Új privát üzeneted érkezett!

Lazarus
Hiába ugrasz neki itt mindenkinek. Sajnos tényleg vannak olyanok akik azt hiszik ha leülnek, majd valaki észre veszi őket. Hát ezeknek nincsen szerencséjük, mert ha észre vetted volna akkor több száz, vagy ezer.... pár fordul meg ott.És mindenki segítségre vár mint te. Fel lehet állni többször is megkérdezni, hogy mi van. Ha neked nem jó a Kalábi, akkor keressél a feleségeddel másikat, Pl.: menjél a Sotéba, ott azért elárulom neked, én reggel 7 órától 18 óráig vártam nem is egyszer, és nem igazán jutottam tovább, 4 kisérletből, mint a vérvételig. Amit itt a lányok leírtak neked, azt mind jó indulatból írták le. Mindig mindenkit szívesen fogadnak, és segítenek.Nem hiszem, hogy bárki is tehetne arról, hogy te nem jutottál be. Itt a forumon bárki beleszólhat, hiszen azért van, hogy többen komunikáljanak. Inkább elnézést kellene kérned, nem bikavért játszanod.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Martibaba, Kagyló

Nem a várakozással van a gond ami miatt sírtam, az a tény, hogy a várakozás alatt (1 1/2 óra ) az az orvos aki elvileg sajátjának tekint, nem szólt semmit, számora ez szokatlan.

Amikor a tapasztalatom ide leítam, senkinek nem volt címezve. Erre jött 1-2 érthetetlen és kicsit borsos sor, miszerint bejelentkeztünk-e, vagy csak leülltünk....., erre reagáltam.

Mielőtt Ti is beálltok egy offenzív vitába, érdemes lenne minden hozzászólást elolvasni.
Amit Ti leírtatok nem segítség, de köszönöm a hangulatkeltő hozzászólást.
lazarus

Én is már csak félig-meddig kívülállóként írok be néha, felelősség engem sem terhel, de őszintén, kíváncsi vagyok, ezek után Monyot és bikavérű férjét hányan akarják még marasztalni!

"az orvos aki elvileg sajátjának tekint, nem szólt semmit..." ?!?!?!
ez nem szálloda, londinerekkel, már bocsánat...Kép

Martibaba, innen is integetek neked és puszillak!
s_norka

Seszi

Hidd el van türelem, mikor elmegyek a fogorvosomhoz, időpontra, bejelentkezem és leülök. Ott vannak 10-en, nem tudni ki meddig tart. Mikor az orvos megcsúszik, kilép és szól, sorry, +30 perc. Mindenki ül tovább és olvasgat.

Eredeti hozzászólásomban azt írtam le és fájlaltam, hogy sokat vártunk de senki nem szólt miért, sőt, aki 10 perce jött hamarabb bement, azt én nem tudhattam miért.

De ha ez elfogadott eljárás, rendben, tudomásul vettem.
lazarus

S_norka

Nem bika, birka, olvass pontosabban.

Neked Nem kell marasztalni, majd kommunikálunk azokkal akik képesek arra, és nem kötekednek hanem a valós problémára adnak megoldást.

És elhiheted, ha pl Te nem fogod a kezünket is végigvisszük a dolgot, sőt, Én később sértődés nélkül fogok segiteni az arra rászorulóknak úgyis, ha nem dicsérgetnek agybafőbe, és nem simulékony stilusban fogalmaznak.
lazarus

Lazarus, direkt írtam bikát. Tudok olvasni amúgy. Kép

Felhívom szíves figyelmedet a Üzenet száma: 676 hozzászólásomra tegnap 15:45-kor, ez volt az első reakcióm a feleséged számára, mikor hazajött. Ha ez Neked kimeríti a kötekedés fogalmát, akkor valamelyikőnk még magyarul sem tud.

Kellemes napot mindenkinek.
s_norka

Juj, de sajnálom, hogy ilyen "vita" alakult ki! Kép Kép Kép
Monyo Kép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz lett az első benyomás, hát ez tényleg nem kellemes indításnak. Az első benyomás itt is nagyon fontos!! Tényleg sajnálom, de ne add fel!! Tudod a cél szentesíti az eszközt!!

Beuka Kép
Én is nagy dilemmában vagyok, mert itt bent még nem tudják, még nem mertem szólni. Te hogy állsz vele?? Nálad már tudják?? Betegállomány egy-egy napra elég nehéz, mert úgysem adnak. Eddig szabival próbáltam intézni vagy így, mint ma, hogy nagyon korán vagy pedig munka után. Nem könnyű a helyzetünk! Kép Te végül is szólsz??? Tényeg, én már nem tudom mit tegyek, apa azt mondta azért szóljak, mert jobb ha tudnak róla. Tanácstalan vagyok az ügyben. Kép
Értem én, és hogy állsz az alapvizsgálatokkal? Te nem bp.-i vagy ugye?

Zsebikém! Kép
Nehogy itthagyál, mert én megharaplak. Kép Látod mennyit szúrkálnak? Kép Képzeld ma is megszúrtak, már kezd elegem lenni. És akkor még nem is biztos, hogy levehetik a terhelésest! Engem már nem érdekel, csak túllenék rajta!!! Tudom úgyis, hogy sokat fognak még szúrkálni, csak azt nem szertem, ha értelmetlenűl!!! Kép Kép Főleg mivel a vénám! Kép Ma reggel egy másik nővérke volt és először nagyon megijedt, hogy hol a vénám. Mutatom neki, hogy ott, hát mondanom sem kell, hogy majdnem elájult, hogy ez az??? De végül sikerült neki. Kép Kép

Orsi Kép
Igen nagyon kicsi a világ. Kép Én is csodálkoztam! Kép

Lányok! Kép
Ne veszekedjetek!!!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

HűhaKép
Már megint frontátvonulás van gyerekek?
Kéremszépen az én tüszőimnek most nyugalomra van szükségük nem parázs vitára Kép
Komolyan néha nem éretelek benneteket. Olyan könnyen megsértődik néhány ember és aztán annyira egymásnak tudtok ugrani és most még én is beszállok. Kép Jézusom, néha magamatis meglepem!Kép
Na mindegy. Mind vendégtopiklakó én ezt üzenem:
Az én dokimnál többnyire legalább egy órát kell várni, de az is előfordult, hogy két és fél órát vártam. De ezt nem bánom, mert tudom, hogy akit elém vesz, pedig késöbb jött nálam, annak szüksége van rá, hogy elém kerüljön és fordított esetben, ha nekem lenne olyan problémám én is elvárnám, hogy előre vegyen. És nem baj, ha várnom kell, mert tudom, hogy egy jó orvosra várok, aki mindent megtesz azért, hogy segítsen nekünk. Már három áve várom, hogy babám legyen, egy-két óra még bőven belefér ebbe a várakozásba.

Lazarus, Monyo. Közvetlenül benneteket szólítalak meg, mert én azt látom frissen elolvasva a termést, hogy senki nem akart bánatni benneteket. Én kicsit régebb óta ismerem a topiklakókat és higgyétek el, hogy csak a jószándék vezeti őket, és eggyüttéreznek mindekivel, hiszen ők is ugyanabban a cipőben járnak/jártak, mint a többi topiklakó. Lehet, hogy nem a legsszerencsésebben fogalmazta meg Orsi a kérdését, de biztos vagyok benne, hogy nem az járt a fejében, amikor leírta a kérdését, hogy tuti ti bénáztatok, és ebbe most bele is nyomja az orrotokat, csak megpróbált magyarázatot keresni arra, hogy mi történhetett. És hát valljuk be, ahogy Zsebi is írta, nem mindig azt halljuk itt a többiektől, ami megvígasztal minket, előfordul féresikerülnek a mondatok és egy érzékenyebb állapotban bántónak érezhetjük azt. És az is lehet, hogy valakinek egész egyszerűen más a véleménye. De ha visszaolvassanátok ófél-egy évet és meglátnátok, hogy a topik 90%-ban önzetlen segítségnyújtás.
Nem kell mindenben egyet érteni, amit a mésik leír hiszen nem vagyunk egyformák. De nekiugrani sem szabad a másiknak, ha más a véleménye. Azért vagyunk itt, hogy legyen kivel megbeszélni a problémáinkat hiszen a családunk, a barátaink, a munkatársaink (hála Istennek) általában nem tudják min megyünk keresztül és nem tudnak válaszolni a kérdéseinkre sem.
Ennyi voltam, akár kérdeztetek, akár nem. Ez is a fórum tulajdonsága, az szól bele aki akar Kép

wish

Szép napot mindenkinek!
Én úgy gondolom, hogy ideje, hogy a fórum megint arról szóljon, amiről kell!

KiscsillagKép
Túlestél a mai vérvételen? Megint a tegnapi, ügyes nővérke csinálta? Mikor mehetsz a terhelésesre?
Miku bácsival mi újság?Hozzám még mindig nem dugta el az orrát!

NikiKép
Nálad van valami változás?KépÉn kezdek kicsit reménykedni....

TikoKép
Engem is megijesztett, amit Niki írt neked. Ugye tesztelsz egyet, a biztonság kedvéért?!!!De biztos nem lesz baj!Egyszerűen nem lehet!Kép

OrsiKép
Te jobban vagy már? VAgy még mindig kerülget róka koma?Kép

MkaKép
Kicsit csúszik a stimu kezdése, de én még így is nagyon irígyellek. Olyan szívesen kezdenék már én is. A 13-a pedig nagyon hamar itt lesz!Kép

BeukaKép
Ugye ti voltatok a Rómeó és Júlián? Kell még várni a jegyekre? VAgy már lement a nagy roham és nem kell hónapokra előjegyezni magunkat? Még mi sem láttuk!Kép

Mi nemsoká indulunk a párommal kötözésre és kontrollra. Remélem rendben talál a doki mindent, és már nem kell folyamatosan ágyban lennie. Egyre nehezebben bírok vele!!!Kép

Mosolygós napot mindenkinek!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Nálatok most pont azt nem lehet megtenni, amivel egyébként biztos az ágyban tudnád tartani Kép Szemét az élet Kép

wish

Wish

Nem akartam Én vitát, leírtam valamit, ez alakult ki, tehetek róla?
Dehát megyünk legközelebb, meglátjuk.
lazarus

WishKép
Imádom a hozzászólásaidat!Az előzőt is!Kép
Igen, sz.r a helyzet, nincs két perce, hogy ezért morgott az uram is. Ma meg is interjúvolom a dokit, hogy előreláthatólag meddig kell megtartóztatnunk magunkat.
Kép
Küldöm a tüszinövesztőket!Mikor lesz kb. a punkció?
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
még mindig kerülget, reggel is totál hányingerem volt. Elég érdekes, mert ha eszem utána kb. fél óráig jó, de megint előjön... rémes Kép
komolyan átérzem minden kismama gondját, mert nekem ilyen a pasikkal 1szer nem volt.
tuti a megfázás mniatt van Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi:9
Amit írtál a kajálásról, az is a kismamikra jellemző.GYanus ez, bárhogy is áll a ciklusod. Nagyon gyanus!!Kép

B.

Borsi
borsókás

OrsiKép
Amit írtál a kajálásról, az is a kismamikra jellemző.GYanus ez, bárhogy is áll a ciklusod. Nagyon gyanus!!Kép

B.

Borsi
borsókás

NA, most megint ügyes voltam!Duplán is olvasható ez a 3 mondatom!Bocsi!!!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!
jesszus ez nem semmiKép

Lazarus, Monyo!
Én órákat autóztam Pestre( és még szerencsés vagyok, mert van aki órákat buszozik, vonatozik) és utána órákat vártam, de ez benne van, mi lesz később ha most nem tudtok ennyit sem várni? csúszás bármikor előfordulhat.
nem akarok ünneprontó lenni, de jó lesz ha felkészültök a várakozásra, mindegy h. ki az orvosotok és melyik intézményben.

(én ilyet még nem is hallottam, h. valaki így kiakadjon, én úgy vártam az első konzultációt, hogy, ha nekem ott azt mondják h. várjak még 3napot én akkor is ottmaradtam volna.)

Zozo
(én is betolakodóKép )
Vendég

Borsókás Kép
Fentebb leírtam Zsebikének, nagyon fáj a karom, ezért remélem megbocsátasz, hogy nem írom le mégegyszer. Kép
A miku még nem jött ide sem. Kép Nagyon messzire utazhatott... Kép

Orsi Kép
Jobbulást kívánok! Vigyázz magadra és pihenj sokat! Nehogy a manócskák elkapják!

Megyek, mert halomban a
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KIscsillagKép
Akkor írtál Zsebinek,amikor én neked, később vettem csak észre.
NAgyon sajnálom, hogy ma nem sikerült olyan jól a vérvétel!Pihentesd a karod, ha lehetséges!

B.

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
szép álom lenne, de én nem gondolom, hogy ez állna a dolgok mögött.. még 2 hét a ciklus végéig Kép akkor meglátjuk Kép

Kiscsillag Kép
holnap indulunk síelni Kép addig még kúrálom magam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beuka : csak "hírből" ismerem a drnőt és csak jót hallottam róla Kép
Nálam semmi változás, várom a hétvégét, hogy kiderüljön sikeres volt-e a spontán hónapom Kép

Mka : jó, hogy mondod, nem lesz dokibá a jövőhéten ! Szombattól indul a visszaszámlálás Kép Drukkolok nagyon !!! Úristen, emlékszem, hogy mennyire kétséges volt nem is olyan régen, hogy lesz-e lombikotok. És most tessék, itt vagy újra a finishben KépKép

Zsebi : nekem az előző ciklusban volt ilyesmi, K. azt mondta, hogy előfordul. Érdekes, hogy nálunk mostanában mik vannak, nem ? Kép

apropó, Zsebikém, ha te innen el mersz távozni, akkor abból iszonyú nagy balhét csinálok ! Ezt vedd fenyegetésnek Kép A te aktív szereplésed adja a nap fényét... Na, nem akarok udvarolni, tudod, hogy szükség van itt Rád Kép

Monyo, Lazarus : az ilyen hosszú várakozás nagyon ritka a Kaáliban ! Lassan 2 éve, hogy oda járok, de talán egyszer volt egy 20 perces várakozás, az is azért, mert a recepción elkeverték a dossziémat.
Egyébként én a BMC-ből jöttem át és ott bizony a napi 4-5 órás, vagy még több.. Kép várakozás mindennapos volt. Jó, nem akarom ezzel azt mondani, hogy a ti "röpke" másfél órátok eltörpül mellette, de higgyétek el, ez kivételes alkalom volt. Még valami : azzal számolni kell, ha 1-1 orvos éppen szabadságon / továbbképzésen van, akkor előfordulnak kisebb csúszások.
Kitartás, gördülékenyen fog ez menni, ha beindul ! Kép

Kiscsillag : ügyes voltál a mai vérvételen ! Mikor lesz eredmény ?

Hát ami engem illet, a barnázás úgy tűnik a tegnapi Utro hatására szinte elmúlt. Meg a cicifeszülés is. Helyette van jó kis fejfájás (szigorúan mensi előtt szokott jönni Kép)
Lassan egy hisztis p.csa leszek. Mindez még csak nem is lombik után Kép Rémes !!!

mniki

BorsókásKép
Szerintem hétfőn lesz a punkció.
Remélem jó híreket mond a doki!

wish

Monyó, Lazarus! Kép

Bocs, hogy én is írok Nektek, de mivel pont a doktornő segített hozzá minket életünk értelméhez, gondolom nem baj! Kép
Sajna tényleg gyakran előfordulhat, hogy az orvosoknak egymást kell helyettesíteniük, ilyenkor a doktornő (aki "mellesleg" nagyon szimpatikus, türelmes, segítőkész és érti a dolgát Kép) sokszor nincs is a rendelőjében, hanem fent van a műtőben, vagy akárhol. Amikor ilyen nálunk előfordult, a recepciósok szóltak, hogy egy kicsit tovább kell várakozni, persze utána a doktornő is mindig elnézést kért (bár ez max. 1-2 alkalommal fordult elő az 5 beültetés alatt), de nálatok erre alkalma sem volt, mert nem vártátok meg Kép Hozzáteszem, amikor nekünk gondunk volt (az utolsó beültetés után - amiből Eszter született - túlstimus gondjaink voltak, plusz még vérezgettem is) soron kívűl hívott be minket! Kép
Nagyon szerencsétlen dolog, hogy sajnos ennyi párnak van problémája a gyermekáldással, de ez is nagyban hozzájárul a várakozáshoz Kép Ami pedig a pénzkérdést illeti, a nőgyógyászomnak pl. nincs magánrendelője, így a kórházba jártam hozzá, és legalább ennyit, ha nem többet kellett várnom rá elég sokszor, és sajna ez sem került kevesebbe Kép, de mivel ő is nagyon jó szakember, úgy gondoltam, megéri a várakozás és a pénz is! Kép És megérte! KépKép

Ez sajnos egy nagy-nagy türelemjáték, és Ti még igen az elején vagytok (bár remélem, nem lesz olyan hosszadalmas út a sikerig, mint a mi esetünkben volt), így kívánok Nektek több türelmet és kitartást! KépKép

Kép
lujzika

Bocs, az aláírás lemaradt: Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Lujzika

Köszi, kell a türelem az tuti. Egyébként meg végigvárjuk a sorunkat, mert tulajdonképen nincs más választás.
lazarus

Kedves Birkavér(Lazarus)
Komolyan mondom öröm veled beszélgetni. Kérdezek én tőled valamit... Mi van akkor ha végre bejut a feleséged, elkezdik nála a kezeléseket. Mondjuk a dokit nem tudod elérni, és van valami próbléma amivel nem találkozott, és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Vagy valami érdekli és nem meri, vagy inkább máshonnan szeretné megtudni rá a választ.Hát ezért van ez a fórum, mert segítünk egymásnak. Itt nagyon sok mindent tanulhatsz, és tudhatsz meg bárkitől. Erre a hűlyeségeddel elrontasz mindent, mert ha nem veszed magad észre, és nem kérsz elnézést azoktól akiket megbántottál, akkor várhatod, hogy a feleségedet valaki szívesen fogja itt fogadni. Sőt ha kérdez valamit, semmibe fogják venni. Csak fulyod a magadét, és nem gondolkozol. Szerintem és ahogy kiveszem a többiek írásából is keress magadnak más társaságot.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló

Érdekes, hogy be-be kapcsolódik valaki a beszélgetésbe, senki hozzá nem szólt, olvasi nem hajlandó, hogy mi az előzmény, majd a végén sugárzik belőle a jóindulat. Talán ez jelent valamit.

Van aki az elején megértette az irományom, egy fórumlakó ellen sem szólt.

Érdekes, Én bántottam meg sokakat, holott engem szóltak meg. Logikus.

Amúgy köszönöm a "segítséged", ilyenre nagy a szükség.
lazarus

Mka

Mi az az AVIVA torna?

Amikor mi voltunk először a konzultáción, az én párom is kiakadt, hogy mennyit kellett várni. Én persze teljesen másként éltem meg, hisz hosszú hónapok után végre érdemben megtettük az első lépést, engem abszolút nem idegesített a várakozás. Aztán amikor végeztünk, a recepción megadták a következő időpontot, amit ők szabtak meg, a párom erre rávágta, hogy hát az az időpont nem jó neki. Persze neki nem is volt kötelező jönni a következő alkalommal, meg soha többet, csak amikor a mintát kellett adni.
A férfiak biztosan nem úgy élik meg ezt az egészet, mint mi.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Viki Kép Wolves Kép
Hajrá-hajrá a kis Szergejnek Kép

Niki Kép
Te spontán ciklusban is utro-zol?

Borsókás Kép
Örülök, hogy jobban van a párocskád!

Valahol írtatok arról, hogy mennyi közgazdász van. Én gazdasági mérnök vagyok és marketing szakközgazdász Kép

A pszichológusról is írnék pár szót.
Én 5 hónapig jártam. Sok mindent megtudtam magamról és a kapcsolatomról a párommal, a korábbival és a szüleimmel kapcsolatban. Tudom azt is, hogy mi minden nyomaszt a hétköznapokban, s a pszichológusom azt is megmondta, hogy ezen a ponton megrekedtünk, mert olyan változásokra várok, ami lényegében nem tőlem függ. Azt is mondta, hogy hihetetlenül tudom a saját erősségeimet és gyengeségeimet és ismerem magam. Õ már csak annyit tehet, hogy asszisztál a mindennapjaimhoz... Így abbahagytam. Nem állítom, hogy nem volt hasznos, de a pszichológus nem oldja meg senki életét, az csak önmagunknak sikerülhet!

A szúrkálóknak drukkok mennek Kép

Én vasárnap visszajöttem a sízésből. Sajnos beállt a derekam, így vasárnap este a párocskám vitt még pisilni is a karjában... Azóta valamivel jobb, mert ez már egyedül is megy... s ma már visszaolvastam és netezek is... de jó szarul vagyok, pedig gyulladásgátlót, szteroidot és fájdalom csillapítót is szedek.
A szteroid remélem nem zavar be a ciklusomba... bár történjen bármi, már csak 2 napig fogom szedni. (Orvosnál nem voltam, mert nem tudok elmenni odáig, de a párom hozott nekem gyógyszert. Olyan kis gondoskodó! Imádom érte!)

Puszilok mindenkit és ne veszekedjetek Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni : óó, jobbulást a derekadnak ! Tudom milyen szar dolog, a párom hajlamos ilyenre !!

Hát, most bizony nyomom az utrot, mert nem sokkal közéidő után elkezdtem barnázni és K.azt mondta, hogy akkor "szedjem".

Tényleg lányok, ha a barnázás abbamarad az utro hatására, az nem azt jelenti, hogy a progi szintem volt alacsony ? Vagy nem kombináljak ??

mniki

WishKép
Jövő hétfő? Az már mindjárt itt van!De jó neked! MIkor lesz legközelebb UH? Mekkorák most a petikéid? Arra emlékszem, hogy korábban írtad, hogy sokan vannak, de még elég különböző méretűek.

FAnniKép
Jó, hogy újra itt vagy! Elég gáz a hátfájás, azt ismerem én is!MIelőbbi gyógyulást neked!

Most értünk vissza a Szabolcsból.
JÓ hír: A doki elégedett volt nagyon az urammal.Azt mondta, hogy szépek a herék, jól gyógyul a műtéti seb!Kép
ROSsz hír:Még 5 hétig semmi szex!!!!Kép
Hogy ezt hogy fogjuk kivitelezni?KépKépKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok,

csak a Kováts doktornő védelmébe egy hozzászólás.
Mi kerek 1 éve voltunk nála először, kb 1 óra várakozás után jutottunk be a kb 10-15 perces első konzultációnkra, amiben már egy uh is volt, ja nem nekem, Juditnak.

Utána soha nem vártunk 10-15 percnél többet.

Úgy gondolom aki eddig eljut, hogy konzultációra megy, 1 óra ide vagy oda nem oszt nem szoroz, nyugtalan és ideges elhiszem, de erről végképp nem az orvos tehet. Sőt az orvos az első találkozásig, amíg be nem mész az irodájába nem tud nevet, sőt arcot sem társítani. (A karton nem tartalmaz fényképeket).
Tehát, ez az orvos váltás a legelején teljesen feleslegesnek tűnik, számomra. Lehet, hogy 1 hónap múlva ugyanígy jártok, akkor kértek egy új időpontot? Egyébként Krizsának van a legtöbb páciense a Kaáliban, tehát lehet, hogy nem jó irányba váltottatok, de majd egy hónap múlva kiderül.

Holnap bevonulok az Irgalmas kórházba egy csütörtöki mandulaműtétre, csak hogy tudjátok.

Farkaskoma

Kép
farkasok

FanniKép
Basszus, szar nagyon az ilyen hátfájás, nekem is volt már ilyen sajnos Kép
Jobbulást!

BorsókásKép
Holnap megyünk megint tüszőnézőbe, majd délután megírom, hogy hogyan alakultak.

KomaKép
Én tudtam, de remélem sima ügy lesz.

wish

Farkaskoma : gondolunk rád Kép
Az asszony nagyon eltűnt KépKép
Judit ????

mniki

Asszony a babkocsi téma óta nem írt, ide.
De megvan, nagyon izgul miattam, s miatta is mert már tudjuk, hogy február 13-án lesz a Kabdebós lapar!

Hajrá mindenkinek (s nekem is mert kicsit hullóban van a mandulám miatt)

Farkaskoma

Kép
farkasok

Niki Kép Borsókás Kép Wish Kép
Aranyosak vagytok.
Sajnos nálam a diagnózis ismert... az a hülye versenysport... mindent tönkretesz. 16 éves koromban meg akartak operálni... én meg azóta nem hagyom Kép Szerencsére csak 2-3 évente van belőle ekkora gáz... De ma már net-ezek, szuper hogy képes vagyok rá! Szerintem hamarosan meg is gyógyulok, legalábbis nagyon szeretnék Kép

Farkaskoma Kép
Nagy drukkok a mandula műtéthez. Kár, hogy gyerekkorodban nem tudtál megszabadulni tőle...
Juditnak sok puszi és kívánom, hogy Kabdebó bácsi legyen elemében, s mihamarabb lehessen akár spontán babótok!

Wish Kép
Remek hírek! Hétfőn punkció? Ezt már így lehet is tudni? Nagyon figyelem a tüszőméreteket és persze még annál is jobban szorítok a sikerért! (Meg a beígért családi autóért, ha esetleg túl sokan tapadnának a kicsikék Kép )

Niki Kép
Én is reménykedtem a spontánban erre a hóra, de most ez a sok gyógyszer meg a fájdalom Kép szóval már nem reménykedem. De most annak örülök, hogy már jobban vagyok. Hihetetlen, milyen apróságoknak is lehet örülni!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Nem lehet tudni, csak a tapasztalat mondatja velem. Ha péntekig akkorát nőnének még, akkor lehetne pénteken, de nem hiszem. Egyébként is hétfőn lesz a ciklus közepe, szóval az az ideális Kép

wish

Wish Kép
Nálatok nincs hétvégi punció/transzfer?
Olyan kis önző vagyok, mert azon kívül, hogy tényeg és szívből nagyon drukkolok Neked, egy kicsit azért is, mert ugyebár egy napon születtünk, s valahogy azt gondolom, ha Neked sikerül, akkor nekem is fog Kép
Meglátjuk, mit tartogat nekünk ez a 2006. Eddig nekem nem sok jót, de majd most! Kép
A múltkor olvastam egy horoszkópot, ami meglepően és nagyon jól illett rám. Igazából nem is horoszkóp volt, hanem egy jellemrajz a bakokról. Az írja pl., hogy mi mindig számbavesszük a legrosszabb lehetőséget is, nem a pesszimizmus miatt, hanem mert a bak annyira "tervező" lélek, hogy erre is fel kell készüljön. Meg azért is, mert a jót könnyű elfogadni... és mindig jó, ha van egy B terv. Ez Rád is igaz? (Mert én ettől úgy megnyugodtam, hogy láttam leírva, hogy nem bennem van a hiba, hogy mindig minden -rossz-lehetőséget számításba veszek... csak "rosszkor" születtem...)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Nálunk nincs hétvégén punkció, legalábbis nem hallottam még, de ha úgy jönne ki a lépés, akkor biztos csinálna, mert máskor is benn vannak munkaszüneti napokon is. Szóval szerintem hétfő Kép
A 2006 jó év lesz, tényleg. Ebben biztos vagyok. A jellemzés rám is igaz.Kép

wish

Akkor hajrá-hajrá babócák, mert én is úgy döntöttem, hogy ez akkor is és csak azért is jó év lesz Kép
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkaskoma! Kép
Jó, hogy jelentkeztél! Kép Drukkolok a csütörtöki mandula műtéthez...

Fanni! Kép
Jesszus, csak nem sérved van? Vigyázz magadra nagyon!

Lazarus! Kép
Örülök, hogy a profilodból kivetted azt a bizonyosat. ÉN nem szeretnélek elkergetni Benneteket, előfordul, hogy az ember rossz passzban van. Kép
Neked hányszor csináltak népszámlálást?

Mka, Kép
Kép Kép Kép
Képzeld, ma meglett a párom kromoszóma-eredménye!
Kép Kép Kép Kép Kép Megyünk a nyomdokaitokban! Most endokrinológushoz kell menni, ő még kicsit késleltetheti a dolgot, máskülönben zöld a lámpa!!! Kép
Minden nap gondolok rátok!!!!

Puszi!
Seszi
seszi

Seszi

3* számolgattak. Kép
lazarus

Seszi,
Szuper! Kép Kép Kép
Ezek szerint nincs genetikai probléma. Miért kell az endokrinológus? Mi ott nem jártunk...
Köszönöm, hogy gondolsz ránk - és mindenki másnak is, akinek eszébe jutok -, készülődök a befogadásra. Ma pl. relaxálás közben elbeszélgettem a méhemmel, elképzeltem, hogy megágyazunk Kép Kép Kép

Zsuzsi,
Jól értettem nálatok petevezeték átjárhatósági probléma van? Azért írtam az AVIVA tornát, mert az egy olyan alhasi gyógytorna, ami a kismedencei szerverk vérkeringésének élénkítésével segít rendezni odabent a dolgokat...pl. az elzáródáson, letapadáson is segít. Ha érdekel a weben keress rá Tóth Livia nevére, és arra, hogy AVIVA, találsz róla infót. Ettől a nőcitől lehet megtanulni a tornát kb. egy délelőtt...

Mka
Vendég

Sziasztok!

Igaza van Wish-nek! Az Õ tüszőinak most nyugalomra van szüksége!!! Kép Kép

Kis*!
Ne is mondd! nagyon nagy dilemmában vagyok én is!
MÉg nem mondtam ,el megpróbálom húzni ameddig csak lehet, Én nem akarom hogy tudják! Csak ha már nagyon muszáj lesz, akkor mondom el. Ha Te 3 órát utazol minden nap, akkor hogy tudod még azt is megoldani, hogy munka előtt bemész vizsgálatra? Sajnálom a karod Kép mielőbbi jobbulást nek Kép
Alapvizsgálataim: a véeredményekre várunk (múlt hétfőn voltaka vérvételek), elvileg holnap megyek hüv.vál. tenyésztésre.

Borsókás!
A mi Rómeó és Júliás jegyünket már jó régen megrendelték. Nem tudom, hoyg van-e még tolongás, szerintem igen Kép pedig én is megnézném még 1×. De idén már csak 48 előadás van. Nem értem, hogy ha valaminek ekkora sikere van, akkor miért veszik le?
Remélem kaptok még jegyet!
Örülök, hogy javul a párod! Az 5 hét jó sok Kép De Ti biztos találékonyak lesztek Kép

Orsi!
Jól értettem, mentek sielni? A fiúk is?

Niki!
A spontán most azért kellett, mert múlt hónapban volt tlombikod? DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!+++++++

Fanni!
MIelőbbi jobbulást!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Borsókás!

Köszi, hogy aggódsz!
Még nem tudom tesztelek-e, szerintem a HCG nem ürül ki ilyen hamar. Amúgy semmi panaszom, pöttyözés elmúlt, nem fáj semmim. Tegnap én is jól megijedtem, de mára kissé lenyugodtam.
Péntekig még lehet, hogy meggondolom magam és veszek egy tesztet.

HÁt ez az 5 hét elég rosszul hangzik. Kép Miért kell ennyit várni?

Wish!

Drukkolok a hétfői punkcióhoz, hogy legyen sok petikéd és jó nagyok legyenek. Kép

Tiko

tiko

Lazarus!
Köszönöm szépen a jellemzést "érthetetlen". Hm ezt sem mondták még rám.
Egyébként pont amit Farkas koma írt jutott még eszembe visszaolvasva a nap eseményeit, hogy igazából a dokinő honnan tudta volna, hogy kik vagytok és kiknek kell szólni. Elárulom ők ha "végeznek" egy beteggel elveszik a soron következő kartont. Nem nézegetik végig kinek mikor is kellett volna jönnie, temrészetesen a punkció transzfer uh előre van sorolva.

Szeritnem pedig mindenki végigolvasta a vitát, de lehet hogy tényleg itt te vagy a legkokosabb. Érdekes miért csak amióta "probléma" van írsz ide előtte be se dugtad az orrodat most meg sorra bántasz meg mindenkit és osztod az észt. Kép
Inkább engedd a géphez az asszonyt vele legalább lehet beszélgetni. Kép

Farkasok!
Akkor a február nálatok a műtétek hónapja lesz. Remélem minketten sikeresek lesztek. Kitartást minden redben esz.

Niki!
Mára átgondoltam dehogy megyek el ilyen emberek miatt. A többségnél úgy látom szüksége van rám és nekem is rátok akinek nem teszik amit írok ne olvassa ne reagáljon, vagy mit bánom én....
Szerintem biztos emelkedett a progi ha abbamardt a barnázás!

Wish!
Ez nagyon izgin hangzik. Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni!
A derekadra jobbulást kívánok, mész vele dokihoz?

Borsókás!
Szuper hogy a párodnál minden rendben. Rá se ránts a szex 5 hétigre. Gyakoroljátok hiszen ikrekkel gondolom ez is hosszú időre szünetes lesz, szóval fel a fejjel hamar eltelik. Majd mi szórakoztatunk apa helyett. Kép Kép Kép

Orsi!
Érezzétek jól magatokat. Hova mentek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Nagyon örülök nektek. Ez az egy lépcsőfokkal megint feljebb kerültetek, Hidd el hamarosan fegyonak a lépcsőfokok és a tetején egy csodás baba vár. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka Kép
igen, síelni megyünk, 4 napra, a fiúk anyunál maradnak, nem visszük őket.

Zsebi Kép
donovalyba megyünk,holnap reggel Kép

Kellemes hetet mindenkinek,
Hétfőn leszek legközelebb Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ikrekkel? elmondjam, hogy nálunk mennyi ideig nem volt szex?
először 8 hónapig, majd utána még kb. fél évig, mert az, hgy szoptatni tudtam a két pasit azt jelentette, hogy az egekben volt a prolaktinom, ami vékonyítja a nyálkahártyát... ettől meg nagyon kellemetlen az együttlét.
de hát ezért a két pasiért mindent Kép

Borsókás Kép
örülök, hogy minden OK.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi

Nem, nem értelek. Ha időpontot egyeztetünk, és névvel odamegyek, akkor ha odalép a várakozókhoz ( pár másodperc ) és elsuttogja az éterbe nevem, hihetetlen, de hallgatok rá, és megértem amit mond. Végtelenül egyszerű dolog. Voltam pár orvosnál, akik ezt megtették, talán különlegesek voltak. Ezekszerint nagy dolgok ezek.

De tudod mit, neked van igazad, Én (mi) akik kettek elmerészeltünk menni, kuporgatva a néhány szánalmas és rongyos ezrest, a pitiáner problémánkkal, csak maradjunk csendben, húzzuk meg magunkat, és örüljünk ha valaki szóra méltat.

Tudomásul vettem, és így fogunk tenni.

Téma lezárva, tanulság levonva.
lazarus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?