt,utána kapott saját ágyat.Tettünk mellé világító kispárnát,nem mondom,hogy nem húzta néha a száját,hogy ott kell aludnia,de ekkora nagyfiúra már könnyebben lehet hatni.Mikor velem aludt,egy alkalommal közölte,hogy a feleségével együtt is mellettem fognak aludni!Kép
Mostanában megkapja az én "Anya-szagú"takarómat,amíg be nem megyek lefeküdni.Kép
Hol tettél szert arra a kanálra?
Egy éves adatoknak utánanézek.
Norbika nagyon okos fiú már!KépAranyos lehet,ahogy próbálja mutatni hány éves!Kép

Gigi!
Biztos voltam benne,hogy ilyen véleményt kaptok a Gekko-ban!KépPersze,hogy utána kiengedte Oli a gőzt!KépFoga jön?

Megyek alukálni,amíg lehet.Kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz.Na,vajon...Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok és Jó reggelt!

Dia!
Örülök,hogy falatozó kedvében van Domi. Kép Szépen helyreáll Nálatok minden hamarosan Kép Fognövesztés kórházban? Ez igen! Marci a négykézlábra állást tanulta meg frissen műtve. Csúcsok ezek a kissárcok Kép
A fütyitémában teljesen igaza van Györesznek! Két, sőt valahol még 3 éves kort is hallottam, hogy addig nem kell izgatni magunkat. Próbálgatni folyamatosan húzgálni és majd lazul a dolog. Ha végül nem, akkor hirtelen feltépik. Barátnőm kisfiával 2,5 évesen csinálták ezt, pár napig csípet a sebecske a pisinél, de ennyi. Úgyhogy szerintem semmiképpen ne műtessétek meg!

Györesz!
Ferde kanalunk nekünk is van, de annak gumis kanalas része és előszeretettel rágja Marci. Ha úgy érzem, hogy tényleg képes egyedül kajcsira, majd beszerzünk egyet nem gumis változatban.
Édes lehet Norbika, ahogy mutatja és mondja, hogy hány éves Kép
Örülök, hogy teljesen nyugodt vagy alvásügyben.
Szerintem jó ötlet, hogy az 1 éves paraméterek is bekerüljenek. Én most kapásból nem tudom őket, de otthonról majd felrakom.

Gigi!
Olika a kis zseni Kép Gratula Kép Oli állva megy fel a lépcsőn és nem mászik? Jól értem? Nem semmi!
Szerencsére Marci nem bújik most a sejhajomba, rohangál az egész lakásban Kép Nagyon élvezi, mert mindig rohan utána valaki Kép Imádja a Húgicámék hullámospapagáját, állandóan neki dumál és mutogat rá ezerrel Kép

Kata!
Milyen volt az éjszakátok? Remélem Kép-ós
Aranyos lehetett Patrik, amikor kijelentette, hogy a feleségével is Veled fognak aludni. De jó lesz Neked Kép
Most akkor nem sikerül hazamenned? Sajnálom. Kép

Jelentem, Húgicám (ezután Ági) rohangál Marci után Kép Én totál jól érzem magam, nyugodtan elmosogattam a reggeli után, porszívóztam Marci után és most írogatok Nektek Kép Délután elmegyünk sétizni ötösben, már nagyon várom!

Megyek, mert Ágicám kezd kifulladni és ebédet is kéne valamit rittyentenünk!

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!

Nagyon örülök,hogy jobban van Domi.
Drága szivem ennyi nem evés után biztosan ki van éhezve.
Kívánom,hogy minél előbb gyógyuljon meg teljesen.
A fütyi témához csak annyit,barátnőm fiának is ez volt és össze vissza riogatták,míg meg nem unta és elvitte a kisfiát egy gyermek urológushoz.
Semmi sürgős műtétre nincs szükség,azt mondta neki a doki,hogy ha szobatiszta lesz minden megoldódik.Mert eleve jobban odafér és húzogatja magának,és igaza lett,Márk most lesz 4 éves és tökéletesen működik minden,semmi gond vele.
Még jó,hogy nem hagyta műteni.
Ez csak egy jótanács,persze csináld úgy ahogy te jónak látod.

A többieket is puszilom,de csak röviden írok.
Nálunk az egész család megint beteg,Boginak hasmenése van és hány,Liliána köhög és folyik az orra,Isti is rondán köhög,nekem meg megint bedugult az orrom és a fülem.
Szoval elég sz@r a helyzet nálunk.
És ez a rohadt hideg,már olyan elegem van,jöhetne a tavasz.
Na nem rontom a hangulatot tovább,mindenkit puszilok.
Saxi
saxi

Sziasztok!
Lányok!
Nagyon köszönöm a kukis segítséget,megnyugodtam.Szerintem se gázos Domi kukija/a szobatársának ennyire se lehetett húzogatni/.Csak egy nővér osztotta az észt nekem,hogy tudom e,hogy fitymaszűkülete van amit műteni kell és mennyi baci lehet már alatta blab-blab-bla.

Saxi!Kép
Szörnyű,hogy mindig van valami rossz,nagyon sajnálom!Rátok jár most a rúd rendesen.KépVoltál nődokinál?Vagy lemaradtam?Jobbulást kivánok az egész családnak!Lehet,hogy Bogi is rota áldozat?KépRemélem nem!Kitartás!Sok sok gyógypuszit küldök!Kép

Melinda!Kép
De jó,de jó,Nektek!KépIrigy,irigy,irigy!KépRemélem húsvétkor Mi is eltudunk utazni a nővéremékhez egy hétre.Pihizz sokat!Hugica had babázzon egy kicsit.Sokat.Kép

Kata!Kép
Iiiigen a kórházban növesztettük a fogacskákat tovább.Szegényke mindig mutogatta a fogait ha kérdeztem hol fáj.KépKöszi a táplálékos tippet.KépRemélem februárban már tényleg összehozzuk a talit!Esetleg Te leszel akkorra a sofőr?Kép

Györesz!Kép
Domi 1 éves paramétere 90/60/90.KépKépNa félre a tréfával.75 cm és 10 kiló,10 fogacska.KépAzóta 5 centit nőtt,de nem hízott.
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Képzeljétek!Oli kórházban van.KépUgyan az mint Dominál,sőt abban a kórteremben és ágyban is van mint Domi.Mondta Gigi,hogy már az éjjel is hányt,fosizott és ma is.Csak az a baj,hogy nem hajlandó inni,ezért tuti,hogy estére infúzióra teszik.KépRáadásul Gigi is napok óta nem alszik.De azt mondták a kórházban Neki,hogy nem Domitól vitte haza mert akkor Gigi is beteg lenne.Szerintem a Gekkoban szedték össze,persze ez csak tipp.Minden esetre remélem hamar meggyógyul Olika!Este majd hívom Gigit és tudósítok.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Oli hírek!
Bár úgy látom csak egyedül vagyok ma itt.KépSzóval belázasodott de róka koma nem volt ma,fosi 3x volt.De azt mondja nem olyan vészes a fosi mint a Domié volt.Szerencse,hogy Domiból tanulva ő már azonnal ment Olival.Így valószínű,hogy hamarabb fog meggyógyulni Olika,már ivott 2-3 decit.Reggel hívom,nem engedi,hogy bemenjek hozzájuk.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szegény, szegény Olika! KépKép

Mond meg Dia, hogy mi is nagyon sokszor pusziljuk és mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Itthon vagyunk, de jobb hírekre szerettem volna hazajönni Kép

Gigi és Oli!
Nagyon sajnálom, hogy Nálatok is megjelent ez a szörnyűség! Remélem hamarabb meggyógyulsz Olikám, Anya pedig nem kapja el ezt a vírust!
Millió puszi Nektek!

Dia!
Köszönjük szépen a tudósítást! Ha beszélsz Gigivel, puszilom Õket én is és minden jót kívánok Nekik!
Remélem Domi tovább javult ma! Puszi Neki!

Saxi!
Nektek is minden jót és gyors gyógyulást az egész családnak!

Remélem a nagy hallgatás a Többiek részéről nem valami betegség oka, hanem a családi elfoglaltságoké.

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia, köszi a jó híreket!Kép
Én is remélem, hogy most már újra a régi a kicsifiacskád, azóta szétszedte a lakást is! Kép Azt is őszintén remélem, hogy te is megnyugodtál márKép

Saxi, nektek is sok-sok gyógyító puszit küldök! Remélem gyorsan meggyógyultok mindannyian!

MelindaKép
Újra itthon, de jó! Kipihented magad? Marcika hogy viselte a hazafele utat? és a kistesó, ő jól van? Küldöm az ímélt!

Kata, remélem jól telt az éjszakátok! Apa most otthon van veletek? Fiacskáid nem betegek már? és te, hogy birod a strapád?

Györesz, hogy vagytok? Norbika hogy alszik? Bilizés? Kép Te, hogy vagy?

Nálunk minden abszolút változatlan, Rolcsi mindenben benne van, amit nem szabad és persze esze ágában sincs szótfogadni. A tévé gombja a sláger, én hiába mondom dühösen, viccesen, irtó mérgesen, hogy nem szabad és persze ezzel egyidőben elveszem őt a kiszemelt tárgytól, ő képes a képembe röhögni és már rohanni is vissza. És ez így megy egész nap.

Ti lányok, hogy fegyelmezitek a manókat?

Remélem drága Olika egészen jól van már! Nagyon sokat gondolok rád, szép szőke herceg és küldöm a pozitív energiákat, csak gyógyulj meg mielőbb!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ma már egyszer írtam Nektek, de elszállt és mérgemben kikapcsoltam a gépet! Remélem most több sikerrel járok, mert képeket is szeretnék feltenni Nektek!

Kata!
De jó, hogy megint eljutottál tornázni és hogy a srácaid ilyen jól elvannak apával!
A kanalat a barátnőmtől kaptam miután náluk is jó szolgálatott tett, de nem tudom hol vette, amúgy Chicco márkájú!
De édes lehet Raul, hogy a Te ágyadba képzeli a jövőjét feleségestül!Kép
Patrik mennyit cicizik még? Rault meddig szoptattad?

Melinda!
Remélem kipihented magadat és feltöltődtél egy kis energiával! Jól vagy? Hányinger?

Saxi!
Jobbulást az egész családnak!!!!!!!
Mikor mész nődokihoz?

Dia!
Remélem Gigiék is hamar otthon lehetnek! Szegény kis tökösök, jól benyalták ezt a vírust, azt hiszem a legközelebbi találkozujuknál lesz miről beszélniük!Kép Üzenem Gigiéknek, hogy puszilom Õket és gyors gyógyulást Olinak!

Évi!
Norbi is nagyon kis rosszcsont, sokszor én is úgy érzem, hogy egész nap teljesen feleslegesen jártatom a számat, mintha a falnak beszélnék, amikor próbálok hatni rá, hogy nem szabad, hát csakazértis! Próbálok vicces lenni, komoly, szépen elmagyarázni, előfordul, hogy felemelem a hangomat amikor már századszorra mondom, hogy nem szabad, de semmi nem használ! Ilyenkor mondja a barátnőm kedvesen, hogy "majd kinövi", de hát gondolom ezt Te tudod!
Az éjszakáink úgy zajlanak, hogy éjfél körül felkel Norbi, általába akkor még sikerül visszaringatnom vagy elsőre vagy másodjára, de van hogy harmadjára, aztán alszik még 1-2 órát és újra felkel, akkor max. egyszer próbálkozok, aztán viszem át magamhoz és reggelig megy a szunya!
Bilizéssel nem haladtunk, azóta kétszer akart ráülni, de nem termelt bele semmit!Kép

Na ezt most elküldöm, aztán megpróbálok képet feltenni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Ilyen volt
Kép
Ilyen lett rövid hajjal
Kép

Kép
Kép
györesz

Itt az én sapim van rajta:
Kép
Apával
Kép
kedvenc zsiráfjával
Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Tüneményes Norbika az új frizurával! Kép Egészen megváltozott tőle, olyan nagyfiús lett! Kép
Megnyugodtam kicsit, hogy nem csak Rolcsi ilyen nehéz eset. Néha tényleg elkeserít, hogy nap mint nap szélmalom harcot vívok! Hogy egyszer csak kinövi? Háááát...
Õszintén remélem! KépKép
Örülök, hogy apát is megmutattad nekünk, nagyon szimpatikus ő is! KépKép

Mindenkinek szép napot kívánok!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Először is magunkról. Hát nekünk is sikeredett valami bacit összszednünk,Lackó meg én is tiszta nátha meg láz voltunk a hét végén. Még szerencse, hogy a párom pont szabadnapos volt mind a két nap, így tudod ápolgatni minket. De most már jól vagyunk. És köszönjük a dicséreteket! Kép

Gigi!
Remélem Oli már jobban van, és mihamarabb otthon lehettek!
Mosogatógéppel kapcsolatban, nekünk 12 terítékes van, és nap végére mindig megtelik, úgyhogy maximálisan ki van használva.

Melinda!
Remélem sikerült egy kis energiát gyűjtened a hétvégén. Kép
Jó, hogy nálatok is hatással volt védőnéni!
Lackó szárnyakat kapott, új szó az ap (apa), illetve megtanulta bekapcsolni a hifit, és minden bekapcsolásnál mondja, hogy "be".
Mi július óta próbálkozunk ketteskével, hát remélem most már sikerül. Bár mint írtam, Lackó is 8 hónap próbálkozás után fogant meg. Pont akkor, amikor nem is számítottam rá. Akkor tájt költözködtünk (pakolás, cipekedés, stb.). Lehet, hogy most is be kéne vetnünk egy kamuköltözést? Kép

Dia!
Remélem Domi teljesen helyrejött már, és ismét rosszcsontkodik! KépHa már nem kellenek a fogtündérek, átküldhetnétek hozzánk őket, mert Lackóm még mindig szenved a kibújni készülő 2 fogával. Kép
Fütyivel kapcsolatban bár a lányok már megnyugtattak, de én is csak csatlakozni tudok hozzájuk. Mi nem rég voltunk az 1 éves vizsgálaton, és Lackónak is kb. 1/4-ig lehet visszahúzni a bőrt. Dokinénink is azt mondta, hogy ne aggódjunk, 2-3 éves koráig semmi gond, és ha akkor is le lesz tapadva, ő is megtudja csinálni. Semmiféle műtét nem kell.

Györesz!
Köszi, hogy beírtálKép Lackó 1 éves adatai: 75 cm és 10,4 kg.
Nagyon nagyfiús Norbi!

Saxi!
Remélem leánykáid jobban vannak már!Kép
És veled mi újság? Nőgyógyászhoz eljutottál már?

Évi!
Tudom, hogy nem vigasztal, de Lackó is ugyanilyen rosszcsont. Elmondok valamit százszor, rám vigyorog és megcsinálja százegyszerre is!

Úrfi felébredt.

Mindenkinek puszi!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Szisztok!
Dia!
Most olvasom, hogy nem vagytok túl jól, sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánunk, ha jobban lesztek, talizunk! Puszi Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Andi!Kép
Köszi,már jobban vagyunk.

Judit!Kép
Jobbulást Nektek!Igen ma már kifejezetten rosszcsont Domi.KépFogacska nálunk is jön még a 13-14-es,ezést elég hisztis az úrfi.De azért küldök egy fogtündért Lackónak.KépKép
Köszi a kukis tanácsot!Csak tudnám miért idegesítik fel fölöslegesen az embert.....Kép

Évi!Kép
Üzenet átadva.KépKöszi már én is megnyugottam.Gratula a lurkóknak igazán büszke lehetsz rájuk!KépFegyelmezés:Én eddig erélyesen rászóltam/mondták,hogy így kell/de nem használ semmit.Aztán rájöttem,hogy ha nem szólok semmit csak nagyon csúnyán ránézek többet érek el vele.Ilyenkor általában odajön és átölel.Kép

Györesz!Kép
Nagyon tuti Norbika új sérója!KépMekkorát nőt,fantasztikus!KépNa és az apás kép,mint két tojás.Kép

Lányok!
Gigiék ma hazamentek saját felelőségre a kórházból!Este biztos jön beszámolóval.Oli jól van.Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Újra itthonKép Olikám jobban van már terrorizál is. Igaz még megy a hasa, de nem hány és most ez a fontos. Én úgy érzem magam mint akit jól megrágtak aztán kiköptek......... Napok óta nem aludtam. Szombaton szinte semmit mert akkor már rosszúl volt és minden nyekegésre sassoltam. De legalább vízszintesbe voltam. Na de a kórházban..... Katasztrófa. Az éjszakás nővér úgy bánt velünk mint egy darab szarral. Egy kis lukban voltunk hatan. (3 gyerek 3 anyuka)Még a folyóson sem lehetett sétálni mert ferőző beteg volt. Éjszakai fekhelyem egy műanyag kerti szék volt. Egy percet sem aludtam. Olikám is nagyon felületesen tudott csak. Ha lesz egy kis időm akkor majd utána nézek, hogy melyik kórházban van fertőző és kruppos osztály mert én ide nem viszem többet a gyereket.
Most megyek mert nagyon fáradt vagyok. Köszönöm, hogy szorítottatok nekünk. Vigyázzatok nagyon a skacokra!! Ne nagyon menjetek közösségbe ha lehet.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Örülök,hogy itthon vagytok!Sajnálom,hogy kellemetlen élmények történtek veletek.KépMondjuk a kerti szék és a "tisztaság"elég gázos tényleg,de "szerencsére"én a személyzetre nem tudok panaszt mondani.Remélem ma tudtok egy nagyott aludni mind a ketten!Puszi

Teszek fel két képet a királyfimról,ma készültek.Kép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon örülök, hogy már jobban van Olid és hogy otthon lehettek már. Kép Otthon tutira sokkal jobban megerősödik, és Te is tudsz pihenni. Küldöm Nektek a gyógypuszikat és pozitív energiákat!
Sajnos ez a kórházi "pihenés" nekem is ismerős Kép Az állapotok szörnyűek, ha az anyuka is benn akarja tölteni az időt a pici babájával, ami ilyen idős korú gyerkőcöknél szerintem teljesen normális. A SOTE-n legalább jutott egy matrac (ha elég vacak volt is), de a kasztniban (másnak nem tudom nevezni 2,5*2,5 méteres lukat), ha 2 gyerkőc volt és mindkettőnek benn szeretett volna lenni az anyukája, akkor csak az egyikük tudta leteríteni a matracát a földre, a másiknak jutott a műanyag szék Kép Amennyire tudom a Heim Pálban sem jobb a helyzet, de kipróbálni azért nem szeretném.
A személyzet legalább a SOTE-n tündéri volt, ez legalább elviselhetőbbé tette a körülményeket.
A kruppról jut eszembe, hogy tegnap a Hír Tv-n volt egy riport róla, a Gyógyhír című műsorban. Ott azt mondták, hogy letölthető és megnézhető a műsor anyaga a netről. Én is meg akarom nézni, mert nem láttam az elejétől és sose tudhatja az ember...
Közösségbe tuti nem megyek Marcival mostanság.

Judit!
Nektek is jobbulást! Kép Küldöm a gyógypuszikat!
A hétvégén feltöltődtem, de emellett azért el is fáradtam, mert pl. én itthon napközben Marci alvása alatt mindig alszok. Ez elmaradt Debrecenben, mert szinte csak akkor tudtunk normálisan beszélgetni. Viszont ma bepótoltam, hunytam 1,5 órát! Kép
Hajrá kamuköltözködés! Kép Nálunk a fenék felpócolás, akció után nem kimenni a mosdóba, hanem úgy maradni egész jól bejött Marcinál. Bár Ketteskénél semmi ilyet nem műveltünk...

Dia!
Néha én azért rendületlenül felemel a hangomat, sajnos gyakran önkéntelenül, mert szívinfarktust kapok, amikor meglátom mit művel. A szemösszehúzás nálunk is bejött Kép De azért néha ilyenkor Õ is jól összehúzza a szemöldökét és csúnyán néz rám Kép Kép Kép

Györesz!
Norbika nagyon édes!!! Kép Olyan nagyfiú és olyan komoly pofija van Kép Apukájával nagyon aranyosak a fotón Kép
Juditnak már írtam, hogy fel is töltődtem, meg azért jól ki is purcantam a hétvégén... A hányinger este megint előjött, néha sajna azért még meglep. De már tényleg ritkább, úgyhogy a 12. hét után már remélem abszolúte nem lesz a látogatóm.

Évi!
Ráéreztél, hogy Marci nem úgy töltötte a hazaútját, ahogy azt mi kigondoltuk. Direkte ebéd után indultunk, hogy az alvása egybeessen az úttal, gondoltuk hazáig aludhat 2,5-3 órát. Erre 1 óra szunya után felkelt, és részéről ennyi volt a pihenés hazáig. Viszont jó srác volt, egy kis nyögdécselés után eljátszott a kiskrokodilja farkával (értsd agyonharapdálta és tépkedte Kép).
Ketteske jól van, és érezteti jelenlétét Kép Nem baj, mert a 12. hét után remélem no hányinger, majd egy-két hét és elkezd ficánkolni, így akkor majd így tudom Róla, hogy minden rendben van Kép
Emilt mindjárt olvasom.
A fegyelmezésről már írtunk egymásnak, a helyzet változatlan: falra hányt borsó a tiltásom Kép Szajkózok egész nap, néha szívbajt kapok a dolgaitól, de eddig még mindketten túléltük Kép Az oké, hogy kinövik a kispöcsösök, de én addig idegbeteg leszek, amikor elkezdi püfölni a forró sütő ajtaját, nyalja a cipője talpát stb.

Képzeljétek szegény Marci ma majdnem elaludt az etetőszékében. Megebédeltettem, majd gondoltam, hogy a lefekvése előtt én is bekapok valamit gyorsan. Marcit az etetőszékében hagytam, bekapcsoltam a mikrót és mire visszanéztem Rá, már dőlt rá az etetőszék tálcájára csukott szemmel. Ha pár másodperccel később nézek, tuti elalszik rajta. Gyorsan felszaladtam Vele, félkézzel leeszkábáltam Róla a cipellőit, majd ahogy beraktam az ágyba, már aludt is Kép Annyira édes volt. Én sosem értettem, hogy tud egy baba (pláne, ha már ilyen nagy) elaludni az etetőszékben. Most már értem Kép Szerintem a tegnapi 1 órás szupermini alvása tett be Neki.

Mindenkinek sok puszi: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Dia!

Megelőztél! Látom Domi evőkéje ismét a régi Kép Az egészet maga kanalazta, vagy csak a végén engedted, hogy nyalakodjon a kanállal? Nagyon édes a mosolygós fotón is! Olyan nagyfiú már Õ is Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!

Megnéztem a Hírtv oldalát, még nincs rajta a tegnapi műsor. Ha jól vettem ki, akkor viszont ismétlik még szerdán 23:05-kor és péntek 16:05-kor.

A rota vírusnak utánanéztem a húgom orvosi könyveiben. A sok latin maszlag mellett a lényeg az, hogy széklettel terjed, 2-3 nap a lappangási idő és 3-8 nap alatt gyógyul. Valakinel a vírus lefolyása teljesen tünetmentes, így 6 éves korra a gyerekek nagy része védettséget szerez.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon örülök, hogy Ti is otthon vagyok és annak méginkább, hogy Oli már annyira jól van, hogy rosszalkodik!Kép

Évi!
Engem mindig azzal nyugtatnak, hogy a fiúk márcsak ilyen rosszak, hát nem tudom. Viszont képzeld el ma elvoltunk a barátnőméknél és ott olyan tünemény volt ez a kölök, hogy egyszer sem kellett rászolnom, tök jól elvolt!

Judit!
Az biztos nem lehetett kellemes, hogy pont egyszerre betegedtetek le a gyerkőccel, még jó, hogy ott volt apa! Örülök, hogy gyorsan meggyógyultatok!

Dia!
Tündéri Domi és tök sokat változott, Õ is annyira nagyfiús már és nagyon ügyesen eszik!!!! Pont olyan felsője van Norbinak is mint ami Domin van!

Melinda!
Biztos nagyon édes lehetett Marci ahogy majdnem elaszik az etetőszékbe! Norbi még soha nem produkált ilyesmit, pedig aztán néha totál lefárasztom. Pl ma is ebéd előtt lent voltunk és egy órán keresztül gyalogolt aztán evett egy nagyott, kidölt, erre háromnegyed óra múlva hallom, hogy dumál, nem hittem a fülemnek!
Drukkolok, hogy gyorsan elmúljon a hányingeres időszak! Emlékszem Norbival nekem még a negyedik hónapba is előjött néha teljesen meglepetésszerűen, remélem nálad nem fog!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép
Györesz!Kép
Szerintem azért változott Domi mert a rövid haj miatt teljesen más az arca mint ahogy Norbikának is.KépPersze azért férfiasodnak is.Kép

Melinda!Kép
Rota széklettel terjed???Akkor,hogy kaphatták meg?Kaki után valaki nem mosott kezet és valamit megfogot amit aztán Domi is????Szerinted mégegyszer elkaphatja vagy egy ember csak egyszer??Most biztos hülyeséget kérdeztem:KépMonte az ebéd utáni desszert volt.Az ebédet még elfogadta tőlem,de a Monténál már követelte a kanalat,hogy egyedül szeretne enni.Be is falatozta mind,igaz minden felé volt belőle.De édi volt mert a végén segített feltakarítani.KépNo,azért ne gondold,hogy én egyszer se kiabálok/sokszor tényleg önkéntelenül is mert megihedek/!KépMa pl:annyira kiborított,hogy még meg is ráztam de csak nevetett mert azt hitte játszunk.KépKépAztán ugye jön a bűntudat és össze-vissza puszilom.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Most csak bejelentkezés,visszaolvasás nélkül Világvége City-ből.Szombaton jöttünk,valamikor a héten megyünk haza.

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!

Sok-sok gyógypuszi,remélem hamar rendbejöttök.
Kórház,nővérek.KépKép

Sajnos nem tudok semmi jó hírrel szolgálni én sem.
Az egész család totálisan beteg,hörghurut,hasmenés,hányás köhögés,orrfolyás,láz....stb.
És még ráadásnak egy kis izgalom,Liliána tegnap valamit megkóstolt,ne kérdezzétek mi volt az,mert nem tudtam rájönni,és abból a valamiből egy kis fekete darabka befúródott a felső fog mögé az ínyébe.Egész este kínlódtunk és nem sikerült kiszedni neki.
Reggel rohanás az orvoshoz,aki nagy nehézségek árán kibányászta neki.
Hát mit ne mondjak nem volt egyszerű.
Azóta sem tudok rájönni,hogy minek a darabja lehet.
Szóval nekünk sem kell a szomszédba menni a bajért.
Bogika nem mehet oviba,még jövő héten sem.
De ahogy elnézem ezeket a Rota vírusos híreket,lehet,hogy nem is baj ha nem megy a sok gyerek közé.
Most megyek,mert itt vacogok a láztól,ha tudok írok.
Dokinál még nem voltam,és Lilikével kapcsolatban sem kaptam választ.
Valami jótündér járhatna már felénk,mert úgy érzem fogytán van az erőm.KépKép

Györesz!

Norbika gyönyörü.Kép

Dia!

Örülök,hogy Domi már ilyen jól van,nagyon cuki ahogy eszi montét.Kép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Sajnálom, hogy ennyire betegek vagytok! Jobbulást Nektek!
Nem lehetett semmi Lilinek az inyébe fúródott valami! Gondolom nagyon sírta amikor kiszedték Neki!

Dia!
Nem, nem a haja miatt, hanem inkább Õ is kezdi elveszteni azokat a babás vonásokat és tényleg igazi nagyfiús pofija van, de nagyon tündéri és tényleg nagyon ügyes ahogy egyedül eszik!

Tök jó éjszakánk volt! Norbit csak egyszer kellett visszaringatni, az is még fél 12-kor volt, aztán negyed 7-ig aludt az ágyában, akkor átvittem magamhoz és még fél 9-ig szunyáltunk!

Este még benézek!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Örülök, hogy meggyógyult Domi!
Gondolom most egy ideig kihagyjátok a játszózást. Én nem is mertem most menni GergQvel nehogy bekapjon valamit Q is. Mondjuk Q sem volt teljesen egészséges az utóbbi 2 hétben, nátha, köhögés, de mostmár rendben van.
Ma voltunk a doktornéninél, aki mellékesen meg is mérte. Hát kisfiam megint 1/2 kilót hízott 1 hónap alatt. 11 kiló 15 deka.

Gigi!
Remélem Olika is jól van már! Sikerült kialudnod magad? Melyik kórházban voltatok?

Györesz!
Milyen nagyfiú már Norbi!

Saxi!
Nektek is jobbulást!

Most megyek, mert menni kell csajsziért az oviba.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!
Saxi!Kép
Igazán szörnyű amiket írtál!KépJaj annyira sajnállak!Szerintem se vidd egy darabig/tavaszigKép/Bogit oviba!Sok,sok,sok,sok,puszit küldök Nektek és plusz még küldök 3 tündért is.KépSok erőt kivánok,tudod nekünk végsőkig ki kell tartanunk!KépKép
Kép

Györesz!Kép
Tényleg fickósodnak a srácok:KépKépKép

Sys!Kép
Kingáék mennek holnap játszózni én még várok egy kicsit.Csütörtökön megyünk tanácsadásra akkor megkérdezem a doki szerint mehetünk e.De állítólag Domi most védett lett a Rota ellen.Háááát,nem tom.....Gratula Gergő méreteihez!Kép

Kata!Kép
Jól értem anyudéknál vagy??Pfúúúú,irigy,irigy!!KépJó pihizést!Kép

Oli hírek!
Ma 1 Róka Rudi volt,fosi van továbbra is.Kép

Képzeljétek!
Ma Panna is kórházba került ezzel a fránya Rotával.KépSzegénykémnek már a harmadik infúzió ment le.De jó a kedve azt mondta nem fáj semmije és kiadta az utasítást holnap milyen játékokat vigyen neki a nővérem.Kép
Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Marci is megszokott ilyen hirtelen felkelésekkel lepni. Azt hinném, hogy olyan fáradt, hogy akár a fél napot is átalussza, erre 1 óra múlva vigyorog. Lásd vasárnapi hazautunk.
Klassz,hogy jól sikerült az éjszakátok Kép Marcit semmi esélyem magam mellé venni és még altatni, mert már azzal kelt, hogy APA és kapcsolgatja a kislámpát, amit sajna elér az ágyából Kép

Dia!
Nem feltétlenül kell kézen keresztül terjednie a rotának. Pont említetted, amikor elkezdett hányni Domi, hogy előszeretettel fogdossa a babakocsi kerekét és az utcai cipőket. Na ezek ugye nem éppen a tisztaságban gányolnak az utcán Kép Szerintem így nagyon egyszerűen benyalhatják a gyerkőcök. Szerintem, ha valamilyen szintű védettséget szereznek, akkor ha újra el is kapják, legalább nem lesz ilyen erős lefolyású, esetleg ki sem jönnek a tünetek. Bízzunk ebben Kép

Kata!
Én ezt úgy veszem, hogy hazautaztatok! Jaj, de jó! Érezd jól magad! Kép

Saxi!
Nagyon rossz még olvasni is azt a sok szörnyűséget, amin most átmentek. Hát még keresztülmenni rajta Kép Sok-sok gyógypuszit küldök az egész családban, Neked pedig sok-sok erőt, hogy tartsd az egész családnak a lelket! Ügyes vagy! Kép

Szilvi!
Te jó ég, szépen gyarapszik Gergőd! Kép Mit etetsz Vele, vasszöget? Kép Kép Kép Pláne úgy gyarapszik így, hogy még beteg is volt. Remélem most már makkegészséges és így is marad egy jó darabig.

Gigi!
Oli remélem a gyógyulás útjára lépett és ma csak azért nem jöttél, mert rosszaság volt Kép

Marci este 7-től minden ok nélkül elkezd sírni, lehet, hogy a foga, vagy valami front kapta el. De elég fárasztó, hogy egyik pillantban vigyorog, másikban ordít. Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szilvi!
Nem semmi Gergő hízása! Norbi 3 hónap alatt hízott fél kilót! Biztos nagyon jó evő Gergő, bár Norbi is az mégsem hízik!

Gigi!
Remélem Oli jobban van és holnap már egyáltalán nem lesz se hányás, se fosi!

Melinda!
Norbi is nagyon nyűgös volt ma és ráadásul ismételte a tegnapi napját, sok séta, nagy ebéd, kevés alvás! Hát remélem, hogy az éjszakát is megismétli!Kép

Dia!
Szegény Pana, még jó hogy Õ jobban viseli, de hát Õ már kész nagylány! Hány éves is?

Ma meglettem nyírva, hát elég vad fejem lett, hasonló mint volt, csak sokkal jobban meg lettem tépve!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Évi!
Előbb lemaradtál, bocsánat! Outlook-unk bedöglött, azért nem reagáltam semmit. Sajnos tegnap késő este fedeztem fel, ma Gábornak nem volt ideje megnézni, de holnap addig nem engedem elaludni, amíg életet nem lehel belé. Puszi Nektek! Kép
Rolcsi jó srác volt, vagy Õ is nyügis napját élte, ahogy látom Norbika is? Remélem felétek nincs semmiféle front.

Györesz!
Drukk az éjszaka ismétléshez Kép
Kérünk szépen képet a megtépett Györeszről Kép Kíváncsivá tettél!
Marci 1 éves paraméterei: 11.690 gramm és 79 cm.

Dia!
Sajnálom, hogy Panna is elkapta ez a sz@rt. Nem gondoltam volna, hogy ez most ennyire gyakori, de ezek szerint tényleg nagyon kell figyelni Kép

Gigi!
SAjnálom, hogy Oli megint rókakomázott Kép Drukkolok, hogy most már tényleg múljon ez a szörnyűség.

Mindenkinek jó éjszakát!
Melinda (10+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Jobbulást Olikának! Remélem minden rendben!

Györesz!
GergQ 1 éves paraméterei: 10,65 és 79 centi.
Én is kiváncsi vagyok a tépett Györeszre!

Melinda!
VasszögKép. Szerintem képes lenne azt is megenni. Még úgy is kajált ezerrel, hogy tiszta hólyag volt a torka. Most már egészséges hál istennek remélem az is marad, de most eléggé batojtam emiatt a rota vírus miatt. nehogy Reni hazahozzon valamit az oviból. Ráadásul állítólag skarlát is van most.
GergQ is este 7 felé elkezd hisztizni. És ugyanúgy az egyik pillanatban vigyorog aztán meg törik a mécses. Lehet, hogy neki is a foga, mert egész nap a szájában turkál és ömlik a nyála.

Puszi
Szilvi
sys

SziasztokKép
Elöbb írtam egy csomót aztán Olikám elpiszkálta.
Tegnap még elég rosszúl volt. Sokat ment a hasa. Ami egyrészt jó mert így ürűl a vírus viszont már vérvörös a feneke és minden kakinál nagyon sírt. Kamillával törölgettem neki és neogranormonnal kentem. A tegnap róka szerintem a köhécseléstől volt. Kijött az összes kaja amit nagy nehezen megevett. Ma még nem volt kaki és a kedve is jó. Az étvágya még elég rossz, de legalább iszik. Bent a kórházban az egyik anyuka azt mondta, hogy bármikor visszakaphatják a vírust. De inkább egy orvost kéne megkérdezni erről. Én eléggé le vagyok pukkanva. Lemerültek az elemek. Úgyhogy vettem is multivitamint, hátha csodát tesz.

MelindaKép
Aranyos vagy, hogy utána néztél a vírusank. Leírnád, hogy hol lehet a neten megnézni a kruppos filmet? Köszi!

GyöreszKép
Norbi új frizurája nagyon tuti!Kép Õ tényleg nagyon kisfiús már, nincsenek babás vonásai. Múltkor írtad, hogy a törpe bölcsibe fog menni. Az őszieknél ment a harc, mindenki mást mondott. Én nem adom bölcsibe, de ez csak a kórházban tudatosúlt bennem. AMíg lehet csökkentem az esélyét, hogy beteges legyen. Bár most sem jár közösségbe aztán mégis beteg lett. Inkább majd játszózunk, sétálunk meg ilyenek.

DiaKép
Pannának jobbúlást. Sajnos országos járvány van. Jól faggasd ki az orvost, hogy mit mondd erről a betegségről. Én a helyedben inkább nem vinném Domit közösségbe.

SaxiKép
Gyógyúljatok meg minél hamarabb! Kívánom, hogy most már csak jó dolgok történjenek veletek! Nőgyógyásznál voltál már? (bocsi ha lemaradtam róla)

SzilviKép
Asszem Te kérdezted, hogy melyik kórházban voltunk. A Lászlóba mentünkd. De soha többet oda. Volt ott egy vén szipirtyó nővér. Az egyik kissrác már egy hete bent volt és nagyon rosszúl volt. Szerencsétlen anyja a földön aludt egy szivacson. Erre közölte vele, hogy otthon kell aludni és minek vannak itt már egy hete!!!!!! Olikámnak nem nézték meg a vizeletét mert összekakilta a zacskót és nincs több!!! Csak remélhetjük, hogy a pisiben nincs semmi. Ja és a folyósóra nem mehetsz ki, az ablakon nem nézhet ki a gyerek. Mert mikor oda tettem lebasztak és közölték, hogy a wc-ben játszam a gyerekkel!!!! Felháborító volt az egész. Úgyhogy most majd nézek a neten egy kórházat ahol van krupp ügyelet mert én oda többet nem viszem Olivért.

Akinek nem írtam annak sok puszi!!

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?