Új privát üzeneted érkezett!

Gabó! Köszi apuci dícséretét! Nagyon ari vagy!

Eszti! Ha szeretnél egy rajzot a picurról azt megbeszélhetjük emailban! Írj egyet vagy nekem vagy a Patriknak! Az én mail címem: pickwicktea@freemail.hu Patriké pedig: bpatric@freemail.hu

Katus! Már valóban nagyon izgulok a szülés miatt! Annyira várom! És már kicsit félek is tőle, pedig eddig nem volt bennem félsz!

KépKép
nicika

Nicika!Már csak a szoba van hátra?Mindent megvettetek?
Vendég

Gabi,
én már nem fürdök, mert a termálvíz amúgy sem jó kismamáknak, úszómedence meg ugye nincsen ilyenkor. Sopronba nem megyek már, erre a 3 hónapra nem. Majd valamikor szülés után egy kis regenerálódásra ide ki Hegykőre. Arra már nyár lesz, tán idő is jól alakul, és akkor lehet kicsi pancsit beszervezni egyedül. Kép

Eszti,
és neked mit mondtak, mitől volt a vérzés? Nekem közel van a méhlepény a méhszájhoz és azért volt.
V. Vera volt osztálytársam, már nem ott dolgozik, de akkor azért nem ismerhetted. És megél ott 5-6 fogászat?? Basszus, régen kevesebb volt. Olyan, mint a fodrászat, masszőrök. Egyre több van belőlük. Jó ez így? Megy azért a hely?

Katus,
remélem Mátéval hamar megoldódnak az ideiglenes alvási gondok! Kép Nálunk a fiúnév a Máté volt... De majd egy következő körben. Ha futunk még egyáltalán következő kört. Most úgy beszéltük meg, hogy egy, aztán meglátjuk..

nadine81

Gabi,
én is tök jó csapatot hagytam itt... Azt mondták visszavárnak, és én el is hiszem nekik! Kép

Nici,
én hatéves évfordulóra lepném meg Gáboromat valami képpel, csak még nemtom melyik lenne a jó..
Húúú, még a végén Patrik nem győzi majd! Kép

nadine81

Nekem is épp az jár a kis buksimba,hogy ha majd haza megyek a picurral csináltatok egy képet!Akkor majd nyáron kilubickolod magad.Nyáron vettünk egy medencét amibe én kb. kétszer fürödtem.A picurtól nem lehetett.De most már lehet vele majd Balcsira menni itthonra kap egy kis pancsikázót aztán lubickolhatunk kicsibe nagyba.Jó,hogyha visszavárnak sokat számít.Engem már ostromoz a főnököm,hogy mennyek vissza,de hát hülye lennék a picit beadni bölcsibe.Pedig a társaság itt is nagyon jó.
Vendég

Na lassan elköszönök apa megjött és most átveszi az uralmat.

Sziasztok!
Vendég

Gabó! Lényegében már minden megvan! Bár még egy fürdő fotelt, meg forgó zenélőt a kiságy fölé meg esetleg mellszívót szeretnék!

KépKép
nicika

Nadin! Nyugodtan mondd majd ha kell rajz! Nem olyan nagy ügy! Patrik nagyon ügyes és nagyon gyors és imád rajzolni! Kép

KépKép
nicika

Szóval akinek kép kell, az nyugodtan szóljon! Baráti áron megszámítjuk! Kép

KépKép
nicika

Nici,
mellszívót venned kell? Vagy tud valaki kölcsön adni? Nekem sógornőm ad, így olcsóbb... Nálatok?

nadine81

Nici,
az itteni táblához mondanám, hogy szülinapom: 1981. okt. 1.
Köszike!

Nici a táblák asszonya! Kép Kép Kép

nadine81

Katus!Köszi!A Dénes bácsira még én is emlékszem,anyu is dolgozott vele.A fogad 1-2 hétig fájhat de tovább nem.Akkor újra meg kell mutatni fogorvosnak.Ajánlom magunkat!4 orvos dolgozik nálunk mindről csak jót tudok mondani.A Korona üzletházban van a fogászat de nem a sétány felöl.Ti melyik részén laktok?

Gabóca!Hát igen,jó helyre született a srác.A lelkiismerete bünteti úgyis egész életén át.Neki is kisbabája volt a balesetkor.
Nicika!Köszi,élni fogok a lehetőséggel.

Nadine!Én túltáncoltam magam,ez okozta a vérzést.Sopronban kb 200 fogorvos praktizál.Nem mindnek megy jól.A reklámon múlik minden.Mi reklámozunk külföldön is,így a miénk megy.

KépKép
eszti76

Szia Nici!

Irtam e-mailt.Kérlek nézd meg.
Köszi

katus78

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:17-kor.

katus78

Szia LAnyok!

Olyan sok mindent irtatok mar, hogy nem is tudom követni a dolgokat. Es idöm pedig joval kevesebb mint volt. Kép
Lara egy tünderi kisbaba, mar az utolso 3 ejszakan egyszer kelltem hozza. Remelem nem kiabalom el a dolgokat! Szinte csak eszik meg alszik. Na jo neha egy kis siras is van.

Nercsi!

Nalad, hogy zajlanok a napok?

Es volna egy kerdesem, hogy kell tarolni az anyatejet? Elfelejtettem megkerdezni a vedönötöl, ö pedig nem jön mar többet, mert minden okes a LARAval. Ma mertük es mar 3850 gramm, a születesi sulya pedig 3570 g volt. Szoval hizik a kisasszony! Kép

Üdözlöm az uj anyukakat a topicban!

Eszti!

Latasbol mi is ismerjük egymast vagyis en ismerlek teged!

Na sziasztok!

Kép
Kép
reni76

Nadin! Mellszívót szeretnék venni, mert nem kapunk! Illetve van egy itthon, de az nem nagyon szimpi, pedig Madela! Szóval ez a kérdés még nagy dilemmám! Túl sokat nem tudok rá költeni sajnos, max. 5000-6000ft-ot!

Katus! Írtam mailt!

KépKép
nicika

Reni! A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a tejci tárolására, ha jégkockakészítő zacskóba töltöd és lefagyasztod! Ennyi! Pénztárcabarát, helytakarékos, és kis mennyiségenként tudod majd felhasználni! Beleteheted majd később főzelékbe például!

KépKép
nicika

Na és íme egy pár mai 37 hetes pocakfotó és egy kis izelítő Szinti szobájáról! Holnap még csinálunk szebb képeket is és felrakom azt is! Egyenlőre elégedjetek meg ezekkel! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Szia Reni!

Örülök, hogy Lara ilyen jó kislány, és szépen fejlődik.
Anyatejet én a gyógyszertárban kapható anyatejgyőjtő zacskóban fagyasztóm le, fél évig tudod felhasználni. Nekem van még Avent isis anyatejgyőjtő poharam, abba sok fér bele 240ml, a zacsiba 150ml.

Nicika!
Nagyon szuper a szoba!!!!Kép
Pocid is aranyos.

katus78

Nicika!

Irtam e-mailt,remélem megkaptad.Kép

katus78

Katus! Megkaptam és válaszoltam is! Kép

KépKép
nicika

Eszti,
húúú, mi február közepén készülünk bálba, hogy legyen még egy uccsó, ugyan lightos, de szórakozós éjszakánk! Kép De nem aggódok, mivel sosem voltunk a táncparkett ördögei, most sem fogjuk túlzásba vinni, max lassúra bemegyünk. Amúgy meg beszélgetés a barátokkal.
Itt a fürdőn is van fogászat, de ahogy látom, nekik nem nagyon megy... Még egy városban csak-csak elfér jó pár egymás mellett, de itt egy kis faluban is van egyszerre 3 is egymás közvetlen közelében..

Katus,
nekem a vérzésem egy hétfői reggel indult, mindenféle görcs és fájdalom nélkül. Korábban már volt egy ilyen, igaz akkor közvetlen előtte éjszaka huncutkodtunk Apával Kép de persze csak módjával Kép viszont sem közben, sem utána, sem később nem fájt és nem görcsölt semmi. Akkor nem mentem dokihoz, mert ennek tudtam be az egészet, és szóban ő is erre gyanakodott. Azt mondta ezt jobb akkor látnia, amikor friss a probléma. Szóval amikor most újra előfordult (most viszont nem volt előtte semmi...), még aznap bejelentkeztem hozzá, megvizsgált és csinált UH-ot is és ugyan friss vérzés már nem volt, a reggelinek a nyomait még látta. Onnan a rendelőjéből már küldött is a kórházba. Azt mondta egy terhesség alatt 3 okból fordulhat elő vérzés. Vagy nyitva van a méhszáj (nálam nem volt), vagy kezd leválni ill. már levált a méhlepény a méh faláról (nálam ez sem volt) vagy pedig a méhlepény túlságosan megközelíti a méhszájat és ez okoz vérzést. Nálam ez fordult elő. Úgy fogalmazott, hogy a méhlepény széli része érinti a méhszájat. És mivel a terhesség bármely szakaszában bármilyen mértékű és jellegű vérzést komolyan kell venni, ezért ajánlotta a kórházat. Azt mondta a korai terhességben vetélés kockázata miatt, középső vagy későbbi szakaszban a koraszülés veszélye miatt. Persze nem csak ez a két véglet létezik, tehát pl. én sem voltam kitéve koraszülés veszélyének, de azt mondta nekem is jobb, nyugodtabb vagyok, ha ott tartanak. Azt mondta csodaszerek a kórházban sincsenek, de legalább szem eltt voltam. Így bekerültem. Aznap este kaptam infúziót, ami rajtam volt szerda délelőttig, mert a szerencsétlenek olyan iszonyat lassúra állították a csepegésszámot, hogy már a két nap alatt minden doki és nővér azt kérdezte, hogy jééé, ez még mindig nem folyt le? Kép Én meg ott szenvedtem, húztam magam után azt a rohadt állványt. Kész élmény volt így zuhanyozni, stb. De túléltem. Kép Szerdán csinált a Berkes egy UH-ot, már akkor sem volt semmi baj és panasz sem. Azt mondta pénteken meglátja hogy alakulnak a dolgok és ha minden OK, lehet szó szombati hazamenetelről. Ekkor medencevégű fekvéssel volt a babóca. Annyi előnye volt, hogy ott voltam, hogy a pénteki UH-on azon kívül, hogy minden rendben volt, kiderült, hogy már befordult koponyavégűre és így meg tudta mondani a nemét is. Mert addig a fekvés miatt nem ment. Szóval míg bent voltam, befordult és megtudtuk, hogy lány! Kép Úgy engedett haza, hogy szerinte ne végezzem azt a munkát sem, amit eddig, mert sem a hosszan tartó ülés, sem a hosszan tartó állás nem jó. Szigorú fekvést nem mondott, csak kímélő életmódot. Így most itthon vagyok, el teszek-veszek, pakolászok, pihizek. Elkezdtünk bevásárolni is, halad minden. Panaszom azóta sem volt, de igazából nálam a terhesség elejétől nem volt semmi. Nem voltam érzékeny semmilyen szagra, nem hánytam, hányinger sem volt, egy görcs sem. "Csak" a két picuri vérzés. Szóval most maximálisan kímélnek, de azért én nem tudok semmit sem csinálni. Ugyan nem rohangálok, csak mindent szépen, nyugiban. Ezt a pár hetet kibírom! Kép Ja, és ugye ma meg kiderült, hogy kicsi lányunk visszafordult medencevégűbe... Sebaj, ezt is kisakkozzuk még valahogy! Kép
Húúú, ez jó hosszú lett!

Reni,
akkor neked is olyan szerencséd van Larával, mint Erikának Alízzal! Kép Ezek a csöpp lánykák, csak esznek, alszanak és hagyják nyugiban az anyukájukat! Kép Szerintem, ha ez így indult, nagy változások már nem lehetnek. Kép
Tejtárolásról én is azt tudom, amit Nici és Katus is leírtak. Vagy a gyógyszertárban kapható erre kitalált zacsik, vagy a jégkockatartós mulatság. Mondjuk én azt nehezen tudom elképzelni, de lehet, hogy valakinek már bejött. Én azt hiszem a gyogyósat fogom használni! Kép

nadine81

Jó éjszakát Mindenkinek! Kép

Kép

Nadine és Dorka 28+4 Kép

nadine81

Sziasztok!

Ez igen, szep kis termest hoztatok ossze! KépKb. 8 reszletben sikerult a vegere erni, mert sosincs annyi idom, hogy egyszerre elolvassak ennyi beirast.

Eszti!
En sem tudtam, hogy ennyi fogaszat van a Koronaban. Akkor nyilvan az Andi egy masikon dolgozott. Te mar ujra dolgozol vagy meg otthon vagy Szonjaval? Nagyon edes egyebkent, megneztem a profilodat!

Nicika!
Marha jo a gyerekszoba! Mi a ferjed foglalkozasa? Allati jok a kepei! En anno angol-rajz szakra keszultem, de kozben ferjhez mentem es mostanaban nagyon ritkan rajzolok.

Reni!
Te is eredetileg soproni vagy? Miota elsz Nemetorszagban? Szeretsz ott lenni? Milyen gyakran mentek haza?

Bocs, de nem talalom, hogy ki kerdezte, hogy miert hagytam abba az uszast. Szoval ez mar regen volt, meg gimiben. Sokat kellett tanulni, es olimpiai bajnok ugysem lett volna belolem, igy akkor abbahagytam.

Katus!
Nekem is van egy tok egyszeru langos receptem. Csak kefir, eleszto, so es annyi liszt van benne amennyit felvesz. A hutoben is megkel, es par napig ott elall, szoval nem muszaj egyszerre kisutni az egeszet. Ha erdekelnek az aranyok leirom majd.

Jajj, mar megint mennem kell, pedig 1/4 12 van. A Balint elegge kohog. Holnap jovok, sziasztok!

Agi

Kép
Kép
agi

Agi! Egyenlőre még talán mondhatom azt a párom (még nem volt esküvő)foglalkozásáról, hogy "életművész"! Szóval még eddig nem volt konkrét állása. 2 éve fejezte be a főiskolát, utána pedig egy galériában festegetett a Sopron Plázában. Most úgy néz ki hogy holnaptól nevelő tanár lesz! Kép

KépKép
nicika

Ja egyébként végzettsége alapján rajz tanár!

KépKép
nicika

Azta!

Tegnap dolgoztam, és nem bírom visszaolvasni a sok hozzászólást!

Gabóca!
Tök jó vékony vagy a képeken!

Nicika!
Szuper lett a szoba! És a pocakod is sokat nőtt!

Én most jöttem a fujj-cukrosvíz-ivásból, megyek vissza a vámpírokhoz 10 körül. Nem volt olyan vészes (citromlével). Viszont majd' éhen halok! És még több mint egy óra!!

Ági!
Engem érdekel a lángos-recept.

Reni!
Gratula a jó kislányodhoz!

Katus!
Melyik sarok a házatok a mozival szemközti? Ahol a mormonok vannak, vagy azzal szemben? Próbáltam nézni a házszámot (kocsiból) de nem láttam!

Most megyek, talán később végig bírom olvasni mindenki hozzászólását!

Üdv:
Vero
Vendég

Nicika"Nagyon szép lett a szoba.Baromira tetszik.Láttam ott egy lógó tárolót.Otthon hol vettétek,mert itt nem lehet kapni és szeretnék venni.Még korábban itt láttam a kozmetikusomnál,de neki kintről hozták.Melyik suliba fog menni?

Reni!Jó,hogy írtál.Lara akkor nagyon jó baba ha csak eszik meg alszik.Anyukád már kint van?Ugye milyen jó érzés anyukának lenni?

Katus!Itt melyik gyógyszertárba dolgoztál?Akkor Sopiba nincs is akire néha rábízhatnád Mátét?A lángos érdekel én simát még nem csináltam.Itt az emilem"nbtgg@freemail.hu".Hát ma nem lesz rakott palacsinta,mert apa elfelejtett patront hozni én meg tejjel nem szeretem csinálni.Ez holnapra tolódott.A husi ma zöldbabfőzeléket eszik én meg asszem pizzát.Máté hogy aludt az éjjel?még mindíg nyügös?
A mellszívóval kapcsolatban én azt ajánlom nektek,hogy vigyétek be magatokkal a kórházba nagyon jó ha ott van.Nekem a második nap már beindult a tejci és kellett fejni rendesen és mégis más mint kézzel.
Vendég

Gabó! Az a narancssárga tároló pestről van az IKEA-ból! 990ft volt! Valami József Attila asszem!

KépKép
nicika

Ilyen olcsó volt.A kozmetikusomnak 2500-ért hozták kintről.Majd ha egyszer felmegyünk akkor körülnézek.Köszi!
Vendég

Sziasztok!
Nadin, holnap jössz te is a gondozóba? Lehet elnéztem, de ha igen találkozunk, mert én is ott leszek.
Mindenkinek üdv, kevesebbet tudok most lenni, de olvasokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó! Igen ilyen akciós volt! Egész évben ennyibe fog kerülni az IKEA-ban! Lehet kisebb méretben is kapni, azt hiszem az meg 350ft!

KépKép
nicika

Az jó ha egész évben,mert meglessz az új autó akkor felvisszük a picurt meg az öcsémet az állatkertbe és akkor be tudunk menni.Ezzel a régivel már Sopiba sem merünk elindulni.
Vendég

Sima lángos receptjét én is meg tudom adni!
Az anyósomtól való, aki az Eszti fiatalos anyukája! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!Katus!Nem is gondoltam volna,hogy a Dénes bácsi még dolgozik.Ezek a mai idősek nagyon aktívak.Én egy 67 éves fogorvos mellett dolgozom.A férjednek tudom ajánlani a nálunk dolgozó:dr Elekes Zsoltot vagy dr Molnár Krisztiánt.A Füredi sétányról pedig a dr Táky Andreát.Velük már dolgoztam.

Reni!Nincs véletlenül beceneved amiről könnyen rádismerhetek mert kép hiányában nem tudom honnan ismerjük egymást.Gyanítom,hogy bulikból mivel egyidősek vagyunk.Irj magadról bővebben.Gratulálok a kislányodhoz.Az én Szonjám akkor aludta először végig az éjszakát amikor tápszert kapott vacsira.Jól eltelítette.2 hónapos korától végigaludta az éjszakákat.Mióta élsz No.-ban?
Nicika!Húúúú,micsoda gyerekszoba!Irtó jól néz ki!Mennyi idő alatt festettétek ki? Ági!Szonjám 8 hónapos volt amikor heti 1 alkalomra visszahívott a főnököm(jól összeszokott pár voltunk és nem boldogult az újakkal)dolgozni.Aztán tavaly év eleje óta már heti 2 alkalommal járok és április 4-től már 5- ször fogok menni ugyanis lejár a Gyes-em és a Szonja is megy oviba. Mindenkinek csak azt tudom javasolni,hogy élvezze ki a babázás minden pillanatát mert olyan hamar felnőnek és már nem lehet őket órákig ölelgetni,puszilgatni mert nem engedik.Önző vagyok de egy kicsit már most féltékeny vagyok a barátnőire akikkel majd szivesen múlatja az időt és már nem én leszek csak a játszótársa.Na,de ez az élet rendje!Néha rámszól,hogy:ne puszilj már annyiszor!

KépKép
eszti76

Vero!Köszi mindenkitől szívesen fogadom a recepteket.Most találtam egy jót a keresőbe a Prószánál.Van egy csomó jó kaja az olcsó cím alatt.Van errefelé egy finomság.Kell hozzá 2db tejföl 1db kefír,1db tojás pici só,pici olaj pici cukor meg annyi liszt,hogy enyhén sűrű legyen.Kivajazott-lisztezett tepsibe önteni a tetejére pedig lekvárt tenni kicsi kupacokba.De ezt lehet aludt tejjel is csinálni.Nagyon hamar kész van.Fincsi!

Eszti!De jó,hogy így visza tudsz menni aktívan dolgozni.Az idő nagyon gyorsan megy hisz Husi is már 8-hónapos aztán mindha csak tegnap született volna.Majd csak én is azt veszem észre,hogy megy az oviba.De babának meg ott lesz majd a kistesó.Biztos jól fog szórakozni majd Szinti lesznek új kis barátai.A féltékenység valahol szerintem természetes hiszen eddig te voltál vele a nap 24-órájában és most csak délután lesztek együtt ha vége az ovinak.Egyépként várja már?
Vendég

Sziasztok!

Ági,
én kérdeztem az úszást! Kép Nem tudhatod ám, hogy biztos nem lettél-e volna olimpiai bajnok! Kép

Nici,
Patrik hol lesz nevelőtanár?

Vero,
no látod, nem is volt olyan nagyon rossz az a lötty! Kép Citrommal egész elviselhető! Kép

Amica,
igen, én is megyek holnap t.gondozóba! Kép De nem tudom, hogy te hogy nézel ki!!! Tettél már fel ide képet? Vagy van az albumoknál albumod? Próbáltam megnyitni a profilodat, hátha ott találok egyet, de olyan tetű lassú volt, hogy inkább hagytam, később még próbálkozok. Ha más nem, akkor még estig kitalálom, hogy mi lesz rajtam és addig megírom! Kép Kép

nadine81

A Prósza egy kaja, vagy weblap? Kép
Kipróbálom a receptet, köszi Gabóca!

Lángos:
1 kg liszt, 1 pohár tejföl, 1 tojás, 3 dkg élesztő =>felfuttatni=> kb. egy deci meleg tej+ kis cukor+élesztő+ egy minimális lisztet szórni a tetejére legyen miben megkapaszkodnia a "gombiknak", lefedve meleg helyre rakni egy 10 percre)
ha ez kész hozzá fél liter tejjel ledagasztjuk az anyagokat, nagy tálban aminek az oldalát kilisztezzük, olajos kézzel, vizel kanállal szaggatjuk. NAGYON forró olajban kisütjük.

Irtó fincsi!!

Eszti a Reni fényképe a kisbabával az előző, vagy azelőtti archívumban van!! pussz: v
Vendég

A Prósza egy kaja.Nagyon finom.köszi a lángost ki fogom próbálni.
Vendég

Most elköszönök bemegyek a barátnőmékhez.
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Eszti! A szobához pár hét kellett! De csak napi pár órát festette a Patrik, szóval nem olyan vészes!

Nadin! Most így hírtelen meg nem mondom melyik iskolában! De a lényeg hogy holnap már kezd is! 8-20h-ig! Majd megkérdezem tőle és megírom hogy mi a suli neve!

KépKép
nicika

Nicika!A kislányom kedvence az Oroszlánkirály.Minden mennyiségben!Azért is nagyon kedves nekem a kis Szinti szobája.Szonja egyébként néha rákattan egy-egy DVD-re és azt rogyásig nézi.Sajnos a közös játékon kívül(ha nekem dolgom van)csak a tv marad.Nem szeretem ezt a téli időszakot.Mostanában a nagy hideg miatt csak napi max 1 órát töltünk a szabadban.Ez Szoninak,apucinak és nekem is kevés.Meg foglak titeket keresni az email címeteken mert szertenék majd egy családi képet készíttetni a pároddal.Roppant tehetséges!szia Vero!Drága sógornőm én egy szem fotót sem találatm a Reniről ami nem azt jelenti,hogy nincs,csupán az én bénaságom került előtérbe már megint!Talán küld magáról és Laráról képet és akkor én is megnézhetem.

KépKép
eszti76

Nici,
úgy nem is annyira a suli neve a fontos, csak az érdekelt, hogy kicsiket? Nagyokat? Koleszban? Sima suliban? Csak mert nekem az a szó, hogy nevelőtanár, koleszosat jelent... Kép Legalábbis koleszos osztálytársaim panaszaira visszagondolva... Kép

nadine81

Reni képei Laraval a jan. 26-ai archívumban vannak! Kép

nadine81

Nadin!
Van albumom, "Amica", így megtalálod. Bár én szerintem eltéveszthetetlen leszek Jankával. Kocsi, kiscsaj + én...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti! Rendben!

Nadin! Nem kolesz, hanem itt ilyen mindenféle gondozott gyerekek vannak. Kb. 14 évesekig. Igazából ez gyerekfelügyelői munka! Államilag gondozott gyerekekről van szó, akiknek nincs családjuk, vagy csak nem tudták felnevelni a gyerkeiket a szülők és gondozásba adták!

KépKép
nicika

Na felrakom még egyszer Renit és Larat!
Kép
Kép

KépKép
nicika

Köszönöm mindenkinek a segítséget!Most már megkukkolhatom a csajokat.Így sajnos nem ismerős Reni de biztosan van a tarsolyában olyan kép amiről ráismerhetek.Mi már tudjuk,hogy közvetlenül a szülés utáni közvetlen képek"enyhén érdekesek"Én most a sajátomról beszélnék konkrétan.

KépKép
eszti76

Nici,
értem! Mármint a sulit! Kép

Amica,
én ezeket a képeket még nem láttam, viszont nem is annyira te Kép inkább Janka ismerős nekem! Kép Voltatok ti már így kettesben terhesgondozóban? Lehet, hogy vártunk már együtt, max nem ültünk egymás mellett, és akkor még lehet nem is tudtam, hogy vagy! Kép

Eszti,
én most azért növesztem a hajam, mert általában rosszul vagyok, amikor reggelente belenézek a tükörbe és megpillantom a fejemet! Kép Szóval növöget, hogy amíg ott szenvedek, meg izzadok és hasonló szép dolgok, ne nézzek már ki úgy, mint aki nem normális! Kép Ezt a mostani hosszúságú hajamat vagy a korábbi rövidebbet könnyebb elfeküdni, mint a hosszabbat. Legalább a hajam nem lesz gáz, de a képemmel nem nagyon tudok mit kezdeni! Kép És egy frissen szült nő is tud a maga nemében szép lenni, ugye? Kép Legalább a párja számára! Kép Nyugtassatok meg! Kép

nadine81

Nadine!Természetesen a férjed számára te leszel a legszebb,legbátrabb nő az egész világon amikor világra hozod az ő(és te)babáját.Csak majd kicsit sajnálni is fog a szenvedés miatt ami szerintem nagyon is kibírható.Sajnos az én szemem annak ellenére,hogy becsuktam olyan lett mint a vérfarkasoké holdtöltekor.Bevérzett a fehérje.Megjegyzem nekem van egyfajta hajlamom az értörésre.Rutascorbint szedek rá azóta.Szerintem minden nő gyönyörű aki világrahozza a gyermekét!Ez egy nagy dolog!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?