Beuka : csak "hírből" ismerem a drnőt és csak jót hallottam róla
Nálam semmi változás, várom a hétvégét, hogy kiderüljön sikeres volt-e a spontán hónapom
Mka : jó, hogy mondod, nem lesz dokibá a jövőhéten ! Szombattól indul a visszaszámlálás
Drukkolok nagyon !!! Úristen, emlékszem, hogy mennyire kétséges volt nem is olyan régen, hogy lesz-e lombikotok. És most tessék, itt vagy újra a finishben
Zsebi : nekem az előző ciklusban volt ilyesmi, K. azt mondta, hogy előfordul. Érdekes, hogy nálunk mostanában mik vannak, nem ?
apropó, Zsebikém, ha te innen el mersz távozni, akkor abból iszonyú nagy balhét csinálok ! Ezt vedd fenyegetésnek
A te aktív szereplésed adja a nap fényét... Na, nem akarok udvarolni, tudod, hogy szükség van itt Rád
Monyo, Lazarus : az ilyen hosszú várakozás nagyon ritka a Kaáliban ! Lassan 2 éve, hogy oda járok, de talán egyszer volt egy 20 perces várakozás, az is azért, mert a recepción elkeverték a dossziémat.
Egyébként én a BMC-ből jöttem át és ott bizony a napi 4-5 órás, vagy még több..
várakozás mindennapos volt. Jó, nem akarom ezzel azt mondani, hogy a ti "röpke" másfél órátok eltörpül mellette, de higgyétek el, ez kivételes alkalom volt. Még valami : azzal számolni kell, ha 1-1 orvos éppen szabadságon / továbbképzésen van, akkor előfordulnak kisebb csúszások.
Kitartás, gördülékenyen fog ez menni, ha beindul !
Kiscsillag : ügyes voltál a mai vérvételen ! Mikor lesz eredmény ?
Hát ami engem illet, a barnázás úgy tűnik a tegnapi Utro hatására szinte elmúlt. Meg a cicifeszülés is. Helyette van jó kis fejfájás (szigorúan mensi előtt szokott jönni
)
Lassan egy hisztis p.csa leszek. Mindez még csak nem is lombik után
Rémes !!!